PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Explorer بعد از ریختن IE9

en-com
02-10-2010, 21:46
سلام

دوستان مشکلم رو خلاصه می کنم. من دیشب این ورژن بتای IE 9 رو از سایت مایکروسافت دریافت و نصب کردم. حالا ظاهرا این مرورگر یه مشکل برای ما درست کرده که تو مای کامپیوتر یا هر پنجره مربوط به اکسپلورر می خوام فولدر یا درایوی رو باز کنم وقتی دو بار روش کلیک می کنم با این پیغام رو به رو میشم:

This file does not have program associated with it for performing this action. Please install a program or, if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel.

و باید روش کلیک راست و بعد OPEN رو بزنم تا وارد شه!
حالا از یکی پرسیدم گفت تو IE یه جا تو تنظیماتش یه تیک داره باید بزنی تا این درست بشه ولی یادش نمیومد کجا!
هرکی می دونه لطفا یه جور کمک کنه.

با تشکر.

Dew Drop
02-10-2010, 23:52
سلام
این فایل رو دانلود و اجرا کنید صفحاتی که براتون باز میشه رو yes , ok کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alireza ziaee
03-10-2010, 00:11
ارزش دانلود داره که بگیرمش؟

ebicross
03-10-2010, 00:56

منظورتون IE هستش؟
میتونید به امضای من مراجعه کنید.

en-com
03-10-2010, 10:35

از نظر من اگه منظورتون IE9 هست خیــــــــــــر ارزش نداره. من یه همچین کاری یا بهتر بگم همچین غلطی کردم الان باید همه صفحه ها رو یا با compatibility mode اجرا کنم یا با اونم که اجرا می کنم با صفحات در همه!

ولی خوب اگه صبر کنید نسخه آصلیش بیاد شاهکاره! چون سرعت لود صفحه هاش رفته بالا و هنگشم کم شده ولی اون مشکلات بالا تا رفعشون باید صبر کرد!

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

سلام
این فایل رو دانلود و اجرا کنید صفحاتی که براتون باز میشه رو yes , ok کنید.

قربون دستت مشکلم حل شد:10:

ebicross
03-10-2010, 11:53
از نظر من اگه منظورتون IE9 هست خیــــــــــــر ارزش نداره. من یه همچین کاری یا بهتر بگم همچین غلطی کردم الان باید همه صفحه ها رو یا با compatibility mode اجرا کنم یا با اونم که اجرا می کنم با صفحات در همه!

ولی خوب اگه صبر کنید نسخه آصلیش بیاد شاهکاره! چون سرعت لود صفحه هاش رفته بالا و هنگشم کم شده ولی اون مشکلات بالا تا رفعشون باید صبر کرد!

این مشکل از سیستم شما هستش.
برای سیستم های دیگه این مشکل وجود نداره.
IE9 واقعا عالیه و نسخه ی بتا که من استفاده میکنم واقعا کامله و تمام مشکلات قبلی رو رفع کرده. اگر از سایتهایی مثل Facebook استفاده کنید که صد برابر متوجه تغییرات IE میشین.
در آپدیتهای مایکروسافت Compatibility List ها هر چند هفته گذاشته میشن که راحت میتونید دانلود کنید و سیستمتون رو به روز نگه دارید.

en-com
08-10-2010, 21:48
این مشکل از سیستم شما هستش.
برای سیستم های دیگه این مشکل وجود نداره.
IE9 واقعا عالیه و نسخه ی بتا که من استفاده میکنم واقعا کامله و تمام مشکلات قبلی رو رفع کرده. اگر از سایتهایی مثل Facebook استفاده کنید که صد برابر متوجه تغییرات IE میشین.
در آپدیتهای مایکروسافت Compatibility List ها هر چند هفته گذاشته میشن که راحت میتونید دانلود کنید و سیستمتون رو به روز نگه دارید.

مشکل سیستمی؟:27:
دوست عزیز بنده اگه مشکل سیستمی رو از مشکل نرم افزاری تشخیص ندم که دیگه (بلا نسبت) بوقم:13:
بعدم با همون فیس بوک کلی مشکل دارم. اولیشم بالا پایین شدن پستهای مربوط به فیلمها و یا عکسهاست که البته لحظه ایه ولی زمان بر یعنی ابنکه بر می گرده سر جاش! مسلما من این مشکل رو در IE8 نداشتم! مشکلات دیگه ای هم هست در باب HTML و پخش انیمیشن زبان HTML که جدیدا رفع شده! ولی مشکل نداریم و رفع شده و تموم شد و .... اینها همش طرفداری بیخوده!اگه قرار بود همه مشکلات برطرف شده بود و بدون ایراد که دیگه جلو اسمش بتا نبود! چون IE9 تغییر بنیادین پیدا کرده و کلا عوض شده امکان نداره که مشکل نداشته باشه! من هم به خاطر همین توصیش نکردم چون بعضی مواقع این مشکلات برای بعضیها دست و پاگیر میشه!
موفق باشین:11:

ebicross
08-10-2010, 22:31
مشکل سیستمی؟:27:
دوست عزیز بنده اگه مشکل سیستمی رو از مشکل نرم افزاری تشخیص ندم که دیگه (بلا نسبت) بوقم:13:
بعدم با همون فیس بوک کلی مشکل دارم. اولیشم بالا پایین شدن پستهای مربوط به فیلمها و یا عکسهاست که البته لحظه ایه ولی زمان بر یعنی ابنکه بر می گرده سر جاش! مسلما من این مشکل رو در IE8 نداشتم! مشکلات دیگه ای هم هست در باب HTML و پخش انیمیشن زبان HTML که جدیدا رفع شده! ولی مشکل نداریم و رفع شده و تموم شد و .... اینها همش طرفداری بیخوده!اگه قرار بود همه مشکلات برطرف شده بود و بدون ایراد که دیگه جلو اسمش بتا نبود! چون IE9 تغییر بنیادین پیدا کرده و کلا عوض شده امکان نداره که مشکل نداشته باشه! من هم به خاطر همین توصیش نکردم چون بعضی مواقع این مشکلات برای بعضیها دست و پاگیر میشه!
موفق باشین:11:

دوست عزیز سایتهایی مثل facebook دارند خودشون رو با استانداردهای جدید هماهنگ میکنند. این چیزها کاملا طبیعیه. IE8 هم اگر از Html5 پشتیبانی میکرد این مشکلات رو داشت. ولی فعلا هیچ مرورگری اینها رو ساپورت نمیکنه.
من که نگفتم هیچ مشکلی نداره. گفتم مشکلات IE8 رو رفع کرده. مگه میشه یک نرم افزار بی عیب و نقص بیاد. همین IE9 توی نمایش عکسها مشکل داره. ولی رفع میشه. لطفا پست من رو با دقت بخونید.

من نگفتم سیستم شما مشکل سیستمی داره. میگم کلا سیستم شما مشکل داره. مثل خیلی سیستمهای دیگه. این مشکلها هم میتونه ناشی از ویروسی بودن، آپدیت نبودن، نصب نرم افزارهای پراکنده و مشکل دار و خیلی چیزهای دیگه باشه.
چون اگر این مشکل شما با IE9 یک مشکل نرم افزاری از IE بود قطعا الان کل روزنامه های عالم این خبر رو مینوشتند.

شما باید چندین آپدیت رو قبل از IE نصب مبکردید. اونها واجب بودند.

Updates : Prerequisites for installing Internet Explorer 9 Beta
Vista x86
KB971512: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2117917: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vista x64
KB971512: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2117917: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Seven x86
KB2028551: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2028560: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2120976: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2259539: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Seven x64
KB2028551: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2028560: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2120976: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KB2259539: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kortol
09-10-2010, 12:52
درسته من هم اولش برا ی نصب IE9 مشکل داشتم اما بعد از دانلود کردن یه سری بروز رسانی آپ دیت کردن سیستم مشکلم حل شد...دریافت این بروز رسانی ها تقریبا اجباریه........راستی اون speed Reading رو هم من تست کردم .....اوریجش روی 10 بود ...خوبه؟؟؟؟؟؟؟

درسته IE9 نسخه بتا هستش اما خیلی نسبت به نسخه ها دیگه بهتر شده........حتی با تنظیم Add ons ها می تونید زمان بالا اومدنش رو به کمتر از 2 میلی ثانیه کاهش بدید که در نوع خودش خیلی عالیه.............از کلیه استاندارد ها ی قبلی پشتیبانی می کنه + استاندارد های جدید مثل HTML5 .......... ..........

اینکه با نصب کردن یه نرم افزار و بهم ریختن سیستم به بد بودن اون نرم افزار اشاره کنیم صحیح نیست...........ولی باز باید صبر کرد تا نسخه کامل بیرون بیاد تا ببینیم در نبرد مرور گر ها امسال کی پیروز میشه.....................پارسال کروم بنده بود؟؟؟؟؟؟؟

en-com
09-10-2010, 16:43
دوست عزیز سایتهایی مثل facebook دارند خودشون رو با استانداردهای جدید هماهنگ میکنند. این چیزها کاملا طبیعیه. IE8 هم اگر از Html5 پشتیبانی میکرد این مشکلات رو داشت. ولی فعلا هیچ مرورگری اینها رو ساپورت نمیکنه.
من که نگفتم هیچ مشکلی نداره. گفتم مشکلات IE8 رو رفع کرده. مگه میشه یک نرم افزار بی عیب و نقص بیاد. همین IE9 توی نمایش عکسها مشکل داره. ولی رفع میشه. لطفا پست من رو با دقت بخونید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن نگفتم سیستم شما مشکل سیستمی داره. میگم کلا سیستم شما مشکل داره. مثل خیلی سیستمهای دیگه. این مشکلها هم میتونه ناشی از ویروسی بودن، آپدیت نبودن، نصب نرم افزارهای پراکنده و مشکل دار و خیلی چیزهای دیگه باشه.
چون اگر این مشکل شما با IE9 یک مشکل نرم افزاری از IE بود قطعا الان کل روزنامه های عالم این خبر رو مینوشتند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما باید چندین آپدیت رو قبل از IE نصب مبکردید. اونها واجب بودند.

Vista x86

Vista x64

Seven x86

Seven x64

دوست عزیز محض اطلاعتون من همیشه سیستمم به روزه. اون 4 تا آپدیت مخصص وین 7 هم سه تاش هات فیکسه یکیش هم آپدیته که روز آپدیتشم مطابق با روزیه که من پست اول رو دادم.(10/10/02) اگر اثر قرار بود بکنه دیگه تا فرداش اثر کرده بود.:13: ولی فرداش که اومدم اینجا با این پچی که دوست عزیزمون لطف کردن دادن حل شد.(قبل ریختن این پچ دوباره تست زدم) بعد هم تقریبا من آپدیتهامم به راهه. اونم از خود مایکروسافت به صورت مستقیم. آنتی ویروسم به روزه اونم از خود مایکروسافت. چک اسکن آنتی ویروسم هم 2 هفته یه بار به راهه. کلا هم سیستم من هر چی برنامه ایراد دار روش نصب کردم و پاک کردم هیچ کدوم اصلا ربطی به IE نداشتن وگرنه کیه که سیستمش بی عیب و نقص باشه! چندین بارم چک ریجیستری کردم و پاکسازی انجام دادم. مشکلاتیم که من دارم عمدتا عمومیه پس لطف کنید کلا تا سیستمی رو از نزدیک ندیدی روش ایراد الکی نذار! در آخر اینکه مشکلی که با یه پچ رفع میشه عموما مسئله ریجیستریه یا تنظیمات که یا خلا هست یا آسیب یا نیاز به تنظیم که من میگم مال من یا خلا بوده یا تنظیمات.

در کل کار ندارم که IE9 خوبه یا بد ولی رضایت من فعلا ازش 50% هست. چون صفحات خیلی خوب لود میشن. بهقول دوستمون در صورت غیر فعال کردن Add-on ها سرعت بوتش شگفت آوره! ولی من هنوز باهاش مشکل دارم. مثلا اینکه یه دفعه کلا عکسها رو لود نمیکنه (همینطور خود به خودی). در ضمن اینترنت من 1 مگه پس از سرعت ایراد نگیرید. هر چی هم Ref می زنم بازم همینه.تو عکس مشخصه. یا تو فیس بوک موقعی که رو فیلمی کلیک می کنم هرز گاهی میگه فیلم قابل دسترسی نیست و شما اجازه دیدن این فیلم رو ندارید(عکس پایین). این دقیقا نا هماهنگی فیس بوک با IE9 رو می رسونه چون با firefox که رو فیلم کلیک می کنم نشونش میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebicross
09-10-2010, 18:16
دوست عزیز؛
بحثهای مربوط به سیستم شما به خودتون مربوطه ولی Clean کردن مکرر رجیستری میتونه باعث مشکلات بسیار زیادی بشه.
در ثانی بحث من اصلا روی سیستم شما نیست.
من میگم اگر IE خرابه چرا برای من مشکلی نداشت و برای X و Y نداره؟! حتما سیستم شما مشکل داره دیگه. سیستم شما تاج سر من. ولی یک خطای کوچک نرم افزاری که این مشکل رو برای شما پیش آورده دلیل نمیشه چیزی از کمالات سیستم شما کم بشه.

در مورد مشکلات facebook من خودم هم قبلا اشاره کردم. دوست عزیز؛ Firefox اصلا از چیزی به نام استانداردهای جدید بویی نبرده. وب ها با استاندارد خودش نشون میده. کلی از اسکریپتهایی که در IE عالی نمایش داده میشن در FF مشکل دارند.
این مشکلات FB هم به خاطر اینه که کم کم داره خودش رو هماهنگ میکنه. دیگه اگر FB رو کارشناسهای مایکروسافت طراحی میکردن این مشکلات نبود!
در مورد مشکل نمایش ندادن عکس هم باز هم من قبلا گفتم که این مشکل وجود داره. اینو همه میدونند. ولی صبر کنید رفع میشه.
نسخه های بتا معمولا مشکل زیاد دارند. دیگه از گوگل کروم که بهتره سیستم کرش میکرد!

در مورد سایتهای هماهنگ با IE9 هم ارجاعتون میدم به Softpedia که بحمدالله منبع بسیار مطمئنی هم هست. لیست کرده و نوع هماهنگی رو هم نوشته. ولی باز هم میگم من قبول دارم IE9 توی فیس بوک یا بهتره بگم فیس بوک توی IE9 مشکل داره.

موفق باشید :11:

joe_satriani
09-10-2010, 18:41
با سلام
دوست عزيزم نسخه ي بتا ي اين مرورگر هست
و اينطور مشكلات باهاش داشتن طبيعي هست
واسه همين اسمش بتا هست
آنيستالش كنيد و منتظر باشيد تا نسخه هاي متفاوت از بتاش عرضه شه يا فاينالش

موفق باشيد.

en-com
09-10-2010, 19:28
دوست عزیز؛
بحثهای مربوط به سیستم شما به خودتون مربوطه ولی Clean کردن مکرر رجیستری میتونه باعث مشکلات بسیار زیادی بشه.
در ثانی بحث من اصلا روی سیستم شما نیست.
من میگم اگر IE خرابه چرا برای من مشکلی نداشت و برای X و Y نداره؟! حتما سیستم شما مشکل داره دیگه. سیستم شما تاج سر من. ولی یک خطای کوچک نرم افزاری که این مشکل رو برای شما پیش آورده دلیل نمیشه چیزی از کمالات سیستم شما کم بشه.

در مورد مشکلات facebook من خودم هم قبلا اشاره کردم. دوست عزیز؛ Firefox اصلا از چیزی به نام استانداردهای جدید بویی نبرده. وب ها با استاندارد خودش نشون میده. کلی از اسکریپتهایی که در IE عالی نمایش داده میشن در FF مشکل دارند.
این مشکلات FB هم به خاطر اینه که کم کم داره خودش رو هماهنگ میکنه. دیگه اگر FB رو کارشناسهای مایکروسافت طراحی میکردن این مشکلات نبود!
در مورد مشکل نمایش ندادن عکس هم باز هم من قبلا گفتم که این مشکل وجود داره. اینو همه میدونند. ولی صبر کنید رفع میشه.
نسخه های بتا معمولا مشکل زیاد دارند. دیگه از گوگل کروم که بهتره سیستم کرش میکرد!

در مورد سایتهای هماهنگ با IE9 هم ارجاعتون میدم به Softpedia که بحمدالله منبع بسیار مطمئنی هم هست. لیست کرده و نوع هماهنگی رو هم نوشته. ولی باز هم میگم من قبول دارم IE9 توی فیس بوک یا بهتره بگم فیس بوک توی IE9 مشکل داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :11:

امید به موفقیت مایکروسافت.
ما که با این شرکت دشمنی نداریم. که هیچ دوسشم داریم:20:

من فقط گفتم که:

چون IE9 تغییر بنیادین پیدا کرده و کلا عوض شده امکان نداره که مشکل نداشته باشه! من هم به خاطر همین توصیش نکردم چون بعضی مواقع این مشکلات برای بعضیها دست و پاگیر میشه!

با سلام
دوست عزيزم نسخه ي بتا ي اين مرورگر هست
و اينطور مشكلات باهاش داشتن طبيعي هست
واسه همين اسمش بتا هست
آنيستالش كنيد و منتظر باشيد تا نسخه هاي متفاوت از بتاش عرضه شه يا فاينالش

موفق باشيد.

خدا از دهنت بشنوه!. ما هم سه ساعت داریم زور می زنیم همینو بگیم:31:

موفق باشین
دم همه گرم. دست همه دوستان درد نکنه
مدیران هم اگه این تاپیکو ببندند بد نیست .:10:تا به حاشیه کشیده نشه:46:
:11:

nish
11-10-2010, 13:14
من اون رو رو دو کامپیوتر مختلف با سیستم ویستا نصب کردم توی هر دو پس از نصب ویندوز دچار مشکل شد و هیچ سایتی رو باز نمی کرد و عجیب تر از اون این بود که توی هردو کامپیوتر ، منوی کانکشن رو خالی نشون می داد و من نمی تونستم به اینترنت کانکت کنم البته وقتی از منوی نتورک وارد یخش کانکشن می شدم کانککشنام وجود داشتن
کسی می دونه مشکل از کجاست البته پس از آن اینستال کردن همه چیز به روال عادی برگشت.

ebicross
11-10-2010, 13:32
اون منظورتون IE9 هستش؟
از نسخه ی مخصوص ویندوز ویستا استفاده کردید؟
ویندوز ویستاتون آپدیت شده یا نه؟

شما باید سیستم رو قبلش آپدیت کنید:
Vista x86

Vista x64

Windows Vista x86

Windows Vista x64

archi-demon
11-10-2010, 23:26
سلام یکی کمک کنه من ویندوزم 7 هستش میخوام ie9 نصب کنم ولی نه آپدیت میشه،بعدم آپدیت ها رو دانلود کردم ولی بازم نصب نمیشن چیکار کنم تا این ie9 نصب بشه؟

ebicross
11-10-2010, 23:41
عضویتتون رو تبریک میگم :11:

اگر IE9 در مراحل نصب پیشروی نمیکنه در Program and features به بخش Turn Windows features on or off برید و IE8 رو تیکش رو بردارید و حذفش کنید.
همچنین در بخش View installed update چک کنید چیزی به نام Internet Explorer 9 نصب نباشه و اگر بود حذف کنید.
بعد یک ریستارت بکنید و IE9 رو براحتی نصب کنید.