مشاهده نسخه کامل
: Wildfire | گوشي ارزان قيمت HTC با سيستم عامل اندرويد
faridtabasi
04-01-2011, 23:26
داداش،اگه اینقد صبر داری فقط،بهتره بری یه گوشی بدون سیستم عامل بگیری!!! اگه گوشیت رو بخاطر این مشکل به گارانتیش هم ببری،2-3 ساعت طول میکشه که ازت دوباره بپرسه مشکلش چیه که شما 45 دقیقه بعد از سوال،داری دادو بیداد میکنی!!!
انجمن اندروید ایرانی هست!!! جست و جو کنید توی گوگل سریع پیدا میشه...
اگه به یه سیم کارت دیگه مشکلی نداره،لابد طرحی چیزی دادی به سیم کارتت!!! اینو باید چک کنی راستش من زیاد سر در نمیارم از این طرح مرح های ایرانسل...
باید به یکی از نمایندگی هاشون مراجعه کنی و بپرسی که چنین مشکلی از طرف سیم کارتت به چه خاطره!!
چون واید فایر نداشتم شخصا، کلیش رو میگم...
شما درایور رو نصب میکنی، کابل رو به گوشی وصل میکنی...
در گوشی حالت مربوطه رو انتخاب میکنی!!!(2 حالت استفاده به عنموان رم و استفاده از گوشی)... سیستم گوشیت رو میشناسه و ازش استفاده میکنه!
طرحی که فعال نکردم اما فک نکنم تاثیری داشته باشه، نه؟
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
سلام.
قسمت کال بارینگ گوشیتو یه بار برگردون به حالت دیفالت.ضمن اینکه قسمت کالر آیدی رو هم اگه رو Hide هست بزار رو اتوماتیک.به احتمال قوی بخاطر این 2 مورد باشه.:11:
کال بارینگ رو چک کردم همش disable بود و گزینه دیفالت یا همچین مفهومی نبود.
Notorious098
04-01-2011, 23:44
چرا هی internal phone storage (حافظه) گوشیم هی پر میشه مگه حافظه داخلی این گوشی 384 مگابایت نیست الان برا من شده 128 مگابایت ؟؟؟ چه جوری میشه خالیش کرد ؟ برنامه ای برا خالی کردنش هست ؟
ممنون
میشه یه نفر بگه کیفیت عکسهای وایلد فایر چه طوره؟
faridtabasi
05-01-2011, 16:44
افتضاحه
...
مزخرفه . اگه حرفه ای باشی خیلی اذیتت می کنه .
سلام . من این گوشی رو دارم . به نظرتون بفروشمش یه اکسپریا اکس 10 بخرم ؟
Notorious098
06-01-2011, 12:03
سلام . من این گوشی رو دارم . به نظرتون بفروشمش یه اکسپریا اکس 10 بخرم ؟
یه کی به من گفت سونی اریکسون نمیتونه آندروید مرتب بزنه به نظرم legend ya galaxy بگیری بهتره
چرا هی internal phone storage (حافظه) گوشیم هی پر میشه مگه حافظه داخلی این گوشی 384 مگابایت نیست الان برا من شده 128 مگابایت ؟؟؟ چه جوری میشه خالیش کرد ؟ برنامه ای برا خالی کردنش هست ؟
ممنون
shahramcat
06-01-2011, 21:25
سلام
از دوستان کسی هست به من بگه HTC Sense دقیقا چی هست و چه کاری انجام میده ؟!
ارزش داره واقعا ؟
ممنون
rawen.west69
06-01-2011, 21:46
ارزش داره ولی میشه ازش گذشت
شما اگه انگلیسی فول هستی این ویدئو رو نگاه کن متوجه میشی چیه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایین صفحه سمت راست نوشته htc sense --> watch the video
روش کلیک کن و لذت ببر...:10:
shahramcat
07-01-2011, 01:48
سلام
درکل تا گوشی وایلدفایر رو بگیریم بهتر هست که بدیم همونجا هم روت کنه ؟
بعد از روت میشه آپدیت 2.2 آندروید رو که فارسی ساپورت کنه روش ریخت ؟
ممنون
گوشی من delivery report واسه اس ام اس روشنه و لی هیچ پیغامی مبنی بر اینکه پیام به دست طرف رسیده نمیاد
مشکل از کجاست؟
ممنون
lohrasebi
08-01-2011, 12:45
دوستان
باتشکر از راهنمایی های همتون
بالاخرا قسمت شد و 16دی رفتم بازار موبایل ایران و این گوشی رو با گارانتی یاس خریدم
اونجا به من میگفتن فقط گوشیای یاسه که رو خودش فارسی داره.از نمایندگی پرشین تلکام هم سوال کردم،بهم گفت که واسه فارسی باید نرم افزار نصب کنه! منم که حوصله درد سر نداشتم رفتم از همون نمایندگی یاس خریدم 390هزار.
الان میبینم که فارسی رو راحت ساپورت کرده حتی گ*چ*پ* ژ،اما همونطور که فروشنده هم بهم گفته بود،gps فعال نیست و باید دوباره ببرم نرم افزار برام نصب کنن و نقشه هاشو برام بریزن.البته خودمم شاید بتونم،اما فکر کنم اینترنت پرسرعت واسه این کار لازمه که من ندارم،اینترنتم دایل آپه! البته واسه این کارا شدیدا به کمک شماها احتیاج دارم
بازم ممنون از همتون
اینترنتم دایل آپه!
خوب اگه رایگان برات نصب میکنن،بهتره بری پیش اونا برات نصب کنن....
با دایل اپ حالت رو میگیره....
HOOMANKH7
08-01-2011, 18:32
سلام
خوبین؟!
من یه سوال داشتم که خیلی وقته مخمو مشغول کرده.
من ان79دارم و احتمالا میخوام بفروشم و یه گوشی تاچ بگیرم.بهترین گزینم هم وایلدفایره،البته ایکس 6 16گیگابایت هم بد نیست ولی حالا بگذریم...
الآن با ان 79 خیلی راحتم.و دلیلش هم این کلید لغزنده ی اسکرین لاک هستش.خیلی احساس راحتی میکنم باهاش.
میخواستم بپرسم وایلدفایر چجوری اسکرین لاک میکنه ؟!
و یه سوال دیگه.من که سیمبین دارم،اووی مپ که تو ایران کار نمیکنه،پس مجبور شدم اسمارت کام جی پی اس نصب کنم،میخواستم بپرسم واسه آندروید هم چنین نرم افزار هایی واسه جی پی اس وجود داره که چنین قدرتمند باشه؟!
یا اصلا نرم افزار اصلی گوشی میتونه تو ایران کارایی خوبی داشته باشه؟!
ممنون
اگه یه جا سوالاتتون رو بپرسین،بهتر جواب میگیرن!!!!جوابتون رو یه جا دیگه دادم،فک کنم کلوپ دیزایر بودش....
HOOMANKH7
09-01-2011, 14:05
اگه یه جا سوالاتتون رو بپرسین،بهتر جواب میگیرن!!!!جوابتون رو یه جا دیگه دادم،فک کنم کلوپ دیزایر بودش....
سلام.
عذر خواهی میکنم.آخه یه خورده عجله داشتم.
آخه فکر میکردم نحوه ی اسکرین لاک کردن دیزایر با وایلدفایر فرق دارن.:41:
Notorious098
09-01-2011, 14:44
کسی angry birds رو تو این گوشی ریخته ؟ اجرا شده ؟
من ریختم اجرا نشد میخواستم بدونم اگه به آندروید 2.2 آپدیت کنیم اجرا میکنه ؟
ممنون
من ریختم اجرا نشد میخواستم بدونم اگه به آندروید 2.2 آپدیت کنیم اجرا میکنه ؟
عزیز،انگری برد رو من روی 1.6 کارکردم باهاش فک کنم...!!!
sarmast65_ata
10-01-2011, 23:05
با سلام به بچه های گل p30
بچه ها من می خوام 4 شنبه برم گوشی بگیرم این گوشی رو دیدم خیلی خوشم اومده ازش فقط یک سری اطلاعات ازتون می خواستم بپرسم ممنون میشم کمکم کنید
اول اینکه فارسی میشه؟چون مشکل اصلی من نداشتن فارسی گوشی هستش؟
نقشه های gps رو میشه روش ریخت؟gps اسش راحت کار میکنه؟چون واسم این موضوع هم مهمه
خیلی از سایتا گفتن که کیفیت صفحه این گوشی زیاد جالب نیست راسته همچین چیزی؟
sms دادن با گوشی راحته؟
کلآ بهم پیشنهاد میدید این گوشی رو بخرم یا نه؟
راستی قیمت این گوشی با گارانتی رو می دونید؟
ممنون میشم ازتون کمکم کنید
اول اینکه فارسی میشه؟چون مشکل اصلی من نداشتن فارسی گوشی هستش؟
برخی تونستن فارسی کنن،بعضی هم نتونستن....ولی به نظرم کلا فارسی میشه!
نقشه های gps رو میشه روش ریخت؟gps اسش راحت کار میکنه؟چون واسم این موضوع هم مهمه
بعله!! راحته...میشه از گوگل مپ یا ماروک برای جی پی اس استفاده کرد! در صورت خرید انلاین این گشوی،اقلیم که یکی از بهترین های جی پی اس هستش براتون فرستاده میشه!!
خیلی از سایتا گفتن که کیفیت صفحه این گوشی زیاد جالب نیست راسته همچین چیزی؟
صفحه ی نمایش این گوشی زیاد جالب نیست،ولی بد نیست...به نسبت قیمتش خوبه....
sms دادن با گوشی راحته؟
برنامه های خیلی زیادی برای اس ام اس دادن هستش!
کلآ بهم پیشنهاد میدید این گوشی رو بخرم یا نه؟
بستگی داره که چقدر پول داشته باشی!!! و انتظاراتت چی باشه....برای بازی این گوشی میتونم بگم خوب نیست!! برای برنامه،میتونه کار راه انداز باشه ولی بازم خوب نیست!!(هرچند برنامه ها با رزولوشن صفحه کاری ندارن!!)
sarmast65_ata
10-01-2011, 23:39
ممنونم که به این سرعت جواب دادی عزیزم
درباره قیمت چیزی نگفتی اطلاع داری الان چنده؟
در ضمن منظورته از انلاین نفهمیدم اقلیم ............. ؟
GPS تمام خیابونای تهرانو داره؟
sarmast65_ata
11-01-2011, 00:08
من یه سوال دارم شاید واستون خنده دار باشه ولی چون اطلاع ندارم گفتم بپرسم وقتی gps وصل میشه هیچ هزینه ایی نداره؟نقظه ها از پیش روی گوشی نصب شده و آپدیت شدنش چطوریه؟
من زیاد اهل بازی کردن نیستم درضمن یه آیپاد دارم واسه بازی و گوش دادن به موسیقی بیشتر دوست دارم برنامه های جدید و جالب روی گوشی نصب کنم و از منو های تکراری گوشی های نوکیا و سامسونگ خسته شدم دوست دارم با گوشی چلنج داشته باشم که فکر میکنم باید این گوشی رو بخرم در ضمن یه جا خوندم بخاطر کیفیت نه چندان جالب صفحه گوشی برنامه ها زیاد سازگار نیستن با این گوشی آیا درسته؟
بازم دوست دارم نظر کلی رو درباره این گوشی بدید و بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
Notorious098
11-01-2011, 12:05
عزیز،انگری برد رو من روی 1.6 کارکردم باهاش فک کنم...!!!
شرمنده من نفهمیدم شما چی گفتید ؟
angry birds تو این گوشی اجرا میشه یکی گفت من ریخام اجرا شد اما وقتی خودم ریختم نصف صفحه اجرا شد !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
angry birds تو این گوشی اجرا میشه یکی گفت من ریخام اجرا شد اما وقتی خودم ریختم نصف صفحه اجرا شد !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب انگری برد رو من روی گوشی با صفحه ی استاندارد نصب کردم!! برای شما که نمایش گوشیت کوچیک تره،باید نسخه ای از انگری برد باشه که سایزش کمتره یا اینکه باید تنظیمات برنامه رو چک کنید....درضمن مطمئن بشین که نسخه ی اچ دی یا مخصوص اکس پریا و یا گلکسی رو دانلود نکردین!
من یه سوال دارم شاید واستون خنده دار باشه ولی چون اطلاع ندارم گفتم بپرسم وقتی gps وصل میشه هیچ هزینه ایی نداره؟نقظه ها از پیش روی گوشی نصب شده و آپدیت شدنش چطوریه؟
نه بابا خنده دار نیست اصلا!! خیلی ها فکر میکنن جی پی اس پولیه در صورتی که نیست!!!
نقشه ها منظورتون هست،نقشه ها بسته به برنامتون داره! مثلا اقلیم،برنامه ای ایرانی هستش و نقشه های ایرانی روش هستن...ولی ماروک که یه برنامه ی خارجی هستش و ماها کرک شدش رو استفاده میکنیم،باید خدتون نقشه ها رو طبق اموزش هایی که در اختیارتون قرار میگیره بسازید!!(اسونه از اسم ساختن نترسید!!) البته میتونید اون ها رو دانلود هم بکنید...
به همین سادگی!!
برای اپلود هم خوب هر وقت شرکت سازنده اپدیت کرد،از طریق اینترنت باید اپدیت کنید...
من زیاد اهل بازی کردن نیستم درضمن یه آیپاد دارم واسه بازی و گوش دادن به موسیقی بیشتر دوست دارم برنامه های جدید و جالب روی گوشی نصب کنم و از منو های تکراری گوشی های نوکیا و سامسونگ خسته شدم دوست دارم با گوشی چلنج داشته باشم که فکر میکنم باید این گوشی رو بخرم در ضمن یه جا خوندم بخاطر کیفیت نه چندان جالب صفحه گوشی برنامه ها زیاد سازگار نیستن با این گوشی آیا درسته؟
برنامه ها که مشکل خاصی ندارن ولی بازی ها گیرتون میارن!!!
البته خوبیی که هست اینه که ایپاد دارین...این گوشی هیچوقت نصف قدرت ایپاد شما رو هم نداره!!(کما اینکه گوشی اکس پریا هم با اون عظمتش ایفون نشد برا من!!) ولی در هر صورت،میتونه در مقابل گوشی های خزی مثل 95 و 97 و چه میدونم 5800 و اینجور گوشی ها اگه اینکاره باشین اشک طرف رو در بیارین!!!
ولی گوشی های خر کار مثل غول های اندرویدی این گوشی رو میذارن تو جیبشون!!
بازم دوست دارم نظر کلی رو درباره این گوشی بدید و بهم پیشنهاد میدید بخرم یا نه؟
خوب،تو رنج قیمت مورد نظر شما،انتخاب های دیگه ای هم هست...
به نظرم یه سر به انجمن مایلستون 2 بزنین!!! نظرتون رو جلب میکنه البته قیمتش بالاتره یه ذره!!!
خود اکس پریا هم ارزون شده ولی اپدیت نداره دیگه اما به طور کل میتونم بگم از این گوشی بهتره!!!
میتونید با لجند هم مقایسه بکنید اما باید بگم که در کل گوشی خوبی هستش .....
GPS تمام خیابونای تهرانو داره؟
خوب اگه نقشه های تهران رو روش دانلود کنی اره داره....
در ضمن منظورته از انلاین نفهمیدم اقلیم ............. ؟
بیین،منظروم این بود که بعضی! سایت هایی که این گوشی رو به صورت انلاین می فروشن،به صورت هدیه،یه نسخه از نرم افزار اقلیم رو که قیمتش 40 تومن هستش رو هم بهت میدن به صورت رایگان...
sarmast65_ata
11-01-2011, 15:40
ممنونم ارتون بخاطر جواب
اين موضوع هم هست كه هرچقدر پول بدي همون قدر .......... اين گوشي با اين امكانات بنظرم قيمتش خيلي خوبه و قيمت بالايي نداره فقط تنها چيزي كه مي ترسم صفحه كوچيك اين گوشي هستش كه مي ترسم كار كردن باهاش سخت باشه مخصوصآ براي اس ام اس دادن چون من كار زيادي با گووشي ندارم بيشتر اس ام اس ميدم با يك دوتا تماس در روز بيشتر بروز بودن گوشي مخصوصآ منو وو برنامه هاي كاربردي گوشي مهمه فردا ميرم علاالدين ببينم چطورياست ولي به احتمال زياد اينو ميخرم
اين موضوع هم هست كه هرچقدر پول بدي همون قدر .......... اين گوشي با اين امكانات بنظرم قيمتش خيلي خوبه و قيمت بالايي نداره فقط تنها چيزي كه مي ترسم صفحه كوچيك اين گوشي هستش كه مي ترسم كار كردن باهاش سخت باشه مخصوصآ براي اس ام اس دادن چون من كار زيادي با گووشي ندارم بيشتر اس ام اس ميدم با يك دوتا تماس در روز بيشتر بروز بودن گوشي مخصوصآ منو وو برنامه هاي كاربردي گوشي مهمه فردا ميرم علاالدين ببينم چطورياست ولي به احتمال زياد اينو ميخرم
برا اس ام اس زیاد به مشکل بر نخواهید خورد!!!
امیدوارم که خرید خوبی بکنید و ازش هم راضی باشید!
Lord-Babak
11-01-2011, 23:55
سلام دوستان
شبیه ساز (Emulator) برای اندروید 2.x سراغ دارید؟
گوگل ایرانو تحریم کرده نتونستم مستقیم دانلود کنم
با تشکر :11:
Notorious098
12-01-2011, 14:42
یچه ها به نظر شما من اول روت کنم دستگاهمو بعد آپدیت رو بریزم یا اول آپدیت 2.2 رو بریزم بعد روت کنم ؟
میشه آپدیت 2.2 شرکتی رو ریخت بعد روتش کنم ؟
آپدیت شرکتی بهتره یا این کرکی ها ؟
ممنون
یچه ها به نظر شما من اول روت کنم دستگاهمو بعد آپدیت رو بریزم یا اول آپدیت 2.2 رو بریزم بعد روت کنم ؟
به خودت بستگی داره،ولی اگه روت کنی بعد اپ،اگه ناراضی بودی یا هر چیز دیگه ای میتونی برگردی.....
اگر هم اشتباه نکنم،2.2 هنوز براشون روت نشده! پس گیر میکنید!!
اول تحقیق کنید که 2.2 روت شده برای این گوشی یا خیر....
Lord-Babak
13-01-2011, 10:11
سلام دوستان
شبیه ساز (Emulator) برای اندروید 2.x سراغ دارید؟
گوگل ایرانو تحریم کرده نتونستم مستقیم دانلود کنم
با تشکر :11:
نبــــــــــود؟؟؟ :19:
Lord-Babak
13-01-2011, 20:54
راستی دوستان چرا هر کدومتون یه رویو از گوشیتون نمیذارید؟:31:
معایب و مزایاشو از نظر خودتون بگید لطفا که به ما هم کمک کنه تو خرید
با طشکر :31::11:
sarmast65_ata
13-01-2011, 22:53
سلام بچه ها
من دیروز رفتم این گوشی رو خریدم واقعآ ازش راضی ام توی این 2 روز همه چیزش خوبه مخصوصآ صفحات کاربردی این گوشی و منو های جالبش و برنامه هایی که روش ریختم خیلی فضاش با نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون فرق میکنه
راستی بچه های یه سوال دارم
توی قسمت میسیجاش نمیشه کاری کرد که مثل گوشی های عادی قسمت inbox و sentbox وجود داشته باشه؟یا همینطوریه همه sms ها از یک فرد باهم نشون داده میشه؟
راستی برای نصب برنامه باید چیکار کرد؟باید cd توی جعبه داشته باشه؟چون نداشت
sarmast65_ata
14-01-2011, 00:24
راستی انگار میشه وقتی که با کامپیوتر به اینترنت وصلیم با گوشی هم بریم اینترنت درسته؟چطوری میشه؟باید برنامه htc روی pc نصب باشه؟
Notorious098
14-01-2011, 10:51
اول روت کنم بعد آپدیت 2.2 رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوستان چرا هر کدومتون یه رویو از گوشیتون نمیذارید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویو برای اوائلی هستش که یه گوشی میاد!!!
حالا من این گوشی رو هم نداشتم...ولی قول میدم وقتی ارچ رو خریدم،براتون رویو کنم حال کنین!!
توی قسمت میسیجاش نمیشه کاری کرد که مثل گوشی های عادی قسمت inbox و sentbox وجود داشته باشه؟یا همینطوریه همه sms ها از یک فرد باهم نشون داده میشه؟
اون که خیلی خوبه که؟!!با برنامه های مختلف تست کن!! میرسال رو هم نصب کن!!!
راستی برای نصب برنامه باید چیکار کرد؟باید cd توی جعبه داشته باشه؟چون نداشت
اموزش نصب برنامه رو توی انحمن برنامه های اندرویدی توضیح دادم،میتونی پیدا بکنی..به ظنرم کامل هست!!
بله باید درایور گوشی رو نصب کنی!! مگر اینکه خودکار سیستم شناخته باشتش که بعید میدونم؟!!
اول روت کنم بعد آپدیت 2.2 رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری بهتره! اره...
sarmast65_ata
14-01-2011, 14:40
برنامه ای بهتر از میرسال وجود نداره؟چون باز هم این برنامه فونت های فارسی رو یکم بد نشون میده
آره من از این سیستم مسیجش خوشم اومده فقط می خواستم بدونم میشه اون شکلی بشه یا نه؟
الان سیستمم گوشی رو به حالت یک درایور نشون میده درست مثل زمانی که یک usb به سیستم وصل میشه باید شکل دیگه باشه یا نه؟چون من اون آموزش رو خوندم ولی نشد و نفهمیدم دقیق باید چیکار کنم میشه یکم کامل تر توضیح بدی؟
راستی برای اینترنت رفتن باید چیکار کرد؟از طریق خود pc باید برنامه htc رو سیستم نصب باشه؟چون من خط ایرانسا دارم و وقتی می خوام تنظیمات اینترنت رو بگیرم ارانسل میگه برای گوشی شما چیزی وجود نداره می خواستم بدونم چطوری می تونم برم اینترنت با گوشی؟
ممنون میشم ازت عزیزم
Lord-Babak
16-01-2011, 19:08
رویو برای اوائلی هستش که یه گوشی میاد!!!
درست ولی اگه معایبو مزیتایی که به نظره کاربرا داره رو ما بدونیم توی تصمیم گیری خیلی کمکمون میکنه
:11:
t2download
16-01-2011, 19:46
دوستان سلام من دنبال یک گوشی هستم با صدای بلند و با کیفیت بلندی مانند 5800 باشه ولی دوربینش حداقل 5 باشه و واسه موسیقی گوش دادن با صدای بلند و وبگردی می خوام و الان نوکیا X6 دارم و ازش راضی نیستم و اچ تی سی می خوام بگیرم اما صداش جالب نیست و بیستر واسه برنامه و نرم افزاره میشه گفت کامپیوتر دستیه به نظر شما ن.کیا C6-01 چطوره ؟؟؟؟؟:46:
دوستان سلام من دنبال یک گوشی هستم با صدای بلند و با کیفیت بلندی مانند 5800 باشه ولی دوربینش حداقل 5 باشه و واسه موسیقی گوش دادن با صدای بلند و وبگردی می خوام و الان نوکیا X6 دارم و ازش راضی نیستم و اچ تی سی می خوام بگیرم اما صداش جالب نیست و بیستر واسه برنامه و نرم افزاره میشه گفت کامپیوتر دستیه به نظر شما ن.کیا C6-01 چطوره ؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال رو جواب نمیدم برید در انجمن نوکیا یا مشاوره برای خرید گوشی بپرسید!!
mohamadmoradi
16-01-2011, 22:42
با سلام
من شنیدم که جی پی اس وایلد فایر( اچ تی سی) از طریق اینترنت فعال میشه و با جی پی اس ماهواره ارتباط نداره، اگه دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند لطفا اطلاع زسانی کنید.
با تشکر
sarmast65_ata
16-01-2011, 23:21
چند خریدی عزیز گوشی تو؟
330 عزیزم از علاالدین
sarmast65_ata
16-01-2011, 23:34
با سلام
من شنیدم که جی پی اس وایلد فایر( اچ تی سی) از طریق اینترنت فعال میشه و با جی پی اس ماهواره ارتباط نداره، اگه دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند لطفا اطلاع زسانی کنید.
با تشکر
من این گوشی رو دارم و چند روزی هم هستش که دارم ازش استفاده می کنم gps این گوشی هیچ ربطی به اینترنت نداره و با برنامه rmaps رتباط برقرار میشه
AryanLand
17-01-2011, 00:03
با سلام
با تشکر
سلام.
کلا" جی پی اس به اینترنت ربطی نداره اما اونکه شما شنیدید مال برنامه هایی هست که باید نقشه رو از اینترنت بگیرن و لود کنن تا موقعیت شمارو با جی پی اس رو نقشه نشون بدن مثل برنامه گوگل مپ که اون هم راه حل داره و نقشه هارو یکبار که لود کردن بصورت آفلاین ازشون استفاده میکنن.:11:
shahramcat
17-01-2011, 20:15
سلام
این گوشی امروز 20 30 تومن گرون شد ؟!!!
پچه من می خوام بخرم می خاوام ببینم که چرا میگن موقع زنگ خوردن هنگ میکنه
faridtabasi
18-01-2011, 00:58
- دوستان من از برنامه maps خود گوشی برای gps استفاده می کنم. راهی هست که نقشه هاش رو آفلاین دانلود کنم و استفاده کنم؟
- نقشه آفلاین شهر قم رو برای برنامه maverick از کجا دانلود کنم؟ هر چی گشتم پیدا نشد
- این ساعت گنده اش رو نمیشه یه کم کوچیکترش کرد؟
- یه نرم افزار یاهو مسینجر خوب سراغ دارین؟ یه دونه هست به اسم Yahoo! Messenger v1.0.1 بود که نتونستم کانکت بشم، همش پیغام متصل نشدن به سرور می داد
پچه من می خوام بخرم می خاوام ببینم که چرا میگن موقع زنگ خوردن هنگ میکنه
:18: شما اولین نفری هستی که داری یه همچین حرفی رو میزنی!! طرف اگه مشکلی داره،میتونه رامش رو عوض کنه:27:
- دوستان من از برنامه maps خود گوشی برای gps استفاده می کنم. راهی هست که نقشه هاش رو آفلاین دانلود کنم و استفاده کنم؟
بعله! ولی من بلد نیستم...
- نقشه آفلاین شهر قم رو برای برنامه maverick از کجا دانلود کنم؟ هر چی گشتم پیدا نشد
اموزش ساختنش توی انجمن اندو ایرانی موجوده...میتونید تشریف ببرید اونجا،درضمن،فک کنم نقشه های این شهر رو هم داشته باشن از قبل!
- این ساعت گنده اش رو نمیشه یه کم کوچیکترش کرد؟
ویجدت نصب میکنین براش ساعت هم تغییر میکنه و خیلی چیزای دیگه!!تو اندو همه چی دست خودتونه!!
- یه نرم افزار یاهو مسینجر خوب سراغ دارین؟ یه دونه هست به اسم Yahoo! Messenger v1.0.1 بود که نتونستم کانکت بشم، همش پیغام متصل نشدن به سرور می داد
اینترنت وصل بوده؟!! اطمینان حاصل کنین که اینترنت رو بهش وصلید....چون این یاهو مسنجره برنامه ی رسمی هستش!
در مورد نقشه ها و دانلود افلاینش و ماروک میگردم اگه منبع بهتری هم بود بهتون میگم...
faridtabasi
18-01-2011, 15:12
:18: شما اولین نفری هستی که داری یه همچین حرفی رو میزنی!! طرف اگه مشکلی داره،میتونه رامش رو عوض کنه:27:
بعله! ولی من بلد نیستم...
اموزش ساختنش توی انجمن اندو ایرانی موجوده...میتونید تشریف ببرید اونجا،درضمن،فک کنم نقشه های این شهر رو هم داشته باشن از قبل!
ویجدت نصب میکنین براش ساعت هم تغییر میکنه و خیلی چیزای دیگه!!تو اندو همه چی دست خودتونه!!
اینترنت وصل بوده؟!! اطمینان حاصل کنین که اینترنت رو بهش وصلید....چون این یاهو مسنجره برنامه ی رسمی هستش!
در مورد نقشه ها و دانلود افلاینش و ماروک میگردم اگه منبع بهتری هم بود بهتون میگم...
maverick رو راه انداختم،
- میشه چند تا ویدجت بذارید؟ یا آدرسی بدید برای دانلود
- اینترنت هم وصل بوده، حالا دوباره امتحان می کنم بهتون خبر می دم
ممنون از راهنماییتون
- میشه چند تا ویدجت بذارید؟ یا آدرسی بدید برای دانلودخومدم ویجت خاصی نصب ننمودم!!و نمیتونم اسم ویجت خاصی رو بگم!
اگه مارکت دارین،که خوب تو مارکت جزو پر بیننده ترین ها هستن!!!
ولی توی انجمن اندو ایرانی، home screen رو گوگل کنین،به تاپیکی میرین که ملت،عکس گذاشتن از اینکه چه ویجت و تمی،چه بلایی سر گوشیشون اورده...
استاد تالار موبایل سم فیشر هم اونجا هست که البته شما احتمالا نمیشناسیش!!
faridtabasi
18-01-2011, 16:37
خومدم ویجت خاصی نصب ننمودم!!و نمیتونم اسم ویجت خاصی رو بگم!
اگه مارکت دارین،که خوب تو مارکت جزو پر بیننده ترین ها هستن!!!
ولی توی انجمن اندو ایرانی، home screen رو گوگل کنین،به تاپیکی میرین که ملت،عکس گذاشتن از اینکه چه ویجت و تمی،چه بلایی سر گوشیشون اورده...
استاد تالار موبایل سم فیشر هم اونجا هست که البته شما احتمالا نمیشناسیش!!
نمی شناسم متاسفانه
ممنون سر می زنم
دوم تا سوال دیگه
اگه جی پی اس رو از توی تنظیمات disable نکنیم، باتری مصرف می شه؟
- باتری گوشی شما چند روز دووم میاره؟
گلکسی بنده تقریبا دو روز کار میده البته به دلیل اینکه خیلی باهاش کار میکنم...
بهترین کار اینه که یه ویجت نصب کنین که تمامی امکاناتی که میخواین زودی دسترسی داشته باشین(سایلنت،جی پی اس،وایرلس،بلوتوث) دم دست باشه و با یه کلیک بتونید روشن یا خاموششون کنید!
rawen.west69
18-01-2011, 20:39
سلام بچه ها...خوبید؟
شاید من تو این چند روز این گوشی رو خریدم
یه راهنمایی میکنید چیارو چک کنم؟ تو جعبش چیا باید باشه؟
از کجا بفهمم اصله مشکلی نداره و...؟؟
ممنون
پچه من چون بازی های گرافیکی بیشتر بازی می کنم می خواستم ببینم بازی هایی مثل asphalt 5 روش اجرا میشه یا نه.
در کل بازی های تا چند مگ رو مشه روش نصب کرد
Notorious098
19-01-2011, 16:55
پچه من چون بازی های گرافیکی بیشتر بازی می کنم می خواستم ببینم بازی هایی مثل asphalt 5 روش اجرا میشه یا نه.
در کل بازی های تا چند مگ رو مشه روش نصب کرد
نه این بازی گرافیکی ها بهش نمیسازه اما بازی های توپیه هم اجرا میکنه مثل angry birds که مقام دوم بهترین بازی برای آندروید از gamespot گرفته هم اجرا میشه توش که حجمش 14 مگ هست
راستی کسی نمیدونه که بازی Guns'n'Glory Free توش اجرا میشه ؟
faridtabasi
19-01-2011, 20:57
یه مشکل دارم
گوشیم به اینترنت وصله یعنی با browser راحت کار می کنم اما از سرویس جیمیل خود گوشی + نرم افزار یاهو نمی تونم استفاده کنم، اوائل جیمیل کار می کرد اما الان هیچکدوم. تنظیماتی داره؟ کسی می دونه دلیلش چیه؟
faridtabasi
19-01-2011, 21:12
این برنامه ghost radar قضیه اش چیه؟ واقعا روح پیدا می کنه؟ یا مسخره بازیه
faridtabasi
20-01-2011, 01:21
یه مشکل دارم
گوشیم به اینترنت وصله یعنی با browser راحت کار می کنم اما از سرویس جیمیل خود گوشی + نرم افزار یاهو نمی تونم استفاده کنم، اوائل جیمیل کار می کرد اما الان هیچکدوم. تنظیماتی داره؟ کسی می دونه دلیلش چیه؟
مشکلشو فهمیدم می نویسم تا بقیه دوستانم بدونن
تاریخ گوشیم 1980 بود! برای همین قبول نمی کرد، تاریخشو به 2010 تغییر دادم همه چی درست شد
faridtabasi
21-01-2011, 00:59
برنامه ای هست که گوشی های آندرویدی رو به یه ماوس لمسی تبدیل کنه؟
hamid1468
22-01-2011, 10:35
سلام.يه سوالي راجع به اين گوشي دارم فقط لطفا اگه جواب درست رو ميدونيد و مطمن هستيد بگيد ممنون
ميخواستم ببينم رو اين گوشي بازيهايي مثل شيفت آسفالت يا انگيري بيرد يا كلا يذره درست حسابي اجرا ميشه؟
چون من خودم 80% بازيهايي كه نصب كردم اجرا نميشه روت هم شده رامش هم عوض شده همه كاراش شده.اگه اجرا نميشه ممكنه روي رام 2.2 اين گوشي درست بشه؟
ممنون
اختلاف این گوشی با دیزایر چی هست یا با لجند..
hamid1468
23-01-2011, 12:23
اگه منظورتون Cpu گوشي هست كه خب خيلي از آندرويد ها cpu 538 دارند يعني اونا كلا بايد بيخيال اين بازيا بشند؟
در ضمن من كلا دنبال بازي نيستم گوشييم براي برادرم هست اونم اهل بازي نيست فقط واسم خيلي جالبه كه گوشي سال 2010 انقدر ضعيف باشه.ميخواستم مطمن بشم
Lord-Babak
23-01-2011, 15:51
این برنامه ghost radar قضیه اش چیه؟ واقعا روح پیدا می کنه؟ یا مسخره بازیه
الکیه:13:
تو توضیحات نوشته که فقط برای سرگرمیه
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
امروز گوشیم رسید
قبلا یه جا خوندم که برای شارژ اولیه باید باتری کاملا خالی بشه بعد 12 ساعت بزارید شارژ بشه موقعی دوباره خالی شد بازم 12 ساعت دیگه شارژ بشه
تقریبا با سه ساعت کار کردن باتریشو خالی کردم و الان گذاشتم تو شارژ
به نظرتون این کار درسته؟
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
آها در ضمن کیفیت lcd به اون بدی که میگن نیست ولی منو یه جورایی نا امید کرد
چون واقعا رزولوشن پائین محسوسه
من قبلا موتورولا آ1200 داشتم و نصبت به اون میگم
ولی در کل خیلی خوبه و تاچ خیلی خیلی خوبی داره
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
در مورد نرم افزار اقلیم اگه کسی میدونه لطفا توضیح بدید
این نرم افزارم کادو گرفتیم:31:
میخواستم بدونم آیا میشه نقشه آفلاین براش گذاشت؟
و اینکه در مقایسه با بقیه چطوره
ممنون:11:
و اینکه در مقایسه با بقیه چطوره
اقلیم برا ایران یکیاز بهترین هاست...نویگیشن فارسی با صدا و نقشه های دقیق و اپدیت با قابلیت اپدیتشون از شرکت و کلی چیزای دیگه!!
چند خریدی؟
Lord-Babak
23-01-2011, 20:28
توی سایت اقلیم زده 20 تومان
ولی من از دیجیکالا گرفتم گوشی رو، اینم به صورت رایگان روش بود ولی قیمت رو زده بود 40 تومان
روی بسته ی نرم افزار هم زده 40 تومان
+
بقیه سوالام جواب نداشت؟:31:
گوشی رو میگم پروفسور!! گوشی رو چند بهت دادن در نهایت و اینکه ازش راضی هستی یا نه؟!!
اقلیم هم به نظر من،یکی از بهترین برنامه هاست برا ما ایرانی ها..امکاناتش که اینو میگه و متاسفانه خودم ازش استفاده نکردم!
Lord-Babak
23-01-2011, 23:58
آها:31:
335 گرفتم ولی امروز دیدم زده بود 328 :31:
انتظارم از lcdـش بیشتر از اینا بود
شنیده بودم کیفیت پائینی داره ولی نه در این حد
اگه از فاصله ی 20 سانتی هم نگاش کنی پیکسلا معلومه در صورتی که A1200 اینطوری نبود
ولی تاچش خیلی عالیه و بقیه ی امکانات خیلی بیشتر از اون چیزیه که انتظار داشتم
البته نباید اعتراضم کرد چون رزولوشن بالا تر سخت افزار قوی تر میخواد که میشه همون دیزایر:41:
kasra2002
25-01-2011, 21:43
سلام
من دو تا مشکل دارم یکی اونکه جی پی اس رو نمیدونم چطور کار کنم با نوکیا میشد اما این نمیدونم دو اینکه با ایرانسل نمی دونم چجوری اینترنت بار کنم ممنون می شم کمک کنید
Lord-Babak
26-01-2011, 14:47
برای جی پی اس باید برنامه ی maverick رو نصب کنید تو سایت موبایلستان هست (البته اگه مجانیشو میخواید)
برای اینترنت ایرانسل هم میری به آدرس
settings=wireless &network=mobile networks=access point names
بعد منو رو لمس میکنی و new apn رو میزنی
یه اسمه دلخواه میزاری و apn روmtnirancell
بعد همون آدرس رو میری به جای mobile networks ایندفعه mobile network رو تیکشو فعال میکنی
mmm_admiralty
26-01-2011, 23:48
سلام دوستان
بودجه من در حدود سیصد هزار تومن هست و در نظر دارم HTC Wildfire رو بخرم ولی برای اطمینان سوال هام رو مطرح می کنم.
1- سیستم عامل و CPU: چند سوال داشتم در مورد آندروئید. من جایی خوندم کارکردن با آندروئید مشکل هست و خیلی جاها نیاز به -- کردن و کارهای عجیب غریب داره. واقعا اینطور هست؟ مثلا میگن برای استفاده از بلوتوث، جی.پی.اس و حتی ارسال و دریافت اس.ام.اس فارسی در گوشی وایلدفایر نیاز به -- کردن گوشی هست! واقعا اینجوریه؟
سوال دیگه در مورد آندروئید این هست که قابلیت آپدیت شدن به ورژن 2.2 یا 2.3 رو داره و در این صورت وایلدفایر با توجه به cpu پایینش عملکرد خوبی خواهد داشت؟
2- در مورد دیسپلی گوشی. واقعا صفحه نمایش وایلدفایر خیلی بد هست؟ من جایی خوندم که نوشته بود با این دیسپلی ضعیف وایلدفایر امکاناتی مثل سیستم عامل به هیچ کاری نمیاد. مثلا میگن کارکردن با اینترنت در وایلدفایر جالب نیست. اگه توضیح بدید منون میشم. یا اینکه مثلا تصویر برنامه ها را کامل نشون نمیده؟
3- برای من فیلم برداری مهم نیست ولی عکاسی مهمه. کیفیت عکس چطور هست؟
4- ممنون میشم اگه در مورد امکان استفاده از جی.پی.اس بدون اتصال به اینترنت توضیح بدید. آیا جی.پی.اس وایلدفایر قابل مقایسه با برنامه Ovi نوکیا هست؟
5- به نظرتون گوشی رو با گارانتی بخرم با بدون گارانتی؟
ممنون از اینکه به سوال های زیاد بنده جواب میدید.
faridtabasi
27-01-2011, 00:06
آقا یه مشکلی پیش اومده برا گوشیم لطفا کمک کنید
توی قسمت اس م اس ها، قبلا ابتدا اس ام اس های ارسالی رو درج می کرد بعد اون اس م اس های دریافتی یعنی وقتی پنجره اس م اس رو باز می کردم اخرین اس ام اسی که برام اومده رو می دیدم، اما الان برعکس شده وقتی پنجره باز میشه اخرین قسمت پیام هایی که خودم فرستادم رو می بینم
چه کنم؟ مشکلی هست؟ یا تنظیماته؟
و دو تا اس ام اس فرستادم و دو تا دریافت کردم، اونوقت برای ارسال شده ها نوشته mon,7 feb 2011 و برای دریافتی ها wed,26 jan 2011ف در صورتی که همه این اس ام اس ها در یک زمان بوده.اصلا قاطی پاتی تاریخ زده
Lord-Babak
27-01-2011, 21:35
سلام دوستان
بودجه من در حدود سیصد هزار تومن هست و در نظر دارم HTC Wildfire رو بخرم ولی برای اطمینان سوال هام رو مطرح می کنم.
1- سیستم عامل و CPU: چند سوال داشتم در مورد آندروئید. من جایی خوندم کارکردن با آندروئید مشکل هست و خیلی جاها نیاز به -- کردن و کارهای عجیب غریب داره. واقعا اینطور هست؟ مثلا میگن برای استفاده از بلوتوث، جی.پی.اس و حتی ارسال و دریافت اس.ام.اس فارسی در گوشی وایلدفایر نیاز به -- کردن گوشی هست! واقعا اینجوریه؟
سوال دیگه در مورد آندروئید این هست که قابلیت آپدیت شدن به ورژن 2.2 یا 2.3 رو داره و در این صورت وایلدفایر با توجه به cpu پایینش عملکرد خوبی خواهد داشت؟
2- در مورد دیسپلی گوشی. واقعا صفحه نمایش وایلدفایر خیلی بد هست؟ من جایی خوندم که نوشته بود با این دیسپلی ضعیف وایلدفایر امکاناتی مثل سیستم عامل به هیچ کاری نمیاد. مثلا میگن کارکردن با اینترنت در وایلدفایر جالب نیست. اگه توضیح بدید منون میشم. یا اینکه مثلا تصویر برنامه ها را کامل نشون نمیده؟
3- برای من فیلم برداری مهم نیست ولی عکاسی مهمه. کیفیت عکس چطور هست؟
4- ممنون میشم اگه در مورد امکان استفاده از جی.پی.اس بدون اتصال به اینترنت توضیح بدید. آیا جی.پی.اس وایلدفایر قابل مقایسه با برنامه Ovi نوکیا هست؟
5- به نظرتون گوشی رو با گارانتی بخرم با بدون گارانتی؟
ممنون از اینکه به سوال های زیاد بنده جواب میدید.
-اصلا اینطور نیست. برای اس ام اس فارسی فقط کافیه یه نرم فازارو با چند تا کلیک نصب کنی و برای جی پی اس هم همینطور. اصلا نیازی به -- نداره و من خودم کمتر از بیست دیقه دوتاشو را انداختم:27:
-اگه منظورت اینه که نخواهد داشت:31: باید بگم که سی پیوش پائین نیست. دور از روت چرت گفتن:31:
-خیلی بد نیست اما نصبت به صفحه نمایشش یه مقدار رزولوشن پائین هست و برای کاربرای حرفه ای یه مقدار آزار دهنده ، یه مقدار!
-کیفیت عکس و فیلم به نظر من خوبه. دوربینش در مقایسه با 5 مگا پیکسلی های دیگه خیلی بهتره
-بستگی داره از چه برنامه ای استفاده کنی. مثلا من خودم از اقلیم استفاده میکنم که قیمتش 20 تومنه و خیلی امکاناته خوبی داره (اگر چه یه سری باگ ها داره که خوب نرم افزار ایرانی...:31:)
البته از maverick هم استفاده میکنم که امکاناته کمتری داره ولی بازم به نظره من عالیه. در کل نگران GPS نباش:46:
-من خودم بدون گارانتی گرفتم چون به گارانتی اعتقاد ندارم:31:ولی یه جایی شنیدم که گارانتی یاس فارسی سازم نصب میکنن و یه سری خدمات پس از فروش داره که باز به نظره من نمی ارزه
-وظیفه بوده:31:
ehsan_update
27-01-2011, 21:48
سلام .من میخوام wildfire بخرم.:40: آخرین قیمتی هم که دارم بدون گارانتی 305تومنه. به نظرتون اگه صبر کنم بعد عید نوروز قیمیتش میرسه به 250 اینا؟ در ضمن من زیاد به گوشی عوض کردن عادت ندارم. 3 سال K750 داشتم. 3 سال هم 6120c ! الان دیگه واقعا از این 6120 خسته شدم :41:
با بودجه 250 الی 280 میخوام آندروید رو تجربه کنم! :46: زیادم اهل بازی 3 بعدی با کیفیت نیستم ولی از بازیهای فکری و جالب خیلی خوشم میاد. زیاد هم نرم افزار نصب میکنم. به نظرتون wildfire گزینه خوبیه برای من؟ اگه نه، چی پیشنهاد میکنید؟ :20:
(در ضمن تو سایت gsm نوشته بود خیلی از نرمافزارها با این رزلوشن مشکل دارن. درسته؟(مثلا این دیکشنری رو یکی نصب کنه ببینیم جواب میده روش؟ چون واقعا به این احتیاج دارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
ممنون میشم دوستانی که تجربشو دارن راهنماییم کنن):11:
Lord-Babak
28-01-2011, 12:43
یه نکته ی خیلی جالب:31: : لینک هایی که برای دانلود گذاشته حتی زمانی که به سرور v--p--n وصل میشم هیلتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
راستی برای بازی های سه بعدی فقط یه کم مشکل داره بقیه ی نرم افزار ها و بازی ها بدون هیچ مشکلی نصب میشن
قیمتش هم فک نکم تا سال دیگم بشه 250 ولی دو رو ور 290 شاید
در ضمن معمولا نزدیکای عید همه چی گرون میشه نه ارزون :31:
panther99
28-01-2011, 13:19
سلام .من میخوام wildfire بخرم.:40: آخرین قیمتی هم که دارم بدون گارانتی 305تومنه. به نظرتون اگه صبر کنم بعد عید نوروز قیمیتش میرسه به 250 اینا؟ در ضمن من زیاد به گوشی عوض کردن عادت ندارم. 3 سال K750 داشتم. 3 سال هم 6120c ! الان دیگه واقعا از این 6120 خسته شدم :41:
با بودجه 250 الی 280 میخوام آندروید رو تجربه کنم! :46: زیادم اهل بازی 3 بعدی با کیفیت نیستم ولی از بازیهای فکری و جالب خیلی خوشم میاد. زیاد هم نرم افزار نصب میکنم. به نظرتون wildfire گزینه خوبیه برای من؟ اگه نه، چی پیشنهاد میکنید؟ :20:
(در ضمن تو سایت gsm نوشته بود خیلی از نرمافزارها با این رزلوشن مشکل دارن. درسته؟(مثلا این دیکشنری رو یکی نصب کنه ببینیم جواب میده روش؟ چون واقعا به این احتیاج دارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
ممنون میشم دوستانی که تجربشو دارن راهنماییم کنن):11:
اگه عجله نداری بله . بذار بعد از عید بخر . مثلا اوایل اردیبهشت !! مطمئنا یه خورده پایین تر میاد . کلا این گوشی یکی از بهترینهای بازاره که آندروید دارن . :8:
kasra2002
28-01-2011, 16:18
سلام این درسته که مسگن فقط با اوپرا اینترنت باز می شه؟
سایت های فارسی رو نمی تونم با وایلد فایر باز کنم!
برا جی پی اس هم مثل نوکیا دتبال یه سخنگو هستم
ممنون
Lord-Babak
28-01-2011, 19:03
سلام این درسته که مسگن فقط با اوپرا اینترنت باز می شه؟
سایت های فارسی رو نمی تونم با وایلد فایر باز کنم!
برا جی پی اس هم مثل نوکیا دتبال یه سخنگو هستم
ممنون
نه من خودم سایتای خارجی رو با مرورگر فابریک باز کردم اما سایت های فارسی رو باید فارسی ساز داشته باشی حتما
در مورد جی پی اس هم نرم افزار اقلیمو بخر که سخنگوی فارسی داره:46:
من آخرش موندم اینو بگیرم یا نه:13:
آخه یکی میگه خوبه بگیر یکی دیگه میگه ارزشش رو نداره :41:
ehsan_update
29-01-2011, 18:08
کسی آندروید 2.2 رو روی wildfire نصب کرده؟ اگه آره لطفا بگید جواب میده یا نه؟ چه جوریاست؟ خیلی با 2.1 فرق داره؟ سرعتش که کم نمیشه با اون؟:46:
rawen.west69
03-02-2011, 15:49
سلام دوستان
شدمنده یه مدت نبودم...شارژ اینترنتم تموم شده بود:19:2هفته داشتم کشک میسابیدم:37:
همونطور که گفته بودم 2هفته پیش امتحانام تموم شد و رفتم گوشی خریدم
ولی انقدر به مشکل برخوردم و پولم کم شد یه 350 برام بیشتر نموند و الان میبینید که تو کلوپ این گوشی پست دادم
یه وایلدفایر مشکی خریدم 295 که با روکش صفحه(3تومن) و رم 8 گیگ (20 تومن) و 20تومن واسه چندتا برنامه و بازی و روت شدن
این گوشی رو گرفتیم و خودمون رو خلاص کردیم
حالا صحبت من با شما اینه که نیازی به یه ریویو کامل از گوشی یا مقایسه با گوشی های هم قیمت هست؟
که من کامله کامل انجام بدم؟
به نظرم برای کسایی که تو خرید این گوشی شک دارن خیلی مفیده
حالا کسایی که موافقند یا همینجا جواب بدند یا خیلی راحت دکمه ی تشکر رو بزنند
مخلص همتون میلاد:11:
مبارکه میلاد جان
میبینم که تو هم از بی پولی آرزوهاتو به باد دادی :31: مثل خودم
rawen.west69
03-02-2011, 18:10
قابل نداره!
آره...امان از بی پولی:13:
kasra2002
03-02-2011, 20:05
سلام ببخشید دنیال یه مرور گر اوپرا برای سایت فارسی هستم نمی تونم سایت های فارسی مربع مربع میان
به جز اقلیم مثل نوکیا هیچ برنامه ای نیست که جی پی اس رو زاه بندازه
ممنون
سلام دوستان
شدمنده یه مدت نبودم...شارژ اینترنتم تموم شده بود:19:2هفته داشتم کشک میسابیدم:37:
همونطور که گفته بودم 2هفته پیش امتحانام تموم شد و رفتم گوشی خریدم
ولی انقدر به مشکل برخوردم و پولم کم شد یه 350 برام بیشتر نموند و الان میبینید که تو کلوپ این گوشی پست دادم
یه وایلدفایر مشکی خریدم 295 که با روکش صفحه(3تومن) و رم 8 گیگ (20 تومن) و 20تومن واسه چندتا برنامه و بازی و روت شدن
این گوشی رو گرفتیم و خودمون رو خلاص کردیم
حالا صحبت من با شما اینه که نیازی به یه ریویو کامل از گوشی یا مقایسه با گوشی های هم قیمت هست؟
که من کامله کامل انجام بدم؟
به نظرم برای کسایی که تو خرید این گوشی شک دارن خیلی مفیده
حالا کسایی که موافقند یا همینجا جواب بدند یا خیلی راحت دکمه ی تشکر رو بزنند
مخلص همتون میلاد:11:
سلام آقا میلاد
حاجی من چه کنم به نظر شما وایلد فایر بگیرم یا الجی اپتیموس یا xt5 ؟
واقعا موندم چون هر کی یه چی میگه !!!!!:41:
Notorious098
04-02-2011, 12:41
بچه ها کسی 3 4 تا سایت دانلود برنامه و بازی برای آندروید بلده که برنامه هاش trial نباشه هر چی دانلود میکنیم Trial است
rawen.west69
04-02-2011, 14:06
سلام آقا میلاد
حاجی من چه کنم به نظر شما وایلد فایر بگیرم یا الجی اپتیموس یا xt5 ؟
واقعا موندم چون هر کی یه چی میگه !!!!!:41:
میومدی تو بخش مشاوره خرید گوشی بهتر بود:46:
حالا چقدر شیتیل داری؟ اگه شیتیلت به xt5 میرسه بگیر چون رزولوشن پایین و cpu 500mhz یکم اذیت میکنه
من از بی پولی اینو خریدم
الجی اپتیموس هم فکر کنم تاچش مقاومتیه:2:
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
بچه ها کسی 3 4 تا سایت دانلود برنامه و بازی برای آندروید بلده که برنامه هاش trial نباشه هر چی دانلود میکنیم Trial است
برو موبایلستان و ---------.ir عضو شو کلی برنامه هست...
تو همین سایت خودمون هم کلی برنامه واسه اندو هست...
rawen.west69
04-02-2011, 15:20
آقا من چیکار کنم برنامه ها روی مموری کارت نصب بشن؟؟؟؟!:41:
لطفاً سریعتر
کمــــــــــــــــــک:19:
میلاد داداش خودتی؟!!!
خوب معلومه دیگه!!
اگه 2.2 داری،که خودش ap2sd داره!!!
اگه نداری،که روتش کن و بعدی app2sd رو روش نصب کن!!!
من گلکسی رو فروختم و میخوام فعلا تا وقتی ارک میان دوباره اکس پریا بگیرم!!
kasra2002
04-02-2011, 16:18
سلام
اوپرا مینی فارسی دار..........................................ب رنامه برای جی پی اس
لطفاا........................................ ......
kasra2002
04-02-2011, 17:02
تشخیص لبخند داره ؟؟؟؟
من نمتونم پیداش کنم
ممنون
rawen.west69
04-02-2011, 17:14
میلاد داداش خودتی؟!!!
خوب معلومه دیگه!!
از کجا؟ چجوری؟ یه راهنمایی کن من تازه واردم بابا!
ehsan_update
04-02-2011, 17:20
اونایی که گوشی رو دارن خواهشن یه ریویوی توپ بنویسن/ ممنون میشیم. :11:
rawen.west69
04-02-2011, 17:33
اونایی که گوشی رو دارن خواهشن یه ریویوی توپ بنویسن/ ممنون میشیم. :11:
تو راهه...
میخوام تا آخر این هفته که میاد با بزرگترین رقیب هم قیمتش nokia x6 مقایسه کنم:10:
rawen.west69
04-02-2011, 17:53
میلاد داداش خودتی؟!!!
خوب معلومه دیگه!!
ممنون...یافتم!
میومدی تو بخش مشاوره خرید گوشی بهتر بود
حالا چقدر شیتیل داری؟ اگه شیتیلت به xt5 میرسه بگیر چون رزولوشن پایین و cpu 500mhz یکم اذیت میکنه
من از بی پولی اینو خریدم
الجی اپتیموس هم فکر کنم تاچش مقاومتیه
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
...
اونجا هم اومدم به جواب درستی نرسیدم
مگه xt5 چنده ؟ و چه مزیتی نصبت به این داره ؟
از نظر برند موتو بهتره یا htc ؟
آخه من یه گوشی پدر مادر داری میخوام
آخه من یه گوشی پدر مادر داری میخوام
باید بدونی که پدر مادر دار در نظرت چیه؟!!
برای داشتن مقایسه بین این دو گوشی،به نظرم بهتره که به همون تاپیک مشاوره تشریف ببرید...
ولی باید چیزایی که از گوشی میخواید رو مشخص کنین...چند روز پیش یکی از رفقا اومد پیشم که براش یه گوشی دوربین دار حرفه ای بخرم،اخرش با یه دوربین دیجیتال رفت خونش!!! و کلی هم راضیه....
zahedy2006
05-02-2011, 00:19
سلام
این گوشی زنگ اس ام اسش تغییر نمی کنه؟؟
زنگ ساعت هم همینطور؟
باید بدونی که پدر مادر دار در نظرت چیه؟!!
برای داشتن مقایسه بین این دو گوشی،به نظرم بهتره که به همون تاپیک مشاوره تشریف ببرید...
ولی باید چیزایی که از گوشی میخواید رو مشخص کنین...چند روز پیش یکی از رفقا اومد پیشم که براش یه گوشی دوربین دار حرفه ای بخرم،اخرش با یه دوربین دیجیتال رفت خونش!!! و کلی هم راضیه....
خوب همون که زود خراب نشه
مثلا دوربین زیاد واسم مهم نیست یعنی همین 5 خوبه
برنامه خوریش برام مهمه ولی اصلا به بازی علاقه ای ندارم
سرعت کاربریش هم مهمه که بالا باشه و هنگ نکنه
ممنون دوستان اگه پاسخ اینم بدید اگه به نتیجه نرسیدم میرم همون تاپیک مشاوره:46:
rawen.west69
05-02-2011, 16:32
سلام
زنگ ساعت هم همینطور؟
کی گفته؟!!!؟؟!؟ خودش تعداد زیادی صدا داره که میشه از بین اونا انتخاب کرد!
خوب همون که زود خراب نشه
مثلا دوربین زیاد واسم مهم نیست یعنی همین 5 خوبه
برنامه خوریش برام مهمه ولی اصلا به بازی علاقه ای ندارم
سرعت کاربریش هم مهمه که بالا باشه و هنگ نکنه
ممنون دوستان اگه پاسخ اینم بدید اگه به نتیجه نرسیدم میرم همون تاپیک مشاوره:46:
من که تا حالا ندیدم اندروید هنگ کنه!!
اگه سرعت میخوای فقط xt5
ولی وایلدفایر همه ی نرم افزار ها و جواب میده
zahedy2006
05-02-2011, 17:10
کی گفته؟!!!؟؟!؟ خودش تعداد زیادی صدا داره که میشه از بین اونا انتخاب کرد!
سلام
خارج از اونها منظورم بود !!!!!!!
سلام
زنگ ساعت هم همینطور؟
یه پوشه به نام media بساز تو مموری کارتت
و بعد توی اون پوشه های
alarm
audio
notificationes
ringtones
بساز
ok حالا هر آهنگی دوست داری برای زنگ گوشی - اس ام اس - زنگ ساعت و.. بریز تو قسمتهایی که ساختی
حالا گوشیت رو ریست کن و از آهنگهایی که خواستی استفاده کن و حالشو ببر
zahedy2006
05-02-2011, 23:02
یه پوشه به نام media بساز تو مموری کارتت
و بعد توی اون پوشه های
alarm
audio
notificationes
ringtones
بساز
ok حالا هر آهنگی دوست داری برای زنگ گوشی - اس ام اس - زنگ ساعت و.. بریز تو قسمتهایی که ساختی
حالا گوشیت رو ریست کن و از آهنگهایی که خواستی استفاده کن و حالشو ببر
های
نشدها.....
کسی تست کرد به ما هم بگه
ویرایش:
باید ترتیب به این صورت باشه
media/audio/notifications
البته هنوز تست نکرده ام
سلام
وب گردی و کلا اتصال به اینترنت وایلد فایر چطوره ؟
های
نشدها.....
کسی تست کرد به ما هم بگه
ویرایش:
باید ترتیب به این صورت باشه
media/audio/notifications
البته هنوز تست نکرده ام
شما که هنوز تست نکردی چرا میگی نشد !؟
من خودم این کارو کردم شد . رو اکثر گوشیها جواب میده .
zahedy2006
06-02-2011, 10:17
شما که هنوز تست نکردی چرا میگی نشد !؟
من خودم این کارو کردم شد . رو اکثر گوشیها جواب میده
جان
ترتیب زمانی جملا را بخونید
اون جمله اول مربوط میشه به آدرس پوشه هایی که باید ساخت و من این کار را کردم و جواب نداد
بعد سرچ زدم در اینترنت دیدم باید پوشه بندی به صورت اونی باشه که در قسمت ویرایش نوشته ام (نه اونی که شما نوشته اید) که گفتم این ترتیب پوشه ها هنوز تست نشده که تست کردم جواب داد
توی اون ویرایش نوشتم که باید درون پوشه media پوشه ای به نام audio باشد و درون آن پوشه های دیگر
شما نوشته اید دورن پوشه media باید 4 پوشه باشد
mahyar2525
06-02-2011, 11:40
سلام دوستان:40:
من ميخواستم اين گوشي رو بخرم فقط چندتا سوال داشتم
1)با ايرانسل ميشه اينترنت رفت؟
2)اس ام اس فارسي ميشه داد؟
3)سايتاي فارسي رو چي؟
4)به 2.2 ميشه ارتقا داد؟
rawen.west69
06-02-2011, 18:23
خب دوستان دارم با گوشی ور میرم تا براتون ریویو بزارم
فعلاً مطمئن نیستم با x6 مقایسه کنم ولی ریویو 100% هست
براتون بخش بخش بصورت جداگانه ریویو میکنم با عکس و اطلاعات کامل...
اگه کم و کسری یا اشکالی دیدید حتماً بگید تا ویرایش کنم
ممنون
خب دوستان دارم با گوشی ور میرم تا براتون ریویو بزارم
فعلاً مطمئن نیستم با x6 مقایسه کنم ولی ریویو 100% هست
براتون بخش بخش بصورت جداگانه ریویو میکنم با عکس و اطلاعات کامل...
اگه کم و کسری یا اشکالی دیدید حتماً بگید تا ویرایش کنم
ممنون
دمت گرم میلاد خان
کی منتظرت باشیم ؟:10:
rawen.west69
06-02-2011, 22:55
بخش اول
ظاهر و استایل گوشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین بار که گوشی رو از تو جعبه در میارید با یه گوشی خیلی جمع و جور و خوش دست برخورد میکنید
از دست یه طفل 2 ساله تا یه کشاورز 40 ساله با دستای گندش با اندازه ی گوشی حال میکنه!
چرا؟ برای دستای کوچیک مناسبه چون ارتفاع زیادی نداره و برای دستای بزرگ هم خیلی خوبه چون به اندازه کافی پهن هست
از طرف دیگه ضخامت گوشی انقدر مناسب هست که تو دست هی تکونش ندید و راحت بگیرید و باهاش کار کنید
همونطور که تو عکس میبینید پایین گوشی یکم جلو اومده
همین خاصیت یکی از نقاط قوت گوشی هست که راحت میتونید انگشت کوچیکتون رو بگیرید زیرش
تا انگشت شصتتون راحت با trackball و صفحه ی گوشی بازی کنه
صفحه نمایش گوشی 3.2 اینچ هست ولی به خاطر رزولوشن پایین، طول و عرض صفحه تغییر کرده
چه تغییری؟ صفحه پهن تر شده و همین یه نقطه قوت به حساب میاد و لطف رزولوشن پایین(!) دکمه ها و آیکن ها درشت تر از یه صفحه نمایش که 3.2 اینچ هست و رزولوشن بالاتری داره دیده میشن.
جالبه بدونید قسمت سیاه رنگ پایین گوشی هم تقریباً جزئی از صفحه ی گوشی حساب میشه
و از اونجا که صفحه نمایش گوشی از نوع لمسی خازنی هست اون 4 دکمه ی لمسی پایین هم به کوچکترین فشاری واکنش نشون میدن ولی بین دکمه های back و menu مثلا اگه دستتون رو از روی صفحه بکشید و تا اونجا (بین دکمه های back و menu) ادامه بدید باز هم لیست بالا و پایین میشه! تقریبا اندازه صفحه گوشیتون 3.3 اینچ هست!!
ولی همین لمسی بودن دکمه ها اذیت میکنه چون مثلا میخواید گوشه پایین سمت راست صفحه کلیک کنید که یهو دستتون میخوره به دکمه search و باید چندبار بک بزنید (چون سرعت گوشی زیاد بالا نیست) تا دوباره به صفحه قبلی برگردید.
نا امید شدید؟ نه! صبر کنید!
پایین گوشی روی برامدگی یه optical trackball میبینید که این روزا همه بهش میگن موس.چون رفتارش دقیقاً مثل موس کامپیوتر هست. به چه درد میخوره؟ توی خیلی از بازی ها! وقتی یه آیکون یا عبارت اسم طولانی داره ولی همش معلوم نیست و شما میخواید بخونید. کافیه انگشتتون رو روی موس به سمت مورد نظر بکشید و روی اون عبارت برید تا متن شروع به حرکت کنه...
به خاطر همین ویژگی های ظاهری لقب desire mini ه به این گوشی دادند!
میریم سراغ قسمت بالای گوشی طراحی خیلی زیبایی داره
آرم hTC با اندازه همیشگیش بالای صفحه نمایشه که در دو سمتش سنسور های خاموش شدن صفحه و تنظیم نور صفحه قرار گرفتند
و بالای اون هم شما 2تا earpiece میبینید که همون اسپیکر برای مکالمه تلفنی هست و شاید کمی منحصر به فرد باشه چون دو تیکه شده! و یه امتیاز دیگه به ظاهر گوشی میده...
پشت گوشی شما در بالای صفحه یه دوربین بزرگ با لنز کوچیک! میبینید که یه حلقه ی نفره ای رنگ دورش هست و واقعاً سکسکه ای(!!) هست :دی سمت راست دوربین که فلاش led هست که خیلی قوی کار میکنه و واقعاً برای این گوشی خیلیه!
اگه دو تا فلاش داشت صراحی این تیگه گوشی میشد شبیه به desire hd !
سمت راست هم یک لایه گوچولو اسپیکر هست که صداش بلند نیست ولی خیلی کیفیت داره (تو بخش مولتی مدیای گوشی کامل راجبش بحث میشه)
و اما زیر دوربین شرکت htc خلاقیت به خرج داده و گوشی ارزون و نسبتاً ضعیفی رو با ظاهر فوق العاده رو توسط آرم زیبای شرکتش طراحی کرده. این آرم رو تقریبا درشت گذاشته و خیلی خوب به چشم میاد
طراحی قسمت پایین این آرم هم بیشتر شبیه به nexus هست.چرا؟
به خاطر نواری که از جلو اومده و از پشت گوشی بطور باریکتری رد شده و به سمت دیگه ی گوشی متصله
پس الان 3تا گوشی داریم: desire - desire hd و nexus one !!!!
زیر گوشی هم خیلی باریک و کوچیک نوشته with htc sense رو مشاهده میکنیم که زیاد به چشم نمیاد ولی از هیچی بهتره:دی
زیر اون هم یه سوراخ ریز برای قلاده بستن به گوشیتون هست:دی
وقتی از بغل به گوشی نگاه میکنیم سمت راست هیچی نداره! طراحی خیلی ساده و خلوت!
و اما سمت چپ گوشی بالاش یه نوار نقره ای رنگ هست که طبیعتاً برای م و زیاد کردن صداست...
کمی پایین تر از اون هم ورودی شارژر گوشی قرار گرفته که تو رنگ سیاه گوشی گم شده و زیاد معلوم نیست
خب میریم سراغ بالای گوشی
یه دکمه ی نقره ای رنگ دیگه برای خاموش کردن و قفل صفحه نمایش گوشی هست که فشار دادنش خیلی آسونه و اصلاً اذیت نمیکنه. سمت چپش هم ورودی جک 3.5 میلیمتری صدا هست که چیز خاصی برای گفتن نداره
این بود طراحی این گوشی. حالا بستگی به سلیقه ی خودتون داره که ببینید مواردی که من گفتم درست بود یا نه؟!
مثلا خیلی ها میگن آرم htc خیلی درشته و گوشی رو زشت میکنه!!!:18:
بعضی میگن وقتی گوشی تمام لمسی تازه خازنی هست دیگه ترکبال چرا؟! و...
بگذریم...
حالا میایم درب باطری گوشی رو در میاریم (خیلی شبیه کفش های زنونه ساختنش!!:دی)
طراحی این قسمت هم خیلی جالب هست! چون خوده گوشی مثل پایی که از کفش در میاد از تو قاب باطری برداشته میشه
جالبه ولی خطرناکه! ممکنه یک آن موقع در اوردن گیر کنه و بشکنه! جلوی گوشی شما لخت شد!!
وقتی درب باطری درآورده شد میبینیم که پشت گوشی کلاً باز میشه و همه چیزاش معلومه
درب باطری که جدا شده دارای 3تا سوراخ هست:
یکی برای دوربین - برای فلاش دوربین و برای اسپیکر
میریم سراغ خود گوشی...پایین سمت چپ جای مموری کارت رو میبینید که خوشبختانه زیر باطری نیست!
باطری خیلی بزرگ که تقریبا 70% پشت گوشی رو گرفته!! و سیم کارت که زیرش جا میشه...
این بود طراحی کامل این گوشی
اما ویژگی که برای خیلی ها از جمله خودم مهمه: جنس بدنه
بدنه گوشی کامل پلاستیکه:
نقاط قوت: گوشی زیاد داغ نمیشه - با عرق دست رنگش نمیره
نقاط ضعف: اگه دست عرق کنه بدجور جاش میمونه! - جای اثر انگشت خیلی سخت از روش پاک میشه
بخش اول تموم شد
امیدوارم چیزی کم نمونده باشه...ممنون
بسیار عالی....من از گوشیی خوشم میاد که یه دگمه برای شاتر عکس داشته باشه!!
parisa_t
07-02-2011, 00:33
سلام دوستان
من برای تولد همسرم این گوشی رو خریدم ! و میخوام چند تا تنظیمات سوپرایزی تولدی روش انجام بدم :)
و تنها 12 ساعت وقت دارم تا این تنظیماتی که میخوام رو روش انجام بدم !!!
اما از اونجایی که تا حالا با گوشیهای اندرویدی کار نکردم اصلا نمیدونم کجاش باید برم برای این تنظیمات !!!
و با وقت کمم وقت بررسی همه قسمت ها رو برای کشف کردن راه این تنظیمات ندارم !
ممنون میشم اگه لطف کنین و به من بگین چه جوری میتونم این کارارو انجام بدم :
1) تصویر اولیه صفحه رو میخوام یک عکس happy birthday بذارم ، از کجا باید اینکارو بکنم ؟
این صفحه اولیه که بعد روشن کردن نشون داده میشه :
و یا عکس زمینه این قسمت گوشی ( بعد از باز کردن قفل ) :
2) مراحل اینکه اگه از طریق بلوتوث بخوام عکس ر وارد گوشی کنم ؟
3) اهنگ اولیه که گوشی میاد بالا ( گوشی خاموش رو روشن میکنیم ) رو میشه تغییر داد ؟ از کجا ؟
خیلی خـــــــــیلی ممنون میشم با وقت کمی که دارم از دوستانی که با این گوشی کار میکنن منو راهنمایی کنن ! ثواب داره ;)
parisa_t
07-02-2011, 01:02
یک سوال دیگه widget هایی رو که بصورت شورت کات اضافه کردیم به صفحه اصلی از کجا میشه برداشت !!؟؟
( همین massage / market/ internet / camera ) که بصورت دیفالت رو صفحست .
