مشاهده نسخه کامل
: تلوزیون پلاسما ای جی مدل PJ350 50 inch
hamedsaba
28-09-2010, 15:40
با سلام از راهنمایی دوستان ممنون بالاخره تلوزیون پلاسما ال جی مدل PJ 350 50 اینچی گرفتم تصویر SD داخل ان خوب بود و کیفیت صدای خوبی داشت . دوستان آیا می شود از اسپیکر های کامپیوتر به عنوان سینما خانوادگی به کار برد ؟ ضمنا دوستان در مورد این تلوزیون نکات مثبت و منفی هر چی می دونید بگید من این تلوزیون بدون گارانتی یک ملیون تومان خریدم با سپاس .
منم 42 این مدلو دارم نسبت به قیمت کارایی و کیفیت فوق العاده ای داره
فقط اگر درقسمت تنظیمات رنگ اونو روی گزینه ورزشی یا داینامیک قرار بدی شیارهای قسمت پشت تلویزون که مخصوص خنک کردن
است به شدت گرم میشن که با تنظیم کردن رنگ روی استاندارد یا فعال کردن سنسور همشمند این گرما به طور قابل توجهی کم میشه که این نشانگر اندازه برق مصرفیه
ای تی وی اچ دی هست یا فول اچ دی؟
t_tanhayam
28-09-2010, 21:50
با سلام از راهنمایی دوستان ممنون بالاخره تلوزیون پلاسما ال جی مدل PJ 350 50 اینچی گرفتم تصویر SD داخل ان خوب بود و کیفیت صدای خوبی داشت . دوستان آیا می شود از اسپیکر های کامپیوتر به عنوان سینما خانوادگی به کار برد ؟ ضمنا دوستان در مورد این تلوزیون نکات مثبت و منفی هر چی می دونید بگید من این تلوزیون بدون گارانتی یک ملیون تومان خریدم با سپاس .
-در مورد مدل HDTV تون يك ترد خوب در AVFORUMS وجود داره مطالعه كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-فكر ميكنم كي از نقايصش 720P بودن هست البته براي تصاوير SD بهتر هم هست :46:
-در مورد اسپيكر بله خروجي از HDTV تون بگيرين و به ورودي AUX اسپيكر بدين
hamedsaba
28-09-2010, 22:45
ممنون از دوستان به خصوص دوست بزرگوار tanhayam راهنمایی های ارزشمندی می کنه . گفتین تا رزولوشن 720 ساپورت میکنه ولی من امروز یک تست با عکس 1920 . 1080 یا فول اچ دی کردم کامل روی صفحه اومد . هنوز ویدیو تست نکردم چون Mpeg 4 نمی خونه باید یه فایل فول پیدا کنم با پسوند مورد نظر و تست کنم ضمنا خواستم بدونم این گرمای پلاسما عادیه ؟؟؟ اخه من پشت دستگاه دست می زنم از بالا خیلی داغه . ضمنا MP3 با تلوزیون گوش دادم ولی عجب صدایی داشت .
t_tanhayam
28-09-2010, 23:05
خواهش ميكنم عزيز
-بحث ساپورت به معني نشون ندادن سايز هاي بالاتر نيست عزيز ميتونيد ببينيد منتها جزئياتي رو از تصوير از دست خواهيد داد
-در مورد داغ كردن كلا پلاسماها گرما توليد ميكنند منتها در مدلهاي جديد وبخصوص پانا كار هاي خيلي مثبتي در اين زمينه انجام شده همينطور در مدل هاي خوب ال جي مثل PK سري ها
-نگران نباشين :46:
داغ کردن پلاسما تا اونجایی که اطلاع دارم موردی طبیعی است.
*Alucard*
28-09-2010, 23:18
ممنون از دوستان به خصوص دوست بزرگوار tanhayam راهنمایی های ارزشمندی می کنه . گفتین تا رزولوشن 720 ساپورت میکنه ولی من امروز یک تست با عکس 1920 . 1080 یا فول اچ دی کردم کامل روی صفحه اومد
پردارنده پنل رزولوشن fullHD رو پردازش میکنه ولی به دلیل اینکه رزولوشن واقعی پنل کمتر هست باید اون رو Down scale کنه که باعث میشه از جزئیات تصویر کاسته بشه.
mehrdad8086
30-09-2010, 12:26
منم به تازگي 42 همين رو تهيه كردم.
صداي خوبي داره و به نسبت مدلهاي سام هم سايز خودش به مراتب بهتره(كنار هم تست كردم سري 4)
رنگهاي طبيعي داره و از رنگهاي اغراق آميز LCD خبري نيست(مقايسه با سري 4)
و سرعت تصوير و حركات رواني رو به نمايش مي زاره
hamedsaba
01-10-2010, 15:51
با سپاس از دوستان . راستی دوستان این Firmware های تلوزیون قضیشون چیه ؟ آگر فریمور جدید بندازیم توی تصاویر یا چیز های دیگر تغییری رخ می دهد ؟
t_tanhayam
01-10-2010, 15:54
با سپاس از دوستان . راستی دوستان این Firmware های تلوزیون قضیشون چیه ؟ آگر فریمور جدید بندازیم توی تصاویر یا چیز های دیگر تغییری رخ می دهد ؟
-يك اپديت هست در مواردي نقايص وباگ هايي كه در ورژن هاي قديم بوده اصلاح شده
-نه تفاوتي در كيفيت تصوير عموما ايجاد نميكنه
-با توجه به مسايل ومشكلاتي كه در صورت عدم رعايت نكاتي پيش مياد توصيه نميكنم بهتون
سلام دوستان من یه پلاسمای پاناسونیک C10 دارم جدیدآ این مدل ال جی هم گرفتم
پاناسونیگ یه گزینه داشت در منوهاش که میتونستی 100 هرتز بودن تصویرو on یا off کنی ولی ال جی نداره
میخواستم ببینم آیا 100 هرتز پخش میکنه یا نه ؟
گرچه میدونم توانایی 600 هرتز ساب فیلدو داره ولی در تصاویر معمول نمیدونم 100 هرتز هست یا نه
t_tanhayam
02-10-2010, 21:46
پاناسونیگ یه گزینه داشت در منوهاش که میتونستی 100 هرتز بودن تصویرو on یا off کنی ولی ال جی نداره
گرچه میدونم توانایی 600 هرتز ساب فیلدو داره ولی در تصاویر معمول نمیدونم 100 هرتز هست یا نه
-دقيقا نميدونم ولي قطعا در صورت عدم وجود اين گزينه به صورت پيش فرض با سورس خودش رو تطبيق ميده
و نگران نباشين
jabarsink2000
02-10-2010, 23:17
تو قسمت منوی پیشرفت تصویر یه گزینه هست به نام ترموشن که در lcdهای lgموجود است برای تنظیم هرتز حتما در پلاسما هم این گزینه وجود داره.
با تشکر.
هادی
mehrdad8086
03-10-2010, 16:18
:31:
كسي مي دونه منو مخفي اين TV350 چطوريه؟
با چه دكمه هائي مياد؟:18:
t_tanhayam
03-10-2010, 17:17
:31:
كسي مي دونه منو مخفي اين TV350 چطوريه؟
با چه دكمه هائي مياد؟:18:
-هر دو كليد menu رو از روي كنترل وhdtv جند ثانيه اي فشار بدين
jabarsink2000
03-10-2010, 17:29
-هر دو كليد menu رو از روي كنترل وhdtv جند ثانيه اي فشار بدين
دوستانی که سری جدید خریداری کردند لطفا تست کنند.
ونتیجه را اعلام کننذ.
با تشکر.
هادی
تو قسمت منوی پیشرفت تصویر یه گزینه هست به نام ترموشن که در lcdهای lgموجود است برای تنظیم هرتز حتما در پلاسما هم این گزینه وجود داره.
با تشکر.
هادی
با تشکر ولی در پلاسما مثل اینکه به صورت اتومات روی 100 هرتز تنظیم شده چون در این مدل که من این وگزینه رو ندیدم
hamedsaba
14-10-2010, 01:20
با سلام دوستان. خواستم این نکات و بگم که اول این تلوزیون من با کابل HDMI DVD Home Cinema وصل کردم Motion ان 60Hz بالای تلوزیون زده بود . نکته دیگر خواستم بهترین کالیبراسیون برای این تلوزیون چیه ؟ توی تردی که دوست خوبمون tanhayam معرفی کرد اینگار توی اونجا یه تفاوتی توی منو هست چون من با کالیبراسیون اون سایت انجام دادم تصویر به درد نخور بود . اگر تنظیمات مورد نظر متفاوت باشه او ن رو پست کنین {سپاسگزارم} . نکته جالبه دیگر توی سایتهای خارجی گفته بودن یکی از ارزان ترین انتخاب ها برای خرید یک پلاسمای 50 اینچ همین مدل است .
mehrdad8086
14-10-2010, 09:04
نکته جالبه دیگر توی سایتهای خارجی گفته بودن یکی از ارزان ترین انتخاب ها برای خرید یک پلاسمای 50 اینچ همین مدل است .
شايد بشه گفت پلاسمائي نشايد عالي اما با توجه به قيمت و كيفيت خيلي خوبه.
بزودي سعي مي كنم يه تست كامل داشته باشم از اين TV و همينجا عنوان مي كنم.
:20:
hamedsaba
29-10-2010, 23:51
با سلام خواستم بدونم پسوند ویدیویی هست که با کیفیت HD توی تلوزیون اجرا کنیم ؟ با سپاس
t_tanhayam
30-10-2010, 09:04
با سلام خواستم بدونم پسوند ویدیویی هست که با کیفیت HD توی تلوزیون اجرا کنیم ؟ با سپاس
-فكر ميكنم pj350 قابليت اجراي divx hd رو نداشته باشه از سري هاي pj550 به بالا اين قابليت اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamedsaba
30-10-2010, 16:16
ممنون دوست خوب tanhayam. یک سوای دیگری داشتم خواستم در مورد کابل RGB و COAXIAL بیشتر توضیح بدین که کارایی و کیفیت انها چطوریه ؟
منم 42 این مدل رو دارم ولی فیلم های HD رو پخش نمیکنه
ولی DIVIX معمولی و فرمتAVI رو خیلی خوب پخش میکنه :5:
t_tanhayam
30-10-2010, 20:38
ممنون دوست خوب tanhayam. یک سوای دیگری داشتم خواستم در مورد کابل RGB و COAXIAL بیشتر توضیح بدین که کارایی و کیفیت انها چطوریه ؟
-در مورد كابل هاي كواكسال يا هم محور خوب كارايي هاي متفاوتي داره كه بيشترش بر ميگرده به بخش انتقال داده ها ومخابرات اكثرا
-در مورد vga هم كه خوب به وفور ديدين رابط هاي pc ها اكثرا vga هستند تصوير بهتري نسبت به s-video ها دارند
بحث در اين مورد هم قبلا بود اينجا رو ببينيد :
mehrdad8086
30-10-2010, 21:34
سلام
این مدل VOB رو ساپورت می کند اما MKV خیر
ضمننا منو مخفی با زدن دکمه منو روی TV و Remote ظاهر نشد:41:
کسی اطلاعی نداره؟
بچه ها تو یه تایپیک یکی گفته بود از گلدیران زنگ زدن وگفتن
با 15000 تومان تیونر تلویزیونشون البته ال سی دی بود تبدیل به دیجیتال میکنن
اگه این مدل هم کسی اینکارو انجام داد بگه بقیه هم استفاده کنن :5:
mehrdad8086
21-11-2010, 09:06
دوستان يك سوال:
اين مدل 350 گفتن DVT نداره ؟اونهائي كه ساخت ماديران هستش.....
اما اونائي كه ساخت كره هست و فكر كنم شايد اروپائي باشه چطور؟(بانه اي)؟
من كره اي رو دارم و شنيدم اين مدل 350 داراي ----T هست درسته؟:46:
t_tanhayam
21-11-2010, 10:58
دوستان يك سوال:
-گویا مدتی هست نمایندگی ها بر روی مدل هایی که قابلیت ور دارند نصب میکنند
-میتونید ابتدا بpرسین از یک نمایندگی واگر داشت حتما میشه فعالش کرد از منوی مخفی
دوستان يك سوال:
-گویا مدتی هست نمایندگی ها بر روی مدل هایی که قابلیت ور دارند نصب میکنند
-میتونید ابتدا بpرسین از یک نمایندگی واگر داشت حتما میشه فعالش کرد از منوی مخفی
دوستان من وارد منوی مخفی 42PJ350 شده ام ولی DTV نداشت .از بانه هم خریداری شده بود ولی در بعضی فروم های خارجی دیده ام که کاربران از وجود آن صحبت می کنند.
t_tanhayam
22-11-2010, 17:15
دوستان من وارد منوی مخفی 42PJ350 شده ام ولی DTV نداشت .از بانه هم خریداری شده بود ولی در بعضی فروم های خارجی دیده ام که کاربران از وجود آن صحبت می کنند.
-ممکن هست مربوط به ریجن های ارو÷ا یی باشه و در ریجن اسیا نداشته باشه این قابلیت رو
-ممکن هست مربوط به ریجن های ارو÷ا یی باشه و در ریجن اسیا نداشته باشه این قابلیت رو
با سلام خدمت دوست گرامی؛ t_tanhayam عزیز:
من در یک تاپیک دیگه این سوال رو که میخوام از شما بپرسم از هادی جان پرسیدم و یک نظر کلی و منف دادن میخوام اگه ممکنه شماهم نظرتون رو بفرمایین :
من توی کاتالوگ ال جی یک مدل پلاسمای ال جی نظرم رو خیلی جلب کرد با مدل PK 760 که پنجاه اینچی هم هست و به قیمت 1980 فکر کنم
من راجع به کیفییت صدا و تصویر و مصرف برق و کنتراست ونمایش سیاهی و روشنایی تصویر(برایتنس) و.... میخوام بدونم و به نظر افراد با تجربه ای مثل شما و هادی بیشتر ازکاتلوگ اطمینان دارم .توی کاتالوگ یک تلویزیون بسیار زیبا و شیک (البته از نظر بنده) دیده میشه با مشخصاتی بسیار خوب و حتی عالی ولی اینم میدونم که ارائه مشخصات خوب همیشه وهمه وقت مساوی با کارآیی و کیفیت خوب نیست وودر عمل شاید یک محصول با مشخصات ارائه شده از طرف سازنده کیلومترها فاصله داشته باشه. هادی جان یک جواب کلی فرمودن و گفتن که : "....به نظرمن دور پلاسماهای ال جی رو خط بکش...." با احترام به هادی عزیز و نظرشون ؛ ولی ایکاش دو سه دلیل فنی و صدالبته تخصصی برای نظرشون هم میدادن
حالا شمام با هادی هم عقیده هسیتین و برم خط بکشم دور یکی از انتخابهام یا نظر دیگه ای دارین؟ میدونم خیلی خیلی روده درازی کردم ولی به بزرگواری خودتون ببخشین بدجوری کلافه انتخاب کردن شدده ام . سایز بزرگ و قیمت مناسب این مدل اگر با کیفیت خوبی هم همراه باشه میتونه اولین انتخابم قبل از LCD660 و LED8500 باشه
ممنون از تحملتون و جوابهای خوبی که به همه دوستان میدین.:11:
t_tanhayam
23-11-2010, 21:53
-اختيار دارين اينجا همه داريم از هم چيز ياد ميگيريم من هم مثل شما :10:
-در مورد سري هاي pk ال جي بايد به جرات گفت ميتونه بهترين انتخاب ها در اينچ هاي بالا با قيمت واقعا مناسب باشه
-توي روي هايي كه ميبينيم ازش به نيكي ياد ميشه
-دقت در رنگ ها
-قيمت مناسب
-ديزاين زيبا و نازك
-قابليت تنظيم خوب رنگ ها و جزئيات
و البته نكات منفي
-صفحه بازتاب كننده نور
-مستعد بودن براي image retention
mehrdad8086
30-11-2010, 11:41
سلام
تاپيك اضافي باز نكردم چون من هم pj350 دارم و راهنمائي مي خوام
من سينماي خانگي همين برند LG رو دارم LH-T765 و با كابل HDMI به TV متصل شده.
مي خوام صداي تلوزيون رو رو سيستم خانگي داشته باشم.كابل Audi سفيد قرمز به OUT تلوزيون و IN سينما وصل كردم و سينما رو روي حالت AUX قرار دادم اما صدا نداشتم!چه كنم؟
و اينكه كابل اپتيك صدا ورودي خروجي(IN&OUT) داره؟هر دو سيستم فوق داراي فيش مربوطه هستند.
