مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی LG LCD660
pedramgolchin
30-09-2010, 20:53
بالاخره بعد از مدتها تصمیم رو گرفتم و یه 32LCD660 خریدم
قصد دارم به سوالات دوستان در مورد این ال سی دی که واقعا یه شاهکار از ال جی هستش ،جواب بدم
فقط باید بگم کیفیت و شادابی رنگهای اون خیلی خیلی بهتر از LG LH500 هستش که یدونه ازش دارم
DLNA اون رو هم فعال کردم و الان با یه مودم روتر وایرلس به تمامی فیلم ها و تصاویر و موسیقی های توی هاردم لپتاپم دسترسی دارم که خیلی جالب بود واسم
USB ش هم تمام فرمت ها رو ساپورت میکنه و بدون کوچکترین مشکلی 1080P رو باهاش پخش کردم MKV , MPG , DIVXHD .....
کم کم سعی میکنم اطلاعات بیشتری از این ال سی دی اینجا بزارم:11:
به سلامتی، اگه تونستی یه چند تا عکس(یا فرتور) هم ازش بگیر.
jabarsink2000
30-09-2010, 21:51
حرف lh500نزن دیگه حالم خراب میشه.
کیفیت عالی .:8:
اما تجهیزات و یو اس بی صفر.:2:
با تشکر.
هادی
pedramgolchin
30-09-2010, 23:30
به سلامتی، اگه تونستی یه چند تا عکس(یا فرتور) هم ازش بگیر.
چشم ولی من متوجه اون کلمه داخل پرانتز شما نشدم:23: منظورتون چی بود
حرف lh500نزن دیگه حالم خراب میشه.
کیفیت عالی .:8:
اما تجهیزات و یو اس بی صفر.:2:
با تشکر.
هادی
آره بخدا من واسه همین مجبور شدم برم یه سینما خانګی فیلیپس بخرم بزارم کنارش که کلی تو خرج افتادم واسش ولی ازش راضی ام
کیفیت LH500 خوبه ولی در مقایسه با ال سی دی مادربزرګم که سونی براویا سری۵ هستش زیاد جالب نیست و کم میاره
ولی این LCD660 خیلی خیلی عالیه و روی XBOX360 کیفیت تصویر فوق العاده ای داره فقط نمیدونم چرا نتونستم از روی USB مستند های فول اچ دی BBC EARTH PLANET رو اجرا کنم همش ارور میده که فایل معتبر نیست ولی با بقیه فایل ها با هر فرمتی مشکل نداشتم تا حالا
t_tanhayam
30-09-2010, 23:52
BBC EARTH PLANET كلا با سامسونگ ها هم مشكل داره ايراد از فايل ريپ شده هست نه hdtv
1080p منظورم هست
فرتور همون عکسه، یکی از دوستان بهم پیشنهاد کرد به جای عکس بگم فرتور، منم تو پرانتز گفتم :20:.
shadanpoor
01-10-2010, 00:58
من هم 42 اینچش رو دارم ولی همین مستند رو پخش کرد البته ریپ شده هست و 720P!
سلام
مبارک باشه
چندتا عکس از تصاویر مختلف بذار.
ممنون
سلام
ایا مدل LCD 660 همون LD 690 هستش؟
pedramgolchin
01-10-2010, 21:02
من هم 42 اینچش رو دارم ولی همین مستند رو پخش کرد البته ریپ شده هست و 720P!
شما هم سعی کن تجربیاتت رو در مورد این ال سی دی اینجا بیار تا بقیه دوستان استفاده کنن
سلام
مبارک باشه
چندتا عکس از تصاویر مختلف بذار.
ممنون
مرسی عزیزم ،سلامت باشید
چشم حتما
سلام
بله دقیقا همینه
moslem47
01-10-2010, 21:16
مبارکه
به نظر شما بین 660 و lh700 کدوم بهتره؟چرا؟
pedramgolchin
01-10-2010, 21:32
مبارکه
به نظر شما بین 660 و lh700 کدوم بهتره؟چرا؟
مرسی عزیزم
دوست عزیز از نظر تکنیکی ،تفاوتی بین مشخصات LH700 و LH500 ال جی وجود نداره بجز بلوتوث و ظاهر متفاوتی که LH700 داره،اینو من 6ماه پیش وقتی میخاستم 37 LH500 خودم رو بخرم متوجه شدم و از نزدیک هم تصویر این دو رو تست کردم،فقط شاید بشه گفت صدای LH700 بهتره که اینرو من نمیدونم،فقط از لحاظ تصویر در یه سطح هستن
ولی در مورد LCD660 باید بگم که یه شاهکاره
منوی فوق العاده راحت و شیک،حتی خیلی بهتر از منوی سری جدید سونی
امکان دستکاری تصویر بصورت پیشرفته در 2 حالت EXPERT 1,2
مصرف برق پایین تر نسبت به سری LH
امکان شبکه کردن و اتصال به اینترنت و DLNA که واقعا چیز بدرد بخوریه
کنترل بسیار زیبا و خوشدست
تصویر SD خوب،حتی با یه آنتن معمولی
صدای بسیار واضح و بلند با 4حالت PRESET
USB با قابلیتهایی در سطح یک HD PLAYER مثل WESTERN DIGITAL ،یعنی با داشتن این ال سی دی دیگه خرید یه HD پلیر دیوانگیه محضه
قابلیت 200 هرتز ،که به نظر من با اینکه یه برتری تکنیکی محسوب میشه،ولی خیلی برای چشم عادی ما بیننده ها ملموس نیست ولی بهر حال داشتنش بهتر از نداشتنه
وقتی به XOBX360 یا لپتاپم وصل میکنم که بازی کنم باهاشون،اونموقع ست که قدرت این LCD رو حس میکنم،تصاویر فوق العاده خوشرنگ و چشم نواز هستن
یه نکته ای که باید بگم اینه که :
تو بازی فوتبال PES وقتی توپ رو شوت میکنیم ، توپ توی تصویر با یه دنباله که بهش GHOST یا روح میگیم ،حرکت میکنه که من اینرو در ال سی دی سونی V550 (اگه اشتباه نکنم) هم تجربه کردم و در LG500 همینطور بود.ولی.... در LCD660 به هیچ وجه سایه GHOST رو ندیدم و تصویر روون بود:11:
اگه مدل LD 660 همون LD 690 هستش پس چرا LD690 در سایت اصلی LG و تمام کاتالوگی که ارائه کرده کنتراستش 1:70000 اما LD660 در سایت LG ایران کنتراستش 1:200000 زده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ali gamma
02-10-2010, 16:41
خواهش میکنم چند تا عکس با کیفیت ازش بزارید. مخصوصا با اکسباکس 360 . فورزا یا فیفا یا پرو 11 .
من تا یه فته ی دیگه میخوام یه 37 اینچشو بگیرم میخوام بدونم چطوریه. کنتراستش در چه حدیه؟ از ex 500 بیشتره؟
خیلی ممنون
عکسها فراموش نشه!:11:
moslem47
02-10-2010, 21:06
مرسی عزیزم
دوست عزیز از نظر تکنیکی ،تفاوتی بین مشخصات LH700 و LH500 ال جی وجود نداره بجز بلوتوث و ظاهر متفاوتی که LH700 داره،اینو من 6ماه پیش وقتی میخاستم 37 LH500 خودم رو بخرم متوجه شدم و از نزدیک هم تصویر این دو رو تست کردم،فقط شاید بشه گفت صدای LH700 بهتره که اینرو من نمیدونم،فقط از لحاظ تصویر در یه سطح هستن
ولی در مورد LCD660 باید بگم که یه شاهکاره
منوی فوق العاده راحت و شیک،حتی خیلی بهتر از منوی سری جدید سونی
امکان دستکاری تصویر بصورت پیشرفته در 2 حالت EXPERT 1,2
مصرف برق پایین تر نسبت به سری LH
امکان شبکه کردن و اتصال به اینترنت و DLNA که واقعا چیز بدرد بخوریه
کنترل بسیار زیبا و خوشدست
تصویر SD خوب،حتی با یه آنتن معمولی
صدای بسیار واضح و بلند با 4حالت PRESET
USB با قابلیتهایی در سطح یک HD PLAYER مثل WESTERN DIGITAL ،یعنی با داشتن این ال سی دی دیگه خرید یه HD پلیر دیوانگیه محضه
قابلیت 200 هرتز ،که به نظر من با اینکه یه برتری تکنیکی محسوب میشه،ولی خیلی برای چشم عادی ما بیننده ها ملموس نیست ولی بهر حال داشتنش بهتر از نداشتنه
وقتی به XOBX360 یا لپتاپم وصل میکنم که بازی کنم باهاشون،اونموقع ست که قدرت این LCD رو حس میکنم،تصاویر فوق العاده خوشرنگ و چشم نواز هستن
یه نکته ای که باید بگم اینه که :
تو بازی فوتبال PES وقتی توپ رو شوت میکنیم ، توپ توی تصویر با یه دنباله که بهش GHOST یا روح میگیم ،حرکت میکنه که من اینرو در ال سی دی سونی V550 (اگه اشتباه نکنم) هم تجربه کردم و در LG500 همینطور بود.ولی.... در LCD660 به هیچ وجه سایه GHOST رو ندیدم و تصویر روون بود:11:
بابت توضیح کامل و جامع ممنون
این ال سی دی 660 چه سایزهایی داره؟ اگه قیمت حدودی هم بگید ممنون
در ضمن اینا ساخت کجانند؟
بین این و سامسونگ مدل c575 کدوم بهتره؟
pedramgolchin
03-10-2010, 13:08
اگه مدل LD 660 همون LD 690 هستش پس چرا LD690 در سایت اصلی LG و تمام کاتالوگی که ارائه کرده کنتراستش 1:70000 اما LD660 در سایت LG ایران کنتراستش 1:200000 زده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی بگم عزیزم!!!
به نظر من شما به همون مشخصات سایت اصلی نگاه کنید بهتره ولی در کل ،کنتراست این پنل خیلی عالیه
خواهش میکنم چند تا عکس با کیفیت ازش بزارید. مخصوصا با اکسباکس 360 . فورزا یا فیفا یا پرو 11 .
من تا یه فته ی دیگه میخوام یه 37 اینچشو بگیرم میخوام بدونم چطوریه. کنتراستش در چه حدیه؟ از ex 500 بیشتره؟
خیلی ممنون
عکسها فراموش نشه!:11:
چشم،اینترنت خونمون قطع شده،به محض اینکه وصل بشه واستون آپلود میکنم،عکسا روی لپتاپمه
بابت توضیح کامل و جامع ممنون
این ال سی دی 660 چه سایزهایی داره؟ اگه قیمت حدودی هم بگید ممنون
در ضمن اینا ساخت کجانند؟
بین این و سامسونگ مدل c575 کدوم بهتره؟
خواهش میکنم دوست عزیز
از سایز 32 داره به بالا
32 - 37 -42 -47
نظر من روی lcd660 هستش
pedramgolchin
05-10-2010, 17:02
رسپانس تایم 660 چند است؟
2میلی ثانیه و رفرش ریت 200 هرتز
jabarsink2000
05-10-2010, 17:14
سلام
خیر دوست عزیز این مدل همن ld650 است.
با تشکر.
هادی
660 به نظر مدل خوبی میاد ولی چرا تا حالا توجهمو به خودش جلب نکرده بود؟
jabarsink2000
05-10-2010, 17:47
660 به نظر مدل خوبی میاد ولی چرا تا حالا توجهمو به خودش جلب نکرده بود؟
چون 1 دو ماه بیشتر تو بازار نیست:31:.
این lh500نیست که 1 سال تو بازار باشه.
با تشکر.
هادی
هادی جان به نظرت این ال سی دی 660 بهتره یا ال ای دی 5500 یا 5600؟
هادی جان به نظرت اینال سی دی 660 بهتره یا ال ای دی 5500 یا 5600؟
این سئوال من هم هست که آیا 660 بهتره یا 5600؟
jabarsink2000
09-10-2010, 20:59
این سئوال من هم هست که آیا 660 بهتره یا 5600؟
من چون با این ال سی دی ها سر کار دارم این را پیشنهاد میکنم:
خیال تون را راحت کنم من تو ledها فقط 8500وlx9500 را قبول دارم.
تو lcd:فقط660
تو پلاسما هم فقط پاناسونیک.
با تشکر.
هادی
خیلی ممنون.
قیمت روز این مدل 42 اینچش رو دارید؟
jabarsink2000
09-10-2010, 22:20
خیلی ممنون.
قیمت روز این مدل 42 اینچش رو دارید؟
قیمت ها تغییر نکرد اگر تغییر کنه قیمت ها را قرار میدم.
بانه نیست که هر روز یه قیمت باشه
هر چند ماه به چند ماه یه سری قیمتشون میاد پایین.
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
04-11-2010, 00:48
سلام
این تلویزیون کیفتش نسبت به مدلهای PJ350 و PJ650 و سری PK ال جی و همین طور پاناسونیک V20 چطوره؟ مخصوصا برای کانالهای ایران (با کیفیت SD)؟
Pedram_IR
12-11-2010, 03:51
samsung c695 یا lg ld650؟ و چرا؟ مسئله این است ;)
کسی از دوستان می تونه با ذکر تفاوتها و دلایل دقیق بگه کدوم مدل و چرا؟ و خانواده ای رو از نگرانی دربیاره؟ دوهفته است دارم تحقیق می کنم ولی آخرش هی گیجتر میشم.
بعضی از تفاوتهای این دو مدل اینا هستن:
c695:
اسکن تصویر 100 هرتز
كنتراست: 150.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms
با قابلیت انطباق 200 هرتز
lcd660:
اسکن تصویر 200 هرتز
کنتراست 200.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 2ms
با این خصوصیات قاعدتا ال جی باید کیفیت بهتری بده ولی خیلی ها می گن سامسونگ بهتره.
greenmidi
12-11-2010, 13:26
سلام امکانات این تلویزیون توجه من رو جلب کرده میشه بیشتر توضیح بدید
pooria-ir
12-11-2010, 13:45
سلام عزیزان
خسته نباشین
قیمت 32 اینچ این مدل با گارانتی رو هم لطف میکنین بگین ؟
t_tanhayam
12-11-2010, 14:39
سلام عزیزان
خسته نباشین
قیمت 32 اینچ این مدل با گارانتی رو هم لطف میکنین بگین ؟
-حدوداي 800 بود فكر ميكنم
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
سلام امکانات این تلویزیون توجه من رو جلب کرده میشه بیشتر توضیح بدید
-در مورد مشخصات هم فكر ميكنم توي تاپيك به حد كافي صحبت شده با اين حال :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-بيشتر زمان پاسخ دهي خوب پنل و همينطور usb با قابليت پخش انواع فرمتهاي مختلف اين پنل مطرح هست
والبته قابليت انطباق 200 هرتزي پنل
Pedram_IR
12-11-2010, 18:25
samsung c695 یا lg ld650؟ و چرا؟ مسئله این است ;)
کسی از دوستان می تونه با ذکر تفاوتها و دلایل دقیق بگه کدوم مدل و چرا؟ و خانواده ای رو از نگرانی دربیاره؟ دوهفته است دارم تحقیق می کنم ولی آخرش هی گیجتر میشم.
بعضی از تفاوتهای این دو مدل اینا هستن:
c695:
اسکن تصویر 100 هرتز
كنتراست: 150.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms
با قابلیت انطباق 200 هرتز
lcd660:
اسکن تصویر 200 هرتز
کنتراست 200.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 2ms
با این خصوصیات قاعدتا ال جی باید کیفیت بهتری بده ولی خیلی ها می گن سامسونگ بهتره.
از دوستانی که این مدل رو دارن کسی جواب سوالای من رو می دونه؟
greenmidi
15-11-2010, 17:49
از دوستانی که این مدل رو دارن کسی جواب سوالای من رو می دونه؟
سلام من 42 اینچش رو خریدم واقعا عالیه با USB اون این فرمت ها رو امتحان کردمavi,mp4,mp3,vobفعلا مشکلی نداره تلویزیون دیجیتال رو ساپورت میکنه به نظر خودم تو این رنج قیمت بهترین انتخابه
با سلام خدمت همه دوستان
میشه یک نفر لطف کنه و یه مقایسه ای بین کیفیت صدا و تصویر این تلویزیون با سونی EX500 بکنه؟کدوم من حیث المجموع بهتر تره؟:40:
یک سوال دیگه
البته یه جای دیگه این سوالو کردم ولی احتمالات بخاطر سوال در مورد قیمت از طرف مدیران محترم سایت حذف شد
جبار سینکعزیز لا اقل اینجا تحویل بگیر لطفا
اگه بموقع جواب میدادی هم من به جوابم میرسیدم هم سوالم بیخود پاک نمیشد:سوالم در مورد مقایسه بی تعصب بین PK760 از این برند با V20 از پانسونیک
بعدش کیفیت صدا و تصویر این مدل(LCD660) بازم بدون تعصب
بعدشم : ال ئی دی 8500 این برند آیا کیفیت قابل قبولی داره؟ مثلا میتونه با V20 رقابت کنه
خیلی ممنون از شما و سایر دوستان:11:
greenmidi
17-11-2010, 15:07
با سلام خدمت همه دوستان
میشه یک نفر لطف کنه و یه مقایسه ای بین کیفیت صدا و تصویر این تلویزیون با سونی EX500 بکنه؟کدوم من حیث المجموع بهتر تره؟:40:
سلام از نظر کنتراست و USB و قابلیت شبکه و اندازه LG یه سر و گردن بالاتره ولی خیلی از مردم گول اسم سونی رو میخورند
mahdi-mb
19-11-2010, 15:28
من بین این مدل و مدل 5600 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم! کیفیت تصویر در دوحالت SD , HD به یک اندازه برای من مهم هست
در ضمن تو سایت ننوشته مدل 660 DTV داره اما دوستان میگن داره این مورد فعال هست یا باید فعال بشه؟
Pedram_IR
21-11-2010, 14:01
سلام
آیا ld650 امکان ضبط روی usb رو داره؟
و آیا این مدل تصویر در تصویر داره؟
t_tanhayam
21-11-2010, 17:14
سلام
آیا ld650 امکان ضبط روی usb رو داره؟
و آیا این مدل تصویر در تصویر داره؟
-نه این قابلیت رو نداره
-در مورد pip هم چیزی که عنوان میشه نداشتن اون هست
منتها مطمئن نیستم
jabarsink2000
21-11-2010, 21:09
یک سوال دیگه
البته یه جای دیگه این سوالو کردم ولی احتمالات بخاطر سوال در مورد قیمت از طرف مدیران محترم سایت حذف شد
جبار سینکعزیز لا اقل اینجا تحویل بگیر لطفا
اگه بموقع جواب میدادی هم من به جوابم میرسیدم هم سوالم بیخود پاک نمیشد:سوالم در مورد مقایسه بی تعصب بین PK760 از این برند با V20 از پانسونیک
بعدش کیفیت صدا و تصویر این مدل(LCD660) بازم بدون تعصب
بعدشم : ال ئی دی 8500 این برند آیا کیفیت قابل قبولی داره؟ مثلا میتونه با V20 رقابت کنه
خیلی ممنون از شما و سایر دوستان:11:
خیلی ببخشید.
من تازه پست شما رادیدم.
یه راهنمایی به شما میکنم دور پلاسماهای lg رو خط بکشید چون اصلا کیفیتشان به پای پاناسونیک نمیرسه(مدل های موجود درایران)
در مورد مقایسه پلاسما وlcd کار زیاد جالبی نیست چون هر کدام یه خوبی ها وبدی هایی دارند.
ولی lcd660,le8500 جزع بهترین تولیدات ال جی هستن .
م باید به این شرکت کره ای به خاطر پیشرفتش تبریک بگم.
این 2 مدل را هرکدام را خرید کنید.
عالی هستند
با تشکر.
هادی
ali gamma
21-11-2010, 21:36
پست اشتباهی بود حذف شد...........................
سلام دوستان...خیلی از این مدل تعریف شنیدم...قیمت هم مناسبه....بعد میخواستم 1 مقایسه از نظر کیفیت تصویر با ex500 بکنید...مدل 40 اینچ...بعد 1 سوال هم که دارم اینه که --- -t داره این مدل ال جی؟؟بعد در کل این --- -t چی هست؟به چه دردهایی میخوره....بعد شبکه بی سیمش چه کارایی هایی داره/؟؟خواهشا زود کمک کنید
greenmidi
24-11-2010, 20:21
سلام دوستان...خیلی از این مدل تعریف شنیدم...قیمت هم مناسبه....بعد میخواستم 1 مقایسه از نظر کیفیت تصویر با ex500 بکنید...مدل 40 اینچ...بعد 1 سوال هم که دارم اینه که --- -t داره این مدل ال جی؟؟بعد در کل این --- -t چی هست؟به چه دردهایی میخوره....بعد شبکه بی سیمش چه کارایی هایی داره/؟؟خواهشا زود کمک کنید
سلام از نظر کیفیت تصویر این مدل 200 هرتز ولی سونی 100 هرتزه
از نظر کنتراست و USB که مثل یه WD Player کا میکنه و قابلیت شبکه و اندازه LG یه سر و گردن بالاتره ولی خیلی از مردم گول اسم سونی رو میخورند
----T یا تیونر دیجیتال دستگاهی است که به شما امکان میده کانال های آنالوگ رو به صورت دیجیتال یعنب بدون پارازیت دریافت کنید مهم ترین سود اون کیفیت بالای تصویر (البته تصویر SD) خلاصی از دست کنترل گیرنده دیجیتال و شبکه که شاید یکی از بهترین مزایای ال جی باشه اینه که میشه فایل های مالتی مدیا رو با تلویزیون و سایر دستگاه ها به اشتراک گذاشت
این مدل تصویر در تصویر داره؟ لطفا دوستانی که این مدل رو دارن خبر بدن
سلام حضور دوستان وآرمین عزیز و با اجازه اساتید
از مقایسه معذورم چون خودم منهم تو همین مرحله مقایسه موندم ولی برای سوالای بعدی جواب مختصر دارم که عرض میکنم
----t : این بطور خلاصه میشه تلویزون دیجیتالی که بگفته دوستانی که دارن ازش استفاده میکنن گویا بسیار باکیفیت هم هست و در شهرهایی که سیستن تلویزیون دیجیتال راه افتاده میتونن تصاویر تلویزیونی رو با کیفیت بسیار بالا و بدون برفک و فکر میکنم در حد HD یا FULL HD ببینن مثل شهرهای تهران و قم و مشهد و گویا بزودی اصفهان و تبریز و ارومیه هم صاحب تلویزیون دیجیتال میشن
درمورد سوال بعدی: همونطریکه از اسمش پیداست شبکه بی سیم هستش یعنی میتونین بدون استفاده از سیم و بدون نیاز به کابل کشی که اغلب پر دردسر و دست وپاگیره براحتی تلویزیونتون رو با سیستمهای دیگه ای که این توانایی رو دارن مثل لپ تاپ ، کامپیوتر ،بعضی گوشیهای تلفن همراه ( عموما گوشیهای هوشمند) ،مودم وایرلس ویا یک اکسس پوینت مشترک کرد و حتی به اینترنت وصل شد....
