PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید نوت بوك با 1300- دانشجوی كامپیوتر

dragon-fly
29-09-2010, 17:07
سلام
دوستان یه حالی بدید زود جواب بدید دارم میرم دانشگاه دیگه تهران نیستم.

من میخوام یه لپ تاپ بخرم حدود 1300 هم پول دارم اما از اونجایی که برای فیلم دیدن و برنامه نویسی و طراحی وب ........... (کارایی که دانشجوی کامپیوتر داره البته کارایه سنگین تر هم احتمالا باش بکنم) میخوام. اما یکی از دوستان گفت پول اضافه نده یه معمولی بگیر بقیشو mp4 و کارت دی وی بی و ... بخرم.
از اونجایی که اگه این پول رو خرج کنم تا 3 4 سال اینده نمیتونم یه لپ تاپ دیگه بگیرم ولی میتونم کم کم mp4 و ... رو بگیرم.حالا به نظر شما یه مدل با مشخصات بالا (مثلا core i7 و .... ) بگیرم یا یه چیز پایین ؟
ایتمهای مهم :
ترجیحا از برند دل یا وایو
سرعت برام خیلی مهمه
چندتا کار رو که با هم انجام بدم هنگ نکنه (رو این مورد خیلی حساسم.ممکنه از پنجره سوت شه پایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم هارد اصلا مهم نیست
گرافیک زیاد مهم نیست
ظاهر هم نسبتا همه
دوام بالای باتری مهمه
------------------------------------------------------------
به نظر شما اگه یه مدل گرون بخرم پول اضافه و الکی دارم میدم ؟
حلا لطفا بگید من چکار کنم .مدل هم معرفی کردید ممنون میشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sia abedi
29-09-2010, 17:13
به نظر من یه کور آی سون دار خوب بگیر چون شما تا سه 4 سال آینده که نهایتا 300 تومان گیرت میاد و پول شما همین شکلی کمه (البته اونقدر ها نه ولی اگر 1500 داشتی میشد یه وایو خوب گرفت و اگر 1700 داشتی دیگه عالی بود)اگر یه لپتاپ معمولی بگیری تقریبا میشه 700 تومان و یک چیزی حدود 600 میمونه و شما تا 4 ساله آینده نمیتونی در حد همینی هم که الان گرفتی بگیری
از طرف دیگه کور آی سون دارای الان تا 3 سال دیگه(از نظر من) جدید میمونن

dragon-fly
29-09-2010, 17:25
به نظر من یه کور آی سون دار خوب بگیر چون شما تا سه 4 سال آینده که نهایتا 300 تومان گیرت میاد و پول شما همین شکلی کمه (البته اونقدر ها نه ولی اگر 1500 داشتی میشد یه وایو خوب گرفت و اگر 1700 داشتی دیگه عالی بود)اگر یه لپتاپ معمولی بگیری تقریبا میشه 700 تومان و یک چیزی حدود 600 میمونه و شما تا 4 ساله آینده نمیتونی در حد همینی هم که الان گرفتی بگیری
از طرف دیگه کور آی سون دارای الان تا 3 سال دیگه(از نظر من) جدید میمونن
سلام
اگه یه چند تا مدل خوب هم معرفی کنید ممنون میشم.
حالا اگه پولش بیشترم باشه اشکال نداره یه کاریش میکنم ولی ترجیحا تو همین رنج باشه.

kiuq
29-09-2010, 19:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتری حدود 4:30 .
و از hp

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت هردو زیر 1300 هستش و واسه شما خوبه

atromusic
29-09-2010, 20:20
هیچی مثل Lenovo Y560 نیست ، خیلی عالیه هم قیمت هم کانفیگریشنش
Core i7 / ATI 5730 1 Gig / 4 GB Ram / 15.6 LED

sia abedi
30-09-2010, 17:36
ببین دوست عزیز من بهت سری پیشنهاد میکنم و دیگه ریز قطعات را نمیگم شما برو بازار توی بازار ایران مدل های محدودی هست هر کدوم که وسعت رسید بگیر مثسلا من بهت میگ 1558 شما برو همه 1558 ها را گیر بیار هر کدوم بهتر بود و با وسعت میخوند را بگیر
یک نکته ی دیگه شما اگر لپتاپ هایی که من بهت گفتم را گیر نیاوردی تعجب نکن چون من از سایت های آمریکایی میگم و شاید وارد ایران نشده باشه ولی احتمال 95% هست
اینایی که من میگم تماما نظر منه و هیچ تضمینی نمیکنی در موردش نمیکنم چون اولا لپتاپ و کمپانیش واقعا یک چیز سلیقه ای هست مثل عطر میمونه شاید شما از عطر تند خوشت نیاد ولی یکی دیگه خوشش بیاد
ببین دوست عزیز شما اپل که نمیخوای بگیری چون خیلی گرونه

هیچی مثل Lenovo Y560 نیست ، خیلی عالیه هم قیمت هم کانفیگریشنش
Core i7 / ATI 5730 1 Gig / 4 GB Ram / 15.6 LED
من بهتون لنوو سفارش نمیکنم به چند دلیل البته نه اینکه لنوو بده ها ولی وقتی میشه سونی یا دل یا ... گرفت چرا لنوو بگیری ببین من خودم لنوو دارم با سونی سری CW ، FW ،Z هم کار کردم من بهت به خاطر رزولوشن بالای سونی ، کیفیت مانیتور ، کیفیت کیبوردسونی ، چگونگی قرار گرفتن کلید ها ، کلید ها از بقیه جدا هستند و به راحتی قابل تمیز کردن هست ، ظرافت و زیبایی و ...
در مورد ایسر نظری ندارم ولی به نظرم سونی و دل بهتره من پدرم داره به نظرم سونی بهتره
در مورد ام اس آی هم نظر چندانی ندارم ولی بازم به نظرم از نظر مانیتور و کیبورد و ... سونی و دل بهتره.یکی از نزدیکانم ام اس آی داره به نظرم کیفیتش در برابر سونی پایینه البته این لپتاپ مال دو سال پیشه
در کل اول اپل بعد سونی بعد دل البته به صورت کلی این نظر منه
راستی ایسوس هم خوبه ولی من سر رشته ای توی ایسوس ها ندارم ولی سری جی کلا پر قدرت هست
ببین اگر قرار شد دل بگیری یا 1458 بگیر یا 1558 حالا ببین اصلا اونی که میخوای تو ایران گیر میاد فقط حواست باشه 1458 سبک تر و کوچکتر از 1558 هست و ...
اگر خواستی سونی بگیری اگر سنگینی و بزرگی برات موردی نداشت سری اف بگیر ولی بهترین سیستم بین سونی ها در سری اف هست اگر خواستی سری اف بگیری با کارت گرافیک 450 هم اومده البته داخل آمریکا ایران را نمیدونم ببین متناسب با نیازی که داری یک کانفیگی را بگیر فقط تا جایی که تونستی با کارت گرافیک 330 یا اگر اومده بود با کارت گرافیک 450 بگیر بقیه آپشن ها هم بر حسب نیازت باشه مثلا بلوری اگر خواستی یا سی پی یو اگر وسعت رسید بالا ترین را بگیر ولی از اونجایی که بد ترین سی پی یو سری اف بازم قویه اگر تونستی اول به فکر کارت گرافیک باش
اگر با سنگینی و بزرگی سری اف مشکل داشتی میتونی سری های EB , EA , EC را بگیری که کانفیگ های مشابهی دارند البته اگر فقط با سنگینی یا بزرگی یا قیمت اف مشکل داشتی برو سراغ اینا چون اف از همه نظر از اینا سر تره البته CW هم هست اونم بعد اف اولویت داره و تقریبا شبیه سه سری ذکر شده است
راستی دوست عزیز لطفا قوانین را رعایت کنید و عنوان مناسب برای تاپیک خود انتخاب کنید

