مشاهده نسخه کامل
: قوانین جدید نقل و انتقال و مهمانی دانشجویان
Hamid-kakero
03-10-2010, 11:44
کلا هر چی اطلاعات ازش دارین بگین...
Dr.FANOOS
05-10-2010, 10:56
یه چیز کلی بهت بگم که کلیت کار دستت بیاد.
برای مهمانی و انتقالی به پارتی نیاز داری . اگر پارتی شما عضو هیئت علمی اون دانشگاه باشه که دیگه عالیه.
اما شرایط انتقالی:
1-بیماری=====> که توسط پزشکی قانونی باید تایید بشه.یکی از دوستان من به خاطر مشکل کلیوی از تبریز به تهران انتقالی گرفت . البته ایشون هم پارتی داشت و همینطور توی وزارت علوم خیلی رفت و ازشون خواست که اونها کارش رو راه بندازن که در نهایت با ارائه مدارک پزشکی تونست از وزیر علوم یه نامه بگیر و مستقیما به دانشگاه تهران منتقل شد!
2- کفالت پدر یا مادر====> در صورتی بیماری پدر و مادر اگر خانواده نیاز به شما داشت شما می تونید مهمانی یا انتقالی بگیرید. که این کار هم کار سختیه و کمی دوندگی داره اما شدنی هست!(البته باز هم اینجا پارتی ایفای نقش می کنه!:31:)
3-ازدواج====> من خودم تا حالا در دانشگاه های دولتی ندیدم کسی اینجوری منتقل بشه اما توی دانشگاه آزاد می شناسم کسی رو که اینطوری منتقل شد!
.................................................. ......
این اطلاعاتی که من گذاشتم مربوط به دانشگاه دولتی هست! انتقالی یا مهمانی دانشگاه آزاد به مراتب خیلی سخت تر از دولتی هست وباید پارتی کلفتی توی مجمع تشخیص مصلحت نظام داشته باشی(جدی می گما!) . چون در دانشگاه آزاد شما به دانشگاه مبدا پول می دهید و دانشگاه مبدا دوست نداره که شما رو از دست بده! اما در دانشگاه دولتی خود دولت بودجه تحصیلی شما رو می ده وقتی مهمان می شی هم حالا تو باید بودجه خودت رو توی دانشگاه مقصد بدی! و بودجه دولت همچنان به دانشگاه مبدا واریز می شه چه شما باشی چه نباشی! پس یه دانشجو کمتر پول باقیمانده بیشتر!:31:
در دانشگاه دولتی بیشتر شما باید سعی کنید نظر دانشگاه مقصد رو جلب کنید که اون هم توضیح دادم که به چه صورت هست!
البته مثل اینکه قانونی هم هست که شما باید 24 واحد پاس کنی و معدلت هم بالای 14 باشه ولی من یکی از دوستانم برق شاهرود بود همون ترم اول انتقالی گرفت برای برق خواجه نصیر.پدرش چون جانباز بود و کمی سهمیه اش زیاد بود و چون توی کنکور استفاده نکرده بود رفت دنبالش یه کمی هم احتمالا پارتی بازی !!! منتقل شد.:5:
درضمن انتقالی به شهرستان خیلی آسون تر هست تا به تهران!
.................................................. .........
هزینه های شما در دانشگاه مقصد:
هر واحد اختصاصی: 100 هزار تومان
هر واحد عمومی : 50 هزار تومان
هر واحد کارگاه یا آزمایشگاه : 200 هزار تومان
(البته اینا مروط ه دانشگاه های تهران می شه از شهرستانی ها اطلاعی ندارم شاید نگیرن!)
کلا اگر بخوای از یه دانشگاه سطح پایین بری سطح بالا کار سختی داری اما عکسش به سهولت صورت می گیره!
برای دختر ها هم چند وقتی هست که خوب انتقالی میدن !
دیگه اطلاعاتی بیشتر از این ندارم:46:
.................................................
شما البته باید توی اینت تاپیک پست می دادید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ......
موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.