ارادت :
ناصر
ALIREZA740
01-12-2010, 22:47
با سلام
من در قسمت تنظیم حالت تصویر c695 از رو فلش 720p mkv را بصورت full ببینم ایا در lg 660 هم میشود هم همین کارا کرد
وبدون تعصب من کدام را انتخاب کنم. 37 اینچ می خوام بگیرم. در ضمن سامسونگ الان حدود60 تومان گرانتر از الجی هست
من میخواستم ال سی دی بگیریم با این چیزایی که دوستان درباره این تلویزیون گفتن فکر کنم باید عالی باشه برای گرفتن بچه ها گفتین سیستم ----T را داره
با تشكر نظر دوستان greenmidi و mana341 كه راجع به ----T توضيح دادند اما جواب سوال دوستمونو (كه سوال من هم هست) ندادن.
سوال اينه كه آيا اين مدل ال جي ----T دارد يا ندارد؟
با تشكر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
این مدل تصویر در تصویر داره؟ لطفا دوستانی که این مدل رو دارن خبر بدن
تصوير در تصوير نداره
یه چیز دیگه دوستان تلتکست نداره و صدای اسپیکر اون چطوره
Pedram_IR
03-12-2010, 00:04
یه چیز دیگه دوستان تلتکست نداره و صدای اسپیکر اون چطوره
تلتکست داره و صدای اسپیکرش هم خوبه.
میگم ----T را هم ساپورت میکنه بعد قیمت 42 را میخواستم
میگم ----T را هم ساپورت میکنه بعد قیمت 42 را میخواستم
چند روز پيش افت قيمت داشتن
قيمت در شهرستان 1250
قيمت در تهران معمولا 30-40 تومن ارزونتره
با تشكر نظر دوستان greenmidi و mana341 كه راجع به ----T توضيح دادند اما جواب سوال دوستمونو (كه سوال من هم هست) ندادن.
سوال اينه كه آيا اين مدل ال جي ----T دارد يا ندارد؟
با تشكر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
تصوير در تصوير نداره
----tv دارد عزیز دل برادر! اگه به صحبتهای هادی عزیز توجه کرده باشین و همچنین سایر اساتید حاضر همگی فرمودن : "دارد" اینم بگم آقا هادی خودش نماینده فروش ال جی هستن و وقتی میگن داره خوب حتما داره دیگه؛ایشون که قصد گمراه کردن کسی رو ندارن که............:18:
در ضمن ؛عزیز جان خیلی ممنون از تشکرتون ولی خواهشا اگر خواستید به کسی از بابت تشکر لطفی بکنین بجای نوشتنش یه تلنگر کوچولو روی دگمه تشکر بهترتره و اجرش بیشتر در ضمن جای دوری هم نمیره....:31:
بچه ها بدون گارانتی 47 میگه یک میلییون سیصد بگیریم تو شهر خودمون از ادم معتبری هم هست
بچه ها بدون گارانتی 47 میگه یک میلییون سیصد بگیریم تو شهر خودمون از ادم معتبری هم هست
قیمت خوبی داده...فقط من نتونستم بدون گارانتی این مدل 660 رو پیدا کنم...همشون 460 رو دارند فعلا...کسی از دوستان نمیدونه در تهران کجا میتونم این مدل رو بدون گاررانتی پیدا کنم؟؟البته پیغام خصوصی کنید
چطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
Pedram_IR
08-12-2010, 08:49
چطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
کلید منو بعد قرمز رو فشار بدید، در منویی که ظاهر میشه وارد قسمت اطلاعات خدمات/محصول بشید و مدت استفاده رو ببینید.
Pedram_IR
11-12-2010, 22:36
سلام
دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
greenmidi
23-12-2010, 23:28
با سلام
من به کمک شما برای حل مشکلم احتیاج دارم لطفا کمک کنید
من با کابل cat 5 از مادربرد مستقیما به تلویزیون وصل شدم اما ارتباط برقرار نمیشه و ارور میده
در حالت تنظیم خودکار میگه درگاه متصل نیست آدرس دروازه اشتباه است یا متصل نیست
در حالت تنظیم دستی میگه بررسی کنید DHCPتنظیم شده باشد اگر تنظیم نشده به صورت دستی وارد کنید و یک آدرس میدهد
من باید چه کنم لطفا کامل توضیح دهید
دو تا سوال راجع به اين مدل:
1- آيا اينترنتي را كه ميگن داره، سايتهايي مثل يوتيوب را ميتونه باز كنه يا اينكه ف ي ل ت ر هستش؟
2- ميشه با مودم وايرلس و ADSL با TV به اينترنت وصل شد؟
2-زير نويس فارسي و انگليسي را نشون ميده؟ اگه جواب مثبته، با چه فرمتي؟ همون فرمت srt هستش؟
با تشكر
jabarsink2000
31-12-2010, 13:07
دو تا سوال راجع به اين مدل:
1- آيا اينترنتي را كه ميگن داره، سايتهايي مثل يوتيوب را ميتونه باز كنه يا اينكه ف ي ل ت ر هستش؟
2- ميشه با مودم وايرلس و ADSL با TV به اينترنت وصل شد؟
2-زير نويس فارسي و انگليسي را نشون ميده؟ اگه جواب مثبته، با چه فرمتي؟ همون فرمت srt هستش؟
با تشكر
1.بله به یوتیوب وصل می شود بدن فیلتر.فقط تنظیمات دارد.
برای وایرلس نیاز به کارت شبکه مخصوص ال جی دارید که در ایران موجود نیست کابلی مشکلی ندارد.
زیر نویس فارسی هم مشکلی ندارد .
چند نوع زیر نویس بود اما اکنون یادم نمیاد کدا ها را تست کردم چون با بعضی ها مشکل داشت با بعضی ها بدن مشکل.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
سلام
دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
در مورد پخش نکردن فرمتwmv,dat در حال تست روی این پنل هستم .
چون یک سری را باز میکند (قهوه تلخ و پوپک و مشت ما شاالله)
یک سری هم باز نمی کند.
در مورد اینه تصویر را وسط نشان میدهد در تمامی دستگاه ها و تمامی مارک ها به این صورت است.
با تشکر.
هادی
jabarsink2000
31-12-2010, 13:13
با سلام
من به کمک شما برای حل مشکلم احتیاج دارم لطفا کمک کنید
من با کابل cat 5 از مادربرد مستقیما به تلویزیون وصل شدم اما ارتباط برقرار نمیشه و ارور میده
در حالت تنظیم خودکار میگه درگاه متصل نیست آدرس دروازه اشتباه است یا متصل نیست
در حالت تنظیم دستی میگه بررسی کنید DHCPتنظیم شده باشد اگر تنظیم نشده به صورت دستی وارد کنید و یک آدرس میدهد
من باید چه کنم لطفا کامل توضیح دهید
شما بیشتر توضیح دهید بنده مشکل شما را حل کنم.
به چه صورت از مادربورد به صورت مستقیم به پنل کابل کشیدید.
با تشکر.
هادی
greenmidi
31-12-2010, 18:33
شما بیشتر توضیح دهید بنده مشکل شما را حل کنم.
به چه صورت از مادربورد به صورت مستقیم به پنل کابل کشیدید.
با تشکر.
هادی
سلام مشکل من یک هفته میشه که حل شده
فقط یه چیز میمونه این که تصاویر USB و Share شده رو به صورت تمام صفحه نشون نمیده برای دوستان هم همین مشکل رو داره با اپدیت حل میشه یا راه دیگه ای داره؟
jabarsink2000
31-12-2010, 19:28
سلام مشکل من یک هفته میشه که حل شده
فقط یه چیز میمونه این که تصاویر USB و Share شده رو به صورت تمام صفحه نشون نمیده برای دوستان هم همین مشکل رو داره با اپدیت حل میشه یا راه دیگه ای داره؟
تمامی فایل هایی که از طریق یو اس بی پخش می کنید به این صورت است یا بعضی ها؟
اگر همه که باید در تنظیمات پخش گزینه مربوط را فکر کنم تمام صفحه بود را فعال کنید.
اما اگر منظور شما بعضی از فرمت ها است که بستگی به رزولوشن و نوع فرمت داره حتی در کامپیوتر هم در مانیتورهای فول اچ دی هم به صورت تمام صفحه نمایش داده نمی شود.
با تشکر.
هادی
Pedram_IR
01-01-2011, 10:50
در مورد پخش نکردن فرمتwmv,dat در حال تست روی این پنل هستم .
چون یک سری را باز میکند (قهوه تلخ و پوپک و مشت ما شاالله)
یک سری هم باز نمی کند.
در مورد اینه تصویر را وسط نشان میدهد در تمامی دستگاه ها و تمامی مارک ها به این صورت است.
با تشکر.
هادی
آقا هادی به نتیجه ای رسیدید؟
mohamad_beauty
05-01-2011, 19:54
سلام دوستان
من یک 660 42 گرفتم ولی روش آدابتور وایرلس نیست
مال شما هم روش نبود؟
کجا باید پیگیری کنم توی اصفهان؟
jabarsink2000
06-01-2011, 10:50
سلام دوستان
من یک 660 42 گرفتم ولی روش آدابتور وایرلس نیست
مال شما هم روش نبود؟
کجا باید پیگیری کنم توی اصفهان؟
ادابتور وایرلس روی سری های 3بعدی هم نیست اینکه جای خود.
با تشکر.
هادی
هادي جون شما توي رشت LD660رو چند ميديد؟"42
jabarsink2000
06-01-2011, 17:25
هادي جون شما توي رشت LD660رو چند ميديد؟"42
من که نه فروشگاه دارم نه میفروشم.
ولی دوستان .
1,220,000
فکر کنم قیمتش از این پایین تر اومده.
اخرین قیمتی که داشتم این بود.
با تشکر.
هادی
TATU_TATY
08-01-2011, 00:20
با سلام خدمت بزرگوران ..
آقا اين مدل lg 32 lcd 660 در مقابل مدل هاي سامسونگ 32c695 با 32c6960 چه حرفي براي گفتن داره ..؟؟32 اينچاشون
يه تست همه جانبه...؟؟؟قيمتاشون رو هم ميشه اگر داريد کم و بيش بگيد
احتمالا هفته بعد اين مدل را بگيرم. قبلش خواستم چند سوال بپرسم:
1- من فيلمهاي زيادي روي هارد كامپيوتر دارم (هارد اكسترنال) كه از اينترنت دانلود كردم و زيرنويس همشون هم به فرمت srt است. ميخام بدون اينكه مجبور باشم از دستگاه dvd player استفاده كنم، مستقيما هارد را به تلويزيون وصل كنم و فيلمها را ببينم. آيا با اين مدل 660 ميشه اين كار را انجام داد يا نه؟
2-در صورتيكه جواب قبلي مثبته، آيا ميشه فيلمهاي HD را هم مستقيما از هارد اكسترنال روي تلويزيون ديد؟ بوسيله USB چطور؟
3- آيا فكر ميكنيد قيمتها در ماه بعد باز هم كاهش چشمگيري داشته باشند؟ (مثلا بعلت جشنواره شب عيد يا ...)
با تشكر
با سلام و تشکر از اساتید گرامی
چند سوال داشتم
در سایت ارادو نوشته lcd lg 660 32 اینچ تله تکست ندارد آیا درست است
من به دنبال خرید تلویزیون با کیفیت خوب 32 یا 26 اینچ هستم و بیشتر امکانات جانبی از جمله پخش فیلم از طریق یو اس بی و تله تکست و امکان ضبط برنامه ها بر روی فلش و تصویر در تصویر مهم است
آیا lg660 این امکانات را دارد
مبدل های دیجیتال امکانات زیادی دارند از جمله ضبط برنامه از شبکه دیگر که پخش نمی شود و ... از طرفی ال جی هم خود تیونر دیجیتال دارد آیا می شود برای بهره بردن از این امکانات از مبدل استفاده کرد
لطفا توضیح کامل دهید در صورت امکان چون می خواهم کمترین هزینه را انجام دهم
آیا تلویزیون تنها می شود یا هر ترکیبی با مبدل یا دی وی دی پلیر
از اینکه وقتتان را گرفتم معذرت می خواهم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
mohamad_beauty
15-01-2011, 00:08
احتمالا هفته بعد اين مدل را بگيرم. قبلش خواستم چند سوال بپرسم:
1- من فيلمهاي زيادي روي هارد كامپيوتر دارم (هارد اكسترنال) كه از اينترنت دانلود كردم و زيرنويس همشون هم به فرمت srt است. ميخام بدون اينكه مجبور باشم از دستگاه dvd player استفاده كنم، مستقيما هارد را به تلويزيون وصل كنم و فيلمها را ببينم. آيا با اين مدل 660 ميشه اين كار را انجام داد يا نه؟
2-در صورتيكه جواب قبلي مثبته، آيا ميشه فيلمهاي HD را هم مستقيما از هارد اكسترنال روي تلويزيون ديد؟ بوسيله USB چطور؟
3- آيا فكر ميكنيد قيمتها در ماه بعد باز هم كاهش چشمگيري داشته باشند؟ (مثلا بعلت جشنواره شب عيد يا ...)
با تشكر
من یک ماه هست که این ال سی دی رو دارم و هارد 1 ترابایت اکسترنالم شبانه روز با یو اس بی بهش وصله و دارم فیلم میبینم
همه فرمت ها رو جز wmv پلی میکنه
سلام میشه بگید این بهتره یا c650 یا ex500
راستی کسی میتونه مشخصات کاملشو بده چون تو سایتایه مختلف اصلا این مدل وجود نداره؟در ضمن نور به طور مناسب توزیع میکنه؟ رنگ سیاه رو خوب نشون میده؟برای بازی کردن با کنسول مشکلی نداره؟
راستی کسی میتونه مشخصات کاملشو بده چون تو سایتایه مختلف اصلا این مدل وجود نداره؟در ضمن نور به طور مناسب توزیع میکنه؟ رنگ سیاه رو خوب نشون میده؟برای بازی کردن با کنسول مشکلی نداره؟
دوست عزیز قابلیتها و برتریهای که این تی وی داره هرگز این دو مدل به پاش نمیرسن :46:
jabarsink2000
16-01-2011, 10:42
اگر برا کنسول می خوای پیشنهاد نمیکنم.
برو روی یه مارک دیگه.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
با سلام و تشکر از اساتید گرامی
چند سوال داشتم
در سایت ارادو نوشته lcd lg 660 32 اینچ تله تکست ندارد آیا درست است
من به دنبال خرید تلویزیون با کیفیت خوب 32 یا 26 اینچ هستم و بیشتر امکانات جانبی از جمله پخش فیلم از طریق یو اس بی و تله تکست و امکان ضبط برنامه ها بر روی فلش و تصویر در تصویر مهم است
آیا lg660 این امکانات را دارد
مبدل های دیجیتال امکانات زیادی دارند از جمله ضبط برنامه از شبکه دیگر که پخش نمی شود و ... از طرفی ال جی هم خود تیونر دیجیتال دارد آیا می شود برای بهره بردن از این امکانات از مبدل استفاده کرد
لطفا توضیح کامل دهید در صورت امکان چون می خواهم کمترین هزینه را انجام دهم
آیا تلویزیون تنها می شود یا هر ترکیبی با مبدل یا دی وی دی پلیر
از اینکه وقتتان را گرفتم معذرت می خواهم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
تلتکست در تمامی مدل ها موجود است یه تکنولوژی پیش پا افتاده که دیگه نیاز به نوشتن نداره.
بیشتر فرمت ها از طریق یو اس بی پخش میشه.
تا رزولوشن فول اچ دی در پخشفرمتwmv مشکل داره.
تیونر دیجیتال داره.
اما قابلیت ضبط کانال نداره.
با تشکر.
هادی
اگر برا کنسول می خوای پیشنهاد نمیکنم.
برو روی یه مارک دیگه.
با تشکر.
هادی
چرا مگه برای کنسول مشکل داره؟دوستان کسی باهاش xbox ps3 بازی نکرده بگه چطوریه؟
راستی با زیر نویس ها مشکل نداره؟ بخصوص srt؟
jabarsink2000
16-01-2011, 16:41
چرا مگه برای کنسول مشکل داره؟دوستان کسی باهاش xbox ps3 بازی نکرده بگه چطوریه؟
راستی با زیر نویس ها مشکل نداره؟ بخصوص srt؟
کلا روی هیچ کدام از تی وی های ال جی کیفیت مناسبی با xbox نگرفتم.
با زیر نویس مشکلی ندارد.
با تشکر.
هادی
من یک ماه هست که این ال سی دی رو دارم و هارد 1 ترابایت اکسترنالم شبانه روز با یو اس بی بهش وصله و دارم فیلم میبینم
همه فرمت ها رو جز wmv پلی میکنه
آيا لازم است هارد آداپتور دار باشه يا اينكه هارد بدون آداپتور هم جواب ميده؟
ميخوام يه هارد 1 ترا بگيرم. مارك خاصي را براي اينكار(ديدن فيلم) پيشنهاد ميكنيد؟
jabarsink2000
16-01-2011, 20:33
آيا لازم است هارد آداپتور دار باشه يا اينكه هارد بدون آداپتور هم جواب ميده؟
ميخوام يه هارد 1 ترا بگيرم. مارك خاصي را براي اينكار(ديدن فيلم) پيشنهاد ميكنيد؟
ادابتور دار بودن یا نبودن هیچ فرقینمیکنه.
هر کدام به بودجه شما میخوره بخرید.
چون یک هارد یک ترابایت بدون اداپتور میشه 170تا180
با اداپتورمیشه 90 تا100
بهتره از مارک وسترن انتخاب کنید.
با تشکر.
هادی
حیف که با کنسولهای بازی مشکل داره این تلوزیون تو فکر خریدش بودم
ShetabIT
17-01-2011, 14:17
سلام دوستان
میشه بگید چه فورمت هایی رو برای پخش ساپورت میکنه (مخصوصأ MKV,FLV)
در مورد قابلیت وایرلس و شبکه بیشتر توضیح بدید(تنضیمات IP ، از کامپیوتر به LCD میشه وصل شد یا از LCD به کامپیوتر)
قابلیت DLNA چی هست؟
بعضی از دوستان گفته بودن آدابتور وایرلس نداره ینی چی؟
چجوری باید محتویات درایو های نوتبوکم (فیلم،موزیک...) رو توی LCD ببینم؟ (از طریق وایرلس و LAN)
توی کاتالوگش در مورد گیرنده دیجیتال چیزی ننوشته آیا داره؟
پیشاپیش ممنونم:31:
تیونر دیجیتال داره.
اما قابلیت ضبط کانال نداره.
با تشکر.
هادی
با تشکر از جناب هادی بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سوال من این است که چون مبدل های دیجیتال امکان ضبط کانال ها
را دارند آیا می شود از آنها برای ضبط برنامه ها استفاده کرد در حالی که
تیونر دیجیتال این تلویزیون فعال است ؟
اگر برایتان یا سایر دوستان امکان دارد امتحان کنید.
با تشکر و معذرت:11:
jabarsink2000
18-01-2011, 16:18
با تشکر از جناب هادی بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سوال من این است که چون مبدل های دیجیتال امکان ضبط کانال ها
را دارند آیا می شود از آنها برای ضبط برنامه ها استفاده کرد در حالی که
تیونر دیجیتال این تلویزیون فعال است ؟
اگر برایتان یا سایر دوستان امکان دارد امتحان کنید.
با تشکر و معذرت:11:
دوست عزیز اگر منظور شما از مبدل دیجیتال همین دستگاه های پخش دیجیتال که در فروشگاه ها موجود است را می گوید.
این دستگاه کار پردازش را انجام میدهد و فقط تی وی وظیفه نشان دادن را دارد.
یعنی اگر تی وی شما هم خاموش باشد اصلا دستگاه دیجیتال به تی وی وصل نباشد و شما برنامه را ضبط کنید برنامه شما ضبط شده و مشکلی ندارد.
با تشکر.
هادی
ShetabIT
18-01-2011, 18:34
سلام دوستان
در مورد قابلیت وایرلس و شبکه بیشتر توضیح بدید(تنضیمات IP ، از کامپیوتر به LCD میشه وصل شد یا از LCD به کامپیوتر)
قابلیت DLNA چی هست؟
چجوری باید محتویات درایو های نوتبوکم (فیلم،موزیک...) رو توی LCD ببینم؟ (از طریق وایرلس و LAN)
دوستان کسی نبود جواب بده؟
ALIREZA740
18-01-2011, 23:21
با درود
بنده lcd یکی از دوستان را که مدل الجی 660 بود دیجیتال تیونر آن را با کنترل مادر فعال کردم وکانال ها را دریافت می کنم در تبریز که چهار پنج روزه امواج به صورت دیجیتال ارسال می شه 10 کانال.
سونی سنتر ارک تبریز.
ديروز يك هارد seagate 500 خريدم. ميخام پارتيشن بندي كنم و توش فيلم بريزم.
آيا اين تي وي ميتونه فرمت NTFS را بشناسه يا نه؟
raoofsmh
19-01-2011, 14:27
ديروز يك هارد seagate 500 خريدم. ميخام پارتيشن بندي كنم و توش فيلم بريزم.
آيا اين تي وي ميتونه فرمت NTFS را بشناسه يا نه؟
بله. مشكلي با NTFS نداره. من يه هارد WD 500 آداپتوري بهش وصل كردم كه بصورت NTFS فرمت شده.
raoofsmh
19-01-2011, 15:09
با سلام
من اين تلويزيون رو يه ماهه كه دارم. موقع پخش فايلهاي تصويري از روي هارد يا فلش (البته نه همه فايلها) گهگاه روي تصوير سايه هايي رو ميبينم كه به سرعت ظاهر و ناپديد ميشن. سرعتشون در حد كسر ثانيه هست ولي من حساسم و متوجه ميشم. البته هر لحظه در يك قسمت از تصوير ظاهر ميشن. كسي هست كه تابحال توجه كرده باشه؟ ايراد از فايل تصويريه يا تلويزيون؟ چرا همين فايلارو وقتي تو لپ تاپ مي بينم اين مشكل رو ندارن؟ اگه كسي اين تجربه رو داشته بگه!
ممنون
دوست عزیز اگر منظور شما از مبدل دیجیتال همین دستگاه های پخش دیجیتال که در فروشگاه ها موجود است را می گوید.
این دستگاه کار پردازش را انجام میدهد و فقط تی وی وظیفه نشان دادن را دارد.
یعنی اگر تی وی شما هم خاموش باشد اصلا دستگاه دیجیتال به تی وی وصل نباشد و شما برنامه را ضبط کنید برنامه شما ضبط شده و مشکلی ندارد.
با تشکر.