hasanoooooooo
30-09-2010, 17:58
یعنی جی؟ یعنی لنوو چه چیزیش کمه؟ اخه من نمیدونم واقعا چرا این همه به لنو بد میگید . یعنی دل رو به لنوو هم ترجیح میدی؟ شما؟ من متعجبم ازاینکه همه برندا دارن از قطعات شرکتلای دیگه مثل وسترن . سامسونگ . lg استفاده میکنن فقط یک دیزاین میکنن و میدن بیرون . در مورد صفحه نمایش فقط سونی . اما دل و hp ? متعسفانه حق این برند رو خوردن . شما یه دلیل بیار که لنوو از دل یا hp یا همین سونی بدتره؟ گرمای hp زبان زد عام و خاصه . سوختن چیپ گراقیکیشون هم که دیگه...... دل هم خرابیش زیاده . البته لعضی مدلاش . اگه غیز از ایناست مارو هم روشن کن . ؟ سونی هم که شورشو در اورده میاد رزولوشن hd میزاره بعد کارت گرافیک ضعیف . !
نمره ویندوز 7 به لنوو نشانگر حرفای منه . هر چند که حرفه ای نیست .این وسط اونی سود میکنه که پول کیفیت رو میده نه پول اسم و مارک . البته خوبه تا وقتی که همه اینجور یفکر کنن قیمت این برند همینطور عالی میمونه . بنده بحثم مختص y560 نیست .

fm992
30-09-2010, 19:00
دل استودیو 1558 نگیر. نسبت به قیمتش مشخصات خوبی داره اما اگه یه کم پرس و جو کنی متوجه میشی که ناراضی زیاد داره. بیشتر هم واسه گرافیکش. که ظاهرا حل شدنی هم نیست. هم توی این فروم می تونی ببینی هم توی سایت های خارجی من نارضایتی زیاد دیدم .

لنوو هم تا اونجایی که من پرسیدم ناراضی خاصی نداشته. من تا 1600 پول داشتم واسه همین F116 خریدم وگرنه 100% لنوو می خریدم. (اگر تایید های افراد رو توی فروم هنوز ندیدی و حوصله نداری دنبالش بگردی، من اینجا بهت گفتم زحمتت کم شه! چون یه هفته ست دارم اینجا می چرخم! )

sia abedi
30-09-2010, 20:19
یعنی جی؟ یعنی لنوو چه چیزیش کمه؟ اخه من نمیدونم واقعا چرا این همه به لنو بد میگید . یعنی دل رو به لنوو هم ترجیح میدی؟ شما؟ من متعجبم ازاینکه همه برندا دارن از قطعات شرکتلای دیگه مثل وسترن . سامسونگ . lg استفاده میکنن فقط یک دیزاین میکنن و میدن بیرون . در مورد صفحه نمایش فقط سونی . اما دل و hp ? متعسفانه حق این برند رو خوردن . شما یه دلیل بیار که لنوو از دل یا hp یا همین سونی بدتره؟ گرمای hp زبان زد عام و خاصه . سوختن چیپ گراقیکیشون هم که دیگه...... دل هم خرابیش زیاده . البته لعضی مدلاش . اگه غیز از ایناست مارو هم روشن کن . ؟ سونی هم که شورشو در اورده میاد رزولوشن hd میزاره بعد کارت گرافیک ضعیف . !

ببین من خودم لنوو دارم خوبه ولی من گفتم سونی بهتره چون کیبوردش بهتره چون ال سی دیش بهتره چون ...
مگه لنوو همه ی قطعاتش رو خودش میزنه؟
من مگه اصلا از اچ پی حرفی زدم؟شما کلا دلت پره ها:31:آرومتر عزیز اگر من اشتباه میگم شما میتونی بگی چرا گاز میگیری:46:
منم واقعا از ضعیف بودن کارت گرافیک های لپتاپ ها به خصوص سونی ناراضی هستم ولی جی 73 که داخل ایران نیست بگیریم پس چی کار کنیم؟

دل استودیو 1558 نگیر. نسبت به قیمتش مشخصات خوبی داره اما اگه یه کم پرس و جو کنی متوجه میشی که ناراضی زیاد داره. بیشتر هم واسه گرافیکش. که ظاهرا حل شدنی هم نیست. هم توی این فروم می تونی ببینی هم توی سایت های خارجی من نارضایتی زیاد دیدم .
من هم زیاد روی 1558 تاکید نکردم ولی تا اونجایی که من یادمه اون studio XPS 16 بود که ایراد داشتا؟مطمئتی که 1558 هم مشکل چیپ گرافیکی داره؟ من که تا الان نمیدونستم

لنوو هم تا اونجایی که من پرسیدم ناراضی خاصی نداشته. من تا 1600 پول داشتم واسه همین F116 خریدم وگرنه 100% لنوو می خریدم. (اگر تایید های افراد رو توی فروم هنوز ندیدی و حوصله نداری دنبالش بگردی، من اینجا بهت گفتم زحمتت کم شه! چون یه هفته ست دارم اینجا می چرخم! )ببین من نگفتم که لنوو ایراد داره من گفتم سونی بهتره من که جی 550 دارم به نظرم کیفیت کیبوردش از سونی کمتره کیفیت مانیتورشم کمتره رزولوشنش هم کمتره امکاناتشم کمتره و ... حالا راستش دیگه نمیدونم شاید شما think pad را میگید خوبه؟

dragon-fly
30-09-2010, 21:24
سلام
اول در مورد عنوان تاپیک بگم:از این به بعد حتما رعایت میشه.
از همه دوستان ممنون که جواب دادن.
من نظرم روی 1558 بود که دیدم تو تاپیکش دوستان باهاش زیاد مشکل داشتن البته نه همه منم بی خیالش شدم.
حالا هم پس ظاهرا بهترین گزینه وایو و لنوو هست که منم از همونا انتخاب میکنم.
بازم ممنون.

kiuq
04-10-2010, 01:08
من نظرم روی 1558 بود که دیدم تو تاپیکش دوستان باهاش زیاد مشکل داشتن البته نه همه منم بی خیالش شدم.
حالا هم پس ظاهرا بهترین گزینه وایو و لنوو هست که منم از همونا انتخاب میکنم.
بازم ممنون.
ظاهرا شما عمر باتری که مد نظرت بود رو فراموش کردی !!:20:

dragon-fly
04-10-2010, 01:31
ظاهرا شما عمر باتری که مد نظرت بود رو فراموش کردی !!:20:
نه فراموش نکردم.حتی حاضرم گرافیکو پایین بگیرم ولی باتری 9 سلولی باشه.
ولی چطور ؟
متوجه منظورتون نشدم.

unavailable
04-10-2010, 08:48
منظور اینکه جز 1558 ,لپتاپ های دیگه که معرفی شد,6 سل هست.

dragon-fly
04-10-2010, 10:00
منظور اینکه جز 1558 ,لپتاپ های دیگه که معرفی شد,6 سل هست.
یعنی وایو و لنوو اصلا باتری 9 سلولی ندارن-چون مدل خاصی معرفی نشده- ؟

dragon-fly
04-10-2010, 10:14
اگه منظور دوستان تو این رنج قیمته گفتم که اگه لازم باشه بیشتر پول میدم

kiuq
04-10-2010, 10:16
یعنی وایو و لنوو اصلا باتری 9 سلولی ندارن-چون مدل خاصی معرفی نشده- ؟
در این مدلها باید باتری 9 سلولی بذارید که معمولا از پشت لپتاپ میزنه بیرون و چهره ی مناسبی نداره..
در حالی که در 1555 با بالا ( 1557 و 1558 ) باتری 9 سلولی مثله پایه میمونه.
نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s-a-l-i-m
04-10-2010, 10:30
یک مدل ایسوز که خیلی چشم گیر هست ul30jt
Specifications

Intel Core i5-520UM 1.07 Ghz processor with Intel Boost technology (boosts frequency when needed)
4 GB of RAM DDR3 1067 MHz
2.5″ 640 GB hard-drive 5400 rpm + Online Storage
X4500M graphics + Nvidia GT310M + Optimus
Wi-Fi N, Bluetooth 2.1, Gigabit LAN
3xUSB ports, card-reader, webcam, VGA+HDMI output, speakers
8 Cell battery 5600 mAh 84 Wh
Windows 7 (Ultimate on this particular version, but it will probably ship with Home)
weighs 3.7 pounds (1.75 kg)

dragon-fly
04-10-2010, 10:33
در این مدلها باید باتری 9 سلولی بذارید که معمولا از پشت لپتاپ میزنه بیرون و چهره ی مناسبی نداره..
در حالی که در 1555 با بالا ( 1557 و 1558 ) باتری 9 سلولی مثله پایه میمونه.
نگاه کنید:

