Arsham.room
02-10-2010, 00:41
با سلام به همه دوستان.
در مورد یه مشکل می خواستم لطف کنین و راهنماییم کنین.
حدودا یک ماهی میشه که سیسنم من موقع اجرای بازی ها با افت فریم چند ثانیه ای مواجه میشه ، بعد دوباره همه چیز عادیه ولی بعد از چند ثانیه دوباره افت فریم پیدا میکنه . این افت فریم همینطور چند ثانیه به چند ثانیه تکرار میشه.
این مشکل حتی تو بازی های نه چندان گرافیک بالا هم برام پیش میاد ، مثلا Driver- Parallel Lines
در حالی که من قبلا بازی هایی مثل Call Of Duty - Modern Warfare 2 رو به راحتی و با کیفیت بالا با همین سیستم انجام دادم.
خودم حدس میزنم که مشکل باید سخت افزاری باشه.
چند تا ویندوز هم مثل XP - 7 - Vista رو هم تست کردم ولی مشکل رفع نشد.
خواهش میکنم راهنماییم کنین که اگه مشکل سخت افزاریه از چه قطعه ای ممکنه باشه و چطور میشه حلش کرد.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
مشخصات سیستم :
CPU : intel 3.0 GHz
RAM : 2 GB DDR 2
Graphic : GeForce 8600 GT 512
در مورد یه مشکل می خواستم لطف کنین و راهنماییم کنین.
حدودا یک ماهی میشه که سیسنم من موقع اجرای بازی ها با افت فریم چند ثانیه ای مواجه میشه ، بعد دوباره همه چیز عادیه ولی بعد از چند ثانیه دوباره افت فریم پیدا میکنه . این افت فریم همینطور چند ثانیه به چند ثانیه تکرار میشه.
این مشکل حتی تو بازی های نه چندان گرافیک بالا هم برام پیش میاد ، مثلا Driver- Parallel Lines
در حالی که من قبلا بازی هایی مثل Call Of Duty - Modern Warfare 2 رو به راحتی و با کیفیت بالا با همین سیستم انجام دادم.
خودم حدس میزنم که مشکل باید سخت افزاری باشه.
چند تا ویندوز هم مثل XP - 7 - Vista رو هم تست کردم ولی مشکل رفع نشد.
خواهش میکنم راهنماییم کنین که اگه مشکل سخت افزاریه از چه قطعه ای ممکنه باشه و چطور میشه حلش کرد.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
مشخصات سیستم :
CPU : intel 3.0 GHz
RAM : 2 GB DDR 2
Graphic : GeForce 8600 GT 512