مشاهده نسخه کامل
: چگونگی حذف Ease of Access در صفحه Log on
درود
در صفحه خوش آمدگویی ویندوز 7 که همون صفحه logon میشه گوشه پایین سمت چپ آیکون Ease of Access دیده میشه که میدونید تنظیمات برای اشخاص با معلولیتهای جسمی دردسترس هست. دنبال راهی میگردم که بشه از اونجا حذفش کرد. gpedit رو زیر رو کردم چیزی ندیدم! شما راهی سراغ ندارید؟ از طریق رجیستری امکانپذیر هست؟
با تشکر
aliupdate
03-10-2010, 15:35
Ease of Access Button Disabler/Enabler
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه:روی فایل اجرایی کلیک راست کنید و run as administrator رو بزنید.
aliupdate
04-10-2010, 11:08
اگه فايل بالا جواب نداد كه نميده اين روش رو امتحان كنيد:خودم تست كردم جواب داد:
فايل زير رو دانلود كنيد:
اول يه Backup از سيستم بگيريد.
لينك بالا داراي دو فايل DLL به نام authui_x86.dll و authui_x64.dll هست. authui_x86 براي 32 بيتي و authui_x64 براي 64 بيتي
فايل هاي بالا را از حالت فشرده خارج و با توجه به چند بيتي بودن ويندوز فايل مربوطه رو به authui با پسوند DLL تغيير نام دهيد .
پس از تغيير نام فايل اون رو توي پوشه System32 كپي كنيد واقع در پوشه Windows در درايو ويندوز تا با فايل هم نام جايگزين شود(قبل از اون حتما از فايلها Backup بگيريد)
بعد از اين كه فايل جايگزين شد سيستم رو Restart كنيد.
موفق باشيد.
اگه فايل بالا جواب نداد كه نميده اين روش رو امتحان كنيد:خودم تست كردم جواب داد:
فايل زير رو دانلود كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول يه Backup از سيستم بگيريد.
لينك بالا داراي دو فايل DLL به نام authui_x86.dll و authui_x64.dll هست. authui_x86 براي 32 بيتي و authui_x64 براي 64 بيتي
فايل هاي بالا را از حالت فشرده خارج و با توجه به چند بيتي بودن ويندوز فايل مربوطه رو به authui با پسوند DLL تغيير نام دهيد .
پس از تغيير نام فايل اون رو توي پوشه System32 كپي كنيد واقع در پوشه Windows در درايو ويندوز تا با فايل هم نام جايگزين شود(قبل از اون حتما از فايلها Backup بگيريد)
بعد از اين كه فايل جايگزين شد سيستم رو Restart كنيد.
موفق باشيد.
بسیار ممنون دوست عزیز اما نتونستم از اینجا دانلود کنم اگه میشه جای دیگه آپ کنید. با تشکر.
aliupdate
13-10-2010, 14:32
سلام
لینک بالا مشکل نداره فقط باید 5 دقیقه صبر میکردید تا دانلود شروع بشه واستون اپ کردم:
برای 32 بیتی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای 64 بینی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه نیازی به تغییر نام نیست چون خودم تغییرش دادم مستقیم فایل رو توی System32 کپی کنید.
با وجودی که حسابم ادمین هست اما اجازه کپی فایل رو در پوشه system32 رو نمیده. همه موارد امنیتی ویندوز7 رو هم غیر فعال کردم. چاره چیست؟ ممنون
Dew Drop
20-10-2010, 18:57
سلام
این فایل رو دانلود و اجرا کنید بعد رو اون فایلهای dll. که دوستمون گذاشتن
shift رو بگیرید و کلیک راست کنید.تو منوی کلیک راست take ownership رو بزنید و بعد بقیه مراحل رو برید.
در ضمن همونطور که گفتن حتماً ریستور پوینتی برا خودتون قبل از این کارا داشته باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.