ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا راهنماییم کنید!

Atefe_72
01-10-2010, 17:37
سلام
من سال سوم دبیرستانم و رشتم هم ریاضیه......
واسه درس حسابان نمیدونم چه کتابی بخرم؟!!بعضیا میگن کتابای کمک اموزشی و ول کن فقط تستای کتاب ابی کانونو بزن!بعضیا میگن کتابای کانون به درد نمیخورن........بعضیا هم میگن کتاب حسابان طوری نوشته شده که بدون کتابای کمک اموزشی نمیتونی تست بزنی..........خلاصه کلی گیج شدم!!!
کتابایی مثل مبتکرانو هم که زیاد توضیح داره حوصله ندارم بخونم
لطفا کمک کنید
ممنون

davy jones
02-10-2010, 12:13
سلام
من سال سوم دبیرستانم و رشتم هم ریاضیه......
واسه درس حسابان نمیدونم چه کتابی بخرم؟!!بعضیا میگن کتابای کمک اموزشی و ول کن فقط تستای کتاب ابی کانونو بزن!بعضیا میگن کتابای کانون به درد نمیخورن........بعضیا هم میگن کتاب حسابان طوری نوشته شده که بدون کتابای کمک اموزشی نمیتونی تست بزنی..........خلاصه کلی گیج شدم!!!
کتابایی مثل مبتکرانو هم که زیاد توضیح داره حوصله ندارم بخونم
لطفا کمک کنید
ممنون

شما همه ی این کتابهای کمک آموزشی رو ول کن و فقط کتاب حسابان رو درست و حسابی بخون. کتابهای کمک آموزشی وقتی مفیدن که کتاب اصلی رو کامل مطالعه کرده باشین.

موفق باشین.
89/7/10

sayyad mohammad
02-10-2010, 15:19
به قول دوستمون باید کتاب اصلی رو درک کنی. من هم مثل تو سال سومم. یکی از معلمام گفت که هر سال بعد از کنکور سوالاشو تجزیه تحلیل میکنه. گفت از سال 87-88 هر سال رو که بررسی کرده دیده مثلا از بین 20 تست جبرو احتمال، 10 تای اون دقیقا مثال ها و مسئله های کتاب بوده، فقط عدداشو تغییر دادن. به قول یکی دیگه از معلمام باید کتابو بخوری!