مشاهده نسخه کامل
: نوار سبز در ادرس بار
شاید تکراری باشه ولی سرچ کردم چیزی ندیدم .
این نوار سبز که توی ادرس بار بعضی موقع ها میاد چیه که مثل لودینگ پر میشه و خیلی دیر هم پر میشه . بیشتر وقتی یه DVD پر میزارم و Open اش که میکنم اینجوری میشه و سیستم تا حدودی کند میشه و شاید هم هنگ کنه .
اگه بخواد از DVD Drive ام باشه بیاد بگم DVD Drive ام IDE هستش که با کابل IDE to SATA وصلش کردم به مادر برد .
H.Operator
01-10-2010, 22:47
شاید تکراری باشه ولی سرچ کردم چیزی ندیدم .
این نوار سبز که توی ادرس بار بعضی موقع ها میاد چیه که مثل لودینگ پر میشه و خیلی دیر هم پر میشه . بیشتر وقتی یه DVD پر میزارم و Open اش که میکنم اینجوری میشه و سیستم تا حدودی کند میشه و شاید هم هنگ کنه .
اگه بخواد از DVD Drive ام باشه بیاد بگم DVD Drive ام IDE هستش که با کابل IDE to SATA وصلش کردم به مادر برد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حقیقت همون لودینگه و برای خودم هم طول میکشه در حد 2 - 3 ثانیه نه بیشتر اونم در زمانی که داره اولش دیسک رو لود میکنه(مال من هر دو DVD Writerم ساتا هست).
خوب چه لودینگیه ؟ چرا سیستم هنگ میکنه ؟
ebicross
02-10-2010, 11:43
خوب چه لودینگیه ؟ چرا سیستم هنگ میکنه ؟
حتما CD خش داره یا به هر دلیلی سریع باز نمیشه.
توی ویندوز 7 هر عملی انجام بدین در Address Bar لود میشه ولی این لود شدن معمولا انقدر سریع هستش که نوار سبز دیده نمیشه.
دلیل خاصی هم نداره و یکی از ویژگی های ظاهری ویندوز هفته.
در ضمن؛ کابل IDE to Sata اصلا توصیه نمیشه. فقط برای موارد خاص هستش نه استفاده ی دائمی. سرعت انتقال اطلاعاتش به دلیل اینکه ساتا هستش اصلا بالا نیست. سرعتش خیلی هم کمتره. چون دستگاه خروجی برای IDE طراحی شده و تبدیل ساتا فقط سرعتش رو کمتر میکنه.
اگر مجبور نیستید از این تبدیل استفاده نکنید.
که اینطور . طرف گفت سرعتت نمیاد پایین . منم باور کردم و 8 تومن همون کابل رو گرفتم . ممنون
ebicross
02-10-2010, 21:50
که اینطور . طرف گفت سرعتت نمیاد پایین . منم باور کردم و 8 تومن همون کابل رو گرفتم . ممنون
کاهش سرعت داره. کاهش Respond هم داره. کلا اصلا مناسب نیست. فقط برای مواقع خاص استفاده کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.