البته برای من باتری خیلی مهمه ولی فکرمیکنید به ریسکش میارزه-مشکلاتیکه دوستان باش داشتن-
چون من فقط همین یه بار رو میتونم پول بدم تا سه سال اینده-میدونم تا سه سال خیلی خوب کار نمیکنه (منظورم اینه که قدیمی میشه)-
من بیشتر میخوام ازش تو خابگاه استفاده کنم برای همین فکر کردم روی سلامت و عمر قطعات تاکید کنم بهتره تا عمر باتری .
حالا به نظر شما روی باتری تاکید داشته باشم یا روی عمر قطعات ؟
--------------------------------------------------------------
من از وسطای ترم پیش میخواستم یه کانفیگ از همین 1558 بگیرم ولی از طرفی چون اصولا بد شانسم ترسیدم برم سراغش.از شما هم ممنونم که راهنمایی میکنید.

kiuq
04-10-2010, 10:43
حالا به نظر شما روی باتری تاکید داشته باشم یا روی عمر قطعات ؟
عمر باتری..
خب ببینید الان دوتا از دوستان من 1557 و یکی دیگه 1555 دارن حدود 5 ماه میشه که همشون راضین ..
من تو دانشگاه دنبال کابل برق میگردیم ولی اونا راحت 4.5 میان میشینن و میرن.
به هر حال تصمیم با شماست.اگه دیدید که باتری زیاد هم مهم نیست میتونید رو مدلهای دیگه فک کنید.

dragon-fly
04-10-2010, 11:03
عمر باتری..
خب ببینید الان دوتا از دوستان من 1557 و یکی دیگه 1555 دارن حدود 5 ماه میشه که همشون راضین ..
من تو دانشگاه دنبال کابل برق میگردیم ولی اونا راحت 4.5 میان میشینن و میرن.
به هر حال تصمیم با شماست.اگه دیدید که باتری زیاد هم مهم نیست میتونید رو مدلهای دیگه فک کنید.
فقط یه سوال دیگه: مشکلی پیش نمیاد روزی 10 ساعت با برق -بدون باتری- کار کنه ؟
مدل لپ تات خودتون و مدتی که خریدی و اینکه ازش راضی هستید یا نه رو بگید بد نیست .البته اگه دوست دارید.

kiuq
04-10-2010, 13:14
فقط یه سوال دیگه: مشکلی پیش نمیاد روزی 10 ساعت با برق -بدون باتری- کار کنه ؟
مدل لپ تات خودتون و مدتی که خریدی و اینکه ازش راضی هستید یا نه رو بگید بد نیست .البته اگه دوست دارید.
چرا بدون باتری..اگه 20 ساعت با باتری داخل برق باشه هم مشکلی پیش نمیاد.
من در حال حاضر 5738g دارم ( ایسر) راضیم آره..با یه 1310 دل (وسترو ) {تا حدودی راضیم }

dragon-fly
04-10-2010, 13:35
چرا بدون باتری..اگه 20 ساعت با باتری داخل برق باشه هم مشکلی پیش نمیاد.
من در حال حاضر 5738g دارم ( ایسر) راضیم آره..با یه 1310 دل (وسترو ) {تا حدودی راضیم }
چون شنیده بودم با باتری اگه به برق بزنیم زود خراب میشه.
ولی شدیدا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم.هم تو برند گیر کردم هم تو مدل هم تو کانفیگ:41:
مثلا دو روز پیش رفتم یه creative x-fi2 خریدم مثل -- پشیمونم میترسم یه چیزی بگیرم بشه مثلx-fi2 .
ولی به هر حال ممنون از کمکت.:11: