ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش نرم افزار لینگو

france
30-09-2010, 21:42
آموزش نرم افزار لینگو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این کتاب شما با نرم افزار لینگو آشنا می شوید.

عناوینی که در این کتاب وجود دارد عبارتند از:

بخش اول: معرفی نرم افزار

مقدمه ای بر لینگو
نرم افزارهای مشابه در لینگو
لینگو چیست؟

بخش دوم: آغار کار با لینگو

نصب نرم افزار
اصول اولیه در لینگو
محیط نرم افزار
پیاده سازی مدل در لینگو

بخش سوم: حل مسائل

انواع مسائل
Case Study _ بیان مسئله
تحلیل خروجی
تحلیل حساسیت

لینگو ابزاری ساده برای بهره گیری از قدرت برنامه ریزی خطی و غیر خطی در فرموله کردن مسائل خیلی بزرگ به صورت مختصر و تجزیه و تحلیل آنهاست. بهینه سازی به شما کمک می کند تا جوابی را با بیشترین سود ، خروجی ، یا رضایتمندی و یا جوابی با کمترین هزینه ، تلفات یا ناراحتی بدست آورید. اغلب این مسائل با استفاده موثر از منابعی همچون پول ، زمان ، ماشین ،‌نیروی کار ، موجودی و ... در ارتباط است.

لینگو زبانی جامع و فراگیر جهت تسهیل تمام مدل های بهینه سازی از مسائل تحقیق در عملیات گرفته تا اقتصاد مهندسی شبیه سازی ، کنترل کیفیت ، کنترل پروژه و کنترل موجودی می باشد.

توضیحات بیشتر:

امروزه بسیاری از مدل های بهینه سازی تحقیق در عملیات اعم از مدل های خطی ، غیر خطی و یا عدد صحیح به مدد نرم افزارهای کامپیوتری چون TORA – QSB – LINGO – LINDO – GINO – GAMS به سادگی قابل تجزیه و تحلیل می باشند.

LINGO بعد از GAMS قوی ترین نرم افزار تحقیق در عملیات می باشد ، از جمله برتری های لینگو نسبت به LINDO یا GAMS قدرت آن در مدل سازی تمام مسائلی است که توسط کاربر باشد در حالی که LINDO ، GAMS چنین قابلتی را دارا نمی باشد. یکی دیگر از قابلیت های مهم لینگو برخورداری ازHelp ی بسیار قوی ، ساده و کامل می باشد . یه گونه ای که با استفاده از Help آن می توان تا حد زیادی بر این نرم افزار مسلط شد.

حجم:5.62MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pass:p30world

hnazariyan
29-12-2010, 10:01
در لینگو چگونه تحلیل حساسیت را تفسیر میکنیم؟

saeedekoochak
09-01-2011, 09:30
نميدونم چي بگم
واقعا ممنونم از لطفتون
خيلي خوشحال شدم
خدا شما رو خوشحال كنه
مرررسسسييي

hoopla
26-06-2011, 12:29
کسی از بچه ها میدونه ایا میشه انتگرال رو وارد تابع هدف کرد.لینگو این امکان رو داره.با تابع عای نرمال یا بقیه چی؟میشه؟:18:

has951951
05-03-2012, 16:25
سلام من نیاز به نرم افزار لینگو وآموزش آن دارم.لطفا کمکم کنید.ممنون

0421parham
20-06-2012, 16:25
لطفا لینک دانلود نرم افزار لینگو رو برام بزارین