مشاهده نسخه کامل
: Edius 6
canopus252
03-10-2010, 23:12
بچه های ادیوسی
مژده که Edius ورژن 6 هم با کلی امکانات جدید آمد
به سایت زیر سر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarbadry
06-10-2010, 11:31
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کلیه دوستان
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ادیوس 6 لطفا" به این سایت مراجعه فرمایید .
واقعا" سیسستم بسیار قدرتمندی شده است . بنده به نوبه خودم لذت بردم
AE.4sos.ir
امیدوارم شما هم همانند بنده لذت ببرید
foo0z0ool
13-10-2010, 12:36
حال کردم بیش از 100 تا گزینه جدید اضافه کرده و بیش از 60 تا قسمت رو تغییر داده
shahin666
13-10-2010, 12:41
حال کردم بیش از 100 تا گزینه جدید اضافه کرده و بیش از 60 تا قسمت رو تغییر داده
دوست عزیز شما کرک این نسخه رو هم دارید؟!
ممنون میشم اگر کسی لینک نسخه 6 رو با کرک البته به صورت مستقیم داره اینجا معرفی کنه
ممنون:11:
canopus252
15-10-2010, 23:00
دوست عزیز هنوز ورژن 6 ارائه نشده فقط در حد معرفی سایت است
shahin666
16-10-2010, 23:42
دوست عزیز هنوز ورژن 6 ارائه نشده فقط در حد معرفی سایت است
جـــــــــــان هنوز معرفی نشده :18:
آخه پس بعضی از دوستان میگم ما دانلود کردیم چقدر بهتر شده چقدر امکاناتش خوبه از این حرفا پس چیه:18:
canopus252
20-10-2010, 23:00
دوستان به آدرس زیر میتوانند بروند و به صورت تصویری امکانات آن را ببینند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
canopus252
21-10-2010, 21:30
مژده به دوستان که Edius 6 در سایت grass valley برای دانلود گذاشته شده.باید عضو سایت باشی تا بتونی ورژن دمو آن را با حجم 322 mb دانلود کنی.
rasoolsm
22-10-2010, 19:25
سلام.اینم دانلود ادیوس 6. البته دوستمون canopus252 قبل از من زحمت کشیده بودن و اطلاع داده بودن. اما من کامل ترشو بگم
این آدرسو میزنین
اگه قبلا عضو سایت grassvalley شدین که چه بهتر و فقط کافیه یوزر و پسورد بزنین بعد یه صفحه باز میشه که اولین گزینش EDIUS 6 NLE SOFTWARE DEMO هست . اینو که بزنین پنجره ای باز میشه که کلید DOWNLOAD رو توی اون پنجره میبینین. دانلود رو که بزنین پیغامی براتون میاد که میگه لینک دانلود به ای میلتون ارسال شد.اگه تو inbox نبود شاید تو spam باشه.
برای کسایی که عضو نیستن هم میتونن با پر کردن سه سوته فرم در این آدرس
عضو سایت بشن.
اگه مشکلی بود در خدمتم
یا علی
spourmoradi
23-10-2010, 10:36
سلام و خسته نباشید .
دوست عزیز من در سایت canopus عضو هستم و لینک شما رو هم وارد کردم ولی لینکی برای edius 6 نیست پیغام جهت خرید محصول جدید و تغییر profile رو میده (
Got a Grass Valley User Account?
Please log in to:
UPDATE your Grass Valley User Account Profile
REGISTER your Grass Valley products
SUBSCRIBE to Grass Valley News or change your Subscriptions preferences
DOWNLOAD Free Demo Software
DOWNLOAD the Software Updates, Drivers, Plug-ins, and Utilities for which you are eligible, based on the Grass Valley products that you have registered online, in your Grass Valley User Account
Need a Grass Valley User Account? Sign Up Now – It's FREE!
If you are new to Grass Valley, just complete a short information* form ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to set up a new Grass Valley User Account. It's completely free of charge and you do not need to own a Grass Valley product. Don't forget to opt in for your subscription to Grass Valley News and we'll send you periodic e-mail notices of events, product updates, and special offers.
Once you have established your Grass Valley User Account, just log in to download Free Demo Software or perform any of the functions listed above.
Register Your Products!
