ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور دادن سایت و بالا نیامدن سایت با فایر فاکس

moslem_f
03-10-2010, 23:15
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خسته نباشین ببخشین من نمی دونم سایت من چه مشکلی داره و نمی دونم باید کجا مطراح کنم یعنی توی کدوم بخش مطراح کنم خواهش می کنم من رو راهنمایی کیند این سایت من هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایت من با نرم افزار مرورگر موزیلا فایر فاکس بالا نمیاد و ارور میده از شما عزیزان و مدیران خواهش می کنم بنده رو راهنمایی کنید الان گوگل من رو بلوک کرده و نمیزاره از طریق گوگل کاربر بیاد تو سایت من خواهش می کنم یه نفر من رو راهنمایی کنه چون من الان نمی دونم مشکل چیه به هاستینگم هم گفتم و میگن این مشکل برای کسانی که با اف تی پی کار می کنن به وجود میاد و این سایت من داره ارور میده و هاستینگ گفت احتمالا مال وار گرفته کل سیستم رو با انتی مال وار اسکن کن و پس ورد هات رو عوض کن به گوگل اطلاع بده تا از بلوک دریارنت برای همین حالا نمی دونم این غزیه از کجا اب می خوره خواهش می کنم کمک کنید منو
دست شما درد نکنه
ارادتمند مسلم فلاح

:11::41:

DaRiOuShJh
04-10-2010, 21:17
سلام
برادر حالا اینهمه جا بود دیگه قسمته آموزش از اسم و توضیحش پیداست

آموزش بخشی برای جمع آوری مقالات آموزشی مربوط به طراحی وب مقالات اریجینال نوشته شده توسط کاربران و جمع آوری شده در این قسمت آرشیو میشوند ، قدم اول شروع طراحی وب + مقالات پیشرفته

دقت نمکنید که

در هر صورت سایت شما (دامنتون) به عناون سایته مشکل دار شناخته شده
حالا هر چی هست باید معمولا این چیزا رو هاستینگتون حل کنه نه شما چون فایل های رو هاست مشکل دارند اگه داشته باشند

DaRiOuShJh
04-10-2010, 23:47
دلیلش رو اینطور زده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

What happened when Google visited this site?
Of the 9 pages we tested on the site over the past 90 days, 9 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2010-09-14, and the last time suspicious content was found on this site was on 2010-09-14.Malicious software is hosted on 1 domain(s), including trenz.pl/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

میگم شما یه کاری کن
نمیدونم سیستمه سایتتون چی هست یا ...
ولی هر چی هست یه بک آپ کامل ازش بگیر دانلود کن
بزار کلش رو با یه آنتی ویروس آپدیت بگرده
ببین چیزی پیدا میکنه
اگه نکرد باید بری تو وبمستر گوگل وارد شی بگی دوباره سایتت رو بگرده

انشالله که حل شه

moslem_f
05-10-2010, 02:35
داداش اقا این جریانش چیه این لینک که داداین یعنی چی باید اینو چی کار کنم اره من اسکن هم کردم چیزی نداره داداش باید چی کار کنم

DaRiOuShJh
05-10-2010, 13:47
برادر شق القمر که ننوشته
خیلی ساده نوشته باید تو وب مستر تولز وارد بشید و بگید تا دوباره اسکن کنه سایتتون رو
یا میتونید منتظر بمونید تا خود گوگل دوباره به سایتتون سر بزنه

moslem_f
18-10-2010, 18:47
سلام سایت درست شد هیچ مشکلی نداشت اشتباه کرده بود گوگل فقط بدونید قالب نیوک 8.2 مشهد تیم قالب کاسپین ایی فریم داره داخل ایندکس برای همین گوگل منو بلوک کرده بود بدونید که یه موقع به درد سر نخورین

DaRiOuShJh
19-10-2010, 22:37
به سلامتی برادر
ممنون بابته اطلاع رسانی