ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حد اکثر اور 1090 با خنک کننده zalman cnpc 9900 led

ali2424
30-09-2010, 08:10
سلام خدمت مدیران عزیز
بالخره دیشب یک 1090 با ختک کتننده زالمان 9900 خردیم برام نزدیک 400 تومان اب خورد
حالا قصد اور انرا تا جای ممکن دارم البته با کگمک شما اساتید
من تونستم تا 4 با ولتاز +125 تا مرز پایدار کامل برسم حداکثر دما تو حداکثر لود 52
اینم مشخصات سیستم من در ضمن من 8 گیگ رم رو در باس 1600 با تایمینگ 8 پایدار کردم من شنیده بودم که کنترلر رمها در مادربردهای amd به صورت یک دوال کانل در فرکانس 1600 کار میکنند و به صورت 4 مازول فرکانس رم تا 1333 تقلیل میابد ایا این درست است
main=giga gama 790 fxta ud5
RAM=CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24
CPU=AMD TUBAN 1090 SIX CRE
Graphic ati 5850*2 cf
Power green g885
CPU Cooler Zalman Cnps9900 led
در ضمن ای تب شانت رو از CPU Z با چه نرم افزاری میگرن اخ من تازه کارم ببخشید:31::31::31::31::31:

alireza1411
30-09-2010, 16:01
سلام خدمت مدیران عزیز
بالخره دیشب یک 1090 با ختک کتننده زالمان 9900 خردیم برام نزدیک 400 تومان اب خورد
حالا قصد اور انرا تا جای ممکن دارم البته با کگمک شما اساتید
من تونستم تا 4 با ولتاز +125 تا مرز پایدار کامل برسم حداکثر دما تو حداکثر لود 52
اینم مشخصات سیستم من در ضمن من 8 گیگ رم رو در باس 1600 با تایمینگ 8 پایدار کردم من شنیده بودم که کنترلر رمها در مادربردهای amd به صورت یک دوال کانل در فرکانس 1600 کار میکنند و به صورت 4 مازول فرکانس رم تا 1333 تقلیل میابد ایا این درست است
Graphic ati 5850*2 cf
Power green g885
در ضمن ای تب شانت رو از CPU Z با چه نرم افزاری میگرن اخ من تازه کارم ببخشید:31::31::31::31::31:

خوبه که. خیلی اور کردی دادا. الان توربو بوستش تا چند کلاک رو میبره بالا ؟ 4.5 بیشتر میشه درسته ؟

فکر نکنم 1333 شده باشه. کنترلر مموری تو سری Thuban که این سی پی یو هم جزئشه تا جایی که یادمه 1600 آخرش بود.

سوال آخریت هم جوابش ساده هست. از دستاپت عکس بنداز تریم کن اضافی هاش رو.
با دکمه ی prtScr print که رو کیبورده عکس میندازه بعد میری تو paint که مال خود ویندوزه پیست میکنی و میبری.

H.Operator
30-09-2010, 19:09
طبق تصاویر زیر(البته توی ویندوز 7):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TREASURES
30-09-2010, 19:19
ایول سیستم :31: ولی یخچاله ها با اور 4 :46:
مبارکت باشه حالشو ببر
یه validate هم تو cpu-z بزن لینکشو بده :31:

شنیده بودم که کنترلر رمها در مادربردهای amd به صورت یک دوال کانل در فرکانس 1600 کار میکنند و به صورت 4 مازول فرکانس رم تا 1333 تقلیل میابد ایا این درست است
در مورد این موضوع هم بگم اشتباه به عرضتون رسوندن شما با همون 4 ماژول رم با فرکانس 1600 مشکلی نخواهید داشت ( تا 1866 هم میره )

ali2424
03-10-2010, 00:17
file:///C:/Users/ali/Desktop/amd.jpg

lorn
03-10-2010, 11:40
پیشنهادم اینه قابلیت torbo boخster رو غیر فعال کنید قابلیت cool & ........... رو غیر فعال کنید تا نتیجه نهایی بهتر مشخص شه
ودر پیشنهاد دوم باید عرض کنم سعی کنید به بیشترین فرکانس قابل دسترس cpu اور کنید بعد به سرغ رم برید

ali2424
03-10-2010, 22:39
پیشنهادم اینه قابلیت torbo boخster رو غیر فعال کنید قابلیت cool & ........... رو غیر فعال کنید تا نتیجه نهایی بهتر مشخص شه
ودر پیشنهاد دوم باید عرض کنم سعی کنید به بیشترین فرکانس قابل دسترس cpu اور کنید بعد به سرغ رم بریدfile:///C:/Users/ali/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png
file:///C:/Users/ali/Desktop/PIC_0087.JPGبا سلا م دوباره وتشکر از مدیران بابت راهنمایی چنتا سوال داشتم
ایا با این وضعیت در دراز مدت برای مادر برد ودیگرقطعات مشکلی بوجود میاید
ایا در اور کلاک بالا بردن مولتی لایپ (ضریب پردازنده) بیشترین کارایی را دارد یا بالا بردن فرکانس مرجع
ایا دمایی که مادر برد برای پردازنده نشان میدهد درست است یا دمایی که نرم افزار amd over drive برای هسته نشان میدهد درست است
ایا بال رفتن ولتاژ از حد توصیه شده شرکت amd مجاز است اگر هست چند درصد مثلا حداکثر ولتاژ ذکر شده برای 1090 1.4 هست ومن در فرکانس 4.3 به 2.5 ولت برای وی کور نیازمندم وجالب اینکه در این فرکانس با این ولتاژ به مرز پایداری کامل رسیدم البته
دما به 65 رسید درضمن من برای تست پایداری از خود نرم افزار شرکت amd over drive استفاده میکنم
در ضمن من توربو کور را هم غیر فعال کردم ولی هر کاری کردم باس رمها از 1600 بالاتر نرفت دوستان اگه نظری دارند بفرماییندلازم به ذکر است که به صورت دو ماژول در فرکانس 1888 ود تایمینگ 9 9 9 36 به مرز پایداری رسیدمالبته خود شرکت گیگا بایت اعلام کرده که برای رسیدن به فرکانسهای بالای 1600 شما باید دو ماژول انهم در اسلتهای 3و4 استفاده کنید(تازه رمهاتونم باید در فهرست ساپورت این شرکت قرار داشته باشند خوشبختانه مال ما که قرار داشت)
وسوال اخر اینکه اکثر دوستان وسایتها میگن که 1090 حتی از 750 اینتل هم ضعیف است چه برسه 920 یا 930 واینکه من با فرکانس 4 گیگا برای هر 6 هسته باز هم به دیفالت 920 یا 930 مرسم یا نه دوستان اگه نظری یا سایتی دارند معرفی کنند (خدا وکیلی تو رندر وکانورت کردن من با این پردازنده اصلا کم نمی اورم)
ودر اخر انکه ما خودمون کشتیم ولی نتوستیم چند عکس از کیس وcpu z در نوشته هایم اضافه کنیم البته نحوه گرفتن عکس از دکستاب دا انجام دادم با اون کلید ولی نحوه قرار گرفتن ان در نقل قول :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41:ودر پایان هم ازهمه ممنونم واقعا بار علمی سایت بالا است
file:///C:/Users/ali/Desktop/PIC_0087.JPGfile:///C:/Users/ali/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png
file:///C:/Users/ali/Desktop/PIC_0087.JPGfile:///C:/Users/ali/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png

ess_1362
04-10-2010, 12:30
ایا در اور کلاک بالا بردن مولتی لایپ (ضریب پردازنده) بیشترین کارایی را دارد یا بالا بردن فرکانس مرجع

بالابردن فركانس مرجع كمي نتايج را بهتر مي كنه ولي براي بيش از 95% كاربران اين افزايش كارايي قابل تشخيص نيست.
ضمن اينكه بايد به فركانس هاي HT و همينطور فركانس NB و فركانس رمها هم توجه داشته كه از حد مجاز تجاوز نكنه

ایا دمایی که مادر برد برای پردازنده نشان میدهد درست است یا دمایی که نرم افزار amd over drive برای هسته نشان میدهد درست است

هر دو دما درست هست ضمن اينكه مي تونيد با CORE TEMP يا HW MONITOR هم تست كنيد

ایا بال رفتن ولتاژ از حد توصیه شده شرکت amd مجاز است اگر هست چند درصد مثلا حداکثر ولتاژ ذکر شده برای 1090 1.4 هست ومن در فرکانس 4.3 به 2.5 ولت برای وی کور نیازمندم وجالب اینکه در این فرکانس با این ولتاژ به مرز پایداری کامل رسیدم البته

بهتر هست در رنجي كه شركت AMD توصيه كرده قرار بگيره
مثلا براي 1090 بهتر هست با AIR COOLING از 1.55 تجاوز نكرد

وسوال اخر اینکه اکثر دوستان وسایتها میگن که 1090 حتی از 750 اینتل هم ضعیف است چه برسه 920 یا 930 واینکه من با فرکانس 4 گیگا برای هر 6 هسته باز هم به دیفالت 920 یا 930 مرسم یا نه دوستان اگه نظری یا سایتی دارند معرفی کنند (خدا وکیلی تو رندر وکانورت کردن من با این پردازنده اصلا کم نمی اورم)

پردازنده 1090 و 1055 در فركانس 4 گيگاهرتز از نظر كارايي در تمامي كاربرد ها حدود 8-14% از i7 980X قويتر هست(حالا ديگه خودتون تفاوتش را در اين فركانس با 920 و 930 مقايسه كنيد)

ودر اخر انکه ما خودمون کشتیم ولی نتوستیم چند عکس از کیس وcpu z در نوشته هایم اضافه کنیم البته نحوه گرفتن عکس از دکستاب دا انجام دادم با اون کلید ولی نحوه قرار گرفتن ان در نقل قول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ودر پایان هم ازهمه ممنونم واقعا بار علمی سایت بالا است

شما بايد عكسي را كه تهيه كردين در يك آپلود سنتر مثل 4SHARE يا ... آپلود كنيد و بعد لينكش را در قسمت عكس فروم وارد كنيد:31:

موفق باشيد

ali2424
04-10-2010, 16:34
قل قول: ایا دمایی که مادر برد برای پردازنده نشان میدهد درست است یا دمایی که نرم افزار amd over drive برای هسته نشان میدهد درست است

هر دو دما درست هست ضمن اينكه مي تونيد با CORE TEMP يا HW MONITOR هم تست كنيد

دوست عزیز ولی دمایی که این دو نشان میدهند حدود 20 درجه با هم فرق میکند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

file:///C:/Users/ali/Desktop/1.jpg

ess_1362
04-10-2010, 19:46

دوست عزیز ولی دمایی که این دو نشان میدهند حدود 20 درجه با هم فرق میکند

شما بايد در HW MONITOR به دماي CORE ها دقت كنيد

ali2424
05-10-2010, 00:30

شما بايد در HW MONITOR به دماي CORE ها دقت كنيد
پس اینجوری که دمای پردازنده من حدود 30 الی 40 درجه است
پس با این حساب دمای پردازنده من 30 الی 45 درجه است

ali2424
05-10-2010, 14:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با زهم رکوردم جا به جا شد ولی چند تا مشکل البته من در این فرکانس به پایداری کامل رسیدم
ایا ولتاژ داده شده برای وی کور طبق عکس تو رنج 1090 است یا نه (برام خیلی مهمه)
دوستان نظری در مورد افزایش فرکانس رمها ندارند (شاید رمهای کروشال سری بالستیک قابلیت اور بالای 1600 را ندارند شایدهم پلتفرم ای ام دی قابلیت انرا ندارد)
به نظر میرسد این خنک کننده تاب تحمل این فرکانس را ندارد چونکه دمایی که مادربرد برای پردازنده ثبت میکند در لود کامل 65 یعنی 3 درجه بیشتر از رنج 1090 است
نظرتان در مورد v10 کولر مستر چیست ایا 300 الی 500 مگا هرتز ارزش 180 تومان پول (قیمت 965) را دارد یا همین زالمان خوبه
ما که نفهمیدبم بالخره دمای مادربرد برای پردازنده درست است یا دمای ترم افزار speed fan یا دمی نرم افزار amd over drive
در پایان از همه ممنونم

ess_1362
06-10-2010, 19:28
ایا ولتاژ داده شده برای وی کور طبق عکس تو رنج 1090 است یا نه (برام خیلی مهمه)

روي مرزه
سعي كن ولتاژ را از اين بيشتر نكني چون در عمر پردازنده تاثير منفي ميذاره

به نظر میرسد این خنک کننده تاب تحمل این فرکانس را ندارد چونکه دمایی که مادربرد برای پردازنده ثبت میکند در لود کامل 65 یعنی 3 درجه بیشتر از رنج 1090 است

اين دما در فول لود به نظرم طبيعي هست ضمن اينكه در كمتر نرم افزاري پيش مياد كه هر 6 هسته در فول لود اجرا بشن و دما به ابن حد برسه

نظرتان در مورد v10 کولر مستر چیست ایا 300 الی 500 مگا هرتز ارزش 180 تومان پول (قیمت 965) را دارد یا همین زالمان خوبه

قيمتش 140 تومنه ولي ارزش خريد نداره چون براي فركانس بيشتر air cooling نمي تونه پاسخ گوي شما باشه و بايد بريد سراغ WATER COOLING
بهتره در اين رنج قيمت NOCTUA D14 را هم بررسي كني چون فعلا قويترين AIR COOLING حال حاضر هست

ما که نفهمیدبم بالخره دمای مادربرد برای پردازنده درست است یا دمای ترم افزار speed fan یا دمی نرم افزار amd over drive

يك شات از HW MONITOR در فول لود براي من بذار!!

alireza1411
06-10-2010, 22:19
این رو ببین حال کنی:

دوستان جالبه ....

با آخرین ورژن برنامه ها کار کردم ولی ببین چه خبره.:31::31::31::31::18::18::18::18::18:

اگه متنوع تر از این تونستی شات بگیری ممنون میشم اساسی.:31:

دما دقیقا بین اینها فکر میکنی کدومه ؟ اگه درست بگی ممنون میشم ولی نه اساسی.

ess_1362
07-10-2010, 19:39
دماي كمينه 44-45 درجه هست و دماي IDLE حدود 47-48 درجه هست و دماي ماكزيمم هم حدود 56-58 درجه هست

alireza1411
08-10-2010, 00:08
دماي كمينه 44-45 درجه هست و دماي IDLE حدود 47-48 درجه هست و دماي ماكزيمم هم حدود 56-58 درجه هست

فکر کنم نگرفتم چی شد. یعنی چی ؟؟؟

تو این برنامه ها دمای مینیمم کجا بود خب ؟ اینا هر جند ثانیه یکبار دارن دمای سنسور رو میخونن و میگن. سیستن هم بله آیدل هست ولی این نمر افزارها به بار سیستم کاری ندارن و فقط دما رو دارن قرائت میکنن.

دمای ماکس رو هم باز نمیفهمم ...

او عددی که داره coretemp نشون میده رو میگین لابد ؟ از شروع راه اندازی برنامه تا موقع عکس گرفتن دمای مین و ماکس رو گزارش میکنه. خب این معلومه ولی شما منظورت چیه دقیقا ؟

ess_1362
08-10-2010, 07:16
ببين اين نرم افزارها 3 تا دما به شما ميده
دماي مينيمم كه مشخص هست و دماي كنوني و دماي ماكزيمم
core temp كه مشخص هست و سه تا دما داره
hw monitor هم سه تا دما داره كه اولي دماي كنوني هست و دومي مينيمم و آخري ماكزيمم هست
به هر حال هر شكلي كه به دماي سيستم شما مي كنم كليه دما ها با هم منطبق هست و هيچ نقطه ابهامي در نمايش دما در اين نرم افزار ها نمي بينم

alireza1411
08-10-2010, 10:21
ببين اين نرم افزارها 3 تا دما به شما ميده
دماي مينيمم كه مشخص هست و دماي كنوني و دماي ماكزيمم
core temp كه مشخص هست و سه تا دما داره
hw monitor هم سه تا دما داره كه اولي دماي كنوني هست و دومي مينيمم و آخري ماكزيمم هست
به هر حال هر شكلي كه به دماي سيستم شما مي كنم كليه دما ها با هم منطبق هست و هيچ نقطه ابهامي در نمايش دما در اين نرم افزار ها نمي بينم

خب این رو که میدونم ... انگار باز نگرفتی سوال من چیه.

من میگم دماها تو برنامه های مختلف فرق دارن !!!! اشتباه نشون میدن.

تو وب سرچ کردم و این مشکل فقط برای من پیش نیومده. خیلی ها متوجه این قضیه شدند.

البته بسته به سری سی پی یو ممکنه مشکلی وجود نداشته باشه و دما ها با هم یکی باشه.

V i r u s e r
08-10-2010, 10:31
خیلی می خوای دقیق باشه دماسنج وصل کن به CPU راحت شی
دمای CPU با توجه به عکس حدود 45 هست

alireza1411
08-10-2010, 10:57
خیلی می خوای دقیق باشه دماسنج وصل کن به CPU راحت شی
دمای CPU با توجه به عکس حدود 45 هست

چرا با دما سنج ؟ خب دست میزنم ببینم چنده. :31:

حالا چیز مهمی نیست. بهرتین برنامه همون Core Temp هست.

ببین دمای coretemp درسته و بقیه اشتباه هست. دمای سیستم رو با بایوس مادربورد نگاه کردم میگفت سی پی یو 40 هست تقریبا.

مشکل بقیه برنامه ها دقیقا نمیدونم چیه ولی به Tjmax مربوط میشه. تو وب نظرات مختلفی خوندم. ولی آخرش بی خیال شدم دیدم چیز مهمی نیست وقت بزارم روش. دما رو Coretemp درست نشون میده کافیه.

V i r u s e r
08-10-2010, 11:10
Tjmax که دمای کنونی CPU نیست
ولی نمیشه دستتو بزاریا چون اول باید فن بلند بشه تا جا باز بشه برای دستت!!
منم با realtemp راحتم :)

alireza1411
08-10-2010, 13:21
Tjmax که دمای کنونی CPU نیست
ولی نمیشه دستتو بزاریا چون اول باید فن بلند بشه تا جا باز بشه برای دستت!!
منم با realtemp راحتم :)

گفتم مربوط به اونه نگفتم دمای سی پی یو هست.

کور تمپ یه گزینه هم داره نوشته فاصله تا tjmax. این tjmax برای سی پی یوی من 95 بوده. کورتمپ این عدد رو درست نشون میده ولی بقیه خیر.

ess_1362
08-10-2010, 13:53
بازم ميگم كليه نرم افزارها دارن دما را درست نشون ميدن
CORE TEMP از سنسور هسته استفاده مي كنه پس دماش كمي بيشتر هست
HW MONITOR و ساير نرم افزارها از سنسور خروجي هسته استفاده مي كنند و دما حدودا 2-5 درجه خنك تر هست
كلا اگر به تمم اين نرم افزارها نگاه كني دماي ماكزيمم سيستم شما 56-59 درجه هست و دماي IDLE هم 45048 درجه

alireza1411
08-10-2010, 15:34
بازم ميگم كليه نرم افزارها دارن دما را درست نشون ميدن
CORE TEMP از سنسور هسته استفاده مي كنه پس دماش كمي بيشتر هست
HW MONITOR و ساير نرم افزارها از سنسور خروجي هسته استفاده مي كنند و دما حدودا 2-5 درجه خنك تر هست
كلا اگر به تمم اين نرم افزارها نگاه كني دماي ماكزيمم سيستم شما 56-59 درجه هست و دماي IDLE هم 45048 درجه

میشه در مورد این حرفتون یه لینکی چیزی بدین متوجه شم؟:41:

تازه یه مساله دیگه ... اگه کورتمپ دمای هسته رو نشون میده چرا اورست و ابیت ای کیو داغتر نشون میدن ؟ این یکی دیگه دمای کجای سیستم هست؟

aga hadi
08-10-2010, 18:14
سلام دوستان
منم یه 1090 دارم
می خواستم بدونم با کولر v6gt چقدر می تونم اور کنم؟
مرسی

ess_1362
08-10-2010, 19:06
میشه در مورد این حرفتون یه لینکی چیزی بدین متوجه شم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما به اون قسمت DTS يا DIGITAL THERMAL SENSOR با دقت بيشتري توجه كنيد

سلام دوستان
منم یه 1090 دارم
می خواستم بدونم با کولر v6gt چقدر می تونم اور کنم؟
مرسی

با V6GT ميشه چيزي بين 4-4.2 پردازنده 1090 را اور كرد

alireza1411
08-10-2010, 20:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما به اون قسمت DTS يا DIGITAL THERMAL SENSOR با دقت بيشتري توجه كنيد

ببخشید من هی مزاحم شما میشم. همچنان من متوجه نشدم.:41:

متنی که تو لینک بود رو میذارم دوستان هم استفاده کنن. شما هم یه نیگاه بنداز ببین من کجاش رو اشتباه فهمیدم. پیشایپش از پاسختون تشکر میکنم.

This is how the program works:

Intel defines a certain Tjunction temperature for the processor. This value is usually in the range between 85°C and 105°C.

اینتل دمای Tjunction خاصی را برای پراسزور تعریف میکنه. این عدد بین 85 تا 105 هست معمولا.

In the later generation of processors, starting with Nehalem, the exact Tjunction Max value is available for software to read in an MSR (short for Model Specific Register).

در پردازنده های نسل جدید که از سری Nehalem شروع شده مقدار دقیق Tjunction در MSR یا رجیستر خاص مدل برای خواندن در دسترس نرم افزار هاست.

A different MSR contains the temperature data. The data is represented as a Delta in °C between current temperature and Tjunction.

So the actual temperature is calculated like this 'Core Temp = Tjunction - Delta'

در یک MSR دیگر اطلاعات دما قرار دارد. اطلاعات به صورت دلتا بر حسب درجه سانتیگراد بین دمای فعلی و Tjmax هستند. بنابراین دمای واقعی به صورت زیر محاسبه میشود:
دمای هسته = دمای Tj - اختلاف دما (دلتا)

The size of the data field is 7 bits. This means a Delta of 0 - 127°C can be reported in theory. In fact the reported temperature can rarily go below 0°C and in some cases (Core 2 - 45nm series) temperatures below 30° or even 40°C are not reported.

دلتا در هفت بیت نوشته میشود. (که میشه 128 حالت) بنابراین عددی بین 0 تا 127 میتواند مشخص شود. در حقیقت دمای گزارش شده به ندرت منفی است و در برخی موارد دمای زیر 30 یا حتی 40 درجه در مورد Core2 های 45 نانومتری گزارش نشده است.

خب من قبلا یه جا خونده بودم که tj تو برنامه های مختلف گاهی اشتباه وارد میشه و نتیجه خوندن دماهای اشتباه هست. دنبال بحث رو هم نگرفته بودم. شما نظرتون چیه ؟ مشکل کجست ؟

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما به اون قسمت DTS يا DIGITAL THERMAL SENSOR با دقت بيشتري توجه كنيد

ببخشید من هی مزاحم شما میشم. همچنان من متوجه نشدم.:41:

متنی که تو لینک بود رو میذارم دوستان هم استفاده کنن. شما هم یه نیگاه بنداز ببین من کجاش رو اشتباه فهمیدم. پیشایپش از پاسختون تشکر میکنم.

This is how the program works:

Intel defines a certain Tjunction temperature for the processor. This value is usually in the range between 85°C and 105°C.

اینتل دمای Tjunction خاصی را برای پراسزور تعریف میکنه. این عدد بین 85 تا 105 هست معمولا.

In the later generation of processors, starting with Nehalem, the exact Tjunction Max value is available for software to read in an MSR (short for Model Specific Register).

در پردازنده های نسل جدید که از سری Nehalem شروع شده مقدار دقیق Tjunction در MSR یا رجیستر خاص مدل برای خواندن در دسترس نرم افزار هاست.

A different MSR contains the temperature data. The data is represented as a Delta in °C between current temperature and Tjunction.

So the actual temperature is calculated like this 'Core Temp = Tjunction - Delta'

در یک MSR دیگر اطلاعات دما قرار دارد. اطلاعات به صورت دلتا بر حسب درجه سانتیگراد بین دمای فعلی و Tjmax هستند. بنابراین دمای واقعی به صورت زیر محاسبه میشود:
دمای هسته = دمای Tj - اختلاف دما (دلتا)

The size of the data field is 7 bits. This means a Delta of 0 - 127°C can be reported in theory. In fact the reported temperature can rarily go below 0°C and in some cases (Core 2 - 45nm series) temperatures below 30° or even 40°C are not reported.

دلتا در هفت بیت نوشته میشود. (که میشه 128 حالت) بنابراین عددی بین 0 تا 127 میتواند مشخص شود. در حقیقت دمای گزارش شده به ندرت منفی است و در برخی موارد دمای زیر 30 یا حتی 40 درجه در مورد Core2 های 45 نانومتری گزارش نشده است.

خب من قبلا یه جا خونده بودم که tj تو برنامه های مختلف گاهی اشتباه وارد میشه و نتیجه خوندن دماهای اشتباه هست. دنبال بحث رو هم نگرفته بودم. شما نظرتون چیه ؟ مشکل کجاست ؟

alireza1411
08-10-2010, 20:51
لینکاش رو پیدا کردم. مشالله انقدر مشکل زیاد تکرار شده سریع چند تا لینک دیدم.

این دو تا آخری دقیقا همین مساله رو نوشتن:

the temp sensors in the cpu don't output a real temp, but rather a delta from some fixed temp (tjmax). when intel releases new processors, they change tjmax and many of the hardware monitoring apps use the wrong value. to make matters worse, tjmax can vary based on the stepping of the cpu. you can google for more info.

They are using different TJmax, Coretemp is using 105*C while HWmonitor is using 100*c. I dont know enough about that CPU to know which one is correct, but its not a big deal.

اینتل وقتی پردازنده جدید میزنه نرم افزارها به موقع آپدیت نکردن و همون دمای Tj قدیمی رو استفاده کردن و همین باعث بروز خطا شده. مثلا به جای 105 همون 100 رو استفاده کردن.

ali2424
11-10-2010, 21:16
سلم دوستان من دوباره برگشتم ببخشید چند وقتی نبودم
میبینم از بحث اصلی خارج شدیم بگذریم دوستان من دیگه نمیتونم از 4.3 بیشتر برم البته برام مهم نیست الان بیشتر رمها مد نظرمه چون که هرکاری میکنم از 1700 بالاتر نرفت که نرفت در ضمن این xmp روی مادر بردهای amd چرا قابل اجرا نیست کسی میدونه چرا

alireza1411
11-10-2010, 22:05
سلم دوستان من دوباره برگشتم ببخشید چند وقتی نبودم
میبینم از بحث اصلی خارج شدیم بگذریم دوستان من دیگه نمیتونم از 4.3 بیشتر برم البته برام مهم نیست الان بیشتر رمها مد نظرمه چون که هرکاری میکنم از 1700 بالاتر نرفت که نرفت در ضمن این xmp روی مادر بردهای amd چرا قابل اجرا نیست کسی میدونه چرا

چرا این قدر بالا میرین ؟

به تاپیک اخبار دنیای سخت افزار صفحات آخری برین یه مقایسه بین سرعت رمها در اجرای برنامه و بازی ها گذاشتم. جالبه ...:31::31::11::11::11::11::11:

ali2424
12-10-2010, 06:57
چرا این قدر بالا میرین ؟

به تاپیک اخبار دنیای سخت افزار صفحات آخری برین یه مقایسه بین سرعت رمها در اجرای برنامه و بازی ها گذاشتم. جالبه ...:31::31::11::11::11::11::11:
خیلی عجیبه رم با باس 2000 فقط 8 درصد از باس 800 قویتره
دوست زیز اگه واقعا پهنای باند را در نظر بگیریم انوقت تفاوت فاحشی بین dd2 و ddr3 خواهد بود

alireza1411
12-10-2010, 08:42
خیلی عجیبه رم با باس 2000 فقط 8 درصد از باس 800 قویتره
دوست زیز اگه واقعا پهنای باند را در نظر بگیریم انوقت تفاوت فاحشی بین dd2 و ddr3 خواهد بود

آره خب تو همون تست ها با برنامه ی فکر میکنم SANDRA تست پهنای باند هم صورت گرفته و پهنای باند خیلی فرق کرده اما در پردازش اونقدری مهم نیست که تصور میشه.

ali2424
13-10-2010, 19:41
آره خب تو همون تست ها با برنامه ی فکر میکنم SANDRA تست پهنای باند هم صورت گرفته و پهنای باند خیلی فرق کرده اما در پردازش اونقدری مهم نیست که تصور میشه.

ولی تو لود کردن بازیهای سنگین خیلی تا ثیر داره تو لود کرایسیس حداقل 6 ثانیه اختلاف بین باس 800 و 1600 داشتم جالبه تازه ر دو پردازنده مثل هم 1090 و چیپست مادر بردها یکی و جالبتر اینکه روی سیستم با باس 800 دو تا هارد روی وضیعت رید 0 بودند

alireza1411
14-10-2010, 00:12
ولی تو لود کردن بازیهای سنگین خیلی تا ثیر داره تو لود کرایسیس حداقل 6 ثانیه اختلاف بین باس 800 و 1600 داشتم جالبه تازه ر دو پردازنده مثل هم 1090 و چیپست مادر بردها یکی و جالبتر اینکه روی سیستم با باس 800 دو تا هارد روی وضیعت رید 0 بودند

درصدش چنده ؟ مثلا مرحله اول Call Me Ishmael رو تو حدود 150 ثانیه لود میکنه اگه رم 1333 باشه. بار دوم لود میشه حدود 80 ثانیه فکر کنم. دقید یادم نیست ولی فکر میکنم همین اعداد بود. بعد اگه 800 باشه زمان همین چند ثانیه که گفتی عوض میشه. اگه 6 ثانیه رو بر 80 تقسیم کنی حدود 7 8 درصده !!! درسته یا نه ؟ :11:

ali2424
14-10-2010, 07:33
150 ثانیه خیلییه بابا برای اول حدود 95 ثانیه وبار دوم خوب طبیعیه کمتره دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم 15 ثانیه کمتر شد
الان روی این سیستمم که 8 گیگ 1600 کروشال بستم و سه تا هارد سیگیت ا ترا رید 5 کردم بار اول 75 وبار دوم حدودا 50 الی 60 م(متغیره) طول میکشه

ali2424
26-10-2010, 23:16
دوستان دوستان من باز هم موفق شدم رکورد خودم رو 100 مگا هرتز افزایش دهم به کمک سایتهای خارجی که همین مین روا متحان کردن ولی یک سایتی دیدم که با v10 تا 4.6 رفته بود دوستان اگه نظری دارند بفرمایند در ضمن من برای تست پایداری از نرم افزار AMD OVER DRIVE استفاده میکنم

main 890fx ud 7 giga
cpu 1090 six core over 4.3( دارم روي فرکانس 4.5 کار ميکنم)
بز ودي عوض ميشه geraphic ati 4890
ram4*2gig curcail 12800 8 8 8 24
cpu cooler zalman cnps 9900 led
power green g885
hard segate 1t*4 raid 5 (جمعا 4 ترا بايت)
CASE MAGNOM 2 بزودي عوض ميشه
--- CARD SKY STAR HD2 واقعا محشره توي کانلهاي اچ د

xzero
27-10-2010, 00:55
تبریک میگم!! عالی اورش کردی!! به نزدیکای 980x رسیدی!

اطلاعات بیشتری در مورد اور رمت بده !! از cpuz معلومه که باسش رو به 2000 رسوندی!!

ali2424
27-10-2010, 07:00
تبریک میگم!! عالی اورش کردی!! به نزدیکای 980x رسیدی!

اطلاعات بیشتری در مورد اور رمت بده !! از cpuz معلومه که باسش رو به 2000 رسوندی!!
متاسفانه من فقط ضریب پردازنده اقزایش دادم وفرکانس رمها روی همون 1600 باقی است دوستان اگه کسی نظری داره بفرماید چونکه من از 8گیگ رم استفاده میکنم هر 4 ماژول رم و خود گیگا بایت گفته که نمیتونیید با 4 ماژول رمها رو اور کنید واقعا توی این یکی موندم

ali2424
27-11-2010, 20:27
کسی از دوستان هست که که 1090 رودر 4500 استیبل 100 در صد رسونده باشه چونکه من دیگه نتونستم با توضیحات کامل ومقادیر ولتاژها ممنون

ali2424
07-01-2011, 19:18

دوستان ببخشيد که اين تايپيک هي ادامه ميدم چاره ديگري ندارم من که نتونستم فرکانس رومه رو از 1600 بالاتر ببرم ولي همين الان که اين تايپيک ميزنم دارم از رمهام تست پايداري ميگيرم با memtest من مجبور شدم تايمينگ پايين تر بيارم يعني الان روي 1600 با تايمينگ 7 7 7 20 تست ميگيرم درضمن من مجبور شدم به رمها 1.75 ولت بدم ايا اين در دراز مدت مشکل ايجاد ميکند چون رمهاي من در پروفايل xmp به صورت استاندارد در ولتاژ 1.65 وتايمينگ 8 8 8 24 کار ميکنند

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

ali2424
07-01-2011, 19:53

Graphic ati 5850*2 cf
Power green g885

ali2424
07-01-2011, 20:06
شاید رمهای کروشال سری بالستیک قابلیت اور بالای 1600 را ندارند شایدهم پلتفرم ای ام دی قابلیت انرا ندارد)

amd>intel
07-01-2011, 21:09
پيشنهاد ميكنم كيستون رو زودتر عوض كنيد . تا ميتونيد پردازنده رو خنك نگه داريد همينطور چيپست برد

ali2424
07-01-2011, 23:23
پيشنهاد ميكنم كيستون رو زودتر عوض كنيد . تا ميتونيد پردازنده رو خنك نگه داريد همينطور چيپست برد
x3 خوبه از شرکت گرین

من که نتونستم فرکانس رومه رو از 1600 بالاتر ببرم ولي همين الان که اين تايپيک ميزنم دارم از رمهام تست پايداري ميگيرم با memtest من مجبور شدم تايمينگ پايين تر بيارم يعني الان روي 1600 با تايمينگ 7 7 7 20 تست ميگيرم درضمن من مجبور شدم به رمها 1.75 ولت بدم ايا اين در دراز مدت مشکل ايجاد ميکند چون رمهاي من در پروفايل xmp به صورت استاندارد در ولتاژ 1.65 وتايمينگ 8 8 8 24 کار ميکنند
شاید رمهای کروشال سری بالستیک قابلیت اور بالای 1600 را ندارند شایدهم پلتفرم ای ام دی قابلیت انرا ندارد)

sir payman
08-01-2011, 15:48
اور خوبی کردید ولی پیشنهاد میدم کلاکهارو به حالت دیفالت برگردونید و با افزایش fsb تا حد امکان اور کنید که HT و NB هم اور بشن و وقتی که به حداکثر کلاکها رسدید( فکر میکنم تا fsb 250 بدون مشکل بتونید بالا برید)بعد از اون با افزایش مولتی فقط cpu رو اور کنید.
به این مسئله هم توجه کنید که با افزایش کلاک NB تا 2500 رمتون کاراییش به مراتب بالاتر از حالت دیفالت NB هست.

ali2424
08-01-2011, 21:38
اور خوبی کردید ولی پیشنهاد میدم کلاکهارو به حالت دیفالت برگردونید و با افزایش fsb تا حد امکان اور کنید که HT و NB هم اور بشن و وقتی که به حداکثر کلاکها رسدید( فکر میکنم تا fsb 250 بدون مشکل بتونید بالا برید)بعد از اون با افزایش مولتی فقط cpu رو اور کنید.
به این مسئله هم توجه کنید که با افزایش کلاک NB تا 2500 رمتون کاراییش به مراتب بالاتر از حالت دیفالت NB هست.
متاسفانه من وقتی فرکانس کلاک پایه (چیزی به عنوان fsb نداریم) را تا 250 افزایش میدم با اینکه ضرایب پردازنده و مموری کنترلر راپایین میارم ولی سیستم نا پایدار است حالا سوال من اینه ایا میتوان به همان فرکانس کلاک پیش فرض پایه بسنده کرد وضرایب رم پردازنده و پل شمالی وجنوبی ( منظور ht .nb ) افزایش داد ایا با ضریب 12 برای پل شمالی2400 = 12*200 وهمچنین پل جنوبی ( همانطور که میدانید باید فرکانس پل شمالی وجنوبی یکی باشد ) باید به چیبست مادربرد ( nb voltage ) ولت اضافه کنیم یا نه ایا میتوان به رمها ولتاژ 1.75 برای پایداری در فرکانس 1600 وتایمینگ 7 داد چون حداکثر ولتاژ در پروفایل xmp 1.65 در فرکانس 1600 است ولی من با ولتاژ1.75 در تایمینگ 7 به پایداری کامل رسیدم

sir payman
09-01-2011, 16:59
متاسفانه من وقتی فرکانس کلاک پایه (چیزی به عنوان fsb نداریم) را تا 250 افزایش میدم با اینکه ضرایب پردازنده و مموری کنترلر راپایین میارم ولی سیستم نا پایدار است

این fsb با اون fsb که شما احتمالا در مورد lga775 در نظر دارید متفاوته پس FSB هم داریم.
در مورد ناپایدار بودن 90% مواقع برمیگرده به رم چون تا FSB 250 نیازی به اور ولتاژ NB و HT نیست و کاملا پایدار خواهند بود.

در مورد رم هم مشکل از قابلیت اور پذیری رم نیست بلکه تا حدودی به ضعفهای بایوس برمیگرده.برای تست این قضیه هم میتونید با amd overdrive تست کنید و ببینید که در FSB 250 در ویندوز سیستم ناپایداره یا نه.

حالا سوال من اینه ایا میتوان به همان فرکانس کلاک پیش فرض پایه بسنده کرد وضرایب رم پردازنده و پل شمالی وجنوبی ( منظور ht .nb ) افزایش داد ایا با ضریب 12 برای پل شمالی2400 = 12*200 وهمچنین پل جنوبی ( همانطور که میدانید باید فرکانس پل شمالی وجنوبی یکی باشد ) باید به چیبست مادربرد ( nb voltage ) ولت اضافه کنیم یا نه ایا میتوان به رمها ولتاژ 1.75 برای پایداری در فرکانس 1600 وتایمینگ 7 داد چون حداکثر ولتاژ در پروفایل xmp 1.65 در فرکانس 1600 است ولی من با ولتاژ1.75 در تایمینگ 7 به پایداری کامل رسیدم

خیر نیازی به ولتاژ بالاتر نیست.
ولتاژ مورد نیاز رمتون کمی بالا هست و خود ولتاژ به خودی خود به رمهاتون چندان آسیب نمیزنه ولی تولید دمای زیاد میتونه برای رمهاتون مشکل ساز باشه پس بهتره که یه فن برای رمهاتون بذارید.
راستی با چه برنامه ای و به چه مدت تست پایداری میگیرید؟
حداکثر دماتون چنده؟
چون با سیستم دوستم که cpu cooler v10 و کیس ونگارد داشت به فرکانس 4.4 در حداکثر دمای 69 درجه در 4 ساعت تست over drive رسیدیم که سیستم کاملا پایدار بود.

ali2424
10-01-2011, 20:30
این fsb با اون fsb که شما احتمالا در مورد lga775 در نظر دارید متفاوته پس FSB هم داریم.
دوست عزیز بازم میگم در معماری جدید پردازندهای اینتل و ای ام دی fsb نداریم در پردازندهای اینتل همان QPI ودر پردازندهای AMD HT وظیفه اتقال اطلاعات با پل شمالی را دارند شما احتمالا در بایاس ماربردت واژه fsb رو دیدی باید بگم در تکنولوژی جدید مثلا در پردازندهای amd یک فرکانس به عنوان فرکانس پایه در نظر گرفته میشود وبقیه عوامل (فرکانس اصلی پردازنده رم پل شمالی جنوبی ) درهمین فرکانس ولی با ضرایب خودشان ضرب مشوند ودر خروجی فرکانس اصلی بدست می اید حال ان چیزی که شما در بایاس مینت میبینی همان فرکانس مرجع استکه برای سهولت کاربر از واژه fsb استفاده شده

در مورد ناپایدار بودن 90% مواقع برمیگرده به رم چون تا FSB 250 نیازی به اور ولتاژ NB و HT نیست و کاملا پایدار خواهند بود.

وقتی ضریب رو بتوان پایین اورددیگه مشکل چیه من با فرکانس مرجع 300 هم بوت کردم و ضریب رم روی 4 بود 4*300=1200

خیر نیازی به ولتاژ بالاتر نیست اخه مگه میشه فرکانس هایبر تردینگ روی 12*200=2400 باشه ولی به به NB ولتاژ نداد

sir payman
13-01-2011, 17:14
دوست عزیز بازم میگم در معماری جدید پردازندهای اینتل و ای ام دی fsb نداریم در پردازندهای اینتل همان QPI ودر پردازندهای AMD HT وظیفه اتقال اطلاعات با پل شمالی را دارند شما احتمالا در بایاس ماربردت واژه fsb رو دیدی باید بگم در تکنولوژی جدید مثلا در پردازندهای amd یک فرکانس به عنوان فرکانس پایه در نظر گرفته میشود وبقیه عوامل (فرکانس اصلی پردازنده رم پل شمالی جنوبی ) درهمین فرکانس ولی با ضرایب خودشان ضرب مشوند ودر خروجی فرکانس اصلی بدست می اید حال ان چیزی که شما در بایاس مینت میبینی همان فرکانس مرجع استکه برای سهولت کاربر از واژه fsb استفاده شده
front Side Bus لزوما به فرکانس پایه بین cpu و NB نمیشه گفت ولی عموما FSB رو تنها به عنوان رابط بین cpu و NB میدونن.

وقتی ضریب رو بتوان پایین اورددیگه مشکل چیه من با فرکانس مرجع 300 هم بوت کردم و ضریب رم روی 4 بود 4*300=1200
پس باید بتونید با نسبت 3:5 به همین فرکانس 1600 برسید.اگر برسید حس میشه نتیجه گرفت که مین فوق العاده ای دارید و گیگا توی ساخت بایوس خیلی خوب کار کرده.

اخه مگه میشه فرکانس هایبر تردینگ روی 12*200=2400 باشه ولی به به NB ولتاژ نداد
بله چرا که نه
من با همین مینم تونستم و به جای 2400 به 2500 رسیدم(بدون افزایش ولتاژ)