هادی
ببخشید بزرگوار
منظور من گیرنده های دیجیتال مثل xvision است که امکان ضبط برنامه تلویزیون روی usb دارند . سوال من این است که چون خود 660 تیونر دیجیتال دارد آیا همزمان می توان از گیرنده دیجیتال هم استفاده کرد ؟
ShetabIT
19-01-2011, 18:58
سلام دوستان
قابلیت DLNA چی هست؟
raoofsmh
20-01-2011, 15:13
بله فرمتهای mkv و flv رو پخش میکنه. در مورد قابلیت وایرلس، خودش وایرلس نداره و باید دستگاهش رو جداگانه تهیه کرد و بهش وصل کرد. یعنی قابلیت کنترل دستگاه وایرلس رو داره. DLNA هم قابلیتی هست که توسط اون شما می تونید با استفاده از کابل LAN یا وایرلس به کامپیوتر یا لپ تاپ وصل بشید و وارد پوشه ها بشید و فایلهای مورد نظرتون رو روی تلویزیون تماشا کنید. البته من که ازش استفاده کردم نتونست فایلهای تصویری رو پخش کنه. فقط عکس و آهنگ رو از طریق LAN پخش کرد. برای استفاده از DLNA به نرم افزار NERO media home احتیاج دارید که همراه tv بهتون میدن. ضمنا این تلویزیون گیرنده دیجیتال هم داره و کیفیت tv بسیار خوبی رو ارایه میکنه.
ShetabIT
23-01-2011, 15:09
بله فرمتهای mkv و flv رو پخش میکنه. در مورد قابلیت وایرلس، خودش وایرلس نداره و باید دستگاهش رو جداگانه تهیه کرد و بهش وصل کرد. یعنی قابلیت کنترل دستگاه وایرلس رو داره. DLNA هم قابلیتی هست که توسط اون شما می تونید با استفاده از کابل LAN یا وایرلس به کامپیوتر یا لپ تاپ وصل بشید و وارد پوشه ها بشید و فایلهای مورد نظرتون رو روی تلویزیون تماشا کنید. البته من که ازش استفاده کردم نتونست فایلهای تصویری رو پخش کنه. فقط عکس و آهنگ رو از طریق LAN پخش کرد. برای استفاده از DLNA به نرم افزار NERO media home احتیاج دارید که همراه tv بهتون میدن. ضمنا این تلویزیون گیرنده دیجیتال هم داره و کیفیت tv بسیار خوبی رو ارایه میکنه.
خیلی ممنونم دوست عزیز
اینجوری که شما گفتید وایرلسش که هیچی LAN هم اگر فیلم نتونه پخش کنه که خیلی بده عملأ چندان فایده ای نداره :44:
من میخوام بتونم فیلم های داخل کامپیوتر یا لبتاپم رو به راهتی روی LCD ببینم انگار به این راحتی ها نمبشه:44:
arash660
27-01-2011, 11:13
با سلام به آقا هادی و دوستان سایت . من خیلی وقته که مطالب این سایت رو دنبال می کنم .با توجه به راهنمایی های شما حدود یک ماه پیش یک ال سی دی 42 اینچ ال جی مدل ld660 خریدم که واقعا عالیه حقیقتش قبلا راجع به مارک ال جی طور دیگه ای فکر می کردم ولی الان می بینم که حداقل این مدل خیلی عالیه . اما یه مشکلی دارم که می خواهم راهنمایی کنید . بعد از نصب دستگاه توسط نمایندگی متوجه شدم که دستگاه 260 ساعت کارکرده ( از روی تایمر کارکرد در منوی تنظیمات ) و خوب که دقت کردم توی جای پیچهاش کمی خاک گرفتگی دیده میشد البته کارتن ظاهرا آک بود و همه چسبها و لیبل های دستگاه سر جاشون حتی پایه دستگاه هم خیلی تمیز بود . پس از تماس های فراوان با فروشگاه شهروند ( از شهروند خریدم ) و شرکت گلدیران و اثبات اینکه دستگاه کارکرده است . گلدیران گفت به ما ارتباطی نداره و فروشنده باید مشکلتو حل کنه فقط میتونی بری شکایت کنی . فروشنده هم پذیرفت که دستگاه کارکرده و گفت بررسی کردیم این دستگاه ازش در یک نمایشگاه محصولات ال جی در برج میلاد برای معرفی مدلهای جدید ال جی استفاده شده چون این مدل جدیده ( مال من تولید ماه آگوست است )اما گناهشو به گردن شرکت انداخت و گفت ما همینطور جنسو تحویل گرفتیم و نمیدونستیم کارکرده است و حتی گفت ال سی دی های پشت ویترینی را شرکت میاد می بره و به قیمت ارزونتر می فروشه و ما فقط جنس آک می فروشیم بعد گفت یا صبر کنید تا برامون جنس بیاد عوضش کنیم یا اینکه 150 هزار تومن تخفیف بگیرین که من گفتم صبر می کنم البته الان 37 روزه که منتظرم و هر بار مراجعه کردم میگن هنوز برامون جنس نیامده صبر کن البته بهم رسید دادن که عوض کنند حال چند تا سوال داشتم که لطف کنید جواب بدید 1- به نظر شما چکار کنم تخفیف 150 هزاری را قبول کنم یا صبر کنم عوض کنند البته دستگاه هیچ مشکلی نداره و الان دارم استفاده می کنم واقعا عالیه اینم بگم بارکدشو با نرم افزار چک کردم ظاهرا مونتاژ ایرانه از سوراخ های پشتش هم دقت کردم پشت پنلش برچسب ساخت چین خورده 2- آیا اینها می تونن زمان کارکرد را صفر کنن مثلا یه دستگاه کارکرده دیگه واسم بیارن 3- واقعا فروشنده ها با ال سی دی های پشت ویترینی چکار می کنن باتشکر
pedramgolchin
07-02-2011, 14:42
حیف که با کنسولهای بازی مشکل داره این تلوزیون تو فکر خریدش بودم
میشه بګید مشکل این ال سی دی با کنسول چیه؟؟؟
من اینو خریدم فقط واسه بازی
الانم بهش xbox360 وصل کردم و تو این چند ماهه خیلی ازش راضیم
جالبه که میګید مشکل داره
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
با سلام به آقا هادی و دوستان سایت . من خیلی وقته که مطالب این سایت رو دنبال می کنم .با توجه به راهنمایی های شما حدود یک ماه پیش یک ال سی دی 42 اینچ ال جی مدل ld660 خریدم که واقعا عالیه حقیقتش قبلا راجع به مارک ال جی طور دیگه ای فکر می کردم ولی الان می بینم که حداقل این مدل خیلی عالیه . اما یه مشکلی دارم که می خواهم راهنمایی کنید . بعد از نصب دستگاه توسط نمایندگی متوجه شدم که دستگاه 260 ساعت کارکرده ( از روی تایمر کارکرد در منوی تنظیمات ) و خوب که دقت کردم توی جای پیچهاش کمی خاک گرفتگی دیده میشد البته کارتن ظاهرا آک بود و همه چسبها و لیبل های دستگاه سر جاشون حتی پایه دستگاه هم خیلی تمیز بود . پس از تماس های فراوان با فروشگاه شهروند ( از شهروند خریدم ) و شرکت گلدیران و اثبات اینکه دستگاه کارکرده است . گلدیران گفت به ما ارتباطی نداره و فروشنده باید مشکلتو حل کنه فقط میتونی بری شکایت کنی . فروشنده هم پذیرفت که دستگاه کارکرده و گفت بررسی کردیم این دستگاه ازش در یک نمایشگاه محصولات ال جی در برج میلاد برای معرفی مدلهای جدید ال جی استفاده شده چون این مدل جدیده ( مال من تولید ماه آگوست است )اما گناهشو به گردن شرکت انداخت و گفت ما همینطور جنسو تحویل گرفتیم و نمیدونستیم کارکرده است و حتی گفت ال سی دی های پشت ویترینی را شرکت میاد می بره و به قیمت ارزونتر می فروشه و ما فقط جنس آک می فروشیم بعد گفت یا صبر کنید تا برامون جنس بیاد عوضش کنیم یا اینکه 150 هزار تومن تخفیف بگیرین که من گفتم صبر می کنم البته الان 37 روزه که منتظرم و هر بار مراجعه کردم میگن هنوز برامون جنس نیامده صبر کن البته بهم رسید دادن که عوض کنند حال چند تا سوال داشتم که لطف کنید جواب بدید 1- به نظر شما چکار کنم تخفیف 150 هزاری را قبول کنم یا صبر کنم عوض کنند البته دستگاه هیچ مشکلی نداره و الان دارم استفاده می کنم واقعا عالیه اینم بگم بارکدشو با نرم افزار چک کردم ظاهرا مونتاژ ایرانه از سوراخ های پشتش هم دقت کردم پشت پنلش برچسب ساخت چین خورده 2- آیا اینها می تونن زمان کارکرد را صفر کنن مثلا یه دستگاه کارکرده دیگه واسم بیارن 3- واقعا فروشنده ها با ال سی دی های پشت ویترینی چکار می کنن باتشکر
۱۵۰ هزار رو قبول کن دوست عزیز
البته اګه ال سی دی مشکلی نداشته تو این مدت و پشتش باز نشده باشه:11:
حالا سوال من:
ما دوتا ال سی دی ال جی داریم lcd660 , lh500 حالا میخام تلویزیون دیجیتالش رو فعال کنم ولی میګن باید نمایندګیش بیاد و ۱۰۰۰۰تومن بابت هر ال سی دی میګره تا فعالش کنه ولی تاپیک رو که دنبال کردم چند نفر از دوستان موفق شدن فعالش کنن
اګه ممکنه من رو راهنمایی کنید تا فعال کنم
خیلی خیلی ممنون
arash660
07-02-2011, 19:50
دوست عزیز اگه سرویسکار بیاد که با کنترل مخصوص وارد منو مخفی میشه و تنظیم میکنه اما راه دیگش تا جایی که من متوجه شدم با نرم افزار ir remote هست که روی گوشی n73 نصب کنی و از طریق اون وارد منو مخفی بشی اگه مطالب تاپیکها رو دنبال کنی متوجه میشی.البته ظاهرا این کار خطرناکه و ممکنه به دستگاه آسیب بزنه
arash660
14-02-2011, 20:02
دوستان من lg ld660 دارم
1- چطور باید هارد رو بهش وصل کنم . و نوع هارد (sata یا ide ) تفاوتی داره یا نه
2- قابلیت dlna چطور فعال می شود من با کابل کراس لب تاب رو به tv وصل کردم و تنظیمات رو هم روی اتوماتیک قرار داد نرم افزار رو هم نصب کردم ولی وصل نشد
3-فایل های wmw و dat رو هم اجرا نمی کنه . راهی داره یا نه
با تشکر
helllove11
23-02-2011, 11:22
سلام دوستان من میخوام 37 اینچ ال جی 660 رو بگیرم و فقط می خواستم بدونم ورودی پی سی داره؟ و با کیفیت خوب بهش متصل میشه و اینکه با کابل اچ دی ام آی اگه به لپتاپ وصل کنم چقدر تاخیر در نمایش تصویر داره؟ چون به یه ال ای دی سامسونگ وصل کردم خیلی تاخیرش زیاد بود و قابل قبول نبود.
از همه دوستان مخصوصا دوستانی که وقت میذارن و جواب میدن تشکر میکنم.
arash660
23-02-2011, 17:48
من ld660 دارم البته 42 اینچ
ورودی pc داره- با لپ تاب چک نکردم فردا چک می کنم خبرشو میدم.
ولی درکل بهترین lcd مدل ال جی هست .
arash660
26-02-2011, 13:21
سلام دوستان من میخوام 37 اینچ ال جی 660 رو بگیرم و فقط می خواستم بدونم ورودی پی سی داره؟ و با کیفیت خوب بهش متصل میشه و اینکه با کابل اچ دی ام آی اگه به لپتاپ وصل کنم چقدر تاخیر در نمایش تصویر داره؟ چون به یه ال ای دی سامسونگ وصل کردم خیلی تاخیرش زیاد بود و قابل قبول نبود.
از همه دوستان مخصوصا دوستانی که وقت میذارن و جواب میدن تشکر میکنم.
چک کردم خیلی سریع و روان بود .عالی
helllove11
02-03-2011, 14:49
ممنون آرش جان
قبل یا بعد عید میگیرمش این 37 LCD660 :31:
zehneziba11
04-03-2011, 19:42
سلام خدمت همگی
از اساتید عزیز کمک میخوام
TV LG660 تازه خریدم و کانالهای دیجیتالش هم فعال کردم حالا یه مشکل دارم اونم اینه که صدا یک مقدار زودتر از تصویر میاد نمیدونم باید چیکار کرد اگه تنظیمات داره لطفا راهنمایی کنید ، اگه دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن لطفا بگن چه کار کنم
zehneziba11
06-03-2011, 18:25
سلام خدمت همگی
TV LG660 تازه خریدم و کانالهای دیجیتالش هم فعال کردم حالا یه مشکل دارم اونم اینه که صدا یک مقدار زودتر از تصویر میاد نمیدونم باید چیکار کرد اگه تنظیمات داره لطفا راهنمایی کنید ، اگه دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن لطفا بگن چه کار کنم
کسی نیست مارو راهنمایی کنه...؟
به خدا به مشکل برخوردم
لطفا راهنمایی کنید
moslem47
06-03-2011, 20:04
سلام
در مدل 37 اینچ:
usb چه فرمت هایی را نشون میده؟
ایا قابلیت ضبط برنامه ها هم است؟
تلتکست داره؟
حدود قیمتش چنده؟
greenmidi
06-03-2011, 23:27
سلام
حدود 4 ماهه من این تلویزیون رو خریدم و ازش خیلی راضیم
اگه سوالی بود در خدمتیم
arash660
07-03-2011, 09:14
سلام
در مدل 37 اینچ:
usb چه فرمت هایی را نشون میده؟
ایا قابلیت ضبط برنامه ها هم است؟
تلتکست داره؟
حدود قیمتش چنده؟
غیر از dat و wmv تقریبا همه فرمت ها رو اجرا میکنه
قابلیت ضبط فیلم نداره
تلتکست هم داره
قیمت هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash660
07-03-2011, 09:21
کسی نیست مارو راهنمایی کنه...؟
به خدا به مشکل برخوردم
لطفا راهنمایی کنید
-اگه گارانتی داره با گلدیران تماس بگیر
-و یا کانالها رو پاک کن یه بار دیگه سرچ کن شاید مشکل حل شد.
moslem47
07-03-2011, 14:08
غیر از dat و wmv تقریبا همه فرمت ها رو اجرا میکنه
قابلیت ضبط فیلم نداره
تلتکست هم داره
قیمت هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو همین سایت سایز 37 اینچ را زده تلتکست نداره.
zehneziba11
07-03-2011, 17:44
دوستان زیر نویس فیلمها رو باید چه جوری فعال کرد ..?
من یه فیلم با فرمت mkv داخل یه فلش USB دارم که فایل زیرنویسشم داخل همون فولدر هستش ولی وقتی از منو داخل فولدر میرم فایل های زیرنویس رو نشون نمیده در نتیجه موقع تماشای فیلم زیرنویس رو نمایش نمیده :41:
لطفا راهنمایی کنید:42:
arash660
07-03-2011, 18:52
تو همین سایت سایز 37 اینچ را زده تلتکست نداره.
من خودم 42 اینچش رو دارم تلتکست داره . سایت گلدیران رو نگاه کردم چیزیی ننوشته بود. بهتره از فروشنده بپرسی
zehneziba11
08-03-2011, 18:19
دوستان زیر نویس فیلمها رو باید چه جوری فعال کرد ..?
من یه فیلم با فرمت mkv داخل یه فلش USB دارم که فایل زیرنویسشم داخل همون فولدر هستش ولی وقتی از منو داخل فولدر میرم فایل های زیرنویس رو نشون نمیده در نتیجه موقع تماشای فیلم زیرنویس رو نمایش نمیده :41:
لطفا راهنمایی کنید:42:
از دوستان بازم انتظار دارم مثل قبل راهنمایی کنن:40:
arash660
09-03-2011, 16:01
از دوستان بازم انتظار دارم مثل قبل راهنمایی کنن:40:
فرمت زیرنویس چیه ؟
دوستان من میخوام 42 اینچ این مدل رو سفارش بدم میخواستم بدونم شما راضی هستین و اینکه فرمت MKV رو پخش میکنه با USB 2.0 ?
t_tanhayam
10-03-2011, 01:28
دوستان من میخوام 42 اینچ این مدل رو سفارش بدم میخواستم بدونم شما راضی هستین و اینکه فرمت MKV رو پخش میکنه با USB 2.0 ?
USB اين پنل ميتونه كانتينر هاي MKV رو اجرا كنه تا رزولوشن 1080P
و البته USB V 2.0 هست
zehneziba11
10-03-2011, 10:10
فرمت زیرنویس چیه ؟
داخل فولدر زیرنویس دو تا فایل هست یکی با پسوند idx و اون یکی با پسوند sub
t_tanhayam
10-03-2011, 13:12
داخل فولدر زیرنویس دو تا فایل هست یکی با پسوند idx و اون یکی با پسوند sub
-عزيز فرمت sub/idx رو نميتونه اجرا كنه (يعني هيچ hdtv نديدم بتونه اجرا كنه)
-بايد فرمت srt رو داخل فولدر بريزين
zehneziba11
12-03-2011, 10:49
سلام
چطوری میشه از حالت ----T خارج شد یا بهتر بگم ----T رو موقت غیر فعال کرد و از گیرنده معمولی آنتن {غیر دیجیتال} استفاده کرد و هر وقت که مایل بودیم دوباره به حالت ----T برگردیم و اونو فعال کنیم
ممنون
t_tanhayam
12-03-2011, 12:24
سلام
چطوری میشه از حالت ----T خارج شد یا بهتر بگم ----T رو موقت غیر فعال کرد و از گیرنده معمولی آنتن {غیر دیجیتال} استفاده کرد و هر وقت که مایل بودیم دوباره به حالت ----T برگردیم و اونو فعال کنیم
ممنون
-دقيقا نميدونم ولي زمانيكه داري سرچ ميكني همه شبكه هارو هم انالوگ و هم ديجيتال سرچ كن
-بعد ميتوني بري روي شبكه هاي انالوگ
arash660
12-03-2011, 19:36
سلام
ممنون
1- موقع سرچ کردن میتونی حالت آنالوگ سرچ کنی
2- اگه هم قبلا همه رو سرچ کرده ای میتونی کانالها را مرتب کنی و دیجیتالها رو پاک کنی
amir1055
15-03-2011, 08:50
سلام خدمت همگی
سلام به همه دوستان من هم دو روزه که یه 37LCD660 خریدم.
مشکل این دوستمون رو دارم یعنی اول صدا میاد و بعد تصویر که کمی آزار دهندست. البته نه روی همه کانالها
روی 2 3 تاش اینطوریه.
زنگ زدم به ال جی گفتن اشکال از فرستندست بعد زودی قطع کردن راستش زیاد از برخوردشون خوشم نیومد.
کاری که گفتید (دوباره سرچ کردن کانال) رو هم انجان دادم فایده ای نداشت.
کسی این مشکل رو داشته که حل شده باشه ؟
ضمنا رو تصاویر دریافتی با گیرنده دیجیتال داخلی با اینکه تصاویر بدون سایه و رنگ های زنده ای هستند ولی کمی محو هستند مثلا صورتها اگر در فاصله ای کمی دور باشن قابل تشخیص نیستن. این ممکنه از تنظیم آنتن هوایی باشه؟
amir1055
15-03-2011, 21:43
چه خوب بالاخره تایید شد :20:
یه سوال دیگه هم از اساتید داشتم.
با اینکه این یه پنل 200هرتزه ولی در مواقعی که حتی حرکت تصویر آرامه ولی در موقع حرکت تصویر کمی بلور میشه و وقتی حرکت متوقف میشه همه چیز خوبه. باید چیزی رو تنظیم کنم ؟
راستی وقتی رو یه کانالی (ماهواره) کلید info رو از رو remote میزنم بالای تصویر مینویسه
50hz 576i 4:3
خب 576i رو که نمیدونم ولی بقیه رو میشه به 16:9و 200هرتز تغییر داد؟ اینطوری که من دارم تصویر رو دریافت میکنم نسبت به سامسونگ قدیمی b670 که قبلا داشتم یه پسرفت چشمگیر بحساب میاد.
مگه اینکه تنظیم خاصی داشته باشه که خواهش میکنم من رو بی نصیب نذارید. مرسی :20:
arash660
16-03-2011, 21:44
چه خوب بالاخره تایید شد :20:
یه سوال دیگه هم از اساتید داشتم.
با اینکه این یه پنل 200هرتزه ولی در مواقعی که حتی حرکت تصویر آرامه ولی در موقع حرکت تصویر کمی بلور میشه و وقتی حرکت متوقف میشه همه چیز خوبه. باید چیزی رو تنظیم کنم ؟
راستی وقتی رو یه کانالی (ماهواره) کلید info رو از رو remote میزنم بالای تصویر مینویسه
خب 576i رو که نمیدونم ولی بقیه رو میشه به 16:9و 200هرتز تغییر داد؟ اینطوری که من دارم تصویر رو دریافت میکنم نسبت به سامسونگ قدیمی b670 که قبلا داشتم یه پسرفت چشمگیر بحساب میاد.
مگه اینکه تنظیم خاصی داشته باشه که خواهش میکنم من رو بی نصیب نذارید. مرسی :20:
دوست عزیز تیونر دیجیتال این مدل کیفیت خیلی عالی داره شما با هیچ ستاپ باکسی ( مبدل های گیرنده دیجیتال اکسترنال )این کیفیت رو نخواهید داشت. منطقه سکونت شما کجاست چون دربعضی نقاط استان تهران یک کانال با دو فرکانس دریافت می شود باید فرکانس قویتر رو انتخاب کنی
در مورد بلور تصویر این تلویزیون در حالت عادی تنظیم کارخانه ای روی ترو موشن کم تنظیم شده میتونی توی تنظیمات بری و ترو موشن رو زیاد کنی
576 مربوط به نوع سیستم پخش شبکه هاست و ارتباطی به تلویزیون نداره و جزء کانال های sd است اگه یه کانال hd رو بگیری خواهی دید که 720 یا 1080 رو خواهد نوشت و حالت پخش تصویر رو هم میتونی روی 4:3 یا 16:9 و .. بگذاری البته به سیستم پخش کاناله هم مربوطه
اگه سوال دیگه بود درخدمتیم
amir1055
16-03-2011, 22:49
متشکرم از پاسختون
حالت کارخونه ای رو متوجه نشدم منظورتون رو. اگه منظورتون mode setting هست که اون رو به home use تغییر دادم.
سایر تنظیمات (اهمش) به اینصورته :
aspect ratio = 16:9
energy saving = off
picture mode = vivid
trumotion = high
اگه چیزی رو باید ست کنم یا تغییری بدم خواهش میکنم بگید تا مشکل مام حل بشه.
بازم ممنونم.
amir1055
16-03-2011, 22:51
متشکرم از پاسختون
حالت کارخونه ای رو متوجه نشدم منظورتون رو. اگه منظورتون mode setting هست که اون رو به home use تغییر دادم.
energy saving = off
picture mode = vivid
trumotion = high
محل سکونتم بلوار کشاورزه.
بازم ممنونم.
متشکرم از پاسختون
energy saving = off
picture mode = vivid
trumotion = high
محل سکونتم بلوار کشاورزه.
بازم ممنونم.
بعضی از کانالهارو منم که با انتن دیجیتال میگیرم بعضی موقع ها تصویر و صدا فاصله دارن
فکر کنم از فرستنده باشه
ضمنا trumotion = high موقع دیدن فیلمهای معمولی که حرکات سریع زیادی ندارن
روی مدیوم قرار بدید
amir1055
18-03-2011, 10:28
مشکل با بلور شدن تصویر همچنان پابرجاست.
همونطور که گفتم وقتی رو یه کانال ماهواره کلید info رو از رو remote میزنم بالای تصویر مینویسه
نمیشه 50هرتز رو به 100 یا 200هرتز تغییر داد ؟ یا 4:3 رو به 16:9 ؟ من اون رو تو قسمتaspect ratioبه 16:9 تغییر دادم وای وقتی info و میزنم همون 4:3 رو میزنه و البته 50هرتز هم هیج تغییری نمیکنه (چه trumotion بالا باشه چه پایین چه خاموش).
arash660
18-03-2011, 12:48
مشکل با بلور شدن تصویر همچنان پابرجاست.
همونطور که گفتم وقتی رو یه کانال ماهواره کلید info رو از رو remote میزنم بالای تصویر مینویسه
نمیشه 50هرتز رو به 100 یا 200هرتز تغییر داد ؟ یا 4:3 رو به 16:9 ؟ من اون رو تو قسمتaspect ratioبه 16:9 تغییر دادم وای وقتی info و میزنم همون 4:3 رو میزنه و البته 50هرتز هم هیج تغییری نمیکنه (چه trumotion بالا باشه چه پایین چه خاموش).
50hz مربوط به سیستم پخش تلویزیونی در کشور ها است که در استانداردccir تعداد خطوط تصویردر سیستم پال و سکام( در ایران و قسمتهایی از اروپا ) 625 خط و فرکانس میدان 50هرتز است و در استاندارد fcc برای سیستم ntsc ( در آمریکا ) تعداد خطوط تصویر 525خط و فرکانس میدان 60 هرتز است که با میزان نوسان برق شهر برابر است در کشور ما هم که 50 هرتز است و این ارتباطی با ترو موشن نداره که هر پنلی یه میزان خاصی داره شما در منوی تنظیمات میتونید ترو موشن رو کم زیاد و یا روی متوسط بگذارین که در واقع در تصاویر با سرعت بالا مثل تصاویر ورزشی و game تروموشن بالاتر باشد بهتر است
4:3 و 16:9 هم فرمت پخش یک شبکه تلویزیونی است اگر یک شبکه با فرمت 16:9 پخش شود در پخش تصاویر کل پنل تصویر خواهد داشت و این شبکه در پخش تصاویر با فرمت 4:3 دو طرف تصویر کوچک خواهد بود ( درصورتیکه در منو ratio ابعاد تصویر رو 16:9 انتخاب کرده باشین )
با زدن کلید info شما این جزئیات رو میبیند که توسط شما قابل تغیر نیست یعنی سیستم پخش فرستنده به این صورت بوده تصاویر را با فرمت 4:3 و فرکانس میدان 50 هرتز نمایش میده
آنتن و سیمش رو هم چک کن منطقه شما نباید مشکل داشته باشه
mkIANI_en
22-03-2011, 01:58
سلام دوستان عزیز
حالا سوال من:
ما دوتا ال سی دی ال جی داریم lcd660 , lh500 حالا میخام تلویزیون دیجیتالش رو فعال کنم ولی میګن باید نمایندګیش بیاد و ۱۰۰۰۰تومن بابت هر ال سی دی میګره تا فعالش کنه ولی تاپیک رو که دنبال کردم چند نفر از دوستان موفق شدن فعالش کنن
اګه ممکنه من رو راهنمایی کنید تا فعال کنم
خیلی خیلی ممنون
به غیر از راهی که فکر کنم یکی از دوستان داد ( با n73 ) هیچ راه دیگه ای نداره برا فعال کردنش ؟؟
mkIANI_en
23-03-2011, 15:45
سلام دوستان
من بالاخره تونستم با n73 دیجیتال رو فعال کنم ولی قدرت سیگنال و کیفیت رو صفر میزنه و باید چیکار کنم ؟
چرا هیچ چیز نشون نمیده ؟
persian_m
25-03-2011, 11:25
دوستان ال سی دی 560 با 660 چه فرقی داره
hesam1985
26-03-2011, 12:40
سلام دوستان
من قبلا میتونستم با lcd660 فیلمهای youtube رو ببینم ولی اخیرا امکان پذیر نیست
به گمونم فیلتر شده اگه راه حلی داره لطفا راهنمایی کنید
ضمنا اگه میشه دوباره درباره فعال کردن --- دستگاه با n73 توضیح بدین
توی پستها چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان
لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنمائی فرمایند که چه راههائی برای ضبط برنامه هائی که از lcd660 پخش میشوند
وجود دارد و به چه وسائلی احتیاج می باشد؟
t_tanhayam
27-03-2011, 12:29
سلام دوستان
من قبلا میتونستم با lcd660 فیلمهای youtube رو ببینم ولی اخیرا امکان پذیر نیست
به گمونم فیلتر شده اگه راه حلی داره لطفا راهنمایی کنید
ضمنا اگه میشه دوباره درباره فعال کردن --- دستگاه با n73 توضیح بدین
توی پستها چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
-عزيز فكر ميكنم بايد تاپيك زير رو مطالعه كنيد :
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
با سلام خدمت همه دوستان
لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنمائی فرمایند که چه راههائی برای ضبط برنامه هائی که از lcd660 پخش میشوند
وجود دارد و به چه وسائلی احتیاج می باشد؟
-شما بايد وسايلي رو كه قابليت pvr يا ركورد دارند تهيه كنيد
تعدادي dvd player با مارك هاي معتبر وجود داره كه هارد داخلي ويا خارجي متصل ميشه و ركورد ميكنند از ورودي ها
-تعدادي از دستگاههاي ----t قابليت ذخيره روي فلش يا هارد رو دارند
و....
amir1055
29-03-2011, 20:09
سلام دوستان
حدود 10روز طول کشید تا تونستم یه فیلم fullhd دانلود کنم (با حجم 11گیگ). ولی متاسفانه وقتی میخوام اونو اجرا کنم (با هارداکسترنال
به lcd وصل میشم) میگه audio not supported.
تصویرو بخوبی دارم ولی هیچ صدایی ندارم. ضمنا صدا بصورت DTS هست. یعنی با DTS مشکل داره ؟
باید چیکار کنم که صداش درست بشه ؟ نرم افزار خاصی میشناسید که مفید باشه؟
راستی زیرنویس فارسی رو هم (srt) از چپ به راست مینویسه !!!
ALIREZA740
30-03-2011, 21:33
با درود دوست عزیز
الجی فرمت dts را پشتیبانی نمی کنه
شما به دو نوع نرم افزار ساده ولی در نوع خود حرفهای نیاز دارید.
MKVtoolnix
dts to ac3
با اولی بعد از این که فیلم را وارد نرم افزار کردید می توانید صدا را جداسازی کرده و فیلم را نگه دارید
بهد با دومی صدایی که استخراج کردید را به ac3 تبدیل کرده بعد دوفایل صدا وتصویر را باهم سینک کنید
من به طور خلاصه عرض کردم
اگر مشکلی بود اعلام فرمایید.
hesam1985
31-03-2011, 22:33
[QUOTE=t_tanhayam;5967680]-عزيز فكر ميكنم بايد تاپيك زير رو مطالعه كنيد :
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
خیلی ممنون
ولی در مورد youtube آیا این مشکلو شما هم دارین؟
(اینکه error میده )
greenmidi
01-04-2011, 18:05
آیا کسی لینکی داره که بشه با دانلود اون این تلوزیون رو آپدیت کرد؟
pedramgolchin
06-04-2011, 00:28
آیا کسی لینکی داره که بشه با دانلود اون این تلوزیون رو آپدیت کرد؟
دوست عزیز کابل شبکه تون رو به پشت ال سی دی وصل کنید خودش اګه آپدیت جدیدی باشه اتوماتیک انجام میده
یکی از دوستان این سوال رو توی پ.خ پرسیدن و از اونجایی که ممکن بود واسه بقیه دوستان هم سوال باشه اینجا میزارم:
حالا جوابهای من که فقط نظر شخصی منه و ممکنه غلط باشه:
1- کیفیت پخش فوتبال خیلی خیلی خوبه من تلویزیون دیجیتالش رو فعال کردم و واقعا دارم ازش لذت میبرم (همین الان که دارم پست میدم realmadrid ۴تا به تاتنهام زد:31: ولی عشق است بارسا)
2- نه عزیزم نیازی به آداپتور نداره فقط باید از قابلیت dlna اون استفاده کنید یعنی اګه یه مودم روتر داشته باشید میتونید ال سی دی رو به مودم روتر وصل کنید با کابل و لپ تاپ رو هم به همین صورت بعد این دوتا همدیګه رو پینګ ping میکنن و میشناسن و میتونید فایلهای روی هارد رو به اشتراک بزارید خیلی خیلی سادست
3- من لپتاپم رو با کابل hdmi به ال سی دی وصل میکنم و روی resulation لپتاپ یعنی just scan تنظیم میکنم و ازش راضیم
4- بله میتونه پخش کنه
در کل ازش خیلی راضیم با اینکه از اون یکی ال سی دی که lh500 هستش هم راضی ام ولی این یه چیز دیګست:40::40:
hesam1985
14-04-2011, 20:57
سلام دوستان
آیا وقتی با lcd تون وارد youtube میشین error میگیره؟
آیا فیلتر شده؟
اگه آره ، چه راه حلی داره؟
من 37 اینچ 660 دارم اصلا نمی دونم چطوری می شه وارد یوتیوب شد چکار کنم. netcast رو که می زنم فقط 3 تا سایت پیشفرض می ده که یوتیوب نیست توش
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
راستی من زیرنویس با فرمت Srt هم که می زارم اجرا نمی کنه. تو یک فولدره هم نام فیلمم هست. کلی زحمت کشیدم 7 گیگ فول اچ دی فیلم پالپ فیکشن رو دانلود کردم. کمک کنه یکی
hesam1985
19-04-2011, 21:05
وقتی وارد منوی netcast میشی دکمه قرمزو بزن، وارد setup میشی بعدش تو قسمت service region اگه هر کشوری رو به جز ایران انتخاب کنی سایتهای بیشتری نشون میده، ازبین کشورا فکر میکنم هند گزینه های بیشتری داره . فقط من یه مشکلی دارم اونم اینه که ظاهرا youtube فیلتره،اگه شما تونستی وارد بشی بهم بگو.
در مورد srt هم اصولا اگه فایل srt و فیلم دقیقا همنام باشن نباید مشکلی باشه، با یه فیلم دیگه امتحان کن.
ali_sh_78
27-04-2011, 22:01
سلام به همگی
الان حدود یک هفته هست که یه 37 اینچی 660 خریدم.
فعلا مشکل اصلی من زیرنویس فیلمهایی که با usb پخش میکنم.
زیرنویسش فارسی نیست(با یه فنت ناشناخته نشون میده)
چکار باید بکنم؟
سلام دوستان کسانیکه الجی 42 و47 اینچ و55 اینچ دارند لطفا ابعادشو به من بگویند مخصوصا عرض تلویزیونو؟
arash660
30-04-2011, 17:37
برای 42 اینچ قطر خود پنل بدون قاب 107 سانتیمتر است
ارش خان کلا عرضش با قاب چنده؟
amir1055
11-05-2011, 08:02
دوستان lcd منم هرچی srt هست رو از چپ به راست (مثله آینه) نشون میده. تنظیمی چیزی داره ؟ باید چیکار کنم؟
zehneziba11
12-05-2011, 09:50
دوستان lcd منم هرچی srt هست رو از چپ به راست (مثله آینه) نشون میده. تنظیمی چیزی داره ؟ باید چیکار کنم؟
خیر تنظیمات خاصی برای این موضوع وجود نداره
فیلمهای دیگه رو امتحان کن ببین برای همه فیلم ها این مشکل وجود داره یا نه
به احتمال زیاد اشکال از زیرنویس همین فیلم باشه
موفق باشید
amir1055
21-05-2011, 08:21
متشکرم جناب zehneziba11 ولی مشکل از زیرنویس و فیلم ها نیست. اتفاقا تنظیم خاصی داره !
متوجه شدم مشکل به این صورت حل میشه که باید همه تنظیمات رو فارسی کنیم (خصوصا منوها-مال من انگلیسی بوده). وقتی اینکارو کنیم راست به چپ بودن روی زیرنویس ها هم اعمال میشه. اینو گفتم برا کسانی که شاید مشکل من رو داشته باشن.
حالا مشکل من ثابت نبودن جای زیرنویس که دائم روی صفحه جابجا میشه. پایین صفحه، بالای صفحه وسط صفحه (عمودی جابجا میشه).
ahsant123
24-05-2011, 13:07
من میخوام این lcd فقط برا بازی با کنسول ps3 بخرم . کل صفحه های تاپیکو خوندم . یکی میگه واسه بازی خوبه ، یکی میگه نه خوب نیست . لطفا کسی که تست کرده بیاد و کمک کنه .
چون من سری 5 سامسونگ دارک ولی خوب نیست اصلا ، تو بازی فوتبال کم میاره چشمو بدجور اذیت میکنه.
kambiz11000
26-05-2011, 17:34
زاویه دید 178 درجه بالا/پایین/چپ/راست/ داره؟ پورت HDMI PC رو ساپورت میکنه؟ چون میخوام به pc وصل کنم .
arash660
28-05-2011, 13:03
بله . hdmi رو روی لپ تاب ساپورت می کنه. خودم تست کرده ام. زاویه دید هم ok است
kambiz11000
29-05-2011, 04:41
با L42U20R میتونه رقابت کنه؟ و کیفیت کدوم
بهتره؟ کلا این چند مدل کدوم بهتره ازلحاظ کیفیت تصویر 660
40bx400 L42U20R 40c530
amir1055
29-05-2011, 12:34
کسی به سوال ما جواب نمیده ؟ درمورد جابجاشدن (بالاو پایین شدن) زیر نویس روی صفحه.!؟
persian_m
29-05-2011, 15:35
با L42U20R میتونه رقابت کنه؟ و کیفیت کدوم
بهتره؟ کلا این چند مدل کدوم بهتره ازلحاظ کیفیت تصویر 660
40bx400 L42U20R 40c530
کلا ال جی 660 یه چیز دیگه است و غیر از قضیه بلک لول میشه اون رو رقیب اصلی c650 samsung دونست
kambiz11000
31-05-2011, 05:02
آیا روش دقیقی وجود داره که بتوان مشخصات TV رو بدست آورد. مثلا:سرعت پاسخگویی تصویر- رزولوشن-کنتراست-اسکن تصویر -انطباق تصویر,و clear motion rate .
arash660
31-05-2011, 10:51
دوست عزيز مشخصاتش روي اينترنت هست ديگه .
kambiz11000
01-06-2011, 06:57
می دونم هست ولی زده full hd اما رو حد اکثر روزولوشن تنظیم نمیشه شاید کمتر کسی متوجه بشه به حرحال شاید برای کسانی دیگه هم این سوال پیش بیاد مثلا اگه جنس اصل نباشه امکان داره مشخصات اصلی رو نزنه
arash660
01-06-2011, 11:10
براي ديدن تصوير full hd بايد تصوير سورس شما هم full hd باشه شما يك فيلم hd يا رو باهاش پخش كن اونوقت ميتوني حداكثر رزولوشن رو ببيني .
pouya_99999
05-06-2011, 01:16
تصوير مشكي اين مدل چطوره ؟
korosh_kabir
07-06-2011, 11:08
تصوير مشكي اين مدل چطوره ؟
با اجازه اساتید
نسبت کنتراستش 1:200000 هست بین lcdها عالیه اما این عدد در مقایسه با پلاسماها و ال ای دی ها کمتر اما منخودم این تلویزیونرا دارمورنگ مشکی اون هیچ مشکلی نداره
کلا فکر می کنم ال جی از دستش در رفته و این مدلو زده الان هم 42 اون خیلی کم شده اگه می خواهی بخری تو این قیمت بهترینه مگه اینکه بخواهی بیشتر از 2 ملیون هزینه کنی/ هرکس می خواد بخره سریعتر اقدام کنه
amir1055
15-06-2011, 08:13
با درود دوست عزیز
الجی فرمت dts را پشتیبانی نمی کنه
شما به دو نوع نرم افزار ساده ولی در نوع خود حرفهای نیاز دارید.
MKVtoolnix
dts to ac3
با اولی بعد از این که فیلم را وارد نرم افزار کردید می توانید صدا را جداسازی کرده و فیلم را نگه دارید
بهد با دومی صدایی که استخراج کردید را به ac3 تبدیل کرده بعد دوفایل صدا وتصویر را باهم سینک کنید
من به طور خلاصه عرض کردم
اگر مشکلی بود اعلام فرمایید.
متاسفانه فیلم خروجی قابل پخش نیست !
روی کامپیوتر براحتی پخش میشه بدون مشکل ولی lcd اونرو نمیتونه پخش کنه (خطایی نمیده فقط صفجه سیاه میشه بعد از چند لحظه به منوی قبلی برمیگرده) این کارو با یک فایل fullHD دیگه هم امتحان کردم اینبار هم تصویر بدون صدا بود. مشخصات صدا AC3,48000Hz, 6ch.
اون رو به MP3, 48000Hz,2ch تبدیل کردم. باز هم مشکل مثل قیل شد (صفحه سیاه و بازگشت....)
دقت که کردم دیدم اصولا خروجی های mkvtoolnix کلا اینطوری میشه.
ولی کاری که بعدش کردم این بود که با GDSMUX از Haali media splitter، یک بار فایل رو به خودش تبدیل کردم ولی با نام دیگه ای. متاسفانه این نرم افزار بعداز 5% متوقف میشه ولی جالب اینه که همین چند درصد کوتاه توسط LCD بدون مشکل پخش میشه. به نمایندگی ال جی هم زنگ زدم اولا که اصلا صورت سوال رو متوجه نشدن بعدم گفتن مشکل از فیلم هایی هست که دانلود میکنی !!!!!
من متوجه نشدم دوستانی که با این پنل فیلم های FUllHD رو اجرا میکنن چطوری این کارو میکنن.
این پنل با فیلم های معمولی avi هیچ مشکلی نداره ولی احساسم میگه با فیلم های FUllHD mkv واقعا مشکل داره.
سلام دوستان من یه 47 گرفتم 660 وقتی از شرکت اومدن گارانتی کنن گفتمش میخوام تیونیر دیجیتال فعال کنی طرف مونده بود چی بهش میگم اصلا نمیدونست چی بهش میگم حالا بچه ها چطور میتونم خودم فعالش کنم هر چند فعلا به درد نمیخوره چون تو استان ما ساپورت نمیشه
arash660
21-06-2011, 17:17
سلام دوستان من یه 47 گرفتم 660 وقتی از شرکت اومدن گارانتی کنن گفتمش میخوام تیونیر دیجیتال فعال کنی طرف مونده بود چی بهش میگم اصلا نمیدونست چی بهش میگم حالا بچه ها چطور میتونم خودم فعالش کنم هر چند فعلا به درد نمیخوره چون تو استان ما ساپورت نمیشه
- 47 رو چند گرفتی
- برای فعال کردن تیونر دیجیتال نیاز به کنترل مخصوص است که سرویس کار اون کنترل رو داره .
دوستان سلام علیکم
42 این 660 الان با گارانش چنده!
خوبه یا با این پول بهتر از اینم میشه گرفت!
- 47 رو چند گرفتی
- برای فعال کردن تیونر دیجیتال نیاز به کنترل مخصوص است که سرویس کار اون کنترل رو داره .
1650 گرفتم البته با سینما خانگی LH865 شد 2100000
---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:31 AM ----------
دوستان سلام علیکم
42 این 660 الان با گارانش چنده!
خوبه یا با این پول بهتر از اینم میشه گرفت!
1260
بخدا تو تمام ال سی دی های بازار سره
شرکت ال جی بنظر بنده این مدل از دستش در رفته که زده واقعا محشره یه ----- اچ دی و بعد تماشایی کانالهای اچ دی و لذت بردن از کانالها
1260 من که زنگ زدم 960 بهم قیمت داد نمایندگی!!!
1260 که الان ال ای دی42 5600 ال جی میدن
سلام. چطوری می تونم وایرلس 660 رو راه بندازم
خیلی ضروریه .
arash660
25-06-2011, 17:41
سلام. چطوری می تونم وایرلس 660 رو راه بندازم
خیلی ضروریه .
تا جایی که من میدونم مودم usb می خواد که تو کارتنش نیست باید تهیه کنی
نبود تو بازار چرا!!
یکی 2 جا داشت اونم میداد 1200 !!!
سونی میگیره آدم
amir1055
09-07-2011, 13:45
یعنی هیچکس اینجا فیلم رو با زیرنویس فارسی (srt) نگاه نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
عجیبه والا!
amir1055
14-09-2011, 12:46
یکی کمک کنه دیگه خواهشا
یعنی هیچکس اینجا فیلم رو با زیرنویس فارسی (srt) نگاه نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
عجیبه والا!
دوست عزیز اسم فیلم و زیر نویس باید یکی باشه که تلویزیون پخش کنه زیرنویس
amir1055
05-10-2011, 12:53
دوست عزیز اسم فیلم و زیر نویس باید یکی باشه که تلویزیون پخش کنه زیرنویس
میدونم عزیزم.
مشکل پخش نکردن نیست! مشکل جابجا شدن زیرنویسه همونطور که گفتم.
arash660
08-10-2011, 19:49
میدونم عزیزم.
مشکل پخش نکردن نیست! مشکل جابجا شدن زیرنویسه همونطور که گفتم.
یعنی چطور جابجا میشه
amir1055
09-10-2011, 13:06
فکر کنم تو پستهای قبلی کامل گفتم.
زیرنویس اول پایین صفحهست بعد میاد وسط بعد میره بالا بعد از کادر خارج میشه و دوباره میره پایین و .......
Pedram_IR
20-12-2011, 02:41
من كه از اينترنت وايرلس استفاده مي كنم، مي تونم با وصل كردن آداپتور POE به تلويزيون به اينترنت وصل بشم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.