When you purchase one of our products, register your new product(s) right away, in order to validate your warranty. Registration of your product(s) also qualifies you for Free Downloads of associated Drivers, Plug-ins and Updates for your product(s) as they become available. )
ممنون میشم راهنمایم کنید .
sokhan.eshgh
23-10-2010, 11:55
آقا اصلاً لينك دانلود نداره ما هر چي ديديم نبود
canopus252
23-10-2010, 23:15
دوستان عزیز Edius 6 از سایت برداشته شده امشب خودم سری زدم نبود.در ضمن اگر هم باشه کرک نشده و 30 روزه هست
canopus252
23-10-2010, 23:31
اگه جایی Edius 6 را برای دانلود پیدا کردید به منم خبر بدهید چون از سایت grass valley برداشته شده و در ضمن 30 روزه هم بود و کرک هنوز براش نیومده
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
مژده بدم .مژده به کسانی که در grass valley عضو هستند
میتونید Edius 6 را ریجستر کنید با سریال GYPJP01CRGEYGE7F و از افکت های مجانی که داره استفاده کنید
البته اگه خودشو برای دانلود پیدا کردید!!!!!!!
من که ریجسترش کردم
در واقع دگمه را بردم کت بهش بدوزم!!!!!!!!
mahyarbadry
25-10-2010, 14:52
سلام بر کلیه دوستان
برای آشنایی بیشتر در مورد EDIUS6 می توانید از این سایت استفاده کنید
به این لینک وارد شوید
rasoolsm
25-10-2010, 18:43
سلام.درسته متاسفانه لینک از سایت حذف شده.اما من دانلود کردم حتما براتون آپلود می کنم.
منتظر باشید
یا علی
canopus252
29-10-2010, 10:18
Edius برای دانلود دوباره در سایت grass valley قرار داده شد.
فقط باید عضو باشی تا بتونی دانلود کنی
در ضمن کرک هم نداره 30 روزه هست
canopus252
29-10-2010, 10:20
Edius دوباره به سایت grass valley برگشته برید دانلود کنید البته کرک نداره ها
rasoolsm
30-10-2010, 14:20
آره ادیوس برگشته.من نصب کردم فقط برای کسانیکه کار ریل تایم میکنن خوبه .چون افکت های ریا زیادی داره و امکان ورود تصویر 16 دوربین بصورت همزمان رو داره .کسانیکه با ریل تایم سر و کاری ندارن زیاد بدردشون نمیخوره.
یا علی
sokhan.eshgh
31-10-2010, 07:46
ما بعد از اين اينكه نصب كرديم هيچ يك از پلاگين ها رو نشناخت (newblue-prodad.....(با كپي كردن هم تو قسمت پلاگين بالا نيامد كه نيامد تو سايت canopus گفته بايد ابديت بشه ما كجا پلاگين رو ابديت كنيم
sokhan.eshgh
31-10-2010, 07:55
ولي واقعاً حرف نداره چندين مشخصات توپي داره يكيش اضافه شدن ----- ماسك مانند افترافكت مي توني با ابزار pen دوربري كني و بهش كي فريم بدي New effects
The mask tool is the next generation of the old "region filter". This lets you apply an effect inside or outside of an area and keyframe it so it moves across the screen. This can be any of EDIUS range of filters or you could just say make the area outside the mask transparent.
In the clip here we have have cut out the shape of the crawling man to superimpose him on another image. Notice that you can soften or "feather" the edges of the mask either inside, outside or both.
You can also have multiple shapes in the same filter. If you have 3 people's faces you need to blur then put a mask on each one and they will all be blurred, all in the one filter.
Masks can be rectangular, spherical or a hand drawn shape complete with bezier curves. The only way to get better masking than this is to use a full-blown compositing program like Adobe After Effects.
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
دوميش هم قسمت
The layouter كه نسب به ورژن قبليش خيلي تفاوت و كارايي بالايي داره و راحت تر
The layouter
The layout tool was always good for image pans and cropping images but lacked a few things. Well no longer!
The new "layouter" can now rotate and move clips in 2D and 3D as well as add boarders and crop images. You can now do all your image scalling and moving in one filter, without the need to use the old 2D Pnp and 3D PNP. These are still there but the layouter now covers all the tasks.
It is also a filter, not a keyer and you can move it's position in the list of effects, so you can apply and effect like a mask first and then apply the layouter.
As one of the new effects in EDIUS 6 it also works in 10 bit colour space on 10 bit projects.
sokhan.eshgh
31-10-2010, 08:02
Better alpha channel support for plug-ins
In EDIUS 5, when you applied certain effects like this light beam effect from Vitascene, on to a title then the light beam would not appear properly on the final screen. This has been fixed with EDIUS 6 so EDIUS will handle Alpha channel effects like this properly. Hooray!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Effects plug-in now build in!
