ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد محدودیت در استفاده از اینترنت در شبکه peer to peer

faridtabasi
04-10-2010, 11:37
سلام
دوستان من یه adsl دارم که و یک اکسس پوینت که بین کامپیوترم و لپ تاپ هام شیر شده (peer to peer). حالا داداشمم میخاد رو سیستمش اینترنت داشته باشه -کارت وایرلس دارم- حالا میخام یه طوری اینترنتو براش شیر کنم که نتونه هر وقت خاست کانکت بشه مثلا روزی دو ساعت، حالا این دو ساعت می تونه در طول روز تقسیم بشه یا یک جا استفاده بشه. و اینکه بتونم بعضی سایت ها رو فیلتر کنم براش.
اگه بتونین راهنمایی کنین یک دنیا ممنون

joe_satriani
04-10-2010, 16:10
با سلام
اين محدوديتهايي كه فرموديد روي ويندوز معمولي پياده نميشه
شما بايد از ويندوز سرور استفاده كنيد كه مخصوص همين كارها هست
اونا خودشون يه active directory دارن كه توي اونجا ميتونيد همه كار اعم از اينطور محدوديت ها رو واسه كلاينتها قائل بشيد
كه براي مصارف خانگي هم زياد پيشنهاد نميشه

موفق باشيد.

meisam317
04-10-2010, 18:47
بعضي برنامه ها همچين امكناتي رو بهت ميدن . يه كم تو اينترنت بگردي پيدا ميكني

faridtabasi
04-10-2010, 22:15
ممنون از دوستان
اما چه چیزی سرچ کنم؟

coder1984
06-10-2010, 12:17
كاري كه شما ميخايين انجام بدين روشاي مختلفي داره كم خرج ترينش اينهراحترينش اينه كه شما با كامپيوتر خودتون به اينترنت وصل بشين ، بعد برنامه اي نصب كنين كه بياد اين ارتباط اينترنت شما رو مديريت كنه ، و از طريق اين برنامه بتونين به داداشتون محدوديتا رو اعمال كنيدهر وقت دادشتون بخاد از اينترنت استفاده كنه سيستم شما هم بايد روشن باشهمثلا نرم افزار isa هستش كه باهاش ميشه يه شركت بزرگ رو اداره كرد ميتوني ازش استفاده كنيkeiro هم هست زياده بايد سرچ كني

hraeissi
17-10-2010, 09:06
سلام
دوستان من یه adsl دارم که و یک اکسس پوینت که بین کامپیوترم و لپ تاپ هام شیر شده (peer to peer). حالا داداشمم میخاد رو سیستمش اینترنت داشته باشه -کارت وایرلس دارم- حالا میخام یه طوری اینترنتو براش شیر کنم که نتونه هر وقت خاست کانکت بشه مثلا روزی دو ساعت، حالا این دو ساعت می تونه در طول روز تقسیم بشه یا یک جا استفاده بشه. و اینکه بتونم بعضی سایت ها رو فیلتر کنم براش.
اگه بتونین راهنمایی کنین یک دنیا ممنون

در خصوص محدودیت استفاده اگر ویندوز 7 داشته باشد که می شود خود ویندوز 7 برنامه ای برای والدین دارد که این کار را می کند

در خصوص محدودیت سایتها هم با همان برنامه امکانش است