مي تونم از اين كابل استفاده كنم؟(مختصر مزايا و معايب)و قيمت كابل؟
مي بخشيد اگر به نظرتون جاي نا مربوط سوال كردم و سوال هام كمي زياده:11:
:5:
سلام
مي خوام صداي تلوزيون رو رو سيستم خانگي داشته باشم.كابل Audi سفيد قرمز به OUT تلوزيون و IN سينما وصل كردم و سينما رو روي حالت AUX قرار دادم اما صدا نداشتم!چه كنم؟
و اينكه كابل اپتيك صدا ورودي خروجي(IN&OUT) داره؟هر دو سيستم فوق داراي فيش مربوطه هستند.
فکر کنم بهترین راهش همینکه گفتید یعنی صدا رو از out تی وی بگیرید و به in سینما بزنید
کابل و اتصالات رو چک کنید اگر جواب نده احتمالا یه مشکلی داره :5::40:
mehrdad8086
30-11-2010, 12:28
اتصالات رو چك كردم صحيح است!:41:
t_tanhayam
30-11-2010, 14:11
سلام
-خوب چك كنيد ببينيد ايا در منوي tv گزينه اي هست مربوط به فعال كردن line out
-كابل اپتيكال هم در ورودي و هم در خزوجي استفاده ميشه
-ميتونيد با قيمت 2-3 تومان تهيه كنيد از بازار
-بهترين كيفيت صدا رو با كمترين lag ممكن ميتونيد داشته باشين و ديجيتال 48khz
mehrdad8086
11-12-2010, 20:54
سلام
دوستان کسی اطلاعی از اینکه چطور می شه از قابلیت تصویر در تصویر استفاده کرد رو داره(تو این TV)؟
من رر سس ی ورم با COMPONENT و سینما رو با HDMI وصل کردم آیا می شه دو تصویر رو داشته باشم؟:20:
t_tanhayam
11-12-2010, 21:25
سلام
دوستان کسی اطلاعی از اینکه چطور می شه از قابلیت تصویر در تصویر استفاده کرد رو داره(تو این TV)؟
من رر سس ی ورم با COMPONENT و سینما رو با HDMI وصل کردم آیا می شه دو تصویر رو داشته باشم؟:20:
-والا من مطمئن نيستم اين tv قا بليت pip رو داشته باشه
-ولي ميتونيد توي يكي از وزودي هاي hdmi برين وبعد منو ها رو ببينيد ايا pip وجود داره واگر باشه بهتون انتخاب ميده كدوم رو داشته باشين همزمان
mehrdad8086
11-12-2010, 21:44
ممنون از جوابت
تا اونجا که می دونم سیستم Dual XD Engine داره که نمی دونم به این موضوع تصویر در تصویر ربطی داره یا خیر
راستی در مورد مشکل صدا که چندی پیش گفتم در بالا :
-پشت TV خروجی Line Out داره که البته قید شده Variable audio out این قضیه متغیر بودن خروجی چیه؟:11:
t_tanhayam
11-12-2010, 22:34
ممنون از جوابت
تا اونجا که می دونم سیستم Dual XD Engine داره که نمی دونم به این موضوع تصویر در تصویر ربطی داره یا خیر
راستی در مورد مشکل صدا که چندی پیش گفتم در بالا :
-پشت TV خروجی Line Out داره که البته قید شده Variable audio out این قضیه متغیر بودن خروجی چیه؟:11:
-خواهش ميكنم :
-در مورد xd engine نه اون مربوط ميشه به داشتن دو پردازنده مجزا يك براي تصاوير hd و ديگري براي sd براي داشتن تصوير با كيفيت در هر حالت پخش تصاوير
-و اما در مورد Variable audio out هم خوب يعني خروجي به ولوم tv مربوط ميشه هر چقدر كم وزياد ويا mute كنيد دقيقا همون توي خروجي شنيده ميشه
mehrdad8086
03-01-2011, 12:49
سلام
می بخشین این تاپیک رو بالا آوردم.
چندیست که در بعضی مواقع صدائی از TV به گوشم می خوره و اون شبیه خوردن سنگ ریز به یک شیشه هست.
یکی دو بار زمانی که TV رو خاموش می کنم و چند دقیقه بعد
یکبار هم زمانی که روشن کردم این صدا به گوش رسید.
آیا می تونه ارتباطی به سرد و گرم شدن TV داشته باشه؟و اگر داره از کجاست ؟از لایه و شیشه محافظ ؟:13:
t_tanhayam
03-01-2011, 13:15
سلام
چندیست که در بعضی مواقع صدائی از TV به گوشم می خوره و اون شبیه خوردن سنگ ریز به یک شیشه هست.
آیا می تونه ارتباطی به سرد و گرم شدن TV داشته باشه؟و اگر داره از کجاست ؟از لایه و شیشه محافظ ؟:13:
-صداي سنگ از پشت پنل مياد؟
-ممكن صداي خاصي نباشه و مربوط به رله هاي حرارتي ويا سنسورهاي داخل tv باشه
mehrdad8086
03-01-2011, 23:11
بله از پشت پنل بایستی باشه
خیلی شبیه صدای برخورد سنگ با شیشه هست.البته 4 یا 5 بار این اتفاق بیشتر نیفتاده:13:
نمی دونم از چیه!!!!!!!!!!
t_tanhayam
04-01-2011, 00:52
بله از پشت پنل بایستی باشه
خیلی شبیه صدای برخورد سنگ با شیشه هست.البته 4 یا 5 بار این اتفاق بیشتر نیفتاده:13:
نمی دونم از چیه!!!!!!!!!!
-فكر نميكنم مورد خاصي باشه اگر به ندرت اتفاق ميوفته نگران نباشين
hamedsaba
06-01-2011, 00:49
با سلام به دوستان . شاید سوالم عجیب باشه اما من یک سری شکه های 3D را روی تی وی دیدم که همون حالت چند تصویر شدن را داشت حالا می خواهم بپرسم آیا می شه با خرید یک عینک حرفه ای این شبکه های سه بعدی را دید با سپاس . در ضمن وقتی که نور محیط زیاد باشه تلوزیون نورش در حد یک LED میشه .
mehrdad8086
10-01-2011, 20:00
با سلام به دوستان . . در ضمن وقتی که نور محیط زیاد باشه تلوزیون نورش در حد یک LED میشه .
اگر منظورت اینه که نورش زیاد می شه درسته خیلی درخشان می شه .اتفاقا" خواستم یه موضوعی رو عنوان کنم.
چندی روز پیش تصمیم گرفتم برای دفتر کارم یه LCD تهیه کنم که هم TV باشه هم بجای مانیتور استفاده کنم و اطلاعاتی رو جهت رویت پرسنل بکار ببرم.
خوب یه Samsung 32 سری 4 تهیه کردم و پس از خرید و تحویل 5 دقیقه نشد از سامسونگ اومدن برای نصب:18:(سرعت عمل و داشته باش)
روی براکت نصب کرد و رفت (رایگان) و کامپیوتر رو با کابل HDMI به TV متصل کردم.
نمی دونم چی بگم باورم نمی شد تصویر PJ350 LG منزل بسیار بهتر و زنده تر و درخشان تر از Sam بود(نور منزل و دفترم می شه گفت یکسانه و منزل کمی نورانی تر)
نمی تونستم قبول کنم یه 32 اینچی اینقدر از 42 از نظر تصویر ضعیفتر باشه.(آپشنهای تنظیم رنگ کمک آنچنانی نمی کنه)
مورد منفی دیگری که داشتم عملکرد ضعیف و کند USB اون بود طوری که هارد ظرفیت بالا رو یا شناسائی نمی کنه یا خیلی کنده و اکثرا فیلم هائی که از روی USB HDD پخش کنه و حجمش زیاد باشه گیر می کنه و شطرنجی میشه و کمی بعد درست می شه.
شاید صحیح نباشه صداش رو مقایسه کنم اما صدای خوبی هم نداره و از یه حدی بالاتر که بره وزوزمیکنه.خلاصه حسابی تو ذوقم خورد.
قبول دارم مقایسه ایندو صحیح نیست اما با توجه به قیمتی که برای LCD دادم در مقایسه با پلاسمام خیلی انتظارم بیشتر بود.
این یه مقایسه بی طرفانه بود چون هر دو برند رو آلان دیگه دارم.
بزودی سعی می کنم مقایسه تصویری دیگر و حتی اگر تونستم عکس از این دو پنل بزارم براتون.
10-01-2011, 23:19
-فريمور ها معمولا براي رفع مشكلات نرم افزاري ويا بهبود كارايي وسيله مورد نظر از طريق كمپاني مربوطه ارائه ميشه
-منتها واقعا در پنل ها موارد شايد استثنايي بوجود بياد كه فريمور نقش مهمي ايفا كنه از لحاظ بهبود در كيفيت تصوير
-براي مدل هاي قديمي هم كه عموما از رده خارج ميشن و فريموري براشون نمياد
tintiryol
27-01-2011, 16:35
سلام
آیا pj350 هم مثل pj650 محافظ ضد ضربه داره؟؟؟
تفاوت این دو مدل به غیر از ساپورت فرمت های مختلف تو چیه؟؟
با سپاس
t_tanhayam
27-01-2011, 21:28
سلام
آیا pj350 هم مثل pj650 محافظ ضد ضربه داره؟؟؟
تفاوت این دو مدل به غیر از ساپورت فرمت های مختلف تو چیه؟؟
با سپاس
-تا جايي كه من اطلاه دارم
-تنها تفاوت بر ميگرده به طراحي متفاوت كه در 650 حالت frameless رو داره
-فرمت هاي پشتيباني شده از طريق Usb
-در بيشتر جهات شبيه هم هستند واز يك video-processor استفاده ميكنند
tintiryol
27-01-2011, 21:41
-تا جايي كه من اطلاه دارم
-تنها تفاوت بر ميگرده به طراحي متفاوت كه در 650 حالت frameless رو داره
-فرمت هاي پشتيباني شده از طريق Usb
-در بيشتر جهات شبيه هم هستند واز يك video-processor استفاده ميكنند
ممنونم دوست عزیز
میشه بگین منظورتون از frameless چیه؟
t_tanhayam
27-01-2011, 21:51
ممنونم دوست عزیز
میشه بگین منظورتون از frameless چیه؟
-يك حالت يكپارچه داره شيشه جلويي پنل
reza_083
17-02-2011, 00:39
سلام
با سلام
دوست عزیز این مورد در دفترچه راهنما ذکر شده و چیز مهمی نیست مربوط میشه به گرم شدن صفحه نمایش و تغییر در ابعاد اون. زیاد نگران نباشین مساله مهمی نیست.
درود
reza_083
17-02-2011, 00:47
سلام
اگر تصویر قرمز آبی هست مشکلی نیست اما اگه منظورتون این سیستم های پخش 3D پلاریز هست عملی نیست.
درود
اگر منظورت اینه که نورش زیاد می شه درسته خیلی درخشان می شه .اتفاقا" خواستم یه موضوعی رو عنوان کنم.
چندی روز پیش تصمیم گرفتم برای دفتر کارم یه LCD تهیه کنم که هم TV باشه هم بجای مانیتور استفاده کنم و اطلاعاتی رو جهت رویت پرسنل بکار ببرم.
خوب یه Samsung 32 سری 4 تهیه کردم و پس از خرید و تحویل 5 دقیقه نشد از سامسونگ اومدن برای نصب:18:(سرعت عمل و داشته باش)
روی براکت نصب کرد و رفت (رایگان) و کامپیوتر رو با کابل HDMI به TV متصل کردم.
نمی دونم چی بگم باورم نمی شد تصویر PJ350 LG منزل بسیار بهتر و زنده تر و درخشان تر از Sam بود(نور منزل و دفترم می شه گفت یکسانه و منزل کمی نورانی تر)
نمی تونستم قبول کنم یه 32 اینچی اینقدر از 42 از نظر تصویر ضعیفتر باشه.(آپشنهای تنظیم رنگ کمک آنچنانی نمی کنه)
مورد منفی دیگری که داشتم عملکرد ضعیف و کند USB اون بود طوری که هارد ظرفیت بالا رو یا شناسائی نمی کنه یا خیلی کنده و اکثرا فیلم هائی که از روی USB HDD پخش کنه و حجمش زیاد باشه گیر می کنه و شطرنجی میشه و کمی بعد درست می شه.
شاید صحیح نباشه صداش رو مقایسه کنم اما صدای خوبی هم نداره و از یه حدی بالاتر که بره وزوزمیکنه.خلاصه حسابی تو ذوقم خورد.
قبول دارم مقایسه ایندو صحیح نیست اما با توجه به قیمتی که برای LCD دادم در مقایسه با پلاسمام خیلی انتظارم بیشتر بود.
این یه مقایسه بی طرفانه بود چون هر دو برند رو آلان دیگه دارم.
بزودی سعی می کنم مقایسه تصویری دیگر و حتی اگر تونستم عکس از این دو پنل بزارم براتون.
بله دقیقا من هم این مدل رو دارم و با یه مدل ال سی دی سامسونگ که مقایسه کردم از
لحاظ کیفیت و طبیعی بودن و حتی کنتراست تصویری به مراتب بهتر از ال سی داره :8:
mehrdadb3
18-02-2011, 13:52
دوستان از کیفیت تصویر این تی وی راضی هستید فیلم فول اچ دی دیدید باهاش البته نه با usb خود تی وی با پلیرها کلا نظرتون چیه؟
تیونر دیجیتال داره ؟
میخوام یه42 اینچ بگیرم
دوستان از کیفیت تصویر این تی وی راضی هستید فیلم فول اچ دی دیدید باهاش البته نه با usb خود تی وی با پلیرها کلا نظرتون چیه؟
تیونر دیجیتال داره ؟
میخوام یه42 اینچ بگیرم
من که چند مدل ال سی دی و پلاسما داشتم ولی این مدل با توجه به قیمت وکارایی
تلویزیون واقعا عالیه ایه متاسفانه تیونر دیجیتال نداره البته با یه --- TV میشه این مشکل رو
حل کرد
کیفیتش هم در فیلمهای HD بسیار خوبه :8:
shahin_100
19-02-2011, 14:30
سلام من یک سوال داشتم .
پلاسماهای سری PK و PJ ای جی در اثر زیاد استفاده کردن و گرم شدن صدمه نمی بینند ؟
چون در پست های بالایی یکی نوشته بود پلاسما حرارت زیادی تولید می کنه . من با تلویزیون زیاد استفاده می کنم . مثلا اگر روزی به طور مدام 7 یا 8 ساعت باهاشون استفاده کرد و قطعاتشون گرم شد آن موقع صدمه ای به تلویزیون وارد نمیشه ؟؟
سلام من یک سوال داشتم .
پلاسماهای سری PK و PJ ای جی در اثر زیاد استفاده کردن و گرم شدن صدمه نمی بینند ؟
چون در پست های بالایی یکی نوشته بود پلاسما حرارت زیادی تولید می کنه . من با تلویزیون زیاد استفاده می کنم . مثلا اگر روزی به طور مدام 7 یا 8 ساعت باهاشون استفاده کرد و قطعاتشون گرم شد آن موقع صدمه ای به تلویزیون وارد نمیشه ؟؟
اگر صدمه ای وارد میشد که کارخونه نمیساخت
پلاسماها بدلیل نوع تکنولوژی ساختی که دارن گرمای بیشتر نسبت به ال سی دی تولید میکنن
:8:
mehrdadb3
20-02-2011, 00:42
دوستان نکات اولیه برای رسیدن به بهترین تصویر چیه
جون تو تاپیک پاناسونیک دیدم یسری نکات رو گفته بودن که تو 100 ساعت اول رو مود استاندارد باسه یا تنظیمات رنگ رو 50 بزارن و بقیه موارد اگر نکاتی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
shahin_100
20-02-2011, 13:45
اگر صدمه ای وارد میشد که کارخونه نمیساخت
پلاسماها بدلیل نوع تکنولوژی ساختی که دارن گرمای بیشتر نسبت به ال سی دی تولید میکنن
حالا در کل LED ها چه چیز هایش بهتر از پلاسما هست و پلاسما چه چیز هایش بهتر از LED هست ؟ ( به غیر از اینکه توان مصرف برق LED کمتر است )
حالا در کل LED ها چه چیز هایش بهتر از پلاسما هست و پلاسما چه چیز هایش بهتر از LED هست ؟ ( به غیر از اینکه توان مصرف برق LED کمتر است )
بزرگترین مزیت LED ها نسبت به پلاسماها همون مصرف کمتر برقه
البته سبکی و باریکتر بودن هم شاید جزء برتریهاش باشه
ولی ایرادهای ال سی دی ها رو هنوز بدوش میکشه یهنی کنتراست کمتر از پلاسما
زمان پاسخ دهی دیرتر یا جا ماندگی تصویر و تولید رنگ مشکی واقعی یا کامل
و زاویه دید کمتر نسبت به پلاسماها
گرچه هر دو نوشتن زاویه دید 178 درجه ولی این کجا و ان کجا
reza_083
20-02-2011, 19:34
دوستان نکات اولیه برای رسیدن به بهترین تصویر چیه
جون تو تاپیک پاناسونیک دیدم یسری نکات رو گفته بودن که تو 100 ساعت اول رو مود استاندارد باسه یا تنظیمات رنگ رو 50 بزارن و بقیه موارد اگر نکاتی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
خوشبختانه این تلویزون تنظیمات هوشمند خوبی داره. البته ال جی تو این زمینه سابقه خوبی هم داشته. زیر پنل دستگاه یک سنسور داره که میتونه با آنالیز نور محیط، نور صفحه رو تنظیم کنه. همچنین مدعی شده که میتونه رنگ های محیط رو آنالیز کنه و رنگ تصویر رو تنظیم کنه. من هر دو رو امتحان کردم نتیجه بسیار رضایت بخش بود. یکی از آشناها پلاسمای پاناسونیک گرفته هر روز داره باهاش ور میره تا به تصویر بهینه برسه در حالی که من تو کمتر از ۳۰ ثانیه گذاشتم رو مود بهینه و تمام!!!
درود
mehrdad8086
25-02-2011, 11:48
سلام
خوشبختانه این تلویزون تنظیمات هوشمند خوبی داره. البته ال جی تو این زمینه سابقه خوبی هم داشته. زیر پنل دستگاه یک سنسور داره که میتونه با آنالیز نور محیط، نور صفحه رو تنظیم کنه. همچنین مدعی شده که میتونه رنگ های محیط رو آنالیز کنه و رنگ تصویر رو تنظیم کنه. من هر دو رو امتحان کردم نتیجه بسیار رضایت بخش بود. یکی از آشناها پلاسمای پاناسونیک گرفته هر روز داره باهاش ور میره تا به تصویر بهینه برسه در حالی که من تو کمتر از ۳۰ ثانیه گذاشتم رو مود بهینه و تمام!!!
درود
درسته سنسور اون بخوبی TV رو با نور محیط تنظیم می کنه من همیشه اون رو روشن می زارم و بهترین نتیجه رو می گیرم.(البته در مورد تنظیم رنگ نظری ندارم)
جدی می گم بسیاری از دوستان که حداقل تجربه ای تو استفاده از LCD داشتن همگی اذعان داشتن که تصویر بسیار خوبی داره.
بزودی قراره برای منزل مادرم یه Pj650 تهیه کنم اونم تست می کنم و در اختیار دوستداران این مدلها می زارم
meisam317
27-02-2011, 19:41
سلام میخاستم بدونم قابلیت انطباق هرتز کلا چیه : و چقدر تو کیفیت تصویر موثره
مثلا مدلهای با قابلیت انطباق هرتز 600 و 50 چه فرقی دارند ؟ مثل مدلهای pk950 pk 760:27::10:
تصویر تلویزیون داخل تو این مدل چطوره دوستان؟ با توجه به اینکه 720p است و فکر کنم به خاطر upscale کمتر نسبت به 1080ها کیفیت تصاویر sd باید توش بهتر نشون داده بشه. کسی تا حالا همچین مقایسه ای کرده؟
تصویر تلویزیون داخل تو این مدل چطوره دوستان؟ با توجه به اینکه 720p است و فکر کنم به خاطر upscale کمتر نسبت به 1080ها کیفیت تصاویر sd باید توش بهتر نشون داده بشه. کسی تا حالا همچین مقایسه ای کرده؟
بله کاملآ درسته تصاویر SD که از دستگاههای مختلف یا انتن هوای دریافت میشه کیفیت خیلی بهتر داره نسبت به ال سی دی ها من در حال حاض1ر یه 42 ال جی PJ350 دارم و یه سونی
EX500 و این دوتا رو که با هم مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم :5:
mehrdadb3
16-03-2011, 16:35
دوستان کسی طریقه ورود به منوی مخفی همین مدل (pj350) رو بلد هست؟
t_tanhayam
16-03-2011, 17:00
دوستان کسی طریقه ورود به منوی مخفی همین مدل (pj350) رو بلد هست؟
-كليد ok رو روي ريموت كنترل نگهدارين
mehrdadb3
16-03-2011, 22:17
-كليد ok رو روي ريموت كنترل نگهدارين
دوست عزیز این هم جواب نداد
یه راه دیگه هم بود که menu-option-7 times fav press اینم جواب نداد
اگه کسی راه دیگه بلده لطفا بگه
mehrdad8086
16-03-2011, 22:19
سلام
دوستان من زمانی که لب تاب رو چه با کابل VGA چه با HDMi به TV متصل می کنم گوشه های تصویر کمی بیرونتر هست.....
رزلوشن هم عوض کردم نشد حتی با سیستم دیگه ای هم امتحان کردم نشد که نشد
البته این کار رو فقط برای فیلم دیدن انجام می دم که خیلی هم مهم نیست اما خوب برام سوال هست که راهی داره درست بشه؟
مدل۴۲PJ350 بهعنوان تلویزیون پلاسمای پرفروش الجی در بازار داخلی معرفی شد.
این تلویزیون پلاسمای ۴۲ اینچ دارای ویژگیهایی چون تجهیز به سیستم تصویرسازی، تجهیز به بلندگوی نامرئی، دو بلندگوی یک تکه، سنسور هوشمند، ورودی usb 2.0 و سه ورودی HDMI و قابلیت صرفهجویی فوق هوشمندانه انرژی است.کیفیت تصویر این تلویزیون ۴۲ اینچ HD نیز ۱۰۲۴×۷۶۸ پیکسل است. نسبت کنتراست این تلویزیون هم ۱:۳۰۰۰۰۰۰ و شدت روشنایی آن ۱۵۰۰CD/M2 است.
قدرت خروجی صدای این تلویزیون هم ۲۰ وات است. این تلویزیون با قیمت ۸۲۲ هزار تومان به بازار عرضه شده است. همچنین مدل pj350 ا ۴۲ از تلویزیونهای باقابلیت پلاسمای الجی در بازار داخلی است.
این تلویزیون دارای ویژگیهایی چون قابلیت انطباق ۶۰۰هرتز، تجهیز به سیستم تصویرساز، قابلیت CLEAR VOICE 2، تجهیز به دو بلندگوی یک تکه و… است.
۴۲PJ350 همچنین به سه ورودی HDMI و ورودی USB 2.0 مجهز است و قابلیت پخش فرمت DIVX را نیز دارد.
کیفیت تصویر این تلویزیون پلاسما نیز ۱۰۲۴×۷۶۸ پیکسل است.
همچنین نسبت کنتراست این تلویزیون ۱:۳۰۰۰۰۰۰ و شدت روشنایی آن CD/M2ا۱۵۰۰ است. قدرت خروجی صدای این تلویزیون هم ۲۰ وات است. زمان پاسخ دهی این تلویزیون به تصویر نیز یک هزارم میلی ثانیه است.قابلیت صرفهجویی فوق هوشمند انرژی، قابلیت تله تکس و… از سایر ویژگیهای این تلویزیون است.
این مدل نیز با ضمانت شرکت گلدیران به بازار داخلی عرضه شده است.
xbox-360
13-04-2011, 23:35
سلام دوستان
مصرف برقش چند واته؟؟
42 و 50 اینچ.
xbox-360
15-04-2011, 22:12
از دوستان کسی نیست سوال منو جواب بده؟؟لطفا
t_tanhayam
15-04-2011, 22:37
از دوستان کسی نیست سوال منو جواب بده؟؟لطفا
جالبه من هم چند جايي سرچ زدم خبري از مقدار مصرف انرژي اين پنل نديدم :46:
يك سرچي توي ال جي us بكنيد شايد پيدا شد :
xbox-360
15-04-2011, 23:41
جالبه من هم چند جايي سرچ زدم خبري از مقدار مصرف انرژي اين پنل نديدم :46:
يك سرچي توي ال جي us بكنيد شايد پيدا شد :
mer30
نبود.از دوستانی که این مدل رو دارن لطفا یه نگاهی بندازن ببینن مصرفش چقدره.
behnam_banell
16-04-2011, 08:49
آقایون توروخدا یکی منو مخفی این مدل رو بگه که چه جوریه...
mehrdadb3
16-04-2011, 11:34
منو مخفی رو میخوایی چیکار؟
میخوایی یو اس بیش رو باز کنی یا فریم ور دستگاه رو ببینی
behnam_banell
16-04-2011, 12:21
سلام ، میخوام فریمور رو ببینم و ببینم چی داره توش؟؟
میشه صداشو تنظیم کرد از یه حدی بیش تر نشه و ...
تورو خدا اگه میدونی بگو..
در ضمن یو اس بیم هم بعضی وقتا خیلی کند عمل میکنه.
mehrdadb3
16-04-2011, 12:38
والا من من خودم میخواستم یو اس بیشو باز کنم که فایلایه HD رو هم پخش کنه که نشد ولی تونستم فریم ور دستگاه رو ببینم
ولی راجبه صداش رو نمیدونم اونم به این صورت بود که من فرم ور 3.19 رو گرفتم داخل فلاش ریختم و وصل کردم به تی وی بعد کلید منو رو میزنی میری رو option (داخل نمیشی ) و 7 بار 7 رو میزنی اونوقت بهت فرم ور رو نشون میده که مال من 3.28 بود و احتمالا مال شما هم همین باشه ولی گویا تو این فرم ور قفل شده اپدیت کردن و کاری نمیشه کرد
behnam_banell
16-04-2011, 15:31
سلام مرسی دوست عزیز، حالا چه جوری میشه وارد منو مخفی شد و چه جوری میشه مدت کارکرد تلوزیون رو دید؟
آخه تو ال ای دی ها راحت میشه اینکارو کرد ولی تو این نمیدونم، لطفا راهنمایی کنید. و چه جوری میشه فریمور جدید رو دانلود کرد و آیا میشه کاری کرد که مثلا حالت زیاد شدن صداش تغییر کنه و ازینجور کارا؟
mehrdadb3
16-04-2011, 18:11
والا منو مخفیشو رو دقیقا نمیدونم چجوری میشه رفت
xbox-360
17-04-2011, 02:10
سلام دوستان
مصرف برقش چند واته؟؟
42 و 50 اینچ.
سلام دوستان
مصرف برقش چند واته؟؟
42 و 50 اینچ.
سلام
تو سایت خود ال جی زده بود 42 وات 130
و 50 وات 185
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.