مشاهده نسخه کامل
: فلش های ویروسی که لازمشون دارم
سلام دوستان الان چند تا فلش دسته منه که هر کدوم ماله یکی از دوستامه و چون همشون میگفتن که ویروسیه الان نمی دونم که چطوری اون ها رو باز کنم که اولا خودم ویروس نگیرم دوما هم اطلاعات پاک نشه
آنتی ویروس من نود 32 هست
فلش ها رو هنوز وصل نکردم به گامپیوتر لطفا بگید که چیکار کنم
Dr Hannibal
29-09-2010, 17:52
سلام دوستان الان چند تا فلش دسته منه که هر کدوم ماله یکی از دوستامه و چون همشون میگفتن که ویروسیه الان نمی دونم که چطوری اون ها رو باز کنم که اولا خودم ویروس نگیرم دوما هم اطلاعات پاک نشه
آنتی ویروس من نود 32 هست
فلش ها رو هنوز وصل نکردم به گامپیوتر لطفا بگید که چیکار کنم
اتوران رو از ریجیستری بگیرید.
برای xp
start>run>gpedit.msc>ok>computer configuration>administrative templates>system
برای 7
Start>Run>gpedit.msc[Enter]>Computer Configuration>Administrative Templates>Windows Components>Autoplay Policies>Turn off Autoplay>Enabled[Select All drives][OK]>Restart
حالا سیستم رو ریست کنید.
برای این که ببینید درست انجام دادید یا نه یک فلش تمیز بزنید ببینید autoran اجرا میشه یا نه. اگه پنجره اتوران نیومد و پیام open نداد یعنی درسته.
سپس وارد فولدر آپشن بشید. در سربرگ view تیک show hidden رو بزنید. و تیک hide protect system رو بردارید.
پنجره هارو تایید کنید تا بسته بشه.
دوباره برگردید تیک ها ببینید سر جاشون هست یا نه اگه سرجاش نبود یعنی در حال حاضر هم ویروسی هستید.
اما اگر سرجاشون مونده بود فلش رو به سیستم بزنید بدون این که روی فولدری دبل کلیک کنید به صفحه اول فلش برید. یعنی روی درایو فلش کلیک راست کنید سپس open . هرگز دبل کلیک نکنید. و حتما دقت کنید گزینه open رو انتخاب کنید توی پوشه ها نه autorun .
حالا ببینید فایلی به اسم ریسایکلر یا autorun.inf یا یک فایل که پسنودش exe باشه هست یا نه. اگه بود با شیفت پاک کنید.
دقت کنید که ویروس میتونه به شکل پوشه باشه. پس به پسوند فایل ها دقت کنید که اشتباهی ویروسی که به شکل پوشه شدید باز نکنید.
کارتون تموم شد فلش رو خارج کنید.
موفق باشید.
خیلی ممنونم
پوشه ریسایکلر توی درایوهام وجود داره که خالیه و در ضمن اون تیک رو هم برداشتم ویروسی نبودم ولی میگم آیا وجود ریسایکلر در درایوهای خودم ( نه فلش ) آیا عادیه ؟ یا ویروسه ؟
خیلی ممنونم
پوشه ریسایکلر توی درایوهام وجود داره که خالیه و در ضمن اون تیک رو هم برداشتم ویروسی نبودم ولی میگم آیا وجود ریسایکلر در درایوهای خودم ( نه فلش ) آیا عادیه ؟ یا ویروسه ؟
توی ریشه درایوهات عادی هست و از فولدرهای ضروری هست اما تو فلشت نه دوست عزیز
Karkas20
30-09-2010, 18:24
سلام وخسته نباشید. چرا اقاي drhaniballاتوران سي دي اجرا ميشود اما اتوران فلش مموري كه به سيستم ميزنم اجرا نميشود و را حلي كه در پست 2 اين تايپيك ارائه داديد را انجام دادم و turn of autnpalyرا برروی disable گذاشتم چون قبلا نه اتوران سی دی فعال بود ونه فلش مموری وبا کمکی که در پست 2 این تایپیک به آن کاربر کردید به نوعی به من هم کمک کردید اما هنوز اتوران فلش مموري كه به كامپيوتر ميزنم اجرا نميشود ولی اتوران و اتوپلی سی دی همچنان فعال است.كمك كنيد دوست عزيز..با تشكر فراوان از اقاي drhaniball
Dr Hannibal
01-10-2010, 21:34
سلام وخسته نباشید. چرا اقاي drhaniballاتوران سي دي اجرا ميشود اما اتوران فلش مموري كه به سيستم ميزنم اجرا نميشود و را حلي كه در پست 2 اين تايپيك ارائه داديد را انجام دادم و turn of autnpalyرا برروی disable گذاشتم چون قبلا نه اتوران سی دی فعال بود ونه فلش مموری وبا کمکی که در پست 2 این تایپیک به آن کاربر کردید به نوعی به من هم کمک کردید اما هنوز اتوران فلش مموري كه به كامپيوتر ميزنم اجرا نميشود ولی اتوران و اتوپلی سی دی همچنان فعال است.كمك كنيد دوست عزيز..با تشكر فراوان از اقاي drhaniball
من متوجه منظورتون نشدم
اما اتوران usb خاموش باشه کافی هیست.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.