پیدا نمیکنم هر چی تلاش میکنم ! ;(
zahedy2006
07-02-2011, 01:22
1) تصویر اولیه صفحه رو میخوام یک عکس happy birthday بذارم ، از کجا باید اینکارو بکنم ؟
دکمه menu سپس wallpaper
که برای هر قسمت می تونید جداگانه بگذارید
گرفتن بلوتوث عادی هست ابتدا باید از menu سپس setting سپس wireless & networks و سپس تیک بلوتوث را بزنید
حین دریافت اگر روی صفحه اصلی بودید دکمه menu سپس notifications را بزنید که می گه یک فایل می خواهد بیاید . باید روی آن بزنید سپس accept کنید
فکر کنم دفعه اول دو بار باید accept بزنید
3) اهنگ اولیه که گوشی میاد بالا ( گوشی خاموش رو روشن میکنیم ) رو میشه تغییر داد ؟ از کجا ؟
در حالت عادی من تنظیمی ندیدم
یک سوال دیگه widget هایی رو که بصورت شورت کات اضافه کردیم به صفحه اصلی از کجا میشه برداشت !!؟؟
( همین massage / market/ internet / camera ) که بصورت دیفالت رو صفحست .
پیدا نمیکنم هر چی تلاش میکنم ! ;(
انگشتتون را رویش بگذارید برای 3 ثانیه سپس پیغام می ده که جابه جا کنید
پایین صفحه نوشته remove به رنگ قرمز
آنها را بکشید و در روی remove رها کنید
parisa_t
07-02-2011, 02:04
ایول ! ممنون از لطفت دوست عزیز :11:
انگشتتون را رویش بگذارید برای 3 ثانیه سپس پیغام می ده که جابه جا کنید
پایین صفحه نوشته remove به رنگ قرمز
آنها را بکشید و در روی remove رها کنید
خدائیش تنظیم این قسمت خاص بود ! چقدر تلاش کردم برای remove کردنش :31:
rawen.west69
07-02-2011, 13:34
سلام دوستان
من برای تولد همسرم این گوشی رو خریدم ! و میخوام چند تا تنظیمات سوپرایزی تولدی روش انجام بدم :)
و تنها 12 ساعت وقت دارم تا این تنظیماتی که میخوام رو روش انجام بدم !!!
اما از اونجایی که تا حالا با گوشیهای اندرویدی کار نکردم اصلا نمیدونم کجاش باید برم برای این تنظیمات !!!
و با وقت کمم وقت بررسی همه قسمت ها رو برای کشف کردن راه این تنظیمات ندارم !
ممنون میشم اگه لطف کنین و به من بگین چه جوری میتونم این کارارو انجام بدم :
این صفحه اولیه که بعد روشن کردن نشون داده میشه :
و یا عکس زمینه این قسمت گوشی ( بعد از باز کردن قفل ) :
خیلی خـــــــــیلی ممنون میشم با وقت کمی که دارم از دوستانی که با این گوشی کار میکنن منو راهنمایی کنن ! ثواب داره ;)
1- برای تغییر عکس شما کافیه عکسی که میخواید رو بریزید تو گوشی
بعد منوی گوشی رو باز کنید و وارد برنامه ی گالری بشید
عکسی که میخواید انتاخب کنید.وقتی عکس فول اسکرین شد دکمه ی منو رو بزنید و set as رو انتخاب کنید
پایینه لیستی که باز میشه نوشته lock screen که برای صفحه قفله و پایینه اون هم نوشته والپیپر
به همین سادگی!
2- باید برنامه ی bluetooth file transfer رو نصب کرده باشید و گوشی روت شده باشه!
این کار خیلی زمان میبره و شما وقت نمیکنید
اگه مغازه ی خدمات گوشی میشناسید براتون انجام میدند
3- آهنگ اولیه هم برنامه ی خاص خودش رو میخواد (مطمئن نیستم بشه یا نه!)
عکس بالا اومدن گکوشی رو میشه عوض کرد با نرم افزار ولی صدا رو نمیدونم!
+ بهتره شما چند تا لانچر و تم و بازی و برنامه دانلود و نصب کنید
parisa_t
07-02-2011, 14:02
ممنون rawen.west69 عزیز
خوب همین عکس بالا اومدن گوشی رو چه جوری میشه عوض کرد ؟ نرم افزارش ؟
خیلی مبتدی نیستم . فقط تا حالا با اندروید کار نکرده بودم !
اسم نرم افزارش رو بگبن خودم اوکی میکنم ;)
خوب همین عکس بالا اومدن گوشی رو چه جوری میشه عوض کرد ؟ نرم افزارش ؟
اونو باید گوشی رو روت کنید و عکسش رو عوض کنین!!
الان میرم میگردم که براتون پیدا کنم!
Lord-Babak
07-02-2011, 18:25
2- باید برنامه ی bluetooth file transfer رو نصب کرده باشید و گوشی روت شده باشه!
این کار خیلی زمان میبره و شما وقت نمیکنید
دوست من اصن نیازی به روت نیست
اگه درست متوجه شده باشم ایشون میخواد یه عکسو از طریق بلوتوث وارد گوشی کنه و اون رو رو والپیپر ست کنه
خوب این که نیازی به روت نداره
فایلو از طریق بلوتوث دریافت میکنه و بعد تو قسمت gallery==> bluetooth میتونه به فایل دسترسی داشته باشه
در ضمن اگه گوشی رو روت نکنید بهتره
چون یه خورده از حالت اورجینالش در میاد و ممکنه همسرتون خوشش نیاد
بعدا اگه احساس کردین به روت نیاز هست با مشورت همسرتون اینکارو بکنید
البته این نظر منه هر جور که خودتون صلاح میدونید
بلاخره تصمیمم رو گرفتم همین رو میخرم :31:
فقط یه لطفی کند بگید چه چیزهایی باید تو جعبه ش باشه ؟
و از کجاش باید فهمید که اصله ؟
ممنون
mahyar2525
08-02-2011, 01:27
کسی به ما نمیگه چطور باید با گوشی سایت های فارسی رو وا کرد؟
با اپرا مینی میشه؟
metaler-soad
08-02-2011, 03:12
سلام
یه سوال میپرسم...شاید مقداری بی ربط باشه....ولی واقعا برام یه درگیری ذهنی درست کرده ... ممنون میشم راهنمایی کنید
و سوالم این هست:
از بین wildfire و HD Mini کدوم بهتره؟
با توجه به دو سیستم عامل مختلف و اینکه HD Mini یک مقدار سی پی یو قوی تری داره + رزولوشن بهتر
برای خرید کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
rawen.west69
08-02-2011, 13:49
بلاخره تصمیمم رو گرفتم همین رو میخرم :31:
فقط یه لطفی کند بگید چه چیزهایی باید تو جعبه ش باشه ؟
ممنون
خوب تصمیمی گرفتی...مبارک باشه...
تو جعبش باید (شارژر جدا از سیم شارژر) و (هندزفری و گیره ی هندزفری) باشه
کسی به ما نمیگه چطور باید با گوشی سایت های فارسی رو وا کرد؟
با اپرا مینی میشه؟
باید رام فارسی نصب کنید...
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
سلام
یه سوال میپرسم...شاید مقداری بی ربط باشه....ولی واقعا برام یه درگیری ذهنی درست کرده ... ممنون میشم راهنمایی کنید
و سوالم این هست:
از بین wildfire و HD Mini کدوم بهتره؟
با توجه به دو سیستم عامل مختلف و اینکه HD Mini یک مقدار سی پی یو قوی تری داره + رزولوشن بهتر
برای خرید کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
فقط و فقط wildfire
یه سیستم عاملی که وایلدفایر داره به همه ی امکانات hd mini می ارزه
در ضمن شما که پولت به hd mini میرسه پس به موتورولا xt5 هم میرسه...اونو بگیر!!
Lord-Babak
08-02-2011, 15:15
تو جعبش باید (شارژر جدا از سیم شارژر) و (هندزفری و گیره ی هندزفری) باشه
+یه رم 2 گیگ و دفترچه راهنما:11:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
تا اونجا که میدونم باید مید این تایوان باشه و IMEI رو هم حتما چک کن
parisa_t
08-02-2011, 16:38
دوست من اصن نیازی به روت نیست
اگه درست متوجه شده باشم ایشون میخواد یه عکسو از طریق بلوتوث وارد گوشی کنه و اون رو رو والپیپر ست کنه
خوب این که نیازی به روت نداره
فایلو از طریق بلوتوث دریافت میکنه و بعد تو قسمت gallery==> bluetooth میتونه به فایل دسترسی داشته باشه
در ضمن اگه گوشی رو روت نکنید بهتره
چون یه خورده از حالت اورجینالش در میاد و ممکنه همسرتون خوشش نیاد
بعدا اگه احساس کردین به روت نیاز هست با مشورت همسرتون اینکارو بکنید
البته این نظر منه هر جور که خودتون صلاح میدونید
بابک عزیز نه شما درست متوجه نشدی ! senaps درست میگن کاری که من میخواستم بکنم تغییری هستش که باید با نرم افزار انجام بشه!
حالا که کلا کادو رو دادم رفت . نیازی ندارم . ممنون از لطف همگی :10:
parisa_t
08-02-2011, 17:10
دوستان لینک های زیادی در مورد فارسی کردن این گوشی هست
ممنون میشم یک لینک مطمئن و تائید شده از نحوه اموزش فارسی کردن این گوشی رو معرفی کنید ؟
rawen.west69
08-02-2011, 18:13
شما برو هینجا عضو شو و مدل گوشیتو انتخاب کن بعد برو تو تاپیکش و هرچی میخوای براش پیدا کن...
---------.ir
چطوری این گوشی با سیمکارت همراه اول دائمی به اینترنت وصل میشه (GPRS)
Lord-Babak
08-02-2011, 22:01
چطوری این گوشی با سیمکارت همراه اول دائمی به اینترنت وصل میشه (GPRS)
mahyar2525
08-02-2011, 22:35
دوستان ببخشید میخواستم ببینم کیفیت صفحه نمایش وایلدفایر که میگن پایینه در حد سونی اریکسون (آینو)هست!؟
و اینکه هیچ بازی سه بعدی رو این گوشی نصب نمیشه!؟
parisa_t
09-02-2011, 04:25
بچه ها من گوشیمو روت کردم
بعدش یک غلطی کردم اومدم فارسی کنم گوشیمو از طریق این تاپیک :
. اما توجه نکردم که این فونت مخصوی دیزایر هستش و رو گوشی wildfire نصب کردم و حالا به مشکل خوردم:41:
تو همون صفحه اول ارم اچ تی سی قفل شده ! هر چی هم wipe کردم فایده نداره !
حالا چیکار کنم ؟:41:
تو رو خدا کمک کنین
ببرم تعمیرگاه یعنی ؟ راهی نداره ؟
parisa_t
09-02-2011, 10:30
یکی به دادم برسه . . . ;(
rawen.west69
09-02-2011, 13:50
دوستان ببخشید میخواستم ببینم کیفیت صفحه نمایش وایلدفایر که میگن پایینه در حد سونی اریکسون (آینو)هست!؟
و اینکه هیچ بازی سه بعدی رو این گوشی نصب نمیشه!؟
بازی های سه بعدی خیر نصب نمیشه
حداقل باید 400 بدی یه x10 یا wave بخری...
. اما توجه نکردم که این فونت مخصوی دیزایر هستش و رو گوشی wildfire نصب کردم و حالا به مشکل خوردم:41:
تو رو خدا کمک کنین
تو همون سایت یا همون تاپیک بپرسید
اونجا تخصصی تر هست...
به نظر من موبایلستان خوب نیست!!تو انجمن تخصصی اندو بپرسین بهتر و سریعتر جواب میگیرین!!
pesaremehraboun
09-02-2011, 18:37
سلام دوستان. من live walpaper نصب میکنم ولی نمیاد تو والپیپرم. مشکل از کجاست ؟؟؟
zahedy2006
09-02-2011, 19:18
سلام دوستان. من live walpaper نصب میکنم ولی نمیاد تو والپیپرم. مشکل از کجاست ؟؟؟
فکر نکنم خودش به صورت پیش فرض از این قابلیت پشتیبانی کند (2.1 که نداره)
بعضی رام ها رو دیدم که نوشته اند از لایو وال پیپر پشتیبانی می کنند
pesaremehraboun
09-02-2011, 20:34
فکر نکنم خودش به صورت پیش فرض از این قابلیت پشتیبانی کند (2.1 که نداره)
بعضی رام ها رو دیدم که نوشته اند از لایو وال پیپر پشتیبانی می کنند
ممنون. پس نمیشه. چون واسه من 2.1
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
میشه ورژن رو به 2.2 آپدیت کرد ؟؟
rawen.west69
09-02-2011, 20:51
ممنون. پس نمیشه. چون واسه من 2.1
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
میشه ورژن رو به 2.2 آپدیت کرد ؟؟
بله میشه
از این سایت:
---------.ir
Lord-Babak
09-02-2011, 21:45
تو رو خدا کمک کنین
اگه بدید به یه نفر که براتون درستش کنه بهتره، یعنی دردسرش کمتره
اگرم اصرار دارید خودتون درستش کنید همونطور که دوستان گفتند تو همون فروم های تخصصی بپرسین زود تر بجواب میرسین
mahyar2525
09-02-2011, 22:49
خوب شاید منم تا فردا یه وایلدفایر بگیرم.
خواهشإ وقتی که خریدم کمک کنید که ازش سر در بیارم!
(مرسی)
Lord-Babak
09-02-2011, 23:03
خوب شاید منم تا فردا یه وایلدفایر بگیرم.
خواهشإ وقتی که خریدم کمک کنید که ازش سر در بیارم!
(مرسی)
همین که چند ساعت باهاش کار کنی راه میوفتی ولی اگه کمک خواستی در خدمتیم:10:
+یه رم 2 گیگ و دفترچه راهنما:11:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
تا اونجا که میدونم باید مید این تایوان باشه و IMEI رو هم حتما چک کن
ممنون بابک جان
IMEI رو چجور چک کنم ؟ یعنی IMEI خود گوشی رو چجور ببینم
و یه سوال دیگه چجور میشه فهمید گوشی نو هست و ازش استفاده نشده منظورم با توجه به مدت زمان کار کرد هست چه کدی رو باید زد
ممنون
Lord-Babak
11-02-2011, 10:42
ممنون بابک جان
IMEI رو چجور چک کنم ؟ یعنی IMEI خود گوشی رو چجور ببینم
و یه سوال دیگه چجور میشه فهمید گوشی نو هست و ازش استفاده نشده منظورم با توجه به مدت زمان کار کرد هست چه کدی رو باید زد
ممنون
برای IMEI به آدرس زیر برو:
settings==>About phone==>Phone identity
بعد اون کد رو با کدی که پشت باتری هست و کدی که توی یه دفترچه کوچیک داخل جعبه هست مقایسه کن.
اگه یکی باشن یعنی گوشیت ایرادی نداره
در مورد مدت زمان کارکرد ، اگر منظورت یه چیزی تو مایه های اون کدی که برای سونی اریکسون میزدیمه... فک نکنم همچین چیزی باشه
خوب بچه ها گوشی الان دستمه :27:
واسه شارژ اولیش چند ساعت بزارم ؟
و بهتره که گوشی خاموش باشه یا روشن ؟
Lord-Babak
11-02-2011, 14:23
اول باتری گوشیرو کاملا خالی کن
بعدش که خاموش شد بزار 12 ساعت شارژ بشه بعد از 12 ساعت دوباره اونم خالی کن بزار 12 ساعت دیگه شارژ بشه
(اینو یه جایی خوندم و خودمم همینطوری شارژش کردم)
در ضمن اگه خاموش باشه بهتره:46:
crystalline
11-02-2011, 15:14
بچه ها من تازه این گوشی رو گرفتم و دفعه اولی هست که با اندروید کار میکنم.میخوام یه سری از برنامه های defult خودشو unistall کنم میخواستم ببینم این برنامه ها با رست کردن گوشی بر میگرده؟ اگه بخوام برنامه هایی که unistall شده رو دوباره برگردونم باید چه کنم؟ممنون اگه راهنماییم کنید
mahyar2525
11-02-2011, 15:47
سلام.ماهم به جمع دارندگان این گوشی پیوستیم هه هه :-)با رم 8گیگ خریدم 330(البته تو رشت)
یکی فقط به ما میگه چطور باید با ایرانسل برم نت؟
و بلوتوس چطور بگیرم؟
اول باتری گوشیرو کاملا خالی کن
بعدش که خاموش شد بزار 12 ساعت شارژ بشه بعد از 12 ساعت دوباره اونم خالی کن بزار 12 ساعت دیگه شارژ بشه
(اینو یه جایی خوندم و خودمم همینطوری شارژش کردم)
در ضمن اگه خاموش باشه بهتره:46:
من بدون خالی کردن شارژش گذاشتم واسه شارژ
حالا 12 ساعت رو میزارم بعد که خالی شد باز 12 ساعت میزارم
ممنون:11:
farshad-v3x
11-02-2011, 23:56
من پسورد اولیه صفحه که به اسم pattern هست رو یادم رفته. گوشیم رو صفحع اول مونده. لطفا یکی راهنمایی کنه چکار کنم
hessam123
12-02-2011, 09:02
تو قسمت گالری چطوری میشه آلبوم جدید ساخت؟ الان زمانی که میرم توش فقط Camera shots و all videos و اینا هست :(
بچه ها منو یاری کنید
من تو راه اولش موندم هنوز:19:
بلوتوثش رو روشن میکنم سرچی هم شده اون دستگاه بلتوث
ولی زمانی که اکسپت هم میزنم ولی چیزی انتقال داده نمیشه
الان هم دو تا مثلث گوشه منوی بالای گوشی اومده به منظور کامل نبودن عمل بلوتوث :13: این. چجور حذف کنم !!!
پیشاپیش ممنون
Lord-Babak
12-02-2011, 18:09
بچه ها منو یاری کنید
من تو راه اولش موندم هنوز:19:
بلوتوثش رو روشن میکنم سرچی هم شده اون دستگاه بلتوث
ولی زمانی که اکسپت هم میزنم ولی چیزی انتقال داده نمیشه
الان هم دو تا مثلث گوشه منوی بالای گوشی اومده به منظور کامل نبودن عمل بلوتوث :13: این. چجور حذف کنم !!!
پیشاپیش ممنون
من دقیقا متوجه نشدم چیکار کردی:31: ولی برای پاک کردن اون مثلث منوی Notifications رو باز میکنی و پیغامو لمس میکنی (برای باز کردن notifications هم میتونی اونو به صورت کشویی باز کنی هم از دکمه ی منو استفاده کنی)
در ضمن دوستان برای انتقال از طریق بلوتوث برای بار اول فک کنم سه تا پیغام رو باید تائید کنید (از منوی مذکور:31:)
rawen.west69
12-02-2011, 22:33
تو قسمت گالری چطوری میشه آلبوم جدید ساخت؟ الان زمانی که میرم توش فقط Camera shots و all videos و اینا هست :(
یه نرم افزار فایل منیجر نصب کن رو گوشیت!
یا گوشیتو به کامپیوتر وصل کن و توی مموری کارتت فولدر درست کن و عکس بریز توش!
من دقیقا متوجه نشدم چیکار کردی:31: ولی برای پاک کردن اون مثلث منوی Notifications رو باز میکنی و پیغامو لمس میکنی (برای باز کردن notifications هم میتونی اونو به صورت کشویی باز کنی هم از دکمه ی منو استفاده کنی)
در ضمن دوستان برای انتقال از طریق بلوتوث برای بار اول فک کنم سه تا پیغام رو باید تائید کنید (از منوی مذکور:31:)
ممنون
انو که خودمم متوجه نشدم چه کردم :31:
واسه اون مثلثا هم گوشی رو خاموش رو شن کردم
راستی واسه افلاین کردن گوشی و یا از افلاین درآوردنش کجا باید رفت ؟
خیلی با ویندوز فرق میکنه این اندورید
یه نرم افزار فایل منیجر نصب کن رو گوشیت!
یا گوشیتو به کامپیوتر وصل کن و توی مموری کارتت فولدر درست کن و عکس بریز توش!
میلاد جان رویو رو ادامه نمیدی ؟
rawen.west69
16-02-2011, 21:02
میلاد جان رویو رو ادامه نمیدی ؟
تهران نیستم
ایشالا شنبه یا یکشنبه برمیگردم
هروقت تونستم چشم..ادامه میدیم...
rawen.west69
17-02-2011, 16:04
دوستان وایلدفایر دار
از کدوم برنامه برای screenshot استفاده میکنید؟
Notorious098
17-02-2011, 23:27
بچه ها رام جدید توپ 2.3 اومده یا نه ؟
kasra2002
18-02-2011, 11:35
سلام من بازم چندتا سوال تکراری بی جواب دارم
1- نمی تونم وب پیج فارسی باز کنم
2- پیج های منیو دار بدلیل نداشتن موس باز نمی شن یا قابل تغییر نیستن
3- نمی تونم از جی پی اس استفاده کنم و مثل نوکیا میسر پیدا کنم ( فقط با اینترنت یه نقشه برام گداشته)
4- فقط از یه گوشی دایموند 2 هر کاری می کنم بلوتوث نمی گیره یعنی اکسپت هم می کنم ولی اتفاقی نمی افته
5- برنامه اذان رو هرکاری می کنم نمی شه عیر فعال کرد یعنی با تسک منیجر end task می کنم باز هم میاد
6- خواهش می کنم کمک کنید تا از گوشی لرت ببریم
ممنون
Highbury
18-02-2011, 14:10
سلام چند تا سوال داشتم:
1- ورژن رسمی آندروئید این گوشی چند هست؟
2-بعضی ها میگفتن که مشکل فارسی داره. درسته؟
3- صفحه نمایشش حتی از کا800 هم پایینتره؟
4- ارزش داره صد تومان روش بذاریم و لجند بگیریم؟
ehsanbuff
18-02-2011, 19:23
salam,sefide in gooshi alan 50 toman geroon tare,kasi soragh dare sefidesho ke ham gheymate meshki bashe?!!!
rawen.west69
18-02-2011, 19:57
بچه ها رام جدید توپ 2.3 اومده یا نه ؟
رام رسمی نه
اما رام های غیر رسمی و کوک شده بله هست
سلام من بازم چندتا سوال تکراری بی جواب دارم
1- نمی تونم وب پیج فارسی باز کنم
2- پیج های منیو دار بدلیل نداشتن موس باز نمی شن یا قابل تغییر نیستن
3- نمی تونم از جی پی اس استفاده کنم و مثل نوکیا میسر پیدا کنم ( فقط با اینترنت یه نقشه برام گداشته)
4- فقط از یه گوشی دایموند 2 هر کاری می کنم بلوتوث نمی گیره یعنی اکسپت هم می کنم ولی اتفاقی نمی افته
5- برنامه اذان رو هرکاری می کنم نمی شه عیر فعال کرد یعنی با تسک منیجر end task می کنم باز هم میاد
6- خواهش می کنم کمک کنید تا از گوشی لرت ببریم
ممنون
1- بعنی چی؟ رامتون فارسی هست؟ فونت فارسی رو نشون میده؟
2- ؟؟؟
3- نقشه نصب کردید؟ به سایت اندروید.آی آر برید آموژش داده
4- از همه ی گوشی ها میگیره جز دایموند2 ؟ حتماً دایمونده مشکل داره!
5- نرم افزار taskiller نصب کنید و اون برنامه رو ignore کنید شاید درست بشه
6- شرمنده اگه دست پا شکسته جواب دادم چون هنوز روت نکردم گوشیم چیزه زیادی نداره...
سلام چند تا سوال داشتم:
1- ورژن رسمی آندروئید این گوشی چند هست؟
2-بعضی ها میگفتن که مشکل فارسی داره. درسته؟
3- صفحه نمایشش حتی از کا800 هم پایینتره؟
4- ارزش داره صد تومان روش بذاریم و لجند بگیریم؟
1- ورژن 2.1 eclair
2- رفع شده
3- نه اگه نور صفحه رو تا ته زیاد کنید (زیاد باطری مصرف نمیکنه) و یه عکس خوب بندازید اصلاً رزولوشن پایین معلوم نیست...
4- حتماً !!! اگه پولتون میرسه لجند بخرید! نمایندگی htc رو بازار موبایل میده 390 با گارانتی اصلی!
4- حتماً !!! اگه پولتون میرسه لجند بخرید! نمایندگی htc رو بازار موبایل میده 390 با گارانتی اصلی!
شاید سوالم به این تاپیک ربط نداشته باشه . ولی لجند با گارانتی شده 390 ؟ مطمئنید ؟ پس بدون گارانتی چند شده ؟
sibesabz55
18-02-2011, 21:25
سلام به همه ی دوستان!من همه ی 42 صفحه رو خوندم ولی اثری از باطری wildfire ندیدم! گوشیو یه هفتس خریدم ولی فک کنم طرف باطری اصلی نداده!یکم زود خالی میشه فک کنم،کسایی که این گوشیو دارن اگه باهاش زیاد کار کنیم چند وقت کار میکنه اگه باهاش کار نکنیم چقدر کار میکنه؟ ممنون
Highbury
19-02-2011, 00:17
من بدون گارانتی 390 قیمت دارم. اگه لجند حدود 350 باشه واقعا خوبه اما بیشتر از اون گرونه در رده ی 400 تومان دفای و 420 تونان ایکس 10 هست که خیلی سر میباشد.
rawen.west69
19-02-2011, 14:00
سلام به همه ی دوستان!من همه ی 42 صفحه رو خوندم ولی اثری از باطری wildfire ندیدم! گوشیو یه هفتس خریدم ولی فک کنم طرف باطری اصلی نداده!یکم زود خالی میشه فک کنم،کسایی که این گوشیو دارن اگه باهاش زیاد کار کنیم چند وقت کار میکنه اگه باهاش کار نکنیم چقدر کار میکنه؟ ممنون
من که ترکوندم با گوشی یه عالمه صحبت و بازیو اس بازیو نصب برنامه کردم (5-6 ساعت بکوب) و نور صفحه هم تا ته زیاد بود آخرش 47 درصد شارژ داشت!!
با استفاده ی تقریباً زیاد هم 2 روز راحت دوام داره...
من بدون گارانتی 390 قیمت دارم. اگه لجند حدود 350 باشه واقعا خوبه اما بیشتر از اون گرونه در رده ی 400 تومان دفای و 420 تونان ایکس 10 هست که خیلی سر میباشد.
منظورتون 290 بود دیگه؟ من 260 قیمت دارم!!!!:31::31:
Highbury
19-02-2011, 14:57
من که ترکوندم با گوشی یه عالمه صحبت و بازیو اس بازیو نصب برنامه کردم (5-6 ساعت بکوب) و نور صفحه هم تا ته زیاد بود آخرش 47 درصد شارژ داشت!!
با استفاده ی تقریباً زیاد هم 2 روز راحت دوام داره...
منظورتون 290 بود دیگه؟ من 260 قیمت دارم!!!!:31::31:
منظورم لجند هستش فکر کنم شما منظورتون وایدفایر بود.
لجند قیمتش بالاست و اصلا ارزش خرید توی اون قیمت رو نداره باید حداقل 60تومان ارزانتر بشه.
rawen.west69
19-02-2011, 17:08
منظورم لجند هستش فکر کنم شما منظورتون وایدفایر بود.
لجند قیمتش بالاست و اصلا ارزش خرید توی اون قیمت رو نداره باید حداقل 60تومان ارزانتر بشه.
شرمنده من حواسم نبود
شما بی گارانتی 390 قیمت داری...من با گارانتی 390 قیمت دارم!!!!!!! بازار موبایل...
Highbury
19-02-2011, 20:27
به هر حال قیمت بالایی هست ایکس 8 تقریبا همان مشخصات (البته ضعیفتر)رو داره اما تفاوت قیمتشون حدود 150 تومان هست که به نظرم ایکس 8 گزینه مناسبتری باشه.
اگه میشه قیمت کف و بدون گارانتی لجند را بدهید. با تشکر
rawen.west69
19-02-2011, 21:36
به هر حال قیمت بالایی هست ایکس 8 تقریبا همان مشخصات (البته ضعیفتر)رو داره اما تفاوت قیمتشون حدود 150 تومان هست که به نظرم ایکس 8 گزینه مناسبتری باشه.
اگه میشه قیمت کف و بدون گارانتی لجند را بدهید. با تشکر
تو تاپیکه مربوطه بپرسید زودتر به نتیجه میرسید
درضمن x8 مولتی تاچ نداره!! و اختلاف 150 تومن براش خیلی کمه!!:دی باید 200 تومن اختلاف داشت!
مولتی تاچ دنیایی داره برای خودش! الان من راضیم که wildfire بازی های hd رو اجرا نمیکنه ولی مولتی تاچ داره!
Highbury
19-02-2011, 22:06
مولتی تاچ که مسلما خیلی مهمه و خوبه اما کیفیت صفحه نمایش وایدفایر افتضاح هست.
rawen.west69
20-02-2011, 13:56
مولتی تاچ که مسلما خیلی مهمه و خوبه اما کیفیت صفحه نمایش وایدفایر افتضاح هست.
بعضی عکس ها اصلاً کیفیت پایین رو نشون نمیدن!!
تازه اگه نور صفحه رو تا ته زیاد کنی همه میگن چه کیفیتی داره:دی
در ضمنت داداش این تاپیک برای همین گوشی هست
مردم میخوان استفاده کنن دیگه... از گوشی بد نگو:11:
rawen.west69
20-02-2011, 20:03
مجموعه ای از عکس هایی که کیفیت خوبی دارند و برای والپیپر مناسب هستند رو براتون میزارم
روی وایلدفایر کیفیت خوبی دارند و صفحه نمایش جالب میشه
شرمنده اگه تهداد عکسا کمه
سعی میکنم بیشتر بگردم و عکس های بیشتری اضافه کنم:11:
rawen.west69
20-02-2011, 20:16
Part 1 : Cars Pack
Lord-Babak
21-02-2011, 13:21
دوستان کسی با این گوشی اینترنت همراه اولو استفاده کرده؟؟
اگه آره لطفا تنظیماتتون رو دقیقا اینجا بنویسید
ممنون:10:
سلام
چه برنامه ها و بازی هایی بدون روت کردن روی این گوشی نصب میشن ؟!!
میشه لینک دانلودشون رو بزارید !
ممنون
rawen.west69
21-02-2011, 16:49
Ninjump
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shoot U
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hyper Jump
Toss it
Angry birds (needs android 2.2 froyo)
solitaire
Solo Guitar
Pocket Racing
SmackTalk
Androidify
Animals Shaker Lite
Find The Ball
aTilt 3D Labyrinth
Finger Bowling
Big Sport Fishing 3D
My Pocket Plane
Forbidden Brakes
Flight Director
Speedx 3D Version
X Construction
Mini Plane
ifight_pro
zum zum
Papa Stacker
Paper Toss
XePiano
Mario Jump II
DrumKit
Shotgun
Prism 3D
Connect4
Enjoy Sudoku
Farm Tower
Mr.Wiener
Robo 3: Gears of Love
iBeer
Guitar Solo
Frozen Bubble
Block'em 3D Lite
Shift
Best TiC TaC ToE
این ها بازی هایی بود که خودم هم نصب کردم
بازی های پرطرفداری مثل NFS shift و Fifa 11 و PES 2011 هم روی این گوشی اجرا میشن ولی باید ap2sd داشته باشید چون فایل دیتا باید دانلود کنند
منبع:
Lord-Babak
21-02-2011, 18:23
سلام
چه برنامه ها و بازی هایی بدون روت کردن روی این گوشی نصب میشن ؟!!
میشه لینک دانلودشون رو بزارید !
ممنون
رفیق 99.99 درصد برنامه های مارکت نیازی به روت ندارن:46:
.:PAR3A:.
21-02-2011, 18:42
سلام...
دوستان شاید بخوام گوشی بخرم و حتما هم میخوام گوشیم اندروید یا iOS باشه...
به نظرم وایدفایر گوشی خوبیه...
به نظرتون گوشی خوبیه؟؟؟
کیفیت صفحه نمایشش خوبه؟؟؟
و اون وقت این قضیه root واسه اندروید چیه؟؟؟
فک میکنین این به صرفه تره یا iPod Touch 4؟؟؟
راستی وایدفایر وای فای داره؟
به نظرتون گوشی خوبیه؟؟؟
خوب بودن که خوبه،البته با توجه به میزان پولی که براش میدی!!
کیفیت؟ رزولوشنش که پایینه و باعث میشه خیلی از بازی ها رو نتونی اجرا کنی...ولی نسبت به قیمت!....
ببین،اندو یه سیستم عامل متن بازه...روت یعنی اینکه شما میتونی یه جورایی،امکانات بیشتری رو در گوشیت به دست بگیری...مثلا برنامه ای خودت بنویسی و بدون اینکه نیاز باشه که بفرستی واسه تایید و قرار گرفتن در مارکت،ازش استفاده کنی،یا اینکه رام(نسخه!) اختصاصی اندروید خودت رو درست کنی و بریزی رو گوشی...حالا این وسط با روت کردن،میتونی برنامه ها یا نسخه هایی از اندو رو که دیگران نوشتن رو بریزی رو گوشی و کسی هم ناراحت نمیشه!
خوب ایپاد رو با این گوشی اگه من بودم اصلا مقایسه نمیکردم!!اگه میتونید ایپاد بخرید،و اینترنت درست حسابی دارین برای نصب کردن صد ها برنامه ای که براش هست،نیازی به شک کردن نیست از نظر من....
:18:
این دیگه چه سوالیه؟ معلومه که داره...
rawen.west69
21-02-2011, 21:18
سلام...
دوستان شاید بخوام گوشی بخرم و حتما هم میخوام گوشیم اندروید یا iOS باشه...
به نظرم وایدفایر گوشی خوبیه...
به نظرتون گوشی خوبیه؟؟؟
شما دقیقاً چقدر بودجه دارید؟ اگه 340 تومن دارید بدید برای motorola xt5 یا LG optimus one
به نظر من آیپاد نگیر...
من خودم میخواستم سامسونگ ویو بخرم که بادا هست
ولی الان وایلدفایر دارم و خدا رو شکر میکنم که گوشی اندرویدی خریدم!!!!
اندروید واسه خودش دنیایی داره. تموم شدنی نیست. ازش خسته نمیشی
ولی iOS محیطش برات تکراری میشه
این نظر من بود...
.:PAR3A:.
21-02-2011, 22:45
خوب بودن که خوبه،البته با توجه به میزان پولی که براش میدی!!
کیفیت؟ رزولوشنش که پایینه و باعث میشه خیلی از بازی ها رو نتونی اجرا کنی...ولی نسبت به قیمت!....
ببین،اندو یه سیستم عامل متن بازه...روت یعنی اینکه شما میتونی یه جورایی،امکانات بیشتری رو در گوشیت به دست بگیری...مثلا برنامه ای خودت بنویسی و بدون اینکه نیاز باشه که بفرستی واسه تایید و قرار گرفتن در مارکت،ازش استفاده کنی،یا اینکه رام(نسخه!) اختصاصی اندروید خودت رو درست کنی و بریزی رو گوشی...حالا این وسط با روت کردن،میتونی برنامه ها یا نسخه هایی از اندو رو که دیگران نوشتن رو بریزی رو گوشی و کسی هم ناراحت نمیشه!
خوب ایپاد رو با این گوشی اگه من بودم اصلا مقایسه نمیکردم!!اگه میتونید ایپاد بخرید،و اینترنت درست حسابی دارین برای نصب کردن صد ها برنامه ای که براش هست،نیازی به شک کردن نیست از نظر من....
:18:
این دیگه چه سوالیه؟ معلومه که داره...
سلام...
ممنون از پاسختون...
شاید همون آیپاد رو بگیرم...
شما دقیقاً چقدر بودجه دارید؟ اگه 340 تومن دارید بدید برای motorola xt5 یا LG optimus one
به نظر من آیپاد نگیر...
من خودم میخواستم سامسونگ ویو بخرم که بادا هست
ولی الان وایلدفایر دارم و خدا رو شکر میکنم که گوشی اندرویدی خریدم!!!!
اندروید واسه خودش دنیایی داره. تموم شدنی نیست. ازش خسته نمیشی
ولی iOS محیطش برات تکراری میشه
این نظر من بود...
سلام...
راستش با ال جی و موتورولا حال نمیکنم... به نظرم پرستیژش به HTC نمی رسه :دی
قبول دارم iOS محیطی داره که بعد از مدتی آدم حس تنفر خاصی نسبت بهش پیدا میکنه :دی ولی خوب امکانات خیلی زیادی داره و اپلیکیشن هم واسش ماشالا ماشالا :دی
بازم ممنون از جوابتون
Lord-Babak
21-02-2011, 23:58
بچه ها کسی جواب مارو نداد
تو خیلی از فروما دیدم که با اینترنت همراه اول مشکل دارن شمام امتحان کنید ببینید همینطوره
من که با ایرانسل کانکت میشم ولی با همراه اول مشکل داره
همه جور تنظیماتو همه جوره امتحان کردم نمیشه:41:
rawen.west69
22-02-2011, 13:35
بچه ها کسی جواب مارو نداد
تو خیلی از فروما دیدم که با اینترنت همراه اول مشکل دارن شمام امتحان کنید ببینید همینطوره
من که با ایرانسل کانکت میشم ولی با همراه اول مشکل داره
همه جور تنظیماتو همه جوره امتحان کردم نمیشه:41:
کجای کاری داداش؟
برای من با ایرانسل هم مشکل داره :دی
rawen.west69
22-02-2011, 13:56
سلام...
راستش با ال جی و موتورولا حال نمیکنم... به نظرم پرستیژش به HTC نمی رسه :دی
قبول دارم iOS محیطی داره که بعد از مدتی آدم حس تنفر خاصی نسبت بهش پیدا میکنه :دی ولی خوب امکانات خیلی زیادی داره و اپلیکیشن هم واسش ماشالا ماشالا :دی
بازم ممنون از جوابتون
ظاهر گوشی خیلی براتون مهمه؟ اگه منظورت حرف دیگرانه به نظرم نباید برات مهم باشه
یه گوشی بگیر که امکانات داشته باشه! خودت میخای استفاده کنی نه دیگران!
دیگه انتخاب با خودتون...
Lord-Babak
22-02-2011, 19:06
کجای کاری داداش؟
برای من با ایرانسل هم مشکل داره :دی
من با ایرانسل وصل میشم هیچ مشکلیم نداره
گوشیرو دستکاری کردی؟
rawen.west69
22-02-2011, 22:02
من با ایرانسل وصل میشم هیچ مشکلیم نداره
گوشیرو دستکاری کردی؟
نه بابا کدوم دستکاری؟
فقط رفتم تو سایت ---------.ir و اون چیزایی که گفته بود وارد کردم
البته نه اینکه کلاً تعصیل باشه ها! سایت گوگل رو باز میکنه و search هم میکنه ولی وارد بقیه سایت ها نمیشه
با yahoo messenger هم وصل میشم ولی سایت ها رو به جز گوگل باز نمیکنه...
راستی چجوری باید ایمیل وارد کنم؟ وقتی mail رو میزنم دو تا گزینه میاد:
Exchange ActiveSync
Other (POP3/IMAP)
تو کدوم باید برم؟ چی وارد کنم؟ این ایمیل ها خیلی برام مهمه...
سلام
اینترنتش واسه شما هم کند عمل میکنه ؟؟
راستی مارکت هم واسه شما فعال نیست ؟
Lord-Babak
23-02-2011, 17:04
نه بابا کدوم دستکاری؟
فقط رفتم تو سایت ---------.ir و اون چیزایی که گفته بود وارد کردم
البته نه اینکه کلاً تعصیل باشه ها! سایت گوگل رو باز میکنه و search هم میکنه ولی وارد بقیه سایت ها نمیشه
با yahoo messenger هم وصل میشم ولی سایت ها رو به جز گوگل باز نمیکنه...
راستی چجوری باید ایمیل وارد کنم؟ وقتی mail رو میزنم دو تا گزینه میاد:
Exchange ActiveSync
Other (POP3/IMAP)
تو کدوم باید برم؟ چی وارد کنم؟ این ایمیل ها خیلی برام مهمه...
والا نمیدونم:31:
سلام
اینترنتش واسه شما هم کند عمل میکنه ؟؟
راستی مارکت هم واسه شما فعال نیست ؟
مارکت که دو سه هفته ایه تعطیله
من چه با applanet چه با مارکت خود گوشی نمیتونم دان کنم در صورتی که قبلن میشد:41:
از اساتيد آندرويد چند تا سوال دارم. من با سيمبيان زياد كار كردم. خواستم بدونم نرم افزار نصب كردن تو آندرويد به راحتي سيمبيان هست؟؟ محدوديت نصب روي مموري كارد تو نسخه جديد آندرويد همچنان پابرجاست؟؟ بازي هايي كه وجود دارن براش از ده تاش چندتاش نصب ميشن واقعا؟؟ مثل اينكه آندرويدها اصلا تم ندارن. خسته كننده نيست محيط كاربري براي هميشه يك جور و يك رنگ باشه؟؟؟ ممنون ميشم جوابم رو دونه به دونه بدين :20:
خواستم بدونم نرم افزار نصب كردن تو آندرويد به راحتي سيمبيان هست؟؟ بازي هايي كه وجود دارن براش از ده تاش چندتاش نصب ميشن واقعا؟؟ مثل اينكه آندرويدها اصلا تم ندارن. خسته كننده نيست محيط كاربري براي هميشه يك جور و يك رنگ باشه؟؟؟ ممنون ميشم جوابم رو دونه به دونه بدين :20:
والا من که تازه است که دارم با اندورید کار میکنم نصب نرم افزار روش خیلی راحت بوده تا الان
بازی واسه وایلد فایر میگید ؟ وایلد فایر گوشی مخصوص بازی نیست
تم هم که فکر کنم داشته باشه ولی من ندیدم
سوالا دیگه هم اساتید میان پاسخ میدن
موفق باشید:11:
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
مارکت که دو سه هفته ایه تعطیله
من چه با applanet چه با مارکت خود گوشی نمیتونم دان کنم در صورتی که قبلن میشد:41:
واسه دانلود نرم افزارای دانلود منیجر رو روش امتحان کردید ؟
سرعت اینترنت واسه لود کردن صفحات تو وایلد فایر چطور بوده واسه شما ؟
rawen.west69
23-02-2011, 21:08
از اساتيد آندرويد چند تا سوال دارم. من با سيمبيان زياد كار كردم. خواستم بدونم نرم افزار نصب كردن تو آندرويد به راحتي سيمبيان هست؟؟ محدوديت نصب روي مموري كارد تو نسخه جديد آندرويد همچنان پابرجاست؟؟ بازي هايي كه وجود دارن براش از ده تاش چندتاش نصب ميشن واقعا؟؟ مثل اينكه آندرويدها اصلا تم ندارن. خسته كننده نيست محيط كاربري براي هميشه يك جور و يك رنگ باشه؟؟؟ ممنون ميشم جوابم رو دونه به دونه بدين :20:
نصب نرم افزار خیلی راحته! شاید آسون ترین کاری که میشه با اندروید کرد اینه که نرم افزار نصب کنی! فقط یه گزینه install داره که میزنی و تموم...
اگه گوشیو آپدیت کنید میتونید روی مموری کارت برنامه و بازی نصب کنید
اندروید بازی خیلی داره و همش هم عالی! یه چی تو مایه های آیفون! ولی وایلدفایر به درد بازی نمیخوره
اندروید برای گوشی های قوی (بالای 400 - 500) تم داره ولی برای بقیه گوشی ها لانچر (launcher) داره که کلاً ظاهر توی گوشی عوض میشه. مثلا یه لانچر هست که گوشی میشه خوده ویندوز. دکمه ی استارت و my computer و ...
حتی میشه مثل ویندوز ویستا و seven کنار صفحه gadget گذاشت!
این هم جوابای دونه دونه :دی
kasra2002
23-02-2011, 22:18
سلام اگه گوشی رو زیاد روشن می دارید و استفاده که نه ولی اگه یه روزه خالی میشه با برنامه advance task manager برنامه های در حال اجرا رو ببندبد مخصوصا قطب نما
درست میشه
سلام اگه گوشی رو زیاد روشن می دارید و استفاده که نه ولی اگه یه روزه خالی میشه با برنامه advance task manager برنامه های در حال اجرا رو ببندبد مخصوصا قطب نما
درست میشه
اره این تسک کیلر،واقعا راه حل خیلی خوب و خفنیه!!ولی مشکل اصلی اینجاست که این قطب نما و جی پی اس،و وایرلس،چیزایی هستن که اگه هر 5 دقیقه خاموش روشنش کنی،حالت گرفته میشه...!!
در این زمنیه،ایقون بهترین کار رو میکنه..باتریش اصلا حالیش نیست که این جی پی اس لامصب با قطب نما 24 ساعته روشن باشه و کار خودش رو میکنه!!
کلا از لحاظ باتری،اپل خوب کار میکنه!نمیدونم چرا بهترین گوشی های اندروید هنوز هم باتری زیادی میخورن....
kasra2002
23-02-2011, 22:39
رام
1- بعنی چی؟ رامتون فارسی هست؟ فونت فارسی رو نشون میده؟
2- ؟؟؟
3- نقشه نصب کردید؟ به سایت اندروید.آی آر برید آموژش داده
4- از همه ی گوشی ها میگیره جز دایموند2 ؟ حتماً دایمونده مشکل داره!
5- نرم افزار taskiller نصب کنید و اون برنامه رو ignore کنید شاید درست بشه
6- شرمنده اگه دست پا شکسته جواب دادم چون هنوز روت نکردم گوشیم چیزه زیادی نداره...
!
ممنون از شما
با برنامه uc درست شد اما از سئال دوم ... برخی از سایت ها منو هایی دارند که باید موس رو روی آن ها نگه داریم تا باز شوند و بعد انتخواب کنیم منظورم اینه
مارویک رو نصب کردم تقریبا خوبه وای امکانات دقیق و سخنگو رو نداره
دنبال اون هستم
با تسک کیلر هم با بر می گرده
برای بقیه گوشی ها لانچر (launcher) داره که کلاً ظاهر توی گوشی عوض میشه. مثلا یه لانچر هست که گوشی میشه خوده ویندوز. دکمه ی استارت و my computer و ...
حتی میشه مثل ویندوز ویستا و seven کنار صفحه gadget گذاشت!
این لانچر چجوریاس ؟
نصب کردنش مثل برنامه های دیگس ؟
GiggleClub
24-02-2011, 16:03
این وایلدفایر برنامه های اندرویید رو همش اجرا میکنه؟
بازی ها و برنامه کلا همه چی
بهترین رام واسش چیه؟ ترجیحا رسمی و ساپورت فارسی
سرعتش در چه حده؟
دیکشنری فارسی داره؟
rawen.west69
24-02-2011, 17:23
این لانچر چجوریاس ؟
نصب کردنش مثل برنامه های دیگس ؟
لانچر مثل تم کار میکنه
ظاهر گوشی عوض میشه
بله مثل همه ی بازی ها و برنامه ها و ویجت ها نصب میشه...
این وایلدفایر برنامه های اندرویید رو همش اجرا میکنه؟
بازی ها و برنامه کلا همه چی
بهترین رام واسش چیه؟ ترجیحا رسمی و ساپورت فارسی
سرعتش در چه حده؟
دیکشنری فارسی داره؟
برنامه ها بله ولی همه ی بازی ها نه
بازی های ساده و فکری رو خیلی راحت اجرا میکنه
بهترین رام به نظر من openfire هست چون بهترین سرعت رو این رام برای این گوشی داره و قابلیت اجرای live wallpaper هم به گوشی اضافه میشه!
بهترین رام فارسی رام الشریف هست که بر پایه 2.2 هست. رام رسمی 2.2 هم براش اومده.
رام 2.3 رو مطمئن نیستم. این an-roid.ir هم که داره تغییر سرور میده تعطیله!!!
سرعتش هم راضی کننده هست. cup گوشی 528 هست که اگه یکم overclock بشه میشه 600 که دیگه حرف نداره!
دیکشنری هم جزو برنامه های اندرویدی حساب میشه که این گوشی قابلیت اجرای اونارو داره...
rawen.west69
24-02-2011, 17:39
Part 2 : Graphics Pack
rawen.west69
24-02-2011, 17:53
Part 3 : Scenes Pack
rawen.west69
24-02-2011, 18:21
سلام دوستان
الان تو سایت an-roid.ir دیدم که رام 2.3 بصورت غیر رسمی برای وایلدفایر اومده :8:
rawen.west69
24-02-2011, 22:23
رام بی نظیر 2.2 با ساپورت کامل فارسی OLDWildPuzzleROM_2.2 Froyo v8.0.11
سلام دوستان
این رام بسیار سریع می باشد و قابلیت افزایش سرعت cpu را تا 768mhz دارا می باشد.
از زبان فارسی پشتیبانی می کند.
قابلیت نصب برنامه بر روی مموری هم بدون ایجاد پارتیشن خارجی را دارا می باشد.
تست هم شده هیچ مشکلی ندارد
فقط برای بار اول حدود 5 دقیقه طول می کشه که رام بیاد بالا
این رام مخصوص گوشی های روت شده هست
:18::18:
دانلود رام:
دانلود نرم افزار اورکلاک:
در ضمن این نرم افزار اورکلاک مخصوص این رام هست و پیشنهاد میشه بیشتر از 680mhz اورکلاک نکنید:11:
Part 2 : Graphics Pack
ممنون میلاد جان بابت عکس ها
یه سوال
چجور میشه یه عکس رو به صورت کامل تو والپیپر گوشی نمایش بده ؟!!
rawen.west69
25-02-2011, 12:43
ممنون میلاد جان بابت عکس ها
یه سوال
چجور میشه یه عکس رو به صورت کامل تو والپیپر گوشی نمایش بده ؟!!
خواهش میکنم
منظورتونو نفهمیدم! خودش یه مقیاسی داره که در همون اندازه و مقیاس عکس رو به اصطلاح crop میکنه
وقتی عکس رو انتخاب میکنید یه کادر سبز میاد روی عکس که اگر روی اضلاع اون کادر کلیک کنید و بکشید میشه اندازه اونو کوچیک و بزرگ کرد
rawen.west69
25-02-2011, 13:52
Part 4 : Games Pack
rawen.west69
25-02-2011, 14:56
Part 5 : Cartoons Pack
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
Part 6 : Animals Pack
rawen.west69
25-02-2011, 15:02
Part 7 : Graphics (2) Pack
rawen.west69
25-02-2011, 15:02
تکراری...حذف شود لطفاً...
خواهش میکنم
منظورتونو نفهمیدم! خودش یه مقیاسی داره که در همون اندازه و مقیاس عکس رو به اصطلاح crop میکنه
وقتی عکس رو انتخاب میکنید یه کادر سبز میاد روی عکس که اگر روی اضلاع اون کادر کلیک کنید و بکشید میشه اندازه اونو کوچیک و بزرگ کرد
خوب همون نمیشه کل عکس رو گرفت
اون کادر سبز فقط تا یه حدی رو میگیره
rawen.west69
25-02-2011, 19:21
خوب همون نمیشه کل عکس رو گرفت
اون کادر سبز فقط تا یه حدی رو میگیره
خوب عرض کردم یه مقیاسی داره دیگه
به یه نسبت مشخص کوچیک و بزرگ میشه...
rawen.west69
25-02-2011, 19:33
دوستان نظرتون راجبه wallpaper ها چیه؟
اگه خوبه بگید ادامه بدیم. چرا یه تشکر نمیکنید؟
خوب عرض کردم یه مقیاسی داره دیگه
به یه نسبت مشخص کوچیک و بزرگ میشه...
منظور من اینه که
یه عکس دارم میخوام کل عکس بصورت فول اسکرین بره واسه والپیپر
الان اون کادر سبز فقط به یه میزان مشخص بزرگ میشه و کل عکس تو اون کادر جا نمیگیره
rawen.west69
25-02-2011, 19:51
منظور من اینه که
یه عکس دارم میخوام کل عکس بصورت فول اسکرین بره واسه والپیپر
الان اون کادر سبز فقط به یه میزان مشخص بزرگ میشه و کل عکس تو اون کادر جا نمیگیره
شما با یه برنامه مثل فوتوشاپ یا پیکاسا اندازه عکس رو درست کن بعد با گوشی همش رو drag کن
باز هم میگم: فقط به یه نسبت و با یه مقیاس گوچیک و بزرگ میشه. نمیشه اون مقیاس رو تغییر داد
متوجه شدید؟
شما با یه برنامه مثل فوتوشاپ یا پیکاسا اندازه عکس رو درست کن بعد با گوشی همش رو drag کن
باز هم میگم: فقط به یه نسبت و با یه مقیاس گوچیک و بزرگ میشه. نمیشه اون مقیاس رو تغییر داد
متوجه شدید؟
منم منظورم همین بود دیگه
پس واسه اینکه عکس کامل توی اون کادر باشه باید روزلیشنش با روزلیشن گوشی یکی باشه
ممنون اقا میلاد:11:
rawen.west69
25-02-2011, 20:36
منم منظورم همین بود دیگه
پس واسه اینکه عکس کامل توی اون کادر باشه باید روزلیشنش با روزلیشن گوشی یکی باشه
ممنون اقا میلاد:11:
لازم نیست حتماً رزولوشن یکی باشه. باید تناسب داشته باشه
شما عکس رو برای والپیپر انتخاب کن ببین چقدر اضافه میاره
همون مقدار اضافه رو با نرم افزاری مثل فتوشاپ کوچیک کن درست میشه:11:
الان والپیپرهایی که شما گذاشتین همه سازگارن ، راستی دمت گرم واقعا عالی بودن
rawen.west69
26-02-2011, 13:45
الان والپیپرهایی که شما گذاشتین همه سازگارن ، راستی دمت گرم واقعا عالی بودن
این عکس ها رو اول خودم تست میکنم بعد میزارم برای دانلود
سلامت باشی:10:
rawen.west69
26-02-2011, 13:50
بایدها و نبایدها در مورد باطری های Li-Ion
باطری های گوشی های موبایل امروزی تقریباً همه از جنس لیتیم - یون هستند. باطری های لیتیم یون به طور گسترده در لپتاپ ها هم مورد استفاده قرار میگیرند. برای استفاده بهتر از این باطری ها به نکات زیر توجه کنید:
- باطری را در زمان های کوتاه شارژ کنید. برعکس باطری های نیکل-متال و نیکل کادمیوم که برای داشتن عمر بیشتر نیاز به این داشتند که اجازه بدهید به طور کامل خالی و بعد از آن به طور کامل شارژ شوند، باطری های Li-Ion با شارژ کردن های مداوم و ناقص بیشتر از حالت "شارژ کامل - دیسشارژ کامل" عمر میکنند. عمر این باطری ها بیشتر از هر چیز به زمان بستگی دارد (نه به دفعات شارژ کردن) و به هر حال پس از زمان معینی شروع به خراب شدن میکنند.
- این باطری ها در زمان شارژ زیاد گرم نمیشوند و در صورتی که باطری در زمان شارژ شروع به گرم شدن زیاد کرد آن را از شارژر جدا کرده و سلامت شارژر و باطری را بررسی کنید.
- باطری های لیتیم-یون دارای مکانیزمی هستند که جلوی جذب شارژ اضافی را بعد از کامل شدن شارژ میگیرد. پس اگر این باطری ها را بعد از شارژ کامل از شارژر جدا نکنید عمر باطری کم نخواهد شد.
- زمان تقریبی شارژ شدن کامل این باطری ها 3 ساعت است.
- در این باطری ها راهی برای شارژ کردن سریع تر از حد معمول وجود ندارد. برخی از سازندگان شارژر ادعا میکنند که محصول آنها قابلیت شار باطری در زمان 1 ساعت را دارد. همانطور که در نمودار زیر قابل مشاهده است، باطری های لیتیم-یون در زمان کمتر از یک سوم زمان شارژ کامل به حدود 70 درصد شارژ نهایی میرسند. شارژر های به اصطلاح سریع در این زمان وضعیت باطری را "آماده استفاده" اعلام میکنند.
- بهترین حالت برای شارژ و دیسشارژ این باطری ها به این صورت است که وقتی درصد شارژ به 20 درصد رسید (80 درصد خالی شد) باطری را شارژ کنید. خالی شدن کامل باطری برای مدار محافظ ولتاژ پایین مضر است.
- در صورتی که قرار است باطری برای زمان طولانی بدون استفاده بماند بهتر است که آن را با شارژ حدود 40 درصد و در دمای حدود 15 درجه سانتیگراد نگهداری کنید. نگهداری در هوای گرم و پر بودن باطری به دلیل وجود اختلاف پتانسیل بالا در سلول ها موجب ایجاد تغییراتی در ساختار شبکه سلول های باطری و کاهش عمر باطری میشود.
مزایای باطری های لیتیم-یون:
- دانسیته انرژی بالا
- برای اولین شارژ نیازی به زمان طولانی ندارد. فقط یک شارژ معمولی کافیست.
- کم بودن تخلیه خود به خودی. شارژ باطری ها در اثر عدم استفاده به طور خود به خودی کاهش می یابد. این کاهش در باطری های لیتیم-یون نصف باطری های بر پایه نیکل است.
- عدم نیاز به خالی شدن های دوره ای.
معایب باطری لیتیم-یون:
- نیاز به داشتن مدار محافظ برای جلوگیری از ایجاد ولتاژهای خیلی بالا و خیلی پایین. خبرهایی که گاهی در مورد انفجار باطری آیفون شنیده اید به عملکرد نادرست این مدار مربوط میشود.
- وجود مشکل پیرشدگی (aging). حتی در صورتی که از باطری استفاده نشود، با گذشت زمان از عمر باطری کاسته میشود.
- محدودیت های حمل و نقل: نقل و انتقال این باطری ها در حجم زیاد به دلیل مشکلات امنیتی در هواپیماها ممنوع است.
- قیمت بالا: این باطری ها نسبت به باطری های نیکل کادمیوم گرانتر هستند (قیمت آنها از باطری های لیتیم-پلیمر پایینتر است).
منبع:
rawen.west69
01-03-2011, 20:36
ای بابا...چرا کسی به این تاپیک نمیاد دیگه؟ تاپیک رفت صفحه دوم!!!:دی
در مورد پست بالایی من میخواستم راجبه باطری وایلدفایر تحقیق کنم که اینو دیدم کلّی تره گذاشتم:11:
به زودی آموزش روت کردن بصورت خیلی ساده و قابل فهم براتون میزارم حال کنید...
ورژن جدید بازی بسیاز زیبا پرندگان عصبانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ورژن از این بازی رو نصب کردم رو وایلد فایر جواب داد
لذت ببرید:8:
rawen.west69
03-03-2011, 15:43
ورژن جدید بازی بسیاز زیبا پرندگان عصبانی
این ورژن از این بازی رو نصب کردم رو وایلد فایر جواب داد
لذت ببرید:8:
روت یا آپدیت کردین گوشی رو؟ چون من یه ورژنشو نصب کردم جواب نمیداد :13:
روت یا آپدیت کردین گوشی رو؟ چون من یه ورژنشو نصب کردم جواب نمیداد :13:
نه
منم قبلا یه ورژنش رو نصب کرده بودم جواب نداد
ولی این راحت جواب داد
Notorious098
03-03-2011, 22:39
بچه ها یکی لینک دانلود و آموزش روت کردن این گوشی رو میشه قرار بده
ممنون
rawen.west69
03-03-2011, 23:29
بچه ها یکی لینک دانلود و آموزش روت کردن این گوشی رو میشه قرار بده
ممنون
Lord-Babak
04-03-2011, 12:07
دوستان جدیدا از مارکت دانلود کردین؟
دوستان جدیدا از مارکت دانلود کردین؟
نه هنوز قعطه !!
Notorious098
05-03-2011, 15:02
سلام
من یه سوال داشتم :
این اورکلاک صدمه ای به گوشی نمیزنه؟
یه سوال خیلی مسخره :
سایت Android market چیه و چه جوری میشه ازش دان کرد ؟
ممنون
rawen.west69
05-03-2011, 21:02
سلام
من یه سوال داشتم :
این اورکلاک صدمه ای به گوشی نمیزنه؟
یه سوال خیلی مسخره :
سایت Android market چیه و چه جوری میشه ازش دان کرد ؟
ممنون
ممکنه گوشی تبدیل به گوشتکوب بشه! ممکنه گوشی به یه سرعت فوق العاده برسه!
بستگی به شانستون داره... ولی همونطور که گفتم با اون برنامه و اون رام بهتره بیشتر از 680 اورکلاک نکنید...
دانلود از اندروید مارکت خیلی دردسر داره و چی چی ان هم میخواد
شما بهتره نرم افزار applanet رو دانلود کنید و با اوو خیلی راحت دانلود کنید...هرچی دوست دارید!
دانلود:
ببینید آخرین ورژنی که بدون مشکل کار میکنه کدومه و دانلود و نصب و اجرا و حال کنید:دی
سلام بکس
این رام آندو گینگر برید که آن آفیشال هست رو کسی ریخته ؟ خوب کار میکنه ؟
Lord-Babak
07-03-2011, 14:23
من با applanet هم نمیتونم چیزی دانلود کنم
البته دو سه هفتس.از وقتی که مارکت خراب شده
rawen.west69
07-03-2011, 18:35
من با applanet هم نمیتونم چیزی دانلود کنم
البته دو سه هفتس.از وقتی که مارکت خراب شده
احتمالاً ورژنی که دانلود کردید مشکل داره چون من همیشه بدون مشکل دانلود میکنم. هرروز...
Highbury
08-03-2011, 18:05
من یه کارکرده تمیز پیدا کردم 220:
1- قابل ارتقا به 2.2 هست به صورت رسمی:
2- همراه با گوشی چه چیزایی هست؟
3- واسه وبگردی حال میده؟
4-هنگام گرفتن به چه نکاتی توجه کنم؟
5- ...؟
kasra2002
08-03-2011, 19:39
سلام
من چند روزه نمی تونم با اینترنت ایرانسل وارد بشم آیا تنظیما ت خاصی داره که بتونم انجام بدم
ممنون
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
سلام من دنبال برنامه جی پی اس سخنگو هستم خواهشا
rawen.west69
08-03-2011, 20:12
من یه کارکرده تمیز پیدا کردم 220:
1- قابل ارتقا به 2.2 هست به صورت رسمی:
2- همراه با گوشی چه چیزایی هست؟
3- واسه وبگردی حال میده؟
4-هنگام گرفتن به چه نکاتی توجه کنم؟
5- ...؟
خوب به سلامتی...
1- بله. بصورت غیر رسمی 2.3 هم براش اومده...
2- handsfree - شارژر - یه رم 2گیگ - دفترچه راهنما:دی
3- بله! مولتی تاچ و پشتیبانی از فلش وبگردی رو لذتبخش میکنه...
4- نکاتی که هنگام خرید هر گوشی بهش توجه میکنید... مثل: دوربین - بلوتوث و...
5- من میگم نخر. 20 تومن بزار روش samsung galaxy mini نو بخر. دقیقاً مثل همینه!
گوشی دست دوم هیچی ازش معلوم نیست!
گوشی دست دوم هیچی ازش معلوم نیست!
تایید میشه!!
نامردا این روزا یه کاراری باهاش میکنن، دو سه روز کار میکنه،بعد خراب میشه!!
rawen.west69
11-03-2011, 18:17
دوستان آماده باشید برای دنیای وایلدفایر...
منتظر نظراتتون هستم....
kasra2002
11-03-2011, 21:00
سلام خواهشا سوالای من..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1
rawen.west69
12-03-2011, 17:04
سلام خواهشا سوالای من..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1
برنامه GPS که همه maverik رو پیشناد میکنند ولی سخنگو بودنش رو نمیدونم!!
مشکل ایرانسل رو من هم دارم ولی چون برام مهم نیست بیخیالش شدم:دی
شما تو ---------.ir عضو شو تو بخش تخصصی وایلدفایر بپرس...
rawen.west69
12-03-2011, 17:42
به زودی وبلاگی برای وایلدفایر شما...
افتتاح شد...
kasra2002
12-03-2011, 21:40
مرسی آخه مال من تا چند روز پیش کار می کرد
مارویک رو هم ددارم ولی مثل نوکیا مسیر یاب نداره
rawen.west69
13-03-2011, 13:19
دوستان یه سر به این وبلاگ بزنید ضرر نمیکنید ها!!
سلام دوستان
مارکت من تو لودینگ میمونه.
چرا؟
و کار مارکت چیه اسولن؟
underworld
14-03-2011, 20:45
سلام بچه ها
من یه Wildfire خریدم و یه چند تا سوال داشتم:
1- میخواستم با کامپیوتر از گوشیم به عنوان مودم استفاده کنم
اول که رفتم این برنامه HTC Sync رو مخصوص گوشی دانلود کردم...اما وقتی که گوشی رو وصل میکنم توی گوشی پیغام میده که HTC Sync نصب نیست!!!
توی ویندوز هم مینویسه No Device connected!!
هم توی ویندوز 7 و هم توی xp service pack 3 امتحان کردم
2- هنگام وصل گوشی خودش چندتا گزینه میاره که من Network sharing رو انتخاب میکنم...تیک network sharing هم توی تنظیمات گوشی خورده....اما مثلا توی ویندوز 7 وقتی گزینه network sharing رو از روی گوشی انتخاب میکنم سمت راست دسکتاپ روی عکس کامپیوتر یه علامت تعجب میاد و مینویسه No internet access!!
3-گوشی فونت فارسی نداره و شنیدم که برای نصبش باید گوشی Root بشه اما توی بعضی از سایتها نوشته که برنامه Androot رو نمیشه برای Wildfire استفاده کرد!...برنامه دیگری هست مخصوص این گوشی؟
میخواستم لطف کنین راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
با تشکر
underworld
15-03-2011, 09:23
من وقتی که با برنامه Android Market گوشی میرم که برنامه بگیرم بعد از یه چند ثانیه از برنامه میاد بیرون
وقتی هم که با اکسپلورر گوشی میرم توی سایت مارکت ..وقتی میخوام برنامه ای رو نصب کنم پیغام میده که
no android device associated with this acount!
شماره موبایلم رو از اول پاک کردم و دوباره توی قسمت account دادم ولی بازم گوشیم رو نمیشناسه و نمیشه از سایتش دانلود کنم
rawen.west69
15-03-2011, 13:31
سلام دوستان
مارکت من تو لودینگ میمونه.
چرا؟
و کار مارکت چیه اسولن؟
برای استفاده از مارکت باید از v*p*n استفاده کنید. اصولا در مارکت همه ی نرم افزار های اندرویدی هستند و شما میتونید هرکدوم که میخواید دانلود کنید...
سلام بچه ها
من یه Wildfire خریدم و یه چند تا سوال داشتم:
1- میخواستم با کامپیوتر از گوشیم به عنوان مودم استفاده کنم
اول که رفتم این برنامه HTC Sync رو مخصوص گوشی دانلود کردم...اما وقتی که گوشی رو وصل میکنم توی گوشی پیغام میده که HTC Sync نصب نیست!!!
توی ویندوز هم مینویسه No Device connected!!
هم توی ویندوز 7 و هم توی xp service pack 3 امتحان کردم
2- هنگام وصل گوشی خودش چندتا گزینه میاره که من Network sharing رو انتخاب میکنم...تیک network sharing هم توی تنظیمات گوشی خورده....اما مثلا توی ویندوز 7 وقتی گزینه network sharing رو از روی گوشی انتخاب میکنم سمت راست دسکتاپ روی عکس کامپیوتر یه علامت تعجب میاد و مینویسه No internet access!!
3-گوشی فونت فارسی نداره و شنیدم که برای نصبش باید گوشی Root بشه اما توی بعضی از سایتها نوشته که برنامه Androot رو نمیشه برای Wildfire استفاده کرد!...برنامه دیگری هست مخصوص این گوشی؟
میخواستم لطف کنین راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
با تشکر
1و2 - نمیدونم!
3- برای روت کردن وایلدفایر پیشنهاد میشه از unrevocked استفاده کنید. این هم لینک:
من وقتی که با برنامه Android Market گوشی میرم که برنامه بگیرم بعد از یه چند ثانیه از برنامه میاد بیرون
وقتی هم که با اکسپلورر گوشی میرم توی سایت مارکت ..وقتی میخوام برنامه ای رو نصب کنم پیغام میده که
no android device associated with this acount!
شماره موبایلم رو از اول پاک کردم و دوباره توی قسمت account دادم ولی بازم گوشیم رو نمیشناسه و نمیشه از سایتش دانلود کنم
از v*p*n استفاده میکنید؟ من پیشنهاد میکنم از نرم افزار applanet استفاده کنید که هیچ دردسری نداره وی. پین هم نمیخواد.
enimonte
16-03-2011, 14:28
من هم امروز یکی خریدم دیگه کلا از نوکیا زدم بیرون
rawen.west69
16-03-2011, 14:57
بهترین کارو کردی! چجوری نوکیا رو تحمل میکردی؟
به وبلاگ من یه سر بزن واسه شروع خوبه :27::10:
enimonte
16-03-2011, 15:15
بهترین کارو کردی! چجوری نوکیا رو تحمل میکردی؟
به وبلاگ من یه سر بزن واسه شروع خوبه :27::10:
مجبور بودم تا امروز که پولش جور شد:31:اتفاقا سر زدم الان کم کم میخواهم شروع کنم به برنامه ریختن:46:
rawen.west69
16-03-2011, 17:09
مژده!!! مژده!!!
وایلدفایر خود را بدون هیچ دردسری روت کنید!!! تست شده بدون مشکل!!!
underworld
17-03-2011, 12:52
مبارک باشه...حالا چند خریدی؟...با گارانتی و بیمه هم هست یا نه؟
راستی یه سوال داشتم...از اونجایی که روت کردن گارانتی رو باطل میکنه...آیا برنامه Unroot وجود داره که اگه بخوایم دوباره به حالت اول برش گردونیم؟
سوال بعدی اینکه چه آنتی ویروسی بهتره برای این گوشی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.