ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Acer 5741G / 5742G

صفحه ها : 1 [2]

mohsen_rkh
06-02-2011, 10:38
اگه بصورت یکسره با هاش کار کنی مثلا فیلم تماشا کنی 1.5 ساعت

بازی اگه و تنظیمات روی های بذاری 30 دقیقه
واقعاً؟ خیلی خیلی کمه که.
شما مطمئنید باتری تون سالمه؟

omid_egh
06-02-2011, 22:13
واقعاً؟ خیلی خیلی کمه که.
شما مطمئنید باتری تون سالمه؟

باطریای 6 cell روی ci5 خیلی حال بده تا 2.5 ساعت جواب میده

mohsen_rkh
07-02-2011, 13:04
باطریای 6 cell روی ci5 خیلی حال بده تا 2.5 ساعت جواب میده
روی i3 چطور؟

mehrdad8086
08-02-2011, 18:08
من 5742z دارم WiFi روشن و وب گردی و گاهی موزیک تا 3 ساعت:20:

کارت گرافیک نداره که بتونم بازی کنم و تست کنم.

یکی 2 بار البته یه قسمت 45 دقیقه فیلم دیدم با نور متوسط صفحه 20 درصد شارژ استفاده شد

moeinset
08-02-2011, 22:36
من 5742z دارم WiFi روشن و وب گردی و گاهی موزیک تا 3 ساعت:20:

کارت گرافیک نداره که بتونم بازی کنم و تست کنم.

یکی 2 بار البته یه قسمت 45 دقیقه فیلم دیدم با نور متوسط صفحه 20 درصد شارژ استفاده شد

سلام آقا مهرداد گل
شما که قار بود بفروشی zg بگیری چی شد پس؟
ما هم مرددیم zg بگیریم یا اون 740 تومنی رو!
شما که راضی تا الان!؟

hamed888
21-02-2011, 18:54
سلام دوستان . قضیه این کیبورد 5741 چیه ؟؟ منم میخوام نوت بوک بخرم ولی وقتی فهمیدم فارسی نداره دو دل شدم .. ایا این مدل بهتر از 5010 دل هست ؟؟ کیبورد 5010 هم همینطوره یا اینکه فارسی داره ؟

farshid7f
08-03-2011, 14:04
سلام دوستان . قضیه این کیبورد 5741 چیه ؟؟ منم میخوام نوت بوک بخرم ولی وقتی فهمیدم فارسی نداره دو دل شدم .. ایا این مدل بهتر از 5010 دل هست ؟؟ کیبورد 5010 هم همینطوره یا اینکه فارسی داره ؟
5741 کیوبردش عربیه ولی فقط 6-7 تا حرف با فارسی فرق داره.خیلی زود هم عادت میکنی بهش.البته یه نرم افزار هم هست که همون چندتا حرف رو هم حل میکنه..خلاصه بخاطر کیبورد تصمیمتو عوض نکن..به بقیه فاکتورا توجه کن

mr-secret
08-03-2011, 23:58
داداش ما دلمون 5742 رو گرفته ولی از بس کم شد و عجله داریم خواستیم بگیم 5741 بگیریم زیاد فرق میکنه ؟
قیمتش چند؟ موجودی زیاده تو بازاز؟ با سپاس

roteal2007
09-03-2011, 11:13
دوستان ورژن جدید بایوس ریلیز شد v1.16

starn
10-03-2011, 19:17
سلام به برو بکس ....
بچه ها من یه 5741g i5 hdd640 دارم که 6 ماه دارم اراش ستفاده می کنم و خدا رو شکر بزنم به تخته خیلی عالی کار کرده
ولی یه مشکلی هست دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن راهنمایی کنن
یادمه که تقریبا 3 ماه پیش بود که یبار وقتی لپتاپ رو روشن کردم که بالا بیا (یا نمی دونم ریستارت کردم که سیستم دوباره بالا بیدا) بعد از اومدن آرم ایسر دقیقا قبل از این که ارم ویندور بیاد که بخواد ویندوز رو لود کنه یه صفحه ی آبی رنگ اومد که یه تایمر زیرش داشت که تایمرش سریع تموم شد و لپ تاپ خودش ریستارت شد و دوباره ویندوز بالا اومد که من نگران بودم که مشکل از هارد باشه که خوشبختانه دیگه هیچ وقتی تکرار نشد ... یک بار هم یادمه وفتی لپ تاپ رو گداشتم روی ستند بای (اگه دقت کرده باشید وقتی لپ تاپ رو می زارید روی ستند بای چراغ پاور لپ تاپ که آبی رنگ هست به رنگ نارنجی در می اد و هر 10 ثانیه یه بار چشمک میزنه) بعد که اومدم روشن کنم وقتی دکمه رو زدم که روشن بشه دیدم چراغ نارنجی رنک به آبی تبدیل شد ولی لپ تاپ خاموش بود!!!! و بالا نمی اومد که مجبور شدم لپ تاپ رو کاملا خاموش کنم و دوباره روشن کنم مه بالا اومد و مشکلی نداشت اینا مال 3 ماه پیش ...
ولی همین دیروز دوباره با صفحه ی آبی رنگ قبل از لود کردن ویندور مواجه شدم و بعد از ریستارت ویندور بالا اومد امروز هم همون مشکل استند بای برام پیش اومد میخواستم ببینم دوستان مشکل از هارد؟؟؟؟ 6-7 ماه از گارانتی دستگاه مودن می خواستم ببینم اگه مشکل از هارد ببرم عوض می کنن؟؟؟ (اگه من براشون همینای که اینجا توضیح دادم براتون براشون بگم؟)
اطلاعات خیلی مهمی داخل هارد دارم دوستانی که در این ضمینه اطلاعات دارن ممنون می شم کمک کنن (درضمن ببخشید که یکم متن بلند شد خواستم دقیق توضیح داده باشم)
به صورت نرم افزار نمی شه درستش کرد ؟؟؟ (اگه بله لطف کنید نرم اقزار و آموزش استفادشو قرار بدید)

mehrdad8086
10-03-2011, 23:11
سلام آقا مهرداد گل
شما که قار بود بفروشی zg بگیری چی شد پس؟
ما هم مرددیم zg بگیریم یا اون 740 تومنی رو!
شما که راضی تا الان!؟
سلام
من Z رو فروختم و ZG قهوه ای گرفتم.خیلی خوشکله....

گرافیک 420M و 3GB رم و CPU p6200

گیم Prince of persia the forgoton sand رو ریختم عاشق این سری بازیهام مثل هلو اجرا شد

tabloabi
11-03-2011, 20:30
سلام اساتید محترم
5741 g با کارت گرافیک 320 m و سی پی یو i3 330m پنج ماه میشه که خریدم مداوم ازش شب و روز کار میکشم. تازگیا دمای سی پی یو در حالت عادی از 57 58 درجه پایینتر نمیاد. دستم کنار فنش خیلی داغ میشه میسوزه.دمای هاردشم 40.بنظر شما مشکلی وجود داره؟قبلا دماش رو 35 فیکس بود.

roteal2007
11-03-2011, 20:33
سلام اساتید محترم
5741 g با کارت گرافیک 320 m و سی پی یو i3 330m پنج ماه میشه که خریدم مداوم ازش شب و روز کار میکشم. تازگیا دمای سی پی یو در حالت عادی از 57 58 درجه پایینتر نمیاد. دستم کنار فنش خیلی داغ میشه میسوزه.دمای هاردشم 40.بنظر شما مشکلی وجود داره؟قبلا دماش رو 35 فیکس بود.

نباید این کانفینگ اینقد داغ بشه....احتمال میدم فن مشکل داره....شما ور.ئی خروجی هوا و فن رو چک کن که بسته نباشه

tabloabi
11-03-2011, 22:33
چک کردم دوست عزیز بسته نیست. کاملا بازه الانم دما روی 68 درجست(Intel Core i3 330M @ 2.13GHz 68 °C
Arrandale 32nm Technology) ببرم گارانتی؟

mehrdad8086
11-03-2011, 23:41
سلام اساتید محترم

جالبه من 5742Z داشتم فنش خیلی بیشتر از این 5742ZG با این کانفیگ کار می کرد!!!!!!!!!!!!!!

farshid7f
16-03-2011, 16:10
دوستان یه سوال...
من 5741 دارم با گرافیک geforce gt 320 1gig
هرازگاهی(تقریبا هفته ای یه بار)وقتی کار میکنم باهاش حتی وقتی بازی هم نباشه ..یهو صفحه سیاه میشه و 2-3 ثانیه بعد دوباره برمیگرده و یه پیغام میده که کارت گرافیک stopped responding and recovered successfully و...یعنی گرافیک یه سکته زد و دوبباره برگشت
شماهام همچین موردی داشتین؟؟ ...عادیه ؟؟یا ببرمش برا گارانتی

roteal2007
16-03-2011, 16:18
دوستان یه سوال...
من 5741 دارم با گرافیک geforce gt 320 1gig
هرازگاهی(تقریبا هفته ای یه بار)وقتی کار میکنم باهاش حتی وقتی بازی هم نباشه ..یهو صفحه سیاه میشه و 2-3 ثانیه بعد دوباره برمیگرده و یه پیغام میده که کارت گرافیک stopped responding and recovered successfully و...یعنی گرافیک یه سکته زد و دوبباره برگشت
شماهام همچین موردی داشتین؟؟ ...عادیه ؟؟یا ببرمش برا گارانتی

این کارا رو بکن اگه چا برجا بود بده نمایندگی:
1.بایوس رو آپدیت کن.
2.آخرین درایور رو از NVIDIA نصب کن.

mohsen_rkh
16-03-2011, 23:14
می دانید که محدودیتی در کلیه نسخه های 32 بیتی ویندوزهای مایکروسافت از XP‌ گرفته تا 7 وجود دارد و آن عدم شناسایی رمهای 4 گیگابایت و بالاتر از آن به طور کامل است. به طوری که مثلا رم 4 گیگ عددی بین 3.25 تا 3.5 گیگابایت شناسایی می شود.
راه حل کامل این مشکل استفاده از نسخه های 64 بیتی این ویندوزهاست. علت اینکه می بینید در لپ تاپهای جدیدی که دارای رم 4 گیگابایت به بالا هستند ویندوز اورجینال آنها به صورت 64 بیتی نصب و عرضه می شود نیز رفع همین مشکل و برداشتن این محدودیت است.
اما برای کسانی که فعلا نمی توانند به مد 64 بیتی سوئیچ کنند و نرم افزارهای مورد استفاده آنها با 32 بیتی سازگارند و روی 64 بیتی کار نمی کنند و می خواهند از تمام رم سیستم خود استفاده کنند، یک Patch ساخته شده است که با تغییر در فایل Kernel ویندوز این محدودیت را بر می دارد و رم 4 گیگ به طور کامل در این ویندوزها شناخته می شود.

نکات:
البته این کار ظاهرا به طور کامل و عمقی صورت نمی گیرد و بعضی نرم افزارهای پیشرفته می توانند میزان رم واقعی را تشخیص دهند و باز سودی به حال آنها ندارد ولی در بیشتر مواقع درست عمل کرده و مشکلی ایجاد نمی شود.

در ضمن بعد از اعمال Patch یک گزینه در منوی بوت اضافه می شود که می توان بین دو حالت یعنی Kernel‌ اصلی و Kernel تغییر یافته انتخاب کرد و اگر هسته تغییر یافته مشکلی داشت از هسته اصلی استفاده کرد.

بعد از اعمال این Patch هم یک واتر مارک در کنار دسکتاپ ایجاد می شود که برای برداشتن آن نیز دکمه دیگری در پچ قرار داده شده است.
روش استفاده:
فایل را اجرا کنید. بر روی Patch x86 Ramclock کلیک کنید. بعد از اتمام کار سیستم را Restart کنید. دوباره فایل را اجرا کنید. بر روی Remove Watermark کلیک کنید. بعد از اتمام سیستم را Restart کنید.

توجهات:
1- با اعمال این پچ ویندوز 32 بیتی می تواند تا 64 گیابایت رم را شناسایی کند.
2- نسخه Starter ویندوز 7 تحت هیچ شرایطی رم بالاتر از 2 گیگ را استفاده نمی کند.
3- این فایل قابلیت اجرا بر روی تمامی نسخه های ویندوز 7 شامل Home و Professional و Enterprise و Ultimate را داراست.
4- این فایل روی ویندوز بدون سرویس پک و یا یکپارچه شده با سرویس پک قابل اعمال است.

نکات:
1- این فایل توسط راسخون تست شده است و مشکلی ندارد.
2- در صورت آمدن نسخه جدیدتر از این پچ، جایگزین خواهد شد.
3- زبان این پچ همان طور که در تصاویر آمده است انگلیسی است و استاندارترین و بهترین پچ ساخته شده برای این کار است و کمترین مشکلات احتمالی را دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم: 2.31 مگابایت

rasekhoon.net

italia88
23-03-2011, 10:30
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟

italia88
23-03-2011, 10:39
جالبه من 5742Z داشتم فنش خیلی بیشتر از این 5742ZG با این کانفیگ کار می کرد!!!!!!!!!!!!!!

کلا ایسر 5742 جی فنهای ضعیفی دارن و مثلا قابل قیاس با فن دل 5010 نیست.

Mr.Mazmamfi
25-03-2011, 12:33
سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟

roteal2007
25-03-2011, 13:02
سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟

والا من جوابتون رو دادم اما سرور p30world قاط زد!!!
مال سوییچ کردن بین مانیتور اکسترنال هست در صورتی که با component و یا hdmi وصل باشه

oappleo
31-03-2011, 15:41
صفحه لپ تاپم اينجوري شده و نه ضربه ديده گرافيكشم 70 بار نصب كردم و پاك كردم درست نشد چي كار كنم؟

mohsen_rkh
01-04-2011, 16:26
صفحه لپ تاپم اينجوري شده و نه ضربه ديده گرافيكشم 70 بار نصب كردم و پاك كردم درست نشد چي كار كنم؟

دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد مشکل از کارت گرافیکی تون هست و نیم سوز شده.
من Desktopم پارسال این مشکل براش پیش اومد، اوایل اینطوری بود؛ بعدا دیگه به کل هیچ تصویری نشون نمی داد. کارت گرافیکم رو عوض کردم، مشکلم حل شد.

roteal2007
01-04-2011, 17:11
بله این مشکل رو توی یه لپ تاپ سونی دیدم کارت گرافیک مشکل داره.....

mortezaon
02-04-2011, 12:34
دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد مشکل از کارت گرافیکی تون هست و نیم سوز شده.
من Desktopم پارسال این مشکل براش پیش اومد، اوایل اینطوری بود؛ بعدا دیگه به کل هیچ تصویری نشون نمی داد. کارت گرافیکم رو عوض کردم، مشکلم حل شد.
میشه بگید تعویض کارت گرافیکتون چقدر خرج برداشت؟

.

mohsen_rkh
03-04-2011, 23:08
میشه بگید تعویض کارت گرافیکتون چقدر خرج برداشت؟

.

من عرض کردم این مشکل برای دسکتاپم پیش اومد نه لپ تاپم.
پارسال یکی از دوستان تازه یه 8600GT گرفته بود و بعدش یکی بهترشو گرفته بود و منم همون 8600GT رو ازش 23 تومن گرفتم!
البته به زودی باید یه کارت گرافیگ خوب واسش بگیرم دیگه 8600GT خیلی قدیمی شده.

Mr.NT
15-04-2011, 13:02
با درود بسیار

بنده یه لپتاپ Acer Aspire 5742G با مشخصات : Intel Core i5-480M , 640GB HDD , Nvidia Geforce GT 540M , 4g ram ,

مشکلی که باهاش دارم اینه که در حالت معمولی ال سی دی لپتاپ با گرافیک اینتل کار میکنه و نمیتونم با ال سی دی اون از GT 540 استفاده کنم

میشه توضیح دهید که چطوری میتونم این کارو بکنم ؟البته ویندوزم seven x64 هستش و بایوسم 1.14

یه سوال دیگه داشتم اینه که راست میگنم بایوس لپتاپ رو فقط 3 بار میشه آپدیت کرد و بعد از اون دیگه بایوس خراب میشه ؟

چون دوست بندع 5741 داشت بعد از 4 بار بایوسش پرید و 200 خرج رو دستش گذاشت

roteal2007
15-04-2011, 15:57
با درود بسیار

بنده یه لپتاپ Acer Aspire 5742G با مشخصات : Intel Core i5-480M , 640GB HDD , Nvidia Geforce GT 540M , 4g ram ,

مشکلی که باهاش دارم اینه که در حالت معمولی ال سی دی لپتاپ با گرافیک اینتل کار میکنه و نمیتونم با ال سی دی اون از GT 540 استفاده کنم

میشه توضیح دهید که چطوری میتونم این کارو بکنم ؟البته ویندوزم seven x64 هستش و بایوسم 1.14

یه سوال دیگه داشتم اینه که راست میگنم بایوس لپتاپ رو فقط 3 بار میشه آپدیت کرد و بعد از اون دیگه بایوس خراب میشه ؟

اگه اینطوری بود که جلو بایوس تاریخ انقضا میگزاشتن ذوست من.....این حرفا چیه....اونم که خرج گزاشته رو دستش مال این بوده که به ذستور العمل دقت نکرده....

Mr.NT
15-04-2011, 17:51
کسی نیست راهنمایی کنه ؟

ata.royalfalcon
15-04-2011, 18:02
با درود بسیار

کسی نیست راهنمایی کنه ؟

سلام
من در این پست بطور کامل توضیح دادم که چطوری میتوان گرافیک انویدیا رو بصورت دستی فعال نمود!!!

با نظر roteal2007 کاملا موافقم ، اون دوستتون احتمالا در هنگام آپدیت کردن بایوس سوتی دادن که بایوس پرید و گرنه به نظرمن محدودیتی در آپدیت کردن وجود نداره !!!!

a.zaker
16-04-2011, 14:08
سلام به همه
دوست من لپ تاپ 5741 g ایسر رو داره
امروز هیمنجوری وسط ویندوز دید که کیبوردش کار نمیکنه ولی تمام چیزای دیگه درست بودن و با موس تمام کارارو میکرد
لپ تاپو خاموش کرد ولی یه ساعت که بعد خواست روشنش کنه دیگه روشن نشد و حتی وقتی برق رو بهش وصل میکنه لامپ شارژ اون روشن نمیشه باتری و آداپتور رو هم چک کردیم و مشکل از اون نیست
به نظر شما این مشکل از چیشه ؟ لپ تاپش تا june گارانتی داره گارانتیش هم سازگار ارقام هست
مشکل سخت افزازیه ؟
چکار باید بکنیم ؟ ببریمش گارانتی ؟
این هم مشخصات سخت افزاری
Core i5
500 G
5470 ATI
4G DDR3
ویندوزش هم 7 هست

Javad0111
17-04-2011, 20:15
آيا كسي در مورد معايب و ضعف هاي Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اطلاعي دارد چون بنده تا چند روز ديگر قصد خريد اين لپ تاپ را دارم آيا اين لپ تاپ كيفيت تصويري و صدايي خوب و بالايي دارد ؟

آيا مدل فوق شبكه بي سيم wifi هم دارد؟

در حال حاضر شما 5742 را ترجيح مي دهيد يا 5745 ...

saeedblack
18-04-2011, 20:11
من هم این 5742g رو دارم ویه ماهی هست که گرفتم. یه سری مشکلات دارم که لیست میکنم کسی اگه تونست در مورد هرکدوم پاسخ منو بده.
1- قبل از گرفتن اینی که دارم باش کار می کنم یکی گرفتم که مشکل اساسی داشت (بعضی قطعات از کار می فتاد یا بعضی وقتا بوت نمی شد) اما مالتی تاچش کار می کرد که نماینده سازگار برام تعویضش کرد. اما با تعویضش توسط گارانتی، این یکی رو نمی دونم که مالتی تاچ رو ساپورت نمیکنه یا اصلا این قابلیت رو نداره چون برام کار نمی کنه.حتی اسکرول بارش هم کار نمی کنه.درایورش رو هم نصب کردم!(جالبه که بدونید وقتی اینو تحویل گرفتم پلمپ ایسرو داشت و کاملا دست نخورده بود)

2-بازی ساکر 2011 رو نصب کردم ولانچرش کارت gt540 رو نمیشناسه واجازه نمیده تنظیماتش رو رو های ببرم و لانچر اینتل رو به عنوان کارت گرافیکم میشناسه.

3- بازی بلک اپس رو نصب کردم واجرا هم میشه ولی با چند دقیقه بازی کردن به فیریز خالی تبدیل میشه .core i3 380 سی پی یو هستش.

4- کدوم کرک رو واسه ویندوز 7 توصیه می کنید چون میگن بعضی از کرک ها ان سیف هستند وامکان از کار انداختن مادربورد رو دارن.و یه جورایی فکر می کنم اون قبلیه شاید واسه کرک از کار افتاد.البته نمی دونم شایدم مشکل سخت افزاری کارخونه ای داشت

5- بازی پرسویت رو نصب کردم ولی توش هیچ جاده ای دیده نمی شد وحالت باگ مانند داشت.

در بقیه موارد ازش راضیم ومشکلی باش ندارم

mortezaon
18-04-2011, 20:44
آيا كسي در مورد معايب و ضعف هاي Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اطلاعي دارد چون بنده تا چند روز ديگر قصد خريد اين لپ تاپ را دارم آيا اين لپ تاپ كيفيت تصويري و صدايي خوب و بالايي دارد ؟

سلام من گرفتم واقعا راظیم

.

oappleo
19-04-2011, 09:47

فرستادم گارانتی الماس میگی هیچ چیزش نیست ؟؟؟؟ اینم گارانتی؟؟؟

dvd_arzan
19-04-2011, 19:22
من هم این 5742g رو دارم ویه ماهی هست که گرفتم. یه سری مشکلات دارم که لیست میکنم کسی اگه تونست در مورد هرکدوم پاسخ منو بده.
1- قبل از گرفتن اینی که دارم باش کار می کنم یکی گرفتم که مشکل اساسی داشت (بعضی قطعات از کار می فتاد یا بعضی وقتا بوت نمی شد) اما مالتی تاچش کار می کرد که نماینده سازگار برام تعویضش کرد. اما با تعویضش توسط گارانتی، این یکی رو نمی دونم که مالتی تاچ رو ساپورت نمیکنه یا اصلا این قابلیت رو نداره چون برام کار نمی کنه.حتی اسکرول بارش هم کار نمی کنه.درایورش رو هم نصب کردم!(جالبه که بدونید وقتی اینو تحویل گرفتم پلمپ ایسرو داشت و کاملا دست نخورده بود)

2-بازی ساکر 2011 رو نصب کردم ولانچرش کارت gt540 رو نمیشناسه واجازه نمیده تنظیماتش رو رو های ببرم و لانچر اینتل رو به عنوان کارت گرافیکم میشناسه.

3- بازی بلک اپس رو نصب کردم واجرا هم میشه ولی با چند دقیقه بازی کردن به فیریز خالی تبدیل میشه .core i3 380 سی پی یو هستش.

4- کدوم کرک رو واسه ویندوز 7 توصیه می کنید چون میگن بعضی از کرک ها ان سیف هستند وامکان از کار انداختن مادربورد رو دارن.و یه جورایی فکر می کنم اون قبلیه شاید واسه کرک از کار افتاد.البته نمی دونم شایدم مشکل سخت افزاری کارخونه ای داشت

5- بازی پرسویت رو نصب کردم ولی توش هیچ جاده ای دیده نمی شد وحالت باگ مانند داشت.

در بقیه موارد ازش راضیم ومشکلی باش ندارم
سلام دوست عزیز

1-در مورد سوال های 2 و 5 شما باید کارت گرافیک 540 جیفورس خودتون رو به صورت دستی برای اون بازی یا برنامه معین خودتون فعال کنید در مورد pes 2011 شما باید تنظیمات رو هم مثل بازی برای کارت گرافیک خودتون add کنید و اونوقت می تونید با نهایت کیفیت هم بازی کنید
توضیحاتش رو میتونید تو پست این دوست عزیزمون ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 - برای اون قسمت اول هم تو dvd ایسر خودش یه برنامه داره که اسمش یادم نیست ولی synatec یا همچین چیزی بود شما اگه این برنامه رو نصب کنید هم اسکرول شما کار میکنه هم میتونید zoom و rotate هم استفاده کنید
3- برای اون بازی که فریز میشه فکر کنم مشکل از بازی باشه یا اگه اون رو هم به صورت قسمت 1 که براتون توضیح دادم انجام بدید مشکلتون حل میشه
موفق باشید

dvd_arzan
19-04-2011, 19:31

من همین هفته قبل برای یکی از اقواممون همین مدل رو گرفتم و مدل خیلی خوبی هست
فقط هواستون باشه با کارت گرافیکی 540 جیفورس رو بگیرید و نه 420

max_3d
19-04-2011, 21:35

گارانتی الماس؟!!!!!مگه گارانتی ایسر سازگار نیست؟؟؟؟

nakhodasilver
21-04-2011, 13:30

سلام دوست من.
وقتی میخواستم برنامه ای رو با فایلی کرک کنم منم این مشکل رو پیدا کردم.
حتی نمیگذاشت ویندوز رو عوض کنم. میگفت مشکل در فیزیکال مموری . ویندوز رو هم تا 10 درصد میرفت و قطع میشد. 2 ساعت خاموشش کردم و خودبخود درست شد. ایسرمم 5742 و گارانتی سازگاره.

yoosef_st
21-04-2011, 19:14
سلام.
من مدل 5742 رو برای یکی از اقوام گرفتم. این مدتی که دستم بوده خوب بوده. الان هم Win 7 x64 روش نصبه.
فقط یه سوالی برام پیش اومده که با مثال مطرحش میکنم:
مثلا الان عکس والپیپر من یه عکسیه از یا لامپ روشن. عکس پس زمینه بعدی که میاد، عکسیه از آسمون شب و نور عکس کمتره.
توی این دو تا تصویر، نور صفحه LCD فرق میکنه. یعنی موقعی که عکس عوض میشه به وضوح کم نور شدن صفحه رو میبینم.
مشکلی هست؟ ایرادی داره یا مدلشه؟ اگه نخوام اینجوری باشه چکار کنم؟

ata.royalfalcon
21-04-2011, 19:30
سلام.
من مدل 5742 رو برای یکی از اقوام گرفتم. این مدتی که دستم بوده خوب بوده. الان هم Win 7 x64 روش نصبه.
مثلا الان عکس والپیپر من یه عکسیه از یا لامپ روشن. عکس پس زمینه بعدی که میاد، عکسیه از آسمون شب و نور عکس کمتره.
توی این دو تا تصویر، نور صفحه LCD فرق میکنه. یعنی موقعی که عکس عوض میشه به وضوح کم نور شدن صفحه رو میبینم.

سلام
به این میگن dynamic contrast
LCD من هم همینطوره (لپتاپ نه بلکه TV)
در ساختار LCD ها لامپهای فلوئورسنت به کار رفته پس LCD ها به خاطر ساختارشون بر خلاف CRT ها نمیتونن یه صفحه مشکی تاریک ایجاد کنن و سازندگان برای حل این مشکل از قابلیتی به نام dynamic contrast استفاده میکنن که وقتی صفحه تاریک شده به صورت اتوماتیک وار نور صفحه کم میشه !!! مثلا در فیلم وقتی وارد یک غار تاریک میشه نورش کم میشه !!!

mehrdad8086
24-04-2011, 21:47
سلام

دوستان خودم 5742ZG دارم که به جز کمی سفت بودن کلید 7 مشکلی دیگه نداره اما....

تا بحال 5742 اعم از Z و ZG وG یه چندتائی گرفتم.
1-پارت اول 5 عدد Z که یکیش موسش کار نمی کرد.(تاچ پد)
2-ZG خودم کلیدش کمی سفته و ZG با دو کارت گرافیک 4 روز پیش خریدم بلوتوثش کار نمی کرد:41:
3-به همراه دوستم 3 تا5742G خریدیم از یکجا و یک گارانتی....با کمال تعجب قطعات بکار رفته مثل هارد و دی وی دی و آداپتور از یک برند نیست.باورم نمی شه قدرت دریافت سیگنال در یکجا باهم برابر نیست !!!!:18:ویندوز نریختیم و همینطور تحویل مشتریش داد.

عجیبه اینهمه ایراد جزئی تو این چندتا؟؟؟؟

mohsen_rkh
27-04-2011, 22:39
سلام.

این قابلیت Digital Fine Contrast هست که توسط LG برای اولین بار در سال 2006 بر روی مونیتور های سری Flatron این کمپانی قرار گرفت. بر اساس این قابلیت نمایشگر تصاویر می تواند نور پس زمینه (Backlight) را بر اساس روشن یا تاریک بودن تصویر تنظیم نماید؛ این قابلیت در هنگامی که تصویر نمایش داده شده روشن باشد، نور صفحه را زیاد می کند و هنگامی که تصویر تاریک باشد، نور صفحه را کم می کند و با این کار Contrast تصویر را تغییر می دهد. الآن تقریباً همه ی LCD ها از این قابلیت بهره می برند؛ بنابراین ، این قابلیت نه تنها یک اشکال نیست بلکه یک مزیت هم هست.

13bedar13
28-04-2011, 02:33
سلام دوست من.
وقتی میخواستم برنامه ای رو با فایلی کرک کنم منم این مشکل رو پیدا کردم.
حتی نمیگذاشت ویندوز رو عوض کنم. میگفت مشکل در فیزیکال مموری . ویندوز رو هم تا 10 درصد میرفت و قطع میشد. 2 ساعت خاموشش کردم و خودبخود درست شد. ایسرمم 5742 و گارانتی سازگاره.
بفرست گارانتی سازگار نگاه کنیم برخورد اونها بهتره یا نه
چه مدلی چه گرافیکی چند وقته گرفتین نتیجه رو اعلام کنین
من بودم اینجوری شدنی اسلیپ میکردم میبردم گارانتی دبه نکنن فیلمبرداری هم کنین به عنوان شاهد
این مشکل صد در صد (99) درصد سخت افزاریست خودتون رو گول نزنین

---------- Post added at 04:33 AM ---------- Previous post was at 04:32 AM ----------

سلام

دوستان خودم 5742ZG دارم که به جز کمی سفت بودن کلید 7 مشکلی دیگه نداره اما....

تا بحال 5742 اعم از Z و ZG وG یه چندتائی گرفتم.
1-پارت اول 5 عدد Z که یکیش موسش کار نمی کرد.(تاچ پد)
2-ZG خودم کلیدش کمی سفته و ZG با دو کارت گرافیک 4 روز پیش خریدم بلوتوثش کار نمی کرد:41:
3-به همراه دوستم 3 تا5742G خریدیم از یکجا و یک گارانتی....با کمال تعجب قطعات بکار رفته مثل هارد و دی وی دی و آداپتور از یک برند نیست.باورم نمی شه قدرت دریافت سیگنال در یکجا باهم برابر نیست !!!!:18:ویندوز نریختیم و همینطور تحویل مشتریش داد.

عجیبه اینهمه ایراد جزئی تو این چندتا؟؟؟؟
گارانتی کجا بود این مهمه

oappleo
28-04-2011, 08:41
سلام

عزیزان من یه لپ تاپ مدل 5741G دارم . چطوری میتونم بلوتوث و وایرلسشو فعال کنم ؟؟؟

باید درایورشو نصب کنم ؟؟؟؟؟؟ میشه لینک دانلود داریورشو هم وایرلس و هم بلوتوث رو برام قرار بدید.
ممنونم

mohsen_rkh
28-04-2011, 10:41
سلام

عزیزان من یه لپ تاپ مدل 5741G دارم . چطوری میتونم بلوتوث و وایرلسشو فعال کنم ؟؟؟

باید درایورشو نصب کنم ؟؟؟؟؟؟ میشه لینک دانلود داریورشو هم وایرلس و هم بلوتوث رو برام قرار بدید.
ممنونم
سلام دوست عزیز. شما باید درایور Bluetooth و WLAN رو نصب کنید.
اول با استفاده از برنامه ببینید که Bluetooth و WLAN شما مربوط به کدوم Vendor هست:

بعد درایور مورد نیازشو از اینجا پیدا، دانلود و نصب کنید.

موفق و مؤید باشید.
در پناه حق... :11:

dvd_arzan
28-04-2011, 10:47
سلام

ممنونم

تو لینک زیر میتونید درایور ها رو دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای راحتی کار هم تو قسمت application

LaunchManager

رو دانلود کن

roteal2007
28-04-2011, 13:14
بازی crysis 2 با بالاترین رزولوشن به راحتی اجرا شد....دما بعد از 1 ساعت بازی از 80 فراتر نرفت

elvin_1987
28-04-2011, 14:14
بازی crysis 2 با بالاترین رزولوشن به راحتی اجرا شد....دما بعد از 1 ساعت بازی از 80 فراتر نرفت
عزیز من 5742 رو باز کردم کالبد شکافیشم کردم.
باور کن چینش قطعاتش حرف نداره با این که یاریک طراحی شده فضا برای گردش هوا زیاد داره.سیم کشیهاشونم حرف نداره.
فقط اسپیکرش خیلیخیلی کوچولو هست ادم خندش میکیره:31:1.2 سانت میشه.
روی سی پی یو هو هیت سینک گنده گذاشتن با فن که خود هیت سنک نصفمیبرد میشه.
فنشم بزرگ هست ساخت چین.
رم هم ساخت تایوان بود.
دی وی دی درایو هم ساخت فیلیپین اسمش نفهمیدم عجیب غریب بود نوشته بو توشیبا سامسونگ ساپورت تکنلوژی.
مینبرد هم ساخت چین هست.

H.A.M.E.D
28-04-2011, 19:09
سلام
دوستان این Digital Fine Contrast رو نمیشه Disable کرد؟
تو بازیها خیلی اعصاب خورد کن هست هی نور صفحه کم و زیاد میشه!
راستی سیستم نمره دهی ویندوز 7 هیچ قطعه ای رو نمیشناسه و نمره ای هم نمیده
چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم
البته بایوس رو هنوز آپدیت نکردم ولی اکثر درایورها نصب هستند
درایور گرافیک هم آخرین ورژن هست.

13bedar13
28-04-2011, 19:42
سلام
دوستان این Digital Fine Contrast رو نمیشه Disable کرد؟
تو بازیها خیلی اعصاب خورد کن هست هی نور صفحه کم و زیاد میشه!
راستی سیستم نمره دهی ویندوز 7 هیچ قطعه ای رو نمیشناسه و نمره ای هم نمیده
چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم
البته بایوس رو هنوز آپدیت نکردم ولی اکثر درایورها نصب هستند
درایور گرافیک هم آخرین ورژن هست.
تو بایوس باید بگردی راستی مگه برای شما ویندوز روش نصب بود (جالبناک شد)ببین دکمه fn و .... یه دکمه دیگه کاری میکنه برات
من خودم ندیده بودم رو نوت بوک!!
سری قدیمهیه این جوری نیست این حتما ال سی دیش فرق فوکوله
مطمینی اینجوریه !!

H.A.M.E.D
28-04-2011, 19:59
تو بایوس باید بگردی راستی مگه برای شما ویندوز روش نصب بود (جالبناک شد)ببین دکمه fn و .... یه دکمه دیگه کاری میکنه برات
من خودم ندیده بودم رو نوت بوک!!
سری قدیمهیه این جوری نیست این حتما ال سی دیش فرق فوکوله
مطمینی اینجوریه !!

نه ویندوز رو خودم نصب کردم لینوکس روش بود
فکر میکنم به علت اینکه از باتری استفاده میکنم به این صورت هست
البته هنوز به برق شهری وصل نکردم

13bedar13
28-04-2011, 22:43
دما رو چیج.ری اندازه گرفتی
با hwmonitor تو همون 5 دقیقه اول دمای سی پی یو و جی پی یو میره بالای 90!!!!!!!!!!!!
مطمینی چون استاندار سی پی یو فکر کنم بالای 100 درجه باشه و تا اونجا جا داره
البته اینم بگم فن دستگاه به اوجش نرسید و اینکه رو باتری بودم و مود بالانس
بعدشم اول من این نرم افزار تست دما رو ران کردم بعد رفتم به بازی اگه بعدش مخواستم برم دما میومد رو 60
در حالت وبگردی دمای سی پی یو جی پی یو 48 هست
البته چون نزدیک هم هستن ازیکی کار بکشی اون یکی هم داغ میشه
من قشنگ امتحان کردم

mehrdad8086
01-05-2011, 14:19
بفرست گارانتی سازگار نگاه کنیم برخورد اونها بهتره یا نه
چه مدلی چه گرافیکی چند وقته گرفتین نتیجه رو اعلام کنین
من بودم اینجوری شدنی اسلیپ میکردم میبردم گارانتی دبه نکنن فیلمبرداری هم کنین به عنوان شاهد
این مشکل صد در صد (99) درصد سخت افزاریست خودتون رو گول نزنین

---------- Post added at 04:33 AM ---------- Previous post was at 04:32 AM ----------

گارانتی کجا بود این مهمه

zوzg گارانتی سازگار بودن.g ها گارانتی آوا خوشه.

همین دیروز ZG خودم رو فروختم و دیگه بعید می دونم از این برند برای خودم بخرم.اما برای مشتریام ایده آله:31: و خواهم خرید!!!!!:2: :2: ACER خوب بود اما کیفیتش به نظرم :41:
این نظر منه.هرچی پول بدی آش می خوری.....اما من دیگه آش نمی خورم:20:

amin_pwa
01-05-2011, 14:41
zوzg گارانتی سازگار بودن.g ها گارانتی آوا خوشه.

همین دیروز ZG خودم رو فروختم و دیگه بعید می دونم از این برند برای خودم بخرم.اما برای مشتریام ایده آله:31: و خواهم خرید!!!!!:2: :2: ACER خوب بود اما کیفیتش به نظرم :41:
این نظر منه.هرچی پول بدی آش می خوری.....اما من دیگه آش نمی خورم:20:
قال امین :
کاملا موافقم هرچی پول بدی اش می خوری . ولی اش زیادی خوردن هم خوب نیست ☺
اینکه بگذاری دیگران هم کم اش بخورن کار نا پسندیه . ☺

(کمی زیادی شوخ طبعم )

crazymohamad
01-05-2011, 21:36
سلام دوستان
من دیروز ایسر 5742g گرفتم (i5 640gig )

1. ویندوز 7 روش ریختم. رجیسترشم کردم ولی تو قسمت system: Rating هیچ رتبه ای ظاهر نشده و نوشته not available!!!!
چجوری باید فعالش کنم؟

2. راستی تو سی دی نصب درایورهاش کدوماش واسه این مدل هست؟ من همشو نصب کردم یعنی یه درایور گرافیک ATI هم داره. اونم باید نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟

3. کیبردشم عربیه و حروف ظ ط ز ذ د ئ و چند تا دیگه جاهاشون غلطه!!! مال شما هم اینجوریه؟ واسه حل این مشکل چکار کردین؟

4. وضوح تصویرش خیلی بده یه ویدئو HD مال خود ویندوز 7 هست با مدیا پلیر باز کردم خیلی افتضاح بود و کمی شطرنجی نشون میداد!!! مال شما هم اینجوریه؟

ممنون
تروخدا جواب بدین

crazymohamad
01-05-2011, 21:50
دوستان تو یه انجمن خوندم درایور های همراه 5742G مال ویندوز XP هست!!!!!!!
مال 7 رو باید خودمون بگیریم؟؟؟؟؟؟؟ (تو سایتش مخصوص این مدل بازم AMD VGA Driver واسه این مدل گذاشتن!!!! آخه مگه کارت گرافیک ATI هم داره؟؟؟

dvd_arzan
02-05-2011, 08:36
دوستان تو یه انجمن خوندم درایور های همراه 5742G مال ویندوز XP هست!!!!!!!
مال 7 رو باید خودمون بگیریم؟؟؟؟؟؟؟ (تو سایتش مخصوص این مدل بازم AMD VGA Driver واسه این مدل گذاشتن!!!! آخه مگه کارت گرافیک ATI هم داره؟؟؟

نه برای ویندوز 7 هست

dvd_arzan
02-05-2011, 08:43
سلام دوستان
من دیروز ایسر 5742g گرفتم (i5 640gig )

1. ویندوز 7 روش ریختم. رجیسترشم کردم ولی تو قسمت system: Rating هیچ رتبه ای ظاهر نشده و نوشته not available!!!!
چجوری باید فعالش کنم؟

2. راستی تو سی دی نصب درایورهاش کدوماش واسه این مدل هست؟ من همشو نصب کردم یعنی یه درایور گرافیک ATI هم داره. اونم باید نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟

3. کیبردشم عربیه و حروف ظ ط ز ذ د ئ و چند تا دیگه جاهاشون غلطه!!! مال شما هم اینجوریه؟ واسه حل این مشکل چکار کردین؟

4. وضوح تصویرش خیلی بده یه ویدئو HD مال خود ویندوز 7 هست با مدیا پلیر باز کردم خیلی افتضاح بود و کمی شطرنجی نشون میداد!!! مال شما هم اینجوریه؟

ممنون
تروخدا جواب بدین

برای rating باید به برق وصل باشید و درایور ها رو نصب کرده باشید

برای کارت گرافیک هم اینتل رو نصب کنید و هم nvidia و ati رو نصب نکنید

کیفیت تصویر هم احتمالا به خاطر عدم نصب درایور کارت گرافیک هست

کی بورد هم عربی هست و من چون جای حروف فارسی رو حفظ هستم مشکلی باهاش نداشتم

mohsen_rkh
02-05-2011, 22:01
مگه کیبورد عربی چه مشکلی داره؟ من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم.

aminstedio
04-05-2011, 02:46
سلام دوستان خسته نباشید
پس از نصب ویندوز7 در acer aspire 5742-7698 دیگه نمیتونم نور lcd رو کم یا زیاد کنم حتی توی کنترل پنل قسمت پاور هم نمیشه از تو ویندوز نورشو کم یا زیاد کنم درایور داره؟کدوم هست ؟ لطفا راهنمایی کنید
در ضمن قبلا xp روش ریخته بودم کار میکرد ولی با7 32 بیتی جواب نمیده. چرا؟

reza-atom
04-05-2011, 11:56
سلام دوستان خسته نباشید
پس از نصب ویندوز7 در acer aspire 5742-7698 دیگه نمیتونم نور lcd رو کم یا زیاد کنم حتی توی کنترل پنل قسمت پاور هم نمیشه از تو ویندوز نورشو کم یا زیاد کنم درایور داره؟کدوم هست ؟ لطفا راهنمایی کنید
در ضمن قبلا xp روش ریخته بودم کار میکرد ولی با7 32 بیتی جواب نمیده. چرا؟

روی کیبورد دکمه ی fn با فلش سمت چ÷ و راست کار نمی کنه ؟

kasi58
04-05-2011, 14:30
5742 CI3-320GB-2GB DDR3-INTEL VGA

چنده...؟
همین کانفیگ کارت گرافیک دارش هم هست..?
قیمت جفتشون بی‌ زحمت..

aminstedio
04-05-2011, 14:42
روی کیبورد دکمه ی fn با فلش سمت چ÷ و راست کار نمی کنه ؟
نه دوست من fn با کلیدهای جهتی راست وچپ دیگه برام کار نمیکنه روی xp sp2 درست بود همسن که 7 بیتی32 نصب کردم دیگه کار نمیکنه!ولی تمام کارهای ترکیبی با fn درست هستند یعنی کم و زیاد کردن صدا و روشن کردن وایرلسو lcd و غیره درست کار میکنند فقط همین نور صفحه کار نمیکنه
البته متوجه شدم که ویندوز 7 روی نسخه لپ تاب نصب شده و توی تنظیمات پاور از کنترل پنل گزینه های کم کردن نور هستند ولی با کم و زیاد کردنشون چیزی تغییر نمیکنه پس نباید انتظار داشت با شورتکات fn +کلید چپ و راست کار کنه
حالا راه حلی میدونید که این گزینه های کم کردن نور در ویندوز7 32 بیتی فعال بشن؟(توی کنترل پنل و بعد به پاور مراجعه کنید او ن پایین صفحه پاور برای لپ تاب ها یه گزینه کم و زیاد کردن نور پیدا میشه که برای سکتاپ ها نیست)

aminstedio
04-05-2011, 15:57
آقا درست شد .درایور این دستگاه برای ویندوز7 3تا فایل نصبی بود
Intel VGA v8.15.10.2125
NVIDIA VGA PhysX v9.10.0224
NVIDIA VGA N11PGE v8.17.12.5903 که مشون رو از سایت :

دانلود کردم و نصبیدم بعد از ریستارت درست شد!همچنین افکتهای 3بعدی سون فعال شدن.
باتشکر از دوستان

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

من acer aspire 5742-7698 رو با مشخصات :
corei3
3gigddr3
320 hdd
گرفتم 700 تومن

milligator
07-05-2011, 00:50
من 5741 خودمو فروختم کیبوردشو دوس نداشتم

samston
08-05-2011, 11:41
سلام خدمت دوستان
من الان یه 6 ماهی میشه این لپ تاپ رو گرفتم .اما نمیدونم الان برای چی شارژ باطری بیشتر 84 درصد نمیگیره نمیدونم چیکارش کنم درست بشه لطفا دوستان راهنمایی کنند

pooriya_hp
08-05-2011, 14:31
به احتمال زیاد باتریتون داره خراب میشه (مشکل عمده در این مدل )

dvd_arzan
08-05-2011, 14:53
سلام خدمت دوستان
من الان یه 6 ماهی میشه این لپ تاپ رو گرفتم .اما نمیدونم الان برای چی شارژ باطری بیشتر 84 درصد نمیگیره نمیدونم چیکارش کنم درست بشه لطفا دوستان راهنمایی کنند

باتریتون خراب شده

من خودم این مدل رو یه سالی هست دارم و با اینکه روزی 6 تا 8 ساعت ازش استفاده میکنم باتریش تا حالا مشکلی نداشته و تا صد در صد هم شارژ میشه

موفق باشید

tom.blogfa
30-05-2011, 00:22
منم 5741g دارم با گرافیک gt320 یک سالی میشه خریدمش (فنش هنوز میچرخه)
به نظر من که عالیه عالیه :40:
من کارم نرم افزارای گرافیکی و نقشه کشی بوده و تا حالا ازش راضیم:5:
و تا حالا باهاش بازی های :
Need for Speed(TM) Hot Pursuit
Pes 2011
shank
Split Second
Bull storm
resident evil5
Call of duty 6
call of duty Black ops
رو انجام دادم ( با تنظیمات خود بازی یعنی تنظیماتو دست کاری نکردم) همشونو رووووون رووووون اجرا کرده.:20:
این بازی رو هم یه بار اجرا میکنه بعد میگه با گرافیک لبتاپ ما سازگار نیست و دیگه نمیزاره بازی کنم splinter cell:41:
رو این بیچاره الان این نرم افزارا نصبه که همشونو خوب داره اجرا میکنه:
َAutodesk 3ds Max 2011
AutoCAD 2011 - English
SAP2000 14
ETABS
SAFE 12
-----------------------
نمیشه از ایراداش نگم
نداشتن چراغ واسه صفحه کلیدش که برا من خیلی مهمه :41:
یکم به نظرم داغ میشه
وایرلسش همش روشنه نمیدونم چی کا کنم که وقتی لبتاپو روشن میکنم وایرلسش روشن نباشه (جز با کلید میانبرش)
گرافیک این مدلی که من دارم یکم ضعیفه GT320

دلم واسش میسوزه گاهی وقتا روش خیلی فشار میارم:31: ولی بیچاره آخ نمیگه:8:
به نظرم الان مدل 5742 با این کانفیگ زدر عالیه:
CPU cori5 480M
Ram 4 GiG
HDD 640
VGA: Geforce GT540
قیمتشم فک کنم 810 تومن باشه
:10:

mehdi30nema
31-08-2011, 11:38
بچه ها من Acer 5741G دارم با سی پس یو core i3 و 4 گیگ رم و گرافیگ ATI 5470 .

یه سوال در مورد پخش فیلم های HD دارم. من فیلم HD زیاد دارم ( 1080 * 720 ) . همشون با نرم افزار power dvd به خوبی اجرا میشن ولی بعضی از اونا که bit rate شون یکم بالاست وقتی با kmplayer اجرا میکنم و فول اسکرین میکنم یه جورایی صفحه قفل میشه و مثلا نمیشه دیگه فیلم را عقب و جلو کرد یا تنظیماتشو عوض کرد . باید کلا از نرم افزار بیام بیرون .
ولی همین فیلم ها را که روی لپ تاپ دل 5010 یا حتی لنوو امتحان کردم مشکلی نداشتن .

به نظرتون این ضعف سخت افزاری لپ تاپ هست یا مشکل دیگه ؟

masoud1990
02-09-2011, 04:31
سلام چند وقته که یک مشکلی برای من پیش اومده اونم اینه که موقع بوت کردن خیلی طول میکشه مثلا 10-15 ثانیه هیمنجوری رو صفحه لوگوی ایسر رو نشون میده مشکل از کجاس کسی هم این مشل رو داره؟

www.hadi
06-09-2011, 13:30
سلام دوستان کسی عکس از قطعات داخلی لبتاب 5742 رو داره یه نگاهی بکنیم متشکر.

LORD-Sh
26-09-2011, 18:32
سلام
چندوقته بعضی مواقع ال سی دی لپ تابم حالت راه راهی پیدا میکنه یعنی یه سری خطوط روشن موازی از بالا به طرف پایین ال سی دی میان که البته خفیف هستن مثل تلوزیون های سیاه سفیدقدیمی.
قبلا این طوری نبود.در ضمن وقتی اینطوری میشه یه صدای سوت خفیف هم از لپ تاب میاد
مدلش acer 5742 -484g هست و 9 ماه پیش خریدمش .خیلی هم ازش استفاده میکنم
مشکل از چیه؟

mghaffari49
22-12-2011, 13:34
می گم 5742 همه یه بلندگو داره یا مال من سمت راستیش سوخته؟

max_3d
22-12-2011, 13:39
Pes 2011
shank
Split Second
Bull storm
resident evil5
Call of duty 6
call of duty Black ops
رو انجام دادم ( با تنظیمات خود بازی یعنی تنظیماتو دست کاری نکردم) همشونو رووووون رووووون اجرا کرده.:20:
این بازی رو هم یه بار اجرا میکنه بعد میگه با گرافیک لبتاپ ما سازگار نیست و دیگه نمیزاره بازی کنم splinter cell:41:
َAutodesk 3ds Max 2011
AutoCAD 2011 - English
SAP2000 14
ETABS
SAFE 12
-----------------------
نمیشه از ایراداش نگم
یکم به نظرم داغ میشه
وایرلسش همش روشنه نمیدونم چی کا کنم که وقتی لبتاپو روشن میکنم وایرلسش روشن نباشه (جز با کلید میانبرش)

CPU cori5 480M
Ram 4 GiG
HDD 640
VGA: Geforce GT540
قیمتشم فک کنم 810 تومن باشه
درود
دقیقا حرف دل منو زدی من هم همین مدل رو دارم فقط رمشو 6 گیگ کردم:8:

n_n136902
02-01-2012, 17:58
سلام چند وقته که یک مشکلی برای من پیش اومده اونم اینه که موقع بوت کردن خیلی طول میکشه مثلا 10-15 ثانیه هیمنجوری رو صفحه لوگوی ایسر رو نشون میده مشکل از کجاس کسی هم این مشل رو داره؟

آقا منم همین مشکل رو دارم.کسی راه حلی نداره؟ (به جز آپدیت بایوس)

sJaguar
23-01-2012, 13:18
دوستان من دیشب بازی LA Noire و BF3 رو نصب کردم خیلی وقت بازی نکرده
بعد از چند دقیقه بازی لب تاپ بخودیه خود خاموش شد!
دو بار این اتفاق افتاد
دلیلش همون گرمای زیاده باید باشه اما چرا لب تاپ خاموش شه آخه؟!
مشکل سخت افزاری نیست احیانا؟!

larantas
23-01-2012, 13:38
دو بار این اتفاق افتاد

اگه دلیلش گرمای زیاد باشه خوب خاموش شدنش طبیعیه .این یک سیستم امنیته برای پایین اومدن دمای سیستم.

Farshid72
23-01-2012, 22:01
دو بار این اتفاق افتاد
نه دیگه مادر برد برای اینکه به قطعات صدمه ای وارد نشه سیستم رو خاموش میکنه

amin_pwa
23-01-2012, 22:37
سلام
چندوقته بعضی مواقع ال سی دی لپ تابم حالت راه راهی پیدا میکنه یعنی یه سری خطوط روشن موازی از بالا به طرف پایین ال سی دی میان که البته خفیف هستن مثل تلوزیون های سیاه سفیدقدیمی.
قبلا این طوری نبود.در ضمن وقتی اینطوری میشه یه صدای سوت خفیف هم از لپ تاب میاد
مدلش acer 5742 -484g هست و 9 ماه پیش خریدمش .خیلی هم ازش استفاده میکنم
مشکل از چیه؟

متاسفانه به احتمال زیاد کارت گرافیکت مشکل داره تا گارانتی داره ببر درستش کنن ..

ali nemesis
30-01-2012, 17:32
Pes 2011
shank
Split Second
Bull storm
resident evil5
Call of duty 6
call of duty Black ops
َAutodesk 3ds Max 2011
AutoCAD 2011 - English
SAP2000 14
ETABS
SAFE 12
-----------------------
نمیشه از ایراداش نگم
یکم به نظرم داغ میشه

CPU cori5 480M
Ram 4 GiG
HDD 640
VGA: Geforce GT540ک

سلام دوست گرامی
برای خاموش کردن وایرلس ابتدا از دسکتاپ بر روی My Computer راست کلیک کنید سپس گزینه Manag را انتخاب کنید سپس از منوی سمت چپ گزینه Device Mnager را انتخاب کنید سپس به قسمت Network adapter بروید وسپس بر روی گزینه وایرلس راست کلیک کنید و گزینه Disable را انتخاب کنید اکنون تمام است و وایرلس غیر فعال می شود برای فعال سازی مجدد وایرلس از مسیر گفته شده این بار گزینه Enable را انتخاب می کنیم

ali nemesis
07-06-2013, 06:51
سه سال با 5741G کار کردم فقط میتونم بگم دمت گرم کی فکر میکرد اپ تاپ ۸۵۰ تومانی یک روز بشه خدایی تومن :banghead:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

parwazsena
19-04-2014, 14:12
سلام
واسه 5741 درایو وایرلس برای ویندوز ایکس پی هست؟
تو سایت ایسر گشتم ولی نبود
دوستان اکه دارین لینکشو بزارین ممنون میشم

ali nemesis
03-11-2015, 18:04
سلام
واسه 5741 درایو وایرلس برای ویندوز ایکس پی هست؟
تو سایت ایسر گشتم ولی نبود
دوستان اکه دارین لینکشو بزارین ممنون میشم

اره وجود داره داخل سی دی که از
گارانتی سازگار داخلش گذاشتن هست اگه پیدا نکردی بهم پی وی بده واست اپ کنم درایور را الان کلوپ رفته زیر چند تن خاک

ali nemesis
03-11-2015, 18:05
سه سال با 5741G کار کردم فقط میتونم بگم دمت گرم کی فکر میکرد اپ تاپ ۸۵۰ تومانی یک روز بشه خدایی تومن :banghead:

الان شد شش سال استفاده پیاپی
بدون مشکل

mortezaon
05-11-2015, 10:50
الان شد شش سال استفاده پیاپی
بدون مشکل

سلام متایفانه مال من بعد 6 سال برد و کارت گرافیکش سوخت
دوستان توجه داشته باشن هر سال لپ تاپ رو سرویسش کنن
مخصوصا فن

ali nemesis
05-11-2015, 11:29
سلام متایفانه مال من بعد 6 سال برد و کارت گرافیکش سوخت
دوستان توجه داشته باشن هر سال لپ تاپ رو سرویسش کنن
مخصوصا فن

اخ اخ اخ گفتی من اصلا دستش نزدم بیرون زیاد باهاش کار نمیکنم داخل خونه هم مدام روی کول پد هست از همون روز اول کول پد میزاشتم زیرش فعلا که احساس نکردم زیاد داغ کنه ولی شاید بردمش یک مرکز خدماتی سرویسش بکنند