مشاهده نسخه کامل
: مشکل Blue Screen فکر میکنم از هاردم باشه
David.Jn
30-09-2010, 13:00
سلام دوستان
دیگه کلافه شدم از دست این Blue screen
حداقل روزی 2-3 بار این اتفاق واسه سیستمم میفته
ببینید زمانی که دارم آهنگ گوش میدم بیشتر این اتفاق میفته
و یا زمانی که تو اینترنت هستم و میخوام یه صفحه رو روفرش کنم یا یه صفحعه رو دوباره بازکنم اینجوری میشه(فکر میکنم چون داره از کش استفاه میکنه و کش هم تو هارد دیسکه)
فکر میکردم مشکل از درایور گرافیکمه که دیشب درایور واسه ویندوز 7 رو از خود سایتش دانلود کردم ولی باز هم همونطوریه
هارد من Seagate 250gig Sata هست
مادربود هم gigabye dualbios epu431
ویندوز 7
mr.mehdi.mmx
30-09-2010, 13:03
چطور شما به رمهاتون شک نکردید؟ این مسئله که شما میگید بیشتر به مشکل رم یا ناسازگاری رم شبیه هست تا هارد یا کارت گرافیک
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید اگه درست نشد
رم و هارد رو باید چک کنید
رم رو جاشو عوض کنید اگه درست نشد با نرم افزار burn in test رم رو چک کنید
هارد رو هم بانرم افزار hdd regenerator اسکن کنید
از ضعیف بودن پاور هم این اتفاق میفته وقتی ولتاژ کم به هارد میرسه
hasanoooooooo
30-09-2010, 14:02
ویندوز های دیگرو هم تست کردی؟ شاید یک دستگاه روی سیستمت داری که با 7 نمیخونه . یک بار دیگه هم 7 رو وصل کن ببین چی میشه . اما اینبار یک ویندوز 7 دیگرو . من بشخصه شک دارم که از هارد باشه . اما اگه اینکارو کردی و بازم اینجحوری شد . پیشنهاد میکنم کل هارد رو از دم پارتیشن بندی کنی. اگرم که میتونی بزن تو کار LOW LEVEL FORMAT ایشالا که حل میشه .
joe_satriani
30-09-2010, 14:41
با سلام
دوست عزيز متن ارور رو بفرماييد
اون پايين يه كدي ميده
اون رو بگيد - تا بشه حدس زد مشكل از كجاس
موفق باشيد.
David.Jn
30-09-2010, 15:12
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید اگه درست نشد
رم و هارد رو باید چک کنید
رم رو جاشو عوض کنید اگه درست نشد با نرم افزار burn in test رم رو چک کنید
هارد رو هم بانرم افزار hdd regenerator اسکن کنید
از ضعیف بودن پاور هم این اتفاق میفته وقتی ولتاژ کم به هارد میرسه
ویندوزو که نمیشه عوض کنم
کلی دردسر داره بیاد بشینم کلی تنظیمات کلی چیز نصب کنم
تست میکنم جوابشو میدم
ولی پاور رو مطمئنم ضعیف نیست
ویندوز های دیگرو هم تست کردی؟ شاید یک دستگاه روی سیستمت داری که با 7 نمیخونه . یک بار دیگه هم 7 رو وصل کن ببین چی میشه . اما اینبار یک ویندوز 7 دیگرو . من بشخصه شک دارم که از هارد باشه . اما اگه اینکارو کردی و بازم اینجحوری شد . پیشنهاد میکنم کل هارد رو از دم پارتیشن بندی کنی. اگرم که میتونی بزن تو کار LOW LEVEL FORMAT ایشالا که حل میشه .
قبلاً رو XP هم این اتفاق میفتاد ولی الان رو 7 بیشتر شده
با سلام
دوست عزيز متن ارور رو بفرماييد
اون پايين يه كدي ميده
اون رو بگيد - تا بشه حدس زد مشكل از كجاس
موفق باشيد.
سلام
انقد سریع میادو میره که نمیشه خوند
این صفحه آبی شبیه مرگ تدریجی یک سخت افزار می مونه ومعمولا خبر از نقص فنی در بخش یا قطعی از سخت افزار شما رو میده معمولا بهنگام روبرو شداند با عزرائیل سیستم تون گناه شو می نویسه که اخر اون صفحه قرار داره و اگه عکس و متنی ازش بزارید شاید کمک ارزنده ای در قبال شما انجام بدیم
بعد از اومدن صفحه آبی معمولا سیستم ریستارت میشه فورا فرصت رو مغتنم شمرده و به بخش زیر در کامپیوتر بروید
Start - Contrul panel - Administrator Tools - Event Viewer
از بابت اشتباه های املایی معذور در Event Viewr
دوبخش به نامهای
Applation
اخطارهای نرم افزاری را در دیتابس خود زخیره می کند
System
همانطور که از نامش پیداست اخطارهای سیستمی از جمله خود سیستم عامل در ان جای گرفته اند
خوب به دنبال اخرین اخطار که همان نامش را نبر طرف لورد صفحه آبی هستش که براساس زمان و تاریخ رخداد در اول لیست قرار دارد
برای فهمیدن اینکه این اخطار مربوط به چه هست بعد از کلیک برروی اخطار مورد نظر اسم و متنی درمورد اخطار نوشته میشه وبا کلید بر روی تبی که اسمشو یادم رفته اطلاعات تکمیلی ازجمله نام سخت افزار و شرکتشو میده گاهی ممکنه در هنگام خوندن متن با نام شرکتی روبرو بشید که سازنده یکی از قطعات شماست یا نام سخت افزار یا نرم افزار راه انداز آن سخت افزار مانند مایکروسافت که با نوشتن بعضی از فایل های سیستمی میگه بخشی از ویندوز اسیب دیده
خوب این راهی برای یافتن منشا اخطار آبی بود راه حل
اگه توجه کنید درپایان متن لینک سایت مایکروسافت گذاشته شده وبعد از کلیک برروی اون با اتصال به سرور مایکروسافت یک راه حل منطقی رو پیشنهاد میده یا بعضی مواقع گزینه ای مبنی بر ارسال اخطار به سایت مایکروسافت که باکلیک کردن روش صفحه وب باز میشه
یا با یاداشت عبارات و اعداد روبرو
source و Evenid
که درهمون صفحه اخطار مورد نظر قرار دارند
به سایت
Eventid.net
مراجعه بکنید وبترتیب درفیلدهای source و Evenid
عبارات و اعداد مورد نظر رو وارد کنید تاموتور جستجو سایت بین هزاران راه حل بدنبال درخواست شما بگرده بعد از اتمام مو فقیت امیز جستجو یک گزینه ودو راهنمایی پیش فرض نمایش داده میشه که باکلید بر روی گزینه چندین راهنمایی از کاربران کشورهای مختلف رو به نمایش میزاره
اخطار آبی معمولا براثر دمای بالا و کارکشیدن زیاد ازسیستم خودشو بروز میده که بیشتر در سه قطعه زیر دید شده
هاردیسک - منبع تغذیه - کارت گرافیک
وفهمیدن اینکه مشکل از کجاست با روش تست کردن سیستم بوسیله مشاهدات کار پوچ و بیهوده ای هست وبهتره که بدنبال راه حل منطقی باشید تک تک سخت افزارها را بوسیله نرم افزارهای مختلف تست کنید انها را با قطعات دیگه جابه جا کنید مثلا یک رم دیگه به جای رم خودتون بزارید
خیلی عالی میشد یک تصویر ازش میذاشتید
دز ضمن برای اینکه کمتر باهاش گلاویز بشیدبه safe modeبرید
سلام
انقد سریع میادو میره که نمیشه خوند
خوب اگه دوربین دیجیتالی یا گوشی همراه با پیکس خوب دم دست ات هست درتنظیمات برروی عکس گرفتن پشت سرهم قرارش بده و بعد به شکار لحظه ها برید
David.Jn
07-10-2010, 13:20
مجبور شدم ویندوز نصب کنم
ببینید دبشب حتی موقع نصب ویندوز هم این صفحه مرگ میومد
با هر دنگو فنگی بالاخره نصبش کردم
بهد نصب هم دوبار خودنمایی کرد:دی
خوب با برنامه burn in test و hdd regenerator هیچ اروری نمایش داده نمیشه
اینم عکس از hdd regenerator
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه آبی شبیه مرگ تدریجی یک سخت افزار می مونه ومعمولا خبر از نقص فنی در بخش یا قطعی از سخت افزار شما رو میده معمولا بهنگام روبرو شداند با عزرائیل سیستم تون گناه شو می نویسه که اخر اون صفحه قرار داره و اگه عکس و متنی ازش بزارید شاید کمک ارزنده ای در قبال شما انجام بدیم
بعد از اومدن صفحه آبی معمولا سیستم ریستارت میشه فورا فرصت رو مغتنم شمرده و به بخش زیر در کامپیوتر بروید
Start - Contrul panel - Administrator Tools - Event Viewer
از بابت اشتباه های املایی معذور در Event Viewr
دوبخش به نامهای
Applation
اخطارهای نرم افزاری را در دیتابس خود زخیره می کند
System
همانطور که از نامش پیداست اخطارهای سیستمی از جمله خود سیستم عامل در ان جای گرفته اند
خوب به دنبال اخرین اخطار که همان نامش را نبر طرف لورد صفحه آبی هستش که براساس زمان و تاریخ رخداد در اول لیست قرار دارد
برای فهمیدن اینکه این اخطار مربوط به چه هست بعد از کلیک برروی اخطار مورد نظر اسم و متنی درمورد اخطار نوشته میشه وبا کلید بر روی تبی که اسمشو یادم رفته اطلاعات تکمیلی ازجمله نام سخت افزار و شرکتشو میده گاهی ممکنه در هنگام خوندن متن با نام شرکتی روبرو بشید که سازنده یکی از قطعات شماست یا نام سخت افزار یا نرم افزار راه انداز آن سخت افزار مانند مایکروسافت که با نوشتن بعضی از فایل های سیستمی میگه بخشی از ویندوز اسیب دیده
خوب این راهی برای یافتن منشا اخطار آبی بود راه حل
اگه توجه کنید درپایان متن لینک سایت مایکروسافت گذاشته شده وبعد از کلیک برروی اون با اتصال به سرور مایکروسافت یک راه حل منطقی رو پیشنهاد میده یا بعضی مواقع گزینه ای مبنی بر ارسال اخطار به سایت مایکروسافت که باکلیک کردن روش صفحه وب باز میشه
یا با یاداشت عبارات و اعداد روبرو
source و Evenid
که درهمون صفحه اخطار مورد نظر قرار دارند
به سایت
Eventid.net
مراجعه بکنید وبترتیب درفیلدهای source و Evenid
عبارات و اعداد مورد نظر رو وارد کنید تاموتور جستجو سایت بین هزاران راه حل بدنبال درخواست شما بگرده بعد از اتمام مو فقیت امیز جستجو یک گزینه ودو راهنمایی پیش فرض نمایش داده میشه که باکلید بر روی گزینه چندین راهنمایی از کاربران کشورهای مختلف رو به نمایش میزاره
اخطار آبی معمولا براثر دمای بالا و کارکشیدن زیاد ازسیستم خودشو بروز میده که بیشتر در سه قطعه زیر دید شده
هاردیسک - منبع تغذیه - کارت گرافیک
وفهمیدن اینکه مشکل از کجاست با روش تست کردن سیستم بوسیله مشاهدات کار پوچ و بیهوده ای هست وبهتره که بدنبال راه حل منطقی باشید تک تک سخت افزارها را بوسیله نرم افزارهای مختلف تست کنید انها را با قطعات دیگه جابه جا کنید مثلا یک رم دیگه به جای رم خودتون بزارید
خیلی عالی میشد یک تصویر ازش میذاشتید
دز ضمن برای اینکه کمتر باهاش گلاویز بشیدبه safe modeبرید
ممنون
خوب
Event ID 41
Source kernel-powe
Type critical
دوستان خودم احتمال میدم از داغ شدن CPU و یا پاور باشه
از دیشب دو طرف کیس رو باز گذاشتم فعلاً که خبری از صفحه مرگ Blue Screen نیست
David.Jn
08-10-2010, 20:05
نه دوباره شروع شد
امروز دوبار ریست شد
باز هم با همون Event ID
این کامنتیه که سایت EventID میده:
In many cases, this error occurs often whilst playing graphics intensive PC games - a number of PC games forums are reporting this. My PC is having the same issue and is awaiting technical service. It first began to occur after installing Vista 64bit, but has continued to occur after installing Win 7 64bit.
این هم بگم من 7 32 بیتی دارم
David.Jn
08-10-2010, 20:59
پدرم در اومد :(((((((((((((((((
بالاخره تونستم ازش عکس بگیرم و لی حالا RamReader کا رنمیکنه:(((
خوب این شماره هگزی که تو اون صفحه نمایش داده شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز..
با این برنامه یک دور اسکن کنید..
امیدوارم مشکل حل شه..حداقل کاهش پیغام رو داشته بشه:46:
دوست عزیز حتما قطعات رم، گرافیک، مودم و سی پی یو رو عوض کنید و تست کنید که باز پیغام آبی مشاهده می شود.
از اتصال صحیح این قطعات هم مطمئن شوید.
David.Jn
08-10-2010, 23:10
دوست عزیز حتما قطعات رم، گرافیک، مودم و سی پی یو رو عوض کنید و تست کنید که باز پیغام آبی مشاهده می شود.
از اتصال صحیح این قطعات هم مطمئن شوید.
تمام قطعات رو جابجا کردم
اتصالات رو هم قبلاً چک کردم
قطعات جایگزین هم ندارم که باهاشون تست کنم
David.Jn
09-10-2010, 16:16
به دادم برسید
از صبحه دارم ویندوز نصب میکنم
اومدم دوباره 7 نصب کنم یه ارور میده که فلان فایل نمیتونه Save بشه
چند بار هم تست کردم نشد یا وسطاش Blue Screen میومد
اومدم XP نصب کنم بازم وسطاش Blue Screen اومد
این عکسش زمان نصب:
گفتم احتمالاً از رمها باشه رمهارو بازم جابجا مردم رفتم دوباره 7 نصب کنم باز همون ارور فلان فایل نمیتونه سیو بشه اومد
Xp رو تست کردم که نصب شد
ولی حالا دوباره اومدم تا فایرفاکس رو باز کنم باز BlueScreen اومد
الانم دارم با کروم کار میکنم
این عکس هم واسه دیروزه که 7 رو سیستم بود:
تمام قطعات رو جابجا کردم
اتصالات رو هم قبلاً چک کردم
قطعات جایگزین هم ندارم که باهاشون تست کنم
دوست عزیز شما حتما با قطعات دیگری از یک سیستم دیگر تست کنید.
قبل از این اتفاق شما قطعه ای رو عوض کردید؟ آیا مطمئن هستید که مشخصات قطعات، همدیگر را ساپورت می کنن.
David.Jn
10-10-2010, 22:30
Mb: gigabyte ep43 ud3l
ram :patriot 2*1
power: acbel 400w
hdd: seagate 250gig
vga: winfast 9400gt geforce
alireza1411
10-10-2010, 23:42
Mb: gigabyte ep43 ud3l
ram :patriot 2*1
power: acbel 400w
hdd: seagate 250gig
vga: winfast 9400gt geforce
ارور 008E معمولا اروری مربطو به مموری سیستم میشه.
