مشاهده نسخه کامل
: طرحهای maryam_karimi
سلام دوستان.:20:
این وکتور رو با استفاده از آموزشی که در پی سی بود و توسط آقای یونیسف تهیه شده بود، درست کردم.
این عکسی هم که میبینید یکی از عروسکای اتاقمه که این شکلی شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم کارم ایراد زیاد داره. کار حرفه ای هم نیست
هم نظرتون رو بگین
و هم 2 تا سوال داشتم :
1- این عکس از چندین shape جدا ساخته شده، با کدوم گزینه همه ی این shape ها تبدیل به یک sahpe میشوند؟؟!!
2- برای نشون دادن برجستگیها سایه روشن دادم ولی کافی نیست. چجوری بهتر میتونم این کارو انجام بدم.
ممنونم که تامل کردین. :11:
خیلی عالیه !!
برای تبدیل shap ها باید اونا رو به لایر تبدیل کنی
خو از منوی layer بخش rastrize و گزینه ی layer تبدیل میشه به یه لایه
وقتی همه رو تبدیل به لایه کردی با Ctrl+E همه رو marge کن !!
البته این راهوم که گفتم تو ps 8 بود تو جدیداش ممکنه که فرق کرده باشه
خو اگه بتوی ابزار tablet رو تهیه کنی خیلی تو پینت راحت تری
میتونی از بازار تهیه کنی تو دو مارک wacom و Gnuse هستش که خو با یه تحقیق کوچولو چیزی که میخوای رو بخر !!
تا دلتم بخواد اموزش پینت و مت پینت تو اینترنت تو سایتای حرفه ای وئ تخصصی وجود داره !!
بازم آفرین ;)
خیلی عالیه !!
برای تبدیل shap ها باید اونا رو به لایر تبدیل کنی
خو از منوی layer بخش rastrize و گزینه ی layer تبدیل میشه به یه لایه
وقتی همه رو تبدیل به لایه کردی با Ctrl+E همه رو marge کن !!
البته این راهوم که گفتم تو ps 8 بود تو جدیداش ممکنه که فرق کرده باشه
خو اگه بتوی ابزار tablet رو تهیه کنی خیلی تو پینت راحت تری
میتونی از بازار تهیه کنی تو دو مارک wacom و Gnuse هستش که خو با یه تحقیق کوچولو چیزی که میخوای رو بخر !!
تا دلتم بخواد اموزش پینت و مت پینت تو اینترنت تو سایتای حرفه ای وئ تخصصی وجود داره !!
بازم آفرین ;)
مرسی دوست عزیز:11:
اینی که گفتی رو خودم بلدم :46: میخام نوع لایه به صورت shape باقی بمونه! اینی که شما میگی لایه رو raster میکنه دیگه برداری نیست. میخام shape باشه که بتونم به عنوان shape جدیدبا استفاده از گرینه ی define custom shape به مجموعه shape ها اضافه کنم که داشته باشمش.
J U N I P E R
01-10-2010, 23:14
خیلی خوب شده.
1.تا اونجاییی که بنده میدونم، یک shape متشکل از تنها یک رنگه، کار شما تکرنگ نیست و فکر نمیکنم بشه به یک shape واحد تبدیلش کرد.
2. تجربیه، اگر کمی سهبعدی کار کردهباشید، خیلی بهتر میتونید با شیبرنگ، حجمدهی کنید. خب شیب رنگ فتوشاب هم بالاخره محدودیت داره مثلا برای بدن گاو شاید اگر از شیبرنگ بهصورت دایرهای (Radial Gradient) استفاده کنید، حجمدهی بهتری بگیرید. با حالتهای مختلف شیبرنگ دهی ور برید، کمکم راه میافتید. عکس بالا هم خوب کار شده، خب کار فانتزیه، اما حجمها تقریبا خوب معلومه، با تمرین بهتر هم میشه.
خیلی خوب شده.
مرسی دوست عزیز:46:
1.تا اونجاییی که بنده میدونم، یک shape متشکل از تنها یک رنگه، کار شما تکرنگ نیست و فکر نمیکنم بشه به یک shape واحد تبدیلش کرد.
!!!!!! آخه وقتی به مجموعه shape ها اضافه میکنی فقط خطوط رو درنظر میگیره و کاری به رنگاشون نداره. پس به این موضوع هم ربطی نداره.
2. تجربیه، اگر کمی سهبعدی کار کردهباشید، خیلی بهتر میتونید با شیبرنگ، حجمدهی کنید. خب شیب رنگ فتوشاب هم بالاخره محدودیت داره مثلا برای بدن گاو شاید اگر از شیبرنگ بهصورت دایرهای (Radial Gradient) استفاده کنید، حجمدهی بهتری بگیرید. با حالتهای مختلف شیبرنگ دهی ور برید، کمکم راه میافتید. عکس بالا هم خوب کار شده، خب کار فانتزیه، اما حجمها تقریبا خوب معلومه، با تمرین بهتر هم میشه.
