ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویژه : Polarbit Games | آنلاین بازی کنیم!

Majid-6120
30-09-2010, 15:00
سلام

امروز میخوام یه آموزش توپ واستون بذارم......مطمئنم خوشتون میاد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب همه نوکیایی های عزیز با بازی های معروف شرکت Polarbit آشنایی دارید! و همشون رو بازی کردین! ولی امروز داستان چیزه دیگست!

همه بازی های Polarbit قابلیت بازی چند نفره رو دارند البته از طریق Wlan گوشی. ولی من بهتون میگم که چجوری با GPRS گوشی آنلاین بازی کنید!

دقت داشته باشید که فقط گوشی های که Wlan دارند میتونند بازی کنند! که شامل 5800 و N97 و ... میشن!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مراحل کار

* مرحله اول :

اول باید از کیفیت کامل GPRS خودتون مطمئن باشید! از ایرانسل استفاده کنین!البته با هر سیم کارتی میشه! تو جاهایی که EDGE هم هست که دیگه عالیه! سرعت مورد نیاز دانلود 5 کیلوبایت بر ثانیه است!

تنظیماتش رو هم درست انجام بدین و تست کنید که به نت وصل میشین!

30 دقیقه بازی میشه 1 مگابایت.....ولی توصیه میکنم که از طرح های نامحدود استفاده کنین که هزینتون مسئله ای نشه!

*مرحله دوم :

برنامه ای که براتون قرار دادم رو ساین و نصب کنین!....این برنامه توی N97 پیش فرض نصب هست ولی کاری با اون نداشته باشین و فقط همینو نصب کنین!

کار برنامه اینه که GPRS گوشی رو با Wlan گوشی Share میکنه ! یعنی یه جورای میتونین باهاش خودتون Host یه Wlan بشین!(پس میتونین باهاش از اینترنت گوشیتون توی گوشی های دیگه یا لب تاپتون استفاده کنین!)

JoikusoftJoikuSpotPremiumv3092

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*مرحله سوم :

حالا بازی هارو نصب کنین!......همشون رو!....یا هر کدوم که دوست دارین بازی کنین!

بازی ها زیاد نیستن :

s60v3

به زودی...

S60v5

Armageddon Squadron

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRaging Thunder

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIron Sight

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWave Blazer

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدToon Warz

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*مرحله چهارم :

برنامه Joiku Spot رو که نصب کردید ، حالا باز کنید! Option رو بزنید و سپس Start رو بزنید.

Yes رو بزنین و صبر کنین تا کارهای لازم رو انجام بده! وقتی تموم شد Hide رو بزنید (از برنامه خارج نشین....فقط Hide رو بزنین!)

حالا وارد بازی دلخواهتون بشین و روی Multiplayer بزنین. بعد روی بازی با اینترنت کیلک کنین!( به انگلیسی نوشته Internet )

بعد از این که سرور ها لود شدند یکیشون رو انتخاب کنین!(تعداد افرادی که در سرور ها هستند زیر اسم سرور ها به عدد نوشته شده ، یعنی اگه 0 بود یعنی تویه این سرور هیشکی آنلاین نیست:20:)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب تبریک میگم! حالا شما وارد سرور شدین و میتونین بازی کنین! یا میتونین وارد Room دیگران بشین.....یا خودتون یه Room بسازین تا بقیه وارد اون بشن و با شما بازی کنند!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نکات مهم :

1 - کسانی که خودشون Wireless دارن لازم نیست این مراحل رو طی کنند!...گوشی رو به وایرلسشون کانکت کنند و وارد بازی بشن و بازی کنند!

2 - سیستم عامل فرقی نداره!.....یعنی کسی که این بازی ها رو روی آندروید داشته باشه میتونه با سیمبین آنلاین بازی کنه!

3 - بازی Raging Thunder برای s60v3 هم اومده.....پس اونا هم میتونند با ماها بازی کنند!برنامه ای که گذاشتم روی s60v3 هم نصب میشه و جواب میده!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان طبق صحبت هایی که با یونس جان ، همکار محترم انجمن موبایل شد میتونید مشکلات و مباحثتون رو توی این تاپیک بیان کنید!

