مشاهده نسخه کامل
: اتصال به شبکه های وایرلس از طریق گوشی
Sorena_777
03-10-2010, 11:45
سلام
من با دوتا از گوشی هام 5800 , N95 در این چند سال به شبکه های وایرلس اطرافم وصل میشم
مثل فرودگاه و چند جای دیگه ولی الان که بعد از چند ماهی رفتم ببینم دوباره میتونم وصل بشم دیدم که روی اون
شبکه ها قفل گذاری شده و برای ورود یوزر و پسورد میخواد میخواستم بدونم ایا راهی هست برای دور زدن این یا
برنامه ای هست که من بتونم یوزر و پسوردش رو دربیارم
پیشاپیش ممنونم از توجه و راهنماییتون
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
چرا یه راه هست اینه که بری از خود صاحبش بپرسی :دی !
نه تقریبا" میشه گفت که غیر ممکنه ؛
شرمنده اینو میگم ولی این کار هم به صورت قانونی اشکال داره ( یعنی میتونن برن شکایت کنن ازت ) و هم از نظر شرعی یه حالت دزدی و استفاده بدون اجازه میشه که اشکال داره و اون دنیا میان خرتونو میچسبن :دی !
Sorena_777
03-10-2010, 15:11
واقعا؟؟؟؟:27::18:
ولی من خیلی جاها دیدم اینکار رو میکنن فقط لینک برنامه هاشون خراب یا فیلتر بود یا اینکه اسم سایتشون رو یادم رفته تقریبا میشه باه....ک اینکار روکرد من الان خودم با دو تا برنامه هست که شماره های Dial-Up و Wireless رو برام نشون میده که من و خیلی از ادما ها رو دیدم ازش استفاده میکنن :8:
و اینکه از نظر شرعی هم من خودم از آقاااااا پرسیدم گفت اشکالی نداره:38::38::21:
عزیزم چرا اینکار ؟؟؟؟؟؟؟؟ 1.برو جاهایی که استفاده از وایرلس صلواتیه (بانک های بالاشهر ) . 2.جاهای شلوغ پلوغ مثل فرودگاهها یه قسمت واسه اونایی که لپ تاپ دارن گذاشتن .مجانی
بای
Perpetual
04-10-2010, 08:43
عزیزم چرا اینکار ؟؟؟؟؟؟؟؟ 1.برو جاهایی که استفاده از وایرلس صلواتیه (بانک های بالاشهر ) . 2.جاهای شلوغ پلوغ مثل فرودگاهها یه قسمت واسه اونایی که لپ تاپ دارن گذاشتن .مجانی
بای
پس بریم دانلود هامون رو اونجا انجام بدیم:31:
ای بابا کی بره این همه راه رو برای چی ، 2 دقیقه اینترنت مفتی.:21:
ma_sezar1
04-10-2010, 19:27
اگه ایشالا رفتین مکه مدینه، همه هتل ها برای مسافراشون در لابی هتل اینترنت وایرلس دارن (احتمالا کشورهای دیگه هم اینطوری باشه). وقتی گوشیتون قابلیت استفاده از اونو داشته باشه یا لب تاب همراتون باشه می تونین با سرعت بسیار بالا (در حد المپیک) با خونواده چت صوتی و تصویری داشته باشین و این کار رو ساعت ها و هر روز انجام بدین بدون حتی 1 ریال هزینه
دوستانی بودن که برای 5 دقیقه صحبت با ابران مجبور بودن کلی شارژهای سعودی بخرن و وقتی کار ما رو می دیدن کلی افسوس می خوردن. پس بهتره روش استفاده از امکانات گوشیتون رو بلد باشید
Sorena_777
05-10-2010, 11:48
اقا چرا راه خودتون رو سخت میکنید :27:
من خودم الان خیلی وقت ها با این برنامه ها ور میرم تا یه چیزی دستم رو بگیره:8:
فقط الان اسمش رو یادم رفته یه برنامه ای بود هم بر روی کامپیوتر وهم بر روی موبایل که راحت پسور وایرلس رو برات در میاورد و یکی دیگه هم بو.د که اصلا خودش وصل میشد بدون هیچ کار خاصی
ممنون میشم اگر کسی اطلاع داشته باشه و بیاد در اینجا به همه توضیح بده و لینک اون برنامه رو البته لینک سالم رو برامون بزاره
:11::11::11::11::11:
behrooz.shie
25-10-2010, 21:49
چرا یه راه هست اینه که بری از خود صاحبش بپرسی :دی !
نه تقریبا" میشه گفت که غیر ممکنه ؛
شرمنده اینو میگم ولی این کار هم به صورت قانونی اشکال داره ( یعنی میتونن برن شکایت کنن ازت ) و هم از نظر شرعی یه حالت دزدی و استفاده بدون اجازه میشه که اشکال داره و اون دنیا میان خرتونو میچسبن :دی !
شرمنده که اینو میگم ولی ویندوزی که الان همه ما داریم استفاده میکنیم کرکه :31:
:whistle: یا خیلی چیز های دیگه
:18: یک کم فکر کنین !!!
:10: شاد باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.