ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در عمل نکردن دکمه اجکت(eject) در لپ تاپ فوجیتسو زیمنس(fujitsu Siemens )

daneshyary
01-10-2010, 00:57
سلام به دوستان عزیز

1- سی دی/دی وی دی درایور لپتاپ من تا مدتی به سختی جای خودش می رفت.

2- و قتی دکمه eject رو می زدی بیرون نمی اومد مجبور بودم با یه چیزی بیرونش بیارم.

3- امروز یه سی دی گذاشتم اصلا سی دی رو نمی شناخت. سی دی رو عوض کردم بازم همون شد.

4- دکمه ی اجکت هم کار نمی کرد. از توی eject this cd هم کار نمی کرد.

5- مجبور شدم لپتاپ رو خاموش کنم و پس از جدا کردن کابل های متصل، به صورت دستی با استفاده از سوراخ
کنار دکمه اجکت سی دی رو خارج کنم.

6-حالا هر کاری می کنم eject کار نمیکنه حتی صدای تق تق که قبلا داشت هم نمیاد. انگار که از سیستم کاملا جدا شده.

7- لپ تاپ فوجیتسو زیمنس - سیستم عامل هم ویندوز اکس پی پک 2

از اساتیدی که می تونن کمک کنن ممنون می شم.

خیلی سپاسگذارم...

H@mid-Vista
01-10-2010, 09:06
خوب این مشكل سخت افزاری هست و برمیگرده به موتور ایجكت كننده درایو نوری
باید ببری تعمیر كنن برات

Pami
01-10-2010, 12:04
50 هزار تومن هزینه تعویض درایو شما میشه و به نظر من ارزش تعمیر نداره چون کسی تعمیرکار Optical Drive نیست که درست کنه و به صرفه نیست .
یه مدل جدیدتر باید بخرید

hamid.7003
01-10-2010, 18:19
وقتی سی دی میزاری اصلا چراغش روشن میشه؟؟؟؟

s1mah
01-10-2010, 20:52
سلام

از داخل کنترل پنل وارد سیستم شو داخل هاردور برو در انجا دیوایس منیجر را بازکن به سراغ دیسک درایور برو اگر مشخصات سی دی را دیدی مشگل دیوایس و نرم افزار نداری برو سراغ کانکتور سی دی به سیستم اگر دقت کنی بعضی از درایوهای سی دی جمپر اسلیو مستر دارند دقت کن در نهایت اگر توانستی درب سی درایو را باز کنی دوتا میکرو سوئیچ در انتهای کشوئی صفحه سی دی وجود داره انها را چک کن

موفق باشی خبر بده

s1mah
01-10-2010, 20:58
کلا در تمام درایورها دونوع موتور وجود داره 1- استیپ موتور 2- موتور کپستال

در صورتیکه استیپ موتور خرابهم بشه اگر دستی به جلو بره ومیکرو سوئیچها عمل کنه موتور کپستال کار میکنه وربطی به استیپ نداره