مشاهده نسخه کامل
: دوست دارم نظرتون رو راجع به اولین سایتی که طراحی کردم بدونم
ammiralli
01-10-2010, 20:24
سلام عزیزان. امیدوارم این بحث رو به جا مطرح کرده باشم.
یه سایت با تکنیک های ساده استاتیک برای یکی از دوستان که نوازنده هست طراحی کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترکیبی از کارای گرافیکی با فتو شاپ و صفه آرایی با فرانت پیج
البته قسمت هایی از مطالب سایت رو آماده نکرده و هنوز بهم نداده.
دوست داشتم اگه فرصت کردید راجع به کارم نظرم بدید.
و یه سوال فنی. هزینه طراحی یه همچین سایتی چقدر هست؟
Bill Gates
01-10-2010, 20:48
سلام
سایز فونت متن خیلی کوچک هستش .
بین " عکس بانک آکورد و ... " و " عکس دوره های آموزشی و ... " فاصله افتاده و عکس دوم پایین تر هستش که زیاد جالب نکرده کار رو .
فاصله متن با عکس ها یکسان نیستش .
استفاده از table زیاد جالب نیستش و کیفیت رو پایین تر میاره نسبت به استفاده از Div
از CSS توی کارت استفاده نکردی !!
بعضی جاهای سایت فارسی هستش بعضی صفحات کامل انگلیسی !! این چه معنی میده؟ سایت باید یا کاملا فارسی باشه یا کاملا انگلیسی یا به صورت جدا هر دو زبان !!
و ...
به طور کلی طرح زیاد حرفه ای و جالب نشده . ایراد زیاد داره و باید رفع بشه . :46: :)
با تشکر// :40:
L u K e !
01-10-2010, 21:07
+ اینکه منوها زیاد جالب نشدن
و سعی کن زیاد تیره و تار کنی نکنی ترکیب بندی رنگ ها تیره سخت ه
و یه چیز دیگه که هست اینه که اصلا نظمی نداره صفحه ی اصلیش
بین 40 - 70 می تونی ازش بگیری
ammiralli
01-10-2010, 21:11
سلام
سایز فونت متن خیلی کوچک هستش .
بین " عکس بانک آکورد و ... " و " عکس دوره های آموزشی و ... " فاصله افتاده و عکس دوم پایین تر هستش که زیاد جالب نکرده کار رو .
فاصله متن با عکس ها یکسان نیستش .
استفاده از table زیاد جالب نیستش و کیفیت رو پایین تر میاره نسبت به استفاده از Div
از CSS توی کارت استفاده نکردی !!
بعضی جاهای سایت فارسی هستش بعضی صفحات کامل انگلیسی !! این چه معنی میده؟ سایت باید یا کاملا فارسی باشه یا کاملا انگلیسی یا به صورت جدا هر دو زبان !!
و ...
ممنون. سعی می کنم ایرادات فونت و ... رو بر طرف کنم. در مورد قسمت های فارسی و انگلیسی خب نظر خود صاحب سایت بوده. همون طور که گفتم من هم تازه کار طراحی وب رو شروع کردم و اطلاعات زیادی ندارم. در مورد div یا css هم نمی دونم چی هستن.
QUOTE=Bill Gates;5475110]طور کلی طرح زیاد حرفه ای و جالب نشده . ایراد زیاد داره و باید رفع بشه . :46: :)...[/QUOTE]
و مرسی که انقدر به آدم اعتملاد به نفس و روحیه می دید. :46:
kourosh_sos
01-10-2010, 23:11
دوست عزیز بعنوان اول طرح واقعا عالیه من که خوشم اومد راستی منم یه دامین ثبت کردم دوست داری واسه منم طراحی کنی تا هم تجربت بیشتر بشه هم سایت من آپ بشه؟
Bill Gates
01-10-2010, 23:43
همون طور که گفتم من هم تازه کار طراحی وب رو شروع کردم و اطلاعات زیادی ندارم
شما طراح وب هستین . تجربه درست رو شما دارین نه مشتری . مشتری ممکن هستش از وب و استاندارد ها هیچی ندونه و فقط نظرات و عقاید خودش رو بده و شما باید با دلیل این موارد رو رفع کنید .
در مورد div یا css هم نمی دونم چی هستن.
عجب! جستجو کنید :)
و مرسی که انقدر به آدم اعتملاد به نفس و روحیه می دید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:
tabriz-info
01-10-2010, 23:59
ممنون. سعی می کنم ایرادات فونت و ... رو بر طرف کنم. در مورد قسمت های فارسی و انگلیسی خب نظر خود صاحب سایت بوده. همون طور که گفتم من هم تازه کار طراحی وب رو شروع کردم و اطلاعات زیادی ندارم. در مورد div یا css هم نمی دونم چی هستن.
QUOTE=Bill Gates;5475110]طور کلی طرح زیاد حرفه ای و جالب نشده . ایراد زیاد داره و باید رفع بشه . :46: :)...
و مرسی که انقدر به آدم اعتملاد به نفس و روحیه می دید. :46:[/QUOTE]
اگر از css استفاده کردی حتما حالت چند فونت رو در نظر بگیر که استاندارد باشه
من که از سیستم عاملی به جز ویندوز بازدید کردم فونت tahoma که انتخاب کردید رو ندارم اما اگر از css و چند فونت استفاده میکردید حتما فونت مورد نظر شما به جای فونتی که سیستم من در نظر میگیرد نمایش داده میشد
ammiralli
02-10-2010, 07:55
دوست عزیز بعنوان اول طرح واقعا عالیه من که خوشم اومد راستی منم یه دامین ثبت کردم دوست داری واسه منم طراحی کنی تا هم تجربت بیشتر بشه هم سایت من آپ بشه؟
خوشحال می شم اگه کاری از دستم بر بیاد.
ممنون از همه دوستان که نظر دادن. چشم در مورد css مطالعه می کنم تا این ایرادات رو رفع کنم.
kourosh_sos
02-10-2010, 12:06
خوشحال می شم اگه کاری از دستم بر بیاد.
ممنون از همه دوستان که نظر دادن. چشم در مورد css مطالعه می کنم تا این ایرادات رو رفع کنم.
دوست عزیز من چندتا دامین ثبت کردم که دوتاشو میخوام آپ کنم یکی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ,
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اولی رو میخوام برای آگهی گرفتن یک چیزی تو مایه های ایستگاه ولی نمیخوام کپی پیست کنم از اون میخوام یه ایده جدید ارائه بدیم و دومی هم میخوام برای دانلود و دانشنامه کامپیوتر و بعدا هم یک فروم مثل پی سی خودمون حالا نظرت چیه میتونی از عهدش بر بیای باهم دیگه یواش یواش این دوتا سایت رو آپ و مدیریت کنیم؟
L u K e !
02-10-2010, 12:44
خوب می خوای از آب گل الود ماهی بگیریا ... :دی
ammiralli
02-10-2010, 14:28
دوست عزیز من چندتا دامین ثبت کردم که دوتاشو میخوام آپ کنم یکی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ,
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اولی رو میخوام برای آگهی گرفتن یک چیزی تو مایه های ایستگاه ولی نمیخوام کپی پیست کنم از اون میخوام یه ایده جدید ارائه بدیم و دومی هم میخوام برای دانلود و دانشنامه کامپیوتر و بعدا هم یک فروم مثل پی سی خودمون حالا نظرت چیه میتونی از عهدش بر بیای باهم دیگه یواش یواش این دوتا سایت رو آپ و مدیریت کنیم؟
راستش همون طور که گفتم من در حد آشنایی با فرانت پیج و با ابزار های گرافیکی این سایت رو طراحی کردم و آشنایی با زبان های برنامه نویسی ندارم. ضمن اینکه چیزایی که مد نظر شماست بیشتر مربوط به برنامه نویسی صفحات داینامیک می شه.
pedramch
04-10-2010, 22:59
سلام دوست عزیز ، ما هم یه نظری بدیم!
1-از CSS استفاده نکردی!
2-عکس ها با پس زمینه سازگاری ندارن از لحاظ رنگ!
3-رنگ آبی لینک ها باید عوض شه! به خاطر مشکی پس زمینه...
4-فونتت ریزه میزه است:دی
ولی در کل به عنوان کار اول قابل قبوله:دی
ممنون/:5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.