PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خوبتر از خوب چالشی برای انتخاب یک برندازکارت گرافیک GTX460

xlife
29-09-2010, 22:08
ابتدا با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت شما
من یک برند درست حسابی می خوام‎ ‎از کارت گرافیک GTX460 که مشخصات ذیل رو به همراه داشته باشه
1‏_قدرت بالا
2‏_دمای مناسب به هنگام پردازش سنگین
3‏_قابلیت اجرای بازیهای نسل بعد

من چند برند رو معرفی می کنم و از شما درخواست دارم که در موردشون بحث کنید و پیشنهاد شما خرید کدوم برند به نفع بنده است‏
1_Zotac
2_Evga
3_Palit Super Sonic
ایا برندهای بهتر و برتر ازاین برندهایی که معرف حضورشما هستند وجود داره ممنون میشم نام ببرید

HardWare Professor
29-09-2010, 22:11
سلام
من برند EVGA رو توصیه میکنم
768MB حدود 260 تومن
و 1Gb حدود 300 تومنه

xlife
29-09-2010, 22:18
از پیشنهاد شما متشکرم اگه میشه بغیر از هزینه مناسب این برند در مورد دیگه برتریهای اون نسبت به برندهای دیگه شرح بدید تا یک اطلاعات تکمیلی از اون در اختیار داشته باشم

HardWare Professor
29-09-2010, 22:33
evga کلا برند قابل توصیه و خوبیه برای کارتهای Nvidia.

_Zotac
Palit Super Sonic
این دو تا هم خوبن.

ولی توصیه من evga هست

xlife
30-09-2010, 06:58
نظرات بقیه دوستان رو هم میخوام لطفا جواب بدید.

iceweek
30-09-2010, 08:03
بین برند های مختلف مورد 1و3 که گفتید فرقی ندارن.دما هم کیس شما تهویش خوب باشه مشکلی نداره
پس هرکدوم ارزونتر بود بخرید.در صورت یکسان بودن قیمت برندهای معروفتر را بخرید

xlife
30-09-2010, 08:46
نظرات زیادی میخوام, میخوام بدونم کدوم برند بیشترین امتیاز رو میاره اگه معروف تر از اینا سراغ دارید بگید.
ممنونم

Download Master
30-09-2010, 10:28
من یک برند درست حسابی می خوام‎ ‎از کارت گرافیک GTX460 که مشخصات ذیل رو به همراه داشته باشه
1‏_قدرت بالا

من چند برند رو معرفی می کنم و از شما درخواست دارم که در موردشون بحث کنید و پیشنهاد شما خرید کدوم برند به نفع بنده است‏
1_Zotac
2_Evga
3_Palit Super Sonic
ایا برندهای بهتر و برتر ازاین برندهایی که معرف حضورشما هستند وجود داره ممنون میشم نام ببرید

ببه ترتیب مزایا و معایب برندها :

1- Zotac :
مزایا :
قیمت کمتر (تا 280 هم پیدا میشه)
گارانتی خوب (آواژنگ)
معایب :
فن گریز از مرکز (اگزوزی ) : که صدای کمی داره ولی باعث میشه برای اورکلاک مشکل دما پیدا کنید

2- EVGA :
مزایا :
برند منتخب Nviida
کیفیت ساخت خوب
معایب :
کمی قیمتش بالاست (حدود 320)
چیز خاصی نداره

3- Palit Sonic:
مزایا :
سایز طولی کوچکتز نسبت به بقیه
فن مستقیم با قدرت بالا (CFM>40 )
پتانسیل اورکلاک بالا (البته مقدار 25 Mhz هم اورکلاک شده)
معایب :
عرض کارت کمی از بقیه بزرگتر است (برای SLI تو مادربوردهایی که SLot های نزدیک دارن توصیه نمیشه)
صدای فن زیاد.
گارانتی داغون (که نتونستن یه فن رو تعویض کنن)

4- Palit Sonic Platinum :
دقیقا همان بالایی + اورکلاک شده تا 800

5- Galaxy OC:
مزایا :
فن قوی با قابلیت جدا شدن (Detachable)
قدرت بالا مخصوصا در حابت SLI (که در بعضی مواقع از 5870 CF هم کارایی بیشتری داره )
ظاهر زیبا
معایب:
صدای فن کمی زیاد
قیمت بالا (حدود 340 )

انواع دیگه ای هم هست که تو ایران پیدا نمیشه مثل MSI Cyclone که کارت خیلی خوبیه

امير موسر
30-09-2010, 10:54
من پیشنهادم ZOTACه ! جز برندای خوبه ! قیمتش هم مناسبه !

xlife
30-09-2010, 11:30
Zotac
ازپیشنهادهای خوب قرن بیستم محسوب میشه قیمتش هم ماشاالله با بالا پایین رفتن نفت و دلار سیر نزولی صعودی داره اما تو ایران که هر ثانیه باید ریکس کرد از معروفترین برندهای انویدیا که طرفدار زیادی داره چی هست به هر حال باید یکیش نسبت به بقیه برتری داشته باشه
دوستان قیمت خوب و بهتر بودن تو خرید ملاک خوبیه اما اگه معایب و محاسن شو بگید یک خرید ایده ال می تونم داشته باشم

xzero
30-09-2010, 12:58
اگه قیمت رو در نظر نگیریم EVGA و GALAXY و GAINWARD !!!
که بهترینشون EVGA !!
اگه قیمت به کیفیت رو در نظر بگیریم ZOTAC !!

santamove
30-09-2010, 13:02
zotak گارانتی اواژنگ
xfx با گارانتی سازگار
evga هم خوبه

به نظرم xfx بگیر،چون کارت خودم از این برنده خیلی عالی در اومده

xlife
30-09-2010, 13:47
خوب انگار برنده این نظر سنجی
هستندZotak‏ و Evga
خوب حالا به جای اینکه بفهمیم کدوم بهترینه به بحث وتبادل نظر درمورد مشخصات و اینکه چه مزیتهایی نسبت به هم دارند می پردازیم.
Evga:
برند معتبرانویدیا قیمت بالا
مشخصات فنی:
نمیدونم
مزایا ومعایب:
نمیدونم
Zotak:
یک انتخاب خوب قیمت بصرفه و کیفیت عالی
مشخصات فنی:
نمیدونم
مزایا ومعایب:
طبق گفته ها فنش یک مشکلی داره بیشتر از این نمیدونم
اگه میشه با کمک همدیگه این فرم رو پر کنیم

xlife
30-09-2010, 15:56
خوب بچه ها انگار خسته اتون کردم اما هنوز من به نتیجه ای منطقی نرسیدام اما اینو بدونید اهل دوپینگ سخت افزاری نیستم وبهتره از مشکلات بعد یا قبل اورکلاک صحبت نکنیم واز کشش خود کارت بگیم

Download Master
30-09-2010, 19:28
خوب بچه ها انگار خسته اتون کردم اما هنوز من به نتیجه ای منطقی نرسیدام اما اینو بدونید اهل دوپینگ سخت افزاری نیستم وبهتره از مشکلات بعد یا قبل اورکلاک صحبت نکنیم واز کشش خود کارت بگیم

پس همون Zotac رو بگیر چون اگزوزیه و دمای داخل کیس رو بالا نمیبره و قیمتش کمتره

wildhunter
30-09-2010, 20:53
فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه ولی به نظرم evga بردار

xlife
30-09-2010, 23:06
پس همون Zotac رو بگیر چون اگزوزیه و دمای داخل کیس رو بالا نمیبره و قیمتش کمتره

Palit GTX 460 Sonic Running
که ازسیستم شماست چطوره نسبت به دو برند evgaوzotac

night lord
01-10-2010, 00:24
آقا من الان حدود 1 سالو نیم هست که evga 260 SOC دارم مادربردمم evga هست خداروشکر برند بیدرد سرو خوبیه .evga فوقالاده کارت خوبیه الانم دارم میفروشمش یه 460 یا 465 از همین برند evga بگیرم .
به شما هم پیشنهاد میدم evga بگیر .

inno3d
01-10-2010, 02:29
سلام
به نقل قول از خیلی از سایت های بررسی سخت افزار از جمله tom,s hardware برند evga جزو بهترین انتخاب هاست.

alireza1411
01-10-2010, 10:16
سلام
به نقل قول از خیلی از سایت های بررسی سخت افزار از جمله tom,s hardware برند evga جزو بهترین انتخاب هاست.

آره ... این ای وی جی ای مدل 460 رو با گارنتی مادام العمر میفروخت ... کپ کردم !!!! عجب ساپورتی داره. البته بیاد ایران که دیگه ... :31::31:

Download Master
01-10-2010, 10:37
Palit GTX 460 Sonic Running
که ازسیستم شماست چطوره نسبت به دو برند evgaوzotac

این همون مدل Palit Sonic هست که فنش رو برداشتم و یه فن Delta مدل AFB0712VHD بهش انداختم که صداش خیلی زیاده ولی مقدار باددهیش (CFM) از فنهای کیس هم بالاتره (+50) واسه همین راحت اورکلاک میکنم:

الان خود Palit تو سری Sonic Platinum همین کارت رو تا 800 اور کرده دماش حدود 71

من همین کارت رو تا 845 اور کردم دماش بالای 65 نمیره.