اگه دقت کنید مثلا واسه چشماش که انگار زده بیرون، از این شیب استفاده کردم. پس ترفند دیگه ای نداره. مرسی :11:
huti_421
02-10-2010, 09:34
خیلی عالی شده، تبریک میگم
1. اساس سیستم برداریه که آبجکتها رو اگه با هم ادغام کنید، ساختار یکسانی اعم از رنگ و حاشیه پیدا میکنن
پس اگه میخوای اجزاء رنگها و حالات متفاوتی داشته باشن، امکان ادغامشون وجود نداره ( تو نرمافزارهای گرافیک برداری هم همینطوره )
2. تو فتوشاپ نمیشه زیاد تو رنگآمیزی برداری مانور داد چون قدرت زیادی نداره، نرمافزارهای برداری مثل Adobe Illustrator یا Corel Draw رو بهتون پیشنهاد میکنم
خیلی عالی شده، تبریک میگم
مرسی دوست عزیز :11:
پس اگه میخوای اجزاء رنگها و حالات متفاوتی داشته باشن، امکان ادغامشون وجود نداره ( تو نرمافزارهای گرافیک برداری هم همینطوره )
و اگه نخام رنگ داشته باشه و فقط بخام بی رنگ ادغام بشن چکار کنم؟
huti_421
02-10-2010, 15:36
کافیه هر شیپ رو Ctrl + C بزنید و تو یه شیپ مقصد همهرو Ctrl + V زده و Paste کنید ( انقدر این روال رو تکرار میکنید تا تمام شیپها تو یه لایهی شیپ قرار بگیرن )
البته اونطور که من تو سرچ گوگل دیدم جاهایی نوشته بودن که تو PS CS3 یه گزینه به اسم Combine وجود داره که من تو CS4 پیداش نکردم
کافیه هر شیپ رو Ctrl + C بزنید و تو یه شیپ مقصد همهرو Ctrl + V زده و Paste کنید ( انقدر این روال رو تکرار میکنید تا تمام شیپها تو یه لایهی شیپ قرار بگیرن )
مرسی دوست عزیز :) جواب داد. البته ابتدا با ابزار Path Selection Tool یا به عبارتی اون اشاره گر مشکی:46: باید نقاط ثابت شی رو که میخاهیم کپی بگیریم نمایان کرد. بازم مرسی:20:
من تو این ضمینه هیچ گونه تخصصی ندارم فقط میتونم بگم قشنگهو موفق باشی
mortezaon
03-10-2010, 23:27
سلام
همه چي خوبه
گفني ها را بچه ها گفتن
ولي رو گراديانت ها بايد بيشتر كار كني
ميشه همين كار را فانتزي تر كرد
در كل خوبه
موفق باشي
.
ممنون از دوستانی که یه من لطف داشتن و نظرات خودشون رو برام نوشتند. از همتون متشکرم :11:
حالا بگین این چطوره؟ امروز نیم ساعته ساختمش!
chizi load نمیشه دوست خوبم !!
chizi load نمیشه دوست خوبم !!
درست شد. یه جا دیگه آپ کردم
e :D !!
اینکه از اوناس که جلو ماشینا میزارن :دی !!
خیلی خوب شده رنگ بندیه جذابی هم داره !!
چرا Digital Paint کار نمی کنی ؟!
اینکه از اوناس که جلو ماشینا میزارن :دی !!
آره از هموناس، ولی هنوز تکون نمیخوره ;) باید حرکت دارش کنم.
خیلی خوب شده رنگ بندیه جذابی هم داره !!
خیلی ممنون. ولی گلدونش خوب 3 بعدی نشده :19:
چرا Digital Paint کار نمی کنی ؟!
واسه اینکه اینا رو با ماوس میکشم. دست به قلمم زیاد خوب نیست. اون فکر کنم قلم داره آره؟
خیلی ممنون. ولی گلدونش خوب 3 بعدی نشده
خو زیاد که نمیشه 3دیش کرد ولی عناصری مث Reflect و ... رو میتونی روش اجرا کنی !!
که قشنگ میشه
واسه اینکه اینا رو با ماوس میکشم. دست به قلمم زیاد خوب نیست. اون فکر کنم قلم داره آره؟
نه بنظرم دید تناسبیت به کار خیلی خوبه اگه دس به قلم بشی کارت خوبمیشه
حالا قدرت دست یکم کار میبره و تناسب که فهمیه بنظرم درکت خوبه !!
اره قلم میخواد ، میتونی تهیه کنی!
huti_421
04-10-2010, 21:20
سلامٌ علیکم دوباره :دی
شوما که داری زحمت میکشی، با فتوشاپ وکتور کار نکن یا اگرم کار میکنی از این کارا نکن ( با نرمافزار گرافیک برداری یه کارایی بکن )
بعدم دیجیتال پینتینگ با موس هم میشه و گاهاً خیلی بهتر از قلم و تبلت :دی
سلامٌ علیکم دوباره :دی
شوما که داری زحمت میکشی، با فتوشاپ وکتور کار نکن یا اگرم کار میکنی از این کارا نکن ( با نرمافزار گرافیک برداری یه کارایی بکن )
بعدم دیجیتال پینتینگ با موس هم میشه و گاهاً خیلی بهتر از قلم و تبلت :دی
ممنون که عنوان تاپیک رو تغییر دادین :11:
من با Illustrator کار کردم ولی فتوشاپ رو بیشتر دوس دارم ::40: نمیدونم چرا!
:31:
یاد ماشینه بابام افتادم : ))
مرسی
خیلی قشنگه :دی
pakbakhteh
15-10-2010, 19:55
كاراتون جاللب بود ..
موفق باشيد
++morteza
08-12-2010, 19:44
من تازه امروز اینجا رو پیدا کردم.........:8:
چه با حاله......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
مریم ، مریم ،مریم ، مریم ،....
ما گل میخوایم یالا ،ما گل میخوایم یالا ...ببخشید جو گیر شدم....!!!!:31:
santamove
08-12-2010, 19:52
برای انیمیشن از چه برنامه ای استفاده کردید؟
برای انیمیشن از چه برنامه ای استفاده کردید؟
Easy GIF Animator
tajrobenik
06-02-2011, 00:36
1- خیلی خوب ه
2- جای کار داره
mahkamee
07-06-2011, 10:37
خیلی خوب شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من از عکسی که گذاشتید خوشم اومد میخواستم ببینم شما کار هم قبول میکنید یک طرح برای تابلو و یک طرح برای کارت ویزیت و.... میخواستم لطفا اعلام کنید ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.