PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل صدا در بازی های فلش در ویندوز سون

mohsen83
29-09-2010, 16:41
با سلام
دوستان محترم؛ بنده چند روزی است که هنگام بالا آمدن ویندوز (windows 7) صدای آنرا نمیشنوم، همچنین در بازیهای فلش صدا به کلی قطع است؛ البته اینرا بگویم مشکلی با صدا در کامپیوتر ندارم و تمامی ویدیوها و فایلهای صوتی را میشنوم،اما فقط هنگام بالا آمدن و خاموش کردن ویندوز و بازیهای فلش اصلا" صدائی ندارم.
لطفا" راهنمائی بفرمائید.
با سپاس فراوان
:20:

Mohammad King
29-09-2010, 16:43
رو computer کلیک راست کن
بعد device manager
بعد کارت صدات رو پیدا کن روش کلیک راست کن update driver software رو بزن
بعد search automaticlly for....
بزار آنلاین سرچ کنه‌ و آپدیت بشه‌

mohsen83
29-09-2010, 17:13
رو computer کلیک راست کن
بعد device manager
بعد کارت صدات رو پیدا کن روش کلیک راست کن update driver software رو بزن
بعد search automaticlly for....
بزار آنلاین سرچ کنه‌ و آپدیت بشه‌

با سلام مجدد
دوست محترم؛ بنده آخرین آپدیت کارت صدا را نصب کرده ام؛ اما باز هم طبق فرمایش شما این کار را انجام دادم ، لیکن
اینرا تاکید کنم که بنده با تمامی فایلهای صوتی و تصویری مشکلی بابت پخش صدا ندارم؛ به نظر خودم بایستی آپشنی در ویندوز تغییر کرده باشد که هنوز با اجرای فایلهای فلش صدائی ندارم!
مجددا" مشکل هنوز باقی است.
منتظر پاسخ شما میمانم.
موفق باشید.
:46:

aliupdate
29-09-2010, 17:22
با سلام مجدد
دوست محترم؛ بنده آخرین آپدیت کارت صدا را نصب کرده ام؛ اما باز هم طبق فرمایش شما این کار را انجام دادم ، لیکن
اینرا تاکید کنم که بنده با تمامی فایلهای صوتی و تصویری مشکلی بابت پخش صدا ندارم؛ به نظر خودم بایستی آپشنی در ویندوز تغییر کرده باشد که هنوز با اجرای فایلهای فلش صدائی ندارم!
منتظر پاسخ شما میمانم.
موفق باشید.
:46:

سلام
روی ایکن صدا در تسکبار(کنار ساعت) کلیک کنید بعد Mixer رو بزنید ببینید هیچ کدوم از ستونا Mute نشده باشه.در مورد فلش هم بگم شاید مشکل از نرم افزار اجرایی باشه.اخرین ورژن رو نصب کردین؟

mohsen83
29-09-2010, 17:34
سلام
روی ایکن صدا در تسکبار(کنار ساعت) کلیک کنید بعد Mixer رو بزنید ببینید هیچ کدوم از ستونا Mute نشده باشه.در مورد فلش هم بگم شاید مشکل از نرم افزار اجرایی باشه.اخرین ورژن رو نصب کردین؟

سلام بیکران
دوست عزیز بنده آخرین ورژن فلش پلیر را نصب کرده ام؛ در ضمن صدا دیسیبل نبود چرا که دیگر فایلهای صوتی را به خوبی پخش میکند.
همچنین ویندوز ریپیر هم کرده ام؛ احتمال میدهم بایستی در جائی منوئی را تغییر دهم!
ممنون از راهنمائیهای دوستان
همچنان منتظر میمانم
:10:

aliupdate
29-09-2010, 17:51
به احتمال 90 درصد سیستم ویروس گرفته از اولی که ویندوز رو نصب کردین این مشکلو داشت؟

mohsen83
29-09-2010, 17:57
به احتمال 90 درصد سیستم ویروس گرفته از اولی که ویندوز رو نصب کردین این مشکلو داشت؟

نه دوست من؛ بنده حدود ده ماه است که ویندوز 7 را نصب کرده ام و بسیار هم از آن راضی هستم.
اما امکان دارد ویروسی باشد! بررسی میکنم.
دوستان لطفا" مرا از راهنمائیهای خود بی نصیب نفرمائید.
موفق باشید.

aliupdate
29-09-2010, 18:03
نه دوست من؛ بنده حدود ده ماه است که ویندوز 7 را نصب کرده ام و بسیار هم از آن راضی هستم.
اما امکان دارد ویروسی باشد! بررسی میکنم.
دوستان لطفا" مرا از راهنمائیهای خود بی نصیب نفرمائید.
موفق باشید.

از System Restore استفاده کردین. یه بار ویندوز رو به قبل از تاریخی که این اتفاق افتاد برگردونیدببینید درست میشه.راستی شما تا حالا Codec روی سیستم نصب کردین؟

H.Operator
29-09-2010, 18:06
سلام
دوست عزیز مسیر زیر رو برو و چک کن ببین همینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen83
29-09-2010, 20:55
سلام
دوست عزیز مسیر زیر رو برو و چک کن ببین همینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام و سپاس
دوست من؛ تمامی مسائل زیر راچک کرده ام:
1- تنظیمات صدا (صدا دیسیبل نبود)
2- System Restore
3- آپدیت کارت صدا
4- بررسی و احتمال ویروسی بودن سیستم
5- ویندوز ریپیر
6- نصب مجدد آخرین فلش پلیر
منتظر پاسخ شما دوستان میمانم.
موفق باشید.
:8:

aliupdate
29-09-2010, 21:27
سلام
اون اولها که این مشکل رو نداشتید؟پس اگه اپشنی تغییر کرده باشه با System Restore مشکل حل میشد پس احتمالا یه ویروسی هست که بهم میزنه ویندوز رو با چه انتی ویروسی تست کردین؟اپدیت شده بود؟

mohsen83
29-09-2010, 21:39
سلام
اون اولها که این مشکل رو نداشتید؟پس اگه اپشنی تغییر کرده باشه با System Restore مشکل حل میشد پس احتمالا یه ویروسی هست که بهم میزنه ویندوز رو با چه انتی ویروسی تست کردین؟اپدیت شده بود؟

شب بخیر
aliupdate جان؛ ضمن سپاس، بنده تا 3 روز پیش هیچ مشکلی نداشتم؛ امروز تصمیم گرفتم که مشکل را حل کنم ، که متاسفانه System Restore (دیتا 3 روز قبل) مربوط به سه روز پیش را در کامپیوتر نداشتم؛ و فقط مربوط به امروز Restore میشد.
در ضمن آنتی ویروس من توی این ده ماه که ویندوز را نصب کرده ام nod بوده و همیشه آپدیت روزانه شده است.
ممنونم از پیگیریهایتان.

ebicross
29-09-2010, 21:47
ببین دوست عزیز اسپیکر شما معمولی هستش یا اینکه 3 کاناله؟
با یک فیش وصل میشه به سیستم یا 3 تا؟

اگر چند کاناله باشه از توی تنظیمات کارت صدا اون رو روی Stero یعنی حالت معمولی بزاری صدا برمیگرده توی فایلهای فلش.

aliupdate
29-09-2010, 21:51
ممنونم از پیگیریهایتان.

وظیفمه ممنون
حتما که نباید به سه روز پیش برگردونید ببینید قبل سه روز پیش چی داره به همون نقطه برگردونید.شما قبل از این مشکل نرم افزار خاصی رو که نصب نکردین؟اگه کردید خودبه خود یه Restore point گرفته میشه و میتونید به قبل از اون برگردونید.

mohsen83
30-09-2010, 01:14
ببین دوست عزیز اسپیکر شما معمولی هستش یا اینکه 3 کاناله؟
با یک فیش وصل میشه به سیستم یا 3 تا؟

اگر چند کاناله باشه از توی تنظیمات کارت صدا اون رو روی Stero یعنی حالت معمولی بزاری صدا برمیگرده توی فایلهای فلش.

وظیفمه ممنون
حتما که نباید به سه روز پیش برگردونید ببینید قبل سه روز پیش چی داره به همون نقطه برگردونید.شما قبل از این مشکل نرم افزار خاصی رو که نصب نکردین؟اگه کردید خودبه خود یه Restore point گرفته میشه و میتونید به قبل از اون برگردونید.

نصف شبتان بخیر دوستان
ebicross محترم؛اسپیکر من معمولی تک فیشه است، در ضمن دوست عزیز اون دوتا اینک را که دادی اصلا" متوجه منظورتان نشدم.
فایل اول که avi بود را دانلود کردم که بدون صدا بود؛ لطفا" بیشتر توضیح دهید!

aliupdate عزیز؛ من تنها سیستم را به چند ساعت قبل میتوانم برگردانم،چرا که دیتائی از روزهای گذشته وجود
ندارد.
دوستان ازاینکه لطف کرده مرا یاری میدهید بسیار سپاسگزارم.
موفق باشید.
:10:

ebicross
30-09-2010, 14:28
نصف شبتان بخیر دوستان
ebicross محترم؛اسپیکر من معمولی تک فیشه است، در ضمن دوست عزیز اون دوتا اینک را که دادی اصلا" متوجه منظورتان نشدم.
فایل اول که avi بود را دانلود کردم که بدون صدا بود؛ لطفا" بیشتر توضیح دهید!

اون دو لینک مربوط میشه به امضام و با موضوع تاپیک ارتباطی نداره. :11:

این فلش پلیر جدید رو نصب کنید ببینید مشکل حل نمیشه:

mohsen83
30-09-2010, 17:58
اون دو لینک مربوط میشه به امضام و با موضوع تاپیک ارتباطی نداره. :11:

این فلش پلیر جدید رو نصب کنید ببینید مشکل حل نمیشه:

با سلام
دوست من؛ برنامه فلش را دانلود کردم اما هنگام نصب ارور ورژن میدهد.
ممنون
:13:

V E S T A
01-10-2010, 11:45
سلام

دوست عزيز منم همين مشکل رو دارم با اين تفاوت که از وقتي اين لپ تاپ رو خريدم همينجوري بوده ...هيچ

مشکلي با پخش هيچ فايل صوتي با تصويري ندارم و صدا هست ..ولي خود ويندوز هنگام بالا اومدن صدا نداره و

زماني که وارد فلش چت ها ميشم نميتونم بدون استفاده ار ميکروفن فايل صوتي رو تو روم پخش کنم يعني با

استفاده از صداي خود ويندوز ...تو قسمت system sounds هم صدايي پخش نميشه..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلي جاهاي مختلف سرچ کردم که دليلش بخاطر فعال نبودن stereo mix در کارت صدا هست و هنوز آپديتي براي

اين ورژن کارت صداي نصب شده روي سيستم من نيومده ...براي همين stereo mix فعال نميشه...

وکماکان منم مشکل دارم ...

شايد مشکل شمام به stereo mix مربوط باشه ...

در هر حال اگه کسي ميتونه راهنمايي کنه ممنون ميشم ...من هيچ جوره نتونستم مشکلو حل کنم....