ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری تو مقعیتهای مشخصی از یک صفحه چاپ بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamid2live
29-09-2010, 10:51
سلام دوستان

من یک برنامه نوشتم که داده های بدست آمده رو میخوام تو یه فرم A4 که متنش قبلا نوشته شده چاپ کنم در واقع در موقعیتهای مشخصی از یک صفحه چاپ بگیرم.:41:

لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه

Perpetual
29-09-2010, 11:00
خوب کاری نداره
اگه منظورتون رو فهمیده باشم شما یه متن داخل یه کاغذ چاپ شده دارید که می خواید دوباره روی اون چاپ کنید بدون اینکه روی متن بیفته و جای مشخصی از صفحه پرینت بشه.
خوب شما کافیه اندازه گیری کنید که کجای صفحه ی شما خالیه و می خواید اونجا بنویسید ، داخل مایکروسافت ورد دقیقا برید اونجا و برنامتون رو توی یه باکس بریزید و باکس رو بدون حاشیه کنید.
امیداروم کمکتون کرده باشم

hamid2live
29-09-2010, 11:05
میشه بیشتر توضیح بدید شرمنده من تازه کارم

hamid2live
29-09-2010, 11:53
من میخوام از طریق برنامه نویسی این کار انجام بشه و نیازی به word نباشه
حالا اگه امکانش نبود چطوری میتونم از طریق دلفی تو یه یه فایل word تغییرات بدم؟یعنی محتویات یه تکست رو توی باکسی که تعریف کردم بذارم؟

pourya_lover
30-09-2010, 00:05
با سلام من این مشکل رو قبلا داشتم
به نظر من دنبال تغییر در ورد نرین شما کافی اندازه صحفه تونو بگیرید بعد از نرم افزارهای تهیه گزارش مثل فیست ریپورت استفاده کنین و داده هایی که می خواید چاب شود را با اندازه گیری فاصله در صحفه فیست قرار بدین

hamid2live
30-09-2010, 16:16
اگه ممکنه یه مثال بزارین

pourya_lover
03-10-2010, 01:43
با سلام دوباره
ببينيد داده ي شما توي يه پايگاه قبلا ثبت شده خوب
ابتدا مياد صحفه فيست يا همون گزارشتونو طبق اون طرحي كه دارين درست ميكنين با اندازه هاي درست مثلا توي دفتر خانه اسناد رسمي از يه كاغذ كه يه مقدار از A4 بزرگتره استفاده مي كنن اول اندازه صحفه تونو درست وارد ميكنين بعد يه ضحمت داره اونم اينه اندازه نوشته هاتونو از بالا و پايين و راست وچپ كاغذ اندازه بگيريد و صحفه گزارشو طراحي كنيد بعد در جاهاي خالي فيلدهاي داده اي خودتونو بگذاريد
حالا چرا من اينو توضيح دادم
چون يكي 2 ماه كامل رفتم سراغ وارد كردن داده ها يا همون انتقالشون به ورد با بدبختي و ضحمت ياد گرفتم بعد همه كارام درست شد بعد كه ميخواستم فيلد هاي داده اي رو وارد كنم و وارد ورد ميكردم اين فيلدها كه به متن اضافه ميشد متنهاي ديگه جابجا ميشد