PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانيتور براي بازي 3d

hegoz
04-10-2010, 05:33
سلام:20: من ميخوام بازي رو به صورت 3d رو سيستمم اجرا كنم. گرافيك gtx460 ،اما مانيتور رو نميدونم بايد حتما با رفرش 120 hz باشه يا نه؟ آخه يه مقاله خوندم كه گفته بود با مانيتور عادي هم ميشه

Corei7_980X
04-10-2010, 10:02
دوست عزیز باید 120 باشه و شما دو راه داری :
1- از تلویزیون به عنوان مانیتور استفاده کنی
2 - اگه کارت گرافیک بهت اجازه می ده Eyefinity انجام بده(خیلی ضعیف میشه ...)

hegoz
05-10-2010, 03:23
سلام شما چقدر نا اميدانه جواب دادي:10:
گرافيك هاي NVIDA خودشون درايو 3D دارن لازم به كاري كه شما گفتي نيست
مانيتور هم 120 گير آوردم 270 تومن خواستم مطمئن شم:18:
بازم ممنون:11:
اگه كسي آمار مانيتور هاي 120HZ رو داشت ما رو هم خبر كنه . بدرود

alireza1411
05-10-2010, 07:11
سلام:20: من ميخوام بازي رو به صورت 3d رو سيستمم اجرا كنم. گرافيك gtx460 ،اما مانيتور رو نميدونم بايد حتما با رفرش 120 hz باشه يا نه؟ آخه يه مقاله خوندم كه گفته بود با مانيتور عادي هم ميشه

دو جور تکنولوژی میشناسم که یکیش عینک شاتر داره که با فرکانس نصف تلویزیون از تلویزیون تصویر میگیره و به دو چشم شخص نشون میده . با این روش فرکانس 60 میخواد برای هر چشم و برای تلویزیون میشه 120 هرتز. اگه کتر باشه کیفیت کم تر میشه ولی فکر کنم تا 100 هرتز هم بیاد پایین مشکلی ایجاد نکنه.

اون یکی روش عینکهای رنگی هست که با همین فرکاسن معمولی جواب میده ولی کیفیتش کمتره. چون دو رنگ مختلف به هر کدوم از چشمها نمیرسه.

Corei7_980X
05-10-2010, 15:28
سلام شما چقدر نا اميدانه جواب دادي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافيك هاي NVIDA خودشون درايو 3D دارن لازم به كاري كه شما گفتي نيست
مانيتور هم 120 گير آوردم 270 تومن خواستم مطمئن شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كسي آمار مانيتور هاي 120HZ رو داشت ما رو هم خبر كنه . بدرود
بله داره اما کیفیتش پایینه ( رو مانیتور های معمولی ) . ریفرش بالا رو روش دوم هست که عینک می خواد و شما تو یه لحظه به هر چشمت یه تصویر می رسه ... تو روش سوم اصلا نیازی به عینک نیست و مانیتور خودش همه ی کار ها رو می کنه اما یه نکته اونم در مورد کارت شما هست . من نگفت ساپرت نمی کنه اما ضعیف هستش

دو جور تکنولوژی میشناسم که یکیش عینک شاتر داره که با فرکانس نصف تلویزیون از تلویزیون تصویر میگیره و به دو چشم شخص نشون میده . با این روش فرکانس 60 میخواد برای هر چشم و برای تلویزیون میشه 120 هرتز. اگه کتر باشه کیفیت کم تر میشه ولی فکر کنم تا 100 هرتز هم بیاد پایین مشکلی ایجاد نکنه.

اون یکی روش عینکهای رنگی هست که با همین فرکاسن معمولی جواب میده ولی کیفیتش کمتره. چون دو رنگ مختلف به هر کدوم از چشمها نمیرسه.
دوست عزیز من فکز کنم شما هم جوابت رو گرفتی برای مطاله ی بیشتر بهت تو صیه می کنم کلیک جامجم این هفته رو بخونی کامل توضیح داده ...