مشاهده نسخه کامل
: در گیر شدن مرورگر IE و آنتی ویروس avast
Saeed System
02-10-2010, 00:20
سلام.:20:
من هر سایتی باز میکنم یک اخطار قرمز رنگ از آنتی ویروسم میاد بالا ( malicios url repelled ) و اینترنت
اکسپلورر هم اخطار میده (script error ) و هرچی میزنی اینها دوباره میان و نمیشه یه سایت رو دید کلافه کننده شدید .:13:
آنتی ویروسم هم آخرین آپدیته ولی خوب این ورژنش مجانیه شاید ضعفهایی دارد.
این عکس اخطار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr Hannibal
02-10-2010, 00:30
سلام.:20:
من هر سایتی باز میکنم یک اخطار قرمز رنگ از آنتی ویروسم میاد بالا ( malicios url repelled ) و اینترنت
اکسپلورر هم اخطار میده (script error ) و هرچی میزنی اینها دوباره میان و نمیشه یه سایت رو دید کلافه کننده شدید .:13:
آنتی ویروسم هم آخرین آپدیته ولی خوب این ورژنش مجانیه شاید ضعفهایی دارد.
این عکس اخطار :
سیستم شما آلوده به اکسپلویت و اسکریپت آلوده هست.
برای رفع مشکل اول ارتباطتون رو به نت قطع کنید.
مرورگر رو باز کنید هرچی کش و هیستوری و کوکی هست پاک کنید.
سپس جدیدترین برنامه ی رایگان ccleaner رو نصب کنید و با اون هرچی فایل اضافی توی درایو c هست پاک کنید.
نتیجه رو بگید.
موفق باشید
Saeed System
02-10-2010, 10:50
سیستم شما آلوده به اکسپلویت و اسکریپت آلوده هست.
برای رفع مشکل اول ارتباطتون رو به نت قطع کنید.
مرورگر رو باز کنید هرچی کش و هیستوری و کوکی هست پاک کنید.
سپس جدیدترین برنامه ی رایگان ccleaner رو نصب کنید و با اون هرچی فایل اضافی توی درایو c هست پاک کنید.
نتیجه رو بگید.
موفق باشید
سلام و ممنون از کمکتون.
جواب اون قسمت آبی:
کش و هیستوری رو جاش رو بلد نبودم ولی خود برنامه cc cleaner رو داشتم و خودش تمام کش و هیستوری
آتو کامپلیت را هم پاک کرد.
الان اینترنت اکسپلورر دیگه مشکلی نداره و مشکلش رفع شد ولی آنتی ویروس آواست هنوز اخطار میده
منم براش قبلا تم دزدان دریایی گذاشتم اخطار که میده دینگ دینگ بلند میزنه و این صدای ناخدای کشتی میره
رو اعصاب همش. قبلا صدای یه زن بود آروم میگفت اخطار هارو.
تمام مشکل من از این آنتی ویروس آواسته هر چند وقت یک بار یه مرض جدید میگیره سیستم.
قبلا هم مشکل داشتم ویروسی گرفتم که برنامه هارو همرو می خورد دوباره باید نصب می کردم.
این آواست بدرد من نمیخوره.
شما آنتی ویروستون چیه؟
آ«تی ویروس خودتون رو بگید منم نصب کنم.
Dr Hannibal
02-10-2010, 11:13
سلام و ممنون از کمکتون.
جواب اون قسمت آبی:
کش و هیستوری رو جاش رو بلد نبودم ولی خود برنامه cc cleaner رو داشتم و خودش تمام کش و هیستوری
آتو کامپلیت را هم پاک کرد.
الان اینترنت اکسپلورر دیگه مشکلی نداره و مشکلش رفع شد ولی آنتی ویروس آواست هنوز اخطار میده
منم براش قبلا تم دزدان دریایی گذاشتم اخطار که میده دینگ دینگ بلند میزنه و این صدای ناخدای کشتی میره
و اعصاب همش. قبلا صدای یه زن بود آروم میگفت اخطار هارو.
تمام مشکل من از این آنتی ویروس آواسته هر چند وقت یک بار یه مرض جدید میگیره سیستم.
قبلا هم مشکل داشتم ویروسی گرفتم که برنامه هارو همرو می خورد دوباره باید نصب می کردم.
این آواست بدرد من نمیخوره.
شما آنتی ویروستون چیه؟
آ«تی ویروس خودتون رو بگید منم نصب کنم.
با پاک شدن حافظه درگیر مرورگر ، اکسپلویت پاک میشه اما اگه هنوز avast داره پیام میده نشون میده که این مخرب اجرا شده و سیستم کلا آلوده ست.
برای انتخاب آنتی ویروس اطلاعات شما خیلی مهمه. چندین تاپیک آموزشی هست توی آنتی ویروس ها مثل لینک اول امضای من.
اما برای رفع آلودگی سیستم شما:
دقت کنید اگر Avsat از مرورگر داره ایراد میگیره و پیام میده که آلوده شده بهترین کار اینه که از این لینک Kaspersky Virus Removal Tool رو که دائم بروز میشه دانلود و اسکن کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین برای اینه که کسپرسکی قدرت disinfection داره وگرنه اول برنامه ی دیگه رو استفاده کنید ممکنه کل IE و قسمت های مهم دیگه ویندوز پاک بشه.
بعد از اسکن با اون برنامه شما حتما این لینک رو دانلود و اسکن کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچی فایل توی درایو ویندوز پیدا کرد و ناشناخته بود پاک کنید. ریجیستری رو هم پیدا کرد پاک کنید. در خواست ریست رو تایید کنید.
در آخر hitman pro رو اجرا کنید در هنگام اسکن باید به نت وصل باشید و نت قطع نشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر اخطار از IE نیست شما میتونید برای اینکه حجم کمتری دانلود کنید ابتدا برنامه دوم و سوم رو تست کنید به نتیجه نرسید لینک اول رو انجام بدید.
موفق باشید.
Saeed System
03-10-2010, 10:53
امروز avast رو پاک کردم و آنتی ویروس kasper internet security 2011 رو نصب کردم.
سیستم رو زنده کرد. تمام مشکلاتم حل شد .
حدود 15 تا malware و اسکریپتهای آلوده رو شناسایی کرد و همرو پاک کرد .
Dr Hannibal
03-10-2010, 23:29
امروز avast رو پاک کردم و آنتی ویروس kasper internet security 2011 رو نصب کردم.
سیستم رو زنده کرد. تمام مشکلاتم حل شد .
حدود 15 تا malware و اسکریپتهای آلوده رو شناسایی کرد و همرو پاک کرد .
سعی کنید همیشه 2 تا دیتابیس سیستم رو اسکن کنید.
همین اتفاق ممکنه تا چندین روز دیگه برای کسپرسکی بی افته.
یعنی با نصب avast سیستم که کسپرسکی بوده رو زنده کنید.
برنامه دومی که بالا معرفی کردم یک برنامه کمکی و رایگان هست.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.