Grass Valley introduced a beta version of the After Effects plug-in (a way to use plug-ins designed for After Effects inside EDIUS). This is now built-in to EDIUS 6. How well various plug-ins work is variable but it does pave the way for more and better plug-ins for EDIUS.
behrang_shadow
07-11-2010, 18:45
ادیوسی رو که از خود سایت GV دانلود کردم نه کپچر میگیره نه خروجی روی TV میده، انگار واقعا دمو هستش.
توی یه سایت این لینک رو گذاشته بودن و یکی که دانلود کرده بود میگفت کار میکنه (کرکش)
خودم هنوز دانلودش نکردم:
canopus252
11-11-2010, 00:30
آقا نصب کردیم کار میده
دستت درد نکنه
فقط قبل از نصب بک آپ بگیرید از برنامه های قبلی
در ضمن xplode در Edius 6 نصب نمیشه
canopus252
11-11-2010, 16:48
این هم TitleMotion Pro for Edius 6 .به یکی از سایت های زیر برید و دانلود کنید. کاملا کار میده خودم تست کردم
اگه جایی Edius 6 را برای دانلود پیدا کردید به منم خبر بدهید چون از سایت grass valley برداشته شده و در ضمن 30 روزه هم بود و کرک هنوز براش نیومده
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
مژده بدم .مژده به کسانی که در grass valley عضو هستند
میتونید Edius 6 را ریجستر کنید با سریال GYPJP01CRGEYGE7F و از افکت های مجانی که داره استفاده کنید
البته اگه خودشو برای دانلود پیدا کردید!!!!!!!
من که ریجسترش کردم
در واقع دگمه را بردم کت بهش بدوزم!!!!!!!!
من اديوس 6 رو دانلود كردم ولي نميدونم شما چطور رجيسترش كردين جايي كه اسم رجيستر آوورده ميخواد به اينترنت وصل بشه
ميشه بگين چطوري بايد با اين سريال رجيسترش كنيم :11:
يه نكته ديگه اينكه من اديوس 6 رو اومدم تو ويندوز Xp نصب كنم و قبلش ورژن 4.5 رو داشتم و اجازه نصب نداد و گفت بايد ورژن قبلي رو پاك كني و هركاري كردم ورژن قبلي هم پاك نميشه و همش پيغام ( ورژن ديگري از اديوس قبلاً نصب شده ) مياره
تو ويندوز 7 نصب كردم ولي ويديو رو نه تو ركوردر ونه تو پلير نشون نميده نميدونم مشكل از كجاست تو تمام تنظيماتش هم دستكاري كردم درست نشد
p30worldapm
13-11-2010, 11:49
این نسخه، 328 مگی نسخه کامل هست؟
مثلا همین که تو سایت وتن دانلود هست.
canopus252
13-11-2010, 23:40
1. Install Grass Valley Edius v6.01
2. Run setup.exe and install cracked files
3. If prompted, enter serial 555555-HYPJP015G6G0JFC3
این عبارت ها در فایل text همراه نرم افزار نوشته شده من فقط با اجرای فایل exe توانستم فعالش کنم
البته من ادیوس 5/5 را داشتم که موقع نصب پاک شد و ادیوس 6 نصب شد
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
موقع نصب اینترنت را قطع کنید و آنتی ویروس را هم غیر فعال کنید
p30worldapm
14-11-2010, 17:42
این نسخه، 328 مگی نسخه کامل هست؟
مثلا همین که تو سایت وتن دانلود هست.
باز هم مثل همیشه کسی جواب نداد!
مگه حجم ورژنهای قبلی بیشتر نبود؟
behrang_shadow
14-11-2010, 22:16
باز هم مثل همیشه کسی جواب نداد!
مگه حجم ورژنهای قبلی بیشتر نبود؟
اینی رو که میگید نمیدونم و لی اونی که تو پست 22 اومده کار میکنه.
من اين ورژن 6 با حجم 328 رو رو يه ويندوز Xp ديگه نصب كردم نصب شد و وسط كار هيچ پيغامي مبني بر خواستن رجيستر نخواست و خلاصه 30 روزه شده و هيچ راهي براي دادن سريال نداره حالا بايد چيكار كنيم تا بتونيم رجيسترش كنيم
spourmoradi
15-11-2010, 01:31
دوست عزیز فایل setup.exe که در پوشه کرک وجود داردرو پس از نصب ادیوس 6 اجرا کن و برنامه کرک میشه به همین راحتی .
دوست عزیز فایل setup.exe که در پوشه کرک وجود داردرو پس از نصب ادیوس 6 اجرا کن و برنامه کرک میشه به همین راحتی .
من پوشه كرك نديدم تو اين فايلي كه دانلود كردم البته من از لينك اينجا نگرفتم و از اين لينك گرفتم :
كه تو يه سايت چيني بود ميشه اين پوشه كرك رو فقط لينك بزارين لطفاً:11:
كسي كه جواب مارو نداد ولي مجبور شدم همين اديوس 6.01 رو از اين تاپيك دانلود كنم و نصب شد با كرك و هيچ مشكلي نداشت
ولي توي ويندوز 7 هنوز تصوير ندارم كسي ميدونه علتش چيه ؟
ehssanehs
24-11-2010, 17:34
با سلام
این کرک ادیوس 6.0.1 هست و من ازش استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت.
سلام دوستان
من در حال حاضر اديوس 5 دارم، چون نمي خوام پلاگين هايي كه نصب كردم و تنظيماتي كه انجام دادم دچار تغيير بشه مي خوام به 6 آپگريد كنم ( نه اينكه اول ورژن 5 رو حذف كنم و بعد ورژن 6 رو نصب كنم)
هرچقدر سرچ كردم فايل آپگريد رو پيدا نكردم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
majid0307
22-12-2010, 22:48
سلام دوستان
من در حال حاضر اديوس 5 دارم، چون نمي خوام پلاگين هايي كه نصب كردم و تنظيماتي كه انجام دادم دچار تغيير بشه مي خوام به 6 آپگريد كنم ( نه اينكه اول ورژن 5 رو حذف كنم و بعد ورژن 6 رو نصب كنم)
هرچقدر سرچ كردم فايل آپگريد رو پيدا نكردم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
دنبالش نگرد
behrang_shadow
07-01-2011, 21:04
با سلام
راستی این ادیوس 6 چرا دکمه های کپچرش غیر فعاله؟ کسی داستانش رو میدونه چیه؟
یه لینک جدید پیدا کردم که به نظر ورژن فول این نرم افزاره و حدود 1 گیگ حجمشه، باید این رو امتحان کنم ببینم اینم اینجوریه یا اون قبلیا این مشکل رو داشتن!؟
behrang_shadow
08-01-2011, 14:49
ادیوس پست قبلی که 1 گیگ بود، مثل همون قبلی ها هستش، و همراهش یکسری فایل تصویری آموزشی داره (ورژن فول همراه نرم افزارهای اضافی نیست)
تو آموزشش نشون داده بود برای کپچر باید ورودی رو براش تعریف کنید که IEE1334 رو شناخت و کپچر گرفت، ولی کارت Edius nx رو نمیشناسه و روش ورودی خروجی نمیده، هنوز درایوری براش ندادن.
سلام
دوستان اینجا لینک دانلود به همراه کرکش هست.
کامله
البته باید عضو بشید اول.
behrang_shadow
09-01-2011, 00:16
سلام
دوستان اینجا لینک دانلود به همراه کرکش هست.
کامله
البته باید عضو بشید اول.
البته ورژن کاملش نیست و مثل همون هاییه که گذاشتیم، هنوز درایور و نرم افزارهای باندل باهاش نیست
البته ورژن کاملش نیست و مثل همون هاییه که گذاشتیم، هنوز درایور و نرم افزارهای باندل باهاش نیست
سلام
شما مطمئنی که کاملش نیست؟
کاملش اومده؟
یعنی مثلا چه چیزایی کم داره؟
اینی که تو این لینک هست چطور؟ کامله؟
behrang_shadow
09-01-2011, 12:45
با سلام
منظورم از کامل نبودن اینه که: هنوز همراهش هیچ درایوری برای شناسایی کارت های شرکت کانوپوس رو نداره (تنها درگاه IEE1334 رو میشناسه) و از کارت های میکسمون نمیتونیم ورودی و خروجی ریل تایم بگیریم، همینطور این فایل های 330 مگابایتی فاقد برنامه هایی مثل اکسپلود، ویتا، بلو افیکس و سایر برنامه های سازگار با این ورژنه، فعلا فقط از خود برنامه میشه استفاده کرد و خروجی رو روی هارد دیسک گرفت. بنا به گفته مسئولان شرکت گراس والی در سال جدید میلادی درایورهای جدید رو ارائه میدن.
این لینک جدید هم بنا به ادعای خودش دارای برنامه ویتا سازگار با این ورژن هست.
باید منتظر باشیم کسانی پک کامل 750 دلاری برنامه رو بخرن و اونو با تمام پلاگین هاش رو اینترنت قرار بدن.
با سلام
منظورم از کامل نبودن اینه که: هنوز همراهش هیچ درایوری برای شناسایی کارت های شرکت کانوپوس رو نداره (تنها درگاه IEE1334 رو میشناسه) و از کارت های میکسمون نمیتونیم ورودی و خروجی ریل تایم بگیریم، همینطور این فایل های 330 مگابایتی فاقد برنامه هایی مثل اکسپلود، ویتا، بلو افیکس و سایر برنامه های سازگار با این ورژنه، فعلا فقط از خود برنامه میشه استفاده کرد و خروجی رو روی هارد دیسک گرفت. بنا به گفته مسئولان شرکت گراس والی در سال جدید میلادی درایورهای جدید رو ارائه میدن.
این لینک جدید هم بنا به ادعای خودش دارای برنامه ویتا سازگار با این ورژن هست.
باید منتظر باشیم کسانی پک کامل 750 دلاری برنامه رو بخرن و اونو با تمام پلاگین هاش رو اینترنت قرار بدن.
ممنون از توضیحاتت
راستی جایی خوندم که درخواست پلاگین ویتاسن داده بودی من لینک دانلودشو بالاخره پیدا کردم.
ورژن 1.0.46.5 هستش که با ادیوس 6 سازگاره.
اینم لیکش:
behrang_shadow
09-01-2011, 23:51
-------------------------------------------------------------
behrang_shadow
09-01-2011, 23:51
یه لینک جدید که توش میگه سخت افزارهارو می شناسه و پلاگین هارو داره، هنوز دانلودش نکردم، لینک های دانلودشون سخته.
behrang_shadow
11-01-2011, 00:18
:41: نه اینم همینجوریه، پلاگین هم نداشت.
hamed_aa
13-01-2011, 17:09
ادیوس 6 که از خود سایت سازنده گرفتم درایور های DVX-E1 رو نداره.
اصلا ادیوس 6 این کارت رو ساپورت میکنه؟کلکی هم که به ادیوس 5 می زدیم (این که بعدش 4 رو نصب می کردیم و توی5 هو خریوجی داشتیم) کار نمی کنه.
کسی میدونه چطوری با این کارت توی 6 می تونیم خریجی داشته باشیم؟
behrang_shadow
13-01-2011, 20:30
توی فروم های سایت ادیوس، یکی از فوشنده هاش گفته بود به زودی درایورهای کارت های میکس ارائه میشه، فعلا کارت های تدوین قدیمیتر رو نمیشناسه:13:
برای ویتاسین میتوانید ابدیت رایگان ان را از سایت ان بگیرید برای این کار ابتدا پلاگین قبلی را که درادیوس 5 نصب مشد نصب کرده وگزینه ابدیت را دران بزنید اتوماتیک به قسمت مربوطه وصل می شود وابدیت را بگیرد دوباره از اول ان را نصب کنید درهنگام نصب تیک ادیوس 6 را بردارید چون ارور 183 را می دهد بعد از نصب ابدیت ادیوس 6 را نصب کنید صددرصد عملی میباشد
mojedarya
19-01-2011, 17:42
سلام دوستان
من به صورت حرفه ای با ادیوس کار میکنم
این وزژن مشکلات ریادی داره نصبش کردم و زیاد باهاش ور رفتم
فکر کنم منتظر ورژن جدیدش باید باشیم
فعلا با 5.5 کار میکنم
موفق باشید
سلام دوستان
من به صورت حرفه ای با ادیوس کار میکنم
این وزژن مشکلات ریادی داره نصبش کردم و زیاد باهاش ور رفتم
فکر کنم منتظر ورژن جدیدش باید باشیم
فعلا با 5.5 کار میکنم
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان حرفه ای
بله ایشان درست می فرمایند من هم تست کردم حدود 15 ایراد بهش وارده و بزرگترینش مربوط به Codec جدید گرس ولی که نیاز به گرافیک خاص داره در غیر اینصورت درست عمل نمی کنه.
طبق تماس تلفنی که با بخش فنی گرس ولی داشتم گفتند که قرار در ژانویه(یعنی در این ماه) نسخه رفع ایراد شده اون بیاد.
امیدوارم که سریعتر بیاد.
من امروز یک ایمیج از سایت Torrentz.eu یانلود کردم که تازه دوسه روزه آپ شده ولی هنوز تست نکردمش امشب دارم روش کار میکنم ببینم چطوره
kakolak90
02-04-2011, 22:02
چرا در ادیوس نمیتونم مستقیم رایت کنم ...........
hamed_aa
14-05-2011, 10:02
من دانلود کردم ، مشگه please insert usb dongle to upgrade.شما نصب کردید؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.