مشاهده نسخه کامل
: آپگرید LED سری 6 سامسونگ
sajadblog.blogfa
30-09-2010, 10:25
سلام
می خواستم از دوستان خواهش کنم روش آپگرید کردن LED سامسونگ مدل UA46C6200 رو با USB به من توضیح بدن.
هرچی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم دیگه مجبور شدم تاپیک بزنم.
ضمنا من اینو از بانه خریدم بعد از آپگرید که مشکلی پیدا نمی کنه؟
زبونش هم فارسی نداره برای تله تکس می خوام حالا فارسی نشد انگلیسی هم با شه عالیه.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز
هر آنچه شما در رابطه با آبدیت کردن هست را اینجا توضیح داده ام.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”."و آن را از حالت فشرده خارج کنید.
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبر را پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاء دهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود دارد و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلویزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلویزیون قابل شناسایی باشد
نسخه Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود کرد بعد از حالت فشرده خارج کرده ریختم تو فلش.. اسم پوشه فایلش این بود: T-MST12UABC
بعد من یه پوشه درست کردم به این اسم:T-MST12DIRC
اطلاعات اولی رو ریختم تو پوشه دومی..
بعد فلش رو زدم به تلویزیون زدم به روز رسانی انجام شد.
بارها در پستهای مختلف در این رابطه توضیح داده شده که ابدیت برای رفع مشکل و یا ارتقاء بعضی از آیتمها و سیستم مورد استفاده قرار میگیرد . که ممکن است مشکلی در پروسه تولید اتفاق افتاده باشد و یا در کشورهای خواص برای استفاده از آیتمها و آپشنهای موجود در سیستم مورد استفاده در آن کشورها کارایی دارد.
پس در نتیجه اگر سیستم شما مشکلی نداشته باشد شما با آبدیت چیزی جز بهبودی بعضی از آیتمها چیزی احساس نخواهید کرد.
و در آخر اگر سیستمتان مشکلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.
t_tanhayam
30-09-2010, 13:34
سلام
می خواستم از دوستان خواهش کنم روش آپگرید کردن LED سامسونگ مدل UA46C6200 رو با USB به من توضیح بدن.
هرچی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم دیگه مجبور شدم تاپیک بزنم.
ضمنا من اینو از بانه خریدم بعد از آپگرید که مشکلی پیدا نمی کنه؟
زبونش هم فارسی نداره برای تله تکس می خوام حالا فارسی نشد انگلیسی هم با شه عالیه.
با تشکر
-روش اپگريد يكسان توي همه سامسونگ ها
-شما فايل مربوط به مدل خودتون رو ابتدا دانلود ميكنيد
-فايل فريمور رو unzip ميكنيد ( ادرس فلش خودتون رو ميدين )
-فلش رو به Usb تلويزيون ميزنيد وپيغام update firmware مياد وokميزنيد
-منتظر ميمونيد تمام بشه وخاموش وروشن و تمام
-بايد دقت كنيد مربوط به مدل خودتون باشه چه اينچ و چه اينكه كجايي هست
-نه قاعدتا مشكلي پيش نمياد ولي بايد احتياط كنيد
-زباني افزوده نميشه دوست عزيز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط انگار اگه موقع آپگرید یهو برق بره مشکل ایجاد میشود.
t_tanhayam
30-09-2010, 23:42
فقط انگار اگه موقع آپگرید یهو برق بره مشکل ایجاد میشود.
-البته ممكنه مشكل ايجاد بشه
رفتن برق= خرابي پنل قطعي نيست ممكنه :46:
sajadblog.blogfa
04-10-2010, 11:26
دوستان یه سوال آپگرید تغیری توی TV ایجاد می کنه یعنی می ارزه؟
jabarsink2000
04-10-2010, 11:39
دوستان یه سوال آپگرید تغیری توی TV ایجاد می کنه یعنی می ارزه؟
باگ های نرم افزاری را از بین میبره.
شما اول بگو پشت lcd زده ساخت کجا؟
با تشکر.
هادی
sajadblog.blogfa
04-10-2010, 12:22
باگ های نرم افزاری را از بین میبره.
شما اول بگو پشت lcd زده ساخت کجا؟
با تشکر.
هادی
ساخت مالزی
jabarsink2000
04-10-2010, 12:35
ساخت مالزی
از این سایت فایل را دانلود کن:
اخرین ورژن اپدیت 1011.1
این هم لینک اپدیت ال سی دی شما:
ببخشید از دوستان یک راهنمایی میخواستم من LED مدل UA40B6000 دارم اشتباهی آپدیت این مدل UE40B6000 را ریختم الان USB یش از کار افتاده آیا میشود کاری کرد ؟
jabarsink2000
05-10-2010, 09:37
ببخشید از دوستان یک راهنمایی میخواستم من LED مدل UA40B6000 دارم اشتباهی آپدیت این مدل UE40B6000 را ریختم الان USB یش از کار افتاده آیا میشود کاری کرد ؟
شتباه شما این بود که به جای UE مدل UAرا نصب کردید.
دوستان زیادی به مشکل برخوردند ولی انگار این کار باعث خراب شدن بورد یو اس بی میشه.
با تشکر.
هادی
شتباه شما این بود که به جای UE مدل UAرا نصب کردید.
دوستان زیادی به مشکل برخوردند ولی انگار این کار باعث خراب شدن بورد یو اس بی میشه.
با تشکر.
هادی
آیا روشی برای بازگرداندن حالت قبل هست ؟ باتشکر:11:
jabarsink2000
05-10-2010, 11:27
آیا روشی برای بازگرداندن حالت قبل هست ؟ باتشکر:11:
چند تا از دوستان اعلام کردن تنها راه حل تعویض برد یو اس بی.
با تشکر.
هادی
t_tanhayam
05-10-2010, 12:56
-متاسفانه بار ها تاكيد شد دوستان در صورت عدم نياز اپديت نكنيد ممكن همچين اتفاقاتي بيوفته حالا چه اشتباه در ورژن فريمور وچه موارد ديگه
-دوستي b7000 داشتند گويا سام براشون راه انداخته تاپيك زير رو بخونيد ودر صورت نياز بهشون پ.خ بدين:
sajadblog.blogfa
06-10-2010, 13:13
از این سایت فایل را دانلود کن:
اخرین ورژن اپدیت 1011.1
این هم لینک اپدیت ال سی دی شما:
از راهنماییتون ممنون
ولی موقعی که USB رو وصل می کنم موقع سرچ چیزی پیدا نمی کنه و می نویسه
file not avalable .please check it an try later
همی چیز رو مطابق آموزش رفتم
فکر می کنید مشکل از کجاست.
jabarsink2000
06-10-2010, 14:02
از راهنماییتون ممنون
ولی موقعی که USB رو وصل می کنم موقع سرچ چیزی پیدا نمی کنه و می نویسه
file not avalable .please check it an try later
همی چیز رو مطابق آموزش رفتم
فکر می کنید مشکل از کجاست.
فایل را از حالت زیپ بیرون اوردید .؟
داخل فولدر که نگزاشتید .؟
حجم فایل چه قدر بود؟
با تشکر.
هادی
sajadblog.blogfa
08-10-2010, 21:01
فایل را از حالت زیپ بیرون اوردید .؟
داخل فولدر که نگزاشتید .؟
حجم فایل چه قدر بود؟
با تشکر.
هادی
سلام
اره زیپ نبود
نه همون فولدری که ایجاد شد فقط توی فلش دیسک بود
حجمش 85.3 MB
حالا میگم اگر لازم ندارم و با معایب احتمالی که امکان داره وجود بیاد لزومی داره آپ کنم
ممنون از نظراتتون
sajadblog.blogfa
08-10-2010, 21:07
یه سوال دیگه هم داشتم این LED ها سیستم ضبط ندارند که بشه روی فلش تصاویر رو ضبط کرد؟
با تشکر
jabarsink2000
08-10-2010, 21:29
یه سوال دیگه هم داشتم این LED ها سیستم ضبط ندارند که بشه روی فلش تصاویر رو ضبط کرد؟
با تشکر
خیر .
ندارند.
با تشکر.
هادی
mohammad53
15-12-2010, 18:17
خیر .
ندارند.
با تشکر.
هادی
سلام
آاق من یک LED سامسونگ مدل 40c6960 گرفتم. ولی هر کار می کنم در منوی internet tv اجازه تنظیمات نمی دهد. من اینترنت ADSL را با LAN با اوم وصل کردم و در منوی تست شبکه نیز همه چیز را ok داد ولی باز internet tv کار نمی کنه. کسی میتونه کمک کنه
mohammad53
27-12-2010, 21:30
سلام
آقا من آدیت 1013تلویزیون LED مدل UA40C6900VR را از سایت سامسونگ دانلود کردم. تلویزیون خودم مدل UA40C6960 با ضمانت سام سرویس(سریال 1010.1) است. آیا می توان این آپدیت را روی تلویزیون خودم بریزم؟ کسی امتحان کرده؟ مشکلی پیش نمی آید؟ با سام سرویس تماس گرفتم گفتند بهتر هیچ وقت آپدیت نکنی ولی کلا جواب واضحی ندادند. لطفا راهمنائی نمائید.
t_tanhayam
27-12-2010, 23:40
سلام
آقا من آدیت 1013تلویزیون LED مدل UA40C6900VR را از سایت سامسونگ دانلود کردم. تلویزیون خودم مدل UA40C6960 با ضمانت سام سرویس(سریال 1010.1) است. آیا می توان این آپدیت را روی تلویزیون خودم بریزم؟ کسی امتحان کرده؟ مشکلی پیش نمی آید؟ با سام سرویس تماس گرفتم گفتند بهتر هیچ وقت آپدیت نکنی ولی کلا جواب واضحی ندادند. لطفا راهمنائی نمائید.
-محمد عزيز بنده هم با ورژن 1010 از بانه گرفته بودم اپديت 1013 رو انجام دادم
-چرا مشكلي پيش بياد؟ اصلا نيازي به اين كار نيست مورد خاصي اضافه نميشه كه شما بخواين اين كار رو انجام بدين
-در مورد محصولات با گارانتي خوب نبايد اين كار رو انجام بدين چون از گارانتي خارج ميشه واسه اين ميگگن نكنيد اين كار رو هر چند ممكن مشكلي اصلا پيش نياد
mohammad53
28-12-2010, 13:52
سلام ضمن تشكر از توضيحاتي كه داديد. مي خواستم بدانم كه آيا راهي هست كه اينترنت تي وي اين سري 6 را فعال كرد. با توجه به -------- سايتهاي غير قانوني و وجود قانون جرائم اينترنتي ديگر نيازي به بستن اين آيتم روي تلويزيونها LED نمي باشد. درحاليكه كه اين همه پول مي دهي از امكانات روز استفاده كني و بعد مي بيني چه بهت دادن؟
سوال دوم اين بود كه با آپ گريد به 1013؛ آيا مشكل پخش زيرنويس فارسي فيلم ها رفع مي شود؟
t_tanhayam
28-12-2010, 15:26
سلام ضمن تشكر از توضيحاتي كه داديد. مي خواستم بدانم كه آيا راهي هست كه اينترنت تي وي اين سري 6 را فعال كرد. با توجه به -------- سايتهاي غير قانوني و وجود قانون جرائم اينترنتي ديگر نيازي به بستن اين آيتم روي تلويزيونها LED نمي باشد. درحاليكه كه اين همه پول مي دهي از امكانات روز استفاده كني و بعد مي بيني چه بهت دادن؟
سوال دوم اين بود كه با آپ گريد به 1013؛ آيا مشكل پخش زيرنويس فارسي فيلم ها رفع مي شود؟
-محمد عزيز بنده چون نيازي ندارم به اين قابليت پي گير نبودم و نميدونم ولي دوستان ديگه هم گويا نتونستن تا جايي كه ميدونم از اين قابليت استفاده كنند
-من چه با ورژن 1010 و چه با ورژن 1013 هيچ مشگلي با زير نويس ندارم با اينكه (منوي tv من زبان فارسي نداره ) روي عربي كه قرار بدين بدون مشكل اجرا ميكنه
-شما مشكل خاصي دارين ؟
mohammad53
29-12-2010, 07:53
در مورد آيتم اول در سايتهاي خارج سرچ كردم. گويا اين محدوديت براي اين بيشتر مي باشد. حال به قول سام سرويس اين دستور دولت بوده است. اما آنجا يك روشي براي فعال سازي گفته بودند كه من روي تلويزيون خودم امتحان كردم نشد و دليل آنرا در ذيل مي گويم. خواستم شما هم اگه مي تونيد روي تلويزيون خود اين موضوع را ببينيد:
آنها گفته بودن بايد تلويزيون را خاموش كرد بعد با زدن سريع دگمه info+menu+mute و بعد دگمه power تلويزيون؛ آنرا روشن كرد. در اين حالت وارد منو سرويس مي شود. در اين منو بايد وارد option شد سپس جلوي آيتم country عبارت چند نقطه(0000) درج شده است كه بايستي با انتخاب يك كشوري غير از ايران مثلا ويتنام آنرا فعال كرد. پس از آن با خاموش و روشن كردن تلويزيون اين اينترنت تي وي و منوي تنظيم آن فعال مي شود. من در تلويزيون خودم اين كار را انجام دادم ولي آن قسمتي كه بايستي نام كشور را تغيير بدهيم بلاك شده بود و قابل انتخاب نبود. احتمال دادم اين مورد توسط سام سرويس در ايران بلوكه شده است. لذا خواستم شما كه ورژن 1013 را نصب كردين و تلويزيون را از بانه خريدين. اگه ممكنه ببينيند اين آيتم براي شما فعال مي باشد و مي توانيد نام كشور را عوض كنيد يا نه؟ ممنون
براي آيتم دوم هم من فيلم را كه از روي usb پخش مي كنم زيرنويس را نشان نمي دهد.
t_tanhayam
29-12-2010, 09:51
در مورد آيتم اول در سايتهاي خارج سرچ كردم. گويا اين محدوديت براي اين بيشتر مي باشد. حال به قول سام سرويس اين دستور دولت بوده است. اما آنجا يك روشي براي فعال سازي گفته بودند كه من روي تلويزيون خودم امتحان كردم نشد و دليل آنرا در ذيل مي گويم. خواستم شما هم اگه مي تونيد روي تلويزيون خود اين موضوع را ببينيد:
آنها گفته بودن بايد تلويزيون را خاموش كرد بعد با زدن سريع دگمه info+menu+mute و بعد دگمه power تلويزيون؛ آنرا روشن كرد. در اين حالت وارد منو سرويس مي شود. در اين منو بايد وارد option شد سپس جلوي آيتم country عبارت چند نقطه(0000) درج شده است كه بايستي با انتخاب يك كشوري غير از ايران مثلا ويتنام آنرا فعال كرد. پس از آن با خاموش و روشن كردن تلويزيون اين اينترنت تي وي و منوي تنظيم آن فعال مي شود. من در تلويزيون خودم اين كار را انجام دادم ولي آن قسمتي كه بايستي نام كشور را تغيير بدهيم بلاك شده بود و قابل انتخاب نبود. احتمال دادم اين مورد توسط سام سرويس در ايران بلوكه شده است. لذا خواستم شما كه ورژن 1013 را نصب كردين و تلويزيون را از بانه خريدين. اگه ممكنه ببينيند اين آيتم براي شما فعال مي باشد و مي توانيد نام كشور را عوض كنيد يا نه؟ ممنون
براي آيتم دوم هم من فيلم را كه از روي usb پخش مي كنم زيرنويس را نشان نمي دهد.
-در مورد اول كه عرض كردين بچه ها در مدل هاي b650 گويا تست كرده بودند و گاها جواب هم گرفتند :
-در مورد زير نويس هم اگر srt باشه وهمنام با فيلم بدون مشكل اجرا ميكنه
-در مورد قسمتي كه فرمودين هم متاسفانه غير فعال هست ولي در پنل هاي قبلي مثل b650 كه داشتم فعال بود وقابل تغيير
mohammad53
31-12-2010, 21:10
سلام
ممنون از آدرسی که داده بودید من کامل آنرا مطالعه کردم. سری B این تلویزیونها را می شود وارد منوی مخفی آن شد با عوض کردن نام کشور اینترنت را فعال کرد ولی در سری C و نسل 6 به بعد امکان تغییر کشور وجود ندارد و اصلا نمی توان آنرا انتخاب کرد(بلاک شده است) با توجه به توضیحات دوستان در قسمت دیگر سایت آنها می توانستند سایتهایی چون you tube را مشاهده کنند که این سایتها عملا در اینترنت ایران ف ی ل ت ر بودند لذا قابل مشاهده بودن این سایتها از طریق این تلویزیونها و سایت سامسونگ می تواند به احتملا زیاد دلیل مسدود کردن این آیتم روی تلویزیونهای مدل جدیدتر مانند مورد من باشد. بنابراین این مسدود سازی توسط سامسونگ صورت نگرفته و یک امر داخلی است که توسط سام سرویس صورت گرفته است. برای همین من حدس می زنم با آپدیت به ورژن 1013 احتمالا این غیر فعال سازی داخلی برطرف می شود. چون ورزن 1013 هم برای ابران و هم برای امارات و جاهای دیگر معرفی شده است که سامسونگ نمی توانند اینترنت تی وی را برای آنجا مسدود نمایند و پای سام نیز در میان نیست.
سلام
دوستان من 6960 دارم نرم افزار 1013 رو انتقال دادم هیچ اتفاقی نمی افته من فکر کنم به یک شکل دیگه اینها اینتر نت رو غیر فعال نمودند.به نظر شما ممکنه سخت افزار داشته باشه که برداشته باشند؟
mohammad53
01-01-2011, 11:06
سلام
اين يك امر حرفه اي است من خيلي از مسائل دروني اين تلويزيونها اطلاعي ندارم دوستاني كه صاحب نظر هستند بايستي اعلام نظر كنند
t_tanhayam
01-01-2011, 14:28
سلام
دوستان من 6960 دارم نرم افزار 1013 رو انتقال دادم هیچ اتفاقی نمی افته من فکر کنم به یک شکل دیگه اینها اینتر نت رو غیر فعال نمودند.به نظر شما ممکنه سخت افزار داشته باشه که برداشته باشند؟
-در مورد برداشتن سخت افزاري من فكر نميكنم اينطور باشه
-اگر بن كرده باشند اين قابليت رو حتما نرم افزاري هست نه سخت افزاري
mohsen farrokhi
04-08-2011, 12:13
راه اندازی اینترنت تی وی کار بسیار ساده ای است من راه انداختم مدل ال ای دی من 6960 است ولی اینترنت تی وی به درد نمیخوره اگه کسی میخواد بگه تا براش توضیح بدم
اپدیت ua40c6960 رو از کجا باید بگیرم
سلام به دوستان عزيز من يه سوال دارم
led ما زيرنويس فارسي رو نمي خونه زيرنويسش رو به صورت مربع نشون ميده راحلي براي رفع اين مشكل هست اگه هست لطفا راهنمايي كنيد با تشكر فراوان
:40::40::40:
mohsen farrokhi
04-08-2011, 23:41
سلام به دوستان عزيز من يه سوال دارم
led ما زيرنويس فارسي رو نمي خونه زيرنويسش رو به صورت مربع نشون ميده راحلي براي رفع اين مشكل هست اگه هست لطفا راهنمايي كنيد با تشكر فراوان
:40::40::40:
درهنگام پخش زیرنویس دکمه اینفو رو بزن بعد از قسمت رمزگشایی عربی رو انتخاب کن درست میشه
rasooltm
11-08-2011, 16:52
باسلام
من يك LED سامسونگ مدل ua40d5000 از بانه خريدم كه متاسفانه با ورود به مني مخفي و فعال كردن گزينه (اي وي كالبريشن ) تمام رنگ دستگاه بهم ريخت و تصاوير هم تيره و مات شده
لطفا راهنمايي كنيد چه طوري برگردونم به تنظيمات اوليه . ظمنا چندين بار هم از همون منو به حالت پيش فرض كارخانه برگردوندم ولي جواب نداده
mnrabiei
16-09-2011, 22:45
راه اندازی اینترنت تی وی کار بسیار ساده ای است من راه انداختم مدل ال ای دی من 6960 است ولی اینترنت تی وی به درد نمیخوره اگه کسی میخواد بگه تا براش توضیح بدم
اپدیت ua40c6960 رو از کجا باید بگیرم
سلام
لطفا طریقه راه اندازی اینترنت تی وی رو بگو
مرسی
javadshabani
16-06-2012, 22:38
سلام از دوستان می خواستم بپرسم من تلویزیون سامسونگ مدل koambra-EU kft سری 6 که ----- هم داره به چه صورت میتونم رسیورش رو آپگرید کنم؟ ممنون
سلام اخرین نرم افزار samsung ua c7000 را میخواستم
smhsh121
24-06-2012, 22:14
سلام اخرین نرم افزار samsung ua c7000 را میخواستم
rsl_khatar
30-09-2012, 14:32
با سلام
آخرین آپدیت برای le46a656a1frxu کدام ورژن است؟الان ورژنش 1014 هست.از گناوه گرفتیمش.
ی سوال دیگه شبکه های دیجیتالو قبلا میگیرفتم (تو اصفهان زندگی می کنیم)اما بعد ی مدت دیگه ال سی دی می زنه hd not suuport می خواستم ببینم چرا اینجور شده؟مگه ال سی دیم hd نیست؟ممکنه دی وی بیش اچ دی نباشه؟
JAVAD1747
04-12-2012, 23:34
سلام مدل u40d6920اپدیت داره ایا میشه رو usb ضبط کرد یا خیرباتشکر
mazyarsh
01-01-2013, 00:19
با سلام
من یک lcd سامسونگ سرس 6 اروپایی دارم . شبکه دیجیتال رو سرچ میکنم حدود 33 کانال تلویزیونی و رادیویی پیدا میکنه ولی فقط شبکه استانی . استان خودمونو نشون میده (کهگیلویه و بویراحمد) و وقی روی بقیه کانال های پیدا شده میذارتصویری نداره و یه پیام میاد (not fuond hd ) یه همچین پیامی. اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .
مدل LCD 6 SAMSUNG : LE32A656A1F
پیامی که میده HD NOT SUPPORTED
و شبکه 3 رو فقط صدا داره..حال نمیدونم صدای خود شبکه 3هست یا شبکه دیگری. ولی اسم شبکه ای که نوشته irib 3
با تشکر
mazyarsh
07-01-2013, 00:06
با سلام
من یک lcd سامسونگ سرس 6 اروپایی دارم . شبکه دیجیتال رو سرچ میکنم حدود 33 کانال تلویزیونی و رادیویی پیدا میکنه ولی فقط شبکه استانی . استان خودمونو نشون میده (کهگیلویه و بویراحمد) و وقی روی بقیه کانال های پیدا شده میذارتصویری نداره و یه پیام میاد (not fuond hd ) یه همچین پیامی. اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .
و شبکه 3 رو فقط صدا داره..حال نمیدونم صدای خود شبکه 3هست یا شبکه دیگری. ولی اسم شبکه ای که نوشته irib 3
با تشکر
Up
دوستان کسی نظری نداره
سلام خسته نباشید
من مبخوام از طریق یو ای بی تب وی رو آبدیت کنم به دلیل نخواندن زیر نویس
مدل تی وی من 46 ال ای دی سری 8
ua46b800xbmxxs
اگه لطف کنیدو راهنمایی کنید
سلام.کسی میدونه این کد مال چه کشوریه؟UA46EH6920M
smhsh121
11-02-2013, 06:52
سلام.کسی میدونه این کد مال چه کشوریه؟UA46EH6920M
مختص ایرانه و هیچ کجای دنیا با این شماره مدل نیست. شماره مدل جهانیش EH6000 هست.
hobor971
11-02-2013, 09:50
من هم نمی دونم دلیل این کار چیه ؟ بجز گیج کردن و گمراه شدن خریدار.
وقتی تو سایتهای سام سرویس و سامسونگ ایران هیچ پشتیبانی مناسبی از مدلهای جدید نمی شود واقعا دلیل این تغییر نام و مدل تلوزیون چیست ؟؟؟
smhsh121
11-02-2013, 14:36
من هم نمی دونم دلیل این کار چیه ؟ بجز گیج کردن و گمراه شدن خریدار.
وقتی تو سایتهای سام سرویس و سامسونگ ایران هیچ پشتیبانی مناسبی از مدلهای جدید نمی شود واقعا دلیل این تغییر نام و مدل تلوزیون چیست ؟؟؟
من خودمم توش موندم. این مسخره بازی فقط مختص سامسونگ نیست. ال جی یه صفر آخر مدل هاش میزنه. شاید یه جور اعداد مدل هارو بزرگ می کنن برای عوام فریبی که مردم نرن جنس بانه ای بخرن!
hobor971
11-02-2013, 17:31
من خودمم توش موندم. این مسخره بازی فقط مختص سامسونگ نیست. ال جی یه صفر آخر مدل هاش میزنه. شاید یه جور اعداد مدل هارو بزرگ می کنن برای عوام فریبی که مردم نرن جنس بانه ای بخرن!
حالا باز به اون . سامسونگ که کلا کن فیکون می کنه . من نمی دونم 7770 چیکار داره به 7500 و یا 6960 چیکار داره به 6600 . به هر حال همونجور که می بینید کلا مشتری رو گمراه کردن .
rohanimohammad
13-02-2013, 21:37
سلام.
من یه UA46ES6960M دارم.
اولا: از کجا بفهمم ساخت کجاست؟
دوما: از کجا ورژن نرم افزارش رو بفهمم؟
سوما: فایل آپدیتش رو از کجا بیارم؟
چهارما: با آپدیتش چه مشکلاتی حل میشه؟
پنجما: از گارانتیه خارج نمیشه؟
دوستان عزیز من ledd46d6960 خریدم و تو شبکه منوتو و شبکه ورزش و شبکه بخصوص فوتبال تصاویر رو با تیک تیک محسوس میبینم.لطفا کمکم کنید
09359797649
جان مادرتون
javad3227
18-02-2013, 00:19
با عرض سلام منیه ال ای دی ua46es8880mخریدم تو شهر ما جدیدترین بود ولیبعد از یه هفته اینترنت وای فایش وصل نمیشه و بعضی وقتها سیستم حرکتی وگفتاریشم به هم میریزه وحتما باید خاموش وروشن کنم تا درست بشه ولی وای فایش درست نمیشه میشه کمکم کنید چیکار کنم؟
واز سایت سامسونگ هم میخام اپدیت جدیدشو بگیرم ولی مدل تلویزیون من نیست و اگه هم مشابه پیدا می کنم اپدیت نداره .باید از کجا اپد یت بگیرم ؟لطفا اگه میشه اپدیتو برام پیدا کنید!
پس چرا وقتی تو سایت سامسونگ ایران قسمت ساپورت این پروداکت رو میزنم میگه همچین چیزی وجود نداره.فریمور EH6000رو هم دانلود کردم ولی نشناختش.کسی میتونه کمک کنه لینک دانلود فریمویر رو بذاره برام.ممنون میشم.
amir_t6262
18-02-2013, 10:58
با عرض سلام منیه ال ای دی ua46es8880mخریدم تو شهر ما جدیدترین بود ولیبعد از یه هفته اینترنت وای فایش وصل نمیشه و بعضی وقتها سیستم حرکتی وگفتاریشم به هم میریزه وحتما باید خاموش وروشن کنم تا درست بشه ولی وای فایش درست نمیشه میشه کمکم کنید چیکار کنم؟واز سایت سامسونگ هم میخام اپدیت جدیدشو بگیرم ولی مدل تلویزیون من نیست و اگه هم مشابه پیدا می کنم اپدیت نداره .باید از کجا اپد یت بگیرم ؟لطفا اگه میشه اپدیتو برام پیدا کنید!قبل از اينكه به فكر آپديت كردن باشيد پرس و جو كنيد شايد اين اشكالات مربوط به تلويزيون شما باشد و ايراد سخت افزاري باشد كه مشمول گارانتي باشد.يك وقت بهانه دست شركت گارانتي ندهيد كه چون آپديت كردين تلويزيونتان خراب شده!
javad3227
19-02-2013, 00:57
اصلا راهی نیست که برگرده به ریست اولیه چون خودش انلاین اپدیت کرده خو دشو؟
hobor971
19-02-2013, 08:14
اصلا راهی نیست که برگرده به ریست اولیه چون خودش انلاین اپدیت کرده خو دشو؟
5 تا 20 ثانیه دکمه EXIT روی کنترل رو نگه دارید . ریست فکتوری می شه . اما اگه نرم افزار رو آپدیت کردین ورژن نرم افزار پایین نمیاد با این کار.
blackcherry
26-02-2013, 13:06
سلام دوستان من يه ال سي دي ساخت مالزي دارم از بانه خردم اينم مدلشه (la32c450) فايل آپگريدش رو هم پيدا كردم اما آخر مدل يه e1 اضافه داره مي ترسم آپگريد كنم مي شه راهنمايي كنين . در ضمن اگر آپگريد كنم دامنه پخش فرمت هاي تصويريش بيشتر مي شه يا نه ؟ اينم لينكي كه خودم پيدا كردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yaser2006
03-03-2013, 20:09
با سلام
با تشکر
سلام مشکل منم همینه لطفا کمک کنید
من یک lcd سامسونگ مدل le40a786 r2f rxu سری 7 اروپایی دارم. شبکه های SD رو میاره ولی شبکه های HD رو این پیغام HD NOT SUPPORTED می ده . می خواستم بدونم با توچه به اینکه این تلویزیون HD رو ساپورت می کنه آیا این مشکل قابل حل با نه؟ یعنی مشکل عدم ساپورت سخت افزاره یا مشکل نرم افزاریه و با آپگرید کردن TV مشکل قابل حل شدنه؟
در ضمن فایل های آپدیت این مدل TV رو از کجا باید بگیرم ؟ لطفا لینک بزارید با تشکر فراوان
matinpour
06-03-2013, 23:23
پس چرا وقتی تو سایت سامسونگ ایران قسمت ساپورت این پروداکت رو میزنم میگه همچین چیزی وجود نداره.فریمور EH6000رو هم دانلود کردم ولی نشناختش.کسی میتونه کمک کنه لینک دانلود فریمویر رو بذاره برام.ممنون میشم.
دوست عزیز
اینم سایت مربوط به هنک گونک فریمورتان را می توانید از این سایت دانلود کنید
matinpour
06-03-2013, 23:34
سلام مشکل منم همینه لطفا کمک کنید
من یک lcd سامسونگ مدل le40a786 r2f rxu سری 7 اروپایی دارم. شبکه های SD رو میاره ولی شبکه های HD رو این پیغام HD NOT SUPPORTED می ده . می خواستم بدونم با توچه به اینکه این تلویزیون HD رو ساپورت می کنه آیا این مشکل قابل حل با نه؟ یعنی مشکل عدم ساپورت سخت افزاره یا مشکل نرم افزاریه و با آپگرید کردن TV مشکل قابل حل شدنه؟
در ضمن فایل های آپدیت این مدل TV رو از کجا باید بگیرم ؟ لطفا لینک بزارید با تشکر فراوان
دوست عزیز
این سایت که متوانید فریمورتان را دانلود کنید
و اینکه شبکه های sd را میگیرد ولی شبکه های hd را نمیکیرد شاید ماهواره داخلی شما قابلیت آن را نداشته باشد. چون مدل تلویزیون شما مال سال 2008 است
matinpour
06-03-2013, 23:38
سلام دوستان من يه ال سي دي ساخت مالزي دارم از بانه خردم اينم مدلشه (la32c450) فايل آپگريدش رو هم پيدا كردم اما آخر مدل يه e1 اضافه داره مي ترسم آپگريد كنم مي شه راهنمايي كنين . در ضمن اگر آپگريد كنم دامنه پخش فرمت هاي تصويريش بيشتر مي شه يا نه ؟ اينم لينكي كه خودم پيدا كردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
بله زیاد با هم فرقی نمی کند ولی با آبدیت کردن آپشنی اضافه نمی شود فقط در بعضی از آیتم ها سرعت پردازش بیشتر می شود و باگهای زائید پاک می شود.
سلام
من مدل تلوزیون مونو میزنم نمیاد
Ua46eh6930mshd
کسی میتونه کمک کنه؟
matinpour
23-03-2013, 15:02
سلام
من مدل تلوزیون مونو میزنم نمیاد
Ua46eh6930mshd
کسی میتونه کمک کنه؟
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما برای مصرف کنندگانua46eh6930 و نام اصلی UA46EH6000R می باشد که می توانید از این سایت استفاده کنید
hadi1100
29-06-2013, 14:54
سلام ببخشید تلویزیون من 40eh6930 هست ولی به این اسم تو سایت سامسونگ نیست
میشه منو راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یک ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand دارم هر کاری میکنم اپدیت نمیشه اپدیتش از خود سایت تایلند گرفته تا مالزی و سنگاپور هیچکدوم کار نکردند قبلا 4 ال ای دی را اپدیت کردم چنین مشکلی نداشتم اگر از دوستان کسی وارده اپدیت اینا از کجا بگیرم ممنون میشم در ضمن گوگل هم سرچ کردم میگه چنین ال ای دی وجود ندارد .......... متشکرم
ua40d6600wmxhc
matinpour
03-07-2013, 23:33
سلام دوستان
من یک ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand دارم هر کاری میکنم اپدیت نمیشه اپدیتش از خود سایت تایلند گرفته تا مالزی و سنگاپور هیچکدوم کار نکردند قبلا 4 ال ای دی را اپدیت کردم چنین مشکلی نداشتم اگر از دوستان کسی وارده اپدیت اینا از کجا بگیرم ممنون میشم در ضمن گوگل هم سرچ کردم میگه چنین ال ای دی وجود ندارد .......... متشکرم
ua40d6600wmxhc
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید
JAVAD1-3-7-4
07-09-2013, 18:07
سلام.ببخشید این لینکی که شما میدید فقط کاتالوگ داره فایل اپدیت نداره که :n13:
matinpour
07-09-2013, 18:25
سلام.ببخشید این لینکی که شما میدید فقط کاتالوگ داره فایل اپدیت نداره که :n13:
دوست عزیز
در باره چی و کدام لینک صحبت می کنید.
JAVAD1-3-7-4
07-09-2013, 18:33
ببخشید اقا تقصیر از من بود لینک مشکلی نداشت. در مورد تلویزیون سامسونگ ال ای دی46 اینچ 6930 سوال داشتم اون لینکی که شما دادید فایل اپدیت این تلویزیون هم توش هست یا مربوط به تلویزیون دیگست.
matinpour
07-09-2013, 18:52
ببخشید اقا تقصیر از من بود لینک مشکلی نداشت. در مورد تلویزیون سامسونگ ال ای دی46 اینچ 6930 سوال داشتم اون لینکی که شما دادید فایل اپدیت این تلویزیون هم توش هست یا مربوط به تلویزیون دیگست.
دوست عزیز
لطفا آدرس لینک را بگذارید تا بتوانم شمارا یاری دهم
JAVAD1-3-7-4
07-09-2013, 19:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل تلویزیونم Ua46eh6930mshd این هست میخواستم ببینم میتونم از این لینک برای اپدیت استفاده کنم اپدیتش هم ظاهرا چند روز پیش اومده داداش دیگه چی میخوای بگم؟
JAVAD1-3-7-4
07-09-2013, 19:20
اون اشتباه بود این درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
07-09-2013, 20:09
اون اشتباه بود این درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
این برای eh6920 ایران و eh6000 اصلی است ولی مدل تلویزیون شما eh6930
JAVAD1-3-7-4
07-09-2013, 21:23
دوست عزیز
این برای eh6920 ایران و eh6000 اصلی است ولی مدل تلویزیون شما eh6930
خوب شما نمیدونی از کجا باید فایل اپدیتشو پیدا کنم؟
matinpour
08-09-2013, 18:40
خوب شما نمیدونی از کجا باید فایل اپدیتشو پیدا کنم؟
دوست عزیز
وارد منوی مخفی شوید و اطلاعات option مدل اصلی تلویزیون تان را نوشته مثلا شاید eh 6200 آن را برایم بنویسید تا راهنمایی تان کنم
از روی کنترول تلویزیون
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.:
کد:
info > menu > mute > power
JAVAD1-3-7-4
09-09-2013, 10:28
دوست عزیز
وارد منوی مخفی شوید و اطلاعات option مدل اصلی تلویزیون تان را نوشته مثلا شاید eh 6200 آن را برایم بنویسید تا راهنمایی تان کنم
از روی کنترول تلویزیون
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.:
کد:
info > menu > mute > power
ممنون از جواب سریعتون.مدلش طبق راهنمایی های شما این نوشته بود model:UA46EH6030
matinpour
09-09-2013, 12:17
ممنون از جواب سریعتون.مدلش طبق راهنمایی های شما این نوشته بود model:UA46EH6030
دوست عزیز
برای آبدیت فریمورتان به این سایت بروید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکنید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JAVAD1-3-7-4
09-09-2013, 13:02
ممنون از کمکت داداش دقیقا همونیه که میخواستم :n20::n20::n20:
JAVAD1-3-7-4
09-09-2013, 16:40
فقط یه سوال مطمئنی که ماله همین نوع تلویزیونه دیگه چون من رفتم تو قسمت اپدیت تلویزیون .ورژن فعلیشو نوشته بود 000010008 بعد تو لینکی که شما دادی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن اپدیت جدید نوشته 1012.0 اگه شما تایید میکنی که درسته من اپدیت کنم داداش .
JAVAD1-3-7-4
09-09-2013, 16:41
ببخشید بازم لینکو اشتباه دادم این درسته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
09-09-2013, 19:40
ببخشید بازم لینکو اشتباه دادم این درسته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
طبق مدلی که دادید این آبدیت تلویزیون شماست مطمئن باشید.
JAVAD1-3-7-4
10-09-2013, 11:47
فایل اپدیت در لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کردم در هنگام انزیپ کردن فایل متاسفانه با پیغام خطا مواجه شدم اگر مغدور است شما هم تست کنید اگر پیغام خطا داد به پیام بفرستید
matinpour
10-09-2013, 12:05
فایل اپدیت در لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کردم در هنگام انزیپ کردن فایل متاسفانه با پیغام خطا مواجه شدم اگر مغدور است شما هم تست کنید اگر پیغام خطا داد به پیام بفرستید
دوست عزیز
فایل شما هیچ مشگلی ندارد اگر برای شما پیغام خطا داده آن را بنویسید تا ببینم پیغام آن چیست؟ و اگر می خواهید آن فایل از زیپ خارج شده را به ایمیلتان ارسال کنم آدرس ایمیل بدهید
JAVAD1-3-7-4
10-09-2013, 13:34
اینم از ایمیل:javadshajeraty@yahoo.com اگه بتونی انزیپ شدشو بفرستی خیلی خوب میشه.
JAVAD1-3-7-4
10-09-2013, 18:06
دوست عزیز فایل به دستم نرسید
matinpour
10-09-2013, 22:49
دوست عزیز فایل به دستم نرسید
دوست عزیز
به علت حجم زیاد فایل آپلود نشد.
شما بگویید در هنگام آن زیپ کردن فایل چه اخطاری میدهد آن را برایم بنویسد.
JAVAD1-3-7-4
11-09-2013, 12:19
این اخطار بود :the files are corrupt please download a fresh copy
matinpour
11-09-2013, 12:58
این اخطار بود :the files are corrupt please download a fresh copy
دوست عزیز
معنی این اخطار می گوید فایل های فاسد هستند لطفا یک کپی تازه را دانلود کنید
ولی من همین فایل را راحت دانلود و باز کردم و مشگلی نداشت ممکن است سیستم شما آن را بطور کامل دانلود نکرده باشد
این فایل آن است
JAVAD1-3-7-4
12-09-2013, 11:16
سلام دوست عزیز فایل را دوباره دانلود کردم سالم بود ممنون
سلام مدل تی وی من ua46eh6920m که تو منو مخفی مدل و زده ua46eh6000
من از این 3 سایت زیر دانلود کردم ولی هیچکدوم تی وی رو آپدیت نکرد. اگه می شه لینک فایل آپدیتشو برام بزارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matinpour
14-12-2013, 20:09
سلام مدل تی وی من ua46eh6920m که تو منو مخفی مدل و زده ua46eh6000
من از این 3 سایت زیر دانلود کردم ولی هیچکدومو تی وی رو آپدیت نکرد. اگه می شه لینک فایل آپدیتشو برام بفزارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز
مناسب ترین سایت این است و از لینک زیر دانلود کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکنید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
دوست عزیز
مناسب ترین سایت این است و از لینک زیر دانلود کنید.
آبدیت کردن فریمور
اینو قبلا دانلود کرده بودم ولی باز دوباره دانلود کردم ولی باز تی وی فایل آپدیتو نشناخت.
matinpour
14-12-2013, 21:05
اینو قبلا دانلود کرده بودم ولی باز دوباره دانلود کردم ولی باز تی وی فایل آپدیتو نشناخت.
دوست عزیز
اگر طبق دستور العمل بالا عمل کردید و تلویزیو نتان هیچیزی را نصب نکرد بدانید که تلویزیون شما مشگلی ندارد و نیاز به آبدیت را پیدا نکرده است
با سلام تلویزیون من led 40 اینچ 6960 است چند روزه وقتی میزنم آپدیت بشه اتصال را قطع میکنه . ارور 800 را میده ولی قبلا آپدیت میشد الان smarthob به اینترنت وصل میشه ولی در این قسمت آپدیت آنلاین این ارور را میده
matinpour
16-12-2013, 23:06
با سلام تلویزیون من led 40 اینچ 6960 است چند روزه وقتی میزنم آپدیت بشه اتصال را قطع میکنه . ارور 800 را میده ولی قبلا آپدیت میشد الان smarthob به اینترنت وصل میشه ولی در این قسمت آپدیت آنلاین این ارور را میده
دوست عزیز
سرور سامسونگ ایران در حال حاضر مشگل دارد و انشالله بزودی فعال می شود.
سلام تلویزیون من ua40es6960m هست اسمش و تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم:n01:
matinpour
24-12-2013, 23:00
سلام تلویزیون من ua40es6960m هست اسمش و تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم:n01:
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es6960 و نام گذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود به این سایت بروید
و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است
با سلام خدمت همه دوستان من یه تلویزیون led سامسونگ خریدم بدون گارانتی و بعضی از مواقع اتوماتیک خاموش وروشن میشه ووقتی که تلویزیون به پشت برمیگردونی تصویر میاد دوباره بعد از چند روز همین مشکل داره مدلشم ua40eh6030r ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر
با سلام میخواستم اموزش اپگرید led مدل ua40eh6030r رو بزارید.
در ضمن ساخت مالزی
matinpour
25-01-2014, 20:23
با سلام میخواستم اموزش اپگرید led مدل ua40eh6030r رو بزارید.
در ضمن ساخت مالزی
دوست عزیز
اگر منظورتان این است
برای دانلود از اینجا استفاده کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
matinpour
25-01-2014, 20:30
با سلام خدمت همه دوستان من یه تلویزیون led سامسونگ خریدم بدون گارانتی و بعضی از مواقع اتوماتیک خاموش وروشن میشه ووقتی که تلویزیون به پشت برمیگردونی تصویر میاد دوباره بعد از چند روز همین مشکل داره مدلشم ua40eh6030r ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر
دوست عزیز
ممکن است که کابل اسلت های که در مین بر دتان است شل شده باشد که در اثر کار کرد و گرم شدن تلویزیون عکس العمل نشان می دهد برای رفع آ؛ن باید پشت تلویزیون را باز و و اسلاتها و سیمهای آن را کنترول کنید و یک بار تلویزیونتان را ریست کنید
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv و در بعضی از موارد با تعویض کابل hdmi مشگل حل می شود البته در صورتی که از آن کابل استفاده می کنید.
جناب متين پور
با سلام و احترام؛ مدل تلویزیون من UA40C6260UR هست تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم؟:n01:
matinpour
01-02-2014, 18:02
جناب متين پور
با سلام و احترام؛ مدل تلویزیون من UA40C6260UR هست تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم؟:n01:
دوست عزیز
اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید
لازم به ذکر است که آن مدل نام گذاری سامسونگ ایران است و نام گذاری اصلی تلویزیون شما UA40C6000 می باشد.
برای پیدا کردن مدل از سایتهای سامسونگ کافیست از منوی سرویس مدل اصلی تلویزیونتان را ببینید و یا از این تایپیک معادل آن را پیدا کنید تقریبا در سرس C و D نام گذاری یکی است
نکته: برای آبدیت فریمورهای رده یک سری معمولا یکی است UA40C6900VR و یا UA40C6200 و یا UA40C6000 و فرقی نمی کند و می توانید از هریک فریمور و یا سفت ابزار استفاده کنید .
خودتان هم می توانید از نظر محتوا آن ها را بررسی کنید.
و
آبدیت کردن فریمور
به سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
farshad.88
12-02-2014, 21:56
سلام. من مدل 40 اینچ تلویزیون es6980 رو دارم. میخوام نرم افزارشو اپدیت کنم. ورژن الان 1014 هست و ورژن جدید نرم افزار 1020 است. میخواستم بدونم اگه اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون انگار اپدیت کردن تلویزیون های سامسونگ مشکل داره. از طریق اپدیت انلاین
matinpour
12-02-2014, 23:28
سلام. من مدل 40 اینچ تلویزیون es6980 رو دارم. میخوام نرم افزارشو اپدیت کنم. ورژن الان 1014 هست و ورژن جدید نرم افزار 1020 است. میخواستم بدونم اگه اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون انگار اپدیت کردن تلویزیون های سامسونگ مشکل داره. از طریق اپدیت انلاین
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید.
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید.
منم همین مدل رو دارم . چرا اپدیت نکنیم ؟ شاید کیفیت سه بعدیش بهتر بشه یا امکانات تنظیم تصویرش بیشتر بشه .نمیشه ؟
matinpour
13-02-2014, 23:35
منم همین مدل رو دارم . چرا اپدیت نکنیم ؟ شاید کیفیت سه بعدیش بهتر بشه یا امکانات تنظیم تصویرش بیشتر بشه .نمیشه ؟
دوست عزیز
معمولا هر وقت تلویزیون مشگلی دارد از آبدیت برای رفع مشگل آن استفاده می کند و اختیار باشماست.....!!!!!!
دوست عزیز
معمولا هر وقت تلویزیون مشگلی دارد از آبدیت برای رفع مشگل آن استفاده می کند و اختیار باشماست.....!!!!!!
من فکر کردم امکاناتش بیشتر میشه .سایتی نیست مشخص کنه چه تغییراتی ایجاد میشه؟
چون میدونم ریسک این کار بالاست نمیخوام بیجهت اپدیت کنم .کلا منصرف شدم ولی اگه سوال اولم رو میدونید بگید.
matinpour
14-02-2014, 23:55
من فکر کردم امکاناتش بیشتر میشه .سایتی نیست مشخص کنه چه تغییراتی ایجاد میشه؟
چون میدونم ریسک این کار بالاست نمیخوام بیجهت اپدیت کنم .کلا منصرف شدم ولی اگه سوال اولم رو میدونید بگید.
دوست عزیز
خیر سایتی نیست و تغییرات فقط برای رفع نقص سیستم است
B I J A N EBL
07-03-2014, 14:33
با سلام
تلوزینون مدل UA46F6450AM رو دارم .
وقتی کلید Voice روی کنترل جادویی را فشار میدم میگه موجود نیست چطوری فعالش کنم ؟؟ کنترل لمسی رو چطوری فعال کنم ؟؟
برای اسکایپ 2 تا دوربین پیشنهاد میده آیا راهی هست وبکم معمولی بخوره ؟؟
آخرین آپدیت هم در صورت امکان برام لینکش رو قرار بدین .
باتشکر
matinpour
07-03-2014, 20:32
با سلام
تلوزینون مدل UA46F6450AM رو دارم .
وقتی کلید Voice روی کنترل جادویی را فشار میدم میگه موجود نیست چطوری فعالش کنم ؟؟ کنترل لمسی رو چطوری فعال کنم ؟؟
برای اسکایپ 2 تا دوربین پیشنهاد میده آیا راهی هست وبکم معمولی بخوره ؟؟
آخرین آپدیت هم در صورت امکان برام لینکش رو قرار بدین .
باتشکر
دوست عزیز
از این مسیر بروید
تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition
تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن
عوامل محیطی
نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط زیست محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است
خودآموز تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial
این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من".
فعال کردن تشخیص صدا
برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.
استفاده از تشخیص صوتی عمومی
شما می توانید دستورات زیر را در هر زمان در حالی که تشخیص صدا فعال است استفاده کنید :
● ● فرامین صوتی: بگویید "Guide me" "راهنمای من" و سپس بگویید "Show all commands" "نمایش همه دستورات" لیست کامل از فرمان های صوتی بر اساس طبقه بندی را به نمایش در می آورد. و سپس نام از یک ردیف را بگویید .
● ● دستورات صوتی موجود : بگو "Guide me" "راهنمای من".لیستی از فرمان های صوتی پایه در دسترس وضعیت فعلی نشان داده می شود.
● ● مبانی تلویزیون
- تنظیم دوره: بگو "Volume up" / "Volume down". "صدا زیاد" / "صدا کم".
- تغییر کانال ها: بگو "Channel Up" / "Channel Down".: "کانال بالا" / "کانال پایین".
- خاموش کردن: می گویند "TV Power Off". " تلویزیون خاموش".
- حرکت تمرکز: بگو "Focus left", "Focus right", "Focus up", or "Focus down" "تمرکز چپ"، "تمرکز راست"، "تمرکز بالا"، یا "تمرکز پایین"
تمرکز می کنند. با این حال، این دستورات می تواند تنها در شرایطی استفاده می شود زمانی که تمرکز می تواند نقل مکان کند.
- انتخاب مورد: بگو "Select " انتخاب ".
● ● دستورات هوشمند
لیستی از کلمات مرتبط با توپی هوشمند موجود به این قرار در دسترس است
" "Smart Hub", "Apps Home", "Social" توپی هوشمند"، "خانه نرم افزار"، "اجتماعی".
● ● نرم افزار و خدمات
لیستی از کلمات مرتبط با نرم افزار ها و خدمات موجود در دسترس است
به عنوان "Explore 3D", "Web Browser", "Samsung Apps". "کاوش 3D،" "مرورگر وب"، "نرم افزار سامسونگ".
فقط فرامین صوتی از پیش تعیین شده شناخته می شود. دستورات صوتی موجود در بسته روی نسخه نرم افزار ممکن است متفاوت باشد،.
تنظیمات تشخیص صدا
صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا.
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition.
● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است.
● ● استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید.
این عملکرد با توجه به منطقه پشتیبانی نمی شود".
غیرفعال کردن تشخیص صدا
برای غیر فعال کردن تشخیص صدا، می گویند "Close Voice Recognition" "بستن تشخیص صدا".
و در مورد وبکم شما حتما باید از دوربینهایی که خود تلویزیون پیشنهاد می دهد استفاده کنید چون دوربینهای دیگر سازگار نیست
سعی کنید فعلا آبدیت نکنید چون ممکن است فرمان صوتی تان از کار بیافتد
shayan_x5x
08-03-2014, 21:16
سلام دوستان
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
واسه آپدیت یا اپگرید tv باید کاره خاصی انجام داد ؟؟؟؟
برای اولین بار با tv رفتم net کلا تــو smart hub که هیچی جز مرورگر توش نبود و بقیه برنامه ها نم نم داشت واسه خودش دانلود و اضافه میشد
ولی من کاری نکرده بودم !!!!
روال عادیه tv هستش؟؟؟
موقع خروج از smart hub پیغامی اومد نرم افزار اماده بروز رسانی هستش !! این همون پیغام معروف :D واسه آپگریده ؟؟؟؟:n13:
چون tv موشکلی نداره نمیخوام الکی باش ور برم مشکلی اضافه کنم
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــون میشم دوستان کمک کنن ;-)
:n12:
matinpour
08-03-2014, 22:41
سلام دوستان
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
واسه آپدیت یا اپگرید tv باید کاره خاصی انجام داد ؟؟؟؟
برای اولین بار با tv رفتم net کلا تــو smart hub که هیچی جز مرورگر توش نبود و بقیه برنامه ها نم نم داشت واسه خودش دانلود و اضافه میشد
ولی من کاری نکرده بودم !!!!
روال عادیه tv هستش؟؟؟
موقع خروج از smart hub پیغامی اومد نرم افزار اماده بروز رسانی هستش !! این همون پیغام معروف :D واسه آپگریده ؟؟؟؟:n13:
چون tv موشکلی نداره نمیخوام الکی باش ور برم مشکلی اضافه کنم
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــون میشم دوستان کمک کنن ;-)
:n12:
دوست عزیز
تلویزیون شما بطور نرمال دارد عمل می کند و همه چی آن به درستی عمل می کند نگران نباشید.
shayan_x5x
09-03-2014, 00:32
دوست عزیز
تلویزیون شما بطور نرمال دارد عمل می کند و همه چی آن به درستی عمل می کند نگران نباشید.
ممنون جناب متین پور
اما پیغامی که برای بروز رسانی نرم افزار میاد پیغام آپگرید tv هستش یا اپدیت smart hub ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:n13:
hobor971
09-03-2014, 14:23
مربوط به آپگرید Smart hub . تلوزیون هیچ وقت برای آپدیت نرم افزار اصلی پیغام نمی ده .
shayan_x5x
09-03-2014, 16:25
مربوط به آپگرید Smart hub . تلوزیون هیچ وقت برای آپدیت نرم افزار اصلی پیغام نمی ده .
ممنون دوست عزیز
من آپدیت رو ok نکردم
به همین دلیل الان باز هم ک میرم نت دیگه برنامه ای به smart hub اضافه نمیشه ؟؟ ؟؟؟؟
چون جز 2 برنامه ای که همون ابتدای کار ، قبل رد کردن اپدیت ، تو لیست smart hub اضافه شده بود ، الان دیگه هرچه هم به نت وصل باشم تو لیست smart hub هیچی اضافه نمیشه
پس این پیغامی که میده و تو menu تلوزیون قسمت پشتیبانی نوشته بروز رسانی نرم افزار فقظ مخصوص smart hub و مشکلی نداره آپدیت کردنش؟؟؟؟؟
matinpour
09-03-2014, 20:30
ممنون جناب متین پور
اما پیغامی که برای بروز رسانی نرم افزار میاد پیغام آپگرید tv هستش یا اپدیت smart hub ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:n13:
دوست عزیز
پیام برای آبدیت smart hub است و بگذارید انجام شود
matinpour
09-03-2014, 20:33
ممنون دوست عزیز
من آپدیت رو ok نکردم
به همین دلیل الان باز هم ک میرم نت دیگه برنامه ای به smart hub اضافه نمیشه ؟؟ ؟؟؟؟
چون جز 2 برنامه ای که همون ابتدای کار ، قبل رد کردن اپدیت ، تو لیست smart hub اضافه شده بود ، الان دیگه هرچه هم به نت وصل باشم تو لیست smart hub هیچی اضافه نمیشه
پس این پیغامی که میده و تو menu تلوزیون قسمت پشتیبانی نوشته بروز رسانی نرم افزار فقظ مخصوص smart hub و مشکلی نداره آپدیت کردنش؟؟؟؟؟
دوست عزیز
خیر آن که در قسمت پشتیبانی نوشته بروز رسانی نرم افزار آن برای آبدیت فریمور سیستمتان است که اگر زمانی برای سیستمتان مشگلی بوجود آید می توانید هم بصورت آنلاین و هم بصورت آفلاین و از طریق فلش مموری اینکار را انجام دهید
shayan_x5x
09-03-2014, 21:32
سرتون رو درد نیارم ، اولین بار که به نت وصل شدم یه پیغامی مبنی بر بروز رسانی نرم افزار از 1101 به 1115 اومد که من کنسل کردم، این پیغام حالا چه ماله فریمور تلوزیون یا اسمارت هاب بوده من کنسل کردم ، بعد اونم دیگه هر چه تو نت باشم اسمارت هاب نرم افزاری بهش اضافه نمیشه
الان چه کنم که اسمارت هاب آپدیت شه نه فریمور تلوزیون ؟؟؟ :n02::n13:
matinpour
10-03-2014, 00:40
سرتون رو درد نیارم ، اولین بار که به نت وصل شدم یه پیغامی مبنی بر بروز رسانی نرم افزار از 1101 به 1115 اومد که من کنسل کردم، این پیغام حالا چه ماله فریمور تلوزیون یا اسمارت هاب بوده من کنسل کردم ، بعد اونم دیگه هر چه تو نت باشم اسمارت هاب نرم افزاری بهش اضافه نمیشه
الان چه کنم که اسمارت هاب آپدیت شه نه فریمور تلوزیون ؟؟؟ :n02::n13:
دوست عزیز
برای آبدیت اسمارت هاب معمولا تلویزیون را یک بار خاموش و سپس روشن کنید و از روی کنترول دکمه اسمارت هاب را زده وارد آن شوید واگر به اینترنت وصل باشید اسمارت هاب بطور خودکار بروز رسانی می کند و همچنین می توانید در منوی اسمارت هاب روی آیکونهای که می خواهید بروز شود رفته و دکمه tools را از روی کنترول فشار داده و از منوی آن تنظیم مجدد را بزنید تا آن ایتم بروز رسانی شود.
shayan_x5x
10-03-2014, 00:53
ممنون
اما این کار رو کردم اتفاقی نیفتاد
دقایقی تو اسمارت هاب بودم ، باز نرم افزار جدیدی به لیست اضافه نشد!!! ،
روی همون 2تا برنامه قبلی که همون اول نصب شده بود tools رو میزنم بازم هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!!!!!
البته 2 تا برنامه که یکی کیوسک و صرافی هستش کار میکنه ها اما کلا تو اسمارت هاب برنامه دیگه ای اضافه نمیشه !!!!!!!! :n13:
matinpour
10-03-2014, 21:37
ممنون
اما این کار رو کردم اتفاقی نیفتاد
دقایقی تو اسمارت هاب بودم ، باز نرم افزار جدیدی به لیست اضافه نشد!!! ،
روی همون 2تا برنامه قبلی که همون اول نصب شده بود tools رو میزنم بازم هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!!!!!
البته 2 تا برنامه که یکی کیوسک و صرافی هستش کار میکنه ها اما کلا تو اسمارت هاب برنامه دیگه ای اضافه نمیشه !!!!!!!! :n13:
دوست عزیز
باید وارد آیتم apps که در اسمارت هاب است وارد و از انجام برنامه های را که می خواهید دانلود و استفاده کنید
shayan_x5x
11-03-2014, 13:17
ممنون
مشکل حل شد
مشکل اینجا بود که به هر دلیلی اصلا samsung apps تـــو لیست smart hub اضافه نمیشد که بخوام از این طریق برنامه های دیگه ای رو اضافه کنم که امروز اضافه شد و مشکل حل شد
بازم تشکر بابت پاسخگویی
hassan_110
12-03-2014, 09:14
سلام دوستان
من آخرین ورژن frimware تلوزیون خودم رو گرفتم (d6920) و اون رو رو فلش ریختم ولی وقتی به قسمت ارتقا نرم افزار میرم و گزینه ارتقا از طریق یو اس بی رو میزنم مینویسه فایلی برای ارتقا وجود ندارد.میخواستم بدونم دلیلش چیه و چرا این پیغام رو میده؟
با تشکر
matinpour
12-03-2014, 20:37
سلام دوستان
من آخرین ورژن frimware تلوزیون خودم رو گرفتم (d6920) و اون رو رو فلش ریختم ولی وقتی به قسمت ارتقا نرم افزار میرم و گزینه ارتقا از طریق یو اس بی رو میزنم مینویسه فایلی برای ارتقا وجود ندارد.میخواستم بدونم دلیلش چیه و چرا این پیغام رو میده؟
با تشکر
دوست عزیز
اگر از راه زیر می روید ولی باز هم جواب نمی دهد دلیل آن این است که فریمور مربوطه چیز ی برای اصلاح سیستم شما ندارد و یا اینکه تلویزیون شما مشگلی ندارد تا از فریمور استفاده کند
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
masoud farajpour
13-03-2014, 11:14
دوستان تو سایت سامسونگ usa توضیحات update فیرمور موجوده میتونید اونجا تغییرات رو ببینیدالبته نمیدونم ورژنش با مال ایران فرق میکنه یا نه.
matinpour
13-03-2014, 22:48
دوستان تو سایت سامسونگ usa توضیحات update فیرمور موجوده میتونید اونجا تغییرات رو ببینیدالبته نمیدونم ورژنش با مال ایران فرق میکنه یا نه.
دوست عزیز
بله مدلهای ایران اسیایی هستند و با مدلهای امریکایی متفاوت هستند و معمولا آبدیت های سایت امارات با سیستمهای ما سازگارتر است
PEYMAN_A
16-03-2014, 17:44
با سلام
تلویزیون samsung led مدل ua32eh4003wxmv که در ابتدا قابلیت دریافت و پخش تلویزیون دیجیتال را داشته برای رفع عیب مشکل AV به تعمیرگاه برده شد. بعد از برگرداندن آن به منزل و جستجوی مجدد کانال یابی خودکار متوجه شدیم که فقط کانالهای آنالوگ را دریافت و نمایش می دهد لطفا راهنمایی کنید ؟
با تشکر
matinpour
16-03-2014, 20:11
با سلام
تلویزیون samsung led مدل ua32eh4003wxmv که در ابتدا قابلیت دریافت و پخش تلویزیون دیجیتال را داشته برای رفع عیب مشکل AV به تعمیرگاه برده شد. بعد از برگرداندن آن به منزل و جستجوی مجدد کانال یابی خودکار متوجه شدیم که فقط کانالهای آنالوگ را دریافت و نمایش می دهد لطفا راهنمایی کنید ؟
با تشکر
دوست عزیز
فکر نکنم که این سری قابلیت داشته باشد و سعی کنید از ستاب باکس استفاده کنید و اگر قابلیت داشته که باید همان تعمییر کار برایتان فعال می کرده ولی حالا که شما می گویید متوانید از راه فعال سازی استفاده کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx groupرا FARSIN و یا arabic در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
آیتمهای را که نمی شناسید دست نزنید که باعث خسارت شدید خواهید شد
PEYMAN_A
16-03-2014, 21:51
دوستان اشتباها دستم رفت رو گزینه ریستارت و تلویزیون ریستارت شد بعد از این کار آرم سامسونگ میاد ولی تلویزیون لود نمی کنه که وارد صفحه منو بشه چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید ؟
matinpour
16-03-2014, 23:28
دوستان اشتباها دستم رفت رو گزینه ریستارت و تلویزیون ریستارت شد بعد از این کار آرم سامسونگ میاد ولی تلویزیون لود نمی کنه که وارد صفحه منو بشه چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید ؟
دوست عزیز
به شما تذکر داده بودم برای فعال کردن آن به همان تعمیرگاه بروید.
mahmoodgood2
26-03-2014, 00:21
سلام آپدیت جدید ال ای دی سامسونگua40d5000pr رو میخوام ساخت مالزی هست چه چیزهایی بعد از آپدیت بهش اضافه میشه
برای تماشای کانال اینترنتی لطف کنید تنظیمات مربوطه رو بدین یا لینک رو برام بزارین ممنون
matinpour
27-03-2014, 17:06
سلام آپدیت جدید ال ای دی سامسونگua40d5000pr رو میخوام ساخت مالزی هست چه چیزهایی بعد از آپدیت بهش اضافه میشه
برای تماشای کانال اینترنتی لطف کنید تنظیمات مربوطه رو بدین یا لینک رو برام بزارین ممنون
دوست عزیز
آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است نه اضافه شدن آیتم و می توانید از اینجا دانلود کنید
قبلا اینطور عمل می کردند تست کنید
این یک روش
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
و اینم روش دیگر
اینترنت TV
. این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند ضمنا اگر خواستید از app بیشتری استفاده کنید یگوید برایتان نحو انجام ان را بگویم . این هم متن انکلیسی این عمل
Internet @ TV CountryCode EasyWay Change! USA included
a new one here
First Enter Internet @ TV
Second Press "FastFoward" key (right key of play)
Third Press 2 8 9 Sequenz.
4th Press "FastRev" key (left key of play)
change country before, make backup of your widgets
mahmoodgood2
27-03-2014, 18:21
من که لینک دانلود جدیدترین ورزن آپدیت ua40d5000prرو پیدا نکردم اگر ممکنه لینک دانلود رو بزارین ممنون
ما که نفهمیدیم این تیوی دیجیتال داره یا نه
matinpour
28-03-2014, 00:57
من که لینک دانلود جدیدترین ورزن آپدیت ua40d5000prرو پیدا نکردم اگر ممکنه لینک دانلود رو بزارین ممنون
ما که نفهمیدیم این تیوی دیجیتال داره یا نه
دوست عزیز
خیر این تلویزیون قابلیت دیجیتال ندارد و برای آبدیت به اینجا بروید
آبدیت کردن فریمور
هوالعلیم
باسلام
من فایل اپگرد ال ای دی سامسونگ مدل UA40D5540BM رو میخواستم اگه امکانش هست لطف کنید ممنون میشم:n28::n28:
matinpour
28-03-2014, 17:12
هوالعلیم
باسلام
من فایل اپگرد ال ای دی سامسونگ مدل UA40D5540BM رو میخواستم اگه امکانش هست لطف کنید ممنون میشم:n28::n28:
دوست عزیز
برای دانلود به اینجا بروید
آبدیت کردن فریمور
سلام
من میخواستم ال ای دی سامسونگ خودمو اپدیت کنم نیاز به راهنمایی شما دارم لطفا راهنماییم کنید ساخت مالزی هستش ومدل اون هم
model code ua46f6400 arxtw لطفا فایل اپدیت را در سایت قرار بدین با تشکر
matinpour
30-03-2014, 18:34
سلام
من میخواستم ال ای دی سامسونگ خودمو اپدیت کنم نیاز به راهنمایی شما دارم لطفا راهنماییم کنید ساخت مالزی هستش ومدل اون هم
model code ua46f6400 arxtw لطفا فایل اپدیت را در سایت قرار بدین با تشکر
دوست عزیز
از سایت امارات دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
tuberes07
02-04-2014, 12:53
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تلویزیون سامسونگ مدل UA46ES6600R دارم.تو منوی مخفی رفتم که تیونر دیجیتالشو فعال کنم.متاسفانه درست که نشد هیچ، تصویرشم تاریک شد.آخرین Firmware رو دانلود کردم و آپگریدش کردم بازم حل نشد. نمایندگیم بردمش می گفتن EProbe رو عوض کردن ولی تصویر به اندازه ای شفاف شده که نمی شه از تلویزیون استفاده کرد ولی قابلیت 3D قابل قبوله.نمایندگی می گه که باید بورد رو تعویض کرد.لطفا راهنمایی کنید.اینم بگم که تلویزیون رو از بانه خریدم.
matinpour
02-04-2014, 15:58
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تلویزیون سامسونگ مدل UA46ES6600R دارم.تو منوی مخفی رفتم که تیونر دیجیتالشو فعال کنم.متاسفانه درست که نشد هیچ، تصویرشم تاریک شد.آخرین Firmware رو دانلود کردم و آپگریدش کردم بازم حل نشد. نمایندگیم بردمش می گفتن EProbe رو عوض کردن ولی تصویر به اندازه ای شفاف شده که نمی شه از تلویزیون استفاده کرد ولی قابلیت 3D قابل قبوله.نمایندگی می گه که باید بورد رو تعویض کرد.لطفا راهنمایی کنید.اینم بگم که تلویزیون رو از بانه خریدم.
دوست عزیز
متاسفانه بعضی با نداشتن تخصص کافی وارد منوی مخفی شده و تلویزیون را دستکاری می کنند که باعث اینگونه اشگالات می شوند .ولی خوب حالا که پیش آمده شما برای رفع آن به این تایپیک رفته و از جداول آن برای رفع مشگل خود استفاده کنید و اگر درست نشد می توانید از قسمتی که مطلب آن با رنگ قرمز نوشته شده است استفاده کنید که صد در صد تست شده و تلویزیون شما را به روز اول بر می گرداند که برای استفاده از آن باید کنترول دست ساز داشته باشید تا بتوانید از آن آیتمهایی که گفته شده استفاده کنید که طرز ساخت آن در همان پستهای فعال سازی دیجیتال گفته شده است
اینم تایپیک کالیبراسیون
mojtaba_rasht
03-04-2014, 09:59
سلام دوستان من تلوزیون ua46f6450amshd خریدم میخواستم ببینم نیاز به آپدیت کردنش هست اگه آره سایتشو معرفی کنید ساخت مالزی هست.ممنونم
.:Bardia:.
03-04-2014, 10:23
سلام دوستان من تلوزیون ua46f6450amshd خریدم میخواستم ببینم نیاز به آپدیت کردنش هست اگه آره سایتشو معرفی کنید ساخت مالزی هست.ممنونم
خیر ؛ اگه مشکلی ندارید آپدیت نکنید ؛ اگه میخواید آپدیت کنید بهتره با خود TV به شکل آنلاین آپدیت کنید .
matinpour
03-04-2014, 10:47
دوست عزیز
از سایت امارات دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید یعنی از حالت زیپ خارج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
mojtaba_rasht
03-04-2014, 16:58
سلام مجدد.ممنون از راهنماییتون.مشکل خاصی نداره گفتم شاید نیاز باشه به روزش کنم.سایتی هم که معرفی کردید رفتم اما مدل تلوزیون من UA46f4450am هست تو گفتگوهای دوستان متوجه شدم که نام اصلیش 6400 هست اما سایتی که معرفی کردید رفتم مدلش ua46f4400ar نوشته هم اسم یا واسه من نیت نصب نکنم مشکلی پیش بیاد یا خوندم میکروفن یکی از کار افتاد واسه منم اونطور نشه راستی واسه من کاملا زبان فارسی هست و گیرنده دیجیتال داره.
یه سوال دیگه حس میکنم تصویرش زیاد دلچسب نیست البته فقط شبکه های دیجیتال نگاه میکنم و بس میشه راهنماییم کنید چطور به اون تصویر خوب واسه دیدن شبکه دیجیتال برسم.
وهمچنین این مدل تلوزیون کلا چطوره؟
ممنون میشم جواب سوالامو بدید و ببخشید که زیاد پرسیدم.
یا عــــلی
matinpour
03-04-2014, 17:18
سلام مجدد.ممنون از راهنماییتون.مشکل خاصی نداره گفتم شاید نیاز باشه به روزش کنم.سایتی هم که معرفی کردید رفتم اما مدل تلوزیون من UA46f4450am هست تو گفتگوهای دوستان متوجه شدم که نام اصلیش 6400 هست اما سایتی که معرفی کردید رفتم مدلش ua46f4400ar نوشته هم اسم یا واسه من نیت نصب نکنم مشکلی پیش بیاد یا خوندم میکروفن یکی از کار افتاد واسه منم اونطور نشه راستی واسه من کاملا زبان فارسی هست و گیرنده دیجیتال داره.
یه سوال دیگه حس میکنم تصویرش زیاد دلچسب نیست البته فقط شبکه های دیجیتال نگاه میکنم و بس میشه راهنماییم کنید چطور به اون تصویر خوب واسه دیدن شبکه دیجیتال برسم.
وهمچنین این مدل تلوزیون کلا چطوره؟
ممنون میشم جواب سوالامو بدید و ببخشید که زیاد پرسیدم.
یا عــــلی
دوست عزیز
شما در پست 140 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه قبل مدل تلویزیونتان را
ua46f6450amshd ذکر کردید و ما هم سایت مورد نظر مدل اصلی تلویزیونتان را گذاشتیم ولی حالا در پست بالا مدل تلویزیونتان را UA46f4450am ذکر می کنید لطفا اول تکلیف خودتان را با خود تان معلوم کنید.
و در ضمن کیفیت کانالهای دیجیتال ایران همان هست که ملاحظه می کنید و ربطی به کیفیت تصویر تلویزیون شما ندارد کیفیت تصویر تلویزیونتان را با فیلم های بلو ری و یا فیلم های در این حد تست کنید.
mojtaba_rasht
03-04-2014, 18:01
بله دوست من model :au46f6450am model code:au46f6450amshd type no :ua46f6450 حالا به سوال بالای من جواب بدید ممنون.کدومش ملاکه model یا model code یا type no؟
makan.net
03-04-2014, 21:04
دوستان مدل 46f6450 اصلا گزینه آپدیت از طریق USB نداره،چکار باید بکنم؟
matinpour
03-04-2014, 21:44
بله دوست من model :au46f6450am model code:au46f6450amshd type no :ua46f6450 حالا به سوال بالای من جواب بدید ممنون.کدومش ملاکه model یا model code یا type no؟
دوست عزیز
ملاک فقط ua46f6450 بدون پسوند است و اصلا آن پسوند ها کار برد خواصی ندارند و فقط مثل شناسنامه عمل می کنند برای بهتر فهمیدن به این تایپیک بروید
matinpour
03-04-2014, 21:55
دوست عزیز
باید فلش را در موقع خاموش بودن تلویزیون به آن وصل کنید وسپس تلویزیون را روشن و حدود 5 دقیقه صبر کنید و سپس از قسمت منو پشتیبانی و بروز رسانی وارد شوید
نکته اینترنت تان حتما باید قطع یا خاموش باشد تا آیتم usb فعال شود
mojtaba_rasht
04-04-2014, 11:07
ببخشید کنترل ساده واسه مدل تی ویم ua46f6450 چیست واسه تنظیمات مخفی و چطور ازین تنظیمات بفهمم پنل واسه خودشه کلا اطلاعاتی در این زمینه بهم بدید.
aliking_47
04-04-2014, 11:11
با سلام خدمت دوستان گرامی
تلویزیون بنده مدل(مدلی که در پشت دستگاه ذکر شده)UA46FF6850AMSHD با گارانتی سام سرویس هستش و بنده کنترل معمولی ندارم تا با رفتن به منوی مخفی مدل اصلی رو ببینم ولی مشخصاتش با مدل F6800 یکی هست و مشکلی که داره اینه که بعضی وقتا خود به خود اپلیکیشن های اسمارت هاب پاک میشن و مجبورم دوباره دانلود کنم کلا اعصابمو بهم ریخته ریست کردم اسمارت هاب رو حل نشد مشکلش
الان هم میرم از tv آپدیت کنم میزنه ورژن 1117 اومده که با لینک زیر همخونی داره ظاهرا
سوال اصلی اینجاست که آیا دوستان صلاح میدونن اینو آپدیت کنم یا نه؟یوقت پورتی چیزی از کار نیفته بعد از آپدیت
matinpour
04-04-2014, 15:15
ببخشید کنترل ساده واسه مدل تی ویم ua46f6450 چیست واسه تنظیمات مخفی و چطور ازین تنظیمات بفهمم پنل واسه خودشه کلا اطلاعاتی در این زمینه بهم بدید.
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است
و وقتی وارد منوی مخفی بشوید در منوی اول آن مشخصات اصلی تلویزیونتان را خواهید دیدUA46F6400
matinpour
04-04-2014, 15:17
با سلام خدمت دوستان گرامی
تلویزیون بنده مدل(مدلی که در پشت دستگاه ذکر شده)UA46FF6850AMSHD با گارانتی سام سرویس هستش و بنده کنترل معمولی ندارم تا با رفتن به منوی مخفی مدل اصلی رو ببینم ولی مشخصاتش با مدل F6800 یکی هست و مشکلی که داره اینه که بعضی وقتا خود به خود اپلیکیشن های اسمارت هاب پاک میشن و مجبورم دوباره دانلود کنم کلا اعصابمو بهم ریخته ریست کردم اسمارت هاب رو حل نشد مشکلش
الان هم میرم از tv آپدیت کنم میزنه ورژن 1117 اومده که با لینک زیر همخونی داره ظاهرا
سوال اصلی اینجاست که آیا دوستان صلاح میدونن اینو آپدیت کنم یا نه؟یوقت پورتی چیزی از کار نیفته بعد از آپدیت
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما
TM1360C است
و تا وقتی که نیاز به آبدیت ندارید آبدیت نکنید
aliking_47
04-04-2014, 16:38
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما
TM1360C است
و تا وقتی که نیاز به آبدیت ندارید آبدیت نکنید
با تشکر سوال من این بود که آیا فایل درستیو واسه آپدیت انتخاب کردم؟آیا مشکلم با آپدیت حل میشه؟
ممنون
matinpour
05-04-2014, 20:35
با تشکر سوال من این بود که آیا فایل درستیو واسه آپدیت انتخاب کردم؟آیا مشکلم با آپدیت حل میشه؟
ممنون
دوست عزیز
بله فایل درست است.
makan.net
07-04-2014, 13:56
دوست عزیز
باید فلش را در موقع خاموش بودن تلویزیون به آن وصل کنید وسپس تلویزیون را روشن و حدود 5 دقیقه صبر کنید و سپس از قسمت منو پشتیبانی و بروز رسانی وارد شوید
نکته اینترنت تان حتما باید قطع یا خاموش باشد تا آیتم usb فعال شود
همه اینکارهارو میکنم ولی باز هیچی پیدا نمی کنه،وقتی روی Update میزنم میگه check your network و این چیزا.
بیخود 800 مگ دانلود کردم انگار:n03:
matinpour
07-04-2014, 23:42
همه اینکارهارو میکنم ولی باز هیچی پیدا نمی کنه،وقتی روی Update میزنم میگه check your network و این چیزا.
بیخود 800 مگ دانلود کردم انگار:n03:
دوست عزیز
در سری 6
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید
B I J A N EBL
08-04-2014, 17:31
دوست عزیز
در سری 6
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید
سلام
منم متاسفانه نتونستم از طریق USB آپدیت کنم . فایل رو از سایت سامسونگ مالزی گرفتم ، چون مدل تلوزیون بنده UA46F6450AM است .
فایل موجود در USB در این مسیر کپی شده :
USB DISK:\T-MST12UABC\image\upgrade.msd
اول ارتباط اینترنت رو قطع کردم ، تلوزیون رو خاموش می کنم بعدش فلش رو بهش وصل می کنم ، تلوزیون رو روشن کردم بعد 5 دقیقه به قسمت بروزرسانی رفتم اما متاسفانه میگه ارتباط شبکه خود را چک کنید .
موندم کجای کار میلنگه !!! با خود اینترنت هم میزنم آپدیت کنه میزنه 7 ساعتو 38 دقیقه !!!! :n13:
mahmoodgood2
11-04-2014, 08:52
فریمور جدید تر برای تلویزیون من نیامده این که مال2012
اگر هست لینکش رو بزارین
ua40d5000pr ساخت مالزی
mojtaba_rasht
11-04-2014, 13:24
سلام دوستان.واسه کالیبره کردن تصویر تی وی سامسونگ ua46f6450am واسه دیدن شبکه دیجیتال راهنمایی میخوام ممنون میشم کمکم کنید.
این مدل الان قیمتش چنده...؟
matinpour
11-04-2014, 22:28
فریمور جدید تر برای تلویزیون من نیامده این که مال2012
اگر هست لینکش رو بزارین
ua40d5000pr ساخت مالزی
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید
matinpour
11-04-2014, 22:36
سلام دوستان.واسه کالیبره کردن تصویر تی وی سامسونگ ua46f6450am واسه دیدن شبکه دیجیتال راهنمایی میخوام ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز
برای کالیبره کردن به این تایپیک رفته و از قسمت آخر تعیین کنتراست استفاده کنید
اگر منظورتان این است تلویزیونتان دیجیتال ندارد و می خواهید آن را فعال کنید.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد
."[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"565998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mojtaba_rasht
12-04-2014, 21:06
ممنون از جوابتون منظورم کالیبره طوری باشه که شبکه دیجیتال رو با کیفیت ببینم والا تی وی من هم فارسی هست هم دیجیتال داره.
matinpour
12-04-2014, 21:41
ممنون از جوابتون منظورم کالیبره طوری باشه که شبکه دیجیتال رو با کیفیت ببینم والا تی وی من هم فارسی هست هم دیجیتال داره.
دوست عزیز
اگر منظور همان است که گفتید شبکه های دیجیتال کیفیتشان از این بهتر نمی شود این ربطی به تلویزیون شما ندارد بلکه به سیکنالهای ارسالی از صدا و سیما دارد و تیونر شما هر آنچه سیکنال ارسالی با کیفیت باشد به همان اندازه کیفیت آن هم تغییر می کند.
farhadhi
15-02-2015, 23:57
سلام خسته نباشید فریمر جدید برای LED UA37D5550PM میخوام ورژن الان 2011 هست ورژن جدید رو هر جا گشتم پیدا نکردم کسی می تونه کمک کنه ممنون:n40:
matinpour
16-02-2015, 12:11
سلام خسته نباشید فریمر جدید برای LED UA37D5550PM میخوام ورژن الان 2011 هست ورژن جدید رو هر جا گشتم پیدا نکردم کسی می تونه کمک کنه ممنون:n40:
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایرانUA37D5550 و نام گذاری اصلی آن UA37D5000 است و می توانید از سایت امارات آن را آبدیت کنید.
habib mahvare
16-02-2015, 15:55
تلویزیون من هم D 6960
هستش.ایا آپدیت جدید واسش اومده؟
matinpour
16-02-2015, 21:27
تلویزیون من هم D 6960
هستش.ایا آپدیت جدید واسش اومده؟
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران UA40D6960 و نام گذاری اصلی آنUA40D6600 است و می توانیداز لینک زیر استفاده کنید.
hamidreza_4u
03-04-2015, 09:28
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران UA40D6960 و نام گذاری اصلی آنUA40D6600 است و می توانیداز لینک زیر استفاده کنید.
داداش لینک شما ۵۵ اینچ هست ولی مدل من و دوستمون ۴۰ هست....موردی نداره
matinpour
03-04-2015, 10:55
داداش لینک شما ۵۵ اینچ هست ولی مدل من و دوستمون ۴۰ هست....موردی نداره
دوست عزیز
معمولاً فریمور یک سزی بدون در نظر گرفتن اندازه آن تفاوتی نمی کند. ولی با این وجود می توانید از لینک زیر استفاده کنید.کافی بود همان مدل را با مختصات آن در همان سایت
جستجو می کردید.
متل این مورد UA40D6600WR
mehran_k
05-04-2015, 10:22
دوستان سلام ! من هر چی دنبال مدل تلویزیونم میگردم واسه آپدیت تو سایت سامسونگ چیزی پیدا نمی کنم لطف می کنید راهنمایی کنید:n40:
تلویزیون " LED 46 مدل : UA46D6920SM
در ضمن مشکل من اینه که تصویر 3d تلویزیونم بهم ریحته(از وسط نصف شده و تصویر نیمه بالا سیاه شده- که مطمئنم با دستکاری در منوی سرویس این اتفاق واسش افتاده) یکی از دوستان گفت با فلش درست میشه....
matinpour
05-04-2015, 10:27
دوستان سلام ! من هر چی دنبال مدل تلویزیونم میگردم واسه آپدیت تو سایت سامسونگ چیزی پیدا نمی کنم لطف می کنید راهنمایی کنید:n40:
تلویزیون " LED 46 مدل : UA46D6920SM
در ضمن مشکل من اینه که تصویر 3d تلویزیونم بهم ریحته(از وسط نصف شده و تصویر نیمه بالا سیاه شده- که مطمئنم با دستکاری در منوی سرویس این اتفاق واسش افتاده) یکی از دوستان گفت با فلش درست میشه....
دوست عزیز
جواب شما را در این تایپیک دادم.
mehran_k
05-04-2015, 10:58
جناب متین پور عزیز... شما محبت کردید عزیز.اون تاپیک رو خوندم و جواب هم دادم ولی اگر بعد از رفع مشکل خواستم تی وی رو آپدیت کنم ؟ از کجا فایل آپدیتشو باید تهیه کنم ؟
matinpour
05-04-2015, 13:55
جناب متین پور عزیز... شما محبت کردید عزیز.اون تاپیک رو خوندم و جواب هم دادم ولی اگر بعد از رفع مشکل خواستم تی وی رو آپدیت کنم ؟ از کجا فایل آپدیتشو باید تهیه کنم ؟
دوست عزیز
از این سایت که مدل اصلی تلویزیونتان است فریمور را دانلود کنید.
mehran_k
05-04-2015, 14:31
ممنونم دوست عزیز ...ولی این لینکی که شما زحمتش رو کشیدین واسه 40 هست فرقی نمی کنه با 46؟؟؟؟ فکر کنم 46 لینک زیر باشه اگر تایید میفرمایید اقدام به دانلود کنم؟:n40:
mehran_k
05-04-2015, 15:25
دوست عزیز ....دانلود کردم و فریمور آپگرید شد :n01: اما هنوز مشکل تصویر 3D به قوت خودش باقیه!!! مگر با آپدیت فریمور آیتمهای سرویس (منوی مخفی ) ریست نمیشن و به حالت اول برنمیگردن ؟؟؟؟:n36::n13:
matinpour
05-04-2015, 21:16
دوست عزیز ....دانلود کردم و فریمور آپگرید شد :n01: اما هنوز مشکل تصویر 3D به قوت خودش باقیه!!! مگر با آپدیت فریمور آیتمهای سرویس (منوی مخفی ) ریست نمیشن و به حالت اول برنمیگردن ؟؟؟؟:n36::n13:
دوست عزیز
در این تایپیک جواب دادم.
hobor971
28-04-2015, 19:06
سلابر جناب متین پور. خیلی خیلی دمتون گرم. من دو سال قبل یعنی بهمن 1392 با مشورت شما یه Samsung 46es7770 خریدم. تا الان هم خوب بوده. چند روز قبل در حین استفاده تلوزیون هر سی چهل ثانیه خود بخود خاموش و روشن میشد. با کنترل خاموشش کردم و دوباره روشنش کردم ولی باز هم همونجور بود. از تو برق درش آوردم و بعد از چند دقیقه دوباره روشنش کردم باز هم خوب نشد. به تنظیمات کارخونه برش گردوندم و در حین پیکربندی هم پیغام آپدیت داد. زدم واسه آپدیت. تا وسطای کار رفت و بعد سرور قطع شد. تنظیمات رو ادامه دادم و کامل کردم. مشکل خاموش روشن شدن برطرف شد. اما از اون به بعد صدای تلوزیون کم شده. یعنی قبلا ولوم رو 11 تا 15 بود. الان با 25 تا 30 هم کمه. فرقی هم نمی کنه از چه منبعی یا روی چه حالت صدا.
می تونید منو راهنمایی کنید؟ ورژن فعلی نرم افزارش 001019 هست و مثل اینکه ورژن 001029 براش اومده. چون خودتون گفته بودین تا جایی که میشه آپدیت نکنید منم تا حالا نکردم. بنظرتون اپدیتش کنم؟ اکه اره نرم افزارش رو از چه لینکی بگیرم؟
sent from my Sony Xperia Z tablet
matinpour
29-04-2015, 10:22
سلابر جناب متین پور. خیلی خیلی دمتون گرم. من دو سال قبل یعنی بهمن 1392 با مشورت شما یه Samsung 46es7770 خریدم. تا الان هم خوب بوده. چند روز قبل در حین استفاده تلوزیون هر سی چهل ثانیه خود بخود خاموش و روشن میشد. با کنترل خاموشش کردم و دوباره روشنش کردم ولی باز هم همونجور بود. از تو برق درش آوردم و بعد از چند دقیقه دوباره روشنش کردم باز هم خوب نشد. به تنظیمات کارخونه برش گردوندم و در حین پیکربندی هم پیغام آپدیت داد. زدم واسه آپدیت. تا وسطای کار رفت و بعد سرور قطع شد. تنظیمات رو ادامه دادم و کامل کردم. مشکل خاموش روشن شدن برطرف شد. اما از اون به بعد صدای تلوزیون کم شده. یعنی قبلا ولوم رو 11 تا 15 بود. الان با 25 تا 30 هم کمه. فرقی هم نمی کنه از چه منبعی یا روی چه حالت صدا.
می تونید منو راهنمایی کنید؟ ورژن فعلی نرم افزارش 001019 هست و مثل اینکه ورژن 001029 براش اومده. چون خودتون گفته بودین تا جایی که میشه آپدیت نکنید منم تا حالا نکردم. بنظرتون اپدیتش کنم؟ اکه اره نرم افزارش رو از چه لینکی بگیرم؟
sent from my Sony Xperia Z tablet
دوست عزیز
از این سایت فریمورتان را دانلود ونصب کنید.
سلام دوستان
من یه led سری 6 دارم و فایل آپدیتشم از سایت سامسونگ دانلود کردم و وقتی که به تلوزیون میزنم هیچ پیغام
آپدیتی نمیده دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
matinpour
16-05-2015, 13:43
سلام دوستان
من یه led سری 6 دارم و فایل آپدیتشم از سایت سامسونگ دانلود کردم و وقتی که به تلوزیون میزنم هیچ پیغام
آپدیتی نمیده دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
دوست عزیز
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
این از تجربه یکی از دوستان
نسخه رو Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کردم ریختم تو فلش..
اسم پوشه فایلش این بود: T-MST12UABC
بعد من یه پوشه درست کردم به این اسم:T-MST12DIRC
اطلاعات اولی رو ریختم تو پوشه دومی..
بعد فلش رو زدم به تلویزیون زدم به روز رسانی که انجام شد.
mjhajlovi
12-06-2015, 20:03
سلام دوستان
مدل ال ای دی من اینه اپدیتشو از کجا پیدا کنم
UA46H6355AM
لطفا کمک کنید
matinpour
13-06-2015, 10:44
سلام دوستان
مدل ال ای دی من اینه اپدیتشو از کجا پیدا کنم
UA46H6355AM
لطفا کمک کنید
دوست عزیز
نام مدل اصلی شما در منوی مخفی و در قسمت option است که بعداز یادداشت کردن آن شما می توانید در این سایت در قسمت جستجو وارد کرده و فریمور تلویزیونتان را دانلود و نصب کنید.
ali-shanani
06-09-2015, 19:08
سلام
یه led samsung ua46eh5550m دارم و یه مدتیه که شبکه های دیجیتال رو نمیگره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
بعد در مورد آپدیت توی سایت سامسونگ همچین مدلی پیدا نکردم .
matinpour
06-09-2015, 22:21
سلام
یه led samsung ua46eh5550m دارم و یه مدتیه که شبکه های دیجیتال رو نمیگره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
بعد در مورد آپدیت توی سایت سامسونگ همچین مدلی پیدا نکردم .
دوست عزیز
از اینچا و از آبدیت آن استفاده کنید.
ali-shanani
08-09-2015, 21:47
شبکه های دیجیتال رو نمیگره
ali-shanani
08-09-2015, 21:52
دوست عزیز
از اینچا و از آبدیت آن استفاده کنید.
آپدیت کردم ولی مشکلم حل نشد .
matinpour
08-09-2015, 22:18
آپدیت کردم ولی مشکلم حل نشد .
دوست عزیز
اگر تنظیمات آنتن و فیش و کابل و خود آنتن مشگلی نداشته باشد. که البته باید آن را بدرستی بررسی کنید.
ممکن است که تنظیمات منوی سرویس یا همان مخفی تان بهم خورده باشد از این تایپیک استفاده کنید.
سلام
من jgmh957تلويزيونLED سري 6 بامدلUA40C6900VR دارم وميخواستم آبديت كنم لطفا راهنمايي كنيدكه چطورفايل آنرادانلود كنم وانرا ابديت كنم
matinpour
09-10-2015, 12:24
سلام
من jgmh957تلويزيونLED سري 6 بامدلUA40C6900VR دارم وميخواستم آبديت كنم لطفا راهنمايي كنيدكه چطورفايل آنرادانلود كنم وانرا ابديت كنم
دوست عزیز
از این سایت سفت ابزار فایل ارتقاء یافته (USB) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و همچنین Upgrade guide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود کرده و فایل pdf داخل Upgrade guide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید.
hamidreza_4u
09-10-2015, 23:09
استاد متین پور
ی پیشنهاد
میشه ی تاپیک بزنید آخرین فریمور های درخاستی دوستان رو واسه تلویزیون ارایه بدین...خیلی عالی میشه
10-10-2015, 12:51
استاد متین پور
ی پیشنهاد
میشه ی تاپیک بزنید آخرین فریمور های درخاستی دوستان رو واسه تلویزیون ارایه بدین...خیلی عالی میشه
به دلیل متنوع بودن سری ها و مدلهای تلویزیون سامسونگ مورد استفاده در ایران که بعضی ایرانی و بعضی خارجی هستند ایجاد تایپیک به این منظور میسر نمی باشد.
تعداد سری ها و مدل های بر اساس نوع تلویزیون
143 led
125 lcd
125 پلاسما
144 سه بعدی
ولی شما با استفاده از این دو لینک که یکی متعلق به ایران و دیگری متعلق به امارات است شما می توانید از آخرین فریمور های موجود در این سایت ها استفاده کنید.
سایت امارات
سایت ایران
سلام دوستان، فایل آپدیت مدل 40J6390 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ هر چی گشتم پیدا نکردم.
matinpour
10-10-2015, 22:01
سلام دوستان، فایل آپدیت مدل 40J6390 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ هر چی گشتم پیدا نکردم.
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران 40J6390 و نام گذاری اصلی آن UA40J6300 است و می توانید از این سایت Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود کنید.
B I J A N EBL
10-10-2015, 22:13
با سلام
من هرکاری کردم نتونستم تلوزیون رو با فلش آپدیت کنم
ورژن 1117 مدل 6450 46اینچ
matinpour
11-10-2015, 00:08
با سلام
من هرکاری کردم نتونستم تلوزیون رو با فلش آپدیت کنم
ورژن 1117 مدل 6450 46اینچ
دوست عزیز
در هنگام دانلود فریمور تان راهنمای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Upgrade guide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آن را هم که بصورت pdf است را هم دانلود و مطالعه کنید.
سلام
بعد از آپدیت،آیا منو تلویزیون هم تغییر می کنه؟مدل مد نظر 48h6490
matinpour
17-10-2015, 22:28
سلام
بعد از آپدیت،آیا منو تلویزیون هم تغییر می کنه؟مدل مد نظر 48h6490
دوست عزیز
خیر تغییر نمی کند. فقط اگر سیستم تان مشگلی داشته باشد بر طرف و یا بعضی از آیتمها ارتقا پیدا می کند.
چند دیقه پیش راهنمای نصب فریمور رو دانلود کردم در قسمت راهنما مدل تلویزیون،تصویر قبل آبدیت این طور بود
و بعد آپدیت تغییر کرده.پس به هر حال منو تغییر نمی کنه؟
دوست عزیز
خیر تغییر نمی کند. فقط اگر سیستم تان مشگلی داشته باشد بر طرف و یا بعضی از آیتمها ارتقا پیدا می کند.
matinpour
18-10-2015, 11:17
چند دیقه پیش راهنمای نصب فریمور رو دانلود کردم در قسمت راهنما مدل تلویزیون،تصویر قبل آبدیت این طور بود
و بعد آپدیت تغییر کرده.پس به هر حال منو تغییر نمی کنه؟
دوست عزیز آلان سیستم شما ارتقا پیدا کرده اگر منو یتان را ببینید در آیتم support آیتمهای دیگری نیز اضافه شده است که با مطالعه منوال تان کاربرد آنها را نیز پیدا می کنید و یا از همان منوی support و از قسمت e-manual اطلاعات لازم را کسب کنید.
JUSTIN11
25-10-2015, 07:54
سلام
دوستان منو کمک کنید لطفا
چند ماهی نیست که led سامسونگ گرفتم UA55H6400AK
ساخت مالزی و بدن گارانتی
مشکلاتش:
1-همیشه کنترلر رو سینک نمیکنه !! بعضی مواقع اصلا کنترل کار نمیکنه با بلوتوسش و بعضی مواقع کار میکنه.هم باتری سالمه و هم خود کنترل
2-وای فایش مودممو نمیشناسه !! اصلا به اینترنت وصل نمیشه
3-پورت یو اس بی ها کار نمیکنه!!
تا چند وقت پیش درست بود یهو اینجور شد ، به یه محافظ برق عالی وصلش کرده بودم
مشکل از چیه؟؟
matinpour
25-10-2015, 16:14
سلام
دوستان منو کمک کنید لطفا
چند ماهی نیست که led سامسونگ گرفتم UA55H6400AK
ساخت مالزی و بدن گارانتی
مشکلاتش:
1-همیشه کنترلر رو سینک نمیکنه !! بعضی مواقع اصلا کنترل کار نمیکنه با بلوتوسش و بعضی مواقع کار میکنه.هم باتری سالمه و هم خود کنترل
2-وای فایش مودممو نمیشناسه !! اصلا به اینترنت وصل نمیشه
3-پورت یو اس بی ها کار نمیکنه!!
تا چند وقت پیش درست بود یهو اینجور شد ، به یه محافظ برق عالی وصلش کرده بودم
مشکل از چیه؟؟
دوست عزیز
یک بار ریست فکتوری کنید.
JUSTIN11
25-10-2015, 22:06
دوست عزیز
یک بار ریست فکتوری کنید.
ریست فکتوری قبلا انجام دادم که فایده نداشت ...
دوستان بعد از چند هفته درست شد .... درست بعد از اینکه این پست رو اینجا گذاشتم ....
رسیوری که داشتیم از این استار ست قدیمیا بود ، با پورت AVI وصل میشد ، امروز ----- اچ دی خودمو بهش وصل کردم همه اون موارد درست شد ...
جالبه خود ----- به تنهایی مشکلی نداره ، کلا به هم نمیخوردن :n02: حق هم داشت بنده خدا
حالا نمیدونم چرا سیستم ارتباطی این تی وی رو مختل میکرد .......
خدا روشکر ترسیده بودم
تی وی هم گارانتی نداشت ....
دوستان اگه زحمتی نیست لینک آپدیت رو واسم بزارید دانلود کنم :
UA55H6400AK ساخت ویتنام (در بالا به اشتباه مالزی نوشته بودم)
matinpour
26-10-2015, 10:44
ریست فکتوری قبلا انجام دادم که فایده نداشت ...
دوستان بعد از چند هفته درست شد .... درست بعد از اینکه این پست رو اینجا گذاشتم ....
رسیوری که داشتیم از این استار ست قدیمیا بود ، با پورت AVI وصل میشد ، امروز ----- اچ دی خودمو بهش وصل کردم همه اون موارد درست شد ...
جالبه خود ----- به تنهایی مشکلی نداره ، کلا به هم نمیخوردن :n02: حق هم داشت بنده خدا
حالا نمیدونم چرا سیستم ارتباطی این تی وی رو مختل میکرد .......
خدا روشکر ترسیده بودم
تی وی هم گارانتی نداشت ....
دوستان اگه زحمتی نیست لینک آپدیت رو واسم بزارید دانلود کنم :
UA55H6400AK ساخت ویتنام (در بالا به اشتباه مالزی نوشته بودم)
دوست عزیز
از این لینک استفاده کنید.
mahdi_sh32
02-04-2016, 18:29
سلام من این ورژن رو میخواستم میتونید برام لینک دانلود و همچنین طریقه آپدیت رو بزارید؟
UA46D694UMSHD
و یه سوال اینکه فارسی چطور بفهمم اپدیت جدید داره یا خیر؟
با تشکر
matinpour
03-04-2016, 16:27
سلام من این ورژن رو میخواستم میتونید برام لینک دانلود و همچنین طریقه آپدیت رو بزارید؟
UA46D694UMSHD
و یه سوال اینکه فارسی چطور بفهمم اپدیت جدید داره یا خیر؟
با تشکر
دوست عزیز
جواب شما را در این تایپیک دادم
آبدیت کردن فریمور
در سری 6
دوست عزیز
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
با سلام . من سامسونگ مدل UA46F6400 دارم . براش بروز رسانی آمده اما هنگام بروز رسانی تا 30٪ جلو میره و قطع میشه . از سایت سامسونگ فایل بروز رسانی رو دانلود کردم . اما گزینه بروز رسانی توسط USB در منوی پشتیبانی رو نداره . ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور این کارو انجام بدم
mob363511@mobinnet
30-12-2016, 11:54
سلام وخسته نباشید
این مدل تلویزیون LED سامسونگ UA46F350AMSHD
توی سایتش جستجو کردم نیاورد!
سایتی هست ببینم اپدیت جدید داده واسه این مدل تلویزیون؟
.
matinpour
30-12-2016, 20:32
سلام وخسته نباشید
این مدل تلویزیون LED سامسونگ UA46F350AMSHD
توی سایتش جستجو کردم نیاورد!
سایتی هست ببینم اپدیت جدید داده واسه این مدل تلویزیون؟
.
دوست عزیز
شماره مدل اشتباه است.
سلام من تلویزیون ال سی دی سری 6دارم مدلش اینه la46v695l 1r میخوام برای آپگریدش افدام کنم فایل اپگرید را میخوام که به وسیله یو اس بی انجام بدم لطفا کمکم کنین:n12:
matinpour
08-03-2017, 01:27
سلام من تلویزیون ال سی دی سری 6دارم مدلش اینه la46v695l 1r میخوام برای آپگریدش افدام کنم فایل اپگرید را میخوام که به وسیله یو اس بی انجام بدم لطفا کمکم کنین:n12:
.
دوست عزیز
مدلهای قدیمی دیگر پشتیبانی نمی شود.
اوریل لاوین
13-03-2017, 22:47
سلام دوستان عزیز.
من ال ای دی 40 سامسونگ هستش با این مشخصات :
model name :ua40f6450am
model code : ua40f6450amshd
type no : ua40f6450
مالزی
خیلی گشتم نتونستم آپگریدش رو پیدا کنم..اگه میشه کمک کنید..ممنون
matinpour
14-03-2017, 00:54
سلام دوستان عزیز.
من ال ای دی 40 سامسونگ هستش با این مشخصات :
model name :ua40f6450am
model code : ua40f6450amshd
type no : ua40f6450
مالزی
خیلی گشتم نتونستم آپگریدش رو پیدا کنم..اگه میشه کمک کنید..ممنون
.
دوست عزیز
مدل اصلی این است
اوریل لاوین
15-03-2017, 19:38
تو این لینک که رفتم متوجه نشدم باید چیکار کنم میشه بصورت ابتدایی منو راهنمایی کنید..ممنون میشم.باتشکر از پیگیریتون.
من فایل آپگریدشو میخوام که نمیدونم از سایتش چه جوری و از کجاش باید دانلودش کنم
اوریل لاوین
02-04-2017, 12:59
ببخشید من تقریبا 3هفته ای هست که سوال پرسیدم..ولی کسی جواب نمیده..
ممنون میشم اگه کمک کنید
matinpour
03-04-2017, 14:36
ببخشید من تقریبا 3هفته ای هست که سوال پرسیدم..ولی کسی جواب نمیده..
ممنون میشم اگه کمک کنید
.
دوست عزیز
در آن سایتی که گفته شده وارد شوید و در همان صفحه از قسمت دانلود ها فایل Upgrade File(USB type) را دانلود و بعد از از زیپ خارج کردن یا همان استراکت کردن فایل های آن را در روی یک فلش ریخته و به تلویزیون وصل کرده و از قسمت منو --> پشتیبانی --> واز قسمت آبدیت بصورت آفلاین از روی فلش آبدیت را انجام دهید. و در زمانی که آبدیت در حال انجام است به تلویزیون دست نزنید و یا آن را خاموش نکنید چون ممکن است سیستم شما دچار آسیب شدید شود .بعداز آبدیت تلویزیون خودش بطور خودکار خاموش و روشن خواهد شد.
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت هم نیست با آبدیت کالیبراسیون تلویزیونتان از حالت کارخانه تغییر خواهد کرد و ممکن است به کیفیت اول کارخانه نباشد.
uohansarya
04-04-2017, 23:37
با سلام به استاد گل من چند تا سوال داشتم
1
دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد. یعنی چه
2 من هر کاری کردم اپدیت نشد که نشد
3 لطفا میشه با راهنمایی تصویری بگید
4 ایا بعد از اپدیت فرمتهای جدید رو پخش میکنه یا نه
5 مدل تلویزیون ua46f6400amshd
فقط اپدیت بشه .ممنون عزیزم
matinpour
05-04-2017, 14:18
با سلام به استاد گل من چند تا سوال داشتم
1
دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد. یعنی چه
2 من هر کاری کردم اپدیت نشد که نشد
3 لطفا میشه با راهنمایی تصویری بگید
4 ایا بعد از اپدیت فرمتهای جدید رو پخش میکنه یا نه
5 مدل تلویزیون ua46f6400amshd
فقط اپدیت بشه .ممنون عزیزم
.
دوست عزیز
به پست اول مراجعه کنید در صفحه و پست اول بطور کامل توضیحات موجود است.
imanparast
11-06-2018, 07:41
سلام به همه
من تلویزیونم مدل
MODEL NAME:UA46D7770LM
Model Code:UA46D7770LMSHD
اما نمیدونم و نتونستم اپدیت پیدا کنم
راهنمایی لطفا
البته تنها مشکل من مشکل فیلم هایی که هاردستاپ دارست و
این فیلم ها زیرنویسش رو نشون نمیده
:n28:
matinpour
12-06-2018, 11:59
سلام به همه
من تلویزیونم مدل
MODEL NAME:UA46D7770LM
Model Code:UA46D7770LMSHD
اما نمیدونم و نتونستم اپدیت پیدا کنم
راهنمایی لطفا
البته تنها مشکل من مشکل فیلم هایی که هاردستاپ دارست و
این فیلم ها زیرنویسش رو نشون نمیده
:n28:
دوست عزیز
اول اینکه دیگر مدلهای قدیمی آپدیت ندارند.
و در ضمن از این پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم میتوانید استفاده کنید.
Behnamtvkl
31-07-2018, 21:24
سلام دوستان من یه ال سی دی UA46EH6920M دارم فایل اپدیتشرو پیدا نمیکنم،میشه برام بذارید لطفا؟
ممنونم
سلام کسی فایل تلوزیون سامسونگ سری 6 داره؟؟؟؟مدلش اینه : ua55j6950 رفتم سایت سامسونگ دیگه پشتیبانی نمیکنه:blush:
کسی داره بیزحمت بفرسته واتساپم شدیدا نیازم 09196259257
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.