مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار ساخت درایو مجازی
سلام
دوستان نرم افزار برای ساخت درایو مجازی و نحوه کار کردن باهاشو می خوام
یادمه قبلا یک سری بازی بود که برای اجراش باید حتما دیسک توی درایو می بود تا اجرا بشه
بعد یک سری کرکرها با درایو مجازی این مشکل رو حل می کردن
البته الان من برای بازی نمی خوام
پدر من یک برنامه حساب داری خریدن حدود 100 تومن
بعد برای اجرای برنامه یک چیزی مثل فلش هم باهاش دادن که حتما باید توی کامپیوتر باشه تا اجرا بشه
حالا با چه برنامه ای میشه یک درایو مجازی ساخت تا دیگه برای اجرا نیاز به اون فلش نباشه ؟:11:
popowoody
02-10-2010, 14:24
Deamon Tools
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WinMount
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
***Spring***
02-10-2010, 18:13
سلام ...
Virtual CD | ساختن سیدی مجازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Slysoft Game Jackal برنامه ای قدرتمند برای اجرای بازیهای تحت cd بدون نیاز به ساخت درایو مجازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازکردن تمام ایمیجها با Daemon Tools / تمام ورژنها در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MakBit Virtual CD DVD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza1411
02-10-2010, 21:25
سلام
یادمه قبلا یک سری بازی بود که برای اجراش باید حتما دیسک توی درایو می بود تا اجرا بشه
بعد برای اجرای برنامه یک چیزی مثل فلش هم باهاش دادن که حتما باید توی کامپیوتر باشه تا اجرا بشه
حالا با چه برنامه ای میشه یک درایو مجازی ساخت تا دیگه برای اجرا نیاز به اون فلش نباشه ؟:11:
دوست من این فلش یه قفل سخت افزاریه و نمیشه با ساخت درایو مجازی اون رو به این راحتیها شبیه سازی کرد.
من مشابه این چیزی که میگین رو تو برنامه های تصحیح آزمون دیدم. باز تلاش کن ولی برنامه هایی که معرفی شده بعیده این کارو بتونن انجام بدن.
اگه چیزی پیدا کردی به من هم بگو لازمم میشه. ممنون
دوستان این برنامه ها ساخت سی دی و دی وی دی مجازی هست
برنامه برای ساخت هارد مجازی می خوام
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
دوست من این فلش یه قفل سخت افزاریه و نمیشه با ساخت درایو مجازی اون رو به این راحتیها شبیه سازی کرد.
من مشابه این چیزی که میگین رو تو برنامه های تصحیح آزمون دیدم. باز تلاش کن ولی برنامه هایی که معرفی شده بعیده این کارو بتونن انجام بدن.
اگه چیزی پیدا کردی به من هم بگو لازمم میشه. ممنون
باشه داداش
به نتیجه رسیدم خبرت می کنم
سلام
سلام
اون فلش قفل سخت افزاری هست و حتما باید به سیستم وصل باشه .
اما در حالت کلی و برای ساختن درایو مجازی میتونین از نرم افزار DAEMON Tools Lite استفاده کنید .
سلام
اون فلش قفل سخت افزاری هست و حتما باید به سیستم وصل باشه .
اما در حالت کلی و برای ساختن درایو مجازی میتونین از نرم افزار DAEMON Tools Lite استفاده کنید .
چطوری می تونم این قفل رو مجازی سازی کنم؟
alireza1411
06-10-2010, 20:24
چطوری می تونم این قفل رو مجازی سازی کنم؟
دوست من این کار به این راحتی نیست.
من چند تا برنامه این تیپی ایرانی دیدم ولی کرکش رو اصلا ندیدم . چند برنامه ی خارجی مهندسی هم دارم که کرکش کردند و مشخصه که یه جورایی قفل سخت افزاری رو شبیه سازی کردند. خیلی باید مشکل باشه ...
میگم این مورد رو بی خیال شو که خیلی دردسر داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.