مشاهده نسخه کامل
: لینوکس؟ آری یا نه؟
alonestar69
02-10-2010, 19:25
من چندین ساله دارم از ویندوز استفاده میکنم جدیدا تصمیم گرفتم لینوکس بونتو رو نصب کنم میخواستم بدونم آیا لینوکس بونتو یا کوبونتو در حد ویندوز 7 هست بهتره یا نه و اصلا کاربران اون ازش راضی هستند و کار باهاش چه جوره.
همچنین می خواستم اگه نسخه بخصوصی از لینوکس رو می دونین بهم پیشنهاد کنین.
شنیدم چون لینوکس بر اساس زبان یونیکس؟ ساخته شده امنیت بسیار بالایی داره یعنی ویروس نمیگیره؟
در کل اگه لطف کنین راهنمایی کلی بکنین ممنون میشم.
از همه کسانیکه تو بحث شرکت میکنن ممنونم.:11:
tabriz-info
02-10-2010, 20:06
100 % آري
در حد ويندوز 7 منظور از لحاظ محيط گرافيكي هست؟
gnulinux
02-10-2010, 21:07
من چندین ساله دارم از ویندوز استفاده میکنم جدیدا تصمیم گرفتم لینوکس بونتو رو نصب کنم میخواستم بدونم آیا لینوکس بونتو یا کوبونتو در حد ویندوز 7 هست بهتره یا نه و اصلا کاربران اون ازش راضی هستند و کار باهاش چه جوره
همچنین می خواستم اگه نسخه بخصوصی از لینوکس رو می دونین بهم پیشنهاد کنین.
شنیدم چون لینوکس بر اساس زبان یونیکس؟ ساخته شده امنیت بسیار بالایی داره یعنی ویروس نمیگیره؟
در کل اگه لطف کنین راهنمایی کلی بکنین ممنون میشم.
از همه کسانیکه تو بحث شرکت میکنن ممنونم.:11:
سلام لینوکس اری ۱۰۰٪ برای شروع:46: ابونتو :46: اوپن سوزه :46:خوبه
منم با ابونتو شزوع کردم البته من چیز زیادی نمیدونم الان فقط فدورا فدورا فدورا:20::20::20::20::20::20::20:
اول که توش رفتی میبینی خیلی چیزها به راحتی ویندوز نیست مثل نصب درایورها اما اگه تو دنیاش غرق شی دیگه رفتی واسه خودت
Open-Source
02-10-2010, 21:12
اولا سلام.
خوشحالم که میخواهید به جامعه نرم افزار های آزاد بپیوندید.(کاری بس نیکو و پسندیده ای هستش).:10:
{سعی کن از این به پس به جای لینوکس از کلمه گنو/لینوکس استفاده کنی}
در مورد اینکه پرسیدید که گنو/لینوکس در حد ویندوز 7 هستش یا نه ، باید بگم که اگه شما به ویندوز عادت کرده باشید و شخصی راحت طلب باشید و روحیه کنجکاوی و تلاش نداشته باشد و زود نامید شوی ، باید بگم که گنو/لینوکس شما رو راضی نخواهد کرد، ولی اگر در غیر این صورت هستید مطمئن باشید که از مهاجرت به گنو/لینوکس پشیمان نخواهید شد.
گنو/لینوکس توزیع های متفاوتی دارد که همونطور که خود شما اشاره کردید، توزیع ابونتو یکی از توضیع های خوب و پر طرفدار میباشد.
یکی از ویژگی های خوبی که ابونتو دارد این است که پشتیبانی قوی ای دارد و علاوه بر این ، تعامل خوبی با اینترنت دارد.
مخلص کلوم: Ubuntu ، توزیع خوبی هستش.
برای آشنایی بیشتر با گنو/لینوکس و ابونتو میتونید به این آدرس برید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک شروع کار با لینوکس بهترین جا برای انتخاب و پاسخ دادن به سوالاتتون است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا توی همون قسمت ادامه بدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.