ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا فولدر مخفی RECYCLER ویروس است؟

Mojtababorazjani
28-09-2010, 17:11
با سلام
آیا فولدر مخفی RECYCLER ویروس است؟

Dr Hannibal
28-09-2010, 18:42
با سلام
آیا فولدر مخفی RECYCLER ویروس است؟

توی فلش مموری دیدید نشون میده اون فلش مموری یا درحال حاظر به ویروس آلوده هست یا آلودگی پاک شده اما این فولدر خالی باقی مونده.

توی ریشه درایو باشه : این پوشه سیستمی و لازم ویندوز هست.

موفق باشید.

Mojtababorazjani
28-09-2010, 23:08
توی ریشه درایو باشه : این پوشه سیستمی و لازم ویندوز هست.

موفق باشید.
ممنون ار پاسخ اما
منظورتان از ریشه چیست؟
و وقتی که این فولدر را حذف میکنم دوباره بعد از مدتی ساخته میشه.
یک مسئله که تو سیستم بنده رخ داده اینکه هنگام نصب برنامه (اکثر برنامه ها) بعد از زدن گزینه Install پنجره مربوط به فرآیند نصب( که یک خط به تدریج سبز می شود ) را نشون نمیده ولی برنامه نصب می شود . این به چه علت است؟ آیا به اتوران سیستم ربط داره؟ چون من اتوران را در ریجستری غیر فعال کردم.(برای جلوگیری ار ویروس اتوران)

Dr Hannibal
29-09-2010, 08:32
ممنون ار پاسخ اما
منظورتان از ریشه چیست؟
یک مسئله که تو سیستم بنده رخ داده اینکه هنگام نصب برنامه (اکثر برنامه ها) بعد از زدن گزینه Install پنجره مربوط به فرآیند نصب( که یک خط به تدریج سبز می شود ) را نشون نمیده ولی برنامه نصب می شود . این به چه علت است؟ آیا به اتوران سیستم ربط داره؟ چون من اتوران را در ریجستری غیر فعال کردم.(برای جلوگیری ار ویروس اتوران)

ریشه درایو یعنی ابتدای درایو.

خیر طبیعی هست . عرض کردم از فایل های سیستمی مورد نیاز ویندوزه.

این همان Recycle Bin ویندوز هست.

اگه بخواهید این پوشه نباشه باید سیستم عاملی غیر از ویندوز استفاه کنید.

موفق باشید.

Perpetual
29-09-2010, 09:07
ممنون ار پاسخ اما
منظورتان از ریشه چیست؟
خود پوشه مشکلی ایجاد نمیکنه که باشه یا نه ولی ممکنه داخل این پوشه ویروس باشه.این توصیه رو کی کنم هیچوقت روی تون دوبار کلیک نکنید اگه خواستید برید داخلش از طریق آدرس بار (یا همون ریشه)برید.
درباره اینکه میگید دوباره میاد احتمالا از سیستم خودتونه که به نظز من یا ویروسیه یا تو خود سیستمتون اینجور برانامه ریزی شده که داخل هر درایوی اینجور پوشه ای باشه.
شما آنتی ویروستون بروزه ؟؟ اگه بروزه یه اسکن بکن . ضرر نمی کنی.

Dr Hannibal
29-09-2010, 12:33
خود پوشه مشکلی ایجاد نمیکنه که باشه یا نه ولی ممکنه داخل این پوشه ویروس باشه.این توصیه رو کی کنم هیچوقت روی تون دوبار کلیک نکنید اگه خواستید برید داخلش از طریق آدرس بار (یا همون ریشه)برید.
درباره اینکه میگید دوباره میاد احتمالا از سیستم خودتونه که به نظز من یا ویروسیه یا تو خود سیستمتون اینجور برانامه ریزی شده که داخل هر درایوی اینجور پوشه ای باشه.
شما آنتی ویروستون بروزه ؟؟ اگه بروزه یه اسکن بکن . ضرر نمی کنی.

لطفا یک بار پوشه ریسایکل درایوهاتون رو پاک کنید سپس یک فایل از همان درایو بدون شیفت دیلیت کنید. این فایل پاک شده باید به این پوشه بره. این پوشه مورد نیازه ویندوزه.

اگر برنگرده ایراد هست نکه وقتی برگشت ایشون ویروسی هستند یا سیستم ایراد داره و ...

ضمنا اگه ویروس توی ریسایکلر وجود داره دیگه سیستم آلودست دبل کلیک و غیره فرقی نداره.

Perpetual
29-09-2010, 16:05
لطفا یک بار پوشه ریسایکل درایوهاتون رو پاک کنید سپس یک فایل از همان درایو بدون شیفت دیلیت کنید. این فایل پاک شده باید به این پوشه بره. این پوشه مورد نیازه ویندوزه.

اگر برنگرده ایراد هست نکه وقتی برگشت ایشون ویروسی هستند یا سیستم ایراد داره و ...

ضمنا اگه ویروس توی ریسایکلر وجود داره دیگه سیستم آلودست دبل کلیک و غیره فرقی نداره.
ببخشید ها شما منظورم رو درست متوجه نشدید
اینا رو میدونم
منم گفتم ویروسیه نگفتم که ویروسی میشه که آلوده نباشه.
به هیچ وجه ایرادی نداره ولی من یه چیزی مثل هشدار دادم که این پوشه می تونه جولانگاه خوبی برای مخفی ماندن و آلوده کردن سیستم باشه.

vista7
29-09-2010, 16:14
نه خیر
این فولدر به هیچ وجه ویروس نیست

Gregar
29-09-2010, 23:16
این پوشه حاوی فایل هاییه که شما Del کردید نه Shift+Del . معمولا اگه توی یه سیستم دیگه فلشتونو نصب کنین و ویروس داشته باشه و پاک بشه و یه همچین چیزی ... شاید ویروس توش باشه ولی معمولا ویروس نیست .

alireza1411
29-09-2010, 23:46
این پوشه حاوی فایل هاییه که شما Del کردید نه Shift+Del . معمولا اگه توی یه سیستم دیگه فلشتونو نصب کنین و ویروس داشته باشه و پاک بشه و یه همچین چیزی ... شاید ویروس توش باشه ولی معمولا ویروس نیست .

دقیقا همین طوره. من هارد اکسترنال دارم و توش دقیقا یه فولدر مال ویندوزه که اسمش ریسایکلره. مال فایهای دیلیت شده هست.

اولها که ویروسای فلش بابا شده یود یه ویروسی بود خودش ور تو فایل ریسایکل بین ویندوز پنهان میکرد. خیلی کامپیوتر ها هم ویروسی میشد. الان دیگه ویروس یابها همه میگیرنش. فولدر ریسایکلر هم مال خود ویندوزه و طبیعیه. فیلهای توش نباید غیر طبیعی باشه نه خودش.

EXTREME
30-09-2010, 01:10
تو recycler معمولا ویروس autoplay.exe میشینه

Molana.118
24-01-2011, 11:18
اين فولدر در واقع محل نگهداري فايل هايي است كه شما به سطل آشغال مي فرستيد. علامت سطل آشغال روي صفحه نمايش شما ميانبر (shortcut) به اين فولدر است. اما ويروسي به نام Recycler هم وجود دارد كه از خاصيت اتوران استفاده مي كند و خود را در هر درايو تكثير مي كند. اين ويروس به سايت هاي خاصي متصل مي شود و كد هاي مخربي از آنها دانلود مي كند.
براي پاك كردن اين ويروس به صورت دستي:
با فشردن Ctrl+Alt+Delete از ليست برنامه هاي در حال اجرا CTFMON.EXE را كليك و End Task كنيد.
سيستم را به صورت Safe Mode راه اندازي كنيد.
از پنجره Run عبارت cmd.exe را تايپ كنيد. در همه درايو ها خاصيت مخفي بودن، سيستمي بودن و فقط خواندني بودن فايل autorun.inf و recycler را غير فعال كنيد و آنها را حذف كنيد.
سطل آشغال ويندوز را تخليه كنيد. ويرايشگر رجيستري را اجرا كنيد (regedit.exe) و در مسير HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE HKEY_CURRENT_USERSOFTWARE مقدار NoDriveTypeAutoRun را برابر 03ffffff قرار دهيد. دستگاهتان را ري استارت كنيد و آن را با ويروس كش آپديت شده اسكن كنيد.

جاسم کدخدایی بنت
27-01-2011, 18:28
سلام کسی درایو هاردش فرمت fat نگا کنه این فولدر هست یانه من فک کنم این خاص واسه ntfs هست

FOURTH RETURN
15-12-2012, 18:32
تمام هاردم با پارتيشينهاش پاك شده قبلا هم آنتي ويروسم هشدار داده بود ويروس ريسايكلر روي سيستم هست اما من پاكش كردم الان هم وقتي ميخوام دوباره ويندوز نصب كنم نميشه چون هيچ پارتيشين و فضاي خالي نشون داده نميشه موقع نصب يعني هاردم به فنا رفته?

hamidreza2010
15-12-2012, 21:34
تمام هاردم با پارتيشينهاش پاك شده قبلا هم آنتي ويروسم هشدار داده بود ويروس ريسايكلر روي سيستم هست اما من پاكش كردم الان هم وقتي ميخوام دوباره ويندوز نصب كنم نميشه چون هيچ پارتيشين و فضاي خالي نشون داده نميشه موقع نصب يعني هاردم به فنا رفته?

نه.شما یبار با سیدی ویندوز دوباره هاردت رو خوب پارتیشن بندی کن درست میشه بعدش میتونی ویندوز نصب کنی

FOURTH RETURN
17-12-2012, 08:58
نه.شما یبار با سیدی ویندوز دوباره هاردت رو خوب پارتیشن بندی کن درست میشه بعدش میتونی ویندوز نصب کنی

اصلا نمیشه پارتیشن بندی هم کرد

hamidreza2010
17-12-2012, 21:36
اصلا نمیشه پارتیشن بندی هم کرد

با هیچ نرم افزاری نمیشه پارتیشین بندی کرد یا نه فقط با سیدی ویندوز نمیشه؟

FOURTH RETURN
18-12-2012, 13:26
وقتی هارد ویندوز روش نصب نیست و خرابه چطور نرم افزار روش نصب کنم؟؟؟

hamidreza2010
18-12-2012, 14:49
وقتی هارد ویندوز روش نصب نیست و خرابه چطور نرم افزار روش نصب کنم؟؟؟
اوکی پس احتمالا هاردت مشکل پیدا کرده.راستی سئوالت رو توی تاپیک اختصاصی مشکلات هارد بگو شاید اونجا بتونن کمکت کنن.
تاپبکش رو سرچ کن پیدا میکنی