در صورت استقبال تاپیک بسیار گسترده تر میشه!

قرار گذاشتن برای آنلاین شدن و برگزاری مسابقات از برنامه هاست!

خوش بگذره!:40:

Majid-6120
30-09-2010, 15:40
برای مواقع ضروری رزرو شد....

--------------------------------------------------------------------------

امشب واسه تست دوستانی که مایلند بدونن که ساعت 8 با بازی Toon Warz آنلاین میشیم!

DaRiOuShJh
30-09-2010, 19:15
ایول بردار
با همین سیم کارت ها بیایم چه قد میسوزونه حدودی ساعتی؟
مثلا ایرانسل
آمارش رو داری؟

Majid-6120
30-09-2010, 19:20
30 دقیقه میشه 1 مگابایت داریوش جان...امشب چون پنج شنبه است کیلوبایتی دو ریال........ولی شما با 1000 تومن میتونی یه بسته نامحدود فعال کنی و تا فردا همین موقع هرچقدر خواستی از اینترنت استفاده کنی!...دیگه نیازی نیست از اعتبارت کم بشه!

همه دوستان توجه کنند : ساعت 8 سرور 1.......بازی Toon Warz......یه روم درست میکنم به اسم Persian........اونجا با هم به رقابت میپردازیم!

behrooz.shie
24-10-2010, 03:26
اه :41:
این یک مشکل تو گوشیم داره
وقتی که start رو میزنی خودش اتومات گوشی رو به اینترنت وایلسی که میسازه وصل میکنه:19:
وقتی هم که Dc میکنی کلا میره ولی نباید بره باید شبکه ای که ساخته باشه فقط Dc شه ولی کلا stop میشه
با اکسپلور هم که میخای بری تو نت از طریق ولیلس ی که میسازه ارور میده
تو بازی هم کانکت نمیشه :37:

Majid-6120
24-10-2010, 11:50
اه :41:
این یک مشکل تو گوشیم داره
وقتی که start رو میزنی خودش اتومات گوشی رو به اینترنت وایلسی که میسازه وصل میکنه:19:
وقتی هم که Dc میکنی کلا میره ولی نباید بره باید شبکه ای که ساخته باشه فقط Dc شه ولی کلا stop میشه
با اکسپلور هم که میخای بری تو نت از طریق ولیلس ی که میسازه ارور میده
تو بازی هم کانکت نمیشه :37:

گوشیتون چیه؟

خب این که مشکل نیست که اتوماتیک وصل میشه.....شما از بیا بیرون ازش

شما تنها چیزی که لازم داری اینه که تویه اون برنامه Start رو بزنی و وقتی برنامه همه کارهارو انجام داد شما Hide رو بزنی و بری تو بازی

خب اگه میخوای با اکسپلور بری تو نت با خود GPRS گوشی برو چون با این وایرلس مشکل پیدا میکنه

تو بازی چرا کانکت نمیشه؟ چه اروری میده؟

behrooz.shie
24-10-2010, 19:45
:31:
چهمه سوال
گوشیم 5800:27:

خوب اتومات که وسل میشه وقتی که از توی اکسپلور ها جای دیگه سرچ می کنی چیزی پیدا نمیشه ولی جالبه که وقتی از توی وایلس ویزارد میری زده کانکت دیسکانکت هم که میکنیش کلا stop میشه .

منم طبق همین روشی که میگد عمل میکنم میرم تو برنامه Start میزنم وقتی همه کاراشو کرد hide میزنم :44:

خوب برای تست با اکسپلور میرم دیگه :31: میزنه invald server name :19:
تو بازی مثلا R thunder وقتی که روی اینترنت میزنم اکسسپونت میخاد. wifa انتخاب میکنم ولی خوب اون کانکت شنی که اون ساخته نیست :31: 2 تا هم کانکت شن ناشناخته هست که مال همین برنامه با اونام که میرم فرقی نمی کنه :13: ذوباره بک میخوره
میگین چی کارش کنم اینو چند بارم پاکش کردو فرقی نکرد :45:
راستی قدرت فرکانسش 5 % :18:

shifter
25-10-2010, 13:30
يه قرار بزارين براي بازي...

Majid-6120
26-10-2010, 18:02
:31:
چهمه سوال
گوشیم 5800:27:

خوب اتومات که وسل میشه وقتی که از توی اکسپلور ها جای دیگه سرچ می کنی چیزی پیدا نمیشه ولی جالبه که وقتی از توی وایلس ویزارد میری زده کانکت دیسکانکت هم که میکنیش کلا stop میشه .

منم طبق همین روشی که میگد عمل میکنم میرم تو برنامه Start میزنم وقتی همه کاراشو کرد hide میزنم :44:

خوب برای تست با اکسپلور میرم دیگه :31: میزنه invald server name :19:
تو بازی مثلا R thunder وقتی که روی اینترنت میزنم اکسسپونت میخاد. wifa انتخاب میکنم ولی خوب اون کانکت شنی که اون ساخته نیست :31: 2 تا هم کانکت شن ناشناخته هست که مال همین برنامه با اونام که میرم فرقی نمی کنه :13: ذوباره بک میخوره
میگین چی کارش کنم اینو چند بارم پاکش کردو فرقی نکرد :45:
راستی قدرت فرکانسش 5 % :18:

والا نمیدونم چی بگم......یعنی درست متوجه منظورتون نمیشم یعنی چی با اکسپلور؟.....منظورت از اکسپل.ر چیه؟........شما وقتی start رو زدی hide بزن و برو یه راست تو بازی.....همین!.....منم همین کارو میکنیم والا!

ولی در مورد مشکل شما نمیدونم چی بگم!

يه قرار بزارين براي بازي...

فعلا که استقبال خوبی نشده.....شما بعد از من دومین نفری هستی که میخوای بازی کنی!:31:

میخواستیم مسابقه هم برگزار کنیم که نشد...!

behrooz.shie
01-11-2010, 19:53
:31:منم سومن نفرم دیگه
ولی نمیشه
منظورم از اکسپور همون بروزری هست که روی گوشی نصبه که باهاش سایت باز میکنن
:13:منم طبق اموزشی که دادین عمل میکنم ولی وقتی که wifa رو انتخاب میکنم دوباره back میخوره میره سر چای اولش

راستی Raging Thunder 2 برای 5800 هم هست ؟ :whistle:

Majid-6120
02-11-2010, 11:27
:31:منم سومن نفرم دیگه
ولی نمیشه
منظورم از اکسپور همون بروزری هست که روی گوشی نصبه که باهاش سایت باز میکنن
:13:منم طبق اموزشی که دادین عمل میکنم ولی وقتی که wifa رو انتخاب میکنم دوباره back میخوره میره سر چای اولش

راستی Raging Thunder 2 برای 5800 هم هست ؟ :whistle:

خب ایشالله که بیشتر هم بشیم :20:

هاااا........یعنی تویه بازی وقتی Wifa رو انتخاب میکنی برمیگرده؟ ......یعنی چی؟....نباید اینجوری بشه....شاید رویه 5800 فرق کنه ولی قاعدتا فرقی نباید داشته باشه.

شما یکم باهاش ور برو ، با تنظیماتش تا من هم یه دوری بزنم ببینم میتونم بفهمم مشکل از کجاست. اگه فهمیدی حتما اینجا بیان کن

ممنون

راستی باید بگم نه.....نیومده و نمیاد متاسفانه!

behrooz.shie
10-11-2010, 17:00
کسی اگه امتهان کرده مشکل منو داره بگه ببینم مشکل از منه یا مال بقیه هم همینجوریه :31:

virus2009
17-11-2010, 00:09
منم هستم
الان دارم Raging Thunder بازی می کنم
همه بازی ها رو هم دارم هر کدوم خواستید بازی کنید منم خبر کنید