ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : !!همه چیز مرتبه، اما یه چیزی این وسط خیلی عجیبه !!

varians
28-09-2010, 18:57
سلام بچه ها
من یه پی سی و یه لپ تاپ دارم و جدیدا یه مودم وایرلس گرفتم و پی سی رو با کابل شبکه وصل کردم به مودم و لپ تاپ هم که با وایرلس اینترنت میگیره.
از لحاظ اینتر نت که مشکلی نیست رو هر دو هستش اما سر شبکه شدن دو سیستم یه چیزی عجیبه.
پی سی ویندوز ایکس پی داره و وقتی میرم تو my network places لپ تاپ رو میبینم اما وقتی با لپ تاپم که ویندوز سون داره میرم تو بخش network پی سی رو نمیبینم :13:
هیچ چیزی رو هم تو کانکشن ها ی دو سیستم دستکاری نکردم یعنی نه آی پی دارم نه چیزی چون دوتا سیستم شبکه هستن و میتونم شبکه ای حتی بازی هم بکنم فقط و فقط اینکه پی سی ر و تو لپ تاپ نمیبینم با اینکه کل درایو d رو هم رو پی سی شیر کردم و هر چی فایر وال داشت آف کردم و آنتی ویروسم که نداره اما بازم پی سی رو تو لپ تاپ نمیبینم که به فایلهاش دسترسی داشته باشم یا توش چیزی بریزم یا چیزی از توش بردارم.نمیدونم دیگه عقلم جایی قد نمیده .
خلاصه این که سیستم ها شیر هستن اما فقط پی سی رو تو لپ تاپ ( تو بخش network ) ندارمش.
ممنون میشم دوستان هر چیزی به زهنشون میرسه از ما دریغ نکنن

varians
29-09-2010, 11:24
یعنی هیچکی نمیدونه ؟ بابا بعیده از شما ...:41:
کمک کنین خوب ...

huti_421
29-09-2010, 11:49
اینجا توضسحات لازم داده شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

varians
29-09-2010, 14:21
اینجا توضسحات لازم داده شده :

دیدم اما جوابایی که دادن به درد من نخورد. سوالشم اگه به دقت سوال منو خوند:13:ه باشین یکم فرق داره.

joe_satriani
29-09-2010, 14:45
با سلام
دوست عزيزم يعني الان شما وقتي باز ميكنيد network place رو هيچ چيزي مشاهده نميكنيد؟
خوب فايلهاي رو شير كنيد
شما سيستم رو شبكه كرديد
فايلي هم شير كرديد يا نه؟؟

موفق باشيد.

varians
29-09-2010, 19:17
با سلام
دوست عزيزم يعني الان شما وقتي باز ميكنيد network place رو هيچ چيزي مشاهده نميكنيد؟
خوب فايلهاي رو شير كنيد
شما سيستم رو شبكه كرديد
فايلي هم شير كرديد يا نه؟؟

موفق باشيد.

عزیزم میگم کامپیوتر ها شیر هستن همین الانشم داشتم با این دوتا سیستم کانتر شبکه ای میزدیم. فقط من به فایلها و پوشه های پی سی (ایکس پی) دسترسی ندارم توی لپ تاپم (سون) . یعنی اصلا پی سی رو تو لپ تاپم نمیبینم. اما بر عکسش میشه.
نمیدونم آیا باید چیزی رو تو پی سی تنظیم کنم ؟ من که هر کاری یادم میومده کردم. فایلها رو شیر کردم فایر وال آف کردم آنتی ویروس هم نداره.

joe_satriani
29-09-2010, 19:20
عزیزم میگم کامپیوتر ها شیر هستن همین الانشم داشتم با این دوتا سیستم کانتر شبکه ای میزدیم. فقط من به فایلها و پوشه های پی سی (ایکس پی) دسترسی ندارم توی لپ تاپم (سون) . یعنی اصلا پی سی رو تو لپ تاپم نمیبینم. اما بر عکسش میشه.
نمیدونم آیا باید چیزی رو تو پی سی تنظیم کنم ؟ من که هر کاری یادم میومده کردم. فایلها رو شیر کردم فایر وال آف کردم آنتی ویروس هم نداره.

با سلام
درسته -
دوست عزيزم كامپيوتر هيچ موقع شير نميشه - كامپيوترها شبكه ميشن
فايلها و فولدرها هستن كه شير ميشن
منظورتون رو من دفعه اول متوجه شدم كه كامپيوترها شبكه هستن - منظور من اين بود كه شما فايلي رو توي كامپيوتر اول شير كرديد كه بخوايد از توي كامپيوتر دوم بهش دسترسي داشته باشيد يا خير

موفق باشيد.

varians
29-09-2010, 20:01
با سلام
درسته -
دوست عزيزم كامپيوتر هيچ موقع شير نميشه - كامپيوترها شبكه ميشن
فايلها و فولدرها هستن كه شير ميشن
منظورتون رو من دفعه اول متوجه شدم كه كامپيوترها شبكه هستن - منظور من اين بود كه شما فايلي رو توي كامپيوتر اول شير كرديد كه بخوايد از توي كامپيوتر دوم بهش دسترسي داشته باشيد يا خير

موفق باشيد.

فایل که چه عرض شود. میگم کل درایو d رو با کل فایل هاش شیر کردم اما بازم نیست. اصلا گیریم من شیر هم نکنم حداقل اسم سیستم که باید بیادهمون طور که تو روش lan با کابل ، پوشه shared documents میاد. نمیدونم کمک کنین

ali.sholug
29-09-2010, 20:10
مشکل شما در فایر وال ویندوز 7 هستش دقیقا یادم نیست ولی باید تنظیمات فایروال ویندوز 7 رو تغییر بدید

huti_421
29-09-2010, 21:25
شما علاوه بر فایروال، اینارم چک کن درست باشن :

درایو‌هاتم به گفته‌ی حضرت ساتریانی، share کن

varians
29-09-2010, 21:35
آخه چه ربطی به سون داره. سون رو که تو ایکس پی میبینم. اما ایکس پی رو تو سون ندارم. اگه بخوام تغییراتی اعمال کنم باید تو ایکس پی اعمال کنم دیگه درسته ؟

varians
29-09-2010, 21:40
شما علاوه بر فایروال، اینارم چک کن درست باشن :

درایو‌هاتم به گفته‌ی حضرت ساتریانی، share کن

یه همچین تنظیماتی تو ویندوز ایکس پی هم هست ؟ اگه هست کجاست ؟؟ (تنظیمات پیشرفته ی شیرینگ و شبکه)

huti_421
29-09-2010, 23:31
ربطش تو اینه که اگه تنظیمات 7 درست نباشه، اکس پی رو نمی‌تونید ببینید :دی

سیستم عامل XP ندارم و گرنه براتون شات می‌ذاشتم

varians
29-09-2010, 23:51
خوب پس بگین از کدوم یکی سیستم کدوم تنظیماتو اعمال کنم ؟
الان یه روزه من این پستو گذاشتم ولی هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدیم :(