مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک سیستمه ضعیف
سلام
راستش دوستان دیگه از سرعت زپرتیه سیستم خسته شدم و اشتباهی که کردم اینه که یه گرافیک 4850 ati گرفتم بستم به این سیستم ضعیف و حالا حالا هام قصد ارتقا ندارم .. اینم مشخصات
cpu:intel e2140
mb:945plms2.gigabyte
ram:2gig patriot bus 533
power:green 430
و میدونم اصلا خنده داره ولی با این وجود میخوام به نوعی اورکلاک کنم تا بهتر جواب گو باشه..از داخل تنظیمات دمای معمولی cpu بین 55 تا58 هست.. منتظر جوابه شما هستیم
06-10-2010, 22:19
شما سی پی یو رو از بایوس مادربورد اورکلاک کن.
شما سی پی یو رو از بایوس مادربورد اورکلاک کن.
مگه جور دیگه ای هم میشه اورکلاک کرد؟!
ess_1362
08-10-2010, 19:09
سلام
راستش دوستان دیگه از سرعت زپرتیه سیستم خسته شدم و اشتباهی که کردم اینه که یه گرافیک 4850 ati گرفتم بستم به این سیستم ضعیف و حالا حالا هام قصد ارتقا ندارم .. اینم مشخصات
و میدونم اصلا خنده داره ولی با این وجود میخوام به نوعی اورکلاک کنم تا بهتر جواب گو باشه..از داخل تنظیمات دمای معمولی cpu بین 55 تا58 هست.. منتظر جوابه شما هستیم
يك تست 30 دقيقه اي هم با PRIME95 از سيستم بگير و حين تست هم دماي پردازنده را با HW MONITOR كنترل كن و به من گزارش بده
مرسی بابت پاسخت احسان جان .. در جوابت باید بگم یه کمی خنده داره:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نرم افزار prime 95 رو به مدت 2.3 دقیقه تست کردم دما cpuمیرسه به 97 98 .. وکمی احساس خطر کردم! گفتم بیام مشورت کنم بهتره... بازم تشکر منتظر جوابت هستم:20:
ess_1362
11-10-2010, 16:07
اون نرم افزار prime 95 رو به مدت 2.3 دقیقه تست کردم دما cpuمیرسه به 97 98 .. وکمی احساس خطر کردم! گفتم بیام مشورت کنم بهتره... بازم تشکر منتظر جوابت هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دماي پردازنده قبل از اينكه تست را شروع كني چقدر هست؟
اگر دما حين تست به بالاي 90 درجه ميرسه يعني شما يك ايراد كلي در سيستم خنك كننده پردازنده داري
من توصيه مي كنم حتما پايه هاي سينك خنك كننده را كه به مادربرد متصل ميشه بررسي كنيد و از سلامتشون اطمينان حاصل كنيد
بعدش هم خنك كننده را باز كنيد تميز كنيد و مجددا خمير سيليكون جديد تهيه كنيد به پردازنده و سينك بزنيد و بعد سينك را ببندين
من خودم در اداره E2180 دارم در فركانس 2 گيگاهرتز كه زير فشار 100% دماش به ندرت به بالاي 55 درجه ميرسه (البته درب كيس من باز هست)
از راهنماییت ممنون..من امروز هیت سینک رو باز کردم وتمیز کردم و خمیر سیلیکن یه مقدار به cpu , hit زدم. الآن قبل از تست دما 49 50 هست .. 30 دقیقه با پرایم تست گرفتم دما بیشتر از 68 نرفت و بیشتر رو 66 67 بود... حالا چیکار کنیم احسان جان..عکسا کاملا یا بازم عکس بزارم؟
ess_1362
12-10-2010, 17:49
تغييرات زير را از داخل باياس اعمال كنيد :
C1E : DISABLE
INTEL SPEED STEP : DISABLE
CPU HOST : 250
در اين حالت فركانس پردازنده شما در 2 گيگاهرتز قرار ميگيره و فركانس رمها در 667 فيكس ميشه
بعدش هم يك تست 30 دقيقه اي ديگه از سيستم بگيريد و دماي پردازنده در اين حالت بايد زير 78 درجه باشه
فعلا فكر نمي كنم به افزايش ولتاژ نيازي باشه
در اين حالت فركانس پردازنده شما در 2 گيگاهرتز قرار ميگيره و فركانس رمها در 667 فيكس ميشه
بعدش هم يك تست 30 دقيقه اي ديگه از سيستم بگيريد و دماي پردازنده در اين حالت بايد زير 78 درجه باشه
سلام با cpu e2180 با برنامه foxone تا 2/6 بیشتر over نمیشه
کمکککککک
INTEL SPEED STEP : DISABLE رو نداره هر چی گشتم نبود ولی اون 2 تا رو داشت با همون حالت سیو کردم و تو HWmonitor موقع تست تقریبا 1 دقیقه بعد دما رسید به 80 ولی دمادر حالت عادی بین 60 61 بود
ess_1362
13-10-2010, 20:07
INTEL SPEED STEP : DISABLE رو نداره هر چی گشتم نبود ولی اون 2 تا رو داشت با همون حالت سیو کردم و تو HWmonitor موقع تست تقریبا 1 دقیقه بعد دما رسید به 80 ولی دمادر حالت عادی بین 60 61 بود
دماي پردازنده شما يكمي بالاست
فكر كنم بايد يك خنك كننده بهتر بگيري
توصيه مي كنم يك مدل گرين بوفالو 100 با قيمت 19 تومن بگيريد و تا حدود 3 گيگاهرتز اور كنيد
دماي پردازنده شما يكمي بالاست
فكر كنم بايد يك خنك كننده بهتر بگيري
توصيه مي كنم يك مدل گرين بوفالو 100 با قيمت 19 تومن بگيريد و تا حدود 3 گيگاهرتز اور كنيد
INTEL SPEED STEP : DISABLE این واژه مهم نیست که نباشه تو بایوس؟ بعد گرین بوفالو چه خاصیتی داره واینکه پاورم کم نمیاره اونو نصب کنم؟ بعد موقع اور باید همون کارهارو باز بکنم و یا بازم باید بیام پیشه خودت؟ممنون
اگه این فنو بگیرم جا میشه تو کیس به نظرت ؟ آخه چند جا خوندم اندازش یه کم بزرگه و اینکه اگه 3 گیگا هرتز اور کنم پاور کم نمیاره و درجه حرارت تا چه مقدار کم میشه کلا؟ ممنون
amd>intel
14-10-2010, 15:52
سلام
ممنون از پاسخت ولی بایوس مادربرد اخریش هست که واسه 2007 هستش دیگه بعد از اون هیچ آپدیتی نیومده... به نظرت با این وضعی که سیستم داره میشه تا 3 اور کرد حالا از بحث گرمای cpu که بگزریم دمای کیس چه قدر فرق میکنه و خطرناک نیستش؟
amd>intel
16-10-2010, 10:55
با چند تا فن سعي كن . دما رو پائين بياري . ولي براي پردازنده يك كولينگ حسابي بگير .
سلام بالاخره گرین بوفالو 100 رو گرفتم ولی به سختی گیرم اومد 19 تومن.. اول که بستمش از خود فن استوک دماش بالاتر بود ولی بعدش دوباره باز کردمو این دفعه درست وصلش کردم دما یه 5 درجه اومد پایین از فن استوک..در حالت اور با پرایم تست گرفتم تقریبا 4 دقیقه بعد دما از 78 رد شد...دوستان به نظرتون مشکل از چیه ..فن رو به سمت پشت قرار دادم و جلوش هم یه فنه دیگه گذاشتم ولی زیاد تغییر نکرد؟!
amd>intel
19-10-2010, 13:35
كاش فن قويتري ميگرفتي
كاش فن قويتري ميگرفتي
اتفاقا یه فن vortex چشمو گرفته بود که 24 تومن بود که صاحبش میگفت هم خیلی خنک کننده خوبی هست و هم سایلنت.. ولی تو پاساژایران این بوفالو گیر نیاوردم رفتم پایتخت از اونجا خریدم.. حالا دوست عزیز بخوام تا حدود 3 اورش کنم باید چیکار کنم لطفا توضیح بده ممنون..
کسی نیست سر بزنه به این تاپیکه بدبخته بیچاره؟! آقا احسان بوفلو 100 گرفتم به راهنمایی احتیاج دارم
ess_1362
23-10-2010, 14:06
شما از خمیر سیلیکون استفاده کردی؟
چون دمای پردازنده شما الان دیگه کاملا غیر طبیعی هست!!
ess_1362
23-10-2010, 14:06
شما از خمیر سیلیکون استفاده کردی؟
چون دمای پردازنده شما الان دیگه کاملا غیر طبیعی هست!!
سلام آره از خمیره خودش استفاده کردم.. الآن دره کیس رو باز کردم و در حالت معمولی روی 43 تا 49 و هسته بعدی 39 تا 45 است.. احسان جان بعد از 2gh باید ولتاژ بدم؟
چون داخل بایوس چیزی پیدا نکردم که باهاش بشه ولتاژ داد
ess_1362
24-10-2010, 13:27
شما باید ببینی که دمای فول لود چقدر هست
به نظر من الان دمای پردازنده تا حدودی طبیعی هست
در حالت اور تا 2 با پرایم نیم ساعت تست دما از 72 بالاتر نرفت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.