ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وارد کردن اتومبیل از بندر آزاد (آبادان)

hamid_axel
01-10-2010, 05:14
سلام

سوال داشتم در مورد ماشین های خارجی که داخل آبادان فروش میرن...

تفاوت قیمت ماشینا با داخل ایران چقدره ؟ مثلا تویوتا کمری اونجا چنده ؟ داخل ایران چنده ؟

اگه اونجا ماشین بخرم چقد دیگه باید بدم تا بشه اوردش تو ایران ؟ هزینه گمرک و مراحل کار رو اگه میشه توضیح بدید ...

یکی از دوستام گفت اگه داخل آبادان یه ماشین بخرم و 5 سال داخل آبادان بمونه بعد از 5 سال میتونم خیلی راحت بیارمش داخل ایران ... این درسته ؟ میشه اینکارو کرد ؟

در مورد مدل ماشینی که میخوام نظری ندارم دوستان توضیح کلی بدن لطفا ...

با تشکر

tazehaa
01-10-2010, 05:39
سلام

ماشینی که داخل آبادان می خری، بدون تعرفه 100 درصدی هستش و البته پلاکش هم ارونده.
پس نمی تونی از آبادان خارجش کنی و فکر کنم فقط سالی 1بار حق داری وارد ایرانش کنی:31:(آبادان رو منطقه آزاد فرض کردیم)

ماشین رو بخری 5سال نگهش داری بعد بیاریش تو ایران!!!!!

البته اگه چنین چیزی صحیح باشه که من نمی دونم، نمی ارزه!;)
در کل، اگه واقعا شاهین شهر زندگی می کنی، فکر ماشین خارجی(بدون گمرک) رو از سرت بیرون بیار.

اساتید فن باید نظر بدن، موفق باشی

Enter
01-10-2010, 05:52
اونجورکه من شنیدم ماشین روکه از آبادان بخری اولا پلاک اروند روشه تو این شکی نیست بعدم سالی 45 روز میتونی خارج از آبادان خرمشهر باهاش بتازی اگر 45 روزت تموم شد اونجور که من شنیدم میتونی روزاتو تمدید کنی (پولی) بعداز 5 سالم اگه تخلفی نداشته باشی ماشین میشه واسه خودت و پلاک ملیش میکنی درمورد قیمتها هم خبر ندارم ولی واقعا به صرفه س به نظر من.راستی تو عید فطر به همه ی ماشینا 10 روز مرخصی دادن که برن بیرون از منطقه رو این عیدیا هم میشه حساب باز کرد.

farshad bugatti
01-10-2010, 07:29
تاپیک کامل مرتبط با این موضوع است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قفل شد.:46: