ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات من با پاور memonex

boros
04-10-2010, 12:42
سلام
من چند ماه پیش یه سیستم جمع کردم و پاور رو 540 memonex انتخاب کردم که به گفته دوستان در همین سایت با توجه به مشخصات سیستمم ، کمی بیش از نیاز سیستم هم بود . روزانه به طور متوسط 8 ساعت روشن بود . تا اینکه چند روز پیش اول فنش از کار افتاد و بعد هم خود پاور سوخت . پاور رو بردم نمایندگی و با کمی جر و بحث اونو عوض کردند ( با یک پاور دست دوم دیگه که معلوم نبود واسه کی بوده و چقدر کار کرده و مشکلش چی بوده که تعمیر کردند دادند به ما ) . خلاصه پاور جدید رو آوردم خونه و دیدم اصلا کابل 8 پین نداره و سیستم رو با همون کابل 4 پین راه انداختم . حالا میخوام بدونم این که سیستم با این کابل کار میکنه مشکل ساز نیست ؟

اینم مشخصات سیستمم هست :

cpu : amd 630
main : 770t-ud3p
hdd : 500
vga : 4550
ram 2 gig
کیس : مگنوم 2

TREASURES
04-10-2010, 13:02
سلام
من چند ماه پیش یه سیستم جمع کردم و پاور رو 540 memonex انتخاب کردم که به گفته دوستان در همین سایت با توجه به مشخصات سیستمم ، کمی بیش از نیاز سیستم هم بود . روزانه به طور متوسط 8 ساعت روشن بود . تا اینکه چند روز پیش اول فنش از کار افتاد و بعد هم خود پاور سوخت . پاور رو بردم نمایندگی و با کمی جر و بحث اونو عوض کردند ( با یک پاور دست دوم دیگه که معلوم نبود واسه کی بوده و چقدر کار کرده و مشکلش چی بوده که تعمیر کردند دادند به ما ) . خلاصه پاور جدید رو آوردم خونه و دیدم اصلا کابل 8 پین نداره و سیستم رو با همون کابل 4 پین راه انداختم . حالا میخوام بدونم این که سیستم با این کابل کار میکنه مشکل ساز نیست ؟

من دیگه توبه میکنم memonex 540 پیشنهاد نمیدم :31: چون مثل اینکه از بیخ فن هاش مشکل داره :41:

حالا میخوام بدونم این که سیستم با این کابل کار میکنه مشکل ساز نیست ؟
مشکل که نداره فکر کنم اون 4 پین اضافی برای اورکلاک سنگین باشه که واتاژ بیشتری به قسمت هایی که اور میشن بده

asa2000
04-10-2010, 13:37
از اسمش خوشت اومد رفتي خريديش ؟ پاور وطني خودمون باور كنيد از تموم اين آشغالاي پر زر و برق بهتره .

EXTREME
04-10-2010, 15:49
برو یه گرین یا ترمالتیک بگیر

boros
04-10-2010, 16:29
برو یه گرین یا ترمالتیک بگیر

فعلا این یکی داره کار میکنه . 54000 تومن پولشو دادم . زور داره برم یکی دیگه بگیرم .

pasargadd
04-10-2010, 17:56
ممونکس مزخرفه به خصوص مدل 540 که افراد بسیار زیادی باهاش مشکل دارن.و همشون هم اول فنشون خراب میشه.

D3vil_A
04-10-2010, 18:07
سلام دوستان.

این پست رو برای یک بار در اینجا میزنم.

پاور های ممنوکس طبق تست هایی که انجام دادیم قدرت و مقدار آمپر هایی که روی این پاور تصب شده به طور Real نیستند و به مقدار قابل توجه پایین تر هستند ( حدود 50W الی 120W) طبق تست هایی که روی پاور 600W این شرکت زدیم متوجه شدیم که این پاور حتی توانایی تغذیه یک سیستم روی مصرف 590W رو هم دارا نیست و سیستم رو 600W که مقدار درج شده روی این پاور هست به طور مداوم سیستم Restart میشددر صورتی که طبق قوانین مقدار درج شده روی پاور باید حدود 80% توانایی درج شده باشه نه 110%!
همچنین مشکلات فن های این پاور ها هم که واقعا جدی هست و بعد از مدتی کار کرد از کار میفتند و یا Noise زیادی ایجاد میکنند.

تنها توصیه بنده به دوستان عزیزم این هست که از این برند پاور خریداری نکنید و به سوی برند های معتبر دیگه داخل بازار مانند Green/Thermaltake/Cooler Master/Acbel برید و از این برند های معتبر خریداری کنید.

موفق باشید.

pasargadd
04-10-2010, 22:22
ممنون بابت اين پستتون.
ولي اي کاش زودتر اين پستو ميدادين تا بيخودي کاربران پولشونو دور نميريختن.
وقتي من در قسمت مشاوره سيستم گفتم اين پاور بدرد نميخوره و هيچکس نخره دوستان به من حمله کردن و گفتن هر چند وقت يکبار يکي از اين حرفهارو ميزنه و بعدش در ميره.من هم عقب نشيني کردن.چون اگر بيشتر سماجت به خرج ميدادم مطمئنا باعث دل خوري ميشد.

حالا هم دير نشده بهتره ديگه از اين پاورها پيشنهاد داده نشه.

rasoooli
03-04-2012, 14:39
از آخرین باری که این تایپیک آپ شده زمان زیادی میگذره اما چون توی عید امسال من هم به این مشکل برخورد کردم گفتم مشکل رو اینجا مطرح کنم که دیگر دوستان هم مطلع شوند و متضرر نشوند :41:

حدود یکسال و ... پیش یه پاور memonex 480S-EX خریدم و تقریبا تا چند وقت پیش مشکلی باهاش نداشتم غیر از اینکه فن پاور مدتی بود که دیگه کار نمی کرد ( چون اتوماتیک بود گفتم حتما داغ نمی کنه ) ولی محض احتیاط از کیس درش آوردم و بیرون کیس باهاش کار کردم ، ( و یه فن 8*8 به پشتش وصل کردم - که خیلی داغ نکنه )

تا اینکه یه کار گرافیک به سیستم اضافه کردم ( انگار برق بیشتری می کشید ) از اون موقع پاور داغ می کرد یه دفعه خاموش می شد و تا سرد نمی شد روشن نمی شد .
ولی دیروز وسط کار کردن یه دفعه دود از توی پاور اومد بیرون ( البته سیستم بدون مشکل داشت کار می کرد ) فکر کنم قسمت مربوط به اتومات فن سوخته بود . بهرحال پاور رو خاموش کردم و از سیستم جدا کردم

الان دنبال یه جایی می گردم که قبل از اینکه قسمت تغذیه پاور بسوزه تعمیرش کنم

خلاصه حواستون به پاور های ممونکس باشه .
از ما گفتن.