شما جای رمها رو عوض کن ببین حل میشه ؟
دوال چنل رو نافعال کن و رمها رو تو اسلاتهای دارای رنگ مخالف بزار ببین چی میشه؟
یه دونه رم بزار رو سیستم و باز تست کن ؟
چراغهای ال ای دی روی مادربوردتون هیچ کدوم قرمز نشده که ؟
David.Jn
11-10-2010, 19:16
دوال چنل رو نافعال کن و رمها رو تو اسلاتهای دارای رنگ مخالف بزار ببین چی میشه؟
چراغهای ال ای دی روی مادربوردتون هیچ کدوم قرمز نشده که ؟
دوال چنل رو کجا غیر فعال کنم؟؟
دوال چنل کجا غیر فعال کنم؟؟
نه
alireza1411
11-10-2010, 22:48
دوال چنل رو کجا غیر فعال کنم؟؟
نه
معمولا اسلات های هم رنگ رو مادربوردها برای فعال کردن دوال چنل به کرا میره و برخی رمها هم وقتی دوال میشن مشکل دارن. البته نه خود رم مشکل داشته باشه ... ممکنه مادربورد مشکل دار باشه.
برای نا فعال کردن جای رمها رو عوض کن و تو اسلات های غیر همرنگ بزار. البته باز مطمئن نیستم باید همرنگ باشه یا غیر همرنگ. شما هر دو رو تست کن ببین چی پیش میاد.
David.Jn
16-10-2010, 19:27
دوستان کماکان این مشکل ما پابرجاست
البته با اون راه حل که دوستومن گفت بهتر شد اما بازم روزی 2 بار رو دارم
دوست عزیز هارد شما بعد از چند دقیقه کار کردن صدا و یا صدای روشن خاموش شدن و جیر جیر می دهد؟
هارد خود من تازگی ها موقع اتصال به اینترنت و پردازش هنگ می کرد صفحه آبی ظاهر میشد، اگر از قطعات دیگر مطمئن هستید مشکل از هارد هست و تا گارانتی هاردتون تمام نشده به نمایدگیش ببرید.
David.Jn
31-10-2010, 10:02
دوست عزیز هارد شما بعد از چند دقیقه کار کردن صدا و یا صدای روشن خاموش شدن و جیر جیر می دهد؟
هارد خود من تازگی ها موقع اتصال به اینترنت و پردازش هنگ می کرد صفحه آبی ظاهر میشد، اگر از قطعات دیگر مطمئن هستید مشکل از هارد هست و تا گارانتی هاردتون تمام نشده به نمایدگیش ببرید.
نه صدایی نمیده
آخه هارد رو هم با نرم افزارهای تست هم چک کردم هیچ گونه بد سکتوری نداره که ببرم گارانتی بگم چیش خرابه:18:
David.Jn
31-10-2010, 10:54
راستی یاد م رفت بگم
بعضی اوقات وقتی فایرفاکس کرش میکنه این اتفاق هم میفته
در کل کرش کردن مرورگرها هم فایرفاکس هم کروم و ... زیاد واسم اتفاق میفته
دوست عزیز اگر تاریخ گارانتی هاردتون تمام نشده ببرید گارانتی!
فرمت پارتیشنی که ویندوز رو نصب کردید رو هم عوض کنید مثلا اگر Fat هست ntfs کنید.
سلام
من هم این مشکلو داشتم ودارم هم توی لپ تابم وهم کامپیوترم
البته یه جا که همیشه سیستممو میبرم می گه مشکل از هارده وباید فرمت لاو و پارتیشن بندی بشه که بعداز این کار یه چند ماهی درست میشه ولی بعد دوباره کم کم پیداش می شه
الانم داشتم دنبال راه حل این مشکل توی اینترنت می گشتم که به یه سایت که نسبت به سایتایی که در کل تا الان دیدم به نظرم جمو جورتر مشکلو تشریح کرده بود گفتم شاید به دردت بخوره البته اگه تا الان مشکل صفحه آبیت حل نشده باشه
باتشکر........
سلام
منم اين مشكل رو داشتم و احتمال ميدم كه مشكل شما هم مثل واسه من باشه.من وقتي پاورم رو عوض كردم هارد قبليم كه فكر ميكردم مرده عين ساعت كار ميكنه:46:
حتما با يه پاور ديگه تست كنيد يا اينكه حداقل پاور رو باز كنيد ببينيد خازن هاش باد كرده يا نه ....يا اينكه مايعي پايين خازن ها ريخته....
وقتي پاور خراب بشه اول هارد و بعدش رم ها و بعد مادر بورد رو دچار اسيب ميكنه.....پس تو تعويضش شك نكنيد....
David.Jn
29-11-2010, 18:31
دوستان بار هم این تاپیک رو میارم بالا
من هنوز مشکلم حل نشده
دوستان گفتن عکس بزار ازش که گذاشتیم
جای رمها رو عوض کردیم
ویندوز رو به XP تغییر دادیم باز هم بود بردیم 7 دوباره هست
مشکل دوباره اومده و هنوز پابرجاست
الان هم یاهوو هنگ میکنه
اکسپلورر ویندوز استاپ میشه
فایرفاکس کرش میکنه
کروم هم ایضاً
سیستم قفل یا همون هنگ میکنه
بلو اسکرین تو هر کدوم از این قضایا کاملاً هویدا هستن (دستشون درد نکنه)
این نقل قول هم از پستی که عکساشو گداشتم
David.Jn
30-11-2010, 15:01
اون دوتا عکس که تو تقل قول قبلی بود واسه ویندوز XP بود
انقد سریع این بلواسکرین میاد و میره که نمیشه عکس گرفت این دو تا رو سریع وقتی اومد و رفت دیدم
البته الان 7 دارم
کد های
خوب ان دوتارو هم الان شکار کردم
David.Jn
01-12-2010, 11:15
بله این تاپیک رو الکی بالا نیاواردما:دی
خوب Error 0x0000008e که مشکل رجیستری ویندوز بود که برطرف کردم(اینیکی خیلی اذیت میکرد جوری که یهو 20 بار پشت سر هم بلو اسکرین میومد)
ولی مشکل 0x0000001A هنوز پابرجاست و هر 1 ساعت یه بار یه داللی میکنه:دی
با استفاده از Memory Diagnostic خود ویندوز 7 یه چک مموری زدم
این عکسیه که ازش گرفتم
حالا به نظرتون چی کار کنم رم رو ببرم گارانتی؟؟(2 تا رم 1 گیگ دارم برندش هم Patriote)
سلام.نه دوست عزیز این مشکل از هاردت نیست.به احتمال 99% یکی از رم هات یا هر دو مشکل داره.با عوض کردن جای رم هام درست نمیشه.فقط باید عوضشون کنی.یه رم دیگه گیر بیار بزار درست میشه.چون موقعه نصب ویندوزم این ارور میاد شک نکن از رم هاته
David.Jn
01-12-2010, 13:56
سلام.نه دوست عزیز این مشکل از هاردت نیست.به احتمال 99% یکی از رم هات یا هر دو مشکل داره.با عوض کردن جای رم هام درست نمیشه.فقط باید عوضشون کنی.یه رم دیگه گیر بیار بزار درست میشه.چون موقعه نصب ویندوزم این ارور میاد شک نکن از رم هاته
بله منم تو پست ماقبل شما تایید کردم که مشکل از رمهاست و درست آدرس دهی نمیشن
حالا موندم چه جوری به گارانتی ثابت کنم و یا اصلاً شامل گارانتی میشه یا نه؟!
آره به احتمال زیاد شامل گارانتی میشه چون رم نسوخته یا اینکه ضربه ندیده.فقط خراب شده.اول رم هارو یکی یکی بزار ببین کدومشون خرابه و کامپیوترو ریستارت میکنه.بد همونو ببر گارانتی.باید یه نو بهت بدن دیگه.چون تعمیر نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.