مشاهده نسخه کامل
: خريد لپ تاپ تا سقف 2 ميليون
wrackful_speed
29-09-2010, 16:47
سلام ! من يك لپ تاپ شاخ ميخوام تا سقف 2 ميليون كه براي كاراي گرافيكي سنگين و برنامه نويسي ميخوام ، 15 اينچي باشه و Tablet ، همه بهم tm 2090 رو معرفي ميكنند كه 12inch هست با قيمت 1 ميليون و 400 هزار تومان كه البته الان گرون شده ، اينقدر تحقيق كردم ديگه گيج شدم ! ميگن 15% گرون شده همه لپتاپ ها و .... درسته ؟
طبق تحقيقات من از برند ها هم اول Apple بهتره بعد Hp و ... ولي كار كردن و پيدا كردن برنامه هاي Apple با پسوند App.* سخته و تو ايران به درد نميخوره.
ukhmashad
30-09-2010, 12:11
سلام
من خودم واسه کارای گرافیکی سنگین این مدلو گرفتم
asus n61jq-b2
core i7 740qm
ram:4
hdd:500
blu ray
graphic:ati 1gb
16 inch
قیمت:1،400
البته با آشناییت:31:
sia abedi
30-09-2010, 18:02
سلام ! من يك لپ تاپ شاخ ميخوام تا سقف 2 ميليون كه براي كاراي گرافيكي سنگين و برنامه نويسي ميخوام ، 15 اينچي باشه و Tablet ، همه بهم tm 2090 رو معرفي ميكنند كه 12inch هست با قيمت 1 ميليون و 400 هزار تومان كه البته الان گرون شده ، اينقدر تحقيق كردم ديگه گيج شدم ! ميگن 15% گرون شده همه لپتاپ ها و .... درسته ؟
طبق تحقيقات من از برند ها هم اول Apple بهتره بعد Hp و ... ولي كار كردن و پيدا كردن برنامه هاي Apple با پسوند App.* سخته و تو ايران به درد نميخوره.
دوست عزیز اگر شما فقط کار میکنی و اهل بازی نیستی باید لپتاپ های تخصصی که کارت گرفیک فایر پرو یا کوادرو دارن را بگیری لطفا بگید اهل بازی هستید یا نه؟
روی اپل سیستم عامل ویندوز به راحتی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه(البته این را من فقط شنیدم و تا به حال اپل نداشتم و دلیلش هم وجود پراسسور های اینتل هست البته من کیبورد اپل را دیدم که یک مقداری با کیبورد معمولی فرق داره ولی به نظر من اگر شما نمیتونی با سیستم عامل مک کار کنی اپل نگیر چون یک اپله و یک سیستم مک و بیشتر کسایی که اپل میگیرن با سیستم عامل مک یا سازگاری دارن یا میخوان سازگاری پیدا کنن)
به نظر من و خیلی های دیگه نمیشه برای کمپانی های لپتاپ سازی ترتیب کیفیتی قائل شد ولی اگرم بخوایم ترتیب بذاریم به نظرم سونی ، دل و ایسوس از اچ پی جلوترند اپل هم که از هم جلوتره
ولي كار كردن و پيدا كردن برنامه هاي Apple با پسوند App.* سخته و تو ايران به درد نميخوره.
همش در اینترنت موجوده و شما با ای دی اس ال به راحتی میتونید هرچی خواستید دانلود کنید.
الان مدل پایین در پایینترین قیمتش به سر میبره. 1300
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.