ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین عکاسی ( تا 700 تومن)

mtx891
27-09-2010, 22:48
سلام به همه دوستان عکاس
من یه دوربین nikon E8700 داشتم که از دستم افتاد و....:37::37::37::37:
من به صورت قرضی با cannon 500D و sony h20 کار کردم این دوربین ها در موارد زیادی بهتر بودن اما اون نیکون یه چیز دیگه بود
الان دنبال یه دوربین نیکون تا 700 تومن میگردم برام مهمه که توی نور کم (اتاق) چطور عکس میگیره
تا چه ایزو ای رو ساپرت میکنه
و کیفیت فیلمش چطوره
اگر مدل خاصی رو میشناسید ممنون میشم که بگید خودم راجبش تحقیق میکنم

hashemi_ali_reza
28-09-2010, 08:44
دوربين D5000 نيكون با قيمت 680 تومن بهترين انتخاب زير 700 تومن هست . البته اگه دوست داريد كه حتما نيكون باشه ....!
ابعاد فيلم D5000 به صورت HD 720P هست .

mtx891
29-09-2010, 01:56
دوربين D5000 نيكون با قيمت 680 تومن بهترين انتخاب زير 700 تومن هست . البته اگه دوست داريد كه حتما نيكون باشه ....!
ابعاد فيلم D5000 به صورت HD 720P هست .
خیلی ممنون از لطفت دوربین عالیه ایه اما من شنیدم بیشتر از 5 دقیقه روی حالت hd فیلم نمیگریه؟ درسته؟

hashemi_ali_reza
29-09-2010, 08:36
اين رو دقيق نمي دونم . توي سايت نيكون يا dpreview چك كنيد .
البته به زودي نيكون d3100 با قابليت فيلمبرداري FULL HD 1080P هم وارد بازار مي شه .
اگر هم كه روي نيكون تعصب نداريد ، 500D كانن هم دوربين بسيار خوبي در رنج قيمتي مورد نظر شماست .

mtx891
29-09-2010, 10:03
اين رو دقيق نمي دونم . توي سايت نيكون يا dpreview چك كنيد .
البته به زودي نيكون d3100 با قابليت فيلمبرداري FULL HD 1080P هم وارد بازار مي شه .
اگر هم كه روي نيكون تعصب نداريد ، D500 كانن هم دوربين بسيار خوبي در رنج قيمتي مورد نظر شماست .

سایت نیکون عکسهایی رو که گذاشته داخل پروپرتی عکس cration softwar رو photoshop cs3 زده که یعنی اون عکسها ادیت شده
dpreview.com رو هم گشتم
راجب d3100 نمیدونم باید بیاد یه مدت بگذره معایبش معلوم بشه
با d500 عکس گرفتم واقعا عالیه اما سبک عکس برداریش مورد علاقه من نیست بازهم خیلی ممنون لطف بزرگی کردید

mtx891
29-09-2010, 23:09
یک سوال دیگه دوربین canon d500 حتی اگر باتری هم داخلش نباشه میتونی از لنز بالا تصویر رو ببینی یعنی درش اینه استفاده شده مثل دوربین های انالوگ قدیمی
نیکون هم این قابلیت رو داره و دیگه اینکه canon d500 بعد از زدن دگمه شات خودش فوکوس میکنه و عکس میگیره اما اکثر سایتها نوشته که نیکون فوکوسش دستیه و اتو نداره اینجوری باشه همیشه باید دوربین دست خودم باشه و هیچی کس دیگه نمیتونه باهاش عکس بگیره
توی این سایت هم هرجا میرم صحبت ها سلیقه ایه مخصوصا راجب d500 چون باهاش کار کردم

hashemi_ali_reza
30-09-2010, 08:32
حق با شماست دوست عزيز . البته فكر نكنم كه دوربين نيكون ، فوكوس اتومات نداشته باشه . چون علاوه بر اينكه كسي ديگه نمي تونه ازتون عكس بگيره ، سرعت عكاسي هم كم مي شه . چون بالاخره بايد يه مقدار زمان هم صرف فوكوس دستي كرد . بد نيست كه زحمت بكشيد و يه تحقيقي در اين مورد بكنيد تا ما هم يه چيزي ياد بگيريم . مرسي از شما

mtx891
30-09-2010, 10:23
مشکل همینجاست همه سایت ها رفتن از روی هم کپی کردن همشون هم ترجمه dpreview.com
اما من تسلیم نمیشم:47::47::47::47:

ELSIN
30-09-2010, 12:41
نه فوكوس دستی داره روی لنز ها سویچش هست
من هم 500D وبعد D5000 رو بهتر میدونم

:11:

sastwhc
30-09-2010, 14:22
یک سوال دیگه دوربین canon d500 حتی اگر باتری هم داخلش نباشه میتونی از لنز بالا تصویر رو ببینی یعنی درش اینه استفاده شده مثل دوربین های انالوگ قدیمی
نیکون هم این قابلیت رو داره و دیگه اینکه canon d500 بعد از زدن دگمه شات خودش فوکوس میکنه و عکس میگیره اما اکثر سایتها نوشته که نیکون فوکوسش دستیه و اتو نداره اینجوری باشه همیشه باید دوربین دست خودم باشه و هیچی کس دیگه نمیتونه باهاش عکس بگیره
توی این سایت هم هرجا میرم صحبت ها سلیقه ایه مخصوصا راجب d500 چون باهاش کار کردم

AF روی لنز تعریف میشه / اتفاقا فوکوس اتوماتیک داره اون هم در چند مد مختلف

Auto Focus • 11 focus points (1 cross-type sensors)
• Multi-CAM 1000
• AF working range: -1 to +19 EV (ISO 100, normal temperature)
• Contrast Detect in Live View mode

نفل از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از 500D زیاد خوشم نمیاد هم ۴۵۰D هم ۵۵۰D را ترجیح میدم (نویزش از 450 دی بیشتره)ولی در مجموع هر دو شون توپن هم 500D همD5000

mtx891
30-09-2010, 20:02
خیلی ممنونم از دوستان اطلاعات خوبی بدست اوردم فقط یکی دو چیز میمونه که کمتر اهمیت داره واسه خرید
کسی هست که d5000 داشته باشه ازش بپرسم

mtx891
05-10-2010, 10:29
کسی میدونه قضیه شماره سریال دوربین ها d5000 چیه که نیکون میخاد اونارو جمع اوری کنه توی فروم عکاسی خوندم

ELSIN
05-10-2010, 11:48
نه چیه قضیه از همون جا پیگیری کن ببین چیه
ادرسشو بده سایت عکاسی رو میکم

mtx891
06-10-2010, 00:12
این ادرس فرومشه
من خوندم
نمیخام این دوربین رو بگیرم
هیچ اعتباری بهش نیست از هر 3 نفر 2 نفر دوربینشون مورد داشته
اونایی که تهران بودن با گارانتی دوربین رو دادن بره سنگا پور پرسیدم شما از کجا میفهمین دوربین مشکل داره تعمیر شده یا رفته؟ گفت توی سایت شماره سریال دوربین رو وارد میکنیم میگه دوربین رو بفرست بیاد بعد که رسید دستشون میگن درست کردیم یا یه سالم میفرستن
توی شهر ما نمایندگی ازین حرفها نیست تازه بود هم به درد سرش نمی ارزه

ELSIN
10-10-2010, 10:32
چه مرگشه که باید تعمیر بشه ؟؟؟
نیکون هم ...

mtx891
10-10-2010, 13:21
سایت که اعلام نمیکنه فقط شماره سریال اعلام میکنه و جمع اوری میکنه حتی افرادی که دوربینشون جزئ دوربینهای تعویضیها بود مشکلی نداشتن اما فرستادن

Senator_F
13-10-2010, 16:12
سلام.
اطلاع ندارم دوستان خوبم تا چه حد شما را راهنمایی کردن.

دوربین D5000 یک سری مشکلاتی رو داره که نیکون در حال اصلاح اونها برای بیرون دادن سری جدید این دوربین هستش و تا چند ماه دیگه عرضه خواهد شد.گرچه معلوم نیست که بعد از عرضه کیفیتش در چه حدی خواهد بود.بنابر این:
دوربین کنون 550D در حال حاضر بهترین انتخاب هستش در محدوده قیمت مورد نظر شما.
اگر تسلط به زبان انگلیسی داشته باشید توصیه می کنم Review این دوربین رو از سایت DPReview مطالعه بفرمایید.

mtx891
13-10-2010, 20:36
سلام.

دوربین D5000 یک سری مشکلاتی رو داره که نیکون در حال اصلاح اونها برای بیرون دادن سری جدید این دوربین هستش و تا چند ماه دیگه عرضه خواهد شد.گرچه معلوم نیست که بعد از عرضه کیفیتش در چه حدی خواهد بود.بنابر این:
اگر تسلط به زبان انگلیسی داشته باشید توصیه می کنم Review این دوربین رو از سایت DPReview مطالعه بفرمایید.
خیلی لطف کردی من پیر شدم هر روز اینجارو چک کردم پست ندیدن
قبلا هم گفتم توی کحل کارم با کنون d500 کار کردم دوربین خوبه نمیدونم چه فرقهایی با 550 داره اما میخاستم نیکون بگیرم
ماجرا اینجوریه که من اول 500 تومن داشتم میخاستم fz35 بگیرم منصرف شدم بعد پولم شد 700 الانم دوباره منصرف شدم شاید یک تا یک ماه دیگه دنبال یه دوربین 900 تومنی بگردم

masoudtr
14-10-2010, 00:27
سلام.

550ی قیمتش 900 تومنه شما چجوری میگی تو رنجی که ایشون میخواد هست؟

mtx891
14-10-2010, 10:51
واقعا ممنون از پاسختون من بیشتر دنبال نیکون میگردم

ELSIN
14-10-2010, 13:56
خیلی لطف کردی من پیر شدم هر روز اینجارو چک کردم پست ندیدن
قبلا هم گفتم توی کحل کارم با کنون d500 کار کردم دوربین خوبه نمیدونم چه فرقهایی با 550 داره اما میخاستم نیکون بگیرم
ماجرا اینجوریه که من اول 500 تومن داشتم میخاستم fz35 بگیرم منصرف شدم بعد پولم شد 700 الانم دوباره منصرف شدم شاید یک تا یک ماه دیگه دنبال یه دوربین 900 تومنی بگردم

تفاوتشون تقریبا زیاده

Headline features 550D
18 Megapixel APS-C CMOS sensor
DIGIC 4 processor with ISO 100-6400 (Expansion to 12800)
Continuous shooting at 3.7fps
Full HD movie recording with manual control and selectable frame rates
7.7cm (3.0”) 3:2 Clear View LCD with 1,040k dots
iFCL metering System with 63-zone Dual-layer Metering Sensor
Quick Control screen to change shooting settings
Exposure compensation +/-5 stops (although viewfinder scale is still +/-2 stops)
Select maximum value for Auto ISO
External Microphone socket
Movie crop function
Eye-Fi connected functions compatibility

EOS 550D vs EOS 500D Key differences

Higher resolution 18MP CMOS with gapless micro lenses
ISO 6400 no longer in 'expanded' range (12,800 max remains the same)
Redesigned buttons and new movie/live view button
Customizable auto ISO ranges
Improved 63 zone metering (iFCL)
3:2 format screen with more pixels
Improved movie functionality
Slightly higher burst shooting rate (though buffer holds fewer shots)
HDMI control (CEC)
SDHX Compatible

اما اگر نیکون میخواهید بهتره صبر کنید تا D3100 بیاد الان قیمتش 699$ که عالیه میتونید با یه لنز خوب هم بخرید

D7000 هم هست که گرونه :13:

درباره D7000

کد:

درباره D3100
کد:

کد:

درباره 550D
کد:

به A55 هم فکر کنید :46:

Sony A55 - key specifications
16.2MP (effective) APS HD CMOS sensor
Fixed, pellicle-type semi-translucent mirror
Maximum ISO 12,800 (with a quasi-ISO 25,600 'Multi-frame NR' option)
15-point phase-detection AF array with 3 cross-type AF points
Electronic viewfinder with 1.15 million dot resolution
Built-in GPS
Electronic level in EVF/LCD with pitch/roll indicator
Dual-purpose Memory Stick/SD card slot
10fps continuous shooting rate
1080p AVCHD movie mode with continuous AF
Articulated 3in 'TruBlack' LCD with 912k dots
socket for external microphone
2x magnification mode in live view
Face-detection AF (focus via nearest phase-detection AF point)

Senator_F
15-10-2010, 17:59
من خودم عاشق برند سونی هستم دوستان در جریان هستن.ولی در مورد دوربین SLR به نظر من سونی هنوز به استاندارد های مورد نیاز برای قابل رقابت شدن با برند نیکون و کنون نرسیده.امیدوارم تا دو سه سال دیگه برسه که اگر برسه خودم جزو اولین مشتری هاش خواهم بود.ولی هنوز نه.
بگذریم.
مقایسه دوربین های نزدیک به هم توی سایت Dpreview :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هیچ مطلبی عرض نمی کنم و مقایسه رو به خودتون واگذار می کنم.

این هم یک مقایسه تکمیل تر بین دو دوربین کنون 550D و نیکون D5000 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Senator_F
15-10-2010, 18:14
پست حذف شد............

mtx891
15-10-2010, 22:38
اقا خیلی ممنون نمیدونستم اینقدر فرق دارن
به نظر عکسهای کنون یکم زیادی شارپ هستن و نیکون خیلی مات

sastwhc
16-10-2010, 10:39
من خودم عاشق برند سونی هستم دوستان در جریان هستن.ولی در مورد دوربین SLR به نظر من سونی هنوز به استاندارد های مورد نیاز برای قابل رقابت شدن با برند نیکون و کنون نرسیده.امیدوارم تا دو سه سال دیگه برسه که اگر برسه خودم جزو اولین مشتری هاش خواهم بود.ولی هنوز نه.
بگذریم.
م]
[/CENTER]

این عکس ها با چه لنزی گرفته شده فکر نمیکنم سونی در کلاس سری L کنون لنز داشته باشد(بی تردید) و بدنه در کلاس مارک II اما اگر در قیمت های پایین بدنبال DSLR بگردیم باز نیکون با لنزهای ارزانتر و بسیار با کیفیت یکه تاز خواهد بود
گرچه بی نردید سونی بخصوص در زمینه 4/3 در حاله پیشرفته و در زمینه فیمبرداری تجربه ی خوبی داره ولی تا حالا دوربین عکاسی با فیلمبرداری که لزش انتظار میره عرضه نکرده که شاید مسئله قیمت مطرح باشه

Senator_F
16-10-2010, 16:54
این عکس ها با چه لنزی گرفته شده فکر نمیکنم سونی در کلاس سری L کنون لنز داشته باشد(بی تردید) و بدنه در کلاس مارک II اما اگر در قیمت های پایین بدنبال DSLR بگردیم باز نیکون با لنزهای ارزانتر و بسیار با کیفیت یکه تاز خواهد بود
گرچه بی نردید سونی بخصوص در زمینه 4/3 در حاله پیشرفته و در زمینه فیمبرداری تجربه ی خوبی داره ولی تا حالا دوربین عکاسی با فیلمبرداری که لزش انتظار میره عرضه نکرده که شاید مسئله قیمت مطرح باشه

sony لنز های سری آلفا و G رو در رده نیمه حرفه ای داره در رده لنز های حرفه ای هم از لنز های کارل زایس استفاده می کنه که هزینه بالایی رو نسبت به نیکون و کنون به عکاس تحمیل می کنن ولی کارل زایس در صنعت اپتیک حرف اول هست.سونی از لحاظ سنسور پیشتاز هست.نمیدونم اطلاع دارید یا نه سنسور های دوربینای گرانقیمت نیکون رو سونی براش می سازه..مشکل سونی بیشتر روی پروسسورش هست که یکمی وسواس زیاد لازم داره و تنظیمات و ریزه کاری هایی که در اون اعمال میشه تا عکس بهترین کیفیت رو داشته باشه.

