ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزش نصب نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار

dezir
02-10-2010, 00:26
سلام
من نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار رو دانلود کردم تقریبا نصبش هم کردم اما وقتی که میگه یه یوزر بساز منم میسازم و قسمت اخرش فکر کنم میگه باید یه فایل صوتی رو انتخاب کنی که نمیدونم چیه هر چی هم انتخاب میکنم اررور میده عکسش رو هم زیر گذاشتم

اگه که جواب این سوالمو بدین خیلی خوشحال میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا از مدیران کسی باز نیاد بگه اینجا جای مطرح کردن این تاپیک نیست که دیگه اعصاب بهم نمیمونه
از صبح فقط دارم دنبال همین یه نکته میگردم که تو 40 انجمن ایرانی و خارجی گشتم و هنوز به جوابم نرسیدم:42::4:

ممنون :12:

dezir
02-10-2010, 23:31
کسی نبود جواب ما رو بده؟

sirousazam
20-10-2010, 21:49
با عرض سلام وخسته نباشید
من نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار را تهیه کرده ام اما در نصب آن با مشکل مواجه شده ام.

nazahootara
29-12-2011, 18:04
سلام من یک برنامه گفتار به نوشتار DRAGON NATURALLY SPEAKING9را گرفتم روی ویندوز 7 ERRORمیده و مینویسه که فقط روی XPنصب منید منم نصبش کردم ولی اخرش هر کاری میکنم نمیشه من العان از دیروز تا حالا دارم دنبال کسی میگردم که اگر بتونه کمکم کنه حتی اگر هم بخواد میتونم که برنامه رو براش ایمیل کنم تا راحتتر بیتونه کمکم کنه اگر کسی این لطف رو در حق من کنه ممنونش میشم

nazahootara
31-12-2011, 15:33
سلام من ویندوز xp. یک مشکلی پیدا کرده که نمیدونم دیگه باید چکار کنم وقتی که من کامپیوترم را روشن میکنم صحفه کامل و درست میاد ولی اگر من بخوام مثلا my computerباز کنم دقیقا 20دقیقه زول میکشه که صحفه باز بشه ممنون میشم کمکم کنید