مشاهده نسخه کامل
: ویندوز سالم و خوب کجا میفروشه؟
سلام
من یه ویندوز سن میخوام که کاملا سالم باشه و کرک معتبر هم داشته باشه
از کجا میتونم تهیه کنم؟ادرس اینترنتی میخوام فقط!
برای اینکه تبلیغ نشه یا پیغام خصوصی یا Spoiler
alireza1411
03-10-2010, 00:10
سلام
من تو سافت گذر عضو هستم و از ویندوزهایی که میذاره کاملا راضی هستم. مثل خیلی سایتای دیگه الکی چرت و پرت نمیذاره واسه دانلود.:31:
Mohammad King
03-10-2010, 10:39
سلام
این ویندوز هم خویه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
armin_punisher6
03-10-2010, 11:02
یکی از معتبر ترین سایتها وطن دانلود هست.که اگه اشتباه نکنم جدیدترینش آپدیتش تا سمتامبره که از اون سایت هم میتونین بخرین و هم دانلود کنین.
اینم آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
payan_zaman
06-10-2010, 15:01
سلام
شما ویندوزی که نصب می کنی دستکاری شده نباشه کافی هست یک سری ویندوزها هستند که بعضی ها میاند سورسشو دستکاری می کنند فایلهای بروز رسانی و... داخلش قرار می دهند باعث میشه در ویندوز باگ ایجاد بشه. من خودم همشه از ویندوزهای شرکت پرند استفاده می کنم که در کینگ هست چون بارها امتخان کردم هیچ دستکاری تبلیغاتی داخلش انجام نمی دهند و سالم هست ، کرک ها هم اگر آخرین نسخشو استفاده کنی بدون مشکل ویندوزت اکتیو میشه می تونی از همین فروم یا قسمت پشتیبانی سایت پرند آخرین نسخشو دریافت کنی بدون دردسر
شما ویندوزی که نصب می کنی دستکاری شده نباشه کافی هست یک سری ویندوزها هستند که بعضی ها میاند سورسشو دستکاری می کنند فایلهای بروز رسانی و... داخلش قرار می دهند باعث میشه در ویندوز باگ ایجاد بشه. من خودم همشه از ویندوزهای شرکت پرند استفاده می کنم که در کینگ هست چون بارها امتخان کردم هیچ دستکاری تبلیغاتی داخلش انجام نمی دهند و سالم هست ، کرک ها هم اگر آخرین نسخشو استفاده کنی بدون مشکل ویندوزت اکتیو میشه می تونی از همین فروم یا قسمت پشتیبانی سایت پرند آخرین نسخشو دریافت کنی بدون دردسر
بله منم با شما موافقم.محصولات کینگ همیشه بدون عیب هست به خصوص ویندوزهاش.در ضمن تمامی نسخه های ویندوز 7هم درونش موجوده(ultimate و professional و...هم 32بیت وهم 64 بیت) جالب اینکه اون دی وی دی های کینگ که توش ویندوز هست رایت هم میشوند.
farshidshd
08-10-2010, 13:45
منم ویندوزم رو از فروشگاه همینجا خریدم... خیلی خیلی هم راضی هستم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من هم از سافت گذر گرفتم خوب و عالی داره کار می کنه
alil1369
08-10-2010, 14:04
ویندوز های پک های شرکت پرند ( کینگ ) هم عالیه و همه ی هات فیکس ها و اپدیت های جدید و بروز رو داره + برنامه های اضافه مایکروسافت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.