ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم شدن محسوس سرعت هارد سیگیت در حالت raid 0

hossein_0907
02-10-2010, 11:45
سلام به همه دوستان
من هفته پیش یه سیستم خریدم به همراه 2 تا هارد seagate 7200.12 500gb که raid 0 کردم و ادامه کار
بعد از نصب وین 7 64 بیت و نصب تمامی درایورها برای اینکه سرعت کپی هاردها را در حالت raid 0 امتحان کردم و خیلی خوب بود به طوری که حدود 4 گیگ اطلاعات را در کمتر از 20 ثانیه جابجا میکرد.

تا اینکه 2 روز پیش به خاطر یک مشکل دیگه که فکر میکردم از ویندوز باشه ، ویندوز را مجدد نصب کردم و همچنین هارد را مجدد پارتیشن بندی کردم.بعد از همه مراحل نصب درایورها و ... یک هارد 80 گیگ قدیمی ide را به سیستم وصل کردم و اطلاعات اون را هارد به هارد کردم و پس از اینکه تموم شد هارد قدیمی را جدا کردم و تنظیمات بایوس را که به هم ریخته بود را درست کردم و OnChip SATA Type را روی raid قرار دادم و بعد که وارد ویندوز شدم متوجه شدم سرعت هارد خیلی کم شده و تقریبا 80-50 مگابایت بر ثانیه شده بود.برای تست هاردها توسط hdd insp مجبور بودم هاردها را از حالت raid در بیارم که همین کار را کردم و هر یک از هازدها رل یک پارتیشن کردم و مجدد نصب ویندوز و ...
سپس برنامه hdd insp را نصب کردم که این برنامه هیچ مشکلی از هاردها پیدا نکرد و عملکرد آنها را 99 درصد اعلام کرد

بعدش با نرم افزار sisoftware sandra از هاردهام بنچ گرفتم و نتایج به صورت زیر بود :

read speed : 103 mb\s

برای write speed باید قسنتی از هارد را بدون پارتیشن میذاشتم که همین کار را کردم و سرعت write را هم 99mb\s اعلام کرد

این نتایج مربوط به حالت معمولی میباشد که در حالت raid 0 تقریبا 2 برابر میشه
فکر کردم درست شده و دوباره هاردها را raid 0 کردم و ....
ولی مشکل حل نشد و سرعت همچنان پایینه
با sandra که چند بار تست read speed گرفتم (در حالت raid 0) سرعت 204 mb\s بدست اومد که تقریبا دویرابر شده ولی سرعت write نمیشد گرفت که فکر کنم اونم دوبرابر بشه و مشکل از هارد نباشه
حالا میخواستم بدونم مشکل از چیه؟هارد؟درایور raid 0 ؟ ......

از دوستان خواهش میکنم کمک کنند و همه مطالب فوق را بخونند چون ممکنه بعضی از پیشنهادها انجام شده باشه و تکراری باشه
با تشکر از همگی:11:

hossein_0907
02-10-2010, 15:12
اساتید فروم خواهشا کمک کنند
این مشکل چند روزه بدجوری وقتم را گرفته