mtx891
16-10-2010, 22:12
sony لنز های سری آلفا و G رو در رده نیمه حرفه ای داره در رده لنز های حرفه ای هم از لنز های کارل زایس استفاده می کنه که هزینه بالایی رو نسبت به نیکون و کنون به عکاس تحمیل می کنن ولی کارل زایس در صنعت اپتیک حرف اول هست.سونی از لحاظ سنسور پیشتاز هست.نمیدونم اطلاع دارید یا نه سنسور های دوربینای گرانقیمت نیکون رو سونی براش می سازه..مشکل سونی بیشتر روی پروسسورش هست که یکمی وسواس زیاد لازم داره و تنظیمات و ریزه کاری هایی که در اون اعمال میشه تا عکس بهترین کیفیت رو داشته باشه.
شوخی میکنی؟؟؟

Senator_F
16-10-2010, 22:31
شوخی میکنی؟؟؟

نه دوربینای گرونقیمت نیکون بعضیا سنسورشون سونی هستش.

mtx891
17-10-2010, 02:19
نه دوربینای گرونقیمت نیکون بعضیا سنسورشون سونی هستش.
پس چرا خود سونی توی slr اینقدر ضعیفه من با سونی h20 عکس گرفتم خیلی سطح پایینه
اگر برای زحمتی نیست میتونی بگی چه دوربینهای نیکونی؟

Senator_F
17-10-2010, 04:14
پس چرا خود سونی توی slr اینقدر ضعیفه من با سونی h20 عکس گرفتم خیلی سطح پایینه
اگر برای زحمتی نیست میتونی بگی چه دوربینهای نیکونی؟

h20 اس ال آر نیست دوست من.slr-like هستش.ولی خب در هر صورت این قضیه رو عوض نمی کنه که سونی هنوز باید روی دوربیناش کار بیشتری بکنه.
در مورد دوربینای نیکون هم بنده الان در خاطرم نیست.با یک سرچ ساده توی اینترنت به راحتی پیدا میشن.بازم اگر نتونستین پیدا کنین بفرمایین من براتون پیدا می کنم.

mtx891
19-10-2010, 10:44
خیلی ممنون
من توی پست اول هم گفتم که یه nikon E8700 داشتم lcd کوچیکی داشت اما گردان بود خیلی کارو راحت میکرد دلیل اینکه از d5000 خوشم اومد هم همین lcd چرخانش بود
چطور باید دنبال این نوع دوربین ها برگردم چی باید سرچ کنم؟
چون دباره شروع کردم به گشتن:31:

Excel-VB
30-11-2010, 16:02
سلام به همه دوستان عکاس
من یه دوربین nikon E8700 داشتم که از دستم افتاد و....:37::37::37::37:
من به صورت قرضی با cannon 500D و sony h20 کار کردم این دوربین ها در موارد زیادی بهتر بودن اما اون نیکون یه چیز دیگه بود
الان دنبال یه دوربین نیکون تا 700 تومن میگردم برام مهمه که توی نور کم (اتاق) چطور عکس میگیره
تا چه ایزو ای رو ساپرت میکنه
و کیفیت فیلمش چطوره
اگر مدل خاصی رو میشناسید ممنون میشم که بگید خودم راجبش تحقیق میکنم

-===============-
سلام دوست عزيز
اگر دنبال كيفيت خوب در نور Indoor هستيد فقط برويد سراغ SLR و آنچنان تفاوتي هم نمي كند ... نيكون از D3000 به بالا همه خوب هستند ..
با احترام
كاويان