ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز64بیت: ناخوانا شدن تگ‌ها در تصاویر

J U N I P E R
01-10-2010, 00:16
سلام،

قضیه از این قراره که چند وقت پیش یه ویندوز هفت 64بیت داشتم. همون موقع، تعداد معتنابهی هم عکس در سیستم موجود بود که رفتیم سراغ تگ‌گذاری این تصاویر. اون هم تگ‌های فارسی، البته از Keyboard Layout استاندارد شده در ویندوز استفاده کردم. (می‌دونید دیگه، کیبورد فارسی خود ویندوز استاندارد نیست، نیم‌فاصله نداره و ...) همین‌الان و همیشه و در همه‌جا هم از همین Keyboard Layout استفاده کردم و ابدا مشکلی نداشتم.

در اون ویندوز، اون تعداد معتنابه عکس رو به‌زبان فارسی تگ‌کذاری کردم. عموما هم از نرم‌افزار گوگل‌پیکاسا برای تگ‌گذاری استفاده می‌کردم.

هنوز بلایی سر تگ‌ها نیومده...

ویندوز رو عوض کردم و همون ویندوز (همون سی‌دی) رو دوباره نصب کردم.

در کمال تاسف، تمامی تگ‌ها پریده‌بود!
یعنی بود، اما ناخوانا شده بود. انگار encoding اون‌ها تغییر کرده بود. با ویندوز اکسپلورر و با هیچ نرم‌افزار مدیریت عکس، نمیتونستم تگ‌ها رو بخونم، ناخوانا بودن، عکس زیر رو ببینید، یه اسکرین‌شات از تگ‌هامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از روی تصاویر فهمیدم که مثلا کلمه‌ی گُل تبدیل شده به ÍíÇØ.

امروز، اتفاقی یکی از این تگ‌ها رو کپی کردم و تو گوگل سرچ کردم، دیدم چندین سایت فارسی هم هست که محتواش توی مرورگر، مثل تگ‌های بی‌زبون من نشون داده می‌شن. دیگه مطمئن شدم، مشکل، مشکل Encoding‌ هست و محتوای تگ‌ها از بین نرفته، فقط درست decode نمی‌شن.

اما این چه‌جور encoding هست؟ اصلا درست تشخیص دادم مشکل رو یا گره جای دیگس؟

خب مشکل یه‌کم تخصصیه، کاشکی آشنایان به encoding و وب هم این موضوع رو ببینن و اظهار نظر کنن.
سـپاس!

Dew Drop
01-10-2010, 00:32
سلام
یه بار اینو امتحان کنید ببینید درست میشه.به control panel برید,تو قسمت clock,language اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.

J U N I P E R
01-10-2010, 00:45
سلام
یه بار اینو امتحان کنید ببینید درست میشه.به control panel برید,تو قسمت clock,language اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.
سلام، ممنون، قبلا تست شده، جواب نگرفتم.
همه‌جا همین‌جوره، با هر زبانی، تو لینوکس هم همین مشکل به قوت خودش باقیه.