ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در حافظه فیزیکی

ninjavb
01-10-2010, 15:34
با سلام
این پیغامی که در زیر اومده یه دفعه موقعی که میخواستم یه صفحه ی اینترنت ذخیره شده از سایت سازمان سنجش رو باز کنم سیستم اول قفل کرد بد که ریست کردم یه صفحه ی ابی که این پیغام توش بود اومد یه دفعه هم همین امروز در ضمن اینم بگم که من جدیدا چیزی رو کامپیوترم نصب نکردم.

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer . PAGE-FAULT-IN-NONPAGED-AREA
If this is the first time you’ve seen this stop error screen ,restart your compter. If this screen appear again follow these steps:
Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation ask your hardware or software manufacturer for any windows updares you might need.
If problems continue disable or remove any newly installed hardware or software. Disable bios memory option such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable component restart your compute press f8 to select advanced startup option and select safe mode.
Technical information:
***stop:0x00000050 (0x96e678a8,0x00000000,.0x80570d62,0x00000000
Begining dum of phisycal memory.

من از خط اخرش میترسم نکنه مشکلی واسه حافظه فیزیکی پیش بیاد.
ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنند .

jax2
01-10-2010, 20:57
دوست عزیز
این صفحه ابی مرگ هست
مهمترین دلایل:
1-مشکل رم
2-مشکل یکی از درایور ها
3-مشکل هارد دیسک

اگه دفعه اوله با این ارور مواجه میشین به نظر من مشکلی نیست و مربوط به پیج فال هست
اگه چند باره که این ارورو مشاهده می کنید یکی از دلایل بالا رو داره
لطفا بگو زیاد میاد یا نه؟

موفق باشید:11::11:

Dr Hannibal
01-10-2010, 21:40
با سلام
این پیغامی که در زیر اومده یه دفعه موقعی که میخواستم یه صفحه ی اینترنت ذخیره شده از سایت سازمان سنجش رو باز کنم سیستم اول قفل کرد بد که ریست کردم یه صفحه ی ابی که این پیغام توش بود اومد یه دفعه هم همین امروز در ضمن اینم بگم که من جدیدا چیزی رو کامپیوترم نصب نکردم.
من از خط اخرش میترسم نکنه مشکلی واسه حافظه فیزیکی پیش بیاد.
ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنند .

متن بالا رو با توجه به نوع ویندوز در تاپیک ویندوزها مطرح کنید. تا زود به جواب برسید.

دوستان به خوبی راهنمایی میکنند.

موفق باشید.

ninjavb
02-10-2010, 11:44
دوست عزیز
این صفحه ابی مرگ هست
مهمترین دلایل:
1-مشکل رم
2-مشکل یکی از درایور ها
3-مشکل هارد دیسک

اگه دفعه اوله با این ارور مواجه میشین به نظر من مشکلی نیست و مربوط به پیج فال هست
اگه چند باره که این ارورو مشاهده می کنید یکی از دلایل بالا رو داره
لطفا بگو زیاد میاد یا نه؟

موفق باشید:11::11:
با سلام
تا حالا دوبار این صفحه به فاصله ی چند روز اومده امروز هم وقتی سیستممم رو روشن کردم بلافاصله بعد از بالا اومدن ویندوز ریست شد ولی خوشبختانه اون صفخه نیومد . و یه پغام دیگه ای که وقتی معمولا سیستم هنگ میکنه اومد.

jax2
02-10-2010, 13:14
خب هر وقت این ارور ظاهر میشه پایین صفحه فایلی رو که موجب این ارور هست مینویسه
ولی در بعضی مواقع مثل شما نه چیزی نمینویسه
مینویسه none paged area
این اگه به صورت مکرر تکرار بشه خب فک کنم از رمت باشه
در غیر اینصورت به نظر من اگه زیاد ارور دارد از سخت افزارت هست
بازم نظر بقیه رو بپرس:11::11: