ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طریقه ی بسته شدن فنهای کیس گرین !!!

xzero
30-09-2010, 10:30
سلام
میخواستم بپرسم این فنهای کیس orbit بصورت کارخونه ای درست بسته شده؟!!
فن جلوی کیس به سمت داخل کیس بسته شده و روش به سمت داخل کیسه یعنی وقتی از جلو فن جلوی کیس رو نگاه میکنی پشت فن رو میبینی !! و فن پشت کیس هم جهت بادش به سمت داخل کیس هستش یعنی وقتی پشت کیس رو نگاه میکنی پشت فن رو میبینی و فن سقف کیس هم به همینصورت!!
میخواستم بپرسم چنین تهویه ای درسته!! یعنی فن پشت کیس نباید جهت بادش به سمت بیرون باشه تا هوا رو خارج کنه؟!!
ضمنا میخواستم بپرسم ارزش اینو داره که برای orbit سه تا فن 20 تونی که میشه 60 تومن بگیرم؟!! از برند enermax !!!

H.Operator
30-09-2010, 16:40
من نمی دونم چرا اینطوری بستنشون ولی تا اونجایی که می دونم فن جلو و بقل کیس باید باد رو به سمت داخل کیس و فن پشت و روی سقف کیس به طرف بیرون هدایت کنن(بهترین روش برای جلوگیری از گردباد بیهوده درون کیس هست).
اون فنهای انرمکس حرف ندارن کیفیت ساخت فوق العاده ای دارن و حجم هوادهیشون هم زیاده به علاوه اینکه قابل شستشو هم هستن(من خودم می خوام 2 تا از سری اورست بگیرم).

xzero
30-09-2010, 20:08
مطمئنین؟!!
دیگه کسی نظری نداره؟!!
فن پشت کیس چطوری باید بسته شه؟!!!

gtairani
30-09-2010, 20:42
عکس بزارید تا ببینم.
خودم کیس گرین دارم.

alireza1411
01-10-2010, 09:11
مطمئنین؟!!
دیگه کسی نظری نداره؟!!
فن پشت کیس چطوری باید بسته شه؟!!!

باید به نظر من وجود نداره ولی معمولا فن عقب رو طوری میبندن که هوا رو بیرون بده و جلوی کیس رو طوری میبندن که هوا رو بکشه توی کیس.

حالا چرا میگم کلی نداریم ؟

خب سرعت هوا چه اینوری چه اونوری یکیه تقریبا ولی نمیشه که هوای داغ از پشت کیس بیاد به سمت جلو و بخوره تو پای کاربر.:31::31:

H.Operator
01-10-2010, 14:25
ببین دوست من هوای محیط یا اون اتاقی که کیست توش هست خیلی رو دمای کیست تاثیر گذاره شما باید سعی کنی فن های کیست به شکل زیر باد بدن یعنی فن جلو یا بقل کیس باد رو بدن به درون کیس و فن بالا و پشت کیس باد رو بدن به طرف بیرون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین اون فن جلوی کیس وظیفش اینه که با دمیدن هوا به سمت داخل هارد رو خنک کنه و فن های بقل کیس هم با دمیدن هوا به سمت داخل هوای تازه مورد نیاز cpu و vga رو تامین می کنن و فن پشت هم هوای گرم تولیدی توسط cpu رو تخلیه می کنه.
فن توی سقف کیس هم توجیه فیزیکی داره:
مگه شما نمی گی که هوای سرد سنگینه و هوای گرم سبکه پس توی کیس هوای گرم میره به قسمت بالا و توسط اون فن بالای کیس تخلیه میشه(البته اگر توی سقف کیس فن نیست همون فن پاور همین کار رو برات انجام میده).
بنده به شخصه تاثیر برعکس بسته شدن فن بقل کیس رو تجربه کردم به شدت دما رو میبره بالا.

xzero
01-10-2010, 16:45
من مشکلم روی جهت قرار گرفتن فنه!!
میخوام بدونم مثلا فن پشت کیس باید روش به داخل کیس باشه یا بیرون کیس!! یعنی از پشت فن هوای داخل کیس تخلیه میشه یا جلوی فن!!
این عکس کیس یه بنده خدایی هستش و همونطور که میبینین فن پشت کیس روش به سمت داخل کیس هستش!! این فن درست نصب شده؟!!

alireza1411
01-10-2010, 20:14
من مشکلم روی جهت قرار گرفتن فنه!!
میخوام بدونم مثلا فن پشت کیس باید روش به داخل کیس باشه یا بیرون کیس!! یعنی از پشت فن هوای داخل کیس تخلیه میشه یا جلوی فن!!
این عکس کیس یه بنده خدایی هستش و همونطور که میبینین فن پشت کیس روش به سمت داخل کیس هستش!! این فن درست نصب شده؟!!

خب باید به بیرون هوا بده دیگه. این که معلومه برعکسه آخه. :41::41: عجیبه ... یعنی سوتی داده یا ما نکته ای رو متوجه نشدیم ؟ من رشتم مکانیکه فکر نکنم اشتباه از من باشه :41::41::20:

saeid 22
02-10-2010, 00:31
نرمالش این هست که فن بیرون از محوطه کیس را باد بزنه و هوای گرمه داخل کیس را بیرون بده نه اینکه داخل کیس را باد بزنه
عکس پست 6 درست هستش

xzero
02-10-2010, 16:14
ممنون !!
دیکه کسی نظری نداره؟!!!

alireza1411
02-10-2010, 23:37
ممنون !!
دیکه کسی نظری نداره؟!!!

آخه چه نظری دیگه ؟ :31::11:

H.Operator
07-10-2010, 21:34
ممنون !!
دیکه کسی نظری نداره؟!!!
ای بابا این که ظاهرآ درست بسته شده شما دستت رو تر کن بعد بگیر پشت کیس همونجا که فن بسته شده اگر دستت سرد شد معلومه که درست بسته شده.