مشاهده نسخه کامل
: ديگه هيچ وقت كامپوترتون رو خواموش نكنين
با سلام بلاخره ما هم يه تاپيك ايجاد كرديم دممون گرم تعريف از خود بسه حالا آموزش:
وارد setup بشين ( از طريق گرفتن دكمه delet بعد از روشن كردن يا ريست كردن كامپيوتر) ب
بعد با انتخاب گزينه powre mangement setupو بعد با انتخاب گزينه ACPI Suspend type اون رو روي حالت S3(STR) قرار بدين و بعد از سيو گردن ( با كليد f10و خارج شدن) و طبق معمول ريست و وقتي وارد ويندوز شدين كامپيوتر خود را در حالت stand bay قرار بدبن و حالشو ببرين
ebinem173
05-05-2006, 17:52
با سلام بلاخره ما هم يه تاپيك ايجاد كرديم دممون گرم تعريف از خود بسه
این موفقیت بزرگ رو به شما تبریک عرض میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت آموزش ممنون امیدوارم از این به بعد پر بار تر باشی
این موفقیت بزرگ رو به شما تبریک عرض میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت آموزش ممنون امیدوارم از این به بعد پر بار تر باشی
اول كه قابلي نداشت
بعد اينكه من هر تاپيكي رو مي خواستم ايجاد كنم پيغام مي داد كه بايد رئيس اجازه بده و نم يدونم از اين حرفا بلاخره اينجا رئيس بازي نبود
*NashenaS*
05-05-2006, 19:11
با سلام بلاخره ما هم يه تاپيك ايجاد كرديم دممون گرم تعريف از خود بسه حالا آموزش:
وارد setup بشين ( از طريق گرفتن دكمه delet بعد از روشن كردن يا ريست كردن كامپيوتر) ب
بعد با انتخاب گزينه powre mangement setupو بعد با انتخاب گزينه ACPI Suspend type اون رو روي حالت S3(STR) قرار بدين و بعد از سيو گردن ( با كليد f10و خارج شدن) و طبق معمول ريست و وقتي وارد ويندوز شدين كامپيوتر خود را در حالت stand bay قرار بدبن و حالشو ببرين
مباركه!
اولا كه شما چيزي رو كه معرفي مي كني رو كاملا توضيح بده ... بعد اهم شما وقتي پستي رو مي زني مزيت ها و ضررهاي اون چيزي رو كه معرفي مي كني رو هم بگو كه قدرت تصميم گيري رو بهتر بده به دوستان...
ممنون. :)
mohammad hamed
05-05-2006, 19:17
اول كه قابلي نداشت
بعد اينكه من هر تاپيكي رو مي خواستم ايجاد كنم پيغام مي داد كه بايد رئيس اجازه بده و نم يدونم از اين حرفا بلاخره اينجا رئيس بازي نبود
دوست عزيز شما بايد آموزش ها رو در آدرس زير در انجمن مقالات بنويسيد . بعدا مدير ها آن ها را به جاي مربوطه انتقال ميدهند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash_irani
05-05-2006, 19:33
سلام دوست من
ميشه فايدش رو هم بگي يعني چي ديگه هيچوقت كامپيوترمون رو خاموش نكينم ؟؟
ممنون ميشم بگين
موفق باشيد
يا حق
mehdidll
07-05-2006, 12:27
سلام ممنون بایت اموزش پس بگو چرا من وقتی استن بای میکنم کامپیوتر حاموش میشده نگو جریانش این بوده
فایدش اینه تقربا مثل همون حالت خواب زمستانی که ... هست که سریع وندور میاد بالا و...
ممنون
سلام دوست من
ميشه فايدش رو هم بگي يعني چي ديگه هيچوقت كامپيوترمون رو خاموش نكينم ؟؟
ممنون ميشم بگين
موفق باشيد
يا حق
اول كه معذرت مي خوام آره اصلا كامل نبود آخه يه ذره چيز شده بودم يه ذره كه نه خيلي
فايده اين كار به اينكه شما كامپيوترتون در اين حالت هيچ برقي مصرف نمي كنه و دوم اينكه هيچ برقي بر روي مادر برد شما نيست كه باعث ضرر قطعات شما بشه و فايده سوم اينكه كامپيوتر شما خيلي خيلي سريع بالا مياد و انگار كه كامپيوترتون رو خاموش نكردين به همون حالت استند باي معمولي گذاشتين
من كه تا حالا مشكل خاصي نديدم يعني مي تونم بگم كه كاملآ بي عيب و نقصه
فقط يه مسئله خيلي مهم اينكه كارت گرافيكتون كامل نصب شده باشه
راستي فقط 5 تا نظر بابا دمتون گرم
اين مسئله خيلي خيلي بدردتون مي خوره كه اصلا باورتون نمي شه
يه خاك تو سرتي يه مردشورتو ببرنن يه چيزي بگين آدم دلش خوش باشه كه يه كاري كرده
Behroooz
10-05-2006, 11:16
اين كار بي فايده است
يعني چي هيچ وقت خاموش نكنين ؟
اين كار بي فايده است
يعني چي هيچ وقت خاموش نكنين ؟
از اين نظرت خيلي خيلي ممنونم ولي مي شه بگي چرا؟
Behroooz
10-05-2006, 11:40
اخه اگه هميشه روشن باشه زود فرسوده ميشه
مثل كامپيوتر هاي كافي نت
اخه اگه هميشه روشن باشه زود فرسوده ميشه
مثل كامپيوتر هاي كافي نت
بهروز جان نمي دونم كاري كه گفتم كردي يا نه ولي مطمئنم كه نكردي اگه كرده بودي متوجه مي شدي
دوست من آخه فن پاورتم خاموش ميشه يعني خاموشي مطلق يعني چي فرسوده ميشه مگه كامپيوتر خاموش هم فرسوده ميشه اين ديگه عجيبه ((كامپيوتري كه هارد،، سي پي يو،، رم ،،مادربرد،، پاور و تمام زندگيش خاموشه فرسوده ميشه)) ا :laughing:
كامپيوتري كه هارد،، سي پي يو،، رم ،،مادربرد،، پاور و تمام زندگيش خاموشه فرسوده ميشه)) ا
آخه مگه ميشه رم خاموش باشه ولي سريع بياد بالا مثل standby
لا اقل Ram روشن ميمونه. مگه اينكه مثل Hibernate عمل كنه كه فكر نمي كنم
آخه مگه ميشه رم خاموش باشه ولي سريع بياد بالا مثل standby
لا اقل Ram روشن ميمونه. مگه اينكه مثل Hibernate عمل كنه كه فكر نمي كنم
اول كه از هايبرنت صد پله بالاتره
و دوم من نمي دونم چرا لااقل يه بار امتحان نمي كنيد و نتيجه رو ببينيد
Behroooz
12-05-2006, 21:00
چشم امتحان ميكنيم
اول كه از هايبرنت صد پله بالاتره
و دوم من نمي دونم چرا لااقل يه بار امتحان نمي كنيد و نتيجه رو ببينيد
بحث امتحان نيست. اين مورد رو كاربراي عادي نمي تونن تشخيص بدن.
ولي اگه اوني كه شما مي گيد درست باشه قائدتا بايد رم روشن بمونه
salma123
16-05-2006, 22:54
kesi darmorede pocket pc chizi midone?
Mehdi_Full
16-05-2006, 23:04
يه عيب حالگيري داره اونم اينكه اگه تلفنت زنگ بخوره چون سيم مودم وصله سيستم اتومات روشن ميشه و اونو هي بايد Standby كني !!! نه ؟؟
يه عيب حالگيري داره اونم اينكه اگه تلفنت زنگ بخوره چون سيم مودم وصله سيستم اتومات روشن ميشه و اونو هي بايد Standby كني !!! نه ؟؟
با سلام
مهدي جيگر عزيز جان اين كه عيب نيست بازم يه فايده است البته نه در مورد چيزي كه من گفتم واسه يه بحث جديد مثلا شما خونه نيستي مي خواي يه فاكس دريافت كني يا اينكه مي خواي از تو اداره سيستم خونه رو يك چك بزني
اگه خواستي اين خاصيت جالب هم غير فعال كني ميري تو همون قسمت modem ring رو disabel ميكني
بابا اي ول عجب چيزه توپيه!
بابا اي ول عجب چيزه توپيه!
:rolleye: الحمد خداي يزدان بلاخره يكي ارزش كار رو فهميد :tongue:
دوست عزيز با قطع و وصل برق موضوع به مشكل مي خوره امتحان كردي؟ البته براي كوتاه مدت بد نيست ولي شايد با گذشت زمان مشكل ايجاد بشه!
Hamid110
24-05-2006, 19:52
اگه برق بره كه ديگه خاموش ميشه . . . !
وقتي استند باي مي كنيم سيستم سريع خاموش ميشه و با روشن كردن سريع بالا مياد..اما با قطع و وصل برق و روشن كردن از اول ريست ميشه..پس اطلاعات خلاصه نا پايدار ميمونه!
سلام
با قطع و وصل برق همه چیز ریست میشه اما برای کوتاه مدت عالیه شما اگه می خوای با قطع برق هم اطلاعات پایدار بمونه از هایبرنت استفاده کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.