ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : uninstall مکس

MB3d
01-10-2010, 11:15
سلام
آقا من مکسم از این مرضا گرفته که هر چی آنیستال می کنی دوباره اینستال می کنی فایده نداره .... من معمولا قدیم دو باره ویندوز می ریختم .... حالا می خواستم ببینم کسی راهی بلده که بشه مکس رو از بیخ آنیستال کرد که دیگه نخواد ویندوز بریزم
مرسی

Mostafa 3D
01-10-2010, 12:24
مگه چشه که فایده نداره ؟

anti-military
01-10-2010, 13:28
مشکلش چیه ؟ چه اروری میده ؟ ممکنه به خاطر تاریخ سیستم باشه تاریخ رو بکش عقب احتمالا درست میشه ...

MB3d
01-10-2010, 13:33
تا حالا پیش نیمده برات ؟ من رو 2 3 تا کامپیوتر اینجوری شده ... بعضی موقع ها برای ریجیستره بعضی وقتا اگه وسط برنامه کامپیوتر ریست بشه دیگه بالا نمیاد
این بار پلاگین hair trix (hair farm) رو ریختم روش بعد گیر کرد برنامه اومد بیرون .....بعد اصلا پلاگین رو آنیستال کردم حتی خود مکس رو هم کامل پاک کردم و دوباره ریختم .... وقتی مکس رو باز می کنی همون اول کار toolbar hair farm میاد (با اینکه اصلا نصب نیست و پاکش کردم ) و مکس هنگ می کنه میاد بیرون
به نظرم وقتی مکس رو آنیستال می کنم کامل از روی کامپیوتر پاک نمی شه ... فکر کنم یه جوری برنامه نوشتن که ریجیسترش کامل از رو کامپیوتر پاک نشه ... دنبال یه راهیم که از بیخ پاکش کنه ... وگرنه باید دوباره ویندوز بریزم یا بیخیال 64 بیتش بشم

N O V A L I S
01-10-2010, 16:26
یادمه یه بار دیگه هم مکست این جور شده بود، اون دفعه درست نشد؟
برنامه ی Revo Uninstaller رو تست کن.. بعد از نصب، آیکونش به Control Panel اضافه میشه، از اون جا می تونی رانش کنی..

MB3d
01-10-2010, 18:13
اون دفعه هم آخرش دوباره ویندوز ریختم
مرسی اینو تست می کنم

Borhan72
01-10-2010, 19:08
مكسو دفعه دوم يه جای ديگه (تو يه آدرس ديگه) نصب كن...
با Your Uninstaller هم يه تست بكن.