ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقالات ارائه شده درچهارمین کنگره ملی مهندسی عمران، دانشگاه تهران، اردیبهشت 1387



france
01-10-2010, 12:04
بهینه سازي شیب پایه سکوهاي ثابت دریایی



محسن محمدنژاد شورکایی 1، محرم دولتشاهی پیروز 2، محمد دقیق 3
1و 2- دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تهران
-3 شرکت نفت و گاز پارس


خلاصه
سکوهاي ثابت دریایی، سازه هایی با وزن بالا و متشکل از دو قسمت عرشه و جاکت شامل شمع می باشند. بهینه کردن وزن بالاي این سکوها، سبب کاهش هزینه هاي کلی ساخت و نصب خواهد شد. در این مقاله سعی بر این است که وزن شمع یک سکو بابهینه کردن شیب پایه هاي آن، حداقل شود. جهت دستیابی به این امر، چندین جاکت با شیب پایه هاي متغیر بین 5 تا 15 درجه ( 1:4 تا 1:12 ) براي عمق آب 70 متر در نرم افزار مدل و بارگذاري شدند. پس از انجام آنالیزهاي درجا و اندرکنش خاك با شمع و با توجه به شرایط محیطی خلیج فارس، مشخصات دقیق SACS مقاطع، عمق نفوذ شمع و متعاقبا وزن شمع تعیین شد. در انتها با رسم نمودار شیب پایه به وزن شمع، شیب 1:6 و 1:5 که در آن شمع داراي حداقل وزن است به عنوان شیب بهینه در نظر گرفته شده است.

حجم:890 کیلوبایت


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:سایت مهندسان ایران

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------


بررسي هيدروديناميكي ساختار سه بعدي جريان آشفته در آبگيري جانبي از قوس
رودخانه بصورت مدلسازي دوفازي


اكبر صفرزاده گندشمين 1، سيد علي اكبر صالحي نيشابوري 2

-1 دانشجوي دكتري عمران- هيدروليك - دانشكده فني مهندسي دانشگاه تربيت مدرس- بخش مهندسي عمران
-2 دانشيار سازه هاي هيدروليكي دانشگاه تربيت مدرس- دانشكده فني مهندسي- بخش مهندسي عمران



خلاصه
مدلسازي عددي RSM در اين تحقيق، الگوي جريان سه بعدي در حالت آشفته براي آبگيري جانبي از قوس 180 درجه با استفاده از مدل آشفتگي براي بررسي روند تغييرات سطح آب بكار رفته است. مدل آشفتگي و روش مزبور ضمن پيش بيني مناسب توزيع سرعت در VOF شده و روش داخل ميدان، تغييرات ايجاد شده در سطح آب را نيز بخوبي پيش بيني ميكند. نتايج حاصله نشان داد، در آبگيري از قوس رودخانه علاوه بر ناحيه چرخشي داخل آبگير (مشابه آبگيري از مسير مستقيم) يك ناحيه سكون در داخل كانال اصلي و در مجاورت جداره داخلي در فاصله كوتاهي پس از دهانه ورودي آبگير تشكيل ميشود. موقعيت نسبي خطوط تقسيم جريانهاي سطحي و تحتاني در آبگيري از قوس كاملاً با حالت آبگيري از مسير مستقيم متفاوت بوده و نقش جريان ثانويه در كنترل رسوب ورودي از طريق جريانهاي تحتاني مشهود است.

حجم:634 کیلوبایت


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


منبع:مهندسان ایران


ادامه دارد....

france
02-10-2010, 19:16
واسنجي مدل رياضي hec - hms و ارزيابي اين مدل در پاسخگويي به سيلاب حوضه آبريز مارون



مصطفي ميرمهدي 1، عيسي جهانگير 2

-1 اروميه- كيلومتر 11 جاده سرو- دانشگاه اروميه- گروه علوم ومهندسي آب
-2 اروميه- كيلومتر 11 جاده سرو- دانشگاه اروميه- گروه علوم ومهندسي آب


خلاصه

حوضه آبريز مارون از حوضه هاي مهم در استان خوزستان به شمار مي آيد به طوري كه نقشي حياتي در بخش كشاورزي و توليد انرژي دارد. در اين بين تعيين سيلاب اين حوضه از اهميت فراواني برخوردار است به طوري كه در سالهاي اخير اين سيلاب مشكلات عديده اي را براي سد مارون و پايين دست آن به وجود آورده است كه ايجاب مي كند با شناسايي و پيش بيني سيلاب ها متناسب با نوع بارندگي كنترل هاي لا زم را به وجود آورده و از ايجاد خسارت هاي هنگفت جلوگيري كرد . اهميت ديگر تعيين سيلاب حوضه بالادست سد مارون ، استفاده و بهره برداري از رودخانه مارون براي ذخيره سد براي فصول خشك سال است كه مي تواند در توسعه بخش كشاورزي نواحي تحت پوشش سد مارون از اهميت فراواني برخوردار باشد . در اين تحقيق ابتدا به تعداد كافي ايستگاههاي هيدرومتري در بالا دست حوضه آبريز مارون در نظر گرفته بدين صورت كه مقدار بارندگي ايستگاه هاي بالا دست را تهيه كرده و هيدروگراف ايجاد شده از سيل اين بارندگي ها را به وسيله روند يابي محاسبه و در واقع مدل رياضي را با دادن پارامترهاي لازمه و هيدروگرافهاي سيل فوق كاليبره مي كنيم نتايج به دست آمده از مدل كاليبره شده را با نتايج hec - hms مشاهداتي مقايسه كرده و نتايج آن را تحليل آماري مي كنيم.


حجم:444 کیلوبایت


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------


بررسي اجمالي روشهاي شناسايي منابع زيست محيطي با هدف گسترش
توسعه پايدار


محمد ضيايي 1، مسعود فروغي 2

1 - كارشناس ارشد مهندسي محيط زيست، دانشكده عمران، دانشگاه علم و صنعت ايران
2 - كارشناس مهندسي خاك شناسي، دانشكده كشاورزي، دانشگاه تهران


خلاصه

تعريف رايج از توسعه پايدا ر ، تعريف كميسيون جهاني محيط و توسعه است كه بيان مي دارد : توسعه، برآورده كردن نيازهاي نسل حاضر بدون لطمه وارد كردن به توانا ييهاي نسل هاي آينده در برآوردن نياز هاي خود است . توسعه پايدار زيست محيطي، يكي از زي ر شاخه هاي توسعه پايدار مي باشد كه از اهميت قابل توجهي برخوردار مي باشد . در راستاي توسعه پايدار زيست محيطي، شناسايي منابع زيست محيطي موجود در كشور و اطلاع دقيق از نحوه گسترش آنها در سطح كشور يك امر لازم و ضروري به نظر مي رسد . هدف از اي ن تحقيق ، بررسي اجمالي روشهاي شناسايي منابع زيست محيطي مي باشد تا بتوان از نتايج آن در گسترش توسعه پايدار استفاده نمود . بررسي ها نشان داده است كه روشهاي شناسايي منابع زيست نيز يكي از اين تقسيم بندي ها مي باشد. (GIS) محيطي در چهار گروه قابل دسته بندي مي باشند كه سيستم اطلاعات جغرافيايي.


حجم:108 کیلوبایت


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید