مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید تلویزیون ال ای دی 32 اینچ
masoud.t
28-09-2010, 12:22
با عرض سلام خدمت دوستان.
بنده قصد خرید تلویزیون ال ای دی 32 اینچ دارم.قیمتش هم زیر یک میلیون باشه.
پیشاپیش ازتون ممنونم.
t_tanhayam
28-09-2010, 14:21
با عرض سلام خدمت دوستان.
پیشاپیش ازتون ممنونم.
-در مورد 32led وقيمت مورد نظر شما تقريبا :
samsung b6000
lg led 5600 البته كمي گرانتر
samsung c6200 گرانتر
samsung 32 c4440
samsun 32 c5550
masoud.t
28-09-2010, 14:58
-در مورد 32led وقيمت مورد نظر شما تقريبا :
samsung b6000
lg led 5600 البته كمي گرانتر
samsung c6200 گرانتر
samsung 32 c4440
samsun 32 c5550
دوست عزیز ممنونم.
1-از بین این چند گزینه،کدومشون بهتر هستند؟
2-ال سی دی هست که با همین رنج قیمت با این ها رقابت کنه؟
3-usb movie یعنی چی؟
4-از این تلویزیون ها،تیونر دیجیتال سازگار با سیستم ایران(----t)دارند؟اصلا هم چین تلویزیونی هست؟(به غیر از x-vision)چون مثلا تو مشخصات تلویزیون ها مینویسه تیونر دیجیتال.راسته یا دروغه؟
ببخشید خیلی سوال شد.
t_tanhayam
28-09-2010, 20:36
دوست عزیز ممنونم.
1-از بین این چند گزینه،کدومشون بهتر هستند؟
2-ال سی دی هست که با همین رنج قیمت با این ها رقابت کنه؟
3-usb movie یعنی چی؟
4-از این تلویزیون ها،تیونر دیجیتال سازگار با سیستم ایران(----t)دارند؟اصلا هم چین تلویزیونی هست؟(به غیر از x-vision)چون مثلا تو مشخصات تلویزیون ها مینویسه تیونر دیجیتال.راسته یا دروغه؟
ببخشید خیلی سوال شد.
در مورد بهتر بودن خوب مسلما هر چي مدل بالاتر باشه گزينه بهتريه
samsung c6200
lg 5600
-در مورد led vs lcd خوب توي اين رنج قيمت ومدل هاي مورد نظر شما ال سي دي بهمراتب خوش قيمت تر هست واز نظر كيفيت كاملا رقابت ميكنه
-samsung b650 يكي از بهترين ال سي دي هايي هست كه 32 اينچ هم داره بدردتون ميخوره
-در مورد usb movei اين قابليت توي سامسونگ ها يعني نشون دادن اكثر فرمت هاي رايج مثل mkv .ts .moeg.و...تا رزولوشن 1080p بدون هيچ مشكلي
-در بعضي از مدل هاي ال جي هم همينطور
-منتها در بقيه برندها خوب ذكر شده چه فرمت هايي رو اجرا ميكنه كه اكثرا خيلي محدود هستند
-بله خيلي از مدل هاي برندهاي مختلف تيونر ديجيتال دارند
-اگه نوشته راسته چرا دروغ؟
-خواهش ميكنم
aftab_azad20
28-09-2010, 21:40
led tv c6200
masoud.t
28-09-2010, 23:32
در مورد بهتر بودن خوب مسلما هر چي مدل بالاتر باشه گزينه بهتريه
samsung c6200
lg 5600
-در مورد led vs lcd خوب توي اين رنج قيمت ومدل هاي مورد نظر شما ال سي دي بهمراتب خوش قيمت تر هست واز نظر كيفيت كاملا رقابت ميكنه
-samsung b650 يكي از بهترين ال سي دي هايي هست كه 32 اينچ هم داره بدردتون ميخوره
-در مورد usb movei اين قابليت توي سامسونگ ها يعني نشون دادن اكثر فرمت هاي رايج مثل mkv .ts .moeg.و...تا رزولوشن 1080p بدون هيچ مشكلي
-در بعضي از مدل هاي ال جي هم همينطور
-منتها در بقيه برندها خوب ذكر شده چه فرمت هايي رو اجرا ميكنه كه اكثرا خيلي محدود هستند
-بله خيلي از مدل هاي برندهاي مختلف تيونر ديجيتال دارند
-اگه نوشته راسته چرا دروغ؟
-خواهش ميكنم
با تشکر از شما
خود شما فک می کنم مدل b690 رو دارین.ازش راضی هستین؟
من اولویت هام داشتن تیونر دیجیتال و کیفیت خوب تصویر است.البته میدونم که میتونم از ستاپ باکس برای دیجیتال
استفاده کنم ولی اگه مجتمع شده باشه بهتره.
حالا به نظر شما با توجه به پارامتر های بنده خودتون کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟این b690 قدیمی نشده؟
الان ال ای دی که بتونه با b690 رقابت کنه،کدومه؟
راستی مدلی هست که بشه بدون نیاز به دستگاهی ،عمل ظبط رو انجام بده؟
تشکر فراوان از شما.
t_tanhayam
28-09-2010, 23:46
با تشکر از شما
خود شما فک می کنم مدل b690 رو دارین.ازش راضی هستین؟
من اولویت هام داشتن تیونر دیجیتال و کیفیت خوب تصویر است.البته میدونم که میتونم از ستاپ باکس برای دیجیتال
استفاده کنم ولی اگه مجتمع شده باشه بهتره.
حالا به نظر شما با توجه به پارامتر های بنده خودتون کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟این b690 قدیمی نشده؟
الان ال ای دی که بتونه با b690 رقابت کنه،کدومه؟
راستی مدلی هست که بشه بدون نیاز به دستگاهی ،عمل ظبط رو انجام بده؟
تشکر فراوان از شما.
-من براي مانيتور ازش استفاده ميكنم و كاملا راضي هستم
-در مورد تيونر ديجيتال متاسفانه در مدلهاي اروپايي تنها مشاهده ميشه اون هم فكر ميكنم در 40 اينچ به بالا البته مطمئن نيستم
-در مورد B650 خوب 2009 هست اگر C650 32 ميتونستين گير بيارين خوب بهتر ولي فكر ميكنم وجود نداره توي بازار
-ببينيد در LED هاي خود سام مدل مطرحش C6900 هست به نظر من تنها مدليه كه ميتونه رقابت كنه
-بعضي مدلها قابلبت ركورد رو دارند منتها باز هم در مدلهاي بدون گارانتي بيشتر در پانا
-باز هم ميتونم به جرات بگم در LCD هاي 32 پنل B650 يكي از بهترين هاست
masoud.t
29-09-2010, 00:21
-من براي مانيتور ازش استفاده ميكنم و كاملا راضي هستم
-در مورد تيونر ديجيتال متاسفانه در مدلهاي اروپايي تنها مشاهده ميشه اون هم فكر ميكنم در 40 اينچ به بالا البته مطمئن نيستم
-در مورد B650 خوب 2009 هست اگر C650 32 ميتونستين گير بيارين خوب بهتر ولي فكر ميكنم وجود نداره توي بازار
-ببينيد در LED هاي خود سام مدل مطرحش C6900 هست به نظر من تنها مدليه كه ميتونه رقابت كنه
-بعضي مدلها قابلبت ركورد رو دارند منتها باز هم در مدلهاي بدون گارانتي بيشتر در پانا
-باز هم ميتونم به جرات بگم در LCD هاي 32 پنل B650 يكي از بهترين هاست
با تشکر از شما.شرمنده که پیوسته سوال می پرسم.:11:
1-مدل c6200 که قبلا گقتین رو من هر چی جستجو کردم نبود.لینکشو اگه بزارین ممنون میشم.
2-برای چه c650 تولید نمیشه؟
3-قیمت c6900 تقریبا چنده؟
4-پس شما b690 رو توصیه می کنید.اگه بخوام بخرمش از سام سرویس می خرم.قبلا اشاره کردین که مال سام سرویس یه چیزهایی رو نسبت به نسخه های دیگه کم داره.میشه بگید چی بود؟نقص فنی نداره که؟
راستی من الان که جستجو می کردم دیدم که توی سایتش نوشته که یه دوربین هم جایزه میدن.لابد پولشو ازمون میگیرن درسته؟یعنی پول بیشتر میگیرن؟:31:
5-ال سی دی بهتر از b690 چی دیگه هست؟
تشکر فراوان.
t_tanhayam
29-09-2010, 00:30
با تشکر از شما.شرمنده که پیوسته سوال می پرسم.:11:
1-مدل c6200 که قبلا گقتین رو من هر چی جستجو کردم نبود.لینکشو اگه بزارین ممنون میشم.
2-برای چه c650 تولید نمیشه؟
3-قیمت c6900 تقریبا چنده؟
4-پس شما b690 رو توصیه می کنید.اگه بخوام بخرمش از سام سرویس می خرم.قبلا اشاره کردین که مال سام سرویس یه چیزهایی رو نسبت به نسخه های دیگه کم داره.میشه بگید چی بود؟نقص فنی نداره که؟
راستی من الان که جستجو می کردم دیدم که توی سایتش نوشته که یه دوربین هم جایزه میدن.لابد پولشو ازمون میگیرن درسته؟یعنی پول بیشتر میگیرن؟:31:
تشکر فراوان.
-خوش حال ميشم كمكي باشم
-C6200 رو همون C6260 سام هست با اين اسم سرچ كنيد
-32 اينچش رو من ديدم توي سايت هاي اسيايي منتها توي نمايندگيها نديدم
-فكر ميكنم 1250 باشه
-موارد كلي بود مثلا كنداشتن همين ----T نداشتن LED زير دكمه هاي ريموت كنترل
-نخير هيچ نقص فني نداره بخاطر توليد سري هاي C ديگه B توليد نميشه
-در مورد هديه ديگه نميدونم چه سياست هايي دارند ولي اگر نخواستين قيمتش رو براتون كم ميكنند يك چيزي بين 90-130 فكر ميكنم
-توي 32 اينچ هاي برند هاي ديگه منظورتون هست؟
masoud.t
29-09-2010, 00:55
-خوش حال ميشم كمكي باشم
-C6200 رو همون C6260 سام هست با اين اسم سرچ كنيد
-32 اينچش رو من ديدم توي سايت هاي اسيايي منتها توي نمايندگيها نديدم
-فكر ميكنم 1250 باشه
-موارد كلي بود مثلا كنداشتن همين ----T نداشتن LED زير دكمه هاي ريموت كنترل
-نخير هيچ نقص فني نداره بخاطر توليد سري هاي C ديگه B توليد نميشه
-در مورد هديه ديگه نميدونم چه سياست هايي دارند ولي اگر نخواستين قيمتش رو براتون كم ميكنند يك چيزي بين 90-130 فكر ميكنم
-توي 32 اينچ هاي برند هاي ديگه منظورتون هست؟
از اینکه سریع پاسخ میدین ممنونم.
1-منظورم ال سی دی های بهتر از b690 ،چه سامسونگ-چه برندهای دیگه.چیزی که خودتون دوست داشتین اون رو داشته باشین.
2-کیفیت تصویر b690 با ستاپ باکس ها خیلی تفاوت پیدا می کنه نسبت به انتن های معمولی؟
3-معانی جملات زیر که در مورد b690 قید شده چیست؟
دارای انواع مختلف DEMO در حافظه تلویزیون شامل:
موزیک, کارتون ,کلیپ هنری,آموزش آشپزی و غیره.....