و این تفاوتم بخاطر صدای زیادشه که چون من HeadSet دارم واسم مهم نیست.

اینم یه لینک واسه انواع برندهای 460 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در کل چون نمیخواید زیاد اور کنید یا EVGA بگیرید یا Zotac :

اولی گرونتره ولی کیفیتش بالاتره
دومی ارزونتره - به نظرم گارانتیش بهتره - دمای کیس رو هم افزایش نمیده

xzero
01-10-2010, 11:12
اگه بیشتر کیفیت برد برای شما مهمه همون EVGA بگیر و توی کیفیتش شک نکن!!

alpha007
01-10-2010, 12:17
1‏_قدرت بالا

1_Zotac
2_Evga
3_Palit Super Sonic
xfx جزء بهترینهای خودشه که گیر اوردنش مشکله
شما سه برند رو اسم بردید که zotac و evga کیفیت بالا و مطلوبی دارن

xlife
01-10-2010, 12:31
این همون مدل Palit Sonic هست که فنش رو برداشتم و یه فن Delta مدل AFB0712VHD بهش انداختم که صداش خیلی زیاده ولی مقدار باددهیش (CFM) از فنهای کیس هم بالاتره (+50) واسه همین راحت اورکلاک میکنم:

الان خود Palit تو سری Sonic Platinum همین کارت رو تا 800 اور کرده دماش حدود 71

من همین کارت رو تا 845 اور کردم دماش بالای 65 نمیره.

و این تفاوتم بخاطر صدای زیادشه که چون من HeadSet دارم واسم مهم نیست.

اینم یه لینک واسه انواع برندهای 460 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در کل چون نمیخواید زیاد اور کنید یا EVGA بگیرید یا Zotac :

اولی گرونتره ولی کیفیتش بالاتره
دومی ارزونتره - به نظرم گارانتیش بهتره - دمای کیس رو هم افزایش نمیده

دوست عزیز میخوام بدونم اگه evga ‎رو اور کنم دماش اخرش چنده خوب جواب میده درضمن دماش رو هم بدون اور کردن اون هم هنگام بازی میخواستم درضمن خنک کنندگی کدوم برند بهتر از همه است واین evga‏ بین اونا تو رتبه چندم جا میگیره ?
اگه اولویت بندی بکنیم به ترتیب اولویت با کدوم برنده? (ازنظر قدرت ,سرعت ,کارایی,خنک کنندگی خوب ,دمای خوب ,اور کرد خوب ودمای عالی هنگام اور)

Download Master
01-10-2010, 17:43
دوست عزیز میخوام بدونم اگه evga ‎رو اور کنم دماش اخرش چنده خوب جواب میده درضمن دماش رو هم بدون اور کردن اون هم هنگام بازی میخواستم درضمن خنک کنندگی کدوم برند بهتر از همه است واین evga‏ بین اونا تو رتبه چندم جا میگیره ?
اگه اولویت بندی بکنیم به ترتیب اولویت با کدوم برنده? (ازنظر قدرت ,سرعت ,کارایی,خنک کنندگی خوب ,دمای خوب ,اور کرد خوب ودمای عالی هنگام اور)

این از همون سایتی که گذاشتم :

OverClocked
This sample Overclocked Core Clock:851MHz Core Clock: 675MHz Core Clock: 851MHz Shader Clock: 1702MHz Shader Clock:1350MHz Shader Clock: 1702MHz Memory Clock: 4298MHz Memory Clock: 3600MHz Memory Clock: 4298MHz Now we left fan RPM control at default in all circumstances. The card remains a tad noisy, temps remain under 60 degrees C (!) and we reached a splendid overclock, guaranteeing much better results.

البته این نوع 768 مگ بود و 1GB دماش از این بالاتر میره
همچنین تو بازی COD:MW دما گرفته بود که مطمئنا فشار کافی رو کارت نیاورده و اگه تو بازیهای سنگین تر اجرا بشه دمای بالاتری پیدا میکنه.

ولی در کل فکر نکنم بالاتر از 75 بره . ولی همونطور که مشاهده میکنید خیلی خوب Over شده .
به نظر من هم اگه میخواید اور کنید اصلا طرف Zotac نرید . چون خیلی داغ میکنه (تو همین قسمت Zotac مدل 1GB رو به 831 رسوند و دماش حدود 80 شد ! )

تو خنک کنندگی همون مدل MSI Cyclone از همه قویتر کار کرده ولی خوب ایران گیر نمیاد :41:
بعدش هم مدل Gigabyte OC هست که باز فکر نکنم اینجا گیر بیاد :41:
بعد اینها هم Galaxy , EVGA تو یه سطحن ولی Galaxy از قبل اور شدست و قیمتش بالاتره و صدای کمتری داره (فن قابل جدا شدن هم داره )

Palit Sonic Platium هم که باز فکر نکنم پیدا بشه :41:

در کل پیشنهاد من به شما با توجه به اینکه علاقه به اورکلاک هم دارید همون EVGA هست

night lord
01-10-2010, 19:42
یه چیزی دوستان الان تو بازار رضا تهران پر از کارتای سری 400 جیفورس با برند PNY هستش که superoverclock و overclock هم داره نسبتا کارتای خشگلی هم هستن . من از یکی از فروشنده ها پرسیدم قضیه اینا چیه؟! گفت PNY یکی از بزرگترین شرکتای تولید کننده کارتای quadro هستش و الانم داره 400 رو میزنه و کارش حرف نداره .:18:

نظر شما چیه؟ بدرد میخوره بگیریم این کارتارو؟

Ultra_Black
01-10-2010, 21:06
یه چیزی دوستان الان تو بازار رضا تهران پر از کارتای سری 400 جیفورس با برند PNY هستش که superoverclock و overclock هم داره نسبتا کارتای خشگلی هم هستن . من از یکی از فروشنده ها پرسیدم قضیه اینا چیه؟! گفت PNY یکی از بزرگترین شرکتای تولید کننده کارتای quadro هستش و الانم داره 400 رو میزنه و کارش حرف نداره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر شما چیه؟ بدرد میخوره بگیریم این کارتارو؟ PNY برند معتبر و خوبی هست و معمولا کارتهای خوبی میزنه
و به نظر من اگه قیمتهاش خوب باشه،گزینه خوبی هست

alpha007
01-10-2010, 23:57
یه چیزی دوستان الان تو بازار رضا تهران پر از کارتای سری 400 جیفورس با برند PNY هستش که superoverclock و overclock هم داره نسبتا کارتای خشگلی هم هستن . من از یکی از فروشنده ها پرسیدم قضیه اینا چیه؟! گفت PNY یکی از بزرگترین شرکتای تولید کننده کارتای quadro هستش و الانم داره 400 رو میزنه و کارش حرف نداره .:18:

نظر شما چیه؟ بدرد میخوره بگیریم این کارتارو؟
PNY شرکتی هست که تو زمینه ساخت کارتهای فلش مموری(flash memory cards) ،کابلهای hdmi، هاردهای ssd و الان هم کارتهای گرافیک پیشرفتهای قابل ملاحظه ای کرده
خرید محصولاتش که درجه کیفی بالایی دارن توصیه میشه...

xlife
02-10-2010, 10:28
اینطور که معلومه evga ‎460 خیلی خوبه .
تو شهر ما که از اینجورگرافیک ها گیر نمیاد من بیشتر قطعاتم رو از طریق اینترنت میخرم دوستان اگه میشه یه چند تا سایت خوب معرفی کنید که این گرافیک داخلشون موجود باشه سایت معتبری باشه ها .
تو رایانه صبا هم که چیزی به اسم 460 وجود نداشت.
از راهنمای همه ممنونم.

AR_SAR
02-10-2010, 16:52
دوستان یک سوالی داشتم
برای من صدای فن و داغ شدن داخل کیس خیلی مهم است.
از برند evga دومدل وجود دارد. یکی که رفرنس خود nvidia است و یک فن پره ای معمولی در وسط کارت دارد. دومی یک فن بصورت توربینی در انتهای کارت دارد که تمام هوا را به بیرون کیس منتقل می کند.
می خواستم بدانم این فنهای توربینی صداشون چطوره ؟ کدوم کم صداتره ؟ آیا مدل اولی می تواند قسمتی از هوای گرم را به خارج کیس براند؟
خیلی ممنون

Download Master
02-10-2010, 18:10
دوستان یک سوالی داشتم
برای من صدای فن و داغ شدن داخل کیس خیلی مهم است.
از برند evga دومدل وجود دارد. یکی که رفرنس خود nvidia است و یک فن پره ای معمولی در وسط کارت دارد. دومی یک فن بصورت توربینی در انتهای کارت دارد که تمام هوا را به بیرون کیس منتقل می کند.
می خواستم بدانم این فنهای توربینی صداشون چطوره ؟ کدوم کم صداتره ؟ آیا مدل اولی می تواند قسمتی از هوای گرم را به خارج کیس براند؟
خیلی ممنون

فن گریز از مرکز مطمئنن صدای کمتری داره و گرما رو هم بهتر به بیرون از کیس منتقل میکنه ولی خوب بخاطر اینکه تمرکز هوا رو GPU مثل فن مستقیم نیست نمیتونه خیلی خوب دمای GPU رو منتقل کنه برای همین برای OverClock توصیه نمیشه

با توجه به کار شما فن اگزوزی (همون گریز از مرکز یا توربینی ) بهتره

AR_SAR
03-10-2010, 12:37
EVGA بگیر. طبق تحقیقاتی که کردم فن ZOTAC صدای بیشتری داره و بیشتر داغ می کند. بردهای EVGA گارانتی دائم دارند.
اگر خواستی از سایت لیون کامپیوتر بگیر. من خرید کردم مطوئن است آدرسش هم دارم . طرفهای پاساژ ایران است.

AR_SAR
03-10-2010, 12:42
فن گریز از مرکز مطمئنن صدای کمتری داره و گرما رو هم بهتر به بیرون از کیس منتقل میکنه ولی خوب بخاطر اینکه تمرکز هوا رو GPU مثل فن مستقیم نیست نمیتونه خیلی خوب دمای GPU رو منتقل کنه برای همین برای OverClock توصیه نمیشه

با توجه به کار شما فن اگزوزی (همون گریز از مرکز یا توربینی ) بهتره

با سلام
ولی با توجه به REVIEW های مختلف فکر می کردم فنهای گریز از مرکز صدای بیشتری داشته باشد. اگر تمرکز هوا روی GPU نیست پس چرا در کارتهای قوی همیشه از آن استفاده می شود؟
ممنون

xlife
05-10-2010, 21:50
ممنونم.......

Download Master
06-10-2010, 08:42
با سلام
ولی با توجه به REVIEW های مختلف فکر می کردم فنهای گریز از مرکز صدای بیشتری داشته باشد. اگر تمرکز هوا روی GPU نیست پس چرا در کارتهای قوی همیشه از آن استفاده می شود؟
ممنون

ببینید اگر یه فن گریز از مرکز با قدرت 40 CFM رو با یک فن مستقیم 40 CFM مقایسه کنید حجم باد متمرکز بر روی GPU در فن گریز از مرکز کمتره ولی خوب ممکنه فن گریز از مرکز قوی تر استفاده بشه که قضیش فرق میکنه.

فن گریز از مرکز چندتا قابلیت داره :
1- بصورت افقی در کنار کارت نصب میشه به همین خاطر باعث افزایش طول کارت و کاهش عرض اون میشه.
2- باد رو به کل مدار کارت میدمه . واسه همین Ram ها و خازنها هم به خوبی خنک میشن.
3- صدای کمتری در مقایسه با یک فن مستقیم هم رده خودش داره.
4- مصرفش هم از فن عادی همردش کمتره

Erfan.
06-10-2010, 08:59
ببینید اگر یه فن گریز از مرکز با قدرت 40 CFM رو با یک فن مستقیم 40 CFM مقایسه کنید حجم باد متمرکز بر روی GPU در فن گریز از مرکز کمتره ولی خوب ممکنه فن گریز از مرکز قوی تر استفاده بشه که قضیش فرق میکنه.

1- بصورت افقی در کنار کارت نصب میشه به همین خاطر باعث افزایش طول کارت و کاهش عرض اون میشه.
2- باد رو به کل مدار کارت میدمه . واسه همین Ram ها و خازنها هم به خوبی خنک میشن.

فکر کنم مدل های رفرنس 480 . 470 . 5870 . 5970 .5850 هم فنشون به این صورته ...

Erfan.
06-10-2010, 09:05

فکر کنم مدل های رفرنس 480 . 470 . 5870 . 5970 .5850 هم فنشون به این صورته ...

AR_SAR
06-10-2010, 11:24
ممنون
در هر حال طبق تحقیقات من مدلهای evga 460 که از فن گریز از مرکز استفاده کرده اند دارای صدای نسبتا" زیادی هستند که این می تواند به علت مسیر طولانی عبور هوا و صدای اصطکاک هوا با محفظه باشد و مزیت عمده آنها اینست که کل هوای داغ را به بیرون کیس منتقل می کند و شما برای sli و جلو گیری از داغ شدن کیس حتما" باید از این گزینه استفاده کنید.
در مورد صدای کم این فنها با شما موافق نیستم . اگر تجربه عملی در این مورد دارید لطفا" بفرمایید.