مشاهده نسخه کامل
: طریقه ی بسته شدن فنهای کیس گرین !!!
سلام
میخواستم بپرسم این فنهای کیس orbit بصورت کارخونه ای درست بسته شده؟!!
فن جلوی کیس به سمت داخل کیس بسته شده و روش به سمت داخل کیسه یعنی وقتی از جلو فن جلوی کیس رو نگاه میکنی پشت فن رو میبینی !! و فن پشت کیس هم جهت بادش به سمت داخل کیس هستش یعنی وقتی پشت کیس رو نگاه میکنی پشت فن رو میبینی و فن سقف کیس هم به همینصورت!!
میخواستم بپرسم چنین تهویه ای درسته!! یعنی فن پشت کیس نباید جهت بادش به سمت بیرون باشه تا هوا رو خارج کنه؟!!
ضمنا میخواستم بپرسم ارزش اینو داره که برای orbit سه تا فن 20 تونی که میشه 60 تومن بگیرم؟!! از برند enermax !!!
Ultra_Black
30-09-2010, 22:06
سلام
فن جلویی هوا رو به سمت داخل و فن عقبی و فن رو سقف هوا رو به بیرون میدن...
به نظر من 60 تومن هزینه برای فن اشتباهه و به نتیجه دلخواهتون نخواهید رسید!
سلام
فن جلویی هوا رو به سمت داخل و فن عقبی و فن رو سقف هوا رو به بیرون میدن...
ممنونم!! ضمنا پست جدیدت رو توی انجمن تبریک میگم !!:20:
همونطوری که گفتم فنها درست بسته شده؟!! یعنی وقتی از بیرون کیس هر سه فن رو نگاه میکنی باید پشت فن رو ببینی(همونجایی که برچسب گرین داره)؟!
یعنی هر سه تا فن باید جهت فنشون به سمت داخل کیس باشه؟!! اگه میشه بیشتر توضیح بدین که جهت هر کدوم از فنها به کدوم سمت باید باشه؟!!
Ultra_Black
01-10-2010, 11:33
ممنونم!! ضمنا پست جدیدت رو توی انجمن تبریک میگم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از لطفتون خیلی ممنونم...:40:
همونطوری که گفتم فنها درست بسته شده؟!! یعنی وقتی از بیرون کیس هر سه فن رو نگاه میکنی باید پشت فن رو ببینی(همونجایی که برچسب گرین داره)؟!والا من دقیقا نمیدونم بر چسب های گرین کدوم طرف هستند ولی همونطور که گفتم باید هوای خنک از جلوی کیس وارد و هوای گرم از عقب و سقف به بیرون کیس انتقال داده بشه
یعنی هر سه تا فن باید جهت فنشون به سمت داخل کیس باشه؟!! اگه میشه بیشتر توضیح بدین که جهت هر کدوم از فنها به کدوم سمت باید باشه؟!! خیر فقط باید فن جلوی کیس جهت دمش به سمت داخل باشه و بقیه فنها باید به سمت خارج کیس باشه
امکانش هست بصورت کارخونه ای اشتباه بسته شده باشه؟!!برچسب گرین هم پشت فن قرار میگیره!!!
من که کیس رو تحویل گرفتم همینجوری بود!!
یعنی جهت فن جلوی کیس به سمت داخل کیس/جهت فن سقف کیس به سمت داخل کیس/ و جهت فن پشت کیس هم به سمت داخل کیس هستش!!!
hossein_0907
01-10-2010, 12:00
خیر فقط باید فن جلوی کیس جهت دمش به سمت داخل باشه و بقیه فنها باید به سمت خارج کیس باشه
فن کنار باید به داخل کیس باشه یا اونم باید به خارج کیس باشه؟
Ultra_Black
01-10-2010, 12:01
امکانش هست بصورت کارخونه ای اشتباه بسته شده باشه؟!!برچسب گرین هم پشت فن قرار میگیره!!!
من که کیس رو تحویل گرفتم همینجوری بود!!
یعنی جهت فن جلوی کیس به سمت داخل کیس/جهت فن سقف کیس به سمت داخل کیس/ و جهت فن پشت کیس هم به سمت داخل کیس هستش!!!
بله امکان اشتباه هست...
شما با دستتون آزمایش کنید و ببینید جهت دمش به کدوم طرف هست
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
فن کنار باید به داخل کیس باشه یا اونم باید به خارج کیس باشه؟
اگه مظورتون فن روی در کیس هست باید بگم جهت دمش باید بسمت داخل کیس باشه
به نظر شما تا چه حد هزینه برای فن کیس Dragon معقوله ؟
Ultra_Black
01-10-2010, 12:08
به نظر شما تا چه حد هزینه برای فن کیس Dragon معقوله ؟فقط برای سقف Dragon فن لازم هست که اونم ظاهرا فن 14 سانتیمتری تو بازار پیدا نمیشه!
بله امکان اشتباه هست...
شما با دستتون آزمایش کنید و ببینید جهت دمش به کدوم طرف هست
از پشت فن هم هوا میده(همون بیرون کیس) ولی جلوی فن بیشتر هوا میده(همون داخل کیس)!
در مورد اشتباه شدن هم از چند نفر دیگه پرسیدم و برای اونها هم همینجوری بسته شده بود!!!
فقط برای سقف Dragon فن لازم هست که اونم ظاهرا فن 14 سانتیمتری تو بازار پیدا نمیشه!
نمیشه مثلا 12 بست ؟ خودمم کلی گشتم 14 پیدا نمیشه ...
Ultra_Black
01-10-2010, 13:53
نمیشه مثلا 12 بست ؟ خودمم کلی گشتم 14 پیدا نمیشه ...
خیر نمیشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.