ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک فایل 29 گیگی رو درایو دارم + نمیتونم درایو رو فرمت کنم + کمک

robert
04-10-2010, 13:42
سلام به همگی :20:

من درایو F کامپیوترم رو کلا خالی کردم ولی هنوز حدود 30 گیگ از 45 گیگش پر شده...

با نرم افزار Folder sizes که کار میکنم میبینم فقط فولدری به اسم system volume information حدود 30 گیگ فضا گرفته وچون hidden هست تو محیط درایو F دیده نمیشه ولی تو این نرم افزار مشاهده میشه

وقتی هم میخوام درایو رو فرمت کنم ویندوز هفت ارور میده و میگه یه سری application ها هستند که با این درایو کار دارند و نمیشه درایو رو فرمت کرد...

واقعا برام زور داره... تو درایو F در ظاهر هیچی نیست... خالی است... ولی در باطن 30 گیگ فضا رو اشغال کرده...

چیکار کنم درست بشه...؟؟

ممنون میشم یه مددی بمن برسونید:11:

robert
06-10-2010, 10:37
خیلی ممنون که اینقدر سریع جواب میدهید. والله اینجوری وقت نمیکنم همه جوابها رو بخونم...!!!:31::31:

EXTREME
06-10-2010, 10:48
اگه فقط system volum information مونده وتوش 30 گیگ حجم گرفته دوحالت داره
یا ویروسه یا فایل های زائد هست
البته داخل system volum information اطلاعات مربوط به restore هم قرار میگیره
شما باید برا دیدن فایل های hidden از تو folder option این قابلیت رو فعال کنید بعد security درایو رو فعال کنید که برای اینکار
داخل folder option رفته و آخرین گزینه رو انتخاب کنید و تیکش رو بردارید
حالا روی system volum information راست کلیک کرده و peroperties رو زده و به تب security رفته و مجوزهایی که داره تیکشو بزنید
درنتیجه با اینکار میتونید وارد system volum information بشید و محتویات آن را پاک کنید البته توجه داشته باشید که با اینکار
restor های مربوط به درایو f هم پاک میشود.

golmohammadi
20-10-2010, 03:46
این restore خیلی ضخرفه
من همیشه بعد از نصب ویندوز در اولین فرصت غیر فعالش میکنم
در نهایت اگه مشکل حل نشد با یک سی دی بوتیبل بیا بالا
و برنامه پارتیشن مجیک را باز کن
و از این طریق فرمتش کن
و یا موقع نصب ویندوز فرمتش کن

mehrdad_a
23-10-2010, 11:46
دوست من اونا فایلهای زائد هستن و بهترین کار اینه که همنجور که استاد گفتن بعد از نصب ویندوز سیستم رستور رو غیر فعال کنی