4-با توجه به اختلاف قیمت c6260 نسبت به b690،به نظر شما خرید c6260 ارزش داره؟
5-توی سایت سامسونگ سنتر دیدم یکی نوشته بودکه b690 تلتکست فارسی نداره.درسته؟
6-جریان این آپدیت فریمور و ... چیه؟
7-تو اینترنت یه جا خوندم که ال ای دی های سامسونگ تیونر دیجیتال دارن که باید از طریق منو مخفی
region رو به asia-d تغییر بدی.درسته؟الان شما این گزینه رو تو b690 هم دارین؟
8-این که گفته میشه b690 با زیر نویس فارسی مشکل داره مثلا مربوط به زیر نویس های شبکه های تلویزیونی مثل شبکه خبر است یا فیلم های داخل فلش؟
9-c6260 ال ای دی کامل(فول) هست یا اطرافش فقط ال ای دی وجود داره؟
تشکر.
t_tanhayam
29-09-2010, 09:39
از اینکه سریع پاسخ میدین ممنونم.
1-منظورم ال سی دی های بهتر از b690 ،چه سامسونگ-چه برندهای دیگه.چیزی که خودتون دوست داشتین اون رو داشته باشین.
2-کیفیت تصویر b690 با ستاپ باکس ها خیلی تفاوت پیدا می کنه نسبت به انتن های معمولی؟
3-معانی جملات زیر که در مورد b690 قید شده چیست؟
4-با توجه به اختلاف قیمت c6260 نسبت به b690،به نظر شما خرید c6260 ارزش داره؟
5-توی سایت سامسونگ سنتر دیدم یکی نوشته بودکه b690 تلتکست فارسی نداره.درسته؟
6-جریان این آپدیت فریمور و ... چیه؟
7-تو اینترنت یه جا خوندم که ال ای دی های سامسونگ تیونر دیجیتال دارن که باید از طریق منو مخفی
region رو به asia-d تغییر بدی.درسته؟الان شما این گزینه رو تو b690 هم دارین؟
8-این که گفته میشه b690 با زیر نویس فارسی مشکل داره مثلا مربوط به زیر نویس های شبکه های تلویزیونی مثل شبکه خبر است یا فیلم های داخل فلش؟
9-c6260 ال ای دی کامل(فول) هست یا اطرافش فقط ال ای دی وجود داره؟
تشکر.
1-بهتر ويا بدتر بودن بيشتر نسبي هست و شايدم سليقه اي
soy ex700-lg lh500-sony w550 ميتونند گزينه هاي خوبي باشن
2-خوب تصوير ديجيتال با معمولي متفاوت هست
3-يك حافظه داخلي داره 1 گيگ توش يك سري دمو و سرگرمي وجود داره
4-گفتم سليقه اي هست انتخاب من b650 رو انتخاب ميكنم
5-در مورد تلتكست فارسي مدل هاي بدون گارانتي اون هم اروپايي فقط ندارند بقيه مدل ها مخصوصا سامي ها 100% دارند
6-جريان خاصي نيست مثل همه وسايل ديگه هر از چند گاهي كمپاني ها اپديت نرم افزاري ميدن تا بتونند مشكلات و باگ هايي كه موجود هست رو بر طرف كنند
7-قربونت برم باز هم گفتم تنها مدل هاي اروپايي سري b تيونر ديجيتال دارند وقتي قابليتي از ريشه موجود نيست چطوري با منوي مخفي ميشه درست كرد؟
8-نميدونم والا من كه مشكلي ندارم نه در زير نويس ونه در جاي ديگه بهيچ وجه ديگه ملت رو نميدونم
9-ال اي دي حاشيه اي هست
masoud.t
30-09-2010, 00:18
1-بهتر ويا بدتر بودن بيشتر نسبي هست و شايدم سليقه اي
soy ex700-lg lh500-sony w550 ميتونند گزينه هاي خوبي باشن
2-خوب تصوير ديجيتال با معمولي متفاوت هست
3-يك حافظه داخلي داره 1 گيگ توش يك سري دمو و سرگرمي وجود داره
4-گفتم سليقه اي هست انتخاب من b650 رو انتخاب ميكنم
5-در مورد تلتكست فارسي مدل هاي بدون گارانتي اون هم اروپايي فقط ندارند بقيه مدل ها مخصوصا سامي ها 100% دارند
6-جريان خاصي نيست مثل همه وسايل ديگه هر از چند گاهي كمپاني ها اپديت نرم افزاري ميدن تا بتونند مشكلات و باگ هايي كه موجود هست رو بر طرف كنند
7-قربونت برم باز هم گفتم تنها مدل هاي اروپايي سري b تيونر ديجيتال دارند وقتي قابليتي از ريشه موجود نيست چطوري با منوي مخفي ميشه درست كرد؟
8-نميدونم والا من كه مشكلي ندارم نه در زير نويس ونه در جاي ديگه بهيچ وجه ديگه ملت رو نميدونم
9-ال اي دي حاشيه اي هست
آقا ممنونم.
امروز رفتم جمهوری،همون طور که گفتین b690 ظاهرا دیگه تولید نمیشه.چند جا رفتم نداشتن.یه مغازه دیدم داره.
یه سوالی برام پیش اومده بود.سامسونگ طریقه نام گذاری محصولاتش چه طوریه؟این سری 5 و 6 و 7 و این حروف انگلیسی نشون دهنده چی هست؟
آیا در هر سری مثلا سری 6 --32 اینچ یه مدل فقط هست؟
مثلا 6960 و 6260 جفتشون سری 6 هستن؟
تولیدات سال 2010 چه حرفی و چه سری هستند؟
فروشنده می گفت سری 7 همشون سه بعدی هستن.درسته؟
از فروشنده در مورد کیفیت 6960 پرسیدم که بهم یه ال ای دی نشون داد گفت سری 5 هست و قیمتش فک کنم 100 هزار تومن کمتر بود.می گفت این خوبه.و نسبت به 6960 فقط هرتز بالایی داره.و 6960 در سیستم پخش ایران به درد نمی خوره.حالا این مدلی که فروشنده بهم نشون داده بود،شمارش چی بوده؟
نظر شما در مورد این سری 5 و 6 چیه؟نظر فروشنده درسته؟
تشکر.
t_tanhayam
30-09-2010, 09:52
آقا ممنونم.
امروز رفتم جمهوری،همون طور که گفتین b690 ظاهرا دیگه تولید نمیشه.چند جا رفتم نداشتن.یه مغازه دیدم داره.
یه سوالی برام پیش اومده بود.سامسونگ طریقه نام گذاری محصولاتش چه طوریه؟این سری 5 و 6 و 7 و این حروف انگلیسی نشون دهنده چی هست؟
آیا در هر سری مثلا سری 6 --32 اینچ یه مدل فقط هست؟
مثلا 6960 و 6260 جفتشون سری 6 هستن؟
تولیدات سال 2010 چه حرفی و چه سری هستند؟
فروشنده می گفت سری 7 همشون سه بعدی هستن.درسته؟
از فروشنده در مورد کیفیت 6960 پرسیدم که بهم یه ال ای دی نشون داد گفت سری 5 هست و قیمتش فک کنم 100 هزار تومن کمتر بود.می گفت این خوبه.و نسبت به 6960 فقط هرتز بالایی داره.و 6960 در سیستم پخش ایران به درد نمی خوره.حالا این مدلی که فروشنده بهم نشون داده بود،شمارش چی بوده؟
نظر شما در مورد این سری 5 و 6 چیه؟نظر فروشنده درسته؟
تشکر.
-در مورد حروف واعداد :
A 2008
B 2009
C 2010
در هر سالي سري هايي هم وجود داره 3-4-5-6-7-8
- نه در بعضي سري ها مدل هاي متفاوتي وجود داره ممكنه در يك سري مثل 6 چندين مدل متفاوت وجود داشته باشه
-بله جفتشون سري 6 هستند
-همونطور كه گفتم حرف C و شامل همه سري ها ميشن 3-4-5-6-7-8-9
-سري C750 هم داريم كه ال سي دي هست و غير 3D منتها اكثر مدل هاي ديگه C7xx سه بعدي هستند
-در سري هاي 7 سال هاي قبل A-B نخير همه 2D هستند
-در مورد سري هاي 5و 6 خوب بيشتر تفاوتشون بر ميگرده به همين اختلاف در هرتز ها
خوب بين 60-120 تفاوت فاحشي وجود نداره البته به نظر من منتها براي داشتن تصاوير رون تر وبهتر مسلما هر چه بالاتر باشه بهتره و البته بايد ديد تنها فرق 5 و6 همينه يا نه؟
كه تنها تفاوت اين نيست در سري هاي بالاتر معمولا كنتراست بالاتر وموارد بهبود يافته تري ميشه پيدا كرد
-در مورد c6900 كمي متفاوت هست نميشه با مدل هايي مشابه LED مثل C6200 ويا C5XX مقايسه كرد
تصوير قابل قبول وخيلي خوبي داره
-در مورد فروشنده هاي محترم هم چي بگم والا ا... اعلم
masoud.t
30-09-2010, 10:00
-در مورد حروف واعداد :
A 2008
B 2009
C 2010
در هر سالي سري هايي هم وجود داره 3-4-5-6-7-8
- نه در بعضي سري ها مدل هاي متفاوتي وجود داره ممكنه در يك سري مثل 6 چندين مدل متفاوت وجود داشته باشه
-بله جفتشون سري 6 هستند
-همونطور كه گفتم حرف C و شامل همه سري ها ميشن 3-4-5-6-7-8-9
-سري C750 هم داريم كه ال سي دي هست و غير 3D منتها اكثر مدل هاي ديگه C7xx سه بعدي هستند
-در سري هاي 7 سال هاي قبل A-B نخير همه 2D هستند
-در مورد سري هاي 5و 6 خوب بيشتر تفاوتشون بر ميگرده به همين اختلاف در هرتز ها
خوب بين 60-120 تفاوت فاحشي وجود نداره البته به نظر من منتها براي داشتن تصاوير رون تر وبهتر مسلما هر چه بالاتر باشه بهتره و البته بايد ديد تنها فرق 5 و6 همينه يا نه؟
كه تنها تفاوت اين نيست در سري هاي بالاتر معمولا كنتراست بالاتر وموارد بهبود يافته تري ميشه پيدا كرد
-در مورد c6900 كمي متفاوت هست نميشه با مدل هايي مشابه LED مثل C6200 ويا C5XX مقايسه كرد
تصوير قابل قبول وخيلي خوبي داره
-در مورد فروشنده هاي محترم هم چي بگم والا ا... اعلم
آقا خیلی زحمت دادیم به شما.
1-الان ال سی دی سری c و ورژنش هم 6 باشه چنده؟
2-به احتمال زیاد همون c6960 رو مگیرم.بعد از این هم ال ای دی تولید شده؟32 اینچ منظورمه.
3-به نظر شما c6960 پس انتخاب مناسبی هست؟امکاناتی کم نداره که؟
راستی تیونر دیجیتال نداره؟
4-6960 روش یه دونه دی وی دی مدل 9595 هدیه میدن.قیمتش چنده تقریبا؟
5-الان قیمت 6960 رو همه جا میگن 1299000 .به نظرت تخفیف هم میدن؟چه قدر نهایتا؟
6-در پایان اگه توصیه ای دارین ممنون میشم.
t_tanhayam
30-09-2010, 13:40
آقا خیلی زحمت دادیم به شما.
1-الان ال سی دی سری c و ورژنش هم 6 باشه چنده؟
2-به احتمال زیاد همون c6960 رو مگیرم.بعد از این هم ال ای دی تولید شده؟32 اینچ منظورمه.
3-به نظر شما c6960 پس انتخاب مناسبی هست؟امکاناتی کم نداره که؟
راستی تیونر دیجیتال نداره؟
4-6960 روش یه دونه دی وی دی مدل 9595 هدیه میدن.قیمتش چنده تقریبا؟
5-الان قیمت 6960 رو همه جا میگن 1299000 .به نظرت تخفیف هم میدن؟چه قدر نهایتا؟
6-در پایان اگه توصیه ای دارین ممنون میشم.
-بله همين c650 كه ذكر شد بالاترين مدل c6xx هست در ال سي دي ها 32 نداره يا من نديدم توي بازار
-نه اين اخرين مدل led سري 6 هست بله led هاي سري 7 -8-9
-مطمئن نيستم فكر ميكنم ندارند
-بله انتخاب خيلي خوبيه خيلي هم شكيله نه چيزي كم نداره به نظر من
-فكر ميكنم 50-60 تومان باشه قيمتش
-والا تخفيف معمولا در غير سنتر ها و فروشگاههاي كوچك تر ميتونيد بگيرين ولي نه اونقدر ها
-نه عزيز با گارانتي ميگيرين و نگران چيزي نباشين
persian kingdom
20-02-2011, 10:40
سلام دوستان . من میخواستم یک ال ای دی 32 بخرم . نمی دونم سونی بخرم یا سامسونگ می شه کامل راهنماییم کنید . با تشکر
سلام بر دوستان
اساتید عزیز ...... ال ای دی 42 اینچ معرفی کنید البته اگه از هر برندی یه مدل معرفی کنید و حدود قیمت بزنید ممنون میشم و یه مقدار هم توضیح در مرورد امکاناتش رو هم بفرماییید دیگه نهایت لطف رو داشتید ..
ساسان مهاجم
29-01-2012, 15:54
سلام دوستان . من میخواستم یک ال ای دی 32 بخرم . نمی دونم سونی بخرم یا سامسونگ می شه کامل راهنماییم کنید . با تشکر
تا چقدر میخوای هزینه کنی؟؟؟
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
سلام بر دوستان
اساتید عزیز ...... ال ای دی 42 اینچ معرفی کنید البته اگه از هر برندی یه مدل معرفی کنید و حدود قیمت بزنید ممنون میشم و یه مقدار هم توضیح در مرورد امکاناتش رو هم بفرماییید دیگه نهایت لطف رو داشتید ..
nestor عزیز رنج قیمتی هم که میخوای هزینه کنی بگو تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم ؟؟؟؟
samira_googleOne
31-01-2012, 12:53
با عرض سلام خدمت دوستان.
پیشاپیش ازتون ممنونم.
سونی 32EX520 قیمتش حدود 720 تومنه و لینک مشخصاتش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم گزینه خوبی توی 32 اینچها هست.
دوستان یه ال ای دی 3
2 اینچ برای منم در شرایط فعلی معرفی کنین بهترین 32 باشه تمامی ورودی ها رو ساپورت کنه همه چی تکمیل تری دی
لطف کنین میدونم تایپیک قدیمیه ولی دیگه تایپیک جدید نزدم موضوع مشابه بود
ممنون
دوستان یه ال ای دی 3
2 اینچ برای منم در شرایط فعلی معرفی کنین بهترین 32 باشه تمامی ورودی ها رو ساپورت کنه همه چی تکمیل تری دی
لطف کنین میدونم تایپیک قدیمیه ولی دیگه تایپیک جدید نزدم موضوع مشابه بود
ممنون
لطفا یکی جواب بده
saeid_61u
26-12-2013, 12:16
لطفا یکی جواب بده
ال ای دی 32 اینچ که سه بعدی باشه توی بازار نداریم. اگه سه بعدی میخوای باید 40 اینچ بخری.
بهترین مدل 32 اینچ که میتونم بهت معرفی کنم مدل Samsung F5570 و همچنین LG LN5700 هستش. هرکدومو خواستی با مراجعه به نمایندگی تهیه کن قیمتشونم